Smazaný obsah Přidaný obsah
Rudko (diskusia | príspevky)
Riadok 26:
* Srry, že odpisujem až teraz, mám tu nahromadenej práce ... Mne teraz nejde o ten prospech vyplývajúci z projektu pre študentov, mne ide o Wikipédiu. Chcel poukázať na problém, ohľadom už uskutočneného projektu vedecké parky, momentálne sa s tým zaoberaám už asi od decembra 2013 pomaly to budú dva mesiace. Študenti tam naeditovali hŕbu textu, ktorý je až na niekoľko svetlých výnimiek nečitateľný, na úpravu, a pod. Mne ide o to, že sa Ti prihováram ako koordinátorovi projektu, so žiadosťou o myšlienky k procesu, princípu, nástroja, pravidla alebo niečoho obdobného, ktorý by študentov, nútil články spracovávať do čitateľnej podoby, ktoré by vyžadovali minimálne úpravy. Ćo si o tom myslíš, Peko? [[Redaktor:Rudko|Rudko]] ([[Diskusia s redaktorom:Rudko|diskusia]]) 00:34, 6. február 2014 (UTC)
* Ešte Ti dávam do pozornosti túto diskusiu [[Diskusia:Theodore Dreiser]]. [[Redaktor:Rudko|Rudko]] ([[Diskusia s redaktorom:Rudko|diskusia]]) 00:41, 6. február 2014 (UTC)
== [[Takahara (sopka)]] ==
Dobrý den, omlouvám se, že píšu česky a ne slovensky, snad textu porozumíte... V článku [[Takahara (sopka)]] jste uvedl, že "Erupcie sa odohrávali pozdĺž zlomového systému ''Jumoto-Šiobara''.". Jak jsem se díval na japonský článek o tomtéž, nikde se mi tam nepodařilo najít to "''Jumoto''", pouze 塩原 (Šiobara). Je možné, že jsem nedostatečně důkladně hledal. Díval jsem se pro jistotu i do mnoha souvisejících článků na japonské wikipedii a také do jimi odkazovaných článků, ale nikde nic podobného se mi nepodařilo vypátrat - zřejmě jsem něco přehlédl. Z toho důvodu bych se (a pravděpodobně i jiní) rád dozvěděl, odkud jste ten název vzal. Je/byl ten zdroj japonskojazyčný nebo jiný? Děkuji za odpověď a hezký den přeji. --[[Redaktor:Kusurija|Kusurija]] ([[Diskusia s redaktorom:Kusurija|diskusia]]) 12:09, 19. február 2014 (UTC)