Súbor:ILRI, Stevie Mann - Ploughing with cattle in southwestern Ethiopia.jpg

Pôvodný súbor(3 504 × 2 336 pixelov, veľkosť súboru: 731 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Čeština: V Etiopském údolí Ghibe metody na kontrolu much tse-tse vedené ILRI (International Livestock Research Institute) umožnily etiopskému dobytku prosperovat i na místech pro něj předtím nevhodných. To podpořilo rozšíření zemdělské činnosti v oblasti, což částečně snížilo nápor populace a půdní eroze ve vyšších, mouchami tse-tse neobydlených, polohách. Ovlinilo to například živobytí rolníka Worku Mengista natolik, že si nyní může dovolit zaměstnávat dva nádeníky na práci, kterou musel předtím dělat sám. Na této fotografii sleduje, jak orají jeho pole.
English: In Ethiopia's Ghibe valley, ILRI (International Livestock Research Institute)-led Tsetse Fly control methods have allowed cattle to flourish in an area previously almost uninhabitable for them. This has encouragd more farming in the area, relieving to a degree population and soil erosion pressures in higher, Tsetse free, elevations. Such is the impact this has had on the livelihood of farmer Worku Mengiste that he is now able to employ two casual labourers to do work he previously did himself. Here he watches on as they plough his field.
ILRI 2010 Calendar, caption
Creating new options for cultivating lands.
More oxen for ploughing means less labour for farmers.
Dátum
Zdroj Ploughing with cattle in southwestern Ethiopia
Autor Photo: ILRI/Stevie Mann
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution 2.0 Generic
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
This image, originally posted to Flickr, was reviewed on December 1, 2010 by the administrator or reviewer File Upload Bot (Magnus Manske), who confirmed that it was available on Flickr under the stated license on that date.
Ďalšie verzie

[upraviť]


ILRI 2010 Calendar

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

22. jún 2007

0,003125 sekunda

320

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna17:31, 1. december 2010Náhľad verzie z 17:31, 1. december 20103 504 × 2 336 (731 KB)Martin H..
17:29, 1. december 2010Náhľad verzie z 17:29, 1. december 20103 504 × 2 336 (1,23 MB)File Upload Bot (Magnus Manske){{Information |Description=Creating new options for cultivating lands. More oxen for ploughing means less labour for farmers. Photo: ILRI/Stevie Mann In Ethiopia's Ghibe valley, ILRI-led Tsetse Fly control methods have allowed cattle to flourish in an

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta