Zoznam piesní Jána Greguša

zoznamový článok projektov Wikimedia

Toto je zoznam piesní ktoré naspieval, zložil k piesni hudbu alebo napísal text, spevák, skladateľ a textár Ján Greguš.

ZoznamUpraviť

  • poz.: Názov piesne - duet - (autor hudby / autor textu piesne)

(h:/t:) - doteraz nezistený autor hudby alebo textu

  • (na doplnenie)

0-9Upraviť

AUpraviť

BUpraviť

  • Babička - (h: / t: ) - Večná láska (2013)

CUpraviť

  • Celá krásna si Mária - (ar. Borivoj Medelský / z Katolíckeho kancionálu upravil Ján Greguš) - Láska, nádej, spása (1999)
  • C'est la Vie - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Cesta daždivým ránom - (Garry Cowton / Alojz Čobej) - Ján Greguš a Yvette (2001)

DUpraviť

GUpraviť

HUpraviť

CHUpraviť

  • Chváľme Boha na výsostiach - (h: / t: ) - Zlatý výber (2013)

JUpraviť

KUpraviť

  • Každé mesto, každá ves - (ar. Borivoj Medelský / z Katolíckeho kancionálu upravil Ján Greguš) - Láska, nádej, spása (1999), Zlatý výber (2013)
  • Keď sú hody - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Keď ti láska podá ruku - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Koľko je ciest - (Ján Greguš / Pavel Gábriš) - Ján Greguš a Yvette (2001), Zlatý výber (2013)
  • Kráľ lásky - (h: / t: ) - Zlatý výber (2013), Večná láska (2013)
  • Krásna žena - (Pavel Zajáček, Ján Greguš / Ján Greguš) - Láska z neba (1998)
  • Kto je lepší - Ján Greguš a Metrum - (Metrum J.G. / Pavol Jursa) - Kto je lepší-Žijem - Metrum (1986), Metrum 1980

LUpraviť

MUpraviť

  • Mama - (h: / t: ) - Zlatý výber (2013)
  • Mám radosť mám - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Mária - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Móda - (Metrum J.G. / Stanislav Jelínek) - Metrum 1980

NUpraviť

OUpraviť

PUpraviť

RUpraviť

SUpraviť

  • Si krásna ako orchidea - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Slnečné hodiny
  • Slnko z Tvojich očí - (Ján Greguš / Ján Greguš) - Ján Greguš a Yvette (2001)
  • Slovensko plné krás - (Peter Hanzely / Ján Greguš) - Ján Greguš a Yvette (2001)
  • Som šťastný - (Metrum J.G. / Pavol Jursa) - Metrum 1980
  • Slováci si žijú - (h: / t: ) - Večná láska (2013)
  • Slovenská dievčina - (Metrum J.G. / Vlado Hrnko) - Metrum 1980
  • Srdce ako dar - (Ali Brezovský / Vlasta Brezovská) - Ján Greguš a Yvette (2001)
  • Stará láska nehrdzavie - (Zdenko Runjić / Ľuboš Zeman) - Daniela / Stará láska nehrdzavie (1981)
  • Strapatá sirota - (h: / t: ) - Zlatý výber (2013)
  • Super nápad - (Ján Greguš / Ján Greguš) - Ján Greguš a Yvette (2001), Večná láska (2013)

TUpraviť

VUpraviť

ZUpraviť

ReferencieUpraviť