Anna Jakab Rakovská

slovenská herečka

Anna Jakab Rakovská (* 4. jún 1993, Prešov) je slovenská herečka. V roku 2012 absolvovala Gymnázium Jána Adama Raymana v Prešove. V roku 2024 sa umiestnila v tanečnej show Let’s Dance na tretiom mieste.

Anna Jakab Rakovská
Narodenie 4. jún 1993 (30 rokov)
Prešov, Slovensko
Alma materVysoká škola múzických umení v Bratislave
Povolanieherečka
ManželRóbert Jakab
DetiAgnes (* 2020)
Ondrej (* 2022)

Osobný život upraviť

S manželom, hercom Róbertom Jakabom, majú dcéru Agnes (* 2020) a syna Ondreja (* 2022).[1][2]

Filmografia upraviť

Filmy upraviť

  • 2013: Nedolapiteľný (študentský film)
  • 2014: Almost There (študentský film)
  • 2017: Špina
  • 2018: Tlumočník
  • 2019: Nauč ma Čardáš (študentský film)
  • 2019: Zrod divadla (dokumentárny film)
  • 2020: Stand Up
  • 2020: Na prach
  • 2023: A máme, čo sme chceli

TV seriály upraviť

Hosť upraviť

Divadelné záznamy upraviť

  • 2018: Štefánik – Slnko v zatmení

Referencie upraviť

  1. Z Aničky Jakab Rakovskej je mamina: Robo zverejnil fotku z pôrodnice. tvnoviny.sk (Bratislava: MARKÍZA – SLOVAKIA), 2020-09-05. Dostupné online [cit. 2023-03-18].
  2. Manželia Jakabovci ukázali synčeka Ondrejka: Pozrite, aký je to rozkošný chlapček! [online]. joj.sk, 2022-06-07, [cit. 2023-03-18]. Dostupné online.

Externé odkazy upraviť