Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
re
Riadok 1:
Jelikož jako vždy jsem neměl možnost se vyjádřit ani na diskusní stránce, chci Vás požádat o odblokování na české Wikipedii zde. Omlouvám se za drobné potíže, text byl komplikovaný a přísáhám, že jsem náhled používal. Omlouvám se za nevyplnění náhledu, už se to nestane, potřeboval jsem sloučit dva podnadpisy, které se ke všemu ještě prolínaly. Jinak jsem odtranil jednu větu, ale zas bych jí tam přidal časem lépe ozdrojovanou, hodlám se teď zabývat touto stranou. Dejte mi prosím ještě šanci, opakuji text byl komlikovanější, potřeboval jsem ho trochu přeházet a zapomněl jsem na shrnutí, jinak dobře víte, že ho již vyplňuji. --[[Redaktor:Nadvšenec|Nadvšenec]] ([[Diskusia s redaktorom:Nadvšenec|diskusia]]) 15:59, 7. apríl 2019 (UTC)
:Slibuji, že si na to dám větší pozor, jen jsem pracoval s náročnějším a také špatně ozdrojovaným textem. + Opravdu mi nešlo o nějakou dezinformaci a text k této politické straně budu řádně ozdrojovávat, ale ta věta neměla ani tečku a těžko říci, zda vůbec byla založena na pravdě. Již měsíce se chováme slušně, vždy uvádím zdroj ze kterého čerpám a nedělal jsem žádný naschvál, jen jsem si musel trochu pohrát s textem a přiznávám svoji chybu. Berte to prosím na vědomí. --[[Redaktor:Nadvšenec|Nadvšenec]] ([[Diskusia s redaktorom:Nadvšenec|diskusia]]) 16:08, 7. apríl 2019 (UTC)
:: Tak budiž. --[[Redaktor:Vojtasafr|Vojtasafr]] ([[Diskusia s redaktorom:Vojtasafr|diskusia]]) 14:13, 7. apríl 2019 (UTC)