Súbor:Titulný list emblémovej knihy z r. 1785.jpg

Pôvodný súbor(474 × 747 pixelov, veľkosť súboru: 141 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Slovenčina: Emblémová kniha znamená doplnenie textu, obsahu knihy ilustráciou, prípadne inými grafickými značkami/znakmi tak, aby text, jeho obsah a grafická výzdoba boli v symbióze.
Dátum
Zdroj http://digitalna.kniznica.info/s/O4K46gssXG
Autor Digitálna knižnica Univerzitnej knižnice v Bratislave

Licencovanie

Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 70 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Štítky

Emblémová kniha od autora J. Arndta s názvom Zahrádka Ragská plná Křesťanských ctnostj, genž skrze wraucné, nábožné a potěssitedlné Modlitby do dusse wsstjpeny býti magji (prepis názvu : Zahrádka rajská plná křesťanských cností,jenž skrze ...)

Položky prezentované týmto súborom

motív

5. august 2022

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna07:48, 5. august 2022Náhľad verzie z 07:48, 5. august 2022474 × 747 (141 KB)Jaroslava.dollerovaUploaded a work by Digitálna knižnica Univerzitnej knižnice v Bratislave from http://digitalna.kniznica.info/s/O4K46gssXG with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka: