Salco je slovenská eurodance skupina, ktorej zakladajúcimi členmi sú Juraj Gahér a Pavol "Salko" Novotný. Bola založená v roku 1994 v Topoľčanoch.

Salco
Základné informácie
Pôvod Slovensko Topoľčany, Slovensko
Žáner(-re) Eurodance
Pôsobenie 1993 – súčasnosť
Vydavateľstvá Relax Music, SQ Music
MSP Records, San Records
Členovia skupiny:
Juraj Gahér
Pavol "Salko" Novotný

DiskografiaUpraviť

AlbumyUpraviť

  • 1994 Dance – Relax Music
  • 1995 Dobrota – SQ Music, MC, CD
  • 1996 Tri – SQ Music, MC, CD
  • 1997 Salkohol – Monitor EMI, MC, CD
  • 1998 Nove Salco – Monitor EMI, MC, CD
  • 1998 Salco 2000 – Monitor EMI, MC, CD
  • 2002 Salcoman – MSP Records, CD, MC
  • 2006 Hands Up 06 – San Records, CD
  • 2017 Oldies party - RK Centrum Universa, CD

KompilácieUpraviť

  • 2001 Výber Najväčších Hitov – Montior EMI, CD, MC,

VideoklipyUpraviť

Dobrota

Laska chýba nám

Máj

Ona sa mi páči

Da Da Da

Po prazdninách