Wikipédia:Kaviareň/Technické: Rozdiel medzi revíziami

Smazaný obsah Přidaný obsah
Mohl by už konečně někdo zrušit ten německý text zobrazovaný všem zvnějšku přicházejícím uživatelům?
Riadok 479:
Mám taký zvláštny problém. Pokúšame sa rozchodiť jeden vlastný projekt vo wiki engine, no nedarí sa nám upraviť Vyhľadávanie tak, aby pri neúspešnom hľadaní ponúklo vo forme odkazu vytvorenie príslušnej stránky. Dosť by sme to potrebovali, inak je pridávanie nových stránok pracné a pre nováčikov komplikované. Neviete niekto náhodou, čo s tým?
<br>P.S. Máme nainštalovanú najnovšiu verziu wiki... --[[Redaktor:Rádiológ|Rádiológ]] 16:43, 21 september 2006 (UTC)
 
== Mohl by už konečně někdo zrušit ten německý text zobrazovaný všem zvnějšku přicházejícím uživatelům? ==
 
Už je mi to opravdu dost trapné, ale mohl by si prosím libovolný správce přečíst mou více než půl roku starou poznámku na [[Diskusia k MediaWiki:Monobook.js]], případně bez reakce zaarchivovanou žádost o totéž na [[Wikipédia:Krčma/Technické/Archív#Mediawiki monobook]] a ''odstranil či zakomentoval z [[MediaWiki:Monobook.js]] příkaz''
aOnloadFunctions[aOnloadFunctions.length] = externHinweis;
nebo alespoň zcela přinejmenším přeložil ten text „Korrigiere Fehler oder erweitere diesen Artikel!“ a odkaz na [[:Wikipedia:Willkommen]] z němčiny do nějakého jiného jazyka (volbu jazyka ponechám na uvážení příslušného správce)?
 
(A také by možná nebylo od věci opravit funkci przyciskiOpis, která přistupuje k nedeklarované a nenaplněné proměnné <code>k</code>, ujistit se, zda je href obsahující čárky a háčky v pořádku; a vůbec by asi bylo fajn nepřebírat scripty z cizích Wikipedií bez rozmyslu a pochopení.)
 
Děkuji předem. --[[Redaktor:Mormegil|Mormegil]] 13:18, 24 september 2006 (UTC)