Zoznam častí televíznej relácie Partička

zoznamový článok projektov Wikimedia

Partička je slovenská televízna relácia, ktorú vysiela TV Markíza od jesene 2009. Je spracovaná podľa celosvetovo úspešnému formátu "Whose line is it anyway" Danielom Danglom.

Prehlad sezónUpraviť

Sezóna Počet častí Pôvodne vysielané
Premiéra sezóny Finále sezóny
1 28 4. október 2009 13. jún 2010
2 33 6. august 2010 13. jún 2011
3 31 5. september 2011 4. jún 2012
4 15 8. september 2012 31. december 2012

1. sezónaUpraviť

Dátum Epizóda Účinkujúci
1
Účinkujúci
2
Účinkujúci
3
Účinkujúci
4
Hry
4. 10. 2009 1 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Vety na zemi, Opera, Blázni, Preklad, Ruky, Džezík
11. 10. 2009 2 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Otázka, Spomalené zrýchlené, Nálady, Opera, Dabing, Preklad, Rap
18. 10. 2009 3 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Ruky, Nálady, Dabing, Otázka, Opera, Blázni, Spomalené zrýchlené
25. 10. 2009 4 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Ruky, Blázni, Opera, Nálady, Dabing, Balet, Gospel
1. 11. 2009 5 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Nedeľná chvíľka poézie, Preklad, Nezmyselné vety, Vety na zemi, Súboj, Nálady
8. 11. 2009 6 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Otázka, Balet, Brechtovo divadlo, Dabing, Nedeľná chvíľka poézie, Spomalené zrýchlené, Rap
15. 11. 2009 7 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Súboj, Žánre, Brechtovo divadlo, Pieseň pre diváka, Súdna sieň, Džezík
22. 11. 2009 8 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Otázka, Nálady, Opera, Blázni, Džezík
29. 11. 2009 9 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Kristýna Tothová Ruky, Stop, Otázka, Opera, Žánre, Divadelný dabing, Kto? Čo? Kde?
6. 12. 2009 10 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Ruky, Žánre, Nedeľná chvíľka poézie, Dabing, Vety na zemi, Koleda
7. 2. 2010 11 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Genzer Michal Suchánek Otázka, Nálady, Literárne a filmové názvy, Stop, Všetko najhoršie, Blázni, Heavy metal
14. 2. 2010 12 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Preklad, Nálady, Brechtovo divadlo, Všetko najhoršie, Pieseň pre diváka, Jedno písmeno, Súboj
21. 2. 2010 13 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Ruky, Literárne a filmové názvy, Stop, Pieseň pre diváka, Živé kulisy, Heavy metal
28. 2. 2010 14 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Otázka, Nálady, Stop, Blázni, Kto? Čo? Kde?
7. 3. 2010 15 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Genzer Michal Suchánek Preklad, Súboj, Zoznamka, Balet, Vety na zemi, Všetko najhoršie, Jódlovačka
14. 3. 2010 16 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Preklad, Brechtovo divadlo, Abeceda, Žánre, Dabing, Otázka, Kto? Čo? Kde?
21. 3. 2010 17 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Nedeľná chvíľka poézie, Blázni, Jedno písmeno, Nálady, Reklamácia, Kto? Čo? Kde?
28. 3. 2010 18 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Abeceda, Rekvizity, Súboj, Zoznamka, Stop, Ľudovka
4. 4. 2010 19 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Reklamácia, Stop, Spomalené zrýchlené, Hrdinovia, Jedno slovo, Heavy metal
11. 4. 2010 20 Petra Polnišová Roman Pomajbo Marián Miezga Kristýna Tothová Preklad, Blázni, Abeceda, Súboj, Reklamácia, Pochod
18. 4. 2010 21 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Ruky, Stop, Brechtovo divadlo, Otázka, Živé kulisy, Pieseň pre diváka, Príbeh
25. 4. 2010 22 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Príbeh, Živé kulisy, Stop, Muzikál, Zoznamka
2. 5. 2010 23 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Stop, Jedno slovo, Divadelný dabing, Všetko najhoršie, Blázni, Slovenská klasika
9. 5. 2010 24 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Reklamácia, Zoznamka, Vety na zemi, Šľahnuté ruky, Nedeľná chvíľka poézie
16. 5. 2010 25 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Reklamácia, Stop, Zoznamka, Rekvizita, Nedeľná chvíľka poézie
23. 5. 2010 26 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Živé kulisy, Brechtovo divadlo, Jedno slovo, Všetko najhoršie, Hrdinovia, Rap
6. 6. 2010 27 Marián Miezga Lukáš Latinák Richard Genzer Michal Suchánek Překlad, Reklamácia, Nedeľná chvíľka poézie [Poznámka 1], Opera, Jedno písmeno
13. 6. 2010 28 Juraj Kemka Lukáš Latinák Richard Genzer Michal Suchánek Všetko najhoršie, Hrdinovia, Stop, Reklamácia, Brechtovo divadlo, Pieseň na želanie
  1. do hry sa pridala Petra Polnišová

2. sezónaUpraviť

Dátum Epizóda Účinkujúci 1 Účinkujúci 2 Účinkujúci 3 Účinkujúci 4 Špeciálny hosť(ia) Hry
6. 8. 2010 1 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Roman Pomajbo Príbeh*, Ruky, Živé kulisy, Stop, Muzikál, Rekvizita, Pieseň pre diváka
18. 9. 2010 2 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Roman Pomajbo Reklamácia*, Muzika, Hrdinovia*, Súboj, Zoznamka, Posledné písmeno, Nedeľná chvíľka poézie
25. 9. 2010 3 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Marián Miezga Preklad, Nálady, Muzika, Otázka, Stop, Nedeľná chvíľka poézie
2. 10. 2010 4 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Marián Miezga Reklamácia, Vety na zemi, Abeceda, Šľahnuté ruky, Spomalené zrýchlené, Džezík
9. 10. 2010 5 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Anna Geislerová Interview, Muzika*, Literárne a filmové názvy, Spomalené zrýchlené, Žánre, Živé kulisy, Rock
16. 10. 2010 6 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Reklamácia, Pre nepočujúcich, Posledné písmeno, Zoznamka, Rekvizita, Nedeľná chvíľka poézie
23. 10. 2010 7 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Roman Pomajbo Ruky, Živé kulisy, Interview, Súboj, Stop, Príbeh
30. 10. 2010 8 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Anna Geislerová Posledné písmeno, Príbeh, Nepokojný režisér, Preklad, Párty, Džezík
6. 11. 2010 9 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Roman Pomajbo Posledné písmeno, Nezmyselné vety, Žánre, Interview, Opera, Príbeh
13. 11. 2010 10 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Otázka, Pre nepočujúcich, Nespokojný režisér, Všetko najhoršie, Zoznamka, Nedeľná chvíľka poézie
21. 11. 2010 11 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Marián Miezga Rekvizita, Jedno písmeno, Karaoke, Literárne a filmové názvy, Párty, Džezík
27. 11. 2010 12 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Richard Stanke Preklad, Dve vety, Nespokojný režisér, Pre nepočujúcich, Otázka, Príbeh
4. 12. 2010 13 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Roman Pomajbo Reklamácia, Interview, Zoznamka, Spomalené Zrýchlené, Príbeh
11. 12. 2010 14 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Marián Miezga Otázka, Nespokojný režisér, Dabing, Interview, Stop, Ruky, Nedeľná chvíľka poézie
31. 12. 2010 15 [Poznámka 1] Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Richard Stanke Marián Čekovský, Vidiek, Ady Hajdu, Erika Judínyová, Róbert Jakab, Marián Miezga Žánre, Preklad, Rap, Živé kulisy, Nespokojný režisér, Pieseň pre nepočujúcich, Nálady (pôvodne Opera), Šľahnuté ruky, Jedno slovo
14. 2. 2011 16 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Ľuboš Kostelný Živé kulisy, Jedno písmeno, Dabing, Pre nepočujúcich, Párty, Kto? Čo? Kde?
21. 2. 2011 17 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Richard Stanke Ruky, Nespokojný režisér, Dabing, Súboj, Zvukové efekty, Nedeľná chvíľka poézie
28. 2. 2011 18 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Richard Stanke Vety na zemi, Posledné písmeno, Rekvizita, Jedno slovo, Párty, Otázka, Pieseň pre diváka
7. 3. 2011 19 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Roman Pomajbo Reklamácia, Zvukové efekty, Interview, Dve vety, Stop, Ľudovka
14. 3. 2011 20 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Preklad, Hrdinovia, Dabing, Blázni, Zvukové efekty, Džezík
21. 3. 2011 21 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Richard Stanke Reklamácia, Dve vety, Zvukové efekty, Čelovka, Abeceda, Africký tanec
28. 3. 2011 22 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Zvukové efekty, Ruky, Nespokojný režisér, Divadelný dabing, Čelovka
4. 4. 2011 23 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Marián Čekovský Alter Ego*, Párty, Posledné písmeno, Muzika, Živé kulisy, Džezík
11. 4. 2011 24 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Roman Pomajbo Ruky, Jedno slovo, Zoznamka, Rekvizita, Pre nepočujúcich
18. 4. 2011 25 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Roman Pomajbo Telefón, Zvukové efekty, Čelovka, Živé kulisy, Abeceda, Príbeh
25. 4. 2011 26 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Ady Hajdu Telefón, Párty, Posledné písmeno, Muzika, Nespokojný režisér
2. 5. 2011 27 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Helena Krajčiová Reklamácia, Zoznamka, Dabing, Nálady, Živé kulisy, Pieseň z Avatara
9. 5. 2011 28 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Róbert Jakab Otázka, Ruky, Nespokojný režisér, Nezmyselné vety, Blázni, Jedno slovo
16. 5. 2011 29 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Reklamácia, Niekto volá, Zvukové efekty*, Stop, Nespokojný režisér, Country
23. 5. 2011 30 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Posledné písmeno, Párty, Alter Ego, Opera*, Živé kulisy, Nedeľná chvíľka poézie
30. 5. 2011 31 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Ruky, Zvukové efekty*, Nečakaný telefonát, Zoznamka, Otázka, Žánre, Jedno slovo
6. 6. 2011 32 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Preklad, Čelovka, Príbeh, Pre nepočujúcich, Spomalené zrýchlené, Džezík
13. 6. 2011 33 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Tatiana Vilhelmová Reklamácia, Ruky, Zoznamka, Pre nepočujúcich, Spomalené zrýchlené, Nedeľná chvíľka poézie


(*) takto označené hry neboli vysielané kvôli zachovanie dĺžky časti

  1. Silvestrovské vydanie

3. sezónaUpraviť

Dátum Epizóda Účinkujúci 1 Účinkujúci 2 Účinkujúci 3 Účinkujúci 4 Špeciálny hosť(ia)/
Iní účinkujúci
Hry
5. 9. 2011 1 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Roman Pomajbo Nálady, Vyznanie lásky, Blázni, Zopakuj to, Metal
12. 9. 2011 2 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Ruky, Blázni, Niekto volá, Príbeh, Rekvizita, Country
19. 9. 2011 3 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Táňa Vilhelmová Preklad, Posledné písmeno, Tlačovka, Živé kulisy, Žánre, Škótska ľudovka (pôvodne Jedno slovo)
26. 9. 2011 4 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Preklad, Jedno písmeno, Párty, Správne/Nesprávne, Jedno slovo
3. 10. 2011 5 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Reklamácia, Zvukové efekty, Zoznamka, Živé kulisy, Spomalené zrýchlené, Džezík
10. 10. 2011 6 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Telefón, Nálady, Párty, Posledné písmeno, Vyznanie lásky, Balkánska ľudová
17. 10. 2011 7 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Niekto volá, Žánre, Jedno slovo, Abeceda, Nespokojný režisér, Preklad
24. 10. 2011 8 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Marián Čekovský Telefón, Zoznamka, Vyznanie lásky, Nespokojný režisér, A capella
31. 10. 2011 9 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Ruky, Jedno písmeno, Tlačovka, Vety na zemi, Správne/Nesprávne, Džezík
7. 11. 2011 10 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Preklad, Zopakuj to, Opera, Párty, Abeceda
14. 11. 2011 11 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Marián Čekovský Reklamácia, Zvukové efekty, Tlačovka, Niekto volá, Stop, Otázka, Country
21. 11. 2011 12 Petra Polnišová Róbert Jakab Juraj Kemka Marián Čekovský Nečakaný telefonát, Čelovka, Dve vety, Zvukové efekty, Abeceda, Džezík
28. 11. 2011 13 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Čekovský, Ady Hajdu Ruky, Zoznamka, Pre nepočujúcich, Jedno slovo, Rekvizity, Žánre
5. 12. 2011 14 [Poznámka 1] Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Abeceda, Preklad, Párty, Príbeh, Spomalené zrýchlené, Mikulášska pesnička
31. 12. 2011 15 [Poznámka 2] Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Marián Miezga, Róbert Jakab, Roman Pomajbo, Marián Čekovský, Ady Hajdu, Daniela Hantuchová, Alexander Sassi, Arnold Sassi Čelovka, Abeceda, Zoznamka, Súboj, Vyznanie lásky, Rozhodnutie, Jedno slovo
13. 2. 2012 16 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Alexandra Okálová Reklamácia, Pre nepočujúcich, Zopakuj hit, Zoznamka, Jedno Slovo
20. 2. 2012 17 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Stop, Žánre, Jedno písmeno, Párty, Nedeľná chvíľka poézie
27. 2. 2012 18 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Tlačovka, Zopakuj to, Živé kulisy, Teleshopping, Nedeľná chvíľka poézie
5. 3. 2012 19 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Ľudské zvuky, Dve vety, Príbeh, Abeceda, Telefón, Džezík
12. 3. 2012 20 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Marián Čekovský Reklamácia, Opereta, Stop, Otázka, Párty, A capella
19. 3. 2012 21 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka Alexandra Okálová Reklamácia, Nespokojný režisér, Tlačovka, Otázka, Zopakuj hit
26. 3. 2012 22 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Interview, Posledné písmeno, Vyznanie lásky, Opera, Nálady, Príbeh
2. 4. 2012 23 Petra Polnišová Lukáš Latinák Richard Stanke Juraj Kemka Teleshopping, Filmové a televízne názvy, Farby, Párty, Hrdinovia
9. 4. 2012 24 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Zuzana Smatanová Otázka, Vyznanie lásky, Kto som?, Spomalené zrýchlené, Príbeh
16. 4. 2012 25 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Tatiana Vilhelmová Teleshopping, Párty, Muzika, Nespokojný režisér, Šľahnuté ruky
23. 4. 2012 26 Petra Polnišová Lukáš Latinák Robert Jakab Juraj Kemka Pre nepočujúcich, Posledné písmeno, Blázni, Živé kulisy, Dychovka
30. 4. 2012 27 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Juraj Kemka To by nikdy nepovedal, Tlačovka, Abeceda, Nespokojný režisér, Dabing, Spomalené zrýchlené, Jedno slovo
7. 5. 2012 28 Petra Polnišová Richard Stanke Juraj Kemka Vojta Dyk Preklad, Čelovka, Opera, Žánre, Zopakuj to, "Dykovka"
14. 5. 2012 29 Petra Polnišová Lukáš Latinák Roman Pomajbo Juraj Kemka Pre nepočujucích, Zoznamka, Vyznanie lásky, Príbeh
28. 5. 2012 30 Petra Polnišová Lukáš Latinák Róbert Jakab Juraj Kemka Brechtovo divadlo, Preklad, Rekvizity, Stop, Čelovka, Rýmovanie
4. 6. 2012 31 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Roman Pomajbo Robert Jakab, Juraj Kemka Čelovka, Žánre, Párty, Vyznanie lásky
  1. Mikulášske vydanie
  2. Silvestrovské vydanie

4. sezónaUpraviť

Dátum Epizóda Účinkujúci
1
Účinkujúci
2
Účinkujúci
3
Účinkujúci
4
Špeciálny hosť Hry
8. 9. 2012 1 Marián Miezga Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Abeceda, Párty, Muzika, Príbeh, Jurajova pesnička
15. 9. 2012 2 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Monika Hilmerová Preklad, Tlačovka, Tanečný súboj, Abeceda, Stop, Rýmovanie
22. 9. 2012 3 Marián Miezga Lukáš Latinák Juraj Kemka Richard Stanke Teleshopping, Detektor lži, Jedno slovo, Rekvizita, Ruky, Súboj choreografií
29. 9. 2012 4 Roman Pomajbo Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Reklamácia, Posledné písmeno, Tlačovka, Detektor lži, Stop, Príbeh
6. 10. 2012 5 Roman Pomajbo Lukáš Latinák Juraj Kemka Richard Stanke Preklad, Správne/Nesprávne, Blázni, Abeceda, Nedeľná chvíľka poézie
13. 10. 2012 6 Róbert Jakab Lukáš Latinák Juraj Kemka Monika Hilmerová Abeceda, Párty, Rozosmej ma, Otázka, Jedno slovo
20. 10. 2012 7 Marián Miezga Lukáš Latinák Juraj Kemka Richard Stanke Janka Kolesárová Preklad, Tlačovka, Posledné písmeno, Správne/Nesprávne, Detektor lži, Vyznanie lásky
27. 10. 2012 8 [Poznámka 1] Roman Pomajbo Lukáš Latinák Juraj Kemka Marián Čekovský Ruky, Správne/Nesprávne, Interview, Nespokojný režisér, Vyznanie lásky
3. 11. 2012 9 Róbert Jakab Lukáš Latinák Juraj Kemka Marián Čekovský Nálady, Reklamácia, Fotky, Rozosmej ma, Príbeh
10. 11. 2012 10 Roman Pomajbo Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Detektor lži, Charaktery v obálke, Žánre, Čelovka, Nedeľná chvíľka poézie
17. 11. 2012 11 Petra Polnišová Lukáš Latinák Marián Miezga Richard Stanke Detektor lži, Párty, Rozosmej ma, Stop, Hudobný recitál
24. 11. 2012 12 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Ady Hajdu Nálady, Jedno slovo, Nespokojný režisér, Vety na zemi, Jedno písmeno, Súboj choreografií
1. 12. 2012 13 Marián Miezga Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Daniela Pešková Preklad, Zvukové efekty, Charaktery v obálke, Vyznanie lásky, Country
8. 12. 2012 14 Petra Polnišová Lukáš Latinák Juraj Kemka Marián Čekovský Detektor lži, Charaktery v obálke, Jedno slovo, Správne/Nesprávne, Pár slov
31. 12. 2012 15 Marián Miezga Lukáš Latinák Juraj Kemka Róbert Jakab Jožo Talostan, Ivan Vereš, Marián Čekovský, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Patrik Švajda, Roman Pomajbo, Zdenka Predná, Natália Glosíková, Katka Štumpfová, Katka Lacková, Veronika Feráncová Blázni na povely*, Ruky, Alterego, Párty*, Súboj choreografií, Zopakuj to, Šľahnuté ruky
  1. 100. časť