Niklas Schneidermann

Niklas Schneidermann (* 13. január 1973, Kodaň, Dánsko) je dánsky gitarista a člen dánskej rockovej skupiny Magtens Korridorer.

Niklas Schneidermann
Niklas Schneidermann v roku 2013
Niklas Schneidermann v roku 2013
Základné informácie
Narodenie 13. január 1973 (49 rokov)
Kodaň, Dánsko
Pôsobenie hudobník
Žáner Rock
Hrá na nástrojoch gitara
Súvisiace
články
Magtens Korridorer

DiskografiaUpraviť

Sólová kariéraUpraviť

  • Runaway (album, 2016)
  • Udansk / Nudansk (EP, 2018)

S Magtens KorridorerUpraviť

  • Friværdi (2005)
  • Det krøllede håb (2007)
  • Milan Allé (2009)
  • Imperiet falder (2011)
  • Før alting bliver nat (2014)
  • Halvt til helt (2018)
  • Club Promise (2021)

Externé odkazyUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Niklas Schneidermann na dánskej Wikipédii.