Zoznam častí seriálu Dva a pol chlapa

zoznamový článok projektov Wikimedia
Two-and-a-half-men.svg

Toto je zoznam častí seriálu Dva a pol chlapa. Seriál sa vysiela od 22. septembra 2003 na americkej televíznej stanici CBS a skončil 12. sériou 19. februára 2015.

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 24 22. september 2003 24. máj 2004
2 24 20. september 2004 23. máj 2005
3 24 19. september 2005 22. máj 2006
4 24 18. september 2006 14. máj 2007
5 19 24. september 2007 19. máj 2008
6 24 22. september 2008 18. máj 2009
7 22 21. september 2009 24. máj 2010
8 16 20. september 2010 14. február 2011
9 24 19. september 2011 14. máj 2012
10 23 27. september 2012 9. máj 2013
11 22 26. september 2013 8. máj 2014
12 16 30. október 2014 19. február 2015

ČastiUpraviť

1. séria (2003 – 2004)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
1
1
PilotRozchod
James Burrows
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
22. september 2003
2
2
Big Flappy BastardsVeľkí lietajúci bastardi
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
27. september 2003
3
3
Go East on Sunset Until You Reach the Gates of HellChoďte na východ od Sunsetu, pokiaľ neuvidíte brány pekelné
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Mark Roberts & Lee Aronsohn
6. október 2003
4
4
If I Can't Write My Chocolate Song, I'm Going to Take a NapKeď nenapíšem jingel na čokoládu, pôjdem spať
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
13. október 2003
5
5
The Last Thing You Want to Do Is Wind Up with a HumpUrčite nechceš skončiť s hrbom
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
20. október 2003
6
6
Did You Check with the Captain of the Flying Monkeys?Skúsil si zavolať niekomu zo spolku čarodejníc?
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
27. október 2003
7
7
If They Do Go Either Way, They're Usually FakeKeď skáču na obe strany, sú umelé
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Mark Roberts & Lee Aronsohn
3. november 2003
8
8
Twenty-Five Little Pre-pubers Without a Snoot-fulNepôjdem pred tých pubertiakov triezvy
Chuck Lorre
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jeff Abugov
10. november 2003
9
9
Phase One, CompletePrvá úloha splnená
Andy Ackerman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
17. november 2003
10
10
Merry ThanksgivingŠťastné vďakyvzdanie
Jay Sandrich
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. november 2003
11
11
Alan Harper, Frontier ChiropractorAlan Harper: Chiropraktik
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Mark Roberts
15. december 2003
12
12
Camel Filters and PheromonesVôňa cigariet a feromónu
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Mark Roberts
5. január 2004
13
13
Sarah Like Puny AlanSarah a zakrslý Alan
Robert Berlinger
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
12. január 2004
14
14
I Can't Afford HyenasNa hyeny nemám peniaze
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Eddie Gorodetsky
2. február 2004
15
15
Round One to the Hot Crazy ChickPrvé kolo vyhrala sexy kočka
Andrew D. Weyman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. február 2004
16
16
That Was Saliva, AlanTo bola slina, Alan
Andrew D. Weyman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
16. február 2004
17
17
Ate the Hamburgers, Wearing the HatsZjedli sme hamburgery, máme čapice
Andrew D. Weyman
Storyline: Jeff Abugov & Eric Lapidus
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
23. február 2004
18
18
An Old Flame with a New WickStará kamoška v nových šatách
Andrew D. Weyman
Storyline: Chuck Lorre & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Mark Roberts
1. marec 2004
19
19
I Remember the Coatroom, I Just Don't Remember YouŠatňu si pamätám, teba nie
Gail Mancuso
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
22. marec 2004
20
20
Hey, I Can Pee Outside in the DarkMôžem čúrať vonku po tme
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Mark Roberts
19. apríl 2004
21
21
No Sniffing, No WowingŽiadne voňanie, ani balenie
Rob Schiller
Storyline: Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Don Foster
3. máj 2004
22
22
My Doctor Has a Cow PuppetMoja doktorka má plyšovú kravu
Gail Mancuso
Storyline: Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
10. máj 2004
23
23
Just Like BuffaloAko byvoli
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Susan Beavers
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
17. máj 2004
24
24
Can You Feel My Finger?Cítiš môj prst?
Rob Schiller
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. máj 2004

2. séria (2004 – 2005)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
25
1
Back Off, Mary PoppinsDaj pokoj Mary Popinsovej
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Susan Beavers
20. september 2004
26
2
Enjoy Those Garlic BallsDaj si cesnakové guličky
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
27. september 2004
27
3
A Bag Full of JaweaSakagavia nie je motorka
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Mark Roberts
4. október 2004
28
4
Go Get Mommy's BraVráť mame podprsenku
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
11. október 2004
29
5
Bad News from the Clinic?Zlé správy z nemocnice
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Jeff Abugov
18. október 2004
30
6
The Price of Healthy Gums is Eternal VigilanceCena za zdravé ďasná je večná bdelosť
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
25. október 2004
31
7
A Kosher Slaughterhouse Out in FontanaBitúnok vo fontáne
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. november 2004
32
8
Frankenstein and the Horny VillagersFrankenstein a nadržaný kovboj
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster & Jeff Abugov
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
15. november 2004
33
9
Yes, MonsignorÁno, Monsignor
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jeff Abugov & Susan Beavers
22. november 2004
34
10
The Salmon Under My SweaterLosos pod svetrom
Pamela Fryman
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
29. november 2004
35
11
Last Chance to See Those TattoosChcete vidieť tetovanie
Pamela Fryman
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
13. december 2004
36
12
A Langful of AlanDarček k narodeninám
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
3. január 2005
37
13
Zejdz Z Moich Wlosów (Get Off My Hair)Lekcia polštiny
Pamela Fryman
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
17. január 2005
38
14
Those Big Pink Things with CoconutTaké tie veľké ružové veci s kokosom
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Jeff Abugov
31. január 2005
39
15
Smell the Umbrella StandČuchni si ku stojanu na dáždniky
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
7. február 2005
40
16
Can You Eat Human Flesh with Wooden Teeth?Dá sa drevenými zubami jesť ľudské mäso?
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
14. február 2005
41
17
Woo-Hoo, a Hernia Exam!Vyšetrenie prietrže
Pamela Fryman
Storyline: Mark Roberts & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. február 2005
42
18
It Was Mame, MomBola to Mame, mami
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
7. marec 2005
43
19
A Low, Guttural Tongue-Flapping NoiseHlboký hrdlový zvuk s kmitaním jazyka
Gary Halvorson
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. marec 2005
44
20
I Always Wanted a Shaved MonkeyVždy som si želal oholenú opicu
Asaad Kelada
Storyline: Susan Beavers & Jeff Abugov
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
18. apríl 2005
45
21
A Sympathetic Crotch to Cry OnSúcitný klín, na ktorom sa môžete vyplakať
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
2. máj 2005
46
22
That Old Hose Bag Is My MotherJe to Poršák a nie Porše
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
9. máj 2005
47
23
Squab, Squab, Squab, Squab, SquabHolúbä, holúbä, holúbä
J.D. Lobue
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
16. máj 2005
48
24
Does This Smell Funny to You?Nesmrdí to nejak divne?
Pamela Fryman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jeff Abugov
23. máj 2005

3. séria (2005 – 2006)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
49
1
Weekend in Bangkok with Two Olympic GymnastsVíkend do Bankoku s dvoma olympijskými víťazkami
Gary Halvorson
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
19. september 2005
50
2
Principal Gallagher's Lesbian LoverLesbická milenka riaditeľky Gellagerovej
Gary Halvorson
Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
26. september 2005
51
3
Carpet Burns and a Bite MarkOdrené kolená a otlačok zubov
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Lee Aronsohn & Don Foster
3. október 2005
52
4
Your Dismissive Attitude Toward BoobsNezáujem o kozy
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
10. október 2005
53
5
We Called It Mr. PinkyHovoríme mu pán Malíček
Gary Halvorson
Mark Roberts & Susan Beavers
17. október 2005
54
6
Hi, Mr. Horned OneAhoj pán Rohatý
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. október 2005
55
7
Sleep Tight, Puddin' PopPekne spinkaj lízatko
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
7. november 2005
56
8
That Voodoo That I Do DoČo vie moje Woodoo
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
14. november 2005
57
9
Madame and Her Special FriendMadam a jej zvláštny priateľ
Asaad Kelada
Storyline: Jeff Abugov & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. november 2005
58
10
Something Salted and TwistedNiečo slané a skrátené
Rob Schiller
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
28. november 2005
59
11
Santa's Village of the DamnedSantova dedinka prekliatych
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
19. december 2005
60
12
That Special TugTelepatia
Rob Schiller
Storyline: Don Foster & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. január 2006
61
13
Humiliation Is a Visual MediumPoníženie je nutné
Rob Schiller
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
23. január 2006
62
14
Love Isn't Blind, It's RetardedLáska je divná vec
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jeff Abugov
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
6. február 2006
63
15
My Tongue Is MeatBez mäsa to nejde
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
27. február 2006
64
16
Ergo, the Booty CallDivoké prekvapenie
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
6. marec 2006
65
17
The Unfortunate Little SchnauserNebohý bradáč
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
13. marec 2006
66
18
The Spit-Covered CobblerOpľúvaný koláč
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
20. marec 2006
67
19
Golly Moses, She's a MuffinJežkove oči, to je kosť
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
10. apríl 2006
68
20
Always a Bridesmaid, Never a BurroNavždy družička, nikdy somárik
Gary Halvorson
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Susan Beavers & Don Foster
24. apríl 2006
69
21
And the Plot MoistensA zápletka hustne
Jerry Zaks
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
1. máj 2006
70
22
Just Once with Aunt SophieVeľká párty
Lee Aronsohn
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
8. máj 2006
71
23
Arguments for the QuickieDobré dôvody
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
15. máj 2006
72
24
That Pistol-Packin' HermaphroditeProblémy so svadbou
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
22. máj 2006

4. séria (2006 – 2007)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
73
1
Working for CaligulaDepresia
Gary Halvorson
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
18. september 2006
74
2
Who's Vod Kanockers?Čia je to vina
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
25. september 2006
75
3
The Sea is a Harsh MistressMore je krutá milenka
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
2. október 2006
76
4
A Pot Smoking MonkeyOpice fajčiace trávu
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Bill Prady & Maria Espada Pearce
9. október 2006
77
5
A Live Woman of Proven FertilityŽivá a preukázateľne plodná žena
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
16. október 2006
78
6
Apologies for the FrivolityOspravedlňujem sa za tie vtípky
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
23. október 2006
79
7
Repeated Blows to His Unformed HeadOpakované rany do jeho nevinnej hlavy
Gary Halvorson
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. november 2006
80
8
Release the DogsVypusťte psy
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
13. november 2006
81
9
Corey's Been Dead for an HourCorey je už hodinu mŕtva
Gary Halvorson
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
20. november 2006
82
10
Kissing Abe LincolnBozkával som Abraháma Lincolna
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
27. november 2006
83
11
Walnuts and DemerolVianočný večierok
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
11. december 2006
84
12
Castrating Sheep in MontanaKastrovanie ovcí v Montane
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. január 2007
85
13
Don't Worry, Speed RacerNiet sa čoho báť
Gary Halvorson
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Susan Beavers
22. január 2007
86
14
That's Summer Sausage, Not SalamiNová susedka
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster, Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
5. február 2007
87
15
My Damn StalkerOdjazd
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
12. február 2007
88
16
Young People Have Phlegm TooNie som starý
Andrew D. Weyman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Mark Roberts
19. február 2007
89
17
I Merely Slept with a CommieMoja rodina
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
26. február 2007
90
18
It Never Rains in HootervilleNa plagátoch nikdy neprší
Gary Halvorson
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
19. marec 2007
91
19
Smooth as a Ken DollUlisný ako Ken
Gary Halvorson
Storyline: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. apríl 2007
92
20
Aunt Myra Doesn't Pee a LotTeta Myra nechodí často močiť
Jerry Zaks
Storyline: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
16. apríl 2007
93
21
Tucked, Taped and GorgeousZhúlený, namazaný a krásný
Jerry Zaks
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
23. apríl 2007
94
22
Mr. McGlue's FeedbagObročnice pána McGluea
Jon Cryer
Storyline: Jim Patterson & Don Foster
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
30. apríl 2007
95
23
Anteaters. They're Just Crazy-Lookin'Mravci vyzerajú ako šialenci
Lee Aronsohn
Storyline: Don Foster, Mark Roberts & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
7. máj 2007
96
24
Prostitutes and GelatoProstitútky a zmrzlina
Ted Wass
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
14. máj 2007

5. séria (2007 – 2008)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
97
1
Large Birds, Spiders and MomVeľké vtáky, pavúky a mama
Ted Wass
Storyline: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Chuck Lorre
24. september 2007
98
2
Media Room Slash DungeonŤažká práca realitného agenta
Ted Wass
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Susan Beavers & Jim Patterson
1. október 2007
99
3
Dum Diddy Dum Diddy DooPonaučenie
Ted Wass
Lee Aronsohn & Chuck Lorre
8. október 2007
100
4
City of Great RacksVidiny
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
15. október 2007
101
5
Putting Swim Fins on a CatPán opatrovateľ
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
22. október 2007
102
6
Help Daddy Find His ToenailPomôžte ocovi hľadať necht z prsta na nohe
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
29. október 2007
103
7
Our Leather Gear Is in the Guest RoomKožená výbava je v hosťovskej izbe
Ted Wass
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
5. november 2007
104
8
Is There a Mrs. Waffles?Existuje pani Walfová?
Ted Wass
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
12. november 2007
105
9
Tight's GoodÚzke sú dobré
Jean Sagal
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
19. november 2007
106
10
Kinda Like NecrophiliaTakmer ako nekrofília
Ted Wass
Storyline: Jim Patterson & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
26. november 2007
107
11
Meander to Your DanderPriamo k cieľu
James Widdoes
Storyline: Don Foster & Mark Roberts
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
17. marec 2008
108
12
A Little Clammy and None Too FreshTroška vlhký a malinko zvädnutý
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
24. marec 2008
109
13
The Soil is MoistPôda musí byť vlhká
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
31. marec 2008
110
14
Winky-Dink TimeAko je to s nadčasom
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
14. apríl 2008
111
15
Rough Night in Hump JunctionŤažká noc vo zvieracom brlhou
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
21. apríl 2008
112
16
Look at Me, Mommy, I'm PrettyPozri na mňa mami, som krásny
Joel Zwick
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Don Foster & Susan Beavers
28. apríl 2008
113
17
Fish in a DrawerRyba v šuplíku
Jeff Melman
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Evan Dunsky
5. máj 2008
114
18
If My Hole Could TalkKiežby tak priepasť vo mne mohla hovoriť
Jon Cryer
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Mark Roberts
12. máj 2008
115
19
Waiting for the Right SnapperČakanie na kajmanku dravú
Jeff Melman
Storyline: Eddie Gorodetsky & Don Foster
Scenár: Mark Roberts, Lee Aronsohn & Chuck Lorre
19. máj 2008

6. séria (2008 – 2009)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
116
1
Taterhead is Our Love ChildJe ten pako plodom našej lásky?
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
22. september 2008
117
2
Pie Hole, HerbMám rád okrúhle čísla
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
29. september 2008
118
3
Damn You, Eggs BenedictVšetko s mierou
Jean Sagal
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. september 2008
119
4
The Flavin' and the MavinUž nie som ten starý Charlie
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
13. september 2008
120
5
A Jock Strap in HellNosia sa v pekle suspenzory?
Jean Sagal
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
20. september 2008
121
6
It's Always Nazi WeekBolo to o nacistoch
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts & Jim Patterson
3. november 2008
122
7
Best H.O. Money Can BuyLepšie mašiny za peniaze nekúpiš
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
10. november 2008
123
8
Pinocchio's MouthPinocchiove ústa
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
17. november 2008
124
9
The Mooch at the BooPríživník v Malibu
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
24. november 2008
125
10
He Smelled the Ham, He Got ExcitedUcítil šunku a rozrušilo ho to
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Susan Beavers
8. december 2008
126
11
The Devil's LubeŠtyri milenky a jeden pohreb
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
15. december 2008
127
12
Thank God for ScoliosisPán boh zaplať za skoliózu
Jeff Melman
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Mark Roberts
12. január 2009
128
13
I Think You Offended DonMyslím, že si Dona urazil
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn, Don Foster & Jim Patterson
19. január 2009
129
14
David Copperfield Slipped Me a RoofieDavid Copperfield mi podstrčil Ropynhol
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
2. február 2009
130
15
I'd Like to Start with the CatBral by som to od tej baby
Jeff Melman
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Susan Beavers
9. február 2009
131
16
She'll Still Be Dead at HalftimeBude mŕtva aj cez polčas
Jeff Melman
Storyline: Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
2. marec 2009
132
17
The 'Ocu' or the 'Pado'?Obsa alebo Zeno?
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Mark Roberts & Don Foster
9. marec 2009
133
18
My Son's Enormous HeadVeľká hlava môjho syna
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Lee Aronsohn & Jim Patterson
16. marec 2009
134
19
The Two Finger RulePravidlo dvoch prstov
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
30. marec 2009
135
20
Hello, I am Alan CousteauZdravím, som Alan Cousteau
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Lee Aronsohn, Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
13. apríl 2009
136
21
Above Exalted CyclopsZoznámte sa s Rose
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster & Eddie Gorodetsky
27. apríl 2009
137
22
Sir Lancelot's Litter BoxZáchod sira Lancelota
Jon Cryer
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
4. máj 2009
138
23
Good Morning, Mrs. ButterworthDobré ráno, pani Butterworthová
Mark Roberts
Storyline: Don Foster & Sid Youngers
Scenár: Mark Roberts & Eddie Gorodetsky
11. máj 2009
139
24
Baseball Was Better with SteroidsBaseball bol lepší so stereoidmi
Lee Aronsohn
Storyline: Mark Roberts & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
18. máj 2009

7. séria (2009 – 2010)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
140
1
818-jklpuzo818-jklpuzo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Don Foster & Susan Beavers
21. september 2009
141
2
Whipped Unto the Third GenerationZotročenie do tretieho kolena
James Widdoes
Mark Roberts
28. september 2009
142
3
Mmm, fish. Yum.Hmm, ryba. Mňam.
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
5. október 2009
143
4
Laxative Tester, Horse InseminatorTestovať preháňadlá, inseminovať kone
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
12. október 2009
144
5
For the Sake of the ChildV záujme toho chlapca
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster & Jim Patterson
19. október 2009
145
6
Give Me Your ThumbDaj mi palec
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: David Richardson
2. november 2009
146
7
Untainted by FilthNepoškvrnená hriechom
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Susan Beavers & Jim Patterson
9. november 2009
147
8
Gorp. Fnark. Schmegle.Perfektný nástroj
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
16. november 2009
148
9
Captain Terry's Spray-On HairVlasy kapitána Terryho
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
23. november 2009
149
10
That's Why They Call It Ball RoomNebol by to tanec, ale biliard
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Lee Aronsohn, Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
7. december 2009
150
11
Warning, It's DirtyPozor, je to neslušné
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Mark Roberts
Scenár: Eddie Gorodetsky & Don Foster
14. december 2009
151
12
Fart Jokes, Pie and CelesteVtipy o prdoch, koláč a Celeste
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Susan Beavers, Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & David Richardson
11. január 2010
152
13
Yay, No Polyps!Sláva, žiadne polypy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
18. január 2010
153
14
Crude and Uncalled ForHlúpe a nevhodné
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Eddie Gorodetsky
1. február 2010
154
15
Aye, Aye, Captain DoucheRozkaz, kapitán Gumo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
8. február 2010
155
16
Tinkle Like a PrincessMočiť ako princezná
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Jim Patterson
1. marec 2010
156
17
I Found Your MoustacheNašla som tvoje fúzy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
8. marec 2010
157
18
Ixnay on the Oggie DayStále zatĺkať
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Mark Roberts
22. marec 2010
158
19
Keith Moon Is Vomiting in His GraveKeith Moon zvracia na hrobe
James Widdoes
Storyline: Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
12. apríl 2010
159
20
I Called Him MagooVolala som ho Magoo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Mark Roberts, Don Foster & Susan Beavers
10. máj 2010
160
21
Gumby with a PokeyCap aj záhradník
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Susan Beavers & David Richardson
Scenár: Mark Roberts, Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
17. máj 2010
161
22
This Is Not Gonna End WellToto nedopadne dobre
Lee Aronsohn
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Mark Roberts & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers, Jim Patterson & David Richardson
24. máj 2010

8. séria (2010 – 2011)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
162
1
Three Girls and a Guy Named BudTri dievčatá a chlapec Bud
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
20. september 2010
163
2
A Bottle of Wine and a JackhammerFľaša vína a Jackhammer
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
27. september 2010
164
3
A Pudding-Filled CactusPudingom plnený kaktus
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & David Richardson
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
4. október 2010
165
4
Hookers, Hookers, HookersŠtetky, štetky, štetky
James Widdoes
Storyline: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Jim Patterson
11. október 2010
166
5
The Immortal Mr. Billy JoelNesmrteľný pán Billy Joel
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
18. október 2010
167
6
Twanging Your Magic ClangerLeštíš tvoj kúzelný zvonček
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn & Don Foster
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
25. október 2010
168
7
The Crazy Bitch GazetteČasopis šialená fľandra
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Don Foster, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
1. november 2010
169
8
Springtime on a StickVesna na drievku
James Widdoes
Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
8. november 2010
170
9
A Good Time in Central AfricaSpríjemnený čas v strednej Afrike
James Widdoes
Storyline: Don Reo
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
15. november 2010
171
10
Ow, Ow, Don't StopOu, ou, neprestávaj
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
22. november 2010
172
11
Dead from the Waist DownMŕtvy od pása dole
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers, David Richardson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
6. december 2010
173
12
Chocolate Diddlers or My Puppy's DeadČokoňamky alebo umrelo mi šteňa
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
13. december 2010
174
13
Skunk, Dog, Crap and KetchupTchor, psie výkaly a kečup
James Widdoes
Storyline: Alissa Neubauer
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Reo & David Richardson
3. január 2011
175
14
Lookin' for Japanese SubsHľadanie japonských ponoriek
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Susan Beavers & Jim Patterson
17. január 2011
176
15
Three Hookers and a Philly CheesesteakTri prostitútky a Philly Cheesesteak
James Widdoes
Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
7. február 2011
177
16
That Darn PriestTen prekliaty kňaz
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, David Richardson & Don Reo
14. február 2011

9. séria (2011 – 2012)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
178
1
Nice to Meet You, Walden SchmidtTeší ma, Walden Schmidt
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
19. september 2011
179
2
People Who Love PeepholesĽudia, ktorí majú radi kukátka
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
26. september 2011
180
3
Big Girls Don't Throw FoodVeľké dievčatá nehádžu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Andrew J. B. Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
3. október 2011
181
4
Nine Magic FingersDeväť magických prstov
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
10. október 2011
182
5
A Giant Cat Holding a ChurroObrovská mačka drží španielsku šišku
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
17. október 2011
183
6
The Squat and the HoverČupnúť a rozkročiť
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
24. október 2011
184
7
Those Fancy Japanese ToiletsTie módne japonské toalety
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
31. október 2011
185
8
Thank You for the IntercourseĎakujem ti za sex
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
7. november 2011
186
9
Frodo's HeadshotsFrodove fotky
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Susan Beavers, Don Reo & David Richardson
14. november 2011
187
10
A Fishbowl Full of Glass EyesAkvárium plné sklenených očí
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
21. november 2011
188
11
What a Lovely Landing StripAká rozkošná pristávacia dráha
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
5. december 2011
189
12
One False Move, Zimbabwe!Jeden zlý pohyb, Zimbabwe!
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Don Reo
12. december 2011
190
13
Slowly and in a Circular FashionPomaly a v kruhu módy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Ashton Kutcher
Scenár: Lee Aronsohn, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
2. január 2012
191
14
A Possum on ChemoFúzy
James Widdoes
Storyline: Susan Beavers & Susan McMartin
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Jim Patterson
16. január 2012
192
15
The Duchess of Dull-in-SackZoey v zoo
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
6. február 2012
193
16
Sips, Sonnets and SodomySrky, sonety a Sodoma
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
13. február 2012
194
17
Not in My Mouth!Do úst nie!
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
20. február 2012
195
18
The War Against GingivitisVojna so zápalom ďasien
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
27. február 2012
196
19
Palmdale, EchMaminky
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
19. marec 2012
197
20
Grandma's PieBabkina buchtička
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson, & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
9. apríl 2012
198
21
Mr. Hose Says 'Yes'Pán spodok hovorí "Áno"
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn & Susan Beavers
Scenár: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
16. apríl 2012
199
22
Why We Gave Up WomenPrečo opúšťame ženy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
30. apríl 2012
200
23
The Straw in My Donut HolePrestrč mi brčko dierou
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
Scenár: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Susan Beavers
7. máj 2012
201
24
Oh Look! Al-Qaeda!Pozrite, Al-Kaida
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Lee Aronsohn
Scenár: Eddie Gorodetsky, Jim Patterson & Don Reo
14. máj 2012

10. séria (2012 – 2013)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
202
1
I Changed My Mind About the MilkUž žiadnu trávu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo & Jim Patterson
27. september 2012
203
2
A Big Bag of DogJe to veľký pes
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
4. október 2012
204
3
Four Balls, Two Bats and One Mitt4 lopty, 2 pálky a jedna rukavica
James Widdoes
Storyline: Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Chuck Lorre & Eddie Gorodetsky
11. október 2012
205
4
You Do Know What the Lollipop Is ForTy vieš, na čo je lízatko
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Alissa Neubauer
Scenár: Don Reo, Jim Patterson, & Eddie Gorodetsky
18. október 2012
206
5
That's Not What They Call It in AmsterdamV Amsterdame sa tomu tak nehovorí
James Widdoes
Storyline: Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
Scenár: Chuck Lorre, Don Reo & Jim Patterson
25. október 2012
207
6
Ferrets, Attack!Fretky do boja
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky, Matt Ross & Max Searle
1. november 2012
208
7
Avoid the Chinese MustardVyhýbaj sa čínskej horčici
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Gemma Baker
Scenár: Don Reo, Jim Patterson, & Eddie Gorodetsky
8. november 2012
209
8
Something My Gynecologist SaidNiečo, čo povedal môj gynekológ
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Don Reo & Eddie Gorodetsky
15. november 2012
210
9
I Scream When I PeeKeď močím, kričím
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Steve Tompkins
29. november 2012
211
10
One Nut JohnsonJednoguliak Johnson
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Chuck Lorre, Steve Tompkins & Alissa Neubauer
6. december 2012
212
11
Give Santa a Tail-HoleKúpte si stromček
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Matt Ross & Mark Seale
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
13. december 2012
213
12
Welcome to AlancrestVitajte v Alancreste
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Steve Tompkins
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
3. január 2013
214
13
Grab a Feather and Get in LineZober si pierko a postav sa do radu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, & Gemma Baker
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Alissa Neubauer
10. január 2013
215
14
Run, Steven Staven! Run!Bež Steven, Steven bež
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Eddie Gorodetsky & Steve Tompkins
31. január 2013
216
15
Paint It, Pierce It or Plug ItPomaľujem, prepichnem alebo nastrelím
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Eddie Gorodetsky
Scenár: Jim Patterson, Matt Ross & Max Searle
7. február 2013
217
16
Advantage: Fat, Flying BabyObézny lietajúci chlapec
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky & Alissa Neubauer
Scenár: Jim Patterson, Don Reo & Steve Tompkins
14. február 2013
218
17
Throgwarten Middle School MysteriesZáhady Throgwartenskej základnej školy
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Nick Bakay
Scenár: Don Reo, Eddie Gorodetsky & Gemma Baker
21. február 2013
219
18
The 9:04 from PembertonVlak 9:04 z Pembertonu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo, Steve Tompkins & Alissa Neubauer
7. marec 2013
220
19
Big Episode. Someone Stole a SpoonVeľká dráma: Niekto ukradol lyžicu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Gemma Baker
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Susan McMartin
14. marec 2013
221
20
Bazinga! That's from a TV ShowBazinga! To je z televízie
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
4. apríl 2013
222
21
Another Night with Neil DiamondĎalšia noc s Neilom Diamondom
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Steve Tompkins
Scenár: Jim Patterson, Eddie Gorodetsky & Nick Bakay
25. apríl 2013
223
22
My Bodacious VidaliaRád sa pozerám
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
Scenár: Gemma Baker, Matt Ross & Matt Searle
2. máj 2013
214
23
Cows, Prepare to Be TippedKravy, pripravte sa na pastvu
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Alissa Neubauer & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Eddie Gorodetsky
9. máj 2013

11. séria (2013 – 2014)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
225
1
NangnangnangnangNeter
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Susan McMartin
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
26. september 2013
226
2
I Think I Banged Lucille BallMyslím, že som spal s Lucille Ballovou
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Alissa Neubauer
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
3. október 2013
227
3
This Unblessed BiscuitNeposvätená sušienka
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Jim Patterson
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Matt Searle
10. október 2013
228
4
Clank, Clank, Drunken SkankBrink, brink, brink, tráva a drink
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre & Susan McMartin
Scenár: Jim Patterson, Don Reo & Steve Tompkins
17. október 2013
229
5
Alan Harper, Pleasing Women Since 2003Alan Harper, utešiteľ žien od roku 2003
James Widdoes
Storyline: Steve Tompkins, Alissa Neubauer & Don Reo
Scenár: Jim Patterson, Jeff Lowell & Jim Vallely
24. október 2013
230
6
Justice in Star-Spangled Hot PantsSpravodlivosť v nohavičkách
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Susan McMartin & Jon Cryer
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jeff Lowell
7. november 2013
231
7
Some Kind of Lesbian ZombieNejaká lesbická zombie
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Steve Tompkins & Jeff Lowell
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
14. november 2013
232
8
Mr. Walden, He Die. I Clean Room.Pan Walden je mŕtvy, já upratujem.
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Jim Patterson & Steve Tompkins
Scenár: Don Reo, Susan McMartin & Saladin K. Patterson
21. november 2013
233
9
Numero Uno Accidente LawyerNehodový právnik numero uno
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Tim Kelleher & Nathan Chetty
Scenár: Jim Patterson, Saladin K. Patterson & Jim Valley
5. december 2013
234
10
On Vodka, on Soda, on Blender, on Mixer!Vodka, sódovka, mixér a zmiešať
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
Scenár: Saladin K. Patterson, Matt Ross & Max Searle
12. december 2013
235
11
Tazed In The Lady NutsTaserom do dámskych gúľ
James Widdoes
Storyline: Tim Kelleher, Jeff Lowell & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
2. január 2014
236
12
Baseball. Boobs. Boobs. Baseball.Baseball, kozy, kozy, baseball
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Susan McMartin & Leslie Shapira
Scenár: Jim Patterson, Matt Ross & Matt Searle
9. január 2014
237
13
Bite Me, Supreme CourtNajvyšší súd to pohnojil
James Widdoes
Storyline: Tim Kelleher, Jeff Lowell & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
30. január 2014
238
14
Three Fingers of Crème de MentheNa tri prsty zelený
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Maria Espada Pearce
Scenár: Steve Tompkins, Saladin K. Patterson & Susan McMartin
6. február 2014
239
15
Cab Fare and a Bottle of PenicillinPrachy na taxík a fľaštička penicilínu
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
27. február 2014
240
16
How to Get Rid of Alan HarperJak sa zbaviť Alana
James Widdoes
Storyline: Saladin K. Patterson, Jim Vallely & Leslie Schapira
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
6. marec 2014
241
17
Welcome Home, JakeVitaj doma, Jake
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Saladin K. Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Matt Ross & Max Searle
13. marec 2014
242
18
West Side StoryWest Side Story
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Susan McMartin
Scenár: Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
3. apríl 2014
243
19
Lan Mao Shi Zai Wuding ShangLan mao shi zai wuding shang
James Widdoes
Storyline: Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
10. apríl 2014
244
20
Lotta Delis in Little ArmeniaSpusta lahôdok z malého Arménska
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Steve Tompkins & Saladin K. Patterson
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
24. apríl 2014
245
21
Dial 1-900-MIX-A-LOTZaspievaj si s Mix-a-Lotom
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Steve Tompkins & Susan McMartin
1. máj 2014
246
22
Oh WALD-E, Good Times AheadÓ, WALD-E, to budú krásne časy
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson, Tim Kelleher & Jim Vallely
Scenár: Steve Tompkins, Jeff Lowell, Matt Ross & Max Searle
8. máj 2014

12. séria (2014 – 2015)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
247
1
The Ol' Mexican SpinachMexický špenát
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Lee Aronsohn & Warren Bell
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
30. október 2014
248
2
A Chic Bar in IbizaŠik bar na Ibize
James Widdoes
Storyline: Lee Aronsohn, Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
6. november 2014
249
3
Glamping in a YurtSuperkempovanie v jurte
James Widdoes
Storyline: Saladin K. Patterson, Matt Ross & Max Searle
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Jim Vallely
13. november 2014
250
4
Thirty-Eight, Sixty-Two, Thirty-EightTehuľka
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
Scenár: Warren Bell, Matt Ross & Max Searle
20. november 2014
251
5
Oontz. Oontz. Oontz.Louis
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Steve Tompkins & Warren Bell
Scenár: Jim Patterson, Tim Kelleher & Saladin K. Patterson
27. november 2014
252
6
Alan Shot a Little GirlAlan dal dole malé dievča
Jon Cryer
Storyline: Don Reo, Maria Espada Pearce & Nathan Chetty
Scenár: Jim Patterson, Steve Tompkins & Warren Bell
4. december 2014
253
7
Sex with an Animated Ed AsnerSex s animákom
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Jim Vallely & Tim Kelleher
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
11. december 2014
254
8
Clockwise in Back Hole Until TightSantova jazda
James Widdoes
Storyline: Warren Bell, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Thompkins
18. december 2014
255
9
Bouncy, Bouncy, Bouncy, LindseyHojda, hojda, Lyndsey
James Widdoes
Storyline: Jim Patterson, Tim Kelleher & Saladin K. Patterson
Scenár: Don Reo, Matt Ross & Max Searle
8. január 2015
256
10
Here I Come, Pants!Už idem, nohavice!
James Widdoes
Storyline: Chuck Lorre, Don Reo & Jim Patterson
Scenár: Tim Kelleher, Matt Ross & Max Searle
15. január 2015
257
11
For Whom the Booty CallsKomu zvoní do postele
James Widdoes
Storyline: Warren Bell, Saladin K. Patterson & Jim Vallely
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Steve Tompkins
22. január 2015
258
12
A Beer-Battered Rip-OffStrašný podraz
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Jeff Lowell
Scenár: Matt Ross, Max Searle & Nathan Chetty
29. január 2015
259
13
Boompa Loved His HookersDedo miloval svoje dievčatá
James Widdoes
Storyline: Steve Tompkins, Warren Bell & Jeff Lowell
Scenár: Don Reo, Jim Patterson & Nathan Chetty
5. február 2015
260
14
Don't Give a Monkey a GunNedávaj opici zbraň
James Widdoes
Storyline: Don Reo, Jim Patterson & Tim Kelleher
Scenár: Jim Vallely, Matt Ross & Max Searle
12. február 2015
261
262
15
16
Of Course He’s DeadJasné, že je mŕtvy
James Widdoes
Chuck Lorre, Lee Aronsohn, Don Reo & Jim Patterson
19. február 2015