Kompromis (skupina)

Kompromis je slovenská hudobná skupina. Začiatky vzniku siahajú do roku 1990, keď vznikla skupina Nádej, ktorá sa neskôr rozpadla. Jej dvaja členovia neskôr, v roku 1993 spoluzaložili skupinu Kompromis. Prvý koncert odohrali v divadle Astorka [1].

Kompromis
Základné informácie
Pôvod Slovensko Bratislava
Žáner(-re) pop, folk rock, folk jazz, gospel
Pôsobenie 1990 – sučasnosť
Vydavateľstvá Štúdio-V
Lux communication
Členovia skupiny:
Juraj Janák
Michaela Janáková
Eva Ginzeriová
Richard Čanaky

ČlenoviaUpraviť

DiskografiaUpraviť

  • 1994 Tisíce prianí - Štúdio-V [2]
  • 1995 Čistý dotyk - Štúdio-V [3]
  • 1996 Právo na lásku -
  • 1998 Kompromis 4 - LUX media
  • 2002 ...vianočne - Atlanta a Kompromis - LUX LM 0025-2-331, CD
  • 2007 Kompromis V - Štvorlístok - Lux communication, CD

KompilácieUpraviť

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť