Zoznam častí seriálu Simpsonovci

zoznamový článok na projektu Wikimedia

Nasledujúci článok obsahuje zoznam častí animovaného komediálneho seriálu Simpsonovci.

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série   Finále série   Stanica  
1 13 17. december 1989 13. máj 1990 FOX
2 22 11. október 1990 11. júl 1991
3 24 19. september 1991 27. august 1992
4 22 24. september 1992 13. máj 1993
5 22 30. september 1993 19. máj 1994
6 25 4. september 1994 21. máj 1995
7 25 17. september 1995 19. máj 1996
8 25 27. október 1996 18. máj 1997
9 25 21. september 1997 17. máj 1998
10 23 23. august 1998 16. máj 1999
11 22 26. september 1999 21. máj 2000
12 21 1. november 2000 20. máj 2001
13 22 6. november 2001 22. máj 2002
14 22 3. november 2002 18. máj 2003
15 22 2. november 2003 23. máj 2004
16 21 7. november 2004 15. máj 2005
17 22 11. september 2005 21. máj 2006
18 22 10. september 2006 20. máj 2007
Film 27. júl 2007 N/A
19 20 23. september 2007 18. máj 2008 FOX
20 21 28. september 2008 17. máj 2009
21 23 27. september 2009 23. máj 2010
22 22 26. september 2010 22. máj 2011
23 22 25. september 2011 20. máj 2012
Krátky film 13. júl 2012 N/A
24 22 30. september 2012 19. máj 2013 FOX
25 22 29. september 2013 18. máj 2014
26 22 28. september 2014 17. máj 2015
27 22 27. september 2015 22. máj 2016
28 22 25. september 2016 21. máj 2017
29 21 1. október 2017 20. máj 2018
30 23 30. september 2018 12. máj 2019
31 22 29. september 2019 17. máj 2020
Krátky film 6. marec 2020 N/A
32 22 27. september 2020 23. máj 2021 FOX
Krátky film 4. máj 2021 Disney+
Krátky film 7. júl 2021
33 22 26. september 2021 22. máj 2022 FOX
Krátky film 12. november 2021 Disney+
Krátky film 22. apríl 2022
34 22 jeseň 2022 2023 FOX
Film N/A N/A

ČastiUpraviť

1. séria (1989-1990)Upraviť

Pozri aj Simpsonovci – 1. séria
# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
1
1
Simpsons Roasting on an Open FireVianoce u Simpsonovcov
David Silverman
Mimi Pond
17. december 1989
7G08
2
2
Bart the GeniusMalý génius
David Silverman
Jon Vitti
14. január 1990
7G02
3
3
Homer's OdysseyHomerova odysea
Wes Archer
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
21. január 1990
7G03
4
4
There's No Disgrace Like HomeTaká nenormálna rodinka
Gregg Vanzo & Kent Butterworth
Al Jean & Mike Reiss
28. január 1990
7G04
5
5
Bart the GeneralBart generálom alebo kto by sa Nelsona bál
David Silverman
John Swartzwelder
4. február 1990
7G05
6
6
Moaning LisaSmutná Líza
Wes Archer
Al Jean & Mike Reiss
11. február 1990
7G06
7
7
The Call of the SimpsonsVolanie prírody
Wes Archer
John Swartzwelder
18. február 1990
7G09
8
8
The Telltale HeadHovoriaca hlava
Rich Moore
Al Jean, Mike Reiss, Sam Simon & Matt Groening
25. február 1990
7G07
9
9
Life on the Fast LaneVo víre vášne
David Silverman
John Swartzwelder
18. marec 1990
7G11
10
10
Homer's Night OutSvätý Homer
Rich Moore
Jon Vitti
25. marec 1990
7G10
11
11
The Crepes of WrathKyslé hrozno sladkého Francúzska
Wes Archer & Milton Gray
George Meyer, Sam Simon, John Swartzwelder & Jon Vitti
15. apríl 1990
7G13
12
12
Krusty Gets BustedJe Šašo vinný?
Brad Bird
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
29. apríl 1990
7G12
13
13
Some Enchanted EveningPekný večer
David Silverman & Kent Butterworth
Matt Groening & Sam Simon
13. máj 1990
7G01

2. séria (1990-1991)Upraviť

Pozri aj Simpsonovci – 2. séria
# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
14
1
Bart Gets an "F"Bart prepadá
David Silverman
David M. Stern
11. október 1990
7F03
15
2
Simpson and DelilahSimpson a Dalila
Rich Moore
Jon Vitti
18. október 1990
7F02
16
3
Treehouse of HorrorŠpeciálny čarodejnícky diel
Rich Moore, Wes Archer & David Silverman
John Swartzwelder, Jay Kogen, Wallace Wolodarsky, Edgar Allan Poe & Sam Simon
25. október 1990
7F04
17
4
Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every FishDve autá v každej garáži, tri oči na každej rybe
Wes Archer
Sam Simon & John Swartzwelder
1. november 1990
7F01
18
5
Dancin' HomerTancujúci Homer
Mark Kirkland
Ken Levine & David Isaacs
8. november 1990
7F05
19
6
Dead Putting SocietyGolfová spoločnost
Rich Moore
Jeff Martin
15. november 1990
7F08
20
7
Bart vs. ThanksgivingBart kazisvet
David Silverman
John Swartzwelder
22. november 1990
7F07
21
8
Bart the DaredevilBart kaskadér
Wes Archer
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
6. december 1990
7F06
22
9
Itchy & Scratchy & MargeZa všetko môže televízia
Jim Reardon
George Meyer
20. december 1990
7F09
23
10
Bart Gets Hit by a CarBartova zrážka s autom
Mark Kirkland
John Swartzwelder
10. január 1991
7F10
24
11
One Fish, Two Fish, Blowfish, Blue FishNie je ryba ako ryba
Wes Archer
Nell Scovell
24. január 1991
7F12
25
12
The Way We WasTakí sme boli
David Silverman
Al Jean, Mike Reiss & Sam Simon
31. január 1991
7F11
26
13
Homer vs. Lisa and the 8th CommandmentHomer vs. Lisa a ôsme prikázanie
Rich Moore
Steve Pepoon
7. február 1991
7F13
27
14
Principal CharmingOkúzľujúci riaditeľ
Mark Kirkland
David M. Stern
14. február 1991
7F15
28
15
Oh Brother, Where Art Thou?Braček, kde si?
Wes Archer
Jeff Martin
21. február 1991
7F16
29
16
Bart's Dog Gets an "F"Bartov pes dostáva päťku
Jim Reardon
Jon Vitti
7. marec 1991
7F14
30
17
Old MoneyStaré peniaze
David Silverman
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
28. marec 1991
7F17
31
18
Brush with GreatnessSila talentu
Jim Reardon
Brian K. Roberts
11. apríl 1991
7F18
32
19
Lisa's SubstituteLisin zastupujúci učiteľ
Rich Moore
Jon Vitti
25. apríl 1991
7F19
33
20
The War of the SimpsonsVojna Simpsonovcov
Mark Kirkland
John Swartzwelder
2. máj 1991
7F20
34
21
Three Men and a Comic BookTraja muži a komiks
Wes Archer
Jeff Martin
9. máj 1991
7F21
35
22
Blood FeudKrvavá pomsta
David Silverman
George Meyer
11. júl 1991
7F22

3. séria (1991-1992)Upraviť

Pozri aj Simpsonovci – 3. séria
# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
36
1
Stark Raving DadŠialený Homer
Rich Moore
Al Jean & Mike Reiss
19. september 1991
7F24
37
2
Mr. Lisa Goes to WashingtonLíza na stope zločinu
Wes Archer
George Meyer
26. september 1991
8F01
38
3
When Flanders FailedSkaza domu Flandersovcov
Jim Reardon
Jon Vitti
3. október 1991
7F23
39
4
Bart the MurdererBart vrahom
Rich Moore
John Swartzwelder
10. október 1991
8F03
40
5
Homer DefinedHomerova definícia
Mark Kirkland
Howard Gewirtz
17. október 1991
8F04
41
6
Like Father, Like ClownAký otec, taký klaun
Jeffrey Lynch & Brad Bird
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
24. október 1991
8F05
42
7
Treehouse of Horror IIŠpeciálny čarodejnícky diel II
Jim Reardon
Al Jean, Mike Reiss, Jeff Martin, George Meyer, Sam Simon & John Swartzwelder
31. október 1991
8F02
43
8
Lisa's PonyCena lásky
Carlos Baeza
Al Jean & Mike Reiss
7. november 1991
8F06
44
9
Saturdays of ThunderHromová sobota
Jim Reardon
Ken Levine & David Isaacs
14. november 1991
8F07
45
10
Flaming Moe'sU ohnivého Očka
Rich Moore & Alan Smart
Robert Cohen
21. november 1991
8F08
46
11
Burns Verkaufen der KraftwerkAko Burns predával elektráreň
Mark Kirkland
Jon Vitti
5. december 1991
8F09
47
12
I Married MargeAko som si bral Marge
Jeffrey Lynch
Jeff Martin
26. december 1991
8F10
48
13
Radio BartRádio Bart
Carlos Baeza
Jon Vitti
9. január 1992
8F11
49
14
Lisa the GreekLíza stávkarom
Rich Moore
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
23. január 1992
8F12
50
15
Homer AloneHomer sám doma
Mark Kirkland
David M. Stern
6. február 1992
8F14
51
16
Bart the LoverBart milencom
Jeffrey Lynch
Jon Vitti
13. február 1992
8F16
52
17
Homer at the BatHomer na pálke
Jim Reardon
John Swartzwelder
20. február 1992
8F13
53
18
Separate VocationsLízina vzbura
Carlos Baeza
George Meyer
27. február 1992
8F15
54
19
Dog of DeathSpasiteľ zabijákom
Jim Reardon
John Swartzwelder
12. marec 1992
8F17
55
20
Colonel HomerCtený pán Homer
Mark Kirkland
26. marec 1992
8F19
56
21
Black WidowerČierny vdovec
David Silverman
Storyline: Thomas Chastain & Sam Simon
Scenár: Jon Vitti
9. apríl 1992
8F20
57
22
The Otto ShowOtto v akcii
Wes Archer
Jeff Martin
23. apríl 1992
8F21
58
23
Bart's Friend Falls in LoveMilhouseov románik
Jim Reardon
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
7. máj 1992
8F22
59
24
Brother, Can You Spare Two Dimes?Bráško, môžu ti chýbať dve tisícky?
Rich Moore
John Swartzwelder
27. august 1992
8F23

4. séria (1992-1993)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
60
1
Kamp KrustyHor sa na prázdniny
Mark Kirkland
David M. Stern
24. september 1992
8F24
61
2
A Streetcar Named MargeElektrička do stanice Marge
Rich Moore
Jeff Martin
1. október 1992
8F18
62
3
Homer the HereticHomer kacírom
Jim Reardon
George Meyer
8. október 1992
9F01
63
4
Lisa the Beauty QueenLíza kráľovnou krásy
Mark Kirkland
Jeff Martin
15. október 1992
9F02
64
5
Treehouse of Horror IIIŠpeciálny čarodejnícky diel III
Carlos Baeza
Al Jean, Mike Reiss, Jay Kogen, Wallace Wolodarsky, Sam Simon & Jon Vitti
29. október 1992
9F04
65
6
Itchy & Scratchy: The MovieBartov trest
Rich Moore
John Swartzwelder
3. november 1992
9F03
66
7
Marge Gets a JobMarge ide do práce
Jeffrey Lynch
Bill Oakley & Josh Weinstein
5. november 1992
9F05
67
8
New Kid on the BlockNové dievča v susedstve
Wes Archer
Conan O'Brien
12. november 1992
9F06
68
9
Mr. PlowPan Pluhár
Jim Reardon
Jon Vitti
19. november 1992
9F07
69
10
Lisa's First WordLízine prvé slovo
Mark Kirkland
Jeff Martin
3. december 1992
9F08
70
11
Homer's Triple BypassHomerov trojitý bypass
David Silverman
Gary Apple & Michael Carrington
17. december 1992
9F09
71
12
Marge vs. the MonorailMarge versus jednokoľajka
Rich Moore
Conan O'Brien
14. január 1993
9F10
72
13
Selma's ChoiceSelmina voľba
Carlos Baeza
David M. Stern
21. január 1993
9F11
73
14
Brother from the Same PlanetVeľký brat
Jeffrey Lynch
Jon Vitti
4. február 1993
9F12
74
15
I Love LisaDeň svätého Valentína
Wes Archer
Frank Mula
11. február 1993
9F13
75
16
DufflessHomer na suchu
Jim Reardon
David M. Stern
18. február 1993
9F14
76
17
Last Exit to SpringfieldHomer šéfom odborov
Mark Kirkland
Jay Kogen & Wallace Wolodarsky
11. marec 1993
9F15
77
18
So It's Come to This: A Simpsons Clip ShowTak takto to dopadlo
Carlos Baeza
Jon Vitti
1. apríl 1993
9F17
78
19
The FrontNastrčená osoba
Rich Moore
Adam I. Lapidus
15. apríl 1993
9F16
79
20
Whacking DaysHadobijecký deň
Jeffrey Lynch
John Swartzwelder
29. apríl 1993
9F18
80
21
Marge in ChainsMarge za mrežami
Jim Reardon
Bill Oakley & Josh Weinstein
6. máj 1993
9F20
81
22
Krusty Gets KancelledKlaun Krusty zrušený, klaun Krusty má padáka
David Silverman
John Swartzwelder
13. máj 1993
9F19

5. séria (1993-1994)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
82
1
Homer's Barbershop QuartetHomerovo spevácke kvarteto
Mark Kirkland
Jeff Martin
30. september 1993
9F21
83
2
Cape FeareMys hrôzy
Rich Moore
Jon Vitti
7. október 1993
9F22
84
3
Homer Goes to CollegeHomer ide študovať
Jim Reardon
Conan O'Brien
14. október 1993
1F02
85
4
RosebudMedvedík
Wes Archer
John Swartzwelder
21. október 1993
1F01
86
5
Treehouse of Horror IVŠpeciálny čarodejnícky diel IV
David Silverman
Conan O'Brien, Greg Daniels, Dan McGrath, Bill Oakley, Josh Weinstein & Bill Canterbury
28. október 1993
1F04
87
6
Marge on the LamMarge na úteku
Mark Kirkland
Bill Canterbury
4. november 1993
1F03
88
7
Bart's Inner ChildBartove vnútorné dieťa
Bob Anderson
George Meyer
11. november 1993
1F05
89
8
Boy-Scoutz 'n the HoodBart táborníkom
Jeffrey Lynch
Dan McGrath
18. november 1993
1F06
90
9
The Last Temptation of HomerPosledné pokušenie Homera Simpsona
Carlos Baeza
Frank Mula
9. december 1993
1F07
91
10
$pringfield (Or, How I Learned to Stop Worrying and Love Legalized Gambling)Ako som se prestal báť alebo legalizácia hazardu v Springfielde
Wes Archer
Bill Oakley & Josh Weinstein
16. december 1993
1F08
92
11
Homer the VigilanteHomer strážcom zákona
Jim Reardon
John Swartzwelder
6. január 1994
1F09
93
12
Bart Gets FamousBart na vrchole slávy
Susie Dietter
John Swartzwelder
3. február 1994
1F11
94
13
Homer and ApuHomer a Apu
Mark Kirkland
Greg Daniels
10. február 1994
1F10
95
14
Lisa vs. Malibu StacyLíza proti hovoriacej bábike
Jeffrey Lynch
Bill Oakley & Josh Weinstein
17. február 1994
1F12
96
15
Deep Space HomerHrdinný kozmonaut Homer
Carlos Baeza
David Mirkin
24. február 1994
1F13
97
16
Homer Loves FlandersHomer miluje Flandersa
Wes Archer
David Richardson
17. marec 1994
1F14
98
17
Bart Gets an ElephantBart dostane slona
Jim Reardon
John Swartzwelder
31. marec 1994
1F15
99
18
Burns' HeirBurnsov dedič
Mark Kirkland
Jace Richdale
14. apríl 1994
1F16
100
19
Sweet Seymour Skinner's Baadasssss SongSkinner, sladký nepriateľ
Bob Anderson
Bill Oakley & Josh Weinstein
28. apríl 1994
1F18
101
20
The Boy Who Knew Too MuchChlapec, ktorý veděl príliš veľa
Jeffrey Lynch
John Swartzwelder
5. máj 1994
1F19
102
21
Lady Bouvier's LoverMilenec Lady Bouvierovej
Wes Archer
Bill Oakley & Josh Weinstein
12. máj 1994
1F21
103
22
Secrets of a Successful MarriageTajomstvo úspešného manželstva
Carlos Baeza
Greg Daniels
19. máj 1994
1F20

6. séria (1994-1995)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
104
1
Bart of DarknessBart temnoty
Jim Reardon
Dan McGrath
4. september 1994
1F22
105
2
Lisa's RivalLízina rivalka
Mark Kirkland
Mike Scully
11. september 1994
1F17
106
3
Another Simpsons Clip ShowTentokrát o láske
David Silverman
Jon Vitti
25. september 1994
2F33
107
4
Itchy & Scratchy LandNávšteva Drsnolandu
Wes Archer
John Swartzwelder
2. október 1994
2F01
108
5
Sideshow Bob RobertsNávrat Ľaváka Boba
Mark Kirkland
Bill Oakley & Josh Weinstein
9. október 1994
2F02
109
6
Treehouse of Horror VŠpeciálny čarodejnícky diel V
Jim Reardon
Greg Daniels, Dan McGrath, David S. Cohen & Bob Kushell
30. október 1994
2F03
110
7
Bart's GirlfriendBartovo dievča
Susie Dietter
Jonathan Collier
6. november 1994
2F04
111
8
Lisa on IceLíza posila mužstva
Bob Anderson
Mike Scully
13. november 1994
2F05
112
9
Homer BadmanZvrhlík Homer
Jeffrey Lynch
Greg Daniels
27. november 1994
2F06
113
10
Grampa vs. Sexual InadequacyDedko versus sexuálna ochabnutosť
Wes Archer
Bill Oakley & Josh Weinstein
4. december 1994
2F07
114
11
Fear of FlyingStrach z lietania
Mark Kirkland
David Sacks
18. december 1994
2F08
115
12
Homer the GreatHomer Veľký
Jim Reardon
John Swartzwelder
8. január 1995
2F09
116
13
And Maggie Makes ThreeA s Maggie sú traja
Swinton O. Scott III
Jennifer Crittenden
22. január 1995
2F10
117
14
Bart's CometBartova kométa
Bob Anderson
John Swartzwelder
5. február 1995
2F11
118
15
Homie the ClownHomer klaunom
David Silverman
John Swartzwelder
12. február 1995
2F12
119
16
Bart vs. AustraliaBart versus Austrália
Wes Archer
Bill Oakley & Josh Weinstein
19. február 1995
2F13
120
17
Homer vs. Patty and SelmaHomer versus Patty a Selma
Mark Kirkland
Brent Forrester
26. február 1995
2F14
121
18
A Star Is BurnsZrodila sa hviezda
Susie Dietter
Ken Keeler
5. marec 1995
2F31
122
19
Lisa's WeddingLízina svadba
Jim Reardon
Greg Daniels
19. marec 1995
2F15
123
20
Two Dozen and One GreyhoundsDva tucty a jeden chrt
Bob Anderson
Mike Scully
9. apríl 1995
2F18
124
21
The PTA DisbandsKoniec ZRPŠ
Swinton O. Scott III
Jennifer Crittenden
16. apríl 1995
2F19
125
22
Round SpringfieldOkolo Springfieldu
Steven Dean Moore
Storyline: Mike Reiss & Al Jean
Scenár: Joshua Sternin & Jennifer Ventimilia
30. apríl 1995
2F32
126
23
The Springfield ConnectionSpringfieldská spojka
Mark Kirkland
Jonathan Collier
7. máj 1995
2F21
127
24
Lemon of TroyTrojský citrón
Jim Reardon
Brent Forrester
14. máj 1995
2F22
128
25
Who Shot Mr. Burns? (Part One)Kdo postrelil pana Burnsa I. časť
Jeffrey Lynch
Bill Oakley & Josh Weinstein
21. máj 1995
2F16

7. séria (1995-1996)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
129
1
Who Shot Mr. Burns? (Part Two)Kdo postrelil pana Burnsa II. časť
Wes Archer
Bill Oakley & Josh Weinstein
17. september 1995
2F20
130
2
Radioactive ManRadioaktivny muž
Susie Dietter
John Swartzwelder
24. september 1995
2F17
131
3
Home Sweet Homediddly-Dum-DoodilyDomov, sladký domov
Susie Dietter
Jon Vitti
1. október 1995
3F01
132
4
Bart Sells His SoulBart predává dušu
Wes Archer
Greg Daniels
8. október 1995
3F02
133
5
Lisa the VegetarianLíza vegetariánkou
Mark Kirkland
David S. Cohen
15. október 1995
3F03
134
6
Treehouse of Horror VIŠpeciálny čarodejnícky diel VI
Bob Anderson
John Swartzwelder, Steve Tompkins & David S. Cohen
29. október 1995
3F04
135
7
King-Size HomerTlstý Homer
Jim Reardon
Dan Greaney
5. november 1995
3F05
136
8
Mother SimpsonBabička
David Silverman
Richard Appel
19. november 1995
3F06
137
9
Sideshow Bob's Last GleamingPosledná šanca Ľaváka Boba
Dominic Polcino
Spike Feresten
26. november 1995
3F08
138
10
The Simpsons 138th Episode Spectacular138. slavnostná epizóda
David Silverman
Jon Vitti
3. december 1995
3F31
139
11
Marge Be Not ProudNemáš sa čím chváliť, Marge
Steven Dean Moore
Mike Scully
17. december 1995
3F07
140
12
Team HomerHomerov tím
Mark Kirkland
Mike Scully
7. január 1996
3F10
141
13
Two Bad NeighborsDvaja zlí susedia
Wes Archer
Ken Keeler
14. január 1996
3F09
142
14
Scenes from the Class Struggle in SpringfieldVýjavy z triedneho boja v Springfielde
Susie Dietter
Jennifer Crittenden
4. február 1996
3F11
143
15
Bart the FinkUdávač Bart
Jim Reardon
Storyline: Bob Kushell
Scenár: John Swartzwelder
11. február 1996
3F12
144
16
Lisa the IconoclastLíza búra mýty
Mike B. Anderson
Jonathan Collier
18. február 1996
3F13
145
17
Homer the SmithersHomer v službe
Steven Dean Moore
John Swartzwelder
25. február 1996
3F14
146
18
The Day the Violence DiedDeň, kedy zomrelo násilie
Wes Archer
John Swartzwelder
17. marec 1996
3F16
147
19
A Fish Called SelmaRyba menom Selma
Mark Kirkland
Jack Barth
24. marec 1996
3F15
148
20
Bart on the RoadBart na ceste
Swinton O. Scott III
David S. Cohen
31. marec 1996
3F17
149
21
22 Short Films About Springfield22 krátkych filmov o Springfielde
Jim Reardon
Richard Appel, David S. Cohen, Jonathan Collier, Jennifer Crittenden,
Brent Forrester, Rachel Pulido, Steve Tompkins, Bill Oakley,
Josh Weinstein, Matt Groening & Greg Daniels
14. apríl 1996
3F18
150
22
Raging Abe Simpson and His Grumbling
Grandson in "The Curse of the Flying Hellfish"
Zúriaci dedko a jeho reptajúcí vnuk v prekliatí pekelných rýb
Jeffrey Lynch
Jonathan Collier
28. apríl 1996
3F19
151
23
Much Apu About NothingVeľa Apua pre nič
Susie Dietter
Richard Appel
5. máj 1996
3F20
152
24
HomerpaloozaHomerpalooza
Wes Archer
Brent Forrester
19. máj 1996
3F21
153
25
Summer of 4 Ft. 2Simpsonovci na prázdninách
Mark Kirkland
Dan Greaney
19. máj 1996
3F22

8. séria (1996-1997)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
154
1
Treehouse of Horror VIIŠpeciálny čarodejnícky diel VII
Mike B. Anderson
Ken Keeler, Dan Greaney & David S. Cohen
27. október 1996
4F02
155
2
You Only Move TwiceDvojíté sťahovánie
Mike B. Anderson
John Swartzwelder
3. november 1996
3F23
156
3
The Homer They FallZúriaci býk Homer
Mark Kirkland
Jonathan Collier
10. november 1996
4F03
157
4
Burns, Baby BurnsBurnsove otcovské trampoty
Jim Reardon
Ian Maxtone-Graham
17. november 1996
4F05
158
5
Bart After DarkBart po zotmení
Dominic Polcino
Richard Appel
24. november 1996
4F06
159
6
A Milhouse DividedRozdelený Milhouse
Steven Dean Moore
Steve Tompkins
1. december 1996
4F04
160
7
Lisa's Date with DensityLízino rande s hlúposťou
Susie Dietter
Mike Scully
15. december 1996
4F01
161
8
Hurricane NeddyHurikán Ned
Bob Anderson
Steve Young
29. december 1996
4F07
162
9
The Mysterious Voyage of Our HomerHomerova mystická cesta
Jim Reardon
Ken Keeler
5. január 1997
3F24
163
10
The Springfield FilesAkty S
Steven Dean Moore
Reid Harrison
12. január 1997
3G01
164
11
The Twisted World of Marge SimpsonPokrivený svet Marge Simpsonovej
Chuck Sheetz
Jennifer Crittenden
19. január 1997
4F08
165
12
Mountain of MadnessHora šialenstva
Mark Kirkland
John Swartzwelder
2. február 1997
4F10
166
13
Simpsoncalifragilisticexpiala(Annoyed Grunt)ciousHimlhergotdonerveterkrucajselement
Chuck Sheetz
Al Jean & Mike Reiss
7. február 1997
3G03
167
14
The Itchy & Scratchy & Poochie ShowPredstavujú sa Itchy, Scratchy a Poochie
Steven Dean Moore
David S. Cohen
9. február 1997
4F12
168
15
Homer's PhobiaHomerova fóbia
Mike B. Anderson
Ron Hauge
16. február 1997
4F11
169
16
Brother from Another SeriesBrat z iného seriálu
Pete Michels
Ken Keeler
23. február 1997
4F14
170
17
My Sister, My SitterMoja sestra, moja opatrovateľka
Jim Reardon
Dan Greaney
2. marec 1997
4F13
171
18
Homer vs. the Eighteenth AmendmentHomer versus 18. dodatok ústavy
Bob Anderson
John Swartzwelder
16. marec 1997
4F15
172
19
Grade School ConfidentialDôvernosti v základnej škole
Susie Dietter
Rachel Pulido
6. apríl 1997
4F091
173
20
The Canine MutinyPsie pozdvihnutie
Dominic Polcino
Ron Hauge
13. apríl 1997
4F16
174
21
The Old Man and the LisaStarec a Líza
Mark Kirkland
John Swartzwelder
20. apríl 1997
4F17
175
22
In Marge We TrustV teba veríme, ó Marge
Steven Dean Moore
Donick Cary
27. apríl 1997
4F18
176
23
Homer's EnemyHomerov nepriateľ
Jim Reardon
John Swartzwelder
4. máj 1997
4F19
177
24
The Simpsons Spin-Off ShowcaseFilmy, v ktorých si Simpsonovci zahrali
Neil Affleck
Storyline: Ken Keeler
Scenár: David S. Cohen, Dan Greaney & Steve Tompkins
11. máj 1997
4F20
178
25
The Secret War of Lisa SimpsonTajná vojna Lízy Simpsonovej
Mike B. Anderson
Richard Appel
18. máj 1997
4F21

9. séria (1997-1998)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
179
1
The City of New York vs. Homer SimpsonMesto New York versus Homer Simpson
Jim Reardon
Ian Maxtone-Graham
21. september 1997
4F22
180
2
The Principal and the PauperRiaditeľ Skinner a Sergeant Skinner
Steven Dean Moore
Ken Keeler
28. september 1997
4F23
181
3
Lisa's SaxLízin saxofón
Dominic Polcino
Al Jean
19. október 1997
3G02
182
4
Treehouse of Horror VIIIŠpeciálny čarodejnícky diel VIII
Mark Kirkland
Mike Scully, David S. Cohen & Ned Goldreyer
26. október 1997
5F02
183
5
The Cartridge FamilyPištoľníkova rodina
Pete Michels
John Swartzwelder
2. november 1997
5F01
184
6
Bart StarBart hviezdou
Dominic Polcino
Donick Cary
9. november 1997
5F03
185
7
The Two Mrs. NahasapeemapetilonsDve pani Nahasapímapetilonové
Steven Dean Moore
Richard Appel
16. november 1997
5F04
186
8
Lisa the SkepticLíza skeptik
Neil Affleck
David S. Cohen
23. november 1997
5F05
187
9
Realty BitesMarge predáva nehnuteľnosti
Swinton O. Scott III
Dan Greaney
7. december 1997
5F06
188
10
Miracle on Evergreen TerraceZázrak na Evergreen Terrace
Bob Anderson
Ron Hauge
21. december 1997
5F07
189
11
All Singing, All DancingKaždý spieva a tancuje
Mark Kirkland
Steve O'Donnell
4. január 1998
5F24
190
12
Bart CarnyBart Svetský
Mark Kirkland
John Swartzwelder
11. január 1998
5F08
191
13
The Joy of SectRadosť zo sekty
Steven Dean Moore
Steve O'Donnell
8. február 1998
5F23
192
14
Das BusPonorkobus
Pete Michels
David S. Cohen
15. február 1998
5F11
193
15
The Last Temptation of KrustKrustyho posledné pokušenie
Mike B. Anderson
Donick Cary
22. február 1998
5F10
194
16
Dumbbell IndemnityAko oklamať poisťovňu
Dominic Polcino
Ron Hauge
1. marec 1998
5F12
195
17
Lisa the SimpsonLíza z rodu Simpsonovcov
Susie Dietter
Ned Goldreyer
8. marec 1998
4F24
196
18
This Little WiggyHry s Ralphom
Neil Affleck
Dan Greaney
22. marec 1998
5F13
197
19
Simpson TideHomer slúži vlasti
Milton Gray
Joshua Sternin & Jennifer Ventimilia
29. marec 1998
3G04
198
20
The Trouble with TrillionsProblémy s triliónmi
Swinton O. Scott III
Ian Maxtone-Graham
5. apríl 1998
5F14
199
21
Girly EditionBart televízny šoumen
Mark Kirkland
Larry Doyle
19. apríl 1998
5F15
200
22
Trash of the TitansKam s odpadom
Jim Reardon
Ian Maxtone-Graham
26. apríl 1998
5F09
201
23
King of the HillHomer horolezcom
Steven Dean Moore
John Swartzwelder
3. máj 1998
5F16
202
24
Lost Our LisaStratená Líza
Pete Michels
Brian Scully
10. máj 1998
5F17
203
25
Natural Born KissersRodení bozkávači
Klay Hall
Matt Selman
17. máj 1998
5F18

10. séria (1998-1999)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
204
1
Lard of the DanceŠkolský večierok
Dominic Polcino
Jane O'Brien
23. august 1998
5F20
205
2
The Wizard of Evergreen TerraceKúzelník z Evergreen Terrace
Mark Kirkland
John Swartzwelder
20. september 1998
5F21
206
3
Bart the MotherBart v úlohe matky
Steven Dean Moore
David S. Cohen
27. september 1998
5F22
207
4
Treehouse of Horror IXŠpeciálny čarodejnícky diel IX
Steven Dean Moore
Donick Cary, Larry Doyle & David S. Cohen
25. október 1998
AABF01
208
5
When You Dish Upon a StarDojazdy pre hviezdy
Pete Michels
Richard Appel
8. november 1998
5F19
209
6
D'oh-in' in the WindŠťastná doba hippies
Mark Kirkland & Matthew Nastuk
Donick Cary
15. november 1998
AABF02
210
7
Lisa Gets an "A"Líza má jednotku
Bob Anderson
Ian Maxtone-Graham
22. november 1998
AABF03
211
8
Homer Simpson in: "Kidney Trouble"Homer Simpson a oblička
Mike B. Anderson
John Swartzwelder
6. december 1998
AABF04
212
9
Mayored to the MobStretnutie s mafiou
Swinton O. Scott III
Ron Hauge
20. december 1998
AABF05
213
10
Viva Ned FlandersNech žije Ned Flanders
Neil Affleck
David M. Stern
10. január 1999
AABF06
214
11
Wild Barts Can't Be BrokenBart sa nevzdává
Mark Ervin
Larry Doyle
17. január 1999
AABF07
215
12
Sunday, Cruddy SundayŠportová nedeľa
Steven Dean Moore
Tom Martin, George Meyer, Brian Scully & Mike Scully
31. január 1999
AABF08
216
13
Homer to the MaxHomer – Maxi Obor
Pete Michels
John Swartzwelder
7. február 1999
AABF09
217
14
I'm with CupidMor na Amora
Bob Anderson
Dan Greaney
14. február 1999
AABF11
218
15
Marge Simpson in: "Screaming Yellow Honkers"Marge kráľovnou diaľníc
Mark Kirkland
David M. Stern
21. február 1999
AABF10
219
16
Make Room for LisaDajte Líze izbu
Matthew Nastuk
Brian Scully
28. február 1999
AABF12
220
17
Maximum HomerdriveNa plný plyn
Swinton O. Scott III
John Swartzwelder
28. marec 1999
AABF13
221
18
Simpsons Bible StoriesSimpsonovské biblické príbehy
Nancy Kruse
Tim Long, Larry Doyle & Matt Selman
4. apríl 1999
AABF14
222
19
Mom and Pop ArtOutsider art
Steven Dean Moore
Al Jean
11. apríl 1999
AABF15
223
20
The Old Man and the "C" StudentStarec a more problémov
Mark Kirkland
Julie Thacker
25. apríl 1999
AABF16
224
21
Monty Can't Buy Me LoveZa peniaze si Monty lásku nekúpi
Mark Ervin
John Swartzwelder
2. máj 1999
AABF17
225
22
They Saved Lisa's BrainAsociácia Mensy zachraňuje Lízu
Pete Michels
Matt Selman
9. máj 1999
AABF18
226
23
Thirty Minutes over TokyoTridsať minút v Tokiu
Jim Reardon
Donick Cary & Dan Greaney
16. máj 1999
AABF20

11. séria (1999-2000)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
227
1
Beyond BlunderdomeUletený Max jedna
Steven Dean Moore
Mike Scully
26. september 1999
AABF23
228
2
Brother's Little HelperBartovo napravenie
Mark Kirkland
George Meyer
3. október 1999
AABF22
229
3
Guess Who's Coming to Criticize DinnerHádajte, kto kritizuje
Nancy Kruse
Al Jean
24. október 1999
AABF21
230
4
Treehouse of Horror XŠpeciálny čarodejnícky diel X
Pete Michels
Donick Cary, Tim Long & Ron Hauge
31. október 1999
BABF01
231
5
E-I-E-I-(Annoyed Grunt)Fujtajbl
Bob Anderson
Ian Maxtone-Graham
7. november 1999
AABF19
232
6
Hello Gutter, Hello FadderVšetká sláva, poľná tráva
Mike B. Anderson
Al Jean
14. november 1999
BABF02
233
7
Eight Misbehavin'Osem výtržníkov
Steven Dean Moore
Matt Selman
21. november 1999
BABF03
234
8
Take My Wife, SleazeMarge ako rukojemníčka
Neil Affleck
John Swartzwelder
28. november 1999
BABF05
235
9
Grift of the MagiHračka snov
Matthew Nastuk
Tom Martin
19. december 1999
BABF07
236
10
Little Big MomMalá veľká mama
Mark Kirkland
Carolyn Omine
9. január 2000
BABF04
237
11
Faith OffAko Barta osvietil Boh
Nancy Kruse
Frank Mula
16. január 2000
BABF06
238
12
The Mansion FamilyPánska rodina
Michael Polcino
John Swartzwelder
23. január 2000
BABF08
239
13
Saddlesore GalacticaBart v sedle
Lance Kramer
Tim Long
6. február 2000
BABF09
240
14
Alone Again, Natura-diddilyKto vie, kto ovdovie?
Jim Reardon
Ian Maxtone-Graham
13. február 2000
BABF10
241
15
Missionary: ImpossibleNemožný misionár
Steven Dean Moore
Ron Hauge
20. február 2000
BABF11
242
16
PygmoelianPlastický Očko
Mark Kirkland
Larry Doyle
27. február 2000
BABF12
243
17
Bart to the FutureBart do budúcnosti
Michael Marcantel
Dan Greaney
19. marec 2000
BABF13
244
18
Days of Wine and D'oh'sesČas vína a bedákania
Neil Affleck
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
9. apríl 2000
BABF14
245
19
Kill the Aligator and RunZabi krokodíla a uteč
Jen Kamerman
John Swartzwelder
30. apríl 2000
BABF16
246
20
Last Tap Dance in SpringfieldPosledný step v Springfielde
Nancy Kruse
Julie Thacker
7. máj 2000
BABF15
247
21
It's a Mad, Mad, Mad, Mad MargeŠialená a ešte šialenejšia Marge
Steven Dean Moore
Larry Doyle
14. máj 2000
BABF18
248
22
Behind the LaughterCena smiechu
Mark Kirkland
Tim Long, George Meyer, Mike Scully & Matt Selman
21. máj 2000
BABF19

12. séria (2000-2001)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
249
1
Treehouse of Horror XIŠpeciálny čarodejnícky diel XI
Matthew Nastuk
Rob LaZebnik, John Frink, Don Payne & Carolyn Omine
1. november 2000
BABF21
250
2
A Tale of Two SpringfieldsPríbeh dvoch Springfieldov
Shaun Cashman
John Swartzwelder
5. november 2000
BABF20
251
3
Insane Clown PoppyNáprava šialeného klauna
Bob Anderson
John Frink & Don Payne
12. november 2000
BABF17
252
4
Lisa the Tree HuggerLíza na konári
Steven Dean Moore
Matt Selman
19. november 2000
CABF01
253
5
Homer vs. DignityHomer versus dôstojnosť
Neil Affleck
Rob LaZebnik
26. november 2000
CABF04
254
6
The Computer Wore Menace ShoesMuž, ktorý vedel príliš veľa
Mark Kirkland
John Swartzwelder
3. december 2000
CABF02
255
7
The Great Money CaperPodfuk za všetky prachy
Michael Polcino
Carolyn Omine
10. december 2000
CABF03
256
8
Skinner's Sense of SnowSkinnerova skúška snehom
Lance Kramer
Tim Long
17. december 2000
CABF06
257
9
HOMRHomr
Mike B. Anderson
Al Jean
7. január 2001
BABF22
258
10
Pokey MomMarge a trestanec
Bob Anderson
Tom Martin
14. január 2001
CABF05
259
11
Worst Episode EverNáhla srdcová príhoda
Matthew Nastuk
Larry Doyle
4. február 2001
CABF08
260
12
Tennis the MenaceNebezpečný tenis
Jen Kamerman
Ian Maxtone-Graham
11. február 2001
CABF07
261
13
Day of the JackanapesDeň fagana
Michael Marcantel
Al Jean
18. február 2001
CABF10
262
14
New Kids on the BlecchNová chlapčenská kapela
Steven Dean Moore
Tim Long
25. február 2001
CABF12
263
15
Hungry, Hungry HomerHladný, hladný Homer
Nancy Kruse
John Swartzwelder
4. marec 2001
CABF09
264
16
Bye, Bye, NerdieKoniec šikany v Springfielde
Lauren MacMullan
John Frink & Don Payne
11. marec 2001
CABF11
265
17
Simpson SafariSimpsonovci v Afrike
Mark Kirkland
John Swartzwelder
1. apríl 2001
CABF13
266
18
Trilogy of ErrorTrilógia omylov
Mike B. Anderson
Matt Selman
29. apríl 2001
CABF14
267
19
I'm Goin' to PraiselandHor sa do Svätoparku!
Chuck Sheetz
Julie Thacker
6. máj 2001
CABF15
268
20
Children of a Lesser ClodHomerom zabudnuté deti
Michael Polcino
Al Jean
13. máj 2001
CABF16
269
21
Simpsons Tall TalesTulacké príbehy
Bob Anderson
John Frink, Don Payne, Bob Bendetson & Matt Selman
20. máj 2001
CABF17

13. séria (2001-2002)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
270
1
Treehouse of Horror XIIŠpeciálny čarodejnícky diel XII
Jim Reardon
Joel H. Cohen, John Frink, Don Payne & Carolyn Omine
6. november 2001
CABF19
271
2
The Parent RapRodičovské puto
Mark Kirkland
George Meyer & Mike Scully
11. november 2001
CABF22
272
3
Homer the MoeBarman Homer
Jen Kamerman
Dana Gould
18. november 2001
CABF20
273
4
A Hunka Hunka Burns in LoveZamilovaný pán Burns
Lance Kramer
John Swartzwelder
2. december 2001
CABF18
274
5
The Blunder YearsHrozné roky
Steven Dean Moore
Ian Maxtone-Graham
9. december 2001
CABF21
275
6
She of Little FaithMaloverná Líza
Steven Dean Moore
Bill Freiberger
16. december 2001
DABF02
276
7
Brawl in the FamilyHádka v rodine
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
6. január 2002
DABF01
277
8
Sweets and Sour MargeSladká a zatrpknutá Marge
Mark Kirkland
Carolyn Omine
20. január 2002
DABF03
278
9
Jaws Wired ShutZdrôtovaná čeľusť
Nancy Kruse
Matt Selman
27. január 2002
DABF05
279
10
Half-Decent ProposalNapoly slušný návrh
Lauren MacMullan
Tim Long
10. február 2002
DABF04
280
11
The Bart Wants What It WantsBartovi nerozkážeš
Michael Polcino
John Frink & Don Payne
17. február 2002
DABF06
281
12
The Lastest Gun in the WestPosledný pištoľník na západe
Bob Anderson
John Swartzwelder
24. február 2002
DABF07
282
13
The Old Man and the KeyStarec a kľúč
Lance Kramer
Jon Vitti
10. marec 2002
DABF09
283
14
Tales from the Public DomainPríbehy z nevrátenej knihy
Mike B. Anderson
Andrew Kreisberg, Josh Lieb & Matt Warburton
17. marec 2002
DABF08
284
15
Blame It on LisaMôže za to Líza
Steven Dean Moore
Bob Bendetson
31. marec 2002
DABF10
285
16
Weekend at Burnsie'sHomerova zelená medicínka
Michael Marcantel
Jon Vitti
7. apríl 2002
DABF11
286
17
Gump Roast„Roastovanie“
Mark Kirkland
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
21. apríl 2002
DABF12
287
18
I Am Furious (Yellow)Som cholerik, ale liečim sa
Chuck Sheetz
John Swartzwelder
28. apríl 2002
DABF13
288
19
The Sweetest ApuZáletník Apu
Matthew Nastuk
John Swartzwelder
5. máj 2002
DABF14
289
20
Little Girl in the Big TenMalá vysokoškoláčka
Lauren MacMullan
Jon Vitti
12. máj 2002
DABF15
290
21
The Frying GameHra na kreslo
Michael Polcino
John Swartzwelder
19. máj 2002
DABF16
291
22
Poppa's Got a Brand New BadgeHomer má nový odznak
Pete Michels
Dana Gould
22. máj 2002
DABF17

14. séria (2002-2003)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
292
1
Treehouse of Horror XIIIŠpeciálny čarodejnícky diel XIII
David Silverman
Marc Wilmore, Brian Kelley, Kevin Curran
3. november 2002
DABF19
293
2
How I Spent My Strummer VacationAko som brnkal cez letné prázdniny
Mike B. Anderson
Mike Scully
10. november 2002
DABF22
294
3
Bart vs. Lisa vs. the Third GradeBart versus Líza versus 3.A
Steven Dean Moore
Tim Long
17. november 2002
DABF20
295
4
Large MargeVeľká Marge
Jim Reardon
Ian Maxtone-Graham
24. november 2002
DABF18
296
5
Helter ShelterSkaza domu Simpsonovcov
Mark Kirkland
Brian Pollack & Mert Rich
1. december 2002
DABF21
297
6
The Great Louse DetectiveKto chce zabiť Homera?
Steven Dean Moore
John Frink & Don Payne
15. december 2002
EABF01
298
7
Special EdnaUčiteľka roka
Bob Anderson
Dennis Snee
5. január 2003
EABF02
299
8
The Dad Who Knew Too LittleOcko, ktorý vedel priveľa
Mark Kirkland
Matt Selman
12. január 2003
EABF03
300
9
The Strong Arms of the MaNamakaná mama
Pete Michels
Carolyn Omine
2. február 2003
EABF04
301
10
Pray AnythingVymodli si niečo
Michael Polcino
Sam O'Neal & Neal Boushell
9. február 2003
EABF06
302
11
Barting OverBart na voľnej nohe
Matthew Nastuk
Andrew Kreisberg
16. február 2003
EABF05
303
12
I'm Spelling As Fast As I CanHláskujem, ako najrýchlejšie dokážem
Nancy Kruse
Kevin Curran
16. február 2003
EABF07
304
13
A Star Is Born-AgainZnovuzrodila sa hviezda
Michael Marcantel
Brian Kelley
2. marec 2003
EABF08
305
14
Mr. Spritz Goes to WashingtonKlaun mieri do Washingtonu
Lance Kramer
John Swartzwelder
9. marec 2003
EABF09
306
15
C.E.D'ohRiaditeľ XXL
Mike B. Anderson
Dana Gould
16. marec 2003
EABF10
307
16
'Scuse Me While I Miss the SkyVráťte mi hviezdne nebo
Steven Dean Moore
Dan Greaney & Allen Glazier
30. marec 2003
EABF11
308
17
Three Gays of the CondoTraja muži v byte
Mark Kirkland
Matt Warburton
13. apríl 2003
EABF12
309
18
Dude, Where's My Ranch?Kámo, kde mám ranč?
Chris Clements
Ian Maxtone-Graham
27. apríl 2003
EABF13
310
19
OldYeller-BellyStarý zbabelec
Bob Anderson
John Frink & Don Payne
4. máj 2003
EABF14
311
20
Brake My Wife, PleaseZabrzdíte moju ženu
Pete Michels
Tim Long
11. máj 2003
EABF15
312
21
The Bart of WarBartova vojna
Michael Polcino
Marc Wilmore
18. máj 2003
EABF16
313
22
Moe Baby BluesOčko a dieťa
Lauren MacMullan
J. Stewart Burns
18. máj 2003
EABF17

15. séria (2003-2004)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
314
1
Treehouse of Horror XIVŠpeciálny čarodejnícky diel XIV
Steven Dean Moore
John Swartzwelder
2. november 2003
EABF21
315
2
My Mother the CarjackerNávrat nepodarenej matky
Nancy Kruse
Michael Price
9. november 2003
EABF18
316
3
The President Wore PearlsPredsedníčka s perlami
Mike B. Anderson
Dana Gould
16. november 2003
EABF20
317
4
The Regina MonologuesObťažoval som anglickú kráľovnú
Mark Kirkland
John Swartzwelder
23. november 2003
EABF22
318
5
The Fat and the FurriestTučno a chlpato
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
30. november 2003
EABF19
319
6
Today I Am a ClownDnes je zo mňa klaun
Nancy Kruse
Joel H. Cohen
7. november 2003
FABF01
320
7
'Tis the Fifteenth SeasonPätnáste Vianoce u Simpsonovcov
Steven Dean Moore
Michael Price
14. november 2003
FABF02
321
8
Marge vs. Singles, Seniors, Childless Couples and Teens and GaysMarge versus slobodní, seniori, bezdetné páry, tínedžeri a gejovia
Bob Anderson
Jon Vitti
4. január 2004
FABF03
322
9
I, (Annoyed Grunt)-botJa, robot
Lauren MacMullan
Dan Greaney & Allen Glazier
11. január 2004
FABF04
323
10
Diatribe of a Mad HousewifeSlová šialenej gazdinej
Mark Kirkland
Robin J. Stein
25. január 2004
FABF05
324
11
Magical History TourCesta históriou s Marge
Mike B. Anderson
Brian Kelley
8. február 2004
FABF06
325
12
Milhouse Doesn't Live Here AnymoreMilhouse tu už nebýva
Matthew Nastuk
Julie Chambers & David Chambers
15. február 2004
FABF07
326
13
Smart & SmarterMúdry a múdrejší
Steven Dean Moore
Carolyn Omine
22. február 2004
FABF09
327
14
The Ziff Who Came to DinnerZiff prišiel na večeru
Nancy Kruse
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
14. marec 2004
FABF08
328
15
Co-Dependents' DayDeň závislosti
Bob Anderson
Matt Warburton
21. marec 2004
FABF10
329
16
The Wandering JuvieNa úteku z polepšovne
Lauren MacMullan
John Frink & Don Payne
28. marec 2004
FABF11
330
17
My Big Fat Geek WeddingNevesta na úteku
Mark Kirkland
Kevin Curran
28. apríl 2994
FABF12
331
18
Catch 'Em If You CanChyť ich, ak to dokážeš
Matthew Nastuk
Ian Maxtone-Graham
25. apríl 2994
FABF14
332
19
Simple SimpsonSuper Simpson
Jim Reardon
Jon Vitti
2. máj 2004
FABF15
333
20
The Way We Weren'tTakí sme neboli
Mike B. Anderson
J. Stewart Burns
9. máj 2004
FABF13
334
21
Bart-Mangled BannerNepriatelia štátu
Steven Dean Moore
John Frink
16. máj 2004
FABF17
335
22
Fraudcast NewsFalošné správy
Bob Anderson
Don Payne
23. máj 2004
FABF18

16. séria (2004-2005)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
336
1
Treehouse of Horror XVŠpeciálny čarodejnícky diel XV
David Silverman
Bill Odenkirk
7. november 2004
FABF231
337
2
All's Fair in Oven WarV kuchynskej vojne je všetko dovolené
Mark Kirkland
Matt Selman
14. november 2004
FABF22
338
3
Sleeping with the EnemyNoci s nepriateľom
Lauren MacMullan
Jon Vitti
21. november 2004
FABF19
339
4
She Used to Be My GirlDávne kamarátky
Matthew Nastuk
Tim Long
5. december 2004
FABF22
340
5
Fat Man and Little BoyTučko a chlapec
Mike B. Anderson
Joel H. Cohen
12. december 2004
FABF21
341
6
Midnight RxPosledný recept
Nancy Kruse
Marc Wilmore
16. január 2005
FABF16
342
7
Mommie BeerestNajdrahšie pivečko
Mark Kirkland
Michael Price
30. január 2005
GABF01
343
8
Homer and Ned's Hail Mary PassHomerove a Nedove sväté prihrávky
Steven Dean Moore
Tim Long
6. február 2005
GABF02
344
9
Pranksta RapVtipkárov rap
Mike B. Anderson
Matt Selman
13. február 2005
GABF03
345
10
There's Something About MarryingNiečo na tých svadbách je
Nancy Kruse
J. Stewart Burns
20. február 2005
GABF04
346
11
On a Clear Day I Can't See My SisterZa jasného dňa neuvidím moju sestru
Bob Anderson
Jeff Westbrook
6. marec 2005
GABF05
347
12
Goo Goo Gai PanKung Pao
Lance Kramer
Dana Gould
13. marec 2005
GABF06
348
13
Mobile HomerMobilný Homer
Raymond S. Persi
Tim Long
20. marec 2005
GABF07
349
14
The Seven-Beer SnitchPivový bonzák
Matthew Nastuk
Bill Odenkirk
3. apríl 2005
GABF08
350
15
Future-DramaFutu-dráma
Mike B. Anderson
Matt Selman
17. apríl 2005
GABF12
351
16
Don't Fear the RooferNeboj sa pokrývača
Mark Kirkland
Kevin Curran
1. máj 2005
GABF10
352
17
The Heartbroke KidChlapec so zlomeným srdcom
Steven Dean Moore
Ian Maxtone-Graham
1. máj 2005
GABF11
353
18
A Star Is TornMalá superstar
Nancy Kruse
Carolyn Omine
8. máj 2005
GABF13
354
19
Thank God It's DoomsdayVďakabohu je súdny deň
Michael Marcantel
Don Payne
8. máj 2005
GABF14
355
20
Home Away from HomerDomov daleko od Homera
Bob Anderson
Joel H. Cohen
15. máj 2005
GABF15
356
21
The Father, the Son and the Holy Guest StarOtec, syn a hosť svätý
Michael Polcino
Matt Warburton
15. máj 2005
GABF09

17. séria (2005-2006)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
357
1
The Bonfire of the ManateesOhňostroj lamantínov
Mark Kirkland
Dan Greaney
11. september 2005
GABF18
358
2
The Girl Who Slept Too LittleDievča, ktoré spalo príliš málo
Raymond S. Persi
John Frink
18. september 2005
GABF16
359
3
Milhouse of Sand and FogMilhouse z piesku a hmly
Steven Dean Moore
Patric M. Verrone
25. september 2005
GABF19
360
4
Treehouse of Horror XVIŠpeciálny čarodejnícky diel XVI
David Silverman
Marc Wilmore
6. november 2005
GABF17
361
5
Marge's Son PoisoningNávrat nevydareného syna
Mike B. Anderson
Daniel Chun
13. november 2005
GABF20
362
6
See Homer RunHomer kandiduje
Nancy Kruse
Stephanie Gillis
20. november 2005
GABF21
363
7
The Last of the Red Hat MamasPosledná z mamičiek v červenom klobúku
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
27. november 2005
GABF22
364
8
The Italian BobTalian Bob
Mark Kirkland
John Frink
11. december 2005
HABF02
365
9
Simpsons Christmas StoriesSimpsonovské vianočné príbehy
Steven Dean Moore
Don Payne
18. december 2005
HABF01
366
10
Homer's Paternity CootHomerov otec
Mike B. Anderson
Joel H. Cohen
8. január 2006
HABF03
367
11
We're on the Road to D'ohwhereNa ceste, ktorá nikde nevedie
Nancy Kruse
Kevin Curran
29. január 2006
HABF04
368
12
My Fair LaddyPygmalion v kilte
Bob Anderson
Michael Price
26. február 2006
HABF05
369
13
The Seemingly Never-Ending StoryZdanlivo nekonečný príbeh
Raymond S. Persi
Ian Maxtone-Graham
12. marec 2006
HABF06
370
14
Bart Has Two MommiesBart má dve mamičky
Mike Marcantel
Dana Gould
19. marec 2006
HABF07
371
15
Homer Simpson, This Is Your WifeHomer Simpson, toto je tvoja žena
Matthew Nastuk
Ricky Gervais
26. marec 2006
HABF08
372
16
Million Dollar AbieMillion Dollar Abie
Steven Dean Moore
Tim Long
2. apríl 2006
HABF09
373
17
Kiss Kiss, Bang BangaloreSalam Banghalore!
Mark Kirkland
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
9. apríl 2006
HABF10
374
18
The Wettest Stories Ever ToldNajmokrejší príbeh všetkých čias
Mike B. Anderson
Jeff Westbrook
23. apríl 2006
HABF11
375
19
Girls Just Want to Have SumsDievčatá len chcú počítať
Nancy Kruse
Matt Selman
30. apríl 2006
HABF12
376
20
Regarding MargieIde o Margie
Michael Polcino
Marc Wilmore
7. máj 2006
HABF13
377
21
The Monkey SuitOpičí proces
Raymond S. Persi
J. Stewart Burns
14. máj 2006
HABF14
378
22
Marge and Homer Turn a Couple PlayManželská poradňa Marge a Homera
Bob Anderson
Joel H. Cohen
21. máj 2006
HABF16

18. séria (2006-2007)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
379
1
The Mook, the Chef, the Wife and Her HomerTrkvas, kuchár, žena a jej Homer
Michael Marcantel
Bill Odenkirk
10. september 2006
HABF15
380
2
Jazzy and the PussycatsBart jazzmanom
Steven Dean Moore
Daniel Chun
17. september 2006
HABF18
381
3
Please Homer, Don't Hammer 'EmKladivo na Homera
Mike B. Anderson & Ralph Sosa
Matt Warburton
24. september 2006
HABF20
382
4
Treehouse of Horror XVIIŠpeciálny čarodejnícky diel XVII
David Silverman & Matthew Faughnan
Peter Gaffney
5. november 2006
HABF17
383
5
G.I. (Annoyed Grunt)Osudy dobrého vojaka Homera
Nancy Kruse
Daniel Chun
12. november 2006
HABF21
384
6
Moe'N'a LisaOčko a Líza
Mark Kirkland
Matt Warburton
19. november 2006
HABF19
385
7
Ice Cream of Margie (with the Light Blue Hair)Umenie a Marge
Matthew Nastuk
Carolyn Omine
26. november 2006
HABF22
386
8
The Haw-Hawed CoupleNajlepší kamaráti
Chris Clements
Matt Selman
10. december 2006
JABF02
387
9
Kill Gil, Volumes I & IIKill Gil, 1. a 2. časť
Bob Anderson
Jeff Westbrook
17. december 2006
JABF01
388
10
The Wife AquaticAkvamanželka
Lance Kramer
Kevin Curran
7. január 2007
JABF03
389
11
Revenge Is a Dish Best Served Three TimesPomsta býva najsladšia na trikrát
Michael Polcino
Joel H. Cohen
28. január 2007
JABF05
390
12
Little Big GirlMalé veľké dievča
Raymond S. Persi
Don Payne
11. február 2007
JABF04
391
13
Springfield UpVyrastať v Springfielde
Chuck Sheetz
Matt Warburton
18. február 2007
JABF07
392
14
Yokel ChordsSpieva celá spodina
Susie Dietter
Michael Price
4. marec 2007
JABF09
393
15
Rome-Old and Juli-EhAko Rómeo a Júlia
Nancy Kruse
Daniel Chun
11. marec 2007
JABF08
394
16
HomerazziHomerazzi
Matthew Nastuk
J. Stewart Burns
25. marec 2007
JABF06
395
17
Marge GamerManiačka Marge
Bob Anderson
J. Stewart Burns
22. apríl 2007
JABF10
396
18
The Boys of BummerOmyl neplatí
Rob Oliver
Michael Price
29. apríl 2007
JABF11
397
19
Crook and LadderDarebák a rebrík
Lance Kramer
Bill Odenkirk
6. máj 2007
JABF13
398
20
Stop or My Dog Will Shoot!Stoj, lebo môj pes vystrelí!
Matthew Faughnan
John Frink
13. máj 2007
JABF12
399
21
24 Minutes24 minút
Raymond S. Persi
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
20. máj 2007
JABF14
400
22
You Kent Always Say What You WantAko si Kent pustil pusu na špacír
Matthew Nastuk
Tim Long
20. máj 2007
JABF15

Simpsonovci vo filme (2007)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
The Simpsons MovieSimpsonovci vo filme
David Silverman
James L. Brooks, Matt Groening, Al Jean, Ian Maxtone-Graham, George Meyer,
David Mirkin, Mike Reiss, Mike Scully, Matt Selman, John Swartzwelder & Jon Vitti
27. júl 2007
26. júl 2007

19. séria (2007-2008)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
401
1
He Loves to Fly and He D'ohsRád lieta a hotovo
Mark Kirkland
Joel H. Cohen
23. september 2007
JABF20
402
2
The Homer of SevilleHomer Sevillský
Michael Polcino
Carolyn Omine
30. september 2007
JABF18
403
3
Midnight TowboyHomerova odťahovka
Matthew Nastuk
Stephanie Gillis
7. október 2007
JABF21
404
4
I Don't Wanna Know Why the Caged Bird SingsNechcem vedieť, prečo vtáčik v klietke spieva
Bob Anderson
Dana Gould
14. október 2007
JABF19
405
5
Treehouse of Horror XVIIIŠpeciálny čarodejnícky diel XVIII
Chuck Sheetz
Marc Wilmore
4. november 2007
JABF16
406
6
Little Orphan MillieSirota Milhouse
Lance Kramer
Mick Kelly
11. november 2007
JABF22
40
7
Husbands and KnivesNaničhodný ocko
Nancy Kruse
Matt Selman
18. november 2007
JABF17
408
8
Funeral for a FriendPohreb nepriateľa
Rob Oliver
Michael Price
25. november 2007
KABF01
409
9
Eternal Moonshine of the Simpson MindVečný tieň Simpsonovej mysle
Chuck Sheetz
J. Stewart Burns
16. december 2007
KABF02
410
10
E Pluribus WiggumE. Pluribus Wiggum
Michael Polcino
Michael Price
6. január 2008
KABF03
411
11
That '90s ShowZlaté 90. roky
Mark Kirkland
Matt Selman
27. január 2008
KABF04
412
12
Love, Springfieldian StyleLáska po springfieldsky
Raymond S. Persi
Don Payne
17. február 2008
KABF05
413
13
The DebartedSkrytá identita
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
2. marec 2008
KABF06
414
14
Dial 'N' for NerderSranda na objednávku
Bob Anderson
Carolyn Omine & William Wright
9. marec 2008
KABF07
415
15
Smoke of the DaughterNiet dymu bez tanca
Lance Kramer
Billy Kimball
30. marec 2008
KABF08
416
16
Papa Don't LeechOcko na úteku
Chris Clements
Reid Harrison
13. apríl 2008
KABF09
417
17
Apocalypse CowKravská apokalypsa
Nancy Kruse
Jeff Westbrook
27. apríl 2008
KABF10
418
18
Any Given SundanceIde sa na Sundance
Chuck Sheetz
Daniel Chun
4. máj 2008
KABF11
419
19
Mona Leaves-aMoja mama Mona
Mike B. Anderson & Ralph Sosa
Joel H. Cohen
11. máj 2008
KABF12
420
20
All About LisaVšetko o Líze
Steven Dean Moore
John Frink
18. máj 2008
KABF13

20. séria (2008-2009)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
421
1
Sex, Pies and Idiot ScrapesSexy koláčiky a hlupák v problémoch
Lance Kramer
Kevin Curran
28. september 2008
KABF17
422
2
Lost VerizonStratení s GPS
Raymond S. Persi
John Frink
5. október 2008
KABF15
423
3
Double, Double, Boy in TroubleVýmena bez záruky
Nancy Kruse
Bill Odenkirk
19. október 2008
KABF14
424
4
Treehouse of Horror XIXŠpeciálny čarodejnícky diel XIX
Bob Anderson
Matt Warburton
2. november 2008
KABF16
425
5
Dangerous CurvesNebezpečné zákruty
Matthew Faughnan
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
9. november 2008
KABF18
426
6
Homer and Lisa Exchange Cross WordsHomer a Líza v konflikte
Michael Polcino
Tim Long
16. november 2008
KABF19
427
7
MyPods and BoomsticksMyPody a susedia
Steven Dean Moore
Marc Wilmore
30. november 2008
KABF20
428
8
The Burns and the BeesBurns a včely
Mark Kirkland
Stephanie Gillis
7. december 2008
KABF21
429
9
Lisa the Drama QueenHysterka Líza
Matthew Nastuk
Brian Kelley
25. január 2009
KABF22
430
10
Take My Life, PleaseAko to vlastne bolo, alebo sfalšované voľby
Steven Dean Moore
Don Payne
15. február 2009
LABF01
431
11
How the Test Was WonAko zvládnuť test
Lance Kramer
Michael Price
1. marec 2009
LABF02
432
12
No Loan Again, NaturallyPôžička na slučku
Mark Kirkland
Jeff Westbrook
8. marec 2009
LABF03
433
13
Gone Maggie GoneGone Maggie Gone
Chris Clements
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
15. marec 2009
LABF04
434
14
In the Name of the GrandfatherV mene deda
Ralph Sosa
Matt Marshall
22. marec 2009
LABF11
435
15
Wedding for DisasterNešťastná svadba
Chuck Sheetz
Joel H. Cohen
29. marec 2009
LABF05
436
16
Eeny Teeny Maya MoeKráska cez internet
Nancy Kruse
John Frink
5. apríl 2009
LABF06
437
17
The Good, the Sad and the DruglyDobrý, zlý a sfetovaná
Rob Oliver
Marc Wilmore
19. apríl 2009
LABF07
438
18
Father Knows WorstOcko to vie najhoršie
Matthew Nastuk
Rob LaZebnik
26. apríl 2009
LABF08
439
19
Waverly Hills, 9-0-2-1-D'ohWaverly Hills 9021- D'oh
Michael Polcino
J. Stewart Burns
3. máj 2009
LABF10
440
20
Four Great Women and a ManicureŠtyri veľké ženy a manikúra
Raymond S. Persi
Valentina L. Garza
10. máj 2009
LABF09
441
21
Coming to HomericaCesta do Homeriky
Steven Dean Moore
Brendan Hay
17. máj 2009
LABF12

21. séria (2009-2010)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
442
1
Homer the WhopperSuperHomer
Lance Kramer
Seth Rogen & Evan Goldberg
27. september 2009
LABF13
443
2
Bart Gets a 'Z'Päťka je pre Barta málo
Mark Kirkland
Matt Selman
4. október 2009
LABF15
444
3
The Great Wife HopeŽena v ringu
Matthew Faughnan
Carolyn Omine
11. október 2009
LABF16
445
4
Treehouse of Horror XXŠpeciálny čarodejnícky diel XX
Mike B. Anderson & Ralph Sosa
Daniel Chun
18. október 2009
LABF14
446
5
The Devil Wears NadaDiabol nenosí Pradu
Nancy Kruse
Tim Long
15. november 2009
LABF17
447
6
Pranks and GreensNeplechy bez konzervantov
Chuck Sheetz
Jeff Westbrook
22. november 2009
LABF18
448
7
Rednecks and BroomsticksČarodejnice zo Springfieldu
Bob Anderson & Rob Oliver
Kevin Curran
29. november 2009
LABF19
449
8
O Brother, Where Bart Thou?Braček, kde si?
Steven Dean Moore
Matt Selman
13. december 2009
MABF01
450
9
Thursdays with AbieŠtvrtky s Abiem
Michael Polcino
Don Payne & Mitchell H. Glazer
3. január 2010
MABF02
451
10
Once Upon a Time in SpringfieldVtedy v Springfielde
Matthew Nastuk
Stephanie Gillis
10. január 2010
LABF20
452
11
Million Dollar MaybeVýhra za všetky prachy
Chris Clements
Bill Odenkirk
31. január 2010
MABF03
453
12
Boy Meets CurlCurlingová romanca
Chuck Sheetz
Rob LaZebnik
14. február 2010
MABF05
454
13
The Color YellowFarby žltej
Raymond S. Persi
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
21. február 2010
MABF06
455
14
Postcards from the WedgePohľadnice zo Springfieldu
Mark Kirkland
Brian Kelley
14. marec 2010
MABF04
456
15
Stealing First BasePrvá méta dobytá
Steven Dean Moore
John Frink
21. marec 2010
MABF07
457
16
The Greatest Story Ever D'ohedMesiáš Homer
Michael Polcino
Kevin Curran
28. marec 2010
MABF10
458
17
American History X-cellentVykopanie zo springfieldskej väznice
Bob Anderson
Michael Price
11. apríl 2010
MABF08
459
18
Chief of HeartsSrdcový šerif
Chris Clements
Carolyn Omine & William Wright
18. apríl 2010
MABF09
460
19
The Squirt and the WhaleDrobec a veľryba
Mark Kirkland
Matt Warburton
25. apríl 2010
MABF14
461
20
To Surveil with LovePánovi dozorcovi s láskou
Lance Kramer
Michael Nobori
2. máj 2010
MABF12
462
21
Moe Letter BluesList od Očka
Matthew Nastuk
Stephanie Gillis
9. máj 2010
MABF13
463
22
The Bob Next DoorĽavák Bob
Nancy Kruse
John Frink
16. máj 2010
MABF11
464
23
Judge Me TenderSúď ma nežne
Steven Dean Moore
Dan Greaney & Allen Glazier
23. máj 2010
MABF15

22. séria (2010-2011)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
465
1
Elementary School MusicalMuzikál zo základnej
Mark Kirkland
Tim Long
26. september 2010
MABF21
466
2
Loan-a LisaDedíme po dedovi
Matthew Faughnan
Valentina L. Garza
3. október 2010
MABF17
467
3
MoneyBARTBartball
Nancy Kruse
Tim Long
10. október 2010
MABF18
468
4
Treehouse of Horror XXIŠpeciálny čarodejnícky diel XXI
Bob Anderson
Joel H. Cohen
7. november 2010
MABF16
469
5
Lisa Simpson, This Isn't Your LifeTento život nie je pre teba, Líza Simpsonová
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
14. november 2010
MABF20
470
6
The Fool MontyHry s Montym
Steven Dean Moore
Michael Price
21. november 2010
NABF01
471
7
How Munched is That Birdie in the Window?Lepší holub v hrsti, než pes v búde
Michael Polcino
Kevin Curran
28. november 2010
NABF02
472
8
The Fight Before ChristmasPredvianočné hádky
Bob Anderson & Matthew Schofield
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
5. december 2010
MABF22
473
9
Donnie FatsoKrycie meno Donny Tučniak
Ralph Sosa
Chris Cluess
12. december 2010
MABF19
474
10
Moms I'd Like to ForgetMatky, ktoré nestoja za hriech
Chris Clements
Brian Kelley
9. január 2011
NABF03
475
11
Flaming MoeOčko v jednom ohni
Chuck Sheetz
Matt Selman
16. január 2011
NABF04
476
12
Homer the FatherDobrý otec Homer
Mark Kirkland
Joel H. Cohen
23. január 2011
NABF05
477
13
The Blue and the GrayModrá a sivá
Bob Anderson
Rob LaZebnik
13. február 2011
NABF06
478
14
Angry Dad: The MovieNaštvaný foter vo filme
Matthew Nastuk
John Frink
20. február 2011
NABF07
479
15
The Scorpion's TalePríbeh škorpióna
Matthew Schofield
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
6. marec 2011
NABF08
480
16
A Midsummer's Nice DreamHaluze nocí Svätojánskych
Steven Dean Moore
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
13. marec 2011
NABF09
481
17
Love Is a Many Strangled ThingMnoho tvárí lásky
Michael Polcino
Bill Odenkirk
27. marec 2011
NABF10
482
18
The Great SimpsinaKúzelná Líza
Chris Clements
Matt Warburton
10. apríl 2011
NABF11
483
19
The Real Housewives of Fat TonyZúfalé manželky Tlstého Tonyho
Lance Kramer
Dick Blasucci
1. máj 2011
NABF12
484
20
Homer ScissorhandsNožnicovoruký Homer
Mark Kirkland
Peter Gaffney & Steve Viksten
8. máj 2011
NABF13
485
21
500 Keys500 kľúčov
Bob Anderson
John Frink
15. máj 2011
NABF14
486
22
The Ned-Liest CatchNed-nebezpečnejší úlovok
Chuck Sheetz
Jeff Westbrook
22. máj 2011
NABF15

23. séria (2011-2012)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
487
1
The Falcon and the D'ohmanDravec a fešák
Matthew Nastuk
Justin Hurwitz
25. september 2011
NABF16
488
2
Bart Stops to Smell the RooseveltsBartov nový hrdina
Steven Dean Moore
Tim Long
2. október 2011
NABF17
489
3
Treehouse of Horror XXIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXII
Matthew Faughnan
Carolyn Omine
30. október 2011
NABF19
490
4
Replaceable YouMoje nahraditeľné ja
Mark Kirkland
Stephanie Gillis
6. november 2011
NABF21
491
5
The Food WifeDobrá manželka
Timothy Bailey
Matt Selman
13. november 2011
NABF20
492
6
The Book JobVeľká knižná lúpež
Bob Anderson
Dan Vebber
20. november 2011
NABF22
493
7
The Man in the Blue Flannel PantsMuž v modrých flanelových nohaviciach
Steven Dean Moore
Jeff Westbrook
27. november 2011
PABF01
494
8
The Ten-Per-Cent SolutionKrustyho comeback
Michael Polcino
Deb Lacusta & Dan Castellaneta
4. december 2011
PABF02
495
9
Holidays of Future PassedDuch budúcich Vianoc
Rob Oliver
J. Stewart Burns
11. december 2011
NABF18
496
10
Politically Inept, with Homer SimpsonOtázky Homera Simpsona
Mark Kirkland
John Frink
8. január 2012
PABF03
497
11
The D'oh-cial NetworkAsociálna sieť
Chris Clements
J. Stewart Burns
15. január 2012
PABF04
498
12
Moe Goes from Rags to RichesOčko na handry
Bob Anderson
Tim Long
29. január 2012
PABF05
499
13
The Daughter Also RisesFiesta s Lízou
Chuck Sheetz
Rob LaZebnik
12. február 2012
PABF06
500
14
At Long Last leaveKonečne zmiznite!
Matthew Nastuk
Michael Price
19. február 2012
PABF07
501
15
Exit Through the Kwik-E-MartZatvárame obchod
Steven Dean Moore
Marc Wilmore
4. marec 2012
PABF09
502
16
How I Wet Your MotherAko som prespal vašu matku
Lance Kramer
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
11. marec 2012
PABF08
503
17
Them, RobotOni, roboti
Michael Polcino
Michael Price
18. marec 2012
PABF100
504
18
Beware My Cheating BartMoje srdce patrí Bartovi
Mark Kirkland
Ben Joseph
15. apríl 2012
PABF11
505
19
A Totally Fun Thing That Bart Will Never Do AgainSuper vec, ktorú Bart už nikdy neurobí
Chris Clements
Matt Warburton
29. apríl 2012
PABF12
506
20
The Spy Who Learned MeŠpion, ktorý ma poučil
Bob Anderson
Marc Wilmore
6. máj 2012
PABF13
507
21
Ned 'n Edna's BlendTajnosti Neda a Edny
Chuck Sheetz
Jeff Westbrook
13. máj 2012
PABF15
508
22
Lisa Goes GagaLíza a Lady Gaga
Matthew Schofield
Tim Long
20. máj 2012
PABF14

The Longest Daycare (2012)Upraviť

Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Televízna premiéra
 
Premiéra
(Disney+)
Maggie Simpson in "The Longest Daycare"
David Silverman
James L. Brooks, Matt Groening, Al Jean, David Mirkin, Joel H. Cohen & Michael Price
13. júl 2012
17. februára 2013
29. máj 2020

24. séria (2012-2013)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
509
1
Moonshine RiverRieka nezmyslov
Bob Anderson
Tim Long
30. september 2012
PABF21
510
2
Treehouse of Horror XXIIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXIII
Steven Dean Moore
David Mandel & Brian Kelley
7. október 2012
PABF17
511
3
Adventures in Baby-GettingDetí ako smetí
Rob Oliver
Bill Odenkirk
4. november 2012
PABF18
512
4
Gone Abie GoneDedo na úteku
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
11. november 2012
PABF16
513
5
Penny-WiseguysDon Držgroš
Mark Kirkland
Michael Price
18. november 2012
PABF19
514
6
A Tree Grows in SpringfieldV Springfielde rastie strom
Timothy Bailey
Stephanie Gillis
25. november 2012
PABF22
515
7
The Day the Earth Stood CoolDeň, kedy sa ochladila Zem
Matthew Faughnan
Matt Selman
9. december 2012
PABF20
516
8
To Cur with LoveStaraj sa s láskou
Steven Dean Moore
Carolyn Omine
16. december 2012
RABF01
517
9
Homer Goes to Prep SchoolHomer ide do prípravky
Mark Kirkland
Brian Kelley
6. január 2013
RABF02
518
10
A Test Before TryingPred zničením otestujte
Chris Clements
Joel H. Cohen
13. január 2013
RABF03
519
11
The Changing of the GuardianZmena opatrovníka
Bob Anderson
Rob LaZebnik
27. január 2013
RABF04
520
12
Love is a Many-Splintered ThingStrasti lásky
Michael Polcino
Tim Long
10. február 2013
RABF07
521
13
Hardly Kirk-ingV koži Kirka van Houtena
Matthew Nastuk
Tom Gammill & Max Pross
17. február 2013
RABF05
522
14
Gorgeous GrampaŠtramák dedo
Chuck Sheetz
Matt Selman
3. marec 2013
RABF06
523
15
Black Eyed, PleasePäsť na oko
John Frink
Matthew Schofield
10. marec 2013
RABF09
524
16
Dark Knight CourtTemný rytier zasahuje
Mark Kirkland
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
17. marec 2013
RABF10
525
17
What Animated Women WantPo čom animované ženy túžia
Steven Dean Moore
J. Stewart Burns
14. apríl 2013
RABF08
526
18
Pulpit FrictionV kazateľnici to vrie
Chris Clements
Bill Odenkirk
28. apríl 2013
RABF11
527
19
Whiskey BusinessWhisky biznis
Matthew Nastuk
Valentina L. Garza
5. máj 2013
RABF13
528
20
The Fabulous Faker BoyFalošný virtuóz
Bob Anderson
Brian McConnachie
12. máj 2013
RABF12
529
21
The Saga of CarlSága o Carlovi
Chuck Sheetz
Eric Kaplan
19. máj 2013
RABF14
530
22
Dangers on a TrainVýročie vo vlaku
Steven Dean Moore
Michael Price
19. máj 2013
RABF17

25. séria (2013-2014)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
531
1
HomerlandV krajine Homera Simpsona
Bob Anderson
Stephanie Gillis
29. september 2013
RABF20
532
2
Treehouse of Horror XXIVŠpeciálny čarodejnícky diel XXIV
Rob Oliver
Jeff Westbrook
6. október 2013
RABF16
533
3
Four Regrettings and a FuneralŠtyri chyby a jeden pohreb
Mark Kirkland
Marc Wilmore
3. november 2013
RABF18
534
4
YOLOŽiješ len raz
Michael Polcino
Michael Nobori
10. november 2013
RABF22
535
5
Labor PainsPôrodné bolesti
Matthew Faughnan
Don Payne & Mitchell H. Glazer
17. november 2013
RABF19
536
6
The Kid Is All RightŠkolské lavice a pravice
Mark Kirkland
Tim Long
24. november 2013
SABF02
537
7
Yellow SubterfugeŽltý podfuk
Bob Anderson
Joel H. Cohen
8. december 2013
SABF04
538
8
White Christmas BluesKoleda o bielych Vianociach
Steven Dean Moore
Don Payne
15. december 2013
SABF01
539
9
Steal This EpisodePiráti zo Springfieldu
Matthew Nastuk
J. Stewart Burns
5. január 2014
SABF05
540
10
Married to the BlobVydatá za pupkáča
Chris Clements
Tim Long
12. január 2014
SABF03
541
11
Specs and the CityŠéf v meste
Lance Kramer
Brian Kelley
26. január 2014
SABF06
542
12
DiggsPriateľ Diggs
Michael Polcino
Dan Greaney & Allen Glazier
9. marec 2014
SABF08
543
13
The Man Who Grew Too MuchModifikovaný muž
Matthew Schofield
Jeff Westbrook
9. marec 2014
SABF07
544
14
The Winter of His ContentZima jeho predstáv
Chuck Sheetz
Kevin Curran
16. marec 2014
SABF09
545
15
The War of ArtVojna umenia
Steven Dean Moore
Rob LaZebnik
23. marec 2014
SABF10
546
16
You Don't Have to Live Like a RefereeRozhodca Homer
Mark Kirkland
Michael Price
30. marec 2014
SABF11
547
17
Luca$Jedák Lucas
Chris Clements
Carolyn Omine
6. apríl 2014
SABF12
548
18
Days of Future FutureĎaleká budúcnosť
Bob Anderson
J. Stewart Burns
13. apríl 2014
SABF13
549
19
What to Expect When Bart's ExpectingČo čakať, keď Bart čaká
Matthew Nastuk
John Frink
27. apríl 2014
SABF14
550
20
Brick Like MeJa ako kocka
Matthew Nastuk
Brian Kelley
4. máj 2014
SABF21
551
21
Pay PalKamoš za všetky drobné
Michael Polcino
David H. Steinberg
11. máj 2014
SABF15
552
22
The Yellow Badge of CowardgeŽltá medaila za zbabelosť
Timothy Bailey
Billy Kimball & Ian Maxtone-Graham
18. máj 2014
SABF18

26. séria (2014-2015)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
553
1
Clown in the DumpsKlaun Krusty je na dne
Steven Dean Moore
Joel H. Cohen
28. september 2014
SABF20
554
2
The Wreck of the RelationshipNa jednej lodi
Chuck Sheetz
Jeff Westbrook
5. október 2014
SABF17
555
3
Super Franchise MeMama podnikateľka
Mark Kirkland
Bill Odenkirk
12. október 2014
SABF19
556
4
Treehouse of Horror XXVŠpeciálny čarodejnícky diel XXV
Matthew Faughnan
Stephanie Gillis
19. október 2014
SABF21
557
5
Opposites A-FrackProtiklady sa prifrakujú
Matthew Nastuk
Valentina L. Garza
2. november 2014
SABF221
558
6
SimpsoramaSimpsorama
Bob Anderson
J. Stewart Burns
9. november 2014
SABF16
559
7
Blazed and ConfusedOžiarení a zmätení
Rob Oliver
Carolyn Omine & William Wright
16. november 2014
TABF01
560
8
CovercraftKapela Covercraft
Steven Dean Moore
Matt Selman
23. november 2014
TABF02
561
9
I Won't Be Home for ChristmasVianočný vyhadzov
Mark Kirkland
Al Jean
7. december 2014
TABF03
562
10
The Man Who Came to Be DinnerHádaj, kto nepríde na večeru
David Silverman
Al Jean & David Mirkin
4. január 2015
RABF15
563
11
Bart's New FriendBartov nový kamarát
Bob Anderson
Judd Apatow
11. január 2015
TABF05
564
12
The Musk Who Fell To EarthVynálezca, ktorý spadol z neba
Matthew Nastuk
Neil Campbell
25. január 2015
TABF04
565
13
Walking Big & TallVeľkí a hrdí
Chris Clements
Michael Price
8. február 2015
TABF06
566
14
My Fare LadyMarge taxikárkou
Michael Polcino
Marc Wilmore
15. február 2015
TABF07
567
15
The Princess GuideSprievodca pre princeznú
Timothy Bailey
Brian Kelley
1. marec 2015
TABF08
568
16
Sky PoliceNebeský policajt
Rob Oliver
Matt Selman
8. marec 2015
TABF09
569
17
Waiting for DuffmanČakanie na Duffmana
Steven Dean Moore
John Frink
15. marec 2015
TABF100
570
18
Peeping MomMatka na stráži
Mark Kirkland
John Frink
19. apríl 2015
TABF11
571
19
The Kids Are All FightDecká sú v konflikte
Bob Anderson
Rob LaZebnik
26. apríl 2015
TABF12
572
20
Let's Go Fly a CootLetecký hrdina
Chris Clements
Jeff Westbrook
3. máj 2015
TABF13
573
21
Bull-EŠikanopolis
Lance Kramer
Tim Long
10. máj 2015
TABF15
574
22
Mathlete's FeatMatematický výkon
Michael Polcino
Michael Price
17. máj 2015
TABF16

27. séria (2015-2016)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
575
1
Every Man's DreamO čom muži snívajú
Matthew Nastuk
J. Stewart Burns
27. september 2015
TABF14
576
2
Cue DetectiveMálo temný prípad
Timothy Bailey
Joel H. Cohen
4. október 2015
TABF17
577
3
PufflessBez obláčka
Rob Oliver
J. Stewart Burns
11. október 2015
TABF19
578
4
Halloween of HorrorHalloween je horor
Mike B. Anderson
Carolyn Omine
18. október 2015
TABF22
579
5
Treehouse of Horror XXVIŠpeciálny čarodejnícky diel XXVI
Steven Dean Moore
Joel H. Cohen
25. október 2015
TABF18
580
6
Friend with BenefitKamarátka s výhodami
Matthew Faughnan
Rob LaZebnik
8. november 2015
TABF21
581
7
Lisa with an 'S'Liza dobývá svet
Bob Anderson
Stephanie Gillis
22. november 2015
TABF20
582
8
Paths of GloryCesta ku sláve
Steven Dean Moore
Michael Ferris
6. december 2015
VABF01
583
9
BarthoodBartovstvo
Rob Oliver
Dan Greaney
13. december 2015
VABF02
584
10
The Girl CodeDievčenský kód
Chris Clements
Rob LaZebnik
3. január 2016
VABF03
585
11
Teenage Mutant Milk-Caused HurdlesMliečne mutagény
Timothy Bailey
Joel H. Cohen
10. január 2016
VABF04
586
12
Much Apu About SomethingKwik-E-Mart: Znovuzrodenie
Bob Anderson
Michael Price
17. január 2016
VABF05
587
13
Love Is in the N2-O2-Ar-CO2-Ne-He-CH4Láska je chémia
Mark Kirkland
John Frink
14. február 2016
VABF07
588
14
Gal of Constant SorrowVečne smutná dáma
Matthew Nastuk
Carolyn Omine
21. február 2016
VABF06
589
15
Lisa the VeterinarianVeterinárka Líza
Steven Dean Moore
Dan Vebber
6. marec 2016
VABF08
590
16
The Marge-ian ChroniclesHor sa na Mars
Chris Clements
Brian Kelley
13. marec 2016
VABF09
591
17
The Burns CageBurnsova klietka
Rob Oliver
Rob LaZebnik
3. apríl 2016
VABF10
592
18
How Lisa Got Her Marge BackNevinný výlet
Bob Anderson
Jeff Martin
10. apríl 2016
VABF11
593
19
Fland CanyonFland kaňon
Michael Polcino
J. Stewart Burns
24. apríl 2016
VABF12
594
20
To Courier with LoveNebezpečná zásielka
Timothy Bailey
Bill Odenkirk
8. máj 2016
VABF14
595
21
SimprovisedSimprovizovaný
Matthew Nastuk
John Frink
15. máj 2016
VABF13
596
22
Orange Is the New YellowVo väzení dobre, doma najlepšie
Chris Clements
Eric Horsted
22. máj 2016
VABF15

28. séria (2016-2017)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
597
1
Monty Burns' Fleeing CircusLietajúci cirkus Montyho Burnsa
Matthew Nastuk
Tom Gammill & Max Pross
25. september 2016
VABF20
598
2
Friends and FamilyPriatelia a rodina
Lance Kramer
J. Stewart Burns
2. október 2016
VABF18
599
3
The TownMesto
Rob Oliver
Dave King
9. október 2016
VABF17
600
4
Treehouse of Horror XXVIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXVII
Steven Dean Moore
Joel H. Cohen
16. október 2016
VABF16
601
5
Trust but ClarifyDôveruj, ale preveruj
Michael Polcino
Harry Shearer
23. október 2016
VABF21
602
6
There Will Be BudsKouč „K“
Matthew Faughnan
Matt Selman
6. november 2016
VABF22
603
7
Havana Wild WeekendDivoký víkend v Havane
Bob Anderson
Deb Lacusta, Dan Castellaneta & Peter Tilden
13. november 2016
VABF19
604
8
Dad BehaviorHriechy našich otcov
Steven Dean Moore
Ryan Koh
20. november 2016
WABF01
605
9
The Last Traction HeroPosledný trakčný hrdina
Bob Anderson
Bill Odenkirk
4. december 2016
WABF03
606
10
The Nightmare After KrustmasUkradnuté Vianoce klauna Krustyho
Rob Oliver
Jeff Westbrook
11. december 2016
WABF02
607
11
Pork and BurnsPrasa a Burns
Matthew Nastuk
Rob LaZebnik
8. január 2017
WABF06
608
609
12
13
The Great Phatsby Parts 1 & 2Veľký Phatsby – 1. časť: Zrada
Veľký Phatsby – 2. časť: Pomsta
Chris Clements
Timothy Bailey
Dan Greaney
Dan Greaney & Matt Selman
15. január 2017
WABF04
WABF05
610
14
FatzcarraldoHotdogy mojej mladosti
Mark Kirkland
Michael Price
12. február 2017
WABF07
611
15
The Cad and the HatKlobúk plný viny
Steven Dean Moore
Ron Zimmerman
19. február 2017
WABF08
612
16
Kamp KrustierHor sa z prázdnin
Rob Oliver
David M. Stern
5. marec 2017
WABF09
613
17
22 For 30Bart basketbalová hviezda
Chris Clements
Joel H. Cohen
12. marec 2017
WABF10
614
18
A Father's WatchHodinky po otcovi
Bob Anderson
Simon Rich
19. marec 2017
WABF11
615
19
The Caper ChaseBurnsová univerzita
Lance Kramer
Jeff Westbrook
2. apríl 2017
WABF12
616
20
Looking for Mr. GoodbartDokonalý vnuk
Michael Polcino
Carolyn Omine
30. apríl 2017
WABF13
617
21
Moho HouseOčkov nočný klub
Matthew Nastuk
Jeff Martin
7. máj 2017
WABF14
618
22
DogtownPsie mesto
Steve Moore
J. Stewart Burns
21. máj 2017
WABF15

29. séria (2017-2018)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
619
1
The SerfsonsSerfsonovci
Rob Oliver
Brian Kelley
1. október 2017
WABF17
620
2
Springfield SplendorMôj život v Springfielde
Matthew Faughnan
Tim Long & Miranda Thompson
8. október 2017
WABF22
621
3
Whistler's FatherPískaná
Matthew Faughnan
Tom Gammill & Max Pross
15. október 2017
WABF16
622
4
Treehouse of Horror XXVIIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXVIII
Timothy Bailey
John Frink
22. október 2017
WABF18
623
5
Grampy Can Ya Hear MeDedo, počuješ ma?
Bob Anderson
Bill Odenkirk
5. november 2017
WABF19
624
6
The Old Blue Mayor She Ain't What She Used to BeStarosti starostky
Matthew Nastuk
Tom Gammill & Max Pross
12. november 2017
WABF20
625
7
Singin' in the LanePimprlatá
Michael Polcino
Ryan Koh
19. november 2017
WABF21
626
8
Mr. Lisa's OpusOpus slečny Lizy
Steven Dean Moore
Al Jean
3. december 2017
XABF01
627
9
Gone BoyStratený
Rob Oliver
John Frink
10. december 2017
XABF02
628
10
Haw-Haw LandHa Ha Land
Bob Anderson
Tim Long & Miranda Thompson
7. január 2018
XABF03
629
11
Frink Gets TestyKeď Frink testuje
Chris Clements
Dan Vebber
14. január 2018
XABF04
630
12
Homer Is Where the Art Isn'tUmenie mi nie je ukradnuté
Timothy Bailey
Kevin Curran
18. marec 2018
XABF05
631
13
3 Scenes Plus a Tag from a MarriageScénky z manželského života
Matthew Nastuk
Tom Gammill & Max Pross
25. marec 2018
XABF06
632
14
Fears of a ClownStrach z klauna
Steven Dean Moore
Michael Price
1. apríl 2017
XABF08
633
15
No Good Read Goes UnpunishedNejedna dobrá kniha je odsúdená k neúspechu
Mark Kirkland
Jeff Westbrook
8. apríl 2017
XABF07
634
16
King LeerKráľ matracov
Chris Clements
Daniel Furlong & Zach Posner
15. apríl 2017
XABF10
635
17
Lisa Gets the BluesLíza a jej smutné blues
Bob Anderson
David Silverman & Brian Kelley
22. apríl 2017
XABF11
636
18
Forgive and RegretPriznaj sa a ľutuj
Rob Oliver
Bill Odenkirk
29. apríl 2018
XABF09
637
19
Left BehindPonechaný napospas
Lance Kramer
Storyline: Al Jean
Scenár: Joel H. Cohen & John Frink
6. máj 2018
XABF12
638
20
Throw Grampa from the DaneVyhoďte dedka z Dánska
Michael Polcino
Rob LaZebnik
13. máj 2018
XABF13
639
21
Flanders' LadderSusedov rebrík
Matthew Nastuk
J. Stewart Burns
20. máj 2018
XABF14

30. séria (2018-2019)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
640
1
Bart's Not DeadLož má krátke nohy
Bob Anderson
Stephanie Gillis
30. september 2018
XABF19
641
2
Heartbreak HotelHotel zlomených sŕdc
Steven Dean Moore
Renee Ridgeley & Matt Selman
7. október 2018
XABF15
642
3
My Way or the Highway to HeavenVšetky cesty vedú do neba
Rob Oliver
Dan Castellaneta, Deb Lacusta & Vince Waldron
14. október 2018
XABF17
643
4
Treehouse of Horror XXIXŠpeciálny čarodejnícky diel XXIX
Matthew Faughnan
Joel H. Cohen
21. október 2018
XABF16
644
5
Baby You Can't Drive My CarZlato, moje auto šoférovať netreba
Timothy Bailey
Rob LaZebnik
4. november 2018
XABF18
645
6
From Russia Without LovePozdrav z Ruska bez lásky
Matthew Nastuk
Michael Ferris
11. november 2018
XABF20
646
7
Werking MomMami, si fakt trieda!
Michael Polcino
Carolyn Omine & Robin Sayers
18. november 2018
XABF21
647
8
Krusty the ClownKlaun Krusty
Matthew Faughnan
Ryan Koh
25. november 2018
XABF22
648
9
Daddicus FinchTatikus Finch
Steven Dean Moore
Al Jean
2. december 2018
YABF01
649
10
'Tis the 30th SeasonVianoce v tridsiatej sérii
Lance Kramer
Storyline: Jeff Westbrook
Scenár: John Frink & Joel H. Cohen
9. december 2018
YABF02
650
11
Mad About the ToyToľko zmätku pre jednu hračku
Rob Oliver
Michael Price
6. január 2019
YABF03
651
12
The Girl on the BusDievča v autobuse
Chris Clements
Joel H. Cohen
13. január 2019
YABF04
652
13
I Am Dancing as Fat as I CanTancujem, ako najťarbavejšie viem
Matthew Nastuk
Jane Becker
10. február 2019
YABF06
653
14
The Clown Stays in the PictureKlaun ostáva na našich obrazovkách
Timothy Bailey
Matt Selman
17. február 2019
YABF05
654
15
101 Mitigations101 poľahčujúcich okolností
Mark Kirkland
Storyline: Rob LaZebnik
Scenár: Brian Kelley & Dan Vebber
3. marec 2019
YABF07
655
16
I Want You (She's So Heavy)Ťarcha lásky
Steven Dean Moore
Jeff Westbrook
10. marec 2019
YABF08
656
17
E My SportsČo je teba do mojich hier
Rob Oliver
Rob LaZebnik
17. marec 2019
YABF09
657
18
Bart Vs. Itchy & ScratchyBart verzus Itchy a Scratchy
Chris Clements
Megan Amram
24. marec 2019
YABF10
658
19
Girl's in the BandNaše dievčatko je v kapele
Jennifer Moeller
Nancy Cartwright
31. marec 2019
YABF11
659
20
I'm Just a Girl Who Can't Say D'ohSpravím to aj so sekerou v chrbte
Michael Polcino
Jeff Martin & Jenna Martin
7. apríl 2019
YABF12
660
21
D'oh CanadaÚlet do Kanady
Matthew Nastuk
Tim Long & Miranda Thompson
28. apríl 2019
YABF14
661
22
Woo-Hoo DunnitDetektív Homer
Steven Dean Moore
Brian Kelley
5. máj 2019
YABF15
662
23
Crystal Blue-Haired PersuasionKrištáľovo-modré presvedčenie
Matthew Faughnan
Megan Amram
12. máj 2019
YABF16

31. séria (2019-2020)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
663
1
The Winter of Our Monetized ContentZima nášho speňaženého potešenia
Bob Anderson
Ryan Koh
29. september 2019
YABF19
664
2
Go Big or Go HomerBuď ambície, alebo Homer
Matthew Faughnan
John Frink
6. október 2019
YABF21
665
3
The Fat Blue LineHrubá modrá čiara
Michael Polcino
Bill Odenkirk
13. október 2019
YABF22
666
4
Treehouse of Horror XXXŠpeciálny čarodejnícky diel XXX
Timothy Bailey
J. Stewart Burns
20. október 2019
YABF18
667
5
Gorillas on the MastGorily v meste
Matthew Nastuk
Max Cohn
3. november 2019
YABF20
668
6
Marge the LumberjillDrevorubačka Marge
Rob Oliver
Ryan Koh
10. november 2019
ZABF02
669
7
Livin' La Pura VidaŽijeme si „la Pura Vida“
Timothy Bailey
Brian Kelley
17. november 2019
ZABF03
670
8
Thanksgiving of HorrorStrašidelný Deň vďakyvzdania
Rob Oliver
Dan Vebber
24. november 2019
YABF17
671
9
Todd, Todd, Why Hast Thou Forsaken MeTodd, Todd, prečo si ma len opustil?
Chris Clements
Tim Long & Miranda Thompson
1. december 2019
ZABF04
672
10
Bobby, It's Cold OutsideBobby, vonku je zima
Steven Dean Moore
Jeff Westbrook & John Frink
15. december 2019
ZABF01
673
11
Hail to the TeethSláva zubom
Mark Kirkland
Elisabeth Kiernan Averick
5. január 2019
ZABF05
674
12
The Miseducation of Lisa SimpsonPseudo-školstvo Lízy Simpsonovej
Matthew Nastuk
J. Stewart Burns
16. február 2020
ZABF06
675
13
FrinkcoinFrinkcoin
Steven Dean Moore
Rob LaZebnik
23. február 2020
ZABF07
676
14
Bart the Bad GuyZlomyseľník Bart
Jennifer Moeller
Dan Vebber
1. marec 2020
ZABF0
677
15
ScreenlessBez obrazovek
Michael Polcino
J. Stewart Burns
8. marec 2020
ZABF09
678
16
Better Off NedLepšie s Nedom ako bez Neda
Rob Oliver
Storyline: Al Jean
Scenár: Joel H. Cohen & Jeff Westbrook
15. marec 2020
ZABF11
679
17
Highway to WellCesta do studne
Chris Clements
Carolyn Omine
22. marec 2020
ZABF10
680
18
The Incredible Lightness of Being a BabyNeuveriteľná ľahkosť detského bytia
Bob Anderson
Tom Gamill & Max Pross
19. apríl 2020
YABF13
681
682
19
20
Warrin' Priests Parts 1 & 2Duchovné vojny
Bob Anderson (1. časť)
Matthew Nastuk (2. časť)
Pete Holmes
26. apríl 2020 (1. časť)
3. máj 2020 (2. časť)
ZABF12
ZABF13
683
21
The Hateful Eight-Year-OldsNenávideniahodní osemroční
Jennifer Moeller
Joel H. Cohen
10. máj 2020
ZABF14
684
22
Way of the DogPsí život
Matthew Faughnan
Carolyn Omine
17. máj 2020
ZABF16

Playdate with Destiny (2020)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
(Disney+)
Maggie Simpson in "Playdate with Destiny"Maggie Simpsonová v „Rande s osudom“
David Silverman
Al Jean, Tom Gammill, Max Pross, James L. Brooks, Matt Groening, Michael Price, Matt Selman & David Silverman
6. marec 2020
10. apríl 2020

32. séria (2020-2021)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
685
1
Undercover BurnsPán Burns v utajení
Bob Anderson
David Cryan
27. september 2020
ZABF19
686
2
I, CarumbusJa, Carambus
Rob Oliver
Cesar Mazariegos
4. október 2020
ZABF18
687
3
Now Museum, Now You Don'tFantazírovanie ako z múzea
Timothy Bailey
Dan Greaney
11. október 2020
ZABF21
688
4
Treehouse of Horror XXXIŠpeciálny čarodejnícky diel XXXI
Steven Dean Moore
Julia Prescott
1. november 2020
ZABF17
689
5
The 7 Beer ItchKritické siedme pivo
Michael Polcino
Storyline: Al Jean
Scenár: Joel H. Cohen & John Frink
8. november 2020
ZABF15
690
6
Podcast NewsPodcastové noviny
Matthew Faughnan
David X. Cohen
15. november 2020
QABF02
691
7
Three Dreams DeniedTri nesplnené želania
Steven Dean Moore
Danielle Weisberg
22. november 2020
ZABF20
692
8
The Road to CincinnatiCesta do Cincinnati
Matthew Nastuk
Jeff Westbrook
29. november 2020
QABF01
693
9
Sorry Not SorryOspravedlnenie sa neprijíma
Rob Oliver
Nell Scovell
6. december 2020
QABF02
694
10
A Springfield Summer Christmas for ChristmasVeselé letné Vianoce
Timothy Bailey
Jessica Conrad
13. december 2020
QABF03
695
11
The Dad-Feelings LimitedOtcovské pudy
Chris Clements
Ryan Koh
3. január 2021
QABF04
696
12
Diary QueenDenník pani učiteľky
Matthew Nastuk
Jeff Westbrook
14. február 2021
QABF05
697
13
Wad GoalsBart v balíku
Michael Polcino
Brian Kelley
21. február 2021
QABF06
698
14
Yokel HeroPrimitívny hrdina
Rob Oliver
Jeff Martin & Samantha Martin
28. február 2021
QABF07
699
15
Do PizzaBots Dream of Electric Guitars?Snívajú pizzaboti o elektrických gitarách?
Jennifer Moeller
Michael Price
7. marec 2021
QABF08
700
16
Manger ThingsSamé tajné veci
Steven Dean Moore
Rob LaZebnik
21. marec 2021
QABF09
701
17
Uncut FemmesMargeina štvorka
Chris Clements
Christine Nangle
28. marec 2021
QABF10
702
18
Burger KingsBurger Kings
Lance Kramer
Rob LaZebnik
11. apríl 2021
QABF11
703
19
Panic in the Streets of SpringfieldPanika v uliciach Springfieldu
Matthew Nastuk
Tim Long
18. apríl 2021
QABF12
704
20
The Man from G.R.A.M.P.A.Krycie meno D.E.D.O.
Bob Anderson
Carolyn Omine
2. máj 2021
QABF14
705
21
Mother and Child ReunionStretnutie matky a dieťaťa
Timothy Bailey
J. Stewart Burns
9. máj 2021
QABF13
706
22
The Last BarfighterPosledný štamgast
Timothy Bailey
Dan Vebber
23. máj 2021
QABF15

The Force Awakens from Its Nap (2021)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
(Disney+)
Maggie Simpson in "The Force Awakens from Its Nap"Maggie Simpsonová v „Sila sa prebúdza po šlofíku“
David Silverman
Al Jean, Joel H. Cohen & Michael Price
4. máj 2021

The Good, the Bart, and the Loki (2021)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
(Disney+)
The Simpsons: The Good, the Bart, and the LokiDobrý, Bart a Loki
David Silverman
Elisabeth Kiernan Averick, Jessica Conrad, John Frick, Al Jean & Jeff Westbrook
7. júl 2021

33. séria (2021-2022)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
707
1
The Star of BackstageHviezda zákulisia
Rob Oliver
Elisabeth Kiernan Averick
26. september 2021
QABF17
708
2
Bart's in JailBart vo väzení
Steven Dean Moore
Nick Dahan
3. október 2021
QABF18
709
3
Treehouse of Horror XXXIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXXII
Matthew Faughnan
John Frink
10. október 2021
QABF16
710
4
The Wayz We WerePomýlená navigácia
Matthew Nastuk
Joel H. Cohen
17. október 2021
QABF19
711
5
Lisa's BellyTučná Líza
Timothy Bailey
Juliet Kaufman
24. október 2021
QABF201
712
713
6
7
A Serious Flanders Parts 1 & 2Seriózny Flanders
Debbie Mahan (1. časť)
Matthew Faughnan (2. časť)
Cesar Mazariegos
7. november 2021 (1. časť)
14. november 2021 (2. časť)
QABF21
QABF22
714
8
Portrait of a Lackey on FireSmithers v plameňoch lásky
Steven Dean Moore
Rob LaZebnik & Johnny LaZebnik
21. november 2021
UABF01
715
9
Mothers and Other StrangersMatky a iné neznáme
Rob Oliver
Al Jean
28. november 2021
UABF02
716
10
A Made MaggieKrstný otec
Timothy Bailey
Elisabeth Kiernan Averick
19. december 2021
UABF03
717
11
The Longest MargeMarge verzus Monty
Matthew Nastuk
Brian Kelley
2. január 2022
UABF05
718
12
Pixelated and AfraidPixelovaní a vystrašení
Chris Clements
John Frink
27. február 2022
UABF04
719
13
Boyz N the HighlandsChlapci v horách
Bob Anderson
Dan Vebber
6. marec 2022
UABF06
720
14
You Won't Believe What This Episode Is About – Act Three Will Shock You!Neuveríte, o čom je táto epizóda – tretie dejstvo vás šokuje!
Jennifer Moeller
Christine Nangle
13. marec 2022
UABF07
721
15
Bart the Cool KidCool chalan Bart
Steven Dean Moore
Ryan Koh
20. marec 2022
UABF08
722
16
Pretty Whittle Liar(Ne)vinné tajomstvo
Mike Frank Polcino
Joel H. Cohen
27. marec 2022
UABF09
723
17
The Sound of Bleeding GumsŽalospev Krvácajúcich ďasien
Chris Clements
Loni Steele Sosthand
10. apríl 2022
UABF1
724
18
My Octopus and a TeacherMoja chobotnica učiteľkou
Rob Oliver
Carolyn Omine
24. apríl 2022
UABF11
725
19
Girls Just Shauna Have FunDievčatá sa len chcú zabávať
Matthew Nastuk
Jeff Westbrook
1. máj 2022
UABF12
726
20
Marge the MeaniePodlá Marge
Timothy Bailey
Megan Amram
8. máj 2022
UABF15
727
21
Meat Is MurderMäso je vražda
Bob Anderson
Michael Price
15. máj 2022
UABF13
728
22
Poorhouse Rock
Jennifer Moeller
Tim Long
22. máj 2022
UABF14

Plusaversary (2021)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
(Disney+)
The Simpsons in PlusaversarySimpsonovci: Plusorodeniny
David Silverman
Joel H. Cohen, Jessica Conrad, Al Jean, Loni Steele Sosthand & Dan Vebber
12. november 2021

When Billie Met Lisa (2022)Upraviť

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
(Disney+)
The Simpsons: When Billie Met LisaKeď Billie stretla Lízu
David Silverman
Elisabeth Kiernan Averick, Broti Gupta, Al Jean, Cesar Mazariegos & David Mirkin
22. apríl 2022

34. séria (2022-2023)Upraviť

# Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Produkčný kód
7??
?
Habeus Tortoise
Matthew Faughnan
Broti Gupta
UABF16
7??
?
Not It
Steven Dean Moore
Cesar Mazariegos
UABF17
7??
?
Treehouse of Horror XXXIIIŠpeciálny čarodejnícky diel XXXIII
Rob Oliver
Carolyn Omine, Ryan Koh & Matt Selman
jeseň 2022
UABF18
7??
?
One Angry Lisa
Matthew Nastuk
Jessica Conrad
UABF19
7??
?
The King of Nice
Jessica Conrad
UABF20
7??
?
Love, Hacktually
Dan Greaney
UABF21
7??
?
Step Brother from the Same Planet
Dan Vebber
UABF20
7??
?
From Beer to Paternity
Rob Oliver
Christine Nangle
OABF01
7??
?
When Nelson Met Lisa
Steven Dean Moore
Ryan Koh
OABF02
7??
?
Game Done Changed
Ryan Koh
OABF03
7??
?
Top Goon
Joel H. Cohen
OABF04
7??
?
My Life as a Vlog
Jessica Conrad
OABF05
7??
?
The Many Saints of Springfield
Al Jean
OABF06

The Simpsons Movie 2Upraviť

10. augusta 2018 20th Century Fox oznámilo, že druhý celovečerný film o Simpsonovcoch je vo výrobe.[1][2] 21. júla 2019 bola výroba filmu potvrdená.[3]

Názov
 
Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
The Simpsons Movie 2

ŠpeciályUpraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
1
The Simpsons 20th Anniversary Special – In 3-D! On Ice!
Morgan Spurlock
Morgan Spurlock & Jeremy Chilnick
10. január 2010
Dokument natočený k 20. výročiu uvedenia seriálu.
2
Springfield of Dreams: The Legend of Homer Simpson
Morgan Spurlock
Morgan Spurlock
22. október 2017
Hodinový špeciál natočený k 25. výročiu legendárnej epizódy z tretej série Homer na pálke, obsahujúci rozhovory niektorých hosťujúcich hviezd a šesť minút dosiaľ nevidených záberov seriálu.[4][5]

SkečeUpraviť

Skeče so Simpsonovcami z The Tracey Ullman Show, ktoré boli v USA vysielané v rokoch 1987 až 1989. Na Slovensku resp. v Česku však nikdy nemali premiéru.

1. séria (1987)Upraviť

  1. Good Night
  2. Watching TV
  3. Jumping Bart
  4. Babysitting Maggie
  5. The Pacifier
  6. Burping Contest
  7. Dinnertime

2. séria (1987–1988)Upraviť

  1. The Funeral
  2. Making Faces
  3. What Maggie's Thinking
  4. Football
  5. House of Cards
  6. Bart and Homer's Dinner
  7. Space Patrol
  8. Bart's Haircut
  9. Word War III
  10. Perfect Crime
  11. Scary Stories
  12. Grandpa and the Kids
  13. Gone Fishin'
  14. Skateboarding
  15. The Pagans
  16. The Closeted
  17. The Aquarium
  18. Family Portrait
  19. Bart's Hiccups
  20. The Money Jar
  21. The Art Museum
  22. Zoo Story

3. séria (1988–1989)Upraviť

  1. Shut Up, Simpsons
  2. Shell Game
  3. The Bart Simpson Show
  4. Punching Bag
  5. Simpsons Christmas
  6. The Krusty the Clown Show
  7. Bart the Hero
  8. Bart's Little Fantasy
  9. Scary Movie
  10. Home Hypnotism
  11. Shoplifting
  12. Echo Canyon
  13. Bathtime
  14. Bart's Nightmare
  15. Bart of the Jungle
  16. Family Therapy
  17. Maggie in Peril (Chapter One)
  18. Maggie in Peril (The Thrilling Conclusion)
  19. TV Simpsons

ReferencieUpraviť

  1. ‘The Simpsons Movie 2’ Reportedly in Development at Fox [online]. Movieweb, 2018-08-10, [cit. 2019-08-28]. Dostupné online. (po anglicky)
  2. Fox Reportedly Developing Simpsons Movie Sequel, Family Guy Live-Action Hybrid Film - IGN [online]. [Cit. 2019-08-28]. Dostupné online. (po anglicky)
  3. ‘The Simpsons Movie 2’ Will Happen at Disney Says Creator Matt Groening [online]. Movieweb, 2019-07-21, [cit. 2019-08-28]. Dostupné online. (po anglicky)
  4. Simpsons documentary about 'Homer at the Bat' episode to air Sunday. EW.com. Dostupné online [cit. 2018-03-02]. (po anglicky)
  5. Breaking News - "Springfield of Dreams: The Legend of Homer Simpson" Airs Sunday, October 22, on FOX | TheFutonCritic.com [online]. [Cit. 2018-03-02]. Dostupné online.