The Pierces je americké hudobné duo pôvodom z Birminghamu v zložení Allison a Catherine Piercové.

The Pierces
The Pierces 2.jpg
Základné informácie
Pôvod Spojené štáty
Žáner(-re) folk rock, psychedelický folk, psychedelický rock, pop rock
Pôsobenie 2000 – súčasnosť
Vydavateľstvá 550 Music
Universal Records
Lizard King Records
Polydor
Webstránka www.thepiercesmusic.com
Členovia skupiny:
Allison Piercová
Catherine Piercová

DiskografiaUpraviť

AlbumyUpraviť

  • 2000 – The Pierces
  • 2004 – Light of the Moon
  • 2007 – Thirteen Tales of Love and Revenge
  • 2011 – You & I
  • 2014 – Creation

Iné projektyUpraviť

  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému The Pierces

Externé odkazyUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku The Pierces na anglickej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).