Boris Farkaš

slovenský herec

Boris Farkaš (* 4. júl 1954, Ratková) je slovenský herec. Syn herca Ladislava Farkaša, otec Kristíny Tormovej.

Boris Farkaš
Boris Farkaš 2010.jpg
Narodenie 4. júl 1954 (68 rokov)
Ratková, ČSSR (dnes Slovensko)
Povolanieherec
DetiKristína Tormová, Ondrej Farkas

FilmografiaUpraviť

TV relácieUpraviť

  • 1998: Aj múdry schybí
  • 2001: Úsmev, prosím!
  • 2001: 7edem s.r.o.
  • 2007: Takí sme boli
  • 2013: Milujem Slovensko

Diskografia, kompilácie (výber)Upraviť

Iné projektyUpraviť

  •   Commons ponúka multimediálne súbory na tému Boris Farkaš

Externé odkazyUpraviť