Paola Andrea Reyová

Paola Andrea Reyová (* 19. december 1979, Bucaramanga, Kolumbia) je kolumbijská herečka.

Paola Rey
Paola Rey 2015 2.jpg
Celé menoPaola Andrea Rey Arciniegas
Narodenie 19. december 1979 (42 rokov)
Kolumbia Bucaramanga, Kolumbia
Povolanieherečka
Oficiálna webstránkahttp://www.paolareyactriz.com

FilmografiaUpraviť

  • 1998: Sin límites (Camila)
  • 1998: Fuego verde (Graciela )
  • 1998: Corazón prohibido
  • 1999: Por qué diablos? (Jazmín 'Jaz' Cordero)
  • 2000: La Baby Sister (Fabiana Estrella Rivera Chitiva)
  • 2002: Como el gato y el ratón (ang. Like Cat and Mouse) (Giovanna Cristancho)
  • 2003: Pasión de gavilanes (Jimena Elizondo Acevedo)
  • 2004: La Mujer en el espejo (Juliana Soler/Maritza Ferrer)
  • Decisiones
  • 2006: Amores de mercado (Lucía Martínez)
  • 2007: Montecristo (Laura Franco)
  • 2009: Las Detectivas y el Víctor (Chabela)
  • 2009: Tiempo final