Wolfgang Petersen

Wolfgang Petersen (* 14. marec 1941, Emden, Nemecko) je nemecký filmový režisér.

Wolfgang Petersen
nemecký filmový režisér
Wolfgang Petersen
Narodenie14. marec 1941 (79 rokov)
Emden, Nemecko
Odkazy
Webstránkawolfgangpetersen.net
CommonsSpolupracuj na Commons Wolfgang Petersen

FilmografiaUpraviť

  • Trója (Troy) (2004)
  • Dokonalá búrka (The Perfect Storm) (2000)
  • Červený labyrint (Red Corner) (1997) (producent)
  • Air Force One (1997)
  • Smrtiaca epidémia (Outbreak) (1995)
  • S nasadením života (In the Line of Fire) (1993)
  • Enemy Mine (1985)
  • Nekonečný príbeh (Die unendliche Geschichte / The Neverending Story) (1984)
  • Ponorka (Das Boot) (1981)
  • Die Konsequenz (1977)
  • Einer von uns beiden (1973)
  • Ich werde dich töten (1969)

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť