Omega Diatribe

maďarská hudobná skupina

Omega Diatribe je maďarská experimentálna metalová skupina, ktorá existuje od roku 2008.

Omega Diatribe
OMEGA DIATRIBE 2016.jpg
Základné informácie
Pôvod Maďarsko  Maďarsko
Žáner(-re) Groove metal
Pôsobenie 2008 – súčasnosť
Vydavateľstvá La Bam Prod., Twin Peak Records, Independent Ear Records
Webstránka www.omegadiatribe.com
Členovia skupiny:
Gergely Komáromi
Gergő Hájer
Attila Császár
Ákos Szathmáry
Tommy Kiss
Bývalí členovia
Jeromos Nagy
Dávid Metzger


Aktuálna zostavaUpraviť

  • Gergely Komáromi – vokály
  • Gergő Hájer – hlavná gitara
  • Attila Császár – druhá gitara
  • Ákos Szathmáry – basgitara
  • Tommy Kiss – bicie

Bývalí členoviaUpraviť

  • Jeromos Nagy – bicie
  • Dávid Metzger – bicie

TimelineUpraviť

DiskografiaUpraviť

  • Forty Minutes (Demo, 2012)
  • Iapetus (2013)
  • Hydrozoan Periods (Maxi, 2014)
  • Abstract Ritual (EP 2015)
  • Contrist (Maxi, 2016)

Iné projektyUpraviť

Externé odkazyUpraviť