Zoznam častí seriálu Upírske denníky

zoznamový článok projektov Wikimedia
Tvd logo other.png

Upírske denníky (v originálnom znení The Vampire Diaries) je americký fantasy-hororový seriál od producentov Kevina Williamsona a Julie Plec, ktorý je založený na knižnej sérii rovnomenného názvu, od americkej spisovateľky L. J. Smith. Seriál mal premiéru na televíznej stanici The CW 10. septembra 2009. Na Slovensku seriál vysiela stanica TV Markíza a TV Doma.

Seriál má osem sérii a bolo potvrdené, že ôsma séria je aj posledná.

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série   Finále série   Premiéra série   Finále série   Stanica   Stanica  
1 22 10. september 2009 13. máj 2010 7. november 2010 30. januára 2011 The CW TV Markíza
2 22 9. september 2010 12. máj 2011 15. január 2012 6. máj 2012
3 22 15. september 2011 10. máj 2012 4. júl 2014 4. august 2014
4 23 11. október 2012 16. máj 2013 5. august 2014 29. august 2014
5 22 3. október 2013 15. máj 2014 4. apríl 2016 2. február 2017 TV Doma
6 22 2. október 2014 14. máj 2015 14. február 2018 apríl 2018
7 22 8. október 2015 13. máj 2016 26. február 2019 3. apríl 2019
8 16 21. október 2016 10. marec 2017 TBA TBA

EpizódyUpraviť

1. séria (2009 – 2010)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
1
1
Pilot
Marcos Siega
Kevin Williamson & Julie Plec
10. september 2009
7. november 2010
2
2
The Night of the Comet
Marcos Siega
Kevin Williamson & Julie Plec
17. september 2009
7. november 2010
3
3
Friday Night Bites
John Dahl
Barbie Kligman & Bryan M. Holdman
24. september 2009
14. november 2010
4
4
Family Ties
Guy Ferland
Andrew Kreisberg & Brian Young
1. október 2009
14. november 2010
5
5
You're Undead to Me
Kevin Bray
Sean Reycraft & Gabrielle Stanton
8. október 2009
21. november 2010
6
6
Lost Girls
Marcos Siega
Kevin Williamson & Julie Plec
15. október 2009
21. november 2010
7
7
Haunted
Ernest Dickerson
Storyline: Andrew Kreisberg
Scenár: Kevin Williamson & Julie Plec
29. október 2009
28. november 2010
8
8
162 Candles
Rick Bota
Barbie Kligman & Gabrielle Stanton
5. november 2009
28. november 2010
9
9
History Repeating
Marcos Siega
Bryan M. Holdman & Brian Young
12. november 2009
5. december 2010
10
10
The Turning Point
J. Miller Tobin
Storyline: Barbie Kligman
Scenár: Kevin Williamson & Julie Plec
19. november 2009
5. december 2010
11
11
Bloodlines
David Barrett
Storyline: Sean Reycraft
Scenár: Kevin Williamson & Julie Plec
21. január 2010
12. december 2010
12
12
Unpleasantville
Liz Friedlander
Barbie Kligman & Brian Young
28. január 2010
12. december 2010
13
13
Children of the Damned
Marcos Siega
Kevin Williamson & Julie Plec
4. február 2010
19. december 2010
14
14
Fool Me Once
Marcos Siega
Brett Conrad
11. február 2010
19. december 2010
15
15
A Few Good Men
Joshua Butler
Brian Young
25. marec 2010
9. január 2011
16
16
There Goes the Neighborhood
Kevin Bray
Bryan Oh & Andrew Chambliss
1. apríl 2010
9. január 2011
17
17
Let the Right One In
Dennis Smith
Storyline: Brian Young
Scenár: Julie Plec
8. apríl 2010
16. január 2011
18
18
Under Control
David Von Ancken
Barbie Kligman & Andrew Chambliss
15. apríl 2010
16. január 2011
19
19
Miss Mystic Falls
Marcos Siega
Bryan Oh & Caroline Dries
22. apríl 2010
23. január 2011
20
20
Blood Brothers
Liz Friedlander
Kevin Williamson & Julie Plec
29. apríl 2010
23. január 2011
21
21
Isobel
J. Miller Tobin
Caroline Dries & Brian Young
6. máj 2010
30. január 2011
22
22
Founder's Day
Marcos Siega
Bryan Oh & Andrew Chambliss
13. máj 2010
30. január 2011

2. séria (2010 – 2011)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
23
1
The Return
J. Miller Tobin
Kevin Williamson & Julie Plec
9. september 2010
15. január 2012
24
2
Brave New World
John Dahl
Brian Young
16. september 2010
15. január 2012
25
3
Bad Moon Rising
Patrick Norris
Andrew Chambliss
23. september 2010
22. január 2012
26
4
Memory Lane
Rob Hardy
Caroline Dries
30. september 2010
22. január 2012
27
5
Kill or Be Killed
Jeff Woolnough
Mike Daniels
7. október 2010
29. január 2012
28
6
Plan B
John Behring
Elizabeth Craft & Sarah Fain
21. október 2010
29. január 2012
29
7
Masquerade
Charles Beeson
Kevin Williamson & Julie Plec
28. október 2010
5. február 2012
30
8
Rose
Liz Friedlander
Brian Young
4. november 2010
5. február 2012
31
9
Katerina
J. Miller Tobin
Andrew Chambliss
11. november 2010
12. február 2012
32
10
The Sacrifice
Ralph Hemecker
Caroline Dries
2. december 2010
12. február 2012
33
11
By the Light of the Moon
Elizabeth Allen
Mike Daniels
9. december 2010
19. február 2012
34
12
The Descent
Marcos Siega
Elizabeth Craft & Sarah Fain
27. január 2011
19. február 2012
35
13
Daddy Issues
Joshua Butler
Kevin Williamson & Julie Plec
3. február 2011
26. február 2012
36
14
Crying Wolf
David Von Ancken
Brian Young
10. február 2011
26. február 2012
37
15
The Dinner Party
Marcos Siega
Andrew Chambliss
17. február 2011
4. marec 2012
38
16
The House Guest
Michael Katleman
Caroline Dries
24. február 2011
18. marec 2012
39
17
Know Thy Enemy
Wendey Stanzler
Mike Daniels
7. apríl 2011
25. marec 2012
40
18
The Last Dance
John Behring
Michael Narducci
14. apríl 2011
1. apríl 2012
41
19
Klaus
Joshua Butler
Kevin Williamson & Julie Plec
21. apríl 2011
15. apríl 2012
42
20
The Last Day
J. Miller Tobin
Andrew Chambliss & Brian Young
28. apríl 2011
22. apríl 2012
43
21
The Sun Also Rises
Paul M. Sommers
Caroline Dries & Mike Daniels
5. máj 2011
29. apríl 2012
44
22
As I Lay Dying
John Behring
Turi Meyer & Al Septien & Michael Narducci
12. máj 2011
6. máj 2012

3. séria (2011 – 2012)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
45
1
The Birthday
John Behring
Kevin Williamson & Julie Plec
15. september 2011
4. júl 2014
46
2
The Hybrid
Joshua Butler
Al Septien & Turi Meyer
22. september 2011
7. júl 2014
47
3
The End of the Affair
Chris Grismer
Caroline Dries
29. september 2011
8. júl 2014
48
4
Disturbing Behavior
Wendey Stanzler
Brian Young
6. október 2011
9. júl 2014
49
5
The Reckoning
John Behring
Michael Narducci
13. október 2011
10. júl 2014
50
6
Smells Like Teen Spirit
Rob Hardy
Julie Plec & Caroline Dries
20. október 2011
11. júl 2014
51
7
Ghost World
David Jackson
Rebecca Sonnenshine
27. október 2011
14. júl 2014
52
8
Ordinary People
J. Miller Tobin
Storyline: Nick Wauters
Scenár: Julie Plec & Caroline Dries
3. november 2011
15. júl 2014
53
9
Homecoming
Joshua Butler
Evan Bleiweiss
10. november 2011
16. júl 2014
54
10
The New Deal
John Behring
Michael Narducci
5. január 2012
17. júl 2014
55
11
Our Town
Wendey Stanzler
Rebecca Sonnenshine
12. január 2012
18. júl 2014
56
12
The Ties That Bind
John Dahl
Brian Young
19. január 2012
21. júl 2014
57
13
Bringing Out the Dead
Jeffrey Hunt
Turi Meyer & Al Septien
2. február 2012
22. júl 2014
58
14
Dangerous Liaisons
Chris Grismer
Caroline Dries
9. február 2012
23. júl 2014
59
15
All My Children
Pascal Verschooris
Evan Bleiweiss & Michael Narducci
16. február 2012
24. júl 2014
60
16
1912
John Behring
Julie Plec & Elisabeth R. Finch
15. marec 2012
25. júl 2014
61
17
Break On Through
Lance Anderson
Rebecca Sonnenshine
22. marec 2012
28. júl 2014
62
18
The Murder of One
J. Miller Tobin
Caroline Dries
29. marec 2012
29. júl 2014
63
19
Heart of Darkness
Chris Grismer
Brian Young & Evan Bleiweiss
19. apríl 2012
30. júl 2014
64
20
Do Not Go Gentle
Joshua Butler
Michael Narducci
26. apríl 2012
31. júl 2014
65
21
Before Sunset
Chris Grismer
Storyline: Charlie Charbonneau & Daphne Miles
Scenár: Caroline Dries
3. máj 2012
1. august 2014
66
22
The Departed
John Behring
Storyline: Brett Matthews & Elisabeth R. Finch
Scenár: Julie Plec
10. máj 2012
4. august 2014

4. séria (2012 – 2013)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
67
1
Growing Pains
Chris Grismer
Caroline Dries
11. október 2012
5. august 2014
68
2
Memorial
Rob Hardy
Jose Molina & Julie Plec
18. október 2012
6. august 2014
69
3
The Rager
Lance Anderson
Brian Young
25. október 2012
7. august 2014
70
4
The Five
Joshua Butler
Brett Matthews & Rebecca Sonnenshine
1. november 2012
8. august 2014
71
5
The Killer
Chris Grismer
Michael Narducci
8. november 2012
11. august 2014
72
6
We All Go a Little Mad Sometimes
Wendey Stanzler
Evan Bleiweiss & Julie Plec
15. november 2012
12. august 2014
73
7
My Brother's Keeper
Jeffrey Hunt
Caroline Dries & Elisabeth R. Finch
29. november 2012
13. august 2014
74
8
We'll Always Have Bourbon Street
Jesse Warn
Charlie Charbonneau & Jose Molina
6. december 2012
14. august 2014
75
9
O Come, All Ye Faithful
Pascal Verschooris
Michael J. Cinquemani & Julie Plec
13. december 2012
15. august 2014
76
10
After School Special
David Von Ancken
Brett Matthews
17. január 2013
18. august 2014
77
11
Catch Me If You Can
John Dahl
Brian Young & Michael Narducci
24. január 2013
19. august 2014
78
12
A View to a Kill
Brad Turner
Rebecca Sonnenshine
31. január 2013
20. august 2014
79
13
Into the Wild
Michael Allowitz
Caroline Dries
7. február 2013
21. august 2014
80
14
Down the Rabbit Hole
Chris Grismer
Jose Molina
14. február 2013
22. august 2014
81
15
Stand by Me
Lance Anderson
Julie Plec
21. február 2013
25. august 2014
82
16
Bring It On
Jesse Warn
Elisabeth R. Finch & Michael Narducci
14. marec 2013
25. august 2014
83
17
Because the Night
Garreth Stover
Brian Young & Charlie Charbonneau
21. marec 2013
26. august 2014
84
18
American Gothic
Kellie Cyrus
Evan Bleiweiss & Jose Molina
28. marec 2013
26. august 2014
85
19
Pictures of You
J. Miller Tobin
Neil Reynolds & Caroline Dries
18. apríl 2013
27. august 2014
86
20
The Originals
Chris Grismer
Julie Plec
25. apríl 2013
27. august 2014
87
21
She's Come Undone
Darnell Martin
Michael Narducci & Rebecca Sonnenshine
2. máj 2013
28. august 2014
88
22
The Walking Dead
Rob Hardy
Brian Young & Caroline Dries
9. máj 2013
28. august 2014
89
23
Graduation
Chris Grismer
Caroline Dries & Julie Plec
16. máj 2013
29. august 2014

5. séria (2013 – 2014)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
90
1
I Know What You Did Last Summer
Lance Anderson
Caroline Dries
3. október 2013
4. apríl 2016
91
2
True Lies
Joshua Butler
Brian Young
10. október 2013
5. apríl 2016
92
3
Original Sin
Jesse Warn
Melinda Hsu Taylor & Rebecca Sonnenshine
17. október 2013
6. apríl 2016
93
4
For Whom the Bell Tolls
Michael Allowitz
Brett Matthews & Elisabeth R. Finch
24. október 2013
7. apríl 2016
94
5
Monster's Ball
Kellie Cyrus
Sonny Postiglione
31. október 2013
11. apríl 2016
95
6
Handle with Care
Jeffrey Hunt
Caroline Dries & Holly Brix
7. november 2013
12. apríl 2016
96
7
Death and the Maiden
Leslie Libman
Rebecca Sonnenshine
14. november 2013
13. apríl 2016
97
8
Dead Man on Campus
Rob Hardy
Brian Young & Neil Reynolds
21. november 2013
14. apríl 2016
98
9
The Cell
Chris Grismer
Melinda Hsu Taylor
5. december 2013
18. apríl 2016
99
10
Fifty Shades of Grayson
Kellie Cyrus
Caroline Dries
12. december 2013
19. apríl 2016
100
11
500 Years of Solitude
Chris Grismer
Julie Plec & Caroline Dries
23. január 2014
20. apríl 2016
101
12
The Devil Inside
Kellie Cyrus
Brett Matthews & Sonny Postiglione
30. január 2014
21. apríl 2016
102
13
Total Eclipse of the Heart
Darren Genet
Rebecca Sonnenshine & Holly Brix
6. február 2014
25. apríl 2016
103
14
No Exit
Michael Allowitz
Brian Young
27. február 2014
26. apríl 2016
104
15
Gone Girl
Lance Anderson
Melinda Hsu Taylor
6. marec 2014
27. apríl 2016
105
16
While You Were Sleeping
Pascal Verschooris
Caroline Dries
20. marec 2014
28. apríl 2016
106
17
Rescue Me
Leslie Libman
Brett Matthews & Neil Reynolds
27. marec 2014
2. máj 2016
107
18
Resident Evil
Paul Wesley
Brian Young & Caroline Dries
17. apríl 2014
3. máj 2016
108
19
Man on Fire
Michael Allowitz
Melinda Hsu Taylor & Matthew D'Ambrosio
24. apríl 2014
4. máj 2016
109
20
What Lies Beneath
Joshua Butler
Elisabeth R. Finch & Holly Brix
1. máj 2014
5. máj 2016
110
21
Promised Land
Michael Allowitz
Rebecca Sonnenshine
8. máj 2014
2. február 2017
111
22
Home
Chris Grismer
Caroline Dries & Brian Young
15. máj 2014
2. február 2017

6. séria (2014 – 2015)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
112
1
I'll Remember
Jeffrey Hunt
Caroline Dries
2. október 2014
14. február 2018
113
2
Yellow Ledbetter
Pascal Verschooris
Julie Plec
9. október 2014
15. február 2018
114
3
Welcome to Paradise
Michael Allowitz
Brian Young
16. október 2014
19. február 2018
115
4
Black Hole Sun
Kellie Cyrus
Melinda Hsu Taylor & Neil Reynolds
23. október 2014
20. február 2018
116
5
The World Has Turned and Left Me Here
Leslie Libman
Brett Matthews
30. október 2014
21. február 2018
117
6
The More You Ignore Me, the Closer I Get
Garreth Stover
Chad Fiveash & James Stoterau
6. november 2014
22. február 2018
118
7
Do You Remember the First Time?
Darren Genet
Rebecca Sonnenshine
13. november 2014
26. február 2018
119
8
Fade Into You
Joshua Butler
Nina Fiore & John Herrera
20. november 2014
27. február 2018
120
9
I Alone
Kellie Cyrus
Brian Young & Holly Brix
4. december 2014
28. február 2018
121
10
Christmas Through Your Eyes
Michael Allowitz
Caroline Dries
11. december 2014
1. marec 2018
122
11
Woke Up with a Monster
Melinda Hsu Taylor
22. január 2015
5. marec 2018
123
12
Prayer for the Dying
Jeffrey Hunt
Brett Matthews & Rebecca Sonnenshine
29. január 2015
6. marec 2018
124
13
The Day I Tried to Live
Pascal Verschooris
Chad Fiveash & James Stoteraux
5. február 2015
7. marec 2018
125
14
Stay
Chris Grismer
Brian Young & Caroline Dries
12. február 2015
8. marec 2018
126
15
Let Her Go
Julie Plec
Julie Plec
19. február 2015
12. marec 2018
127
16
The Downward Spiral
Brian Young & Caroline Dries
12. marec 2015
13. marec 2018
128
17
A Bird in a Gilded Cage
Joshua Butler
Neil Reynolds
19. marec 2015
14. marec 2018
129
18
I Never Could Love Like That
Leslie Libman
Storyline: Matthew D'Ambrosio
Scenár: Chad Fiveash & James Storeaux
16. apríl 2015
15. marec 2018
130
19
Because
Geoff Shotz
Melinda Hsu Taylor
23. apríl 2015
TBA
131
20
I'd Leave My Happy Home for You
Jesse Warn
Brett Matthews & Rebecca Sonnenshine
30. apríl 2015
TBA
132
21
I'll Wed You in the Golden Summertime
Michael Allowitz
Brian Young
7. máj 2015
TBA
133
22
I’m Thinking of You All the While
Chris Grismer
Julie Plec & Caroline Dries
14. máj 2015
TBA

7. séria (2015 – 2016)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
134
1
Day One of Twenty-Two Thousand,
Give or Take
Pascal Verschooris
Caroline Dries
8. október 2015
26. február 2019
135
2
Never Let Me Go
Chris Grismer
Brian Young
15. október 2015
27. február 2019
136
3
Age of Innocence
Michael Allowitz
Melinda Hsu Taylor & Holly Brix
22. október 2015
28. február 2019
137
4
I Carry Your Heart with Me
Jeffrey Hunt
Neil Reynold
29. október 2015
4. marec 2019
138
5
Live Through This
Kellie Cyrus
Rebecca Sonnenshine
5. november 2015
5. marec 2019
139
6
Best Served Cold
Darren Genet
Caroline Dries
12. november 2015
6. marec 2019
140
7
Mommie Dearest
Tony Solomons
Chad Fiveash & James Stoteraux
19. november 2015
7. marec 2019
141
8
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me
Leslie Libman
Brett Matthews
3. december 2015
11. marec 2019
142
9
Cold as Ice
Geoffrey Wing Shotz
Brian Young
10. december 2015
12. marec 2019
143
10
Hell Is Other People
Deborah Chow
Holly Brix & Neil Reynolds
29. január 2016
13. marec 2019
144
11
Things We Lost in the Fire
Paul Wesley
Melinda Hsu Taylor
5. február 2016
14. marec 2019
145
12
Postcards from the Edge
Pascal Verschooris
Rebecca Sonnenshine
12. február 2016
18. marec 2019
146
13
This Woman's Work
Garreth Stover
Chad Fiveash & James Stoteraux
19. február 2016
19. marec 2019
147
14
Moonlight on the Bayou
Jeffrey Hunt
Caroline Dries & Brett Matthews
26. február 2016
20. marec 2019
148
15
I Would for You
Mike Karasick
Brian Young
4. marec 2016
21. marec 2019
149
16
Days of Future Past
Ian Somerhalder
Melinda Hsu Taylor
1. apríl 2016
25. marec 2019
150
17
I Went to the Woods
Julie Plec
Storyline: Julie Plec & Neil Reynolds
Scenár: Neil Reynolds
8. apríl 2016
26. marec 2019
151
18
One Way or Another
Rashaad Ernesto Green
Storyline: Penny Cox
Scenár: Rebecca Sonnenshine
15. apríl 2016
27. marec 2019
152
19
Somebody That I Used to Know
Chris Grismer
Storyline: Matthew D'Ambrosio
Scenár: Holly Brix
22. apríl 2016
28. marec 2019
153
20
Kill 'Em All
Kellie Cyrus
Chad Fiveash & James Stoteraux
29. apríl 2016
1. apríl 2019
154
21
Requiem for a Dream
Paul Wesley
Brett Matthews & Neil Reynolds
6. máj 2016
2. apríl 2019
155
22
Gods and Monsters
Michael A. Allowitz
Brian Young
13. máj 2016
3. apríl 2019

8. séria (2016 – 2017)Upraviť

No. # Pôvodný názov Réžia Scenár Premiéra
 
Premiéra
 
156
1
Hello Brother
Michael A. Allowitz
Julie Plec & Kevin Williamson
21. október 2016
TBA
157
2
Today Will Be Different
Pascal Verschooris
Melinda Hsu Taylor
28. október 2016
TBA
158
3
You Decided That I Was Worth Saving
Michael Karasick
Chad Fiveash & James Stoteraux
4. november 2016
TBA
159
4
An Eternity of Misery
Rob Hardy
Brett Matthews & Neil Reynolds
11. november 2016
TBA
160
5
Coming Home Was a Mistake
James Thompson
Celine Geiger
18. november 2016
TBA
161
6
Detoured On Some Random Backwoods Path to Hell
Alan McElroy
2. december 2016
TBA
162
7
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You
Tanya Hamilton
Shukree Hassan Tilghman
9. december 2016
TBA
163
8
We Have History Together
Matthew D'Ambrosio
13. január 2017
TBA
164
9
The Simple Intimacy of the Near Touch
Geoff Shotz
Neil Reynolds & Penny Cox
20. január 2017
TBA
165
10
Nostalgia's a Bitch
Kellie Cyrus
Brett Matthews
27. január 2017
TBA
166
11
You Made a Choice to Be Good
Carol Banker
Melinda Hsu Taylor & Celine Geiger
3. február 2017
TBA
167
12
What Are You?
Darren Genet
Chad Fiveash & James Stoteraux
10. február 2017
TBA
168
13
The Lies Will Catch Up with You
Tony Solomons
Neil Reynolds
17. február 2017
TBA
169
14
It's Been a Hell of a Ride
Pascal Verschooris
Brett Matthews & Shukree Hassan Tilghman
24. február 2017
TBA
170
15
We're Planning a June Wedding
Chris Grismer
Storyline: Jen Vestuto & Melissa Marlette
Scenár: Melinda Hsu Taylor
3. marec 2017
TBA
171
16
I Was Feeling Epic
Julie Plec
Julie Plec & Kevin Williamson
10. marec 2017
TBA

ŠpeciályUpraviť

No. Pôvodný názov Vysielané medzi Premiéra
 
1
Forever Yours
„We're Planning a June Wedding“
„I Was Feeling Epic“