Zoznam častí seriálu Susedia

Toto je zoznam častí seriálu Susedia. Seriál sa vysiela od 4. septembra 2006 na TV Markíza.

SérieUpraviť

Séria Počet častí Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 17 4. september 2006 31. december 2006
2 17 5. marec 2007 25. jún 2007
3 17 3. september 2007 31. december 2007
4 25 1. január 2018 18. jún 2018
5 14 3. september 2018 3. december 2018
6 14 4. marec 2019 10. jún 2019
7 15 2. september 2019 9. december 2019
8 7 2. marec 2020 7. december 2020
9 30 1. marec 2021 30. august 2021
10 N/A 12. január 2022 N/A

Zoznam častíUpraviť

1. séria (2006)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (1. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
1
1
Sťahovanie
Peter Marcin & Tomáš Jančo
4. september 2006
2
2
Dedičstvo
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
11. september 2006
3
3
Ruja
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
18. september 2006
4
4
Kuchárka
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
25. september 2006
5
5
Horáreň
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
2. október 2006
6
6
Víkend
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
9. október 2006
7
7
Narodeniny
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
16. október 2006
8
8
Výročie svadby
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
23. október 2006
9
9
Svokra
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
30. október 2006
10
10
Miss lesa
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
6. november 2006
11
11
Zámena manželov I.
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
13. november 2006
12
12
Zámena manželov II.
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
20. november 2006
13
13
Marta
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
27. november 2006
14
14
Mikuláš
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
4. december 2006
15
15
Darčeky
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
11. december 2006
16
16
Vianoce
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
18. december 2006
17
17
Silvester
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
31. december 2006

2. séria (2007)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (2. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
18
1
Sekretárka
Peter Marcin & Tomáš Jančo
5. marec 2007
19
2
Gergely
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
12. marec 2007
20
3
Dcéra
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
19. marec 2007
21
4
Vzácna návšteva
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
26. marec 2007
22
5
Prvý apríl
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
2. apríl 2007
23
6
Veľkonočný pondelok
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
9. apríl 2007
24
7
Prsteň
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
16. apríl 2007
25
8
Posteľ
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
23. apríl 2007
26
9
Rozvod, part 1
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
30. apríl 2007
27
10
Rozvod, part 2
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
7. máj 2007
28
11
Deň matiek
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
14. máj 2007
29
12
Dieťa
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
21. máj 2007
30
13
Šváby
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
28. máj 2007
31
14
Maľovanie
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
4. jún 2007
32
15
Alarm
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
11. jún 2007
33
16
Cestovná horúčka
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
18. jún 2007
34
17
Na dovolenke
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
25. jún 2007

3. séria (2007)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (3. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
35
1
Návrat
Peter Marcin & Tomáš Jančo
3. september 2007
36
2
Dôkaz lásky
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
10. september 2007
37
3
Tetovanie
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
17. september 2007
38
4
Modelka
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
24. september 2007
39
5
Mačka a myš
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
1. október 2007
40
6
Stávka
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
8. október 2007
41
7
Stávka, 2. časť
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
15. október 2007
42
8
Piknik
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
22. október 2007
43
9
Halloween
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
29. október 2007
44
10
Kríza stredného veku
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
5. november 2007
45
11
Žiguli
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
12. november 2007
46
12
Vodičák
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
19. november 2007
47
13
Pyramída
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
26. november 2007
48
14
Mikuláš
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
3. december 2007
49
15
Darčeky
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
10. december 2007
50
16
Vianoce
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
17. december 2007
51
17
Silvester u Susedov – Prekvapenie
Peter Marcin & Tomáš Jančo
Andy Kraus
31. december 2007

4. séria (2018)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (4. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
52
1
Sťahovanie
Peter Marcin & Miloš Volný
1. január 2018
53
2
Profesor (alebo Lászlo pomáha)
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
8. január 2018
54
3
Výročník
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
15. január 2018
55
4
Kandidát
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
22. január 2018
56
5
Voľby
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
29. január 2018
57
6
Mamička
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
5. február 2018
58
7
Valentín
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
12. február 2018
59
8
Spriaznená duša
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. február 2018
60
9
Asistent
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. február 2018
61
10
Kopýtko
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
5. marec 2018
62
11
Obraz
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
12. marec 2018
63
12
Akčné hrdinky
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. marec 2018
64
13
Ruské dedičstvo
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. marec 2018
65
14
Veľká noc
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
2. apríl 2018
66
15
Žreb
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. apríl 2018
67
16
Malé divy
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
16. apríl 2018
68
17
Františkov deň
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
23. apríl 2018
69
18
Živé vysielanie
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
30. apríl 2018
70
19
Grilovačka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
7. máj 2018
71
20
Spoločná kancelária
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
14. máj 2018
72
21
Bomberos
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
21. máj 2018
73
22
Oteckovia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
28. máj 2018
74
23
Mafia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
4. jún 2018
75
24
Miss lesa
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
11. jún 2018
76
25
Dovolenka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
18. jún 2018

5. séria (2018)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (5. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
77
1
Dozvuky Balatonu
Peter Marcin & Miloš Volný
3. september 2018
78
2
Tak kto je teda otec?!
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
10. september 2018
79
3
Agent provokatér
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
17. september 2018
80
4
Osy útočia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
24. september 2018
81
5
Gergely sa vracia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
1. október 2018
82
6
Besnota
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
8. október 2018
83
7
Tak kto je tehotný?
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
15. október 2018
84
8
Zásnuby
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
22. október 2018
85
9
Halloween 2018
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
29. október 2018
86
10
Pôrod
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
5. november 2018
87
11
Zas je niekto tehotný?
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
12. november 2018
88
12
Kde je dieťa?
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. november 2018
89
13
Rozchod
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. november 2018
90
14
Mikuláš
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
3. december 2018

6. séria (2019)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (6. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
91
1
VIP welness
Peter Marcin & Miloš Volný
4. marec 2019
92
2
Kaviár
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
11. marec 2019
93
3
Hovorca
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
18. marec 2019
94
4
Demonštrácia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
25. marec 2019
95
5
Šmejdom na stope
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
1. apríl 2019
96
6
Zlatá svadba
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
8. apríl 2019
97
7
Apokalypsa
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
15. apríl 2019
98
8
Veľkonočné tsunami
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
22. apríl 2019
99
9
Krstiny
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
29. apríl 2019
100
10
Hurá na hokej!
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
6. máj 2019
101
11
Jelenia oslava
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
20. máj 2019
102
12
Krstný otec
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
27. máj 2019
103
13
Pohreb
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
3. jún 2019
104
14
Vykradli nás
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
10. jún 2019

7. séria (2019)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (7. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
105
1
Som tehotná
Peter Marcin & Miloš Volný
2. september 2019
106
2
Svetlá budúcnosť
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. september 2019
107
3
Dobrý deň, pán Nagy
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
16. september 2019
108
4
Striakiller
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
23. september 2019
109
5
Recenzia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
30. september 2019
110
6
Americká invázia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
7. október 2019
111
7
Hygienik
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
14. október 2019
112
8
Bzum bzum
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
21. október 2019
113
9
Halloweenska rozprávka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
28. október 2019
114
10
Ja rodím!
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
4. november 2019
115
11
Si moja nádej
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
11. november 2019
116
12
Vitaj doma, kičibaba
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
18. november 2019
117
13
Stará láska nehrdzavie
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
25. november 2019
118
14
Krštiny
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
2. december 2019
119
15
Vianoce
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. december 2019

8. séria (2020)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (8. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
120
1
Syn a vnuk
Peter Marcin & Miloš Volný
2. marec 2020
121
2
Jenifer
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. marec 2020
122
3
Policajná akadémia I.
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. november 2020
123
4
Halászlé
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
16. november 2020
124
5
Policajná akadémia II.
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
23. november 2020
125
6
Úchyl
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
30. november 2020
126
7
Hot-dog
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
7. december 2020

9. séria (2021)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (9. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
127
1
Olé-namasté
Peter Marcin & Miloš Volný
1. marec 2021
128
2
Klimatizácia
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
8. marec 2021
129
3
László, prečo?
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
15. marec 2021
130
4
Hodinový manžel
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
22. marec 2021
131
5
Hokejový turnaj
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
29. marec 2021
132
6
Zásnuby
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
5. apríl 2021
133
7
Pravdomluv Kris Kros 2021
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
12. apríl 2021
134
8
Haťa paťa
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. apríl 2021
135
9
Holuby, koč a 8 poschodová torta
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. apríl 2021
136
10
Bude svadba?
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
3. máj 2021
137
11
Svadobné fotografie
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
10. máj 2021
138
12
Pánsky týždeň
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
17. máj 2021
139
13
Hlucháň
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
24. máj 2021
140
14
Teroristi
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
31. máj 2021
141
15
Svätý Hubert
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
7. jún 2021
142
16
Najkrajšia bytovka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
7. jún 2021
143
17
Výročník
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
14. jún 2021
144
18
Babský večer
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
14. jún 2021
145
19
Pytačky
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
21. jún 2021
146
20
Dřevokot
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
21. jún 2021
147
21
Pes
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
28. jún 2021
148
22
Šeng fuj
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
5. júl 2021
149
23
Plán
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
12. júl 2021
150
24
Návrat Bobíka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. júl 2021
151
25
Dovolenka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. júl 2021
152
26
Vtípky
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
2. august 2021
153
27
Tobogány
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
9. august 2021
154
28
Variant Kapa
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
16. august 2021
155
29
Momka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
23. august 2021
156
30
Rozvod
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
30. august 2021

10. séria (2022)Upraviť

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam častí seriálu Susedia (10. séria)
# Názov Réžia Scenár Premiéra
 
157
1
Deti
Peter Marcin & Miloš Volný
12. január 2022
158
2
Kosti
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
19. január 2022
159
3
Marta žije
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
26. január 2022
160
4
Krst Márie
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
2022
161
5
Mačka
Peter Marcin & Miloš Volný
Andy Kraus
2022

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť