Zoznam častí seriálu Kredenc

Kredenc je slovenská televízna relácia TV Markíza, vysielaná zábavnou formou týždennej retrospektívy v podobe satirických správ a paródií na aktuálne témy z mediálneho, spoločenského či politického prostredia.

Série upraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané Slot Stanica
Premiéra série Finále série
1 8 3. november 2014 31. december 2014 Pondelok o 22:20 (7)
Pondelok o 22:50 (1)-(6)
Streda o 20:30 Silvestrovský špeciál
TV Markíza
2 16 2. marec 2015 22. jún 2015 Pondelok o 21:45 (2)-(16)
Pondelok o 21:50 (1)
3 10 19. október 2015 31. december 2015 Pondelok o 21:40 (1)-(5)
Pondelok o 21:45 (4)-(6)
Pondelok o 21:50 (7)-(8)
Pondelok o 22:00 (9)
Štvrtok o 20:30 Silvestrovský špeciál
4 24 4. január 2016 13. jún 2016 Pondelok o 21:40 (6)-(8),(14)-(16),(19)
Pondelok o 21:45 (17),(21),(23),(24)
Pondelok o 21:50 (1)-(5),(18),(20),(22)
Pondelok o 22:45 (13)
Pondelok o 22:50 (9)-(12)
5 15 5. september 2016 31. december 2016 Pondelok o 21:40 (11)
Pondelok o 21:45 (5)-(7),(9)-(10),(14)
Pondelok o 21:50 (3)-(4),(8),(12)
Pondelok o 22:40 (1)
Pondelok o 22:50 (2),(13)
Sobota o 20:30 Silvestrovský špeciál
6 16 6. február 2017 29. máj 2017 Pondelok o 21:40 (1)-(5)
Pondelok o 22:50 (6)-(8),(10),(12)-(16)
Pondelok o 23:00 (9)
Pondelok o 23:10 (11)
7 8 6. november 2017 31. december 2017 Pondelok o 21:50 (7)
Pondelok o 22:50 (1)-(5)
Pondelok o 23:00 (6)
Nedeľa o 23:10 Silvestrovský špeciál
8 12 12. marec 2018 4. jún 2018 Pondelok o 21:45 (6)-(7)
Pondelok o 21:50 (1)-(5)
Pondelok o 22:00 (8)-(12)

Časti upraviť

1. séria (jeseň 2014) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
1
1
Epizóda 1
3. november 2014
31.7[1]
2
2
Epizóda 2
10. november 2014
33.3[2]
3
3
Epizóda 3
17. november 2014
30.8[3]
4
4
Epizóda 4
24. november 2014
31.1[4]
5
5
Epizóda 5
1. december 2014
26.5[5]
6
6
Epizóda 6
8. december 2014
31.7[6]
7
7
Epizóda 7
15. december 2014
32.3[7]
8
8
Epizóda 8 - Silvestrovský špeciál
31. december 2014
37.0[8]

2. séria (jar 2015) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
9
1
Epizóda 1
2. marec 2015
27.7[9]
10
2
Epizóda 2
9. marec 2015
25.5[10]
11
3
Epizóda 3
16. marec 2015
25.1[11]
12
4
Epizóda 4
23. marec 2015
23.5[12]
13
5
Epizóda 5
30. marec 2015
27.1[13]
14
6
Epizóda 6
13. apríl 2015
20.4[14]
15
7
Epizóda 7
20. apríl 2015
26.4[15]
16
8
Epizóda 8
27. apríl 2015
26.9[16]
17
9
Epizóda 9
4. máj 2015
15.0[17]
18
10
Epizóda 10
11. máj 2015
22.0[18]
19
11
Epizóda 11
18. máj 2015
27.0[19]
20
12
Epizóda 12
25. máj 2015
28.9[20]
21
13
Epizóda 13
1. jún 2015
29.5[21]
22
14
Epizóda 14
8. jún 2015
29.7[22]
23
15
Epizóda 15
15. jún 2015
31.4[23]
24
16
Epizóda 16
22. jún 2015
31.9[24]

3. séria (jeseň 2015) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
25
1
Epizóda 1
19. október 2015
38.4[25]
26
2
Epizóda 2
26. október 2015
39.4[26]
27
3
Epizóda 3
2. november 2015
34.0[27]
28
4
Epizóda 4
9. november 2015
29.3[28]
29
5
Epizóda 5
16. november 2015
30.8[29]
30
6
Epizóda 6
23. november 2015
28.2[30]
31
7
Epizóda 7
30. november 2015
23.0[31]
32
8
Epizóda 8
7. december 2015
29.0[32]
33
9
Epizóda 9
14. december 2015
23.5[33]
34
10
Epizóda 10 - Silvestrovský špeciál
31. december 2015
22.7[34]

4. séria (jar 2016) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
35
1
Epizóda 1
4. január 2016
16.8[35]
36
2
Epizóda 2
11. január 2016
30.0[36]
37
3
Epizóda 3
18. január 2016
39.5[37]
38
4
Epizóda 4
25. január 2016
39.3[38]
39
5
Epizóda 5
1. február 2016
29.0[39]
40
6
Epizóda 6
8. február 2016
27.0[40]
41
7
Epizóda 7
15. február 2016
28.0[41]
42
8
Epizóda 8
22. február 2016
27.0[42]
43
9
Epizóda 9
29. február 2016
30.0[43]
44
10
Epizóda 10
7. marec 2016
30.2[44]
45
11
Epizóda 11
14. marec 2016
31.1[45]
46
12
Epizóda 12
21. marec 2016
33.0[46]
47
13
Epizóda 13
28. marec 2016
20.0[47]
48
14
Epizóda 14
4. apríl 2016
31.6[48]
49
15
Epizóda 15
11. apríl 2016
33.0[49]
50
16
Epizóda 16
18. apríl 2016
30.4[50]
51
17
Epizóda 17
25. apríl 2016
30.0[51]
52
18
Epizóda 18
2. máj 2016
25.0[52]
53
19
Epizóda 19
9. máj 2016
20.0[53]
54
20
Epizóda 20
16. máj 2016
21.0[54]
55
21
Epizóda 21
23. máj 2016
27.0[55]
56
22
Epizóda 22
30. máj 2016
25.0[56]
57
23
Epizóda 23
6. jún 2016
29.8[57]
58
24
Epizóda 24
13. jún 2016
20.0[58]

5. séria (jeseň 2016) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
59
1
Epizóda 1
5. september 2016
31.5[59]
60
2
Epizóda 2
12. september 2016
20.0[60]
61
3
Epizóda 3
19. september 2016
27.0[61]
62
4
Epizóda 4
26. september 2016
27.5[62]
63
5
Epizóda 5
3. október 2016
26.5[63]
64
6
Epizóda 6
10. október 2016
25.0[64]
65
7
Epizóda 7
17. október 2016
24.0[65]
66
8
Epizóda 8
24. október 2016
24.0[66]
67
9
Epizóda 9
31. október 2016
23.0[67]
68
10
Epizóda 10
7. november 2016
19.0[68]
69
11
Epizóda 11
14. november 2016
17.0[69]
70
12
Epizóda 12
21. november 2016
15.2[70]
71
13
Epizóda 13
28. november 2016
22.5[71]
72
14
Epizóda 14 - Špeciálna epizóda Deň s nadáciou Markíza
5. december 2016
22.0[72]
73
15
Epizóda 15 - Silvestrovský špeciál
31. december 2016
21.7[73]

6. séria (jar 2017) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
74
1
Epizóda 1
6. február 2017
16.0[74]
75
2
Epizóda 2
13. február 2017
14.0[75]
76
3
Epizóda 3
20. február 2017
12.0[76]
77
4
Epizóda 4
27. február 2017
12.0[77]
78
5
Epizóda 5
6. marec 2017
11.0[78]
79
6
Epizóda 6
13. marec 2017
22.0[79]
80
7
Epizóda 7
20. marec 2017
23.0[80]
81
8
Epizóda 8
27. marec 2017
21.0[81]
82
9
Epizóda 9
3. apríl 2017
19.0[82]
83
10
Epizóda 10
10. apríl 2017
16.0[83]
84
11
Epizóda 11
17. apríl 2017
23.0[84]
85
12
Epizóda 12
24. apríl 2017
17.0[85]
86
13
Epizóda 13
1. máj 2017
18.0[86]
87
14
Epizóda 14
15. máj 2017
21.0[87]
88
15
Epizóda 15
22. máj 2017
22.0[88]
89
16
Epizóda 16
29. máj 2017
22.0[89]

7. séria (jeseň 2017) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
90
1
Epizóda 1
6. november 2017
21.5[90]
91
2
Epizóda 2
13. november 2017
22.0
92
3
Epizóda 3
20. november 2017
23.0[91]
93
4
Epizóda 4
27. november 2017
18.0[92]
94
5
Epizóda 5
4. december 2017
23.0[93]
95
6
Epizóda 6
11. december 2017
24.0[94]
96
7
Epizóda 7 - Vianočný špeciál
18. december 2017
14.0[95]
97
8
Epizóda 8 - Silvestrovský špeciál
31. december 2017
15.6[96]

8. séria (jar 2018) upraviť

No. # Názov Premiéra
 
Share
(%)
98
1
Epizóda 1
12. marec 2018
20.0[97]
99
2
Epizóda 2
19. marec 2018
17.6[98]
100
3
Epizóda 3
26. marec 2018
24.0[99]
101
4
Epizóda 4
9. apríl 2018
22.0[100]
102
5
Epizóda 5
16. apríl 2018
19.0[101]
103
6
Epizóda 6
23. apríl 2018
19.0[102]
104
7
Epizóda 7
30. apríl 2018
17.5[103]
105
8
Epizóda 8
7. máj 2018
18.0[104]
106
9
Epizóda 9
14. máj 2018
16.0[105]
107
10
Epizóda 10
21. máj 2018
21.0[106]
108
11
Epizóda 11
28. máj 2018
21.0[107]
109
12
Epizóda 12
4. jún 2018
18.0[108]

Referencie upraviť

  1. Sledovanosť: Kredencu štart vyšiel, pritiahol väčšinu divákov Farmy! [online]. Mediaboom, 4. november 2014. Dostupné online.
  2. Markíza v Kredenci aktuálne s klipom pre Ega a Pašku, Puškárová opäť v plnej verzii (+sledovanosť) [online]. Mediaboom, 11. november 2014. Dostupné online.
  3. Veľký prehľad pondelňajšej sledovanosti: Farma rekordná, uspela premiéra slovenského filmu Fair Play! [online]. Mediaboom, 18. november 2014. Dostupné online.
  4. Sledovanosť: Markíza späť na vrchole, Dajto v pondelok najsledovanejšou menšou stanicou! [online]. Mediaboom, 25. november 2014. Dostupné online.
  5. Sledovanosť: Kredenc po prvý raz s výraznejším poklesom, Joj po čase vyšiel film [online]. Mediaboom, 2. december 2014. Dostupné online.
  6. Joj v pondelok večer zreprízovala Gombitovej vystúpenie v Siedmom nebi. Na vrchole však Markíza [online]. Mediaboom, 9. december 2014. Dostupné online.
  7. Sledovanosť: Farma účinnejšia proti Paneláku ako Búrlivé víno! [online]. Mediaboom, 16. december 2014. Dostupné online.
  8. Prvé čísla za Silvester: Kredenc s absolútnym rekordom, vysoko aj Chart Show! [online]. Mediaboom, 1. január 2015. Dostupné online.
  9. Sledovanosť: Ďalší nárast Búrlivého vína, Kredenc s nadpriemerom! Čísla Hornej Dolnej sú však minulosťou [online]. Mediaboom, 3. marec 2015. Dostupné online.
  10. Sledovanosť: Búrlivé víno čísla spred týždňa nezopakovalo, Divoké kone divákov udržali! [online]. Mediaboom, 10. marec 2015. Dostupné online.
  11. Sledovanosť: Búrlivé víno aj v pondelky už len priemerné, Kredenc drží nadpriemer! [online]. Mediaboom, 17. marec 2015. Dostupné online.
  12. Sledovanosť: Búrlivé víno udržalo nadpriemer z piatka, Kredenc prvý raz pod priemerom! [online]. Mediaboom, 24. marec 2015. Dostupné online.
  13. Sledovanosť: Kredenc zastavil pád, vrátil sa do nadpriemeru! Dajto s rekordom roka (aktualizácia) [online]. Mediaboom, 31. marec 2015. Dostupné online.
  14. Sledovanosť: Kredenc na svojom minime! Na akých číslach sa ustálili Búrlivé víno a Divoké kone? [online]. Mediaboom, 14. apríl 2015. Dostupné online.
  15. Sledovanosť: Kredenc dobehol Búrlivé víno! Markíza sa zviecha po minulotýždňovom prepade [online]. Mediaboom, 21. apríl 2015. Dostupné online.
  16. Búrlivé víno si napravilo po piatku chuť: Vďaka počasiu sa stalo najsledovanejším programom dňa! [online]. Mediaboom, 28. apríl 2015. Dostupné online.
  17. Búrlivé víno, Kredenc, Divoké kone aj Panelák: Proti hokeju nemali šancu! (sledovanosť) [online]. Mediaboom, 5. máj 2015. Dostupné online.
  18. Markíza má problém: Búrlivé víno opäť pokorila Joj, Divoké kone lídrom! [online]. Mediaboom, 12. máj 2015. Dostupné online.
  19. Prvé čísla nového Inkognita: Dokázalo po ôsmich rokoch zaujať divákov? [online]. Mediaboom, 19. máj 2015. Dostupné online.
  20. Sledovanosť: Inkognito oproti štartu nabralo divákov, čo na to Búrlivé víno? Kredenc jasným lídrom! [online]. Mediaboom, 26. máj 2015. Dostupné online.
  21. Šokujúce pondelňajšie výsledky: Markíza posilnila, Inkognito s nečakaným pádom! [online]. Mediaboom, 2. jún 2015. Dostupné online.
  22. Inkognito tromflo inseminátora, súčasný rekord však nie! Ako sa uviedla novinka Domy Zmena chutí? [online]. Mediaboom, 9. jún 2015. Dostupné online.
  23. Sledovanosť: Búrlivé víno stúpa k číslam zo začiatku roka, Kredenc s rekordom! [online]. Mediaboom, 16. jún 2015. Dostupné online.
  24. Sledovanosť: Kredenc v závere sezóny na maximách! Do nadpriemeru sa vrátilo Inkognito [online]. Mediaboom, 23. jún 2015. Dostupné online.
  25. Presun Hornej Dolnej prospel, Kredenc sa vrátil s rekordom [online]. Etrend, 20. október 2015. Dostupné online.
  26. Sledovanosť: Horná Dolná mierne klesla, Kredenc s ďalším rekordom! Kukučka stráca [online]. Mediaboom, 27. október 2015. Dostupné online.
  27. Markíza s reprízou Hornej Dolnej vytočila divákov, dosiahla však vysoký nadpriemer! Noviny výrazným lídrom [online]. Mediaboom, 3. november 2015. Dostupné online.
  28. Horná Dolná stále vysoko aj v repríze, opäť silné Krimi a Noviny! Moja mama už očakávane klesla [online]. Mediaboom, 10. november 2015. Dostupné online.
  29. Sledovanosť: Joj vyhrala so sviatočnou kinopremiérou Noe, vysoko opäť vyskočil Kredenc! [online]. Mediaboom, 18. november 2015. Dostupné online.
  30. Horná Dolná už klesla pod tridsiatku, Farma v novom čase vysoko! Reprízoví Bučkovci tvrdo prepadli [online]. Mediaboom, 24. november 2015. Dostupné online.
  31. Sledovanosť: Chart Show posilnila, Susedské prípady už s treťou časťou prepadli! [online]. Mediaboom, 3. december 2015. Dostupné online.
  32. Sledovanosť: Kredenc s paródiou na Milujem Slovensko opäť vyskočil! Susedské prípady ostávajú nízko [online]. Mediaboom, 8. december 2015. Dostupné online.
  33. Inkognito podrástlo, dorovnalo Búrlivé víno! Majster pekár pri štarte prepadol, divákov stratil Kredenc [online]. Mediaboom, 15. december 2015. Dostupné online.
  34. Silvester 2015: Najviac divákov oslavovalo s RTVS! Veľký šok pre Kredenc a Inkognito [online]. Mediaboom, 1. január 2016. Dostupné online.
  35. Posledná rana pre Búrlivé víno: Šachy s programom Markízu potopili, hlboko prepadol aj Kredenc! [online]. Mediaboom, 5. január 2016. Dostupné online.
  36. Výsledky veľkého súboja: Horná Dolná vystrelila vysoko, ZOO ale štartovala nadpriemerná! [online]. Mediaboom, 12. január 2016. Dostupné online.
  37. Horná Dolná vo svojej suverenite pokračuje, dokázala ešte podrásť! ZOO proti nej priemerná [online]. Mediaboom, 19. január 2016. Dostupné online.
  38. Zoo proti Hornej Dolnej drží výkon, nový rekord pre Kredenc! Bez servítky klesá [online]. Mediaboom, 26. január 2016. Dostupné online.
  39. Horná Dolná aj s reprízou nadpriemerná, Zoo už proti nej vyskočila! Prepadlo Bez servítky [online]. Mediaboom, 2. február 2016. Dostupné online.
  40. Bez servítky stále tápe, veľký výbuch Televíznych novín! Silným lídrom Krimi aj Noviny, rekord pre Moju mamu [online]. Mediaboom, 9. február 2016. Dostupné online.
  41. Sledovanosť: Horná Dolná aj v repríze posilnila, Joj opäť vysoko so správami! [online]. Mediaboom, 16. február 2016. Dostupné online.
  42. Farmári Bez servítky nepomohli, šou sa ešte viac prepadla! Výrazne stratila Horná Dolná, klesla aj Zoo [online]. Mediaboom, 23. február 2016. Dostupné online.
  43. Horná Dolná s premiérou opäť vystrelila, pomohla aj Farme! So správami lídrom Joj, Moja mama rekordná [online]. Mediaboom, 1. marec 2016. Dostupné online.
  44. Sledovanosť: Farma už po Hornej Dolnej stratila, Joj opäť zdvojila Zoo! [online]. Mediaboom, 8. marec 2016. Dostupné online.
  45. Horná Dolná po OTOvi s rekordom posledných dvoch sérií! Dvihla sa aj Zoo [online]. Mediaboom, 15. marec 2016. Dostupné online.
  46. Tretia séria Hornej Dolnej finišuje vysoko, nárast však nezopakovala! Posilnila Farma aj Moja mama [online]. Mediaboom, 22. marec 2016. Dostupné online.
  47. Markíza v pondelok doplatila na svoj deň, nechala sa prevalcovať Joj! Babovřesky 3 na čele, no najslabšie [online]. Mediaboom, 29. marec 2016. Dostupné online.
  48. Horná Dolná klesla na sezónne minimum, Zoo sa popri nej vyšvihla! Konkurencia valca ju už tak nestláča [online]. Mediaboom, 5. apríl 2016. Dostupné online.
  49. Horná Dolná sa rozlúčila na sezónnom minime! Búrlivé víno bez hokeja poskočilo [online]. Mediaboom, 12. apríl 2016. Dostupné online.
  50. Sledovanosť: Horná Dolná aj v repríze poriadne silná! Podvečer sa vyrovnal [online]. Mediaboom, 19. apríl 2016. Dostupné online.
  51. Sledovanosť: Reprízová Horná Dolná je v najlepšej forme, dokonca podrástla! Polepšila si aj Zoo [online]. Mediaboom, 26. apríl 2016. Dostupné online.
  52. Kredenc už tento pondelok nevyskočil, Nikto nie je dokonalý v utorok dorovnalo Masterchefa! [online]. Mediaboom, 4. máj 2016. Dostupné online.
  53. Premiérový Kredenc stráca silu, mimo hokeja padol do podpriemeru! Dotiahla sa Zoo [online]. Mediaboom, 10. máj 2016. Dostupné online.
  54. Bez servítky s farmármi podpriemerné, stále stráca aj Kredenc! Uspel Pianista [online]. Mediaboom, 17. máj 2016. Dostupné online.
  55. Kredenc sa po týždňoch pozviechal, skočil do nadpriemeru! Posilnilo aj Bez servítky [online]. Mediaboom, 24. máj 2016. Dostupné online.
  56. Podvečer sa vyrovnáva, Moja mama a Búrlivé víno si striedajú pozície! Podrástla Horná Dolná [online]. Mediaboom, 31. máj 2016. Dostupné online.
  57. Kávomat pri štarte uspel, výrazne podrástol Kredenc! Mafstory prepadlo [online]. Mediaboom, 7. jún 2016. Dostupné online.
  58. Joj si pomohla zdvojením Zoo, Kredenc sa výrazne prepadol! Staniciam bral futbal [online]. Mediaboom, 14. jún 2016. Dostupné online.
  59. Horná Dolná je späť v plnej sile! Atletiko Cvernofka pri štarte vysoko, značne však klesalo [online]. Mediaboom, 6. september 2016. Dostupné online.
  60. Markíza opäť doplatila na zmeny: Horná Dolná výrazne padla, Ostrovu nepomohla! Kredenc vybuchol [online]. Mediaboom, 13. september 2016. Dostupné online.
  61. Horná Dolná potvrdila prepad, zažíva svoje najhoršie obdobie! Ostrov aj Návštevníci na dne [online]. Mediaboom, 20. september 2016. Dostupné online.
  62. Horná Dolná mierne podrástla, silnie Inkognito! Joj potichu odsunula reality šou Profesionálmi [online]. Mediaboom, 27. september 2016. Dostupné online.
  63. Horná Dolná opäť klesla, Búrlivé víno s dosiaľ najhorším podielom! Joj vyskočil podvečer [online]. Mediaboom, 4. október 2016. Dostupné online.
  64. Zaskočená Horná Dolná, zažila ďalší prepad! Inkognito na jej úkor rastie, Prvá dovolenka však hlboko [online]. Mediaboom, 11. október 2016. Dostupné online.
  65. Horná Dolná potvrdila aj druhý prepad, Inkognito však kleslo! Kredenc stráca divákov [online]. Mediaboom, 18. október 2016. Dostupné online.
  66. Horná Dolná stále padá, oproti jari stratila tretinu divákov! Inkognito v dvojporcii Joj pomohlo [online]. Mediaboom, 25. október 2016. Dostupné online.
  67. Horná Dolná sa v repríze udržala v čele, Inkognito však výrazne poskočilo! Joj silná aj s filmom [online]. Mediaboom, 2. november 2016. Dostupné online.
  68. Pondelňajší súboj už vyrovnaný, Inkognito stále rastie! Kredenc v premiére prepadol [online]. Mediaboom, 8. november 2016. Dostupné online.
  69. Inkognito už bojovalo o víťazstvo, Kredenc začína byť neúspechom! Joj s upraveným podvečerom [online]. Mediaboom, 15. november 2016. Dostupné online.
  70. Kredenc šokuje Markízu, prepadol sa na čísla Ostrova! RTVS zabodovala s megakoncertom Lýra 50 [online]. Mediaboom, 22. november 2016. Dostupné online.
  71. Vianočná Horná Dolná Markíze poskočila, silné aj Inkognito! Kredenc odsunutý do noci stúpol [online]. Mediaboom, 29. november 2016. Dostupné online.
  72. Nočná mora Markízy pokračuje: Prehrala ďalší večer, Inkognito silným lídrom! [online]. Mediaboom, 6. december 2016. Dostupné online.
  73. Silvester 2016: Na vrchole Milujem Slovensko, s Inkognitom stiahli Chart Show! Joj medziročne raketovo rástla [online]. Mediaboom, 1. január 2017. Dostupné online.
  74. Veľký pondelok Markízy sa premenil na nočnú moru: Divoký Zapadákov rapídne klesal, vybuchli Kredenc aj Kávomat! [online]. Mediaboom, 7. február 2017. Dostupné online.
  75. Zázraku sa Markíza nedočkala: Divoký Zapadákov hlboko prepadol! Inkognito s ďalším rekordom [online]. Mediaboom, 14. február 2017. Dostupné online.
  76. Katastrofálny pondelok pre Markízu: Komediálna trojka na horších číslach ako prepadáky Ostrov či Návštevníci! [online]. Mediaboom, 21. február 2017. Dostupné online.
  77. Markíza v pondelky prehlbuje dno, Kávomat končí ako prvý! Policajné prípady uspeli [online]. Mediaboom, 28. február 2017. Dostupné online.
  78. Inkognito valcovalo ešte viac, trhlo absolútny rekord! Rodinné prípady preskočili Moju mamu [online]. Mediaboom, 7. marec 2017. Dostupné online.
  79. Markíza prvýkrát v tomto roku valcovala! Horná Dolná ju vystrelila, s novou sériou však výrazne stratila [online]. Mediaboom, 14. marec 2017. Dostupné online.
  80. Takýto šok Markíza nečakala: Horná Dolná rapídne padla, Inkognito s historickou výhrou! Preberá jej divákov [online]. Mediaboom, 21. marec 2017. Dostupné online.
  81. Horná Dolná v najslabšej sezóne, diváci sa k nej nevrátili! Inkognito kleslo, v 12+ opäť viedlo [online]. Mediaboom, 28. marec 2017. Dostupné online.
  82. Horná Dolná stratila ďalších divákov, spadla na historické dno! Inkognito v celkových číslach lídrom [online]. Mediaboom, 4. apríl 2017. Dostupné online.
  83. Horná Dolná sa odrazila od dna, pád nezopakovala! Premiérový Kredenc prepadáva aj v noci [online]. Mediaboom, 11. apríl 2017. Dostupné online.
  84. Veľkonočný pondelok: Nové Vylomeniny s Tribulom prepadli, vpredu Čo ja viem a Falošní poliši! Bodoval hokej [online]. Mediaboom, 18. apríl 2017. Dostupné online.
  85. Horná Dolná aj Inkognito držia čísla, Kredenc opäť prepadol! Skeč šou prišla o divákov [online]. Mediaboom, 25. apríl 2017. Dostupné online.
  86. Prvý máj prial Hornej Dolnej, poskočila na druhý najlepší výkon roka! Cez deň sa darilo Joj [online]. Mediaboom, 2. máj 2017. Dostupné online.
  87. Markíza pošetrila premiéru Hornej Dolnej, piatu sériu ukončila s making of! Inkognito lídrom pondelka [online]. Mediaboom, 16. máj 2017. Dostupné online.
  88. Horná Dolná v prvej repríze klesla k priemeru, Inkognito tesným víťazom dňa! Moja mama rastie [online]. Mediaboom, 23. máj 2017. Dostupné online.
  89. Markíza aj Joj v pondelok rástli, Horná Dolná na čele dňa! Inkognito valcovalo v celkovom počte divákov [online]. Mediaboom, 30. máj 2017. Dostupné online.
  90. Kredenc pri svojom návrate nezažiaril, divákov v noci neudržal! Horná Dolná s poklesom, veľký pád Inkognita [online]. Mediaboom, 7. november 2017. Dostupné online.
  91. Horná Dolná v pondelok vystrelila, skočila na rekord sezóny! Podrásť dokázalo aj Inkognito [online]. Mediaboom, 21. november 2017. Dostupné online.
  92. Horná Dolná už v repríze dvojkou, Inkognito zopakovalo rekord sezóny! Kredenc sa trápi, Rodinné prípady na vrchole [online]. Mediaboom, 28. november 2017. Dostupné online.
  93. Inkognito už v pondelok dominuje, trhlo nový rekord jesene! Predbehlo všetky programy dňa [online]. Mediaboom, 5. december 2017. Dostupné online.
  94. Horná Dolná už padá do podpriemeru, Inkognito pri sile! V pondelok s dvojnásobným počtom divákov [online]. Mediaboom, 12. december 2017. Dostupné online.
  95. Markíza v pondelok vybuchla: Horná Dolná aj vysunutý Kredenc tvrdo prepadli! Na vrchole dňa Inkognito [online]. Mediaboom, 19. december 2017. Dostupné online.
  96. Silvester 2017: Markíza s absolútnym fiaskom, Joj najsledovanejšia vo svojej histórii! Nový rekord trhlo aj Milujem Slovensko [online]. Mediaboom, 1. január 2018. Dostupné online.
  97. K Susedom sa vrátila väčšina divákov, najvyššie na trhu Noviny! Kuchyňa dokázala stúpnuť, tlačkovka Bugára lídrom [online]. Mediaboom, 13. marec 2018. Dostupné online.
  98. Susedia najnižšie od návratu, prvýkrát ich predbehli Oteckovia! Kuchyňa značne padla, kleslo aj Inkognito [online]. Mediaboom, 20. marec 2018. Dostupné online.
  99. Oteckovia s absolútnym rekordom, trhli magickú 40-tku! Susedia prvýkrát dlhší a s dvomi brejkami, i tak rástli [online]. Mediaboom, 27. marec 2018. Dostupné online.
  100. Susedia s miernou stratou naďalej na čele pondelka, Inkognito im v celkovom publiku dosiaľ najbližšie! [online]. Mediaboom, 10. apríl 2018. Dostupné online.
  101. Susedia naďalej na svojich číslach, Inkognito potvrdzuje nárast! Kuchyňa už naň stráca [online]. Mediaboom, 17. apríl 2018. Dostupné online.
  102. Susedia aj Inkognito s poklesom, Kredenc opäť padá k podpriemerom! Kuchyňa naďalej silnejšia než Milenky [online]. Mediaboom, 24. apríl 2018. Dostupné online.
  103. Noví Susedia dosiaľ najnižšie, po ich skončení už lídrom Inkognito! Na Susedov stratilo 40-tisíc divákov [online]. Mediaboom, 2. máj 2018. Dostupné online.
  104. Susedia v pondelok šokovaní, spadli na úroveň Hornej Dolnej! Opäť pridali druhý brejk, kleslo aj Inkognito [online]. Mediaboom, 9. máj 2018. Dostupné online.
  105. Susedia prvýkrát prekonaní, celkovo ich už predbehlo Inkognito! Po prepade spred týždňa však porástli [online]. Mediaboom, 15. máj 2018. Dostupné online.
  106. Susedia tretí týždeň po sebe potvrdzujú prepad, hrajú čísla siedmej série Hornej Dolnej! U mladých pondelok vyhrali [online]. Mediaboom, 22. máj 2018. Dostupné online.
  107. Susedia v závere mája zvrátili prepad: V teplom počasí vystrelili, ovládli pondelok! Rástla aj Kuchyňa [online]. Mediaboom, 29. máj 2018. Dostupné online.
  108. Markíza v pondelok s pádom, Susedia najnižšie od návratu! Finále Kuchyne podpriemerné, opäť bodovala Plus s futbalom [online]. Mediaboom, 5. jún 2018. Dostupné online.