Pôvodný súbor(1 256 × 1 842 pixelov, veľkosť súboru: 978 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: First edition imitation cover to Bram Stoker's novel Dracula.

Collation: [5], viii-ix, [1], 390, [2] p. ; 184 x 124 mm. : hardcover Westminster, Archibald Constable and Company, 2 Whitehall Gardens Copyright 1897, in the United States of America, according to Act of Congress, by Bram Stoker. [All rights reserved.] (now in public domain)

This is a newly and finely bound in mustard-yellow morocco in imitation of the original cloth binding: lettered in red on spine and upper cover, single-line border tooled in red on sides, marbled end papers, all edges gilt.

This is a scan of the cover for a first edition, later issue, with the advertisement for “The Shoulder of Shasta” at the back. Bound by The Chelsea Bindery.
Dátum
Zdroj http://isd.usc.edu/~melindah/Stoker/sto1890s/1897ff.htm
Autor NeznámyUnknown author

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain
Public domain
Toto dílo je ve Spojených státech volným dílem. To platí pro americká díla, jejichž autorská práva vypršela, často proto, že byla poprvé zveřejněna před 1. lednem 1929. Podívejte se na tuto stránku pro další vysvětlení.

United States
United States
Tento obrázek nemusí být volným dílem mimo Spojené státy; to se týká zvláště těch zemí a oblastí, kde pro americká díla neplatí pravidlo kratší doby, jako jsou Kanada, Kontinentální Čína (ne Hong Kong nebo Macao), Německo, Mexiko a Švýcarsko. Tvůrce a rok publikace jsou nezbytné informace a musí být uvedeny. Viz Wikipedie:Autorské právo pro více informací.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:00, 16. august 2020Náhľad verzie z 16:00, 16. august 20201 256 × 1 842 (978 KB)HohumSame leather cover version, clearer image
10:53, 31. január 2006Náhľad verzie z 10:53, 31. január 2006306 × 450 (78 KB)Szumykfirst edition cover to Bram Stoker's novel Dracula from http://isd.usc.edu/~melindah/Stoker/sto1890s/1897ff.htm Collation: [5], viii-ix, [1], 390, [2] p. ; 184 x 124 mm. : hardcover Westminster, Archibald Constable and Company, 2 Whitehall Gardens Copyri

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 2 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.