Klaas (DJ)

Klaas Gerling známejší ako Klaas je nemecký DJ a hudobný producent z Kolína nad Rýnom. Pracuje spolu s Micha Moorom pod vydavateľstvom Scream & Shout. Klaas remixoval skladby rôznych hudobníkov ako napríklad Global Deejays, Armand Van Helden, Eddie Thoneick a Michael Mind a takisto remixoval skladbu od Haddaway, „What Is Love“. V roku 2009 vydal singel „How Does It Feel“.

Klaas
Osobné informácie
Vlastné menoKlaas Gerling
Dátum narodenia3. január 1981 (41 rokov)
Miesto narodeniaKolín nad Rýnom, Nemecko
Tvorba
ČinnosťHudobný producent
ŠtýlHouse, Electro house
VydavateľstvoScream & Shout
Webstránkawww.klaas-music.de

Pozície singlov v rebríčkochUpraviť

  Francúzsko   Švajčiarsko   Belgicko   Spojené kráľovstvo   Club 40
Infinity 2008 1 1 1 3 1
What Is Love 2K9 5 9 2
Our Own Way 9 1

Diskografia[1][2]Upraviť

  • Klaas & Bodybangers - Freak (2010)
  • Klaas - It's My Day (2010)
  • Klaas – Downtown (2010)
  • Klaas – Better Days (2009)
  • Klaas – Our own way (2009)
  • Klaas meets Haddaway – What is Love (2009)
  • Klaas – Feel the Love (2008)
  • Klaas – Make You Feel (2008)
  • Klaas – How Does It Feel (2008)
  • Klaas - Sexy Girl
  • Klaas – The Way
  • Klaas – Confession (2006)
  • Klaas – Get Twisted (2006)
  • Klaas – Whipe your Ass (2006)

Remixované singleUpraviť

  • Klaas & Bodybangers - Freak (Klaas Remix)
  • Jessy Matador - Bomba (Klaas Mix)
  • Jessy Matador - Bomba (Klaas Club Mix)
  • Example - Kickstarts (Klaas Mix)
  • Stromae - House'llelujah (Klaas Remix)
  • Menyo - Follow Your Heart (Klaas remix)
  • Jasper Forks - River Flows In You (Klaas Radio Mix)
  • Safri Duo - Helele (Klaas Mix)
  • Culcha Candela – Somma im Kiez (Klaas Remix)
  • Real2Real – I Like To Move it (Klaas Remix)
  • Greg Cerrone – Invincible (Klaas Remix)
  • Attack Attack – Set The Sun (Klaas Remix)
  • Michael Mind – Ride Like The Wind (Klaas Remix)
  • Global Deejays – Everybody's Free (Klaas Remix)
  • Antoine Clamaran & Mario Ochoa – Give Some Love (Klaas Remix)
  • Micha Moor – Space (Klaas Club Mix)
  • Micha Moor – Space (Klaas Bigrooom Mix)
  • Eddie Thoneick – Together As One (Klaas Remix)
  • Patrick Bryce – Papercut (Klaas & Micha moor Remix)
  • Chrissi D! – Don't you feel (Klaas Remix)
  • DJ Aston Martinez – You Wanna (Klaas Remix)
  • Erik Decks – Wild Obsession Theme (Klaas Remix)
  • DJ Shumilin - Roller Head (Klaas Remix)
  • No Angels – Goodbye To Yesterday (Klaas Remix)
  • DJ Antoine – This time (Klaas Remix)
  • Greg Cerrone – Pilling me (Klaas Remix)
  • John Morley – Naughty (Klaas Remix)
  • I'm A Finn Vs Klaas – I Love You (Klaas Remix)
  • The Freelance Hellraiser – Weightlessness (Klaas Remix)
  • Lissat & Voltaxx – Young and beautiful (Klaas & Micha Moor Remix)
  • Spinning Elements – Freak (Klaas Remix)
  • Dr. Kucho & Gregor Salto – Can't Stop Playing
  • Fragma – Memory (Klaas Remix)
  • Danny S – Keep Me Hanging On (Klaas Remix)
  • Jean Elan – Where's Your Head At ? (Klaas Remix)
  • Guru Josh ProjectInfinity 2008 (Klaas Remix)

ReferencieUpraviť

  1. KLAAS [online]. swedishcharts.com, [cit. 2011-02-20]. Dostupné online. (po švédsky)
  2. Klaas Gerling [online]. discogs.com, [cit. 2011-02-20]. Dostupné online. (po anglicky)

Externé odkazyUpraviť