Zoznam častí seriálu Delukse

Toto je zoznam častí slovenského seriálu Delukse. Seriál mal premiéru 4. septembra 2019 na JOJke.[1][2][3]

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané Slot Stanica
Premiéra série Finále série
1 16 4. september 2019 27. november 2019 Streda 20:35 JOJ
2 8 19. máj 2021 30. jún 2021 Streda 20:35

ČastiUpraviť

1. séria (2019)Upraviť

# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
1
2
1
2
"Mystery shopping"
Skúška ohňom
Ivan Holub
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
4. september 2019
3
3
Operná diva
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
11. september 2019
4
4
Bazén pre Jutuba
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
18. september 2019
5
5
Najdi si svojho princa
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
25. september 2019
6
6
Kde je kráľ?
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
2. október 2019
7
7
Nadežda
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
9. október 2019
8
8
Konkurenti
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
16. október 2019
9
10
9
10
Viktorov ľúbostný život
Prsteň princeznej Sissi
Ivan Holub
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
23. október 2019
11
12
11
12
Svadba
Konferencia
Ivan Holub
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
30. október 2019
13
13
Šejk
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
6. november 2019
14
14
Prorock
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
13. november 2019
15
15
Hotelové lásky
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
20. november 2019
16
16
Madonna
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
27. november 2019

2. séria (2021)Upraviť

# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
17
18
1
2
Zamestnanec mesiaca
Čudák
Ivan Holub
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
19. máj 2021
19
3
Volebná noc
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
26. máj 2021
20
4
Noc duchov
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
2. jún 2021
21
5
Svadba
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
9. jún 2021
22
6
Samaritánka
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
16. jún 2021
23
7
Filmár
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
23. jún 2021
24
8
Kar
Ivan Holub
Storyline: Ivan Holub & Peter Matulík
Scenár: Ivan Holub
30. jún 2021

ReferencieUpraviť

  1. Ponúkne Jojka deluxe zábavu? Čoskoro predstaví nový komediálny seriál [online]. Pravda.sk, 2019-08-22, [cit. 2019-09-06]. Dostupné online.
  2. MEDIALNE.SK. Joj zaradí ďalšie novinky, odštartujú Na hrane aj Čau, Lujza! [online]. medialne.etrend.sk, [cit. 2019-09-06]. Dostupné online.
  3. MEDIALNE.SK. Joj prezentovala plány na jeseň. Prinesie aj novú politickú diskusiu [online]. medialne.etrend.sk, [cit. 2019-09-06]. Dostupné online.