Shannon Leto

Shannon Carl Leto (* 9. marec 1970, Bossier City, Louisiana) je americký fotograf a hráč na bicie v skupine 30 Seconds to Mars.

Shannon Leto
Shannon Leto at Buzz Bake Sale, 2009
Shannon Leto at Buzz Bake Sale, 2009
Základné informácie
Rodné meno Shannon Carl Leto
Narodenie 9. marec 1970 (50 rokov)
Bossier City, Louisiana, USA
Pôsobenie hudobník, fotograf, herec
Žáner alternatívny rock, Art rock,
Hrá na nástroje bicie
Roky pôsob. 1998 - súč.
Vydavateľstvá EMI
Virgin
Immortal
Súvisiace
články
30 Seconds to Mars
Webstránka thirtysecondstomars.com

FilmografiaUpraviť

  • 1994 – (My So-Called Life) (TV seriál) – 2 Series
  • 1997 – Steve Prefontaine – (Prefontaine)
  • 2001 – Sol Goode (uncredited)… Sol Fan
  • 2002 – Highway… Kid #2
  • 2009 – The Drinker

Iné projektyUpraviť

  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému Shannon Leto