Anna Jakab Rakovská

Anna Jakab Rakovská (* 4. jún 1993, Prešov) je slovenská herečka.[1][2][3]

Anna Jakab Rakovská
Narodenie 4. jún 1993 (29 rokov)
Prešov, Slovensko
Povolanieherečka
ManželRóbert Jakab
DetiAgnes (* 2020), Ondrej (* 2022)

FilmografiaUpraviť

TV filmyUpraviť

  • 2013: Nedolapiteľný (študentský film)
  • 2014: Almost There (študentský film)
  • 2017: Špina
  • 2018: Tlumočník
  • 2019: Nauč ma Čardáš (študentský film)
  • 2019: Zrod divadla (dokumentárny film)
  • 2020: Stand Up
  • 2020: Na prach

SeriályUpraviť

HosťUpraviť

Divadelné záznamyUpraviť

  • 2018: Štefánik - Slnko v zatmení

ReferencieUpraviť