Smazaný obsah Přidaný obsah
Značky: vrátené prvá úprava redaktora otázka z mentorovacej sekcie
Riadok 881:
 
::Jeden zmysluplný prístup je robiť to analogicky k slovám vo vete. Tzn. dávať prvé veľké tam, kde šablóna figuruje v kontexte začiatku vety prípadne úplne izolovane (typicky napr. <tt><nowiki>{{Infobox ...}}</nowiki></tt>, <tt><nowiki>{{Referencie}}</nowiki></tt>, <tt><nowiki>{{Projekt}}</nowiki></tt> a pod.) a malé tam, kde je uprostred vety (riadku tabuľky a pod.) – a tam práve spadajú aj tieto <tt><nowiki>{{dnv}}</nowiki></tt> volania v IB. Preto je menej rušivé, keď sú s malým, ako v tých príkladoch v doc. --[[Redaktor:Teslaton|Teslaton]] ([[Diskusia s redaktorom:Teslaton|diskusia]]) 23:01, 13. jún 2024 (UTC)
 
== Otázka od [[User:Caterina Sobotovičová|Caterina Sobotovičová]] (18:17, 28. jún 2024) ==
 
Volám sa slovenským menom Katarína Sobotovičová
Narodenie 6.9.1979
.....
Narodená v Piešťany ako deti vyrastam v Hlohovci.
Minulosť ulica volala Malinovského 31 časom roka ulice menila na Pribinovu ulicu číslo 31 /385
Ako deti žila svoj život ako svojská osoba k mentalite osobnosti nevedomosť všetko počúvala nevedela slovo vysloviť z -s r-l
príklad: rak-lak, ryba rak -lyba lak dospelosti som sa už neskôr začala chápať svet dostala pri viere k Boha aj reč a veľmi rýchlo vyprávam ťažko vo mne rozumieť slová. Ako deti odmalého detstva nemala reč ako nepočujúca ale matka bola tichej povahe ako mi pomáhať a začať vyprávať. ako krajina mesta rakúsko Štajersko Mariazell mi panna duchom u matky pomáhala jednou sviečkou z Mariazellu matky svojej o reč aby som počula a začala vývojom dobre vyprávať. Neviem dobre spájať svoju reč, keď niečo chcem slovom ako hovorovo slang povedať. Pokračovanie .... --[[Redaktor:Caterina Sobotovičová|Caterina Sobotovičová]] ([[Diskusia s redaktorom:Caterina Sobotovičová|diskusia]]) 18:17, 28. jún 2024 (UTC)