Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Siladice

zoznamový článok projektov Wikimedia
Tento zoznam je súčasťou slovenských zoznamov kultúrnych pamiatok, ktoré sú v štádiu vytvárania.

Zoznam kultúrnych pamiatok v obci Siladice v okrese Hlohovec.

Zoznam bol vytvorený na základe zoznamu, ktorý bol zverejnený na webe Pamiatkového úradu Slovenskej republiky (PÚSR).[1]

V súčasnosti je na webovej stránke PÚSR dostupné vyhľadávanie podľa jednotlivých obcí.[2]

Fotografia[1]   Názov pamiatky Adresa / súradnice ID[2] Poznámka
Náhrobník i.
Nahrať súbor
Náhrobník i.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/1 Unifikovaný názov PO: náhrobník i.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.22

Náhrobník ii.
Nahrať súbor
Náhrobník ii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/2 Unifikovaný názov PO: náhrobník ii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.1

Náhrobník iii.
Nahrať súbor
Náhrobník iii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/3 Unifikovaný názov PO: náhrobník iii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.2

Náhrobník iv.
Nahrať súbor
Náhrobník iv.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/4 Unifikovaný názov PO: náhrobník iv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.3

Náhrobník v.
Nahrať súbor
Náhrobník v.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/5 Unifikovaný názov PO: náhrobník v.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.13

Náhrobník vi.
Nahrať súbor
Náhrobník vi.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/6 Unifikovaný názov PO: náhrobník vi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.24

Náhrobník vii.
Nahrať súbor
Náhrobník vii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/7 Unifikovaný názov PO: náhrobník vii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.4

Náhrobník viii.
Nahrať súbor
Náhrobník viii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/8 Unifikovaný názov PO: náhrobník viii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.5

Náhrobník ix.
Nahrať súbor
Náhrobník ix.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/9 Unifikovaný názov PO: náhrobník ix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.25

Náhrobník x.
Nahrať súbor
Náhrobník x.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/10 Unifikovaný názov PO: náhrobník x.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.6

Náhrobník xi.
Nahrať súbor
Náhrobník xi.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/11 Unifikovaný názov PO: náhrobník xi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.26

Náhrobník xii.
Nahrať súbor
Náhrobník xii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/12 Unifikovaný názov PO: náhrobník xii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.27

Náhrobník xiii.
Nahrať súbor
Náhrobník xiii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/13 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.7

Náhrobník xiv.
Nahrať súbor
Náhrobník xiv.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/14 Unifikovaný názov PO: náhrobník xiv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.17

Náhrobník xv.
Nahrať súbor
Náhrobník xv.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/15 Unifikovaný názov PO: náhrobník xv.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.28

Náhrobník xvi.
Nahrať súbor
Náhrobník xvi.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/16 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.8

Náhrobník xvii.
Nahrať súbor
Náhrobník xvii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/17 Unifikovaný názov PO: náhrobník xvii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.18

Náhrobník xviii.
Nahrať súbor
Náhrobník xviii.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/18 Unifikovaný názov PO: náhrobník xviii.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.29

Náhrobník xix.
Nahrať súbor
Náhrobník xix.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/19 Unifikovaný názov PO: náhrobník xix.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.10

Náhrobník xx.
Nahrať súbor
Náhrobník xx.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/20 Unifikovaný názov PO: náhrobník xx.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.20

Náhrobník xxi.
Nahrať súbor
Náhrobník xxi.
KÚ: Siladice

Poloha
203-1007/21 Unifikovaný názov PO: náhrobník xxi.

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň; náhrobník č.31

Pilier s podstavcom
Nahrať súbor
Pilier s podstavcom
KÚ: Siladice

Poloha
203-1008/1 Unifikovaný názov PO: pilier s podstavcom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: kameň;

Kríž s korpusom
Nahrať súbor
Kríž s korpusom
KÚ: Siladice

Poloha
203-1008/2 Unifikovaný názov PO: kríž s korpusom

Bližšie určenie; zaužívaný názov: Ukrižovaný Kristus; socha Krista na kríži

Vysvetlivky

  1. ^  Fotografia objektu. Kliknutím na obrázok sa zobrazí zväčšený náhľad. Nahratím obrázku na Wikimedia Commons sa tento zoznam nijako nezmení, takže v prípade potreby treba upraviť tento zoznam tak, aby sa nahratý obrázok zobrazil aj tu.
    •   – Tu sa nachádzajú ďalšie obrázky objektu na Wikimedia Commons.
    •   – Odkaz na nahratie nového obrázku, pričom určité parametre sú vopred vyplnené.
  2. ^  Identifikačné číslo objektu, prvú časť tvorí číslo okresu, druhú časť tvorí číslo, pod ktorým je pamiatka evidovaná v ÚZPF.
  3. ^  Označenie pamiatky prebraté z databázy PÚSR. Použité skratky:
  Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing ( KML)

Referencie

  1. Register nehnuteľných NKP 8. február 2012
  2. Pamiatkový úrad Slovenskej republiky. www.pamiatky.sk [online]. [Cit. 2012-10-19]. Dostupné online.