The_fifth_crusade.jpg(500 × 542 pixelov, veľkosť súboru: 312 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: II. Andrew, the hungarian king, on the fifth crusade
Magyar: II. András az V. keresztes hadjáraton
Dátum XIV. század
Zdroj Képes Krónika
Autor egy krónika-illusztrátor
Povolenie
(Využívanie tohto súboru)
A szerző majdnem 7 évszázada halott

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.
Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:17, 26. november 2021Náhľad verzie z 16:17, 26. november 2021500 × 542 (312 KB)OrionNimrodbetter quality
17:03, 11. apríl 2010Náhľad verzie z 17:03, 11. apríl 2010460 × 449 (84 KB)Szabi237{{Information |Description={{en|1=II. Andrew, the hungarian king, on the fifth crusade}} {{hu|1=II. András az V. keresztes hadjáraton}} |Source=Képes Krónika |Author=egy krónika-illusztrátor |Date=XIV. század |Permission=A szerző majdnem 7 évszá

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Metadáta