Katherine Moennigová

americká herečka

Katherine Sian Moennigová (angl. Katherine Sian Moennig; * 29. december 1977, Philadelphia, Pensylvánia, USA) je americká herečka.

Katherine Moennigová
Celé menoKatherine Sian Moennigová
Narodenie 29. december 1977 (44 rokov)
Philadelphia, Pensylvánia, USA
Roky pôsobenia1999 - súč.

FilmografiaUpraviť

FilmUpraviť

  • 2009 Everybody's Fine
  • 2008 Remorse
  • 2006 Art School Confidential
  • 2004 Invitation to a Suicide
  • 2001 The Shipping News
  • 2001 Love the Hard Way
  • 2001 Slo-Mo
  • 2000 The Ice People

TelevíziaUpraviť

Externé odkazyUpraviť