Otvoriť hlavné menu

Zoznam častí seriálu Mafstory

zoznamový článok projektov Wikimedia

Toto je zoznam častí slovenského seriálu Mafstory.

Obsah

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané Vysielané na
Premiéra série Finále série
1 17 6. september 2006 1. január 2007 JOJ
2 21 6. február 2007 26. jún 2007
3 15 5. september 2007 19. december 2007
4 19 13. február 2008 25. jún 2008
5 17 4. september 2008 31. december 2008
6 17 5. marec 2009 25. jún 2009
7 16 2. september 2009 17. december 2009
8 16 4. marec 2010 17. jún 2010
9 15 13. september 2010 20. december 2010
10 16 7. marec 2011 27. jún 2011
11 14 15. september 2012 12. december 2012 huste.tv
Plus

ČastiUpraviť

1. séria (2006-2007)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
1 1 „Účtovník“ Ivan Predmerský Roman Humaj 6. september 2006
2 2 „Nové mravy“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 13. september 2006
3 3 „Vo veľkom štýle“ Ivan Predmerský Marek Orel 20. september 2006
4 4 „Reklama“ Ivan Predmerský Marek Orel 27. september 2006
5 5 „Že problémy v škole?“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 3. október 2006
6 6 „Pereme peňáze“ Ivan Predmerský Marek Orel 10. október 2006
7 7 „Rudy chudne“ Ivan Predmerský Roman Humaj 17. október 2006
8 8 „Kto ľúbi Rudinka...“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 24. október 2006
9 9 „Zlodej medzi mafiánmi“ Ivan Predmerský Marek Orel 31. október 2006
10 10 „Duchovia a Kyselinár“ Ivan Predmerský Roman Humaj 7. november 2006
11 11 „Dvojník“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth 14. november 2006
12 12 „Svet podľa mňa“ Ivan Predmerský Marek Orel 21. november 2006
13 13 „Firemné hry“ Ivan Predmerský Roman Humaj 28. november 2006
14 14 „Domáci miláčik“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 5. december 2006
15 15 „Udavač“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth 12. december 2006
16 16 „Vianoce“ Ivan Predmerský Marek Orel 19. december 2006
17 17 „Silvester u Molnárovcov“ Ivan Predmerský Ivan Huljak & Marek Orel & Stano Guštafík & Roman Humaj 1. január 2007

2. séria (2007)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
18 1 „Zjavil sa Ali“ Karol Vosátko Ivan Huljak 6. február 2007
19 2 „Valentín“ Karol Vosátko Marek Orel 13. február 2007
20 3 „Únos“ Karol Vosátko Roman Humaj & Stano Guštafík 20. február 2007
21 4 „Rudy kontra Ali“ Karol Vosátko Marek Orel 27. február 2007
22 5 „Béla mafiánom“ Ivan Predmerský Roman Humaj & Stano Guštafík 6. marec 2007
23 6 „MDŽ“ Karol Vosátko Roman Humaj & Ivan Huljak 13. marec 2007
24 7 „Supermodel“ Karol Vosátko Roman Humaj & Ivan Huljak 20. marec 2007
25 8 „Decko v rodine“ Karol Vosátko Ivan Huljak 27. marec 2007
26 9 „Otto“ Ivan Predmerský Marek Orel 3. apríl 2007
27 10 „Šibačka“ Karol Vosátko Marek Orel 10. apríl 2007
28 11 „Nemocnica“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 17. apríl 2007
29 12 „Márgit u Molnárovcov“ Karol Vosátko Roman Humaj & Stano Guštafík 24. apríl 2007
30 13 „Kufrík“ Karol Vosátko Ivan Huljak 1. máj 2007
31 14 „Ali a Pipina“ Ivan Predmerský Roman Humaj & Stano Guštafík 8. máj 2007
32 15 „Okuliare“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 15. máj 2007
33 16 „Dovolenka“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 22. máj 2007
34 17 „Susedka“ Ivan Predmerský Jano Gordulič & Stano Guštafík & Ivan Huljak 29. máj 2007
35 18 „Námesačný“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 5. jún 2007
36 19 „Veľká Pardubická“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 12. jún 2007
37 20 „Mama“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 19. jún 2007
38 21 „Poker“ Ivan Predmerský Dušan Taragel & Ivan Huljak & Stano Guštafík 26. jún 2007

3. séria (2007)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
39 1 „Hokej“ Karol Vosátko Niko Lagarfeld 5. september 2007
40 2 „Orgány“ Karol Vosátko Ivan Huljak 19. september 2007
41 3 „Nový dom“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 26. september 2007
42 4 „Tehotná Pipina“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 3. október 2007
43 5 „Veštica“ Karol Vosátko Niko Lagarfeld & Stano Guštafík & Ivan Huljak 10. október 2007
44 6 „Andy Warhol“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 17. október 2007
45 7 „Prco ide do školy“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 24. október 2007
46 8 „Márgit zomiera“ Karol Vosátko Dušan Taragel 31. október 2007
47 9 „Molnárovci v TV“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 7. november 2007
48 10 „Výkupné“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 14. november 2007
49 11 „Stretávka“ Karol Vosátko Ivan Huljak 21. november 2007
50 12 „Dátum smrti“ Ivan Predmerský Marek Orel & Stano Guštafík 28. november 2007
51 13 „Mikuláš“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Niko Lagarfeld 5. december 2007
52 14 „Gregor“ Karol Vosátko Niko Lagarfeld & Stano Guštafík 12. december 2007
53 15 „Sviatky pokoja“ Ivan Predmerský Dušan Taragel & Stano Guštafík & Ivan Huljak 19. december 2007

4. séria (2008)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
54 1 „Lykožrút“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 13. február 2008
55 2 „Kokaín“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 20. február 2008
56 3 „Kiahne“ Karol Vosátko Ivan Huljak 27. február 2008
57 4 „Sobášny podvodník“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 5. marec 2008
58 5 „Vendeta“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 12. marec 2008
59 6 „Zúrivý Banán“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 19. marec 2008
60 7 „Páter Jonáš“ Karol Vosátko Karol D. Horváth 26. marec 2008
61 8 „1. apríl“ Karol Vosátko Ivan Huljak 2. apríl 2008
62 9 „Červená ortuť“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 9. apríl 2008
63 10 „Sestrička“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Dušan Taragel 16. apríl 2008
64 11 „Deti“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 23. apríl 2008
65 12 „Zločin a trest“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 30. apríl 2008
66 13 „Hotel“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 14. máj 2008
67 14 „Paparazzi“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Dušan Taragel 21. máj 2008
68 15 „Frankfurt“ Karol Vosátko Ivan Huljak 28. máj 2008
69 16 „Stávka“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 4. jún 2008
70 17 „Colníčka“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 11. jún 2008
71 18 „Narodeniny tety Márgit“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 18. jún 2008
72 19 „Guľožrút“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Dušan Taragel 25. jún 2008

5. séria (2008)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
73 1 „Banková lúpež“ Karol Vosátko Dušan Taragel 4. september 2008
74 2 „Mrakodrap v Mederi“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Viktor Orth & Stano Guštafík 11. september 2008
75 3 „Zjavenie svatého“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 18. september 2008
76 4 „Vivat akadémia“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 25. september 2008
77 5 „Zabili Prca“...parchanti!“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 2. október 2008
78 6 „Rafinéria“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Viktor Orth 9. október 2008
79 7 „Pán prezident“ Karol Vosátko Ivan Huljak 16. október 2008
80 8 „Obrúčky“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Viktor Orth 23. október 2008
81 9 „Aliho manželka“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 30. október 2008
82 10 „Buď szeged-IN!“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 6. november 2008
83 11 „Nadine a Lešek“ Karol Vosátko Ivan Huljak 13. november 2008
84 12 „Darček z Bukurešti“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth 20. november 2008
85 13 „Banánové frajerky“ Karol Vosátko Dušan Taragel & Ivan Huljak & Stano Guštafík 27. november 2008
86 14 „Satelit“ Ivan Predmerský Ivan Predmerský & Stano Guštafík & Niko Lagerfeld 4. december 2008
87 15 „Duch starej Csontosovej“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld 11. december 2008
88 16 „Tajné Vianoce“ Karol Vosátko Ivan Huljak 18. december 2008
89 17 „Silvester“ Karol Vosátko Ivan Huljak & Stano Guštafík 31. december 2008

6. séria (2009)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
90 1 „Prezident alebo boss?“ Ivan Predmerský Dušan Taragel & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 5. marec 2009
91 2 „Konzultant“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld & Ivan Predmerský & Stano Guštafík 12. marec 2009
92 3 „Hazard tety Márgit“ Karol Vosátko Ivan Huljak 19. marec 2009
93 4 „Rozlúčka s Beátkou“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Igor Adamec & Stano Guštafík 26. marec 2009
94 5 „Liečba šokom“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 2. apríl 2009
95 6 „Pitbull Banán“ Karol Vosátko Ivan Huljak 9. apríl 2009
96 7 „Klub mafiánskych žien“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 16. apríl 2009
97 8 „Tehotná Katka“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Igor Adamec & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 23. apríl 2009
98 9 „Aliho mama“ Ivan Predmerský Dušan Taragel & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 30. apríl 2009
99 10 „Nečakaná návšteva“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík & Ivan Huljak 7. máj 2009
100 11 „Zmiznutý Banán“ Ivan Predmerský Stano Guštafík& & &Niko Lagerfeld 14. máj 2009
101 12 „Vo víne je pravda“ Karol Vosátko Ivan Huljak 21. máj 2009
102 13 „Prcova nevesta“ Ivan Predmerský Dušan Taragel & Ivan Predmerský & Stano Guštafík 28. máj 2009
103 14 „Honelník“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 4. jún 2009
104 15 „Feďovo dedičstvo“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 11. jún 2009
105 16 „Pozor na Kimlu!“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth & Ivan Predmerský 18. jún 2009
106 17 „Zázračný Milan“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 25. jún 2009

7. séria (2009)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
107 1 „Kšeft storočia“ Karol Vosátko Ivan Huljak & Stano Guštafík 3. september 2009
108 2 „Molnárovci na mizine“ Karol Vosátko Dušan Taragel 10. september 2009
109 3 „Molnárovci v kríze“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 17. september 2009
110 4 „Exekútor“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth 24. september 2009
111 5 „Nový začiatok“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 1. október 2009
112 6 „Neslušný návrh“ Karol Vosátko Ivan Huljak 8. október 2009
113 7 „Puč“ Karol Vosátko Dušan Taragel 15. október 2009
114 8 „Falošné peniaze“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld & Stano Guštafík 22. október 2009
115 9 „Veľký halloweensky únos“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth 29. október 2009
116 10 „Liečivý prameň“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 5. november 2009
117 11 „Františkáni“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth 12. november 2009
118 12 „Pašeráci“ Karol Vosátko Ivan Huljak 19. november 2009
119 13 „Rumunský kráľ“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 26. november 2009
120 14 „Rekviem pre Šoóša“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld 3. december 2009
121 15 „Rýchlovka“ Karol Vosátko Stano Guštafík & Karol D. Horváth 10. december 2009
122 16 „Vánoce jak sa patrí“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 17. december 2009

8. séria (2010)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
123 1 „Prezidentský špeciál“ Ivan Predmerský Niko Lagarfeld 4. marec 2010
124 2 „Elton John“ Karol Vosátko Dušan Taragel 11. marec 2010
125 3 „Reštika“ Karol Vosátko Ivan Huljak 28. marec 2010
126 4 „Márgit a Trúde“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 25. marec 2010
127 5 „Tajná agentka“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 1. apríl 2010
128 6 „Rusovlasý Sergej“ Karol Vosátko Ivan Huljak 8. apríl 2010
129 7 „Veľký zoznam“ Karol Vosátko Niko Lagarfeld 15. apríl 2010
130 8 „Márgit a Bulhari“ Karol Vosátko Dušan Taragel 22. apríl 2010
131 9 „Erolinky“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 29. apríl 2010
132 10 „Rudy sa vracia“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 6. máj 2010
133 11 „Stará láska“ Ivan Predmerský Niko Lagarfeld 13. máj 2010
134 12 „Molnárovci v pasci“ Karol Vosátko Stano Guštafík 20. máj 2010
135 13 „Stará Balážiková“ Karol Vosátko Ivan Huljak 27. máj 2010
136 14 „Mama je späť“ Karol Vosátko Dušan Taragel 3. jún 2010
137 15 „Vyšetrovateľ“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 10. jún 2010
138 16 „Golfista Banán“ Ivan Predmerský Niko Lagarfeld & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 17. jún 2010

9. séria (2010)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
139 1 „Synchronicita“ Ivan Predmerský Niko Lagarfeld & Stano Guštafík & Ivan Predmerský 13. september 2010
140 2 „My fair lady“ Karol Vosátko Stano Guštafík 20. september 2010
141 3 „Záhadný trezor“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 27. september 2010
142 4 „Ali šejkom“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 4. október 2010
143 5 „Sultán“ Karol Vosátko Stano Guštafík 11. október 2010
144 6 „Mŕtvy muž prichádza“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 18. október 2010
145 7 „Aliho sladká pomsta“ Karol Vosátko Stano Guštafík & Karol D. Horváth 25. október 2010
146 8 „Detektor lži“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 1. november 2010
147 9 „Ženská vzbura“ Ivan Predmerský Dušan Taragel 8. november 2010
148 10 „Alberto Boccelli“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 15. november 2010
149 11 „Chameleón“ Karol Vosátko Ivan Huljak 22. november 2010
150 12 „Bratranec Emil“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 29. november 2010
151 13 „Béla Oceľová päsť“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 6. december 2010
152 14 „Deminuo ovorum“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 13. december 2010
153 15 „Ali Santa Claus“ Karol Vosátko Ivan Huljak 20. december 2010

10. séria (2011)Upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
154 1 „Ultrazvuk“ Karol Vosátko Stano Guštafík 7. marec 2011
155 2 „Uruguaj“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld 14. marec 2011
156 3 „Argentínske dedičstvo“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth 21. marec 2011
157 4 „Laktačná psychóza“ Karol Vosátko Dušan Taragel 28. marec 2011
158 5 „Danka a Janka“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 4. apríl 2011
159 6 „Fabergého vajce“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth 11. apríl 2011
160 7 „Klub bitkárov“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 21. apríl 2011
161 8 „Debrecín banka“ Karol Vosátko Ivan Huljak 28. apríl 2011
162 9 „Žuzli mužli“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 5. máj 2011
163 10 „Atómový kryt“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 12. máj 2011
164 11 „Zoznámte sa, Ján Zubatý“ Ivan Predmerský Karol D. Horváth & Stano Guštafík 19. máj 2011
165 12 „Krstný otec“ Karol Vosátko Niko Lagerfeld 26. máj 2011
166 13 „Talian“ Karol Vosátko Ivan Huljak 2. jún 2011
167 14 „Droga pravdy“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 9. jún 2011
168 15 „Obojok“ Karol Vosátko Stano Guštafík 16. jún 2011
169 16 „Pôrod“ Ivan Predmerský Ivan Huljak & Stano Guštafík 27. jún 2011

11. séria (2012)Upraviť

Vysielané na huste.tv.

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
170 1 „Drobec“ Ivan Predmerský Niko Lagerfeld 15. september 2012
171 2 „Milanko guvernérom“ Ivan Predmerský Stano Guštafík & Karol D. Horváth 22. september 2012
172 3 „Oneskorený orgazmus“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 29. september 2012
173 4 „Najlepšie počasie“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 6. október 2012
174 5 „Cecky“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 10. október 2012
175 6 „Ministerská párty“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 17. október 2012
176 7 „Októberfest“ Karol Vosátko Ivan Huljak & Stano Guštafík 24. október 2012
177 8 „Utopenec na úteku“ Karol Vosátko Ivan Huljak & Stano Guštafík 31. október 2012
178 9 „Béla v kóme“ Karol Vosátko Ivan Huljak 7. november 2012
179 10 „Včely“ Karol Vosátko Karol D. Horváth & Stano Guštafík 14. november 2012
180 11 „Kasíno“ Karol Vosátko Ivan Huljak 21. november 2012
181 12 „Zákerný boss“ Karol Vosátko Stano Guštafík 28. november 2012
182 13 „Zapálené lýtka“ Ivan Predmerský Ivan Huljak 5. december 2012
183 14 „Žebráci“ Ivan Predmerský Stano Guštafík 12. december 2012