Zoznam častí seriálu Mladý Sheldon

zoznamový článok projektov Wikimedia

Toto je zoznam častí amerického seriálu Mladý Sheldon. Seriál, ktorý je spin-off prequelom sitkomu Teória veľkého tresku, mal premiéru 25. septembra 2017 na americkej televíznej stanici CBS. Na Slovensku mal premiéru 6. júla 2021 na Markíze.

SérieUpraviť

Séria Časti   USA   Slovensko
Premiéra série Finále série Stanica Premiéra série Finále série Stanica
1 22 25. september 2017 10. máj 2018 CBS 6. júl 2021 13. júl 2021 Markíza
2 22 24. september 2018 16. máj 2019 13. júl 2021 21. júl 2021
3 21 26. september 2019 30. apríl 2020 22. júl 2021 30. júl 2021
4 18 5. november 2020 13. máj 2021
5 7. október 2021
6 jeseň 2022
7 jeseň 2023

ČastiUpraviť

1. séria (2017–18)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
1
1
PilotPilot
Jon Favreau
Chuck Lorre & Steve Molaro
25. september 2017
6. júl 2021
2
2
Rockets, Communists, and the Dewey Decimal SystemRakety, komunisti a Deweyova desatinná sústava
Michael Zinberg
Chuck Lorre & Steve Molaro
2. november 2017
6. júl 2021
3
3
Poker, Faith, and EggsPoker, viera a vajíčka
Michael Zinberg
Storyline: Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
9. november 2017
6. júl 2021
4
4
A Therapist, a Comic Book, and a Breakfast SausageTerapeut, komiks a raňajková klobása
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Rob Ulin & Dave Bickel
16. november 2017
6. júl 2021
5
5
A Solar Calculator, a Game Ball, and a Cheerleader's BosomSolárna kalkulačka, trofej a poprsie roztlieskavačky
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Damir Konjicija & Dario Konjicija
23. november 2017
7. júl 2021
6
6
A Patch, a Modem, and a Zantac®Nášivka, modem a Zantac
Don Scardino
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Anthony Gioe & Nick Mandernach
30. november 2017
7. júl 2021
7
7
A Brisket, Voodoo, and Cannonball RunBôčik, vúdú a tajný závod
Mark Cendrowski
Storyline: Nick Bakay
Scenár: Chuck Lorre & Steven Molaro
7. december 2017
7. júl 2021
8
8
Cape Canaveral, Schrödinger's Cat, and Cyndi Lauper's HairCape Canaveral, Shrodingerova mačka a vlasy Cyndi Lauper
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: David Bickel
14. december 2017
7. júl 2021
9
9
Spock, Kirk, and Testicular HerniaKirk, Spock a trieslová kýla
Peter Lauer
Chuck Lorre & Steve Molaro
21. december 2017
8. júl 2021
10
10
An Eagle Feather, a String Bean, and an EskimoOrlie pierko, fazuľový struk a folkový šláger
Rebecca Asher
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Rob Ulin & David Bickel
4. január 2018
8. júl 2021
11
11
Demons, Sunday School, and Prime NumbersDémoni, nedeľná škola a prvočísla
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
11. január 2018
8. júl 2021
12
12
A Computer, a Plastic Pony, and a Case of BeerPočítač, umelohmotný poník a debna pív
Richie Keen
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
18. január 2018
8. júl 2021
13
13
A Sneeze, Detention, and Sissy SpacekKýchnutie, trest a Sissy Spacek
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Eric Kaplan & Jeremy Howe
1. feburár 2018
9. júl 2021
14
14
Potato Salad, a Broomstick, and Dad's WhiskeyZemiakový šalát, násada a tatkova whiskey
Howie Deutch
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
1. marec 2018
9. júl 2021
15
15
Dolomite, Apple Slices, and a Mystery WomanDolomit, jabĺčko a záhadná žena
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
8. marec 2018
9. júl 2021
16
16
Killer Asteroids, Oklahoma, and a Frizzy Hair MachineSmrtiace asteroidy, Oklahoma a zježené vlasy
Howie Deutch
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Steven Molaro
29. marec 2018
9. júl 2021
17
17
Jiu-jitsu, Bubble Wrap, and Yoo-hooJiu-Jitsu, bublinková fólia a čoko mlieko
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez & Jeremy Howe
5. apríl 2018
12. júl 2021
18
18
A Mother, a Child, and a Blue Man's BacksideMatka, dieťa a pozadie modrého ničomníka
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Teagan Wall
Scenár: David Bickel, Damir Konjicija & Dario Konjicija
12. apríl 2018
12. júl 2021
19
19
Gluons, Guacamole, and the Color PurpleGluóny, guacamole a fialová
Alex Reid
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
19. apríl 2018
12. júl 2021
20
20
A Dog, a Squirrel, and a Fish Named FishPes, veverička a rybička Rybička
Jaffar Mahmood
Storyline: Damir Konjicija, Dario Konjicija & Teagan Wall
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & David Bickel
26. apríl 2018
12. júl 2021
21
21
Summer Sausage, a Pocket Poncho, and Tony DanzaSuchá klobása, pláštenka a Tony Danza
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Stacey Pulwer
Scenár: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
3. máj 2018
13. júl 2021
22
22
Vanilla Ice Cream, Gentlemen Callers, and a Dinette SetVanilková zmrzlina, nápadníci a jedálenská zostava
Jaffar Mahmood
Storyline: Jeremy Howe, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
10. máj 2018
13. júl 2021

2. séria (2018–19)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
23
1
A High-Pitched Buzz and Training WheelsPrenikavé bzučanie a balančné kolieska
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: David Bickel, Eric Kaplan & Jeremy Howe
24. september 2018
13. júl 2021
24
2
A Rival Prodigy and Sir Isaac NeutronGeniálny protivník a sir Isaac Neutron
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & David Bickel
Scenár: Damir Konjicija, Dario Konjicija & Tara Hernandez
27. september 2018
13. júl 2021
25
3
A Crisis of Faith and Octopus AliensKríza viery a chapadlová rasa
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Eric Kaplan
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Jeremy Howe
4. október 2018
14. júl 2021
26
4
A Financial Secret and Fish SauceFinančné tajomstvo a rybia omáčka
Jonathan Judge
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Damir Konjicija & Dario Konjicija
11. október 2018
14. júl 2021
27
5
A Research Study and Czechoslovakian Wedding PastriesVedecká štúdia a československé svadobné koláčiky
Jude Weng
Storyline: Steven Molaro, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, David Bickel & Eric Kaplan
18. október 2018
14. júl 2021
28
6
Seven Deadly Sins and a Small Carl SaganSedem smrteľných hriechov a malý Carl Sagan
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Connor Kilpatrick
25. október 2018
14. júl 2021
29
7
Carbon Dating and a Stuffed RaccoonUhlíková metóda datovania a vypchatý mýval
Rebecca Asher
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
1. november 2018
15. júl 2021
30
8
An 8-Bit Princess and a Flat Tire Genius8-bitová princezná a génius na pichlie kolesá
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, David Bickel & Tara Hernandez
8. november 2018
15. júl 2021
31
9
Family Dynamics and a Red FieroRodinná dynamika a Pontiac Fiero
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
15. november 2018
15. júl 2021
32
10
A Stunted Childhood and a Can of Fancy Mixed NutsZakrpatené detstvo a luxusná konzerva orieškov
Rebecca Asher
Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
6. december 2018
15. júl 2021
33
11
A Race of Superhumans and a Letter to AlfRasa superľudí a list Alfovi
Jaffar Mahmood
Storyline: Tara Hernandez, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
3. január 2019
16. júl 2021
34
12
A Tummy Ache and a Whale of a MetaphorBruchabôľ a poriadny kus metafory
Mark Cendrowski
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
10. január 2019
16. júl 2021
35
13
A Nuclear Reactor and a Boy Called LoveyNukleárny reaktor a nič moc prezývka
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Tara Hernandez
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
17. január 2019
16. júl 2021
36
14
David, Goliath and a Yoo-hoo from the BackDávid, Goliáš a čokomlieko zozadu
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Jeremy Howe & Stacey Pulwer
Scenár: Steven Molaro, Maria Ferrari & Tara Hernandez
31. január 2019
19. júl 2021
37
15
A Math Emergency and Perky PalmsMatematická naliehavosť a vyrastené palmy
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
7. február 2019
19. júl 2021
38
16
A Loaf of Bread and a Grand Old FlagBochník chleba a stará dobrá vlajka
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre & Steven Molaro
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
21. február 2019
19. júl 2021
39
17
Albert Einstein and the Story of Another MaryAlbert Einstein a príbeh o inej Mary
Beth McCarthy Miller
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Eric Kaplan
Scenár: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
7. marec 2019
20. júl 2021
40
18
A Perfect Score and a Bunsen Burner MarshmallowStopercentné skóre a opekanie nad kahanom
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jeremy Howe
4. apríl 2019
20. júl 2021
41
19
A Political Campaign and a Candy Land CheaterPolitická kampaň a švindľovanie pri stolnej hre
Jude Weng
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, David Bickel & Steve Holland
25. apríl 2019
20. júl 2021
42
20
A Proposal and a Popsicle Stick CrossPonuka na sobáš a kríž z drievok od nanukov
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, David Bickel & Steve Holland
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
2. máj 2019
21. júl 2021
43
21
A Broken Heart and a Crock MonsterZlomené srdce a krokomonštrum
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
9. máj 2019
21. júl 2021
44
22
A Swedish Science Thing and the Equation for ToastŠvédske vedecké čosi a rovnice s toastom
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Damir Konjicija & Dario Konjicija
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
16. máj 2019
21. júl 2021

3. séria (2019–20)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
45
1
Quirky Eggheads and Texas Snow GlobesBlázniví intelektuáli a Texaské snežítko
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
26. september 2019
22. júl 2021
46
2
A Broom Closet and Satan's Monopoly BoardUpratovací kumbál a satanské monopoly
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
3. október 2019
22. júl 2021
47
3
An Entrepreneurialist and a Swat on the BottomPodnikatelista a naplácaný zadok
Mark Cendrowski
Storyline: Steve Holland, Maria Ferrari & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Jeremy Howe
10. október 2019
22. júl 2021
48
4
Hobbitses, Physicses and a Ball with ZipHobitci, fyzišky a švihnutie loptičkou
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Holland, Maria Ferrari & Connor Kilpatrick
17. október 2019
23. júl 2021
49
5
A Pineapple and the Bosom of Male FriendshipAnanás a útecha na mužskej hrudi
Alex Reid
Storyline: Chuck Lorre, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Tara Hernandez & Jeremy Howe
24. október 2019
23. júl 2021
50
6
A Parasol and a Hell of an ArmSlnečník a pekelne dobrá trefa
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
7. november 2019
23. júl 2021
51
7
Pongo Pygmaeus and a Culture that Encourages SpittingOrangutan bornejský a kultúra podnecujúca pokrikovanie
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Steven Molaro & Steve Holland
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
14. november 2019
26. júl 2021
52
8
The Sin of Greed and a Chimichanga from Chi-Chi’sHriech lakomstvo a chimichanga
Chris Koch
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
21. november 2019
26. júl 2021
53
9
A Party Invitation, Football Grapes and an Earth ChickenPozvánka na večierok, hrozno k futbalu a pozemské kurča
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
5. december 2019
26. júl 2021
54
10
Teenager Soup and a Little Ball of FibPolievka mládeže a klbko klamstiev
Nikki Lorre
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
12. december 2019
27. júl 2021
55
11
A Live Chicken, a Fried Chicken and Holy MatrimonyŽivá hydina, mŕtva hydina a sviatosť manželská
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Yael Glouberman
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
9. január 2020
27. júl 2021
56
12
Body Glitter and a Mall Safety KitTelový lesk a batoh prežitia
Lea Thompson
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
16. január 2020
27. júl 2021
57
13
Contracts, Rules and a Little Bit of Pig BrainsZmluvy, pravidlá a štipku prasačieho mozočku
Jaffar Mahmood
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Maria Ferrari
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
30. január 2020
28. júl 2021
58
14
A Slump, a Cross and Roadside GravelSmola, krížik a štrk pri krajnici
Howie Deutch
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Tara Hernandez
6. február 2020
28. júl 2021
59
15
A Boyfriend's Ex-Wife and a Good Luck Head RubPriateľova bývalka a poškrabkanie pre šťastie
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
13. február 2020
28. júl 2021
60
16
PasadenaPasadena
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Maria Ferrari & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
20. február 2020
29. júl 2021
61
17
An Academic Crime and a More Romantic Taco BellAkademický prečin a romantickejšie Taco Bell
Melissa Joan Hart
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
5. marec 2020
29. júl 2021
62
18
A Couple Bruised Ribs and a Cereal Box Ghost DetectorNarazené rebrá a detektor duchov z krabice lupienkov
Chris Koch
Storyline: Chuck Lorre, Eric Kaplan & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
12. marec 2020
29. júl 2021
63
19
A House for Sale and Serious Woman StuffDom na predaj a vážne ženské záležitosti
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Maria Ferrari
Scenár: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
2. apríl 2020
30. júl 2021
64
20
A Baby Tooth and the Egyptian God of KnowledgeMliečny zub a egyptský boh poznania
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
16. apríl 2020
30. júl 2021
65
21
A Secret Letter and a Lowly Disc of Processed MeatSchovaný list a bežné koliesko spracovaného mäsa
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Jeremy Howe
30. apríl 2020
30. júl 2021

4. séria (2020–21)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
66
1
Graduation
Jaffar Mahmood
Storyline: Eric Kaplan, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steve Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
5. november 2020
67
2
A Docent, a Little Lady and a Bouncer Named Dalton
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Tara Hernandez
Scenár: Maria Ferrari, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
12. november 2020
68
3
Training Wheels and an Unleashed Chicken
Jeremy Howe
Storyline: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
19. november 2020
69
4
Bible Camp and a Chariot of Love
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Jeremy Howe
Scenár: Maria Ferrari, Tara Hernandez & Connor Kilpatrick
3. december 2020
70
5
A Musty Crypt and a Stick to Pee On
Alex Reid
Storyline: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro Steve Holland & Eric Kaplan
17. december 2020
71
6
Freshman Orientation and the Inventor of the Zipper
Jaffar Mahmood
Storyline: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steven Molaro, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
21. január 2021
72
7
A Philosophy Class and Worms That Can Chase You
Alex Reid
Storyline: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
11. február 2021
73
8
An Existential Crisis and a Bear That Makes Bubbles
Alex Reid
Storyline: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
Scenár: Steve Holland, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
18. február 2021
74
9
Crappy Frozen Ice Cream and an Organ Grinder's Monkey
Michael Judd
Storyline: Yael Glouberman, Tara Hernandez & Steve Holland
Scenár: Marie Cheng, Connor Kilpatrick & Steven Molaro
25. február 2021
75
10
Cowboy Aerobics and 473 Grease-Free Bolts
Melissa Joan Hart
Storyline: Eric Kaplan, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Yael Glouberman
4. marec 2021
76
11
A Pager, a Club and a Cranky Bag of Wrinkles
Jaffar Mahmood
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Eric Kaplan
Scenár: Tara Hernandez, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
11. marec 2021
77
12
A Box of Treasure and the Meemaw of Science
Alex Reid
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Marie Cheng
Scenár: Steven Molaro, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
1. apríl 2021
78
13
The Geezer Bus and a New Model for Education
Melissa Joan Hart
Storyline: Steven Molaro, Connor Kilpatrick & Yael Glouberman
Scenár: Steve Holland, Eric Kaplan & Tara Hernandez
8. apríl 2021
79
14
Mitch's Son and the Unconditional Approval of a Government Agency
Alex Reid
Storyline: Eric Kaplan Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
15. apríl 2021
80
15
A Virus, Heartbreak and a World of Possibilities
Michael Judd
Storyline: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
Scenár: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
22. apríl 2021
81
16
A Second Prodigy and the Hottest Tips for Pouty Lips
Melissa Joan Hart
Storyline: Steve Holland, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Connor Kilpatrick & Marie Cheng
29. apríl 2021
82
17
A Black Hole
Jaffar Mahmood
Storyline: Steve Holland, Jeremy Howe & Connor Kilpatrick
Scenár: Steven Molaro, Eric Kaplan & Tara Hernandez
6. máj 2021
83
18
The Wild and Woolly World of Nonlinear Dynamics
Alex Reid
Storyline: Eric Kaplan, Tara Hernandez & Jeremy Howe
Scenár: Steven Molaro, Steve Holland & Connor Kilpatrick
13. máj 2021

5. séria (2021–22)Upraviť

6. séria (2022–23)Upraviť

7. séria (2023–24)Upraviť