Liquid Child

Liquid Child bol nemecký trance hudobný projekt, založený dvoma producentmi Tobiasom Menguserom a Jürgenom Herbarthom.

Liquid Child
Základné informácie
Pôvod Nemecko Nemecko
Žáner(-re) Trance, Dream trance
Pôsobenie 19982001, 2007
Bývalí členovia
Tobias Menguser
Jürgen Herbarth

Ich najväčším úspechom bola skladba „Diving Faces“ z roku 1998 ktorá sa umiestnila na 25. mieste v rebríčku v Spojenom kráľovstve. Okrem toho vydali ďalšie skladby ako napríklad „Return to Atlantis“ alebo „Magic Crystals“. V roku 2000 vydali kompiláciu pod názvom Non-Stop a po sedem ročnej prestávke ich prvý debutový album 25th Floor ktorý bol už len v digitálnej verzii zakúpenia cez internet. [1]

DiskografiaUpraviť

Albumy & KompilácieUpraviť

  • 2000 Non-Stop - Colourbox, CD
  • 2007 25th Floor – Reef Recordings, Digital

SingleUpraviť

  • 1998 „Diving Faces“
  • 1998 „On the Streets / Teleblast“
  • 1999 „Return to Atlantis“
  • 1999 „Who Do I Care...“
  • 1999 „Face Modulation“
  • 1999 „Blue Sun“
  • 2000 „Bells of Avalon“
  • 2000 „Maschinentraum“
  • 2001 „Magic Crystals“

RemixyUpraviť

ReferencieUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Liquid Child na nemeckej Wikipédii.