Jerry Doyle

Jerry Doyle (* 16. júla 1956 Brooklyn, USA - † 27. júla 2016 Las Vegas, USA [1]) bol americký rozhlasový moderátor, pravicovo-liberálny politický komentátor , televízny herec a zakladateľ obsahovej platformy EpicTimes . Jeho národne publikovaná talk show The Jerry Doyle Show sa vysielala po celých Spojených štátoch prostredníctvom siete Talk Radio Network .

Jerry Doyle
americký moderátor, komentátor, herec
Jerry Doyle
Narodenie16. júla 1956
Brooklyn, USA
Úmrtie27. júl 2016 (60 rokov)
Las Vegas, USA
Odkazy
Webstránkajerrydoyle.com
CommonsSpolupracuj na Commons Jerry Doyle

FilmografiaUpraviť

  • 1993 Babylon 5: Velký sumit
  • 1997 Odpadlík
  • 1998 Babylon 5: Řeka duší
  • 1999 Babylon 5: Volání do zbraně
  • 2002 Devious Beings
  • 2002 Hackeři
  • 2003 Krvilačná pomsta
  • 2004 Open House

KnihyUpraviť

  • Have You Seen My Country Lately? America's Wake-Up Call Threshold Editions, New York, 2010, ISBN 978-1-4391-6801-1.

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť