Boris Farkaš

slovenský herec

Boris Farkaš (* 4. júl 1954, Ratková) je slovenský herec. Syn herca Ladislava Farkaša, otec Kristíny Farkašovej.

Boris Farkaš
Boris Farkaš 2010.jpg
Narodenie 4. júl 1954 (67 rokov)
Ratková
Povolanieslovenský herec
DetiKristína Farkašová, Ondrej

FilmografiaUpraviť

TV relácieUpraviť

  • 1998: Aj múdry schybí
  • 2001: Úsmev, prosím!
  • 2001: 7edem s.r.o.
  • 2007: Takí sme boli
  • 2013: Milujem Slovensko

Diskografia, kompilácie (výber)Upraviť

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť