P.S. (slovenská skupina)

slovenská hudobná skupina

P.S. je slovenská hudobná pop rocková skupina, ktorá vznikla v roku 1999. Jej zakladajúcimi členmi boli Magdaléna Vyletelová, Braňo Jančich a Michal Mošať.

P.S.
Základné informácie
Pôvod Slovensko Bratislava, Slovensko
Žáner(-re) Pop, Pop rock
Pôsobenie 19992008
2012 - súčasnosť
Vydavateľstvá Forza Music
Universal Music
Brjan Music
H.O.M.E. Production
Webstránka skupinaps.sk
Členovia skupiny:
Magdaléna Vyletelová
Andrej Katona
Stanislav Vachuna
Martin Kahan
Maroš Repík
Bývalí členovia
Braňo Jančich
Jimi Cimbala
Tomáš Veselický
Brunno Oravec
Rado Holúbek
Ivan Zadrabaj

Zakladajúci členoviaUpraviť

DiskografiaUpraviť

  • 2001 Dobré ráno - Forza Music, CD (album vyšiel 24. septembra 2001[1])
  • 2003 Všetko naopak - Universal Music, CD (album vyšiel 1. apríla 2003[2])
  • 2004 psinfo.sk - Brjan Music AS 007-2-331 EAN 8 588002 710568 , CD
  • 2006 Bez zbytočných rečí - H.O.M.E. Production EAN 8 588003 554017, CD
  • 2007 Best Of - H.O.M.E. Production HO 0023-2-331 EAN 8 588003 554208, CD+DVD
  • 2008 Dotyk lásky, singel
  • 2012 Tvoje dobro, singel © & ⓟ 2012 MUSICA
  • 2021 Bez teba to nemá význam, singel
  • 2022 Ukradnutá, singel
  • 2022 Dýchaj, singel
  • 2022 Kúsok viac, singel

Aktuálne zloženie kapelyUpraviť

  • spev: Magdaléna Vyletelová
  • bicie: Maroš Repík
  • basa: Stanislav Vachuna
  • gitara: Andrej Katona
  • klávesy: Martin Kahan

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť