Zoznam HR objektov 5001 – 5500

Toto je zoznam HR objektov od 5001 do 5500.

Objekt Názov BD HD SAO FK5 IR zdroj Ref. pre IR zdroj Dvoj alebo viac násobná hviezda ADS Počet častí ADS Ident. prem. hviezdy Rektascenzia 1900 Deklinácia 1900 Rektascenzia 2000 Deklinácia 2000 Gal. dĺžka Gal. šíka Viz. mag. Kód Vmag Neistota pri V B-V farba na UBV systéme Neistota pri B-V U-B farba na UBV systéme Neistota pri U-B R-I Kód pre R-I systém (Cousin, Eggen) Spektr. typ Kód spektr. typu Ročný vlastný pohyb v RA J2000, systém FK5 Ročný vlastný pohyb v Dec J2000, systém FK5 D - dynamická paralaxa, inak trigonometrická paralaxa Paralaxa Heliocentrická radiálna rýchlosť Komentár radiálnej rýchlosti Limit rýchlosti rotácie Rýchlosť rotácie, v sin i Neistota a premenlivosť pri rýchlosti rotácie Rozdiel magnitúd Oddelenie zložiek Ident. zložiek Počet zložiek Pozn.
HR 5001 57 Vir BD-19°3653 115202 157823 I 13h 10m 34,2s -19° 24′ 41″ 13h 15m 58,8s -19° 56′ 35″ 310,77 42,56 5,22 +1,03 +0,87 K1III-IV +0,306 -0,116 +0,048 +034 V *
HR 5002 CP-66°2142 115211 252240 6164 13h 10m 28,5s -66° 15′ 18″ 13h 17m 13,0s -66° 47′ 01″ 305,47 -04,04 4,87 +1,50 +1,58 +0,75 K2Ib-II -0,020 -0,014 +0,007 -010 *
HR 5003 BD+73°587 115227 7782 3057 13h 10m 40,0s +73° 19′ 44″ 13h 13m 32,0s +72° 47′ 56″ 120,66 44,23 6,59 +0,08 +0,07 A2V +0,017 -0,016 +002 SB
HR 5004 19 CVn BD+41°2374 115271 44531 13h 11m 02,2s +41° 23′ 00″ 13h 15m 32,0s +40° 51′ 19″ 104,57 75,40 5,79 +0,19 +0,12 A7V -0,108 +0,015 -018 97
HR 5005 BD-00°2674 115308 139254 3058 DK Vir 13h 11m 17,5s -00° 51′ 42″ 13h 16m 25,5s -01° 23′ 26″ 315,84 60,85 6,68 +0,31 +0,08 F1IV -0,035 -0,028 -012 51 *
HR 5006 CD-30°10457 115310 204312 1342 I 13h 11m 19,7s -30° 58′ 37″ 13h 16m 53,1s -31° 30′ 22″ 309,26 31,05 5,10 +0,96 +0,61 : K1III +0,034 -0,048 +0,016 +013 V?
HR 5007 BD+19°2655 115319 100484 13h 11m 22,4s +19° 34′ 47″ 13h 16m 14,3s +19° 03′ 06″ 339,43 80,12 6,45 +0,98 +0,75 G8III -0,102 +0,002 -045
HR 5008 CD-43°8165 115331 224032 1343 13h 11m 25,8s -43° 27′ 05″ 13h 17m 13,9s -43° 58′ 46″ 307,82 18,65 5,84 +0,20 +0,15 +0,09 Am 0,000 -0,008 -012 V *
HR 5009 BD+81°416 115337 2164 3056 W 6153 13h 11m 31,4s +81° 00′ 02″ 13h 12m 25,4s +80° 28′ 17″ 121,85 36,61 6,25 +0,94 K0Ib -0,009 +0,012 -011 V? 4,0 1,1 *
HR 5010 BD+20°2814 115365 82751 3059 W 13h 11m 41,1s +20° 18′ 45″ 13h 16m 32,3s +19° 47′ 07″ 342,33 80,67 6,45 +0,25 +0,08 F0V -0,110 +0,023 -035 161 1,9 203, *
HR 5011 59 Vir BD+10°2531 115383 119847 W 13h 11m 48,7s +09° 56′ 48″ 13h 16m 46,5s +09° 25′ 27″ 322,80 71,31 5,22 +0,59 +0,10 +0,20 E G0V s -0,334 +0,190 +0,079 -026 V? 7 9,1 34,3
HR 5012 CP-71°1458 115439 257028 3061 13h 12m 00,2s -71° 30′ 26″ 13h 19m 18,9s -72° 02′ 08″ 305,11 -09,28 6,04 +1,35 +1,46 K3III -0,013 -0,056 -031
HR 5013 BD+14°2591 115478 100497 I 13h 12m 18,8s +14° 12′ 07″ 13h 17m 15,6s +13° 40′ 32″ 328,35 75,26 5,33 +1,31 +1,51 +0,66 K3III +0,007 +0,039 -025 V? < 19 :
HR 5014 BD+00°3040 115488 139264 W 6171 13h 12m 22,6s -00° 08′ 55″ 13h 17m 29,9s -00° 40′ 36″ 316,69 61,50 6,37 +0,26 +0,04 F0V -0,058 -0,025 -020 120 0,0 0,1
HR 5015 60Sig Vir BD+06°2722 115521 119855 1344 I 6173 13h 12m 33,2s +05° 59′ 48″ 13h 17m 36,3s +05° 28′ 11″ 320,14 67,46 4,80 +1,67 +1,95 +0,84 E M1III -0,005 +0,013 +0,011 -027 V? *
HR 5016 CD-50°7660 115529 240721 13h 12m 34,2s -50° 45′ 31″ 13h 18m 34,6s -51° 17′ 10″ 307,25 11,36 6,19 +0,01 A0V -0,048 -0,023 -004
HR 5017 20 CVn BD+41°2380 115604 44549 494 AO CVn 13h 13m 03,5s +41° 05′ 57″ 13h 17m 32,5s +40° 34′ 21″ 102,73 75,52 4,73 +0,30 +0,21 +0,15 F3III -0,125 +0,021 +0,019 +008 V? 17 *
HR 5018 BD+69°694 115612 16033 3060 13h 13m 11,3s +68° 56′ 06″ 13h 16m 28,6s +68° 24′ 29″ 119,46 48,55 6,20 -0,06 -0,16 B9,5V -0,013 +0,016 -007 V 120 :
HR 5019 61 Vir BD-17°3813 115617 157844 1345 W 13h 13m 10,3s -17° 45′ 18″ 13h 18m 24,3s -18° 18′ 41″ 311,88 44,10 4,74 +0,71 +0,26 +0,36 G6V -1,070 -1,065 +0,115 -009 V? < 17 5,5 231,5
HR 5020 46Gam Hya BD-22°3554 115659 181543 495 I W 6180 13h 13m 29,0s -22° 38′ 38″ 13h 18m 55,3s -23° 10′ 18″ 311,10 39,26 3,00 +0,92 +0,66 +0,47 G8-IIIa +0,064 -0,045 +0,027 -005 V? < 17 6,7 138,4 *
HR 5021 BD+04°2721 115709 119867 13h 13m 47,1s +04° 12′ 51″ 13h 18m 51,1s +03° 41′ 16″ 319,73 65,66 6,62 +0,06 +0,03 A1IV -0,050 -0,011 -001 SB 47
HR 5022 BD+34°2410 115723 63462 I 13h 13m 49,9s +34° 37′ 28″ 13h 18m 27,8s +34° 05′ 53″ 84,77 80,93 5,82 +1,35 K4,5III +0,033 +0,003 -020
HR 5023 21 CVn BD+50°1994 115735 44556 3063 BK CVn 13h 13m 59,3s +50° 12′ 29″ 13h 18m 14,5s +49° 40′ 55″ 111,85 66,87 5,15 -0,07 -0,20 A0V -0,033 +0,015 +0,020 -003 106 *
HR 5024 CP-59°4912 115778 240756 W 13h 14m 12,8s -59° 14′ 49″ 13h 20m 34,9s -59° 46′ 24″ 306,60 2,89 6,18 +0,43 F3-F5II -0,042 -0,024 -010 6,4 13,1
HR 5025 BD+35°2435 115810 63468 3064 8861 D 13h 14m 28,3s +35° 39′ 12″ 13h 19m 04,2s +35° 07′ 41″ 88,19 80,06 6,02 +0,24 F0IV -0,030 +0,019 -002 82 3,6 319,0 AD 4
HR 5026 CP-52°6405 115823 240762 6190 13h 14m 32,9s -52° 13′ 20″ 13h 20m 37,8s -52° 44′ 53″ 307,41 9,87 5,48 -0,13 -0,52 -0,15 B6V -0,030 -0,019 +010 SB 73 *
HR 5027 CP-55°5504 115842 240765 3065 6193 13h 14m 36,3s -55° 16′ 32″ 13h 20m 48,3s -55° 48′ 02″ 307,08 6,83 6,02 +0,29 -0,69 +0,22 B0,5Ia e -0,009 +0,004 -003 90 *
HR 5028 Iot Cen CD-36°8497 115892 204371 496 13h 14m 58,4s -36° 11′ 05″ 13h 20m 35,8s -36° 42′ 44″ 309,42 25,79 2,75 +0,04 +0,03 -0,01 A2V -0,341 -0,085 +0,062 +000 85
HR 5029 CD-46°8580 115912 224080 13h 15m 03,8s -46° 21′ 21″ 13h 20m 57,7s -46° 52′ 50″ 308,17 15,69 5,77 +1,12 +1,01 K1III -0,075 +0,004 -003
HR 5030 CP-71°1467 115967 257033 W 13h 15m 27,3s -71° 37′ 20″ 13h 22m 52,6s -72° 08′ 48″ 305,37 -09,42 6,05 +0,09 -0,34 B6V -0,023 -0,013 +033 SB 1,4 0,3 *
HR 5031 BD+03°2758 115995 119889 8864 13h 15m 37,1s +03° 28′ 02″ 13h 20m 41,6s +02° 56′ 30″ 320,32 64,82 6,26 +0,10 +0,10 A3V -0,059 -0,029 D +0,005 -004 V 80 0,4 1,1
HR 5032 23 CVn BD+40°2647 116010 44570 1346 I 13h 15m 50,1s +40° 40′ 31″ 13h 20m 19,0s +40° 09′ 02″ 100,09 75,67 5,60 +1,20 K1III -0,058 -0,002 -021
HR 5033 BD-18°3587 116061 157879 6206 13h 16m 07,2s -18° 57′ 54″ 13h 21m 29,9s -19° 29′ 20″ 312,61 42,82 6,21 +0,09 +0,08 A2V -0,066 +0,008 -008 V?
HR 5034 CP-60°4627 116072 252283 W B V790 Cen 13h 16m 07,7s -60° 26′ 52″ 13h 22m 35,7s -60° 58′ 20″ 306,70 1,67 6,18 +0,01 -0,58 B2,5Vn -0,020 -0,013 +003 V 233 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5035 CP-60°4627 116087 252284 1347 W A 13h 16m 10,1s -60° 27′ 51″ 13h 22m 37,9s -60° 59′ 18″ 306,71 1,65 4,53 -0,13 -0,60 -0,15 B3V -0,039 -0,014 +006 V 241 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5036 CD-51°7465 116084 240782 13h 16m 11,1s -51° 39′ 32″ 13h 22m 16,2s -52° 10′ 59″ 307,73 10,40 5,83 +0,12 -0,72 B2,5Ib -0,010 +0,001 -015 *
HR 5037 BD+02°2664 116160 119899 3067 13h 16m 36,5s +02° 36′ 46″ 13h 21m 41,6s +02° 05′ 14″ 320,35 63,93 5,69 +0,06 +0,03 A2V -0,061 -0,053 -007 V 200
HR 5038 CD-47°8260 116197 224095 W 13h 16m 54,8s -47° 25′ 11″ 13h 22m 52,7s -47° 56′ 35″ 308,36 14,60 6,16 +0,18 A4V +0,036 +0,005 -000 V? 0,3 0,6
HR 5039 CD-47°8261 116226 224096 3068 13h 17m 03,9s -48° 02′ 22″ 13h 23m 02,6s -48° 33′ 46″ 308,31 13,98 6,38 -0,07 -0,44 B6IV -0,006 -0,001 -041 *
HR 5040 64 Vir BD+05°2737 116235 119905 13h 17m 07,1s +05° 40′ 45″ 13h 22m 09,7s +05° 09′ 17″ 322,72 66,84 5,87 +0,12 +0,10 +0,04 A2m -0,065 -0,036 -010 V 20
HR 5041 CP-63°2732 116243 252293 13h 17m 17,0s -64° 00′ 44″ 13h 24m 00,5s -64° 32′ 09″ 306,42 -01,88 4,53 +0,85 +0,47 +0,43 G6II +0,029 -0,026 +0,002 +012
HR 5042 Iot1Mus CP-74°1057 116244 257041 3070 13h 17m 14,0s -74° 21′ 42″ 13h 25m 07,1s -74° 53′ 16″ 305,17 -12,16 5,05 +1,11 +1,01 +0,54 K0III -0,115 -0,130 +0,016 +028
HR 5043 CD-32°9322 116278 204420 6212 13h 17m 31,6s -32° 40′ 01″ 13h 23m 08,7s -33° 11′ 24″ 310,53 29,21 6,22 +1,65 +1,96 +0,94 E M1III -0,005 -0,005 -013 *
HR 5044 63 Vir BD-16°3650 116292 157899 6213 13h 17m 39,6s -17° 12′ 41″ 13h 23m 01,1s -17° 44′ 07″ 313,50 44,49 5,37 +0,99 +0,75 +0,49 KIII -0,047 -0,029 +0,004 -027
HR 5045 BD+44°2269 116303 44582 6210 13h 17m 41,4s +44° 25′ 34″ 13h 22m 03,8s +43° 54′ 11″ 104,70 72,12 6,35 +0,24 +0,06 +0,14 A7m -0,071 +0,010 -001 36
HR 5046 CD-49°7884 116338 224104 13h 17m 51,4s -49° 17′ 58″ 13h 23m 52,3s -49° 49′ 23″ 308,29 12,71 6,48 +0,96 G8III -0,067 -0,044 -032 V
HR 5047 65 Vir BD-04°3469 116365 139308 3069 I 13h 18m 07,9s -04° 24′ 05″ 13h 23m 18,9s -04° 55′ 28″ 317,64 57,03 5,89 +1,43 +1,66 K3III -0,019 -0,015 +010
HR 5048 CP-63°2743 116457 252304 3071 W 13h 18m 32,1s -63° 57′ 46″ 13h 25m 13,9s -64° 29′ 07″ 306,56 -01,85 5,31 +0,40 -0,01 F2III -0,157 -0,022 +0,008 -002 0 5,7 25,7 *
HR 5049 CP-69°1838 116458 257042 13h 18m 32,5s -70° 06′ 21″ 13h 25m 50,1s -70° 37′ 39″ 305,80 -07,95 5,67 -0,03 -0,18 ApHgMn: -0,067 -0,009 +008 V 49 *
HR 5050 66 Vir BD-04°3472 116568 139324 13h 19m 20,8s -04° 38′ 29″ 13h 24m 33,2s -05° 09′ 50″ 318,08 56,73 5,75 +0,42 -0,04 F3-4V s +0,159 -0,030 +014 SB 40
HR 5051 Iot2Mus CP-74°1059 116579 257047 13h 19m 21,4s -74° 10′ 15″ 13h 27m 18,3s -74° 41′ 31″ 305,34 -11,99 6,63 -0,06 -0,24 B9V -0,049 -0,017 -003
HR 5052 BD+37°2404 116581 63514 I 6220 13h 19m 21,9s +37° 33′ 22″ 13h 23m 54,0s +37° 02′ 02″ 90,25 77,95 6,07 +1,68 M3III +0,022 -0,006 +000
HR 5053 BD+13°2663 116594 100553 13h 19m 33,8s +12° 57′ 09″ 13h 24m 30,5s +12° 25′ 55″ 332,35 73,39 6,44 +1,06 +0,91 K0III -0,016 +0,041 -006 SB
HR 5054 79Zet UMa BD+55°1598 116656 28737 497 I 8891 A 6224 13h 19m 54,0s +55° 26′ 51″ 13h 23m 55,5s +54° 55′ 31″ 113,11 61,58 2,27 +0,02 +0,03 -0,02 A1VpSrSi +0,122 -0,020 +0,047 -006 SB2O 32 1,7 0,0 AP 4 *
HR 5055 79Zet UMa BD+55°1598 116657 28738 I : 8891 B 6225 13h 19m 54,9s +55° 26′ 39″ 13h 23m 56,4s +54° 55′ 18″ 113,11 61,58 3,95 +0,13 +0,09 A1m +0,119 -0,028 +0,047 -009 SB1O 57 1,7 0,0 AP 4 *
HR 5056 67Alp Vir BD-10°3672 116658 157923 498 I W Alp Vir 13h 19m 55,4s -10° 38′ 22″ 13h 25m 11,6s -11° 09′ 41″ 316,11 50,84 0,98 -0,23 -0,93 -0,24 B1III-IV+B2V -0,041 -0,028 +0,023 +001 SB2O 159 1,5 0,0 O 5 *
HR 5057 BD+24°2578 116706 82825 3072 13h 20m 20,5s +24° 22′ 32″ 13h 25m 06,7s +23° 51′ 16″ 11,48 81,73 5,78 +0,06 +0,08 A3IV -0,013 -0,009 -003 SB? 60
HR 5058 CD-39°8246 116713 204465 3073 13h 20m 19,7s -39° 13′ 59″ 13h 26m 07,8s -39° 45′ 19″ 310,14 22,63 5,09 +1,20 +1,02 K0,5III:Ba3 +0,184 -0,052 +0,012 +067 V *
HR 5059 BD-00°2686 116831 139337 3074 6242 13h 21m 04,0s -00° 40′ 21″ 13h 26m 11,4s -01° 11′ 33″ 320,78 60,47 5,97 +0,19 +0,13 A7III -0,111 +0,004 -020 112 3 *
HR 5060 CD-40°7894 116835 224148 13h 21m 06,8s -40° 58′ 40″ 13h 26m 56,1s -41° 29′ 53″ 310,04 20,88 5,69 +1,47 K3III -0,004 -0,019 -024
HR 5061 CD-48°8202 116836 224149 W 13h 21m 04,2s -48° 37′ 26″ 13h 27m 06,3s -49° 08′ 38″ 308,91 13,31 6,31 A0III-IV -0,021 -0,006 -018 0,0 0,1
HR 5062 80 UMa BD+55°1603 116842 28751 6238 13h 21m 13,1s +55° 30′ 32″ 13h 25m 13,5s +54° 59′ 17″ 112,77 61,47 4,01 +0,16 +0,08 +0,07 A5V +0,118 -0,016 +0,045 -009 SB 218 *
HR 5063 CD-48°8206 116862 224151 13h 21m 17,8s -48° 51′ 42″ 13h 27m 20,8s -49° 22′ 51″ 308,92 13,07 6,28 -0,12 -0,69 B3IV +0,011 +0,010 -006 V?
HR 5064 68 Vir BD-11°3516 116870 157938 1348 I 6244 13h 21m 26,1s -12° 11′ 14″ 13h 26m 43,2s -12° 42′ 28″ 316,18 49,25 5,25 +1,52 +1,75 +0,87 M0III v -0,130 -0,020 -029 V? *
HR 5065 CD-39°8260 116873 204483 W 13h 21m 27,2s -39° 38′ 36″ 13h 27m 14,7s -40° 09′ 47″ 310,31 22,20 6,40 +0,98 G8/K0III -0,007 -0,002 +014 V 5,7 45,4
HR 5066 CP-68°1929 116890 252321 EZ Mus 13h 21m 30,9s -69° 06′ 28″ 13h 28m 46,4s -69° 37′ 41″ 306,19 -06,99 6,20 +0,02 -0,42 ApSi -0,047 -0,045 +016 V *
HR 5067 BD+46°1868 116957 44611 13h 21m 59,1s +46° 32′ 54″ 13h 26m 16,6s +46° 01′ 41″ 105,14 69,88 5,88 +0,97 gK0 +0,024 -0,021 +004
HR 5068 69 Vir BD-15°3668 116976 157946 I 6253 13h 22m 07,0s -15° 27′ 18″ 13h 27m 27,2s -15° 58′ 25″ 315,45 46,02 4,76 +1,09 +1,06 +0,53 K0-III-IVCN2Fe0,5 v -0,119 +0,024 +0,059 -014 V *
HR 5069 CP-64°2418 117025 252329 13h 22m 19,5s -64° 09′ 26″ 13h 29m 07,6s -64° 40′ 33″ 306,95 -02,10 6,11 +0,11 +0,05 +0,05 ApSrEuCr -0,083 -0,005 +015 *
HR 5070 BD+64°949 117043 16071 13h 22m 34,8s +63° 46′ 29″ 13h 25m 59,9s +63° 15′ 40″ 116,41 53,43 6,50 +0,74 +0,30 G6V -0,392 +0,216 +0,028 -031 V *
HR 5071 CD-50°7812 117150 240883 13h 23m 17,3s -50° 38′ 49″ 13h 29m 25,2s -51° 09′ 55″ 308,99 11,26 5,06 +0,07 +0,07 A1V -0,002 -0,017 +0,011 -002 V 243 :
HR 5072 70 Vir BD+14°2621 117176 100582 1349 W 13h 23m 32,3s +14° 18′ 46″ 13h 28m 25,8s +13° 46′ 44″ 337,69 74,11 4,98 +0,71 +0,26 +0,39 G4V -0,236 -0,577 +0,043 +005 V 1 3,6 286,4 *
HR 5073 BD+73°592 117187 7814 499 I W 6254 13h 23m 35,0s +72° 54′ 39″ 13h 26m 08,1s +72° 23′ 29″ 119,27 44,49 5,79 +1,63 +1,90 M1IIIab +0,022 -0,009 -048 V 7,4 25,7
HR 5074 BD+65°935 117200 16078 W A 13h 23m 42,6s +65° 15′ 12″ 13h 27m 04,6s +64° 44′ 08″ 116,77 51,96 6,66 +0,37 0,00 F0 -0,068 +0,028 -013 21 0,4 47,0 AB 3 *
HR 5075 BD+65°936 117201 16079 W B 13h 23m 48,6s +65° 14′ 13″ 13h 27m 10,7s +64° 43′ 10″ 116,75 51,98 7,04 +0,39 -0,01 F0 -0,063 +0,032 -015 30 0,4 47,0 AB 3 *
HR 5076 BD+53°1622 117242 28763 13h 23m 58,4s +53° 15′ 51″ 13h 27m 59,5s +52° 44′ 45″ 110,49 63,49 6,34 +0,23 +0,14 F0 -0,114 -0,008 -007 101
HR 5077 BD+41°2400 117261 44621 13h 24m 01,4s +41° 14′ 57″ 13h 28m 26,2s +40° 43′ 47″ 95,99 74,40 6,47 +0,92 G8III +0,009 -0,056 -058
HR 5078 BD-00°2694 117267 139359 13h 24m 06,9s -00° 50′ 43″ 13h 29m 14,9s -01° 21′ 52″ 322,16 60,09 6,43 +1,11 +1,11 +0,36 E K0III -0,043 -0,062 +039 V? *
HR 5079 BD+51°1846 117281 28766 13h 24m 05,8s +51° 06′ 15″ 13h 28m 11,7s +50° 35′ 14″ 108,77 65,52 6,80 R F1IV -0,113 +0,041 -016
HR 5080 BD-22°3601 117287 181695 I 8920 R Hya 13h 24m 14,8s -22° 45′ 52″ 13h 29m 42,8s -23° 16′ 53″ 314,22 38,75 4,97 +1,60 +0,68 +2,42 M7IIIe v -0,056 +0,016 -010 V 8,5 21,2 *
HR 5081 71 Vir BD+11°2575 117304 100592 3076 13h 24m 15,7s +11° 20′ 12″ 13h 29m 13,0s +10° 49′ 06″ 333,33 71,42 5,65 +1,05 K0III -0,061 -0,035 -001 SB
HR 5082 CP-76°767 117360 257060 W S Cha 13h 24m 33,3s -77° 02′ 59″ 13h 33m 14,8s -77° 34′ 06″ 305,25 -14,88 6,48 +0,48 -0,06 F6V -0,344 -0,112 +0,034 -036 V? 0 2,8 22,4 *
HR 5083 BD+51°1847 117361 28771 13h 24m 38,9s +51° 14′ 17″ 13h 28m 45,7s +50° 43′ 06″ 108,68 65,36 6,43 +0,37 +0,05 F0IV +0,029 -0,083 -007 *
HR 5084 Kap Oct CP-85°384 117374 258674 1665 13h 24m 42,1s -85° 16′ 25″ 13h 40m 55,5s -85° 47′ 10″ 303,91 -23,01 5,58 +0,18 +0,16 Am -0,090 -0,018 -009 SB *
HR 5085 BD+60°1461 117376 16080 500 W 13h 24m 46,9s +60° 27′ 44″ 13h 28m 27,1s +59° 56′ 45″ 114,52 56,57 5,40 -0,01 -0,02 A1Vn -0,080 +0,037 +0,025 -003 V 144 3,3 182,3 AC 3 *
HR 5086 BD+07°2655 117404 119962 3077 I 13h 24m 59,1s +07° 41′ 44″ 13h 30m 00,1s +07° 10′ 44″ 329,33 68,05 6,17 +1,47 +1,80 K5 +0,004 +0,003 -003
HR 5087 BD+06°2750 117405 119961 13h 24m 55,8s +06° 31′ 43″ 13h 29m 57,6s +06° 00′ 48″ 328,11 66,98 6,51 +0,96 +0,59 K0 -0,017 +0,050 -019
HR 5088 72 Vir BD-05°3706 117436 139370 8924 6281 13h 25m 12,6s -05° 57′ 15″ 13h 30m 25,7s -06° 28′ 13″ 320,03 55,10 6,09 +0,33 +0,07 F2V +0,042 +0,017 -009 SB 131 4,9 29,8 *
HR 5089 CD-38°8592 117440 204545 W 6283 13h 25m 14,6s -38° 53′ 27″ 13h 31m 02,7s -39° 24′ 27″ 311,22 22,83 3,88 +1,17 +1,03 +0,59 G9Ib* -0,012 -0,015 +0,012 -002 SB 0,1 0,2 *
HR 5090 CD-27°9278 117558 181723 13h 25m 59,7s -27° 35′ 50″ 13h 31m 33,3s -28° 06′ 46″ 313,60 33,93 6,47 +0,10 A1V -0,062 +0,002 -004
HR 5091 BD+79°422 117566 7821 3075 13h 26m 05,5s +79° 09′ 38″ 13h 26m 56,7s +78° 38′ 38″ 120,71 38,33 5,77 +0,77 +0,35 G2,5IIIbCH1 -0,146 +0,029 +015
HR 5092 CD-37°8695 117597 204561 13h 26m 17,8s -37° 52′ 58″ 13h 32m 05,3s -38° 23′ 57″ 311,62 23,79 6,16 +1,04 K1III +0,035 -0,043 +004 V
HR 5093 CP-64°2465 117651 252361 13h 26m 37,4s -65° 07′ 04″ 13h 33m 35,7s -65° 37′ 57″ 307,27 -03,12 6,37 -0,02 -0,08 A0V -0,048 -0,012 +012
HR 5094 73 Vir BD-17°3877 117661 157987 3078 W HX Vir 13h 26m 39,1s -18° 12′ 48″ 13h 32m 02,8s -18° 43′ 44″ 316,15 43,10 6,01 +0,18 +0,16 +0,07 F0IV-V -0,099 -0,014 -018 60 0,2 0,1 *
HR 5095 74 Vir BD-05°3714 117675 139390 3079 I 6297 13h 26m 45,9s -05° 44′ 22″ 13h 31m 57,9s -06° 15′ 21″ 320,78 55,21 4,69 +1,62 +1,95 +1,16 M2III -0,104 -0,045 +0,020 +018 V
HR 5096 BD+42°2405 117710 44637 13h 26m 55,4s +42° 37′ 14″ 13h 31m 15,8s +42° 06′ 22″ 96,97 72,96 6,08 +1,05 K2III -0,093 +0,026 +0,012 -020
HR 5097 CD-28°10128 117716 181737 3080 13h 27m 01,6s -28° 10′ 39″ 13h 32m 35,9s -28° 41′ 34″ 313,74 33,31 5,69 +0,04 A1Vn -0,095 -0,022 -022
HR 5098 CD-28°10127 117718 181735 13h 26m 59,0s -29° 03′ 03″ 13h 32m 34,5s -29° 33′ 55″ 313,54 32,46 6,45 +0,44 0,00 ? F3IV -0,072 +0,004 -020
HR 5099 75 Vir BD-14°3739 117789 157998 I W 13h 27m 30,9s -14° 50′ 55″ 13h 32m 51,7s -15° 21′ 47″ 317,47 46,34 5,55 +1,23 +1,22 K1,5IIIb -0,073 -0,002 -040 V 5,6 79,6 AB 3
HR 5100 76 Vir BD-09°3711 117818 139401 3081 I 13h 27m 41,9s -09° 38′ 59″ 13h 32m 58,1s -10° 09′ 54″ 319,44 51,37 5,21 +0,96 +0,60 +0,50 K0III -0,029 -0,036 +0,021 -001 < 19 :
HR 5101 BD-06°3837 117833 139403 I S Vir 13h 27m 46,7s -06° 40′ 51″ 13h 33m 00,7s -07° 11′ 42″ 320,76 54,23 6,68 +1,28 +0,91 +1,86 M7IIIe +0,050 -0,005 +010 *
HR 5102 BD+25°2643 117876 82875 8937 13h 28m 03,9s +24° 51′ 58″ 13h 32m 48,1s +24° 20′ 47″ 18,61 80,28 6,11 +0,96 +0,70 +0,53 G8III +0,049 -0,206 +006 V? 6,7 1,5
HR 5103 CD-47°8417 117919 224254 W 13h 28m 24,1s -47° 45′ 32″ 13h 34m 28,9s -48° 16′ 20″ 310,29 13,98 6,33 -0,05 B8III -0,029 -0,012 -004 2,0 0,5
HR 5104 CD-32°9459 118010 204612 3082 6315 13h 29m 02,7s -32° 47′ 52″ 13h 34m 43,6s -33° 18′ 39″ 313,24 28,69 6,44 +1,26 K2III -0,049 -0,012 -009
HR 5105 78 Vir BD+04°2764 118022 120004 1351 CW Vir 13h 29m 03,8s +04° 10′ 21″ 13h 34m 07,9s +03° 39′ 32″ 328,27 64,41 4,94 +0,03 0,00 -0,03 A1pSrCrEu +0,044 -0,024 +0,021 -012 SB 15 *
HR 5106 BD-12°3843 118054 158021 8954 6316 13h 29m 21,3s -12° 42′ 05″ 13h 34m 40,5s -13° 12′ 52″ 318,87 48,32 5,91 +0,02 -0,09 A2pSrEu:Cr: -0,044 -0,010 D +0,007 -020 V? 0,4 0,3 AB 3 *
HR 5107 79Zet Vir BD+00°3076 118098 139420 501 13h 29m 35,8s -00° 05′ 05″ 13h 34m 41,6s -00° 35′ 45″ 325,25 60,39 3,37 +0,11 +0,10 +0,06 A3V -0,285 +0,042 +0,044 -013 173 *
HR 5108 BD+39°2658 118156 63616 8956 13h 29m 56,7s +39° 18′ 04″ 13h 34m 21,8s +38° 47′ 21″ 88,07 75,29 6,37 +0,21 +0,11 F0IV +0,013 +0,024 -012 97 4,3 30,6 *
HR 5109 81 UMa BD+56°1667 118214 28803 6319 13h 30m 16,6s +55° 51′ 39″ 13h 34m 07,3s +55° 20′ 55″ 110,49 60,74 5,60 -0,03 -0,09 A0V -0,022 -0,002 +0,013 -007 V 156
HR 5110 BD+37°2426 118216 63623 502 BH CVn 13h 30m 19,9s +37° 41′ 41″ 13h 34m 47,8s +37° 10′ 57″ 83,33 76,41 4,98 +0,40 +0,06 +0,30 F2IV +0,086 -0,009 +0,022 +007 SBO 0 *
HR 5111 80 Vir BD-04°3515 118219 139428 1352 13h 30m 19,0s -04° 53′ 13″ 13h 35m 31,3s -05° 23′ 46″ 322,71 55,77 5,73 +0,95 +0,66 G6III +0,017 +0,085 -008
HR 5112 24 CVn BD+49°2227 118232 44668 3083 6322 13h 30m 22,1s +49° 31′ 38″ 13h 34m 27,3s +49° 00′ 58″ 104,99 66,59 4,70 +0,12 +0,11 +0,02 A5V -0,127 +0,030 +0,034 -018 V 178 *
HR 5113 CP-61°3841 118261 252387 W 13h 30m 25,2s -61° 10′ 40″ 13h 37m 12,2s -61° 41′ 31″ 308,33 0,70 5,63 +0,50 F6V +0,135 -0,113 D +0,032 +040 SB 111 0,2 0,3 AB 3 *
HR 5114 BD+10°2565 118266 100630 W 13h 30m 35,2s +10° 43′ 05″ 13h 35m 33,3s +10° 12′ 17″ 336,59 70,14 6,49 +1,03 +0,90 +0,52 K1III+F6V +0,077 -0,061 +033 V? 2,0 70,2 *
HR 5115 CP-75°882 118285 257069 503 13h 30m 38,2s -75° 10′ 25″ 13h 39m 11,9s -75° 41′ 02″ 305,94 -13,09 6,34 +0,01 -0,26 B8IV -0,027 -0,006 +018 SB2 *
HR 5116 BD+44°2285 118295 44675 1353 13h 30m 58,7s +44° 42′ 29″ 13h 35m 14,1s +44° 11′ 49″ 98,48 70,79 6,84 +0,20 +0,25 A7-F0III -0,016 +0,015 -026 101
HR 5117 CD-33°9189 118319 204653 13h 31m 07,0s -33° 57′ 22″ 13h 36m 50,5s -34° 28′ 04″ 313,47 27,47 6,50 +1,03 +0,85 K0III -0,011 -0,028 +022 V?
HR 5118 CD-43°8418 118338 224275 3084 13h 31m 07,7s -43° 37′ 56″ 13h 37m 06,0s -44° 08′ 36″ 311,52 17,97 5,98 +0,94 G8-K0III -0,050 -0,020 +006
HR 5119 CP-69°1898 118344 257070 3086 13h 31m 10,2s -69° 56′ 03″ 13h 38m 45,7s -70° 26′ 42″ 306,91 -07,94 6,10 +1,42 +1,73 K3III -0,068 -0,032 +002
HR 5120 CD-25°9900 118349 181790 8966 A 13h 31m 15,4s -25° 59′ 06″ 13h 36m 48,4s -26° 29′ 42″ 315,38 35,28 5,78 +0,22 +0,19 A7III -0,091 +0,021 +0,021 -010 1,0 10,1 AB 4 *
HR 5121 CD-45°8578 118354 224283 13h 31m 20,6s -45° 55′ 01″ 13h 37m 23,7s -46° 25′ 42″ 311,13 15,71 5,90 -0,12 B8V -0,009 -0,033 +003 V?
HR 5122 CP-57°6169 118384 241013 W 13h 31m 33,8s -57° 54′ 14″ 13h 38m 07,6s -58° 24′ 54″ 309,03 3,90 6,42 +1,12 +0,93 K1III -0,008 -0,036 +001 4,6 2,5
HR 5123 BD+25°2652 118508 82905 3085 I 6342 13h 32m 16,7s +25° 07′ 24″ 13h 36m 59,1s +24° 36′ 48″ 21,68 79,45 5,74 +1,55 +1,85 M2III -0,024 -0,005 -031 V
HR 5124 CP-56°5856 118520 241026 W 13h 32m 17,2s -57° 06′ 49″ 13h 38m 49,1s -57° 37′ 23″ 309,26 4,67 6,01 +1,14 G5Ib -0,006 -0,014 -010 0,0 0,1
HR 5125 CP-70°1653 118522 257074 13h 32m 19,6s -70° 16′ 44″ 13h 40m 00,6s -70° 47′ 18″ 306,94 -08,30 6,59 +1,30 +1,09 K0III -0,026 -0,028 -003
HR 5126 BD+50°2014 118536 44682 13h 32m 35,8s +49° 59′ 49″ 13h 36m 39,8s +49° 29′ 12″ 104,68 66,01 6,49 R K1III -0,004 -0,012 -010
HR 5127 25 CVn BD+37°2433 118623 63648 8974 13h 33m 01,0s +36° 48′ 13″ 13h 37m 27,6s +36° 17′ 42″ 78,96 76,61 4,82 +0,23 +0,09 +0,13 A7III -0,099 +0,027 +0,030 -006 V 204 2,0 1,7 AB 3 *
HR 5128 CD-28°10181 118646 181825 13h 33m 04,8s -29° 03′ 00″ 13h 38m 42,0s -29° 33′ 39″ 315,08 32,19 5,83 +0,40 F5V -0,078 -0,069 +004
HR 5129 BD+15°2602 118660 100644 13h 33m 14,3s +14° 48′ 41″ 13h 38m 07,9s +14° 18′ 06″ 345,58 73,18 6,52 +0,25 +0,11 A9V s +0,036 -0,019 -002 90 *
HR 5130 CP-63°2896 118666 252400 13h 33m 10,5s -64° 04′ 07″ 13h 40m 10,9s -64° 34′ 37″ 308,14 -02,20 5,79 +0,39 +0,02 F3III-IV -0,059 -0,012 +004
HR 5131 BD+77°516 118686 7848 I 13h 33m 23,5s +77° 03′ 26″ 13h 34m 42,8s +76° 32′ 48″ 119,65 40,30 6,57 R K5III: -0,026 -0,003 -014
HR 5132 Eps Cen CP-52°6655 118716 241047 504 W Eps Cen 13h 33m 32,9s -52° 57′ 28″ 13h 39m 53,2s -53° 27′ 59″ 310,19 8,72 2,30 -0,22 -0,92 -0,24 B1III -0,028 -0,016 +003 159 8,4 36,9 *
HR 5133 BD+51°1856 118741 28819 I 8979 13h 33m 42,6s +51° 13′ 25″ 13h 37m 43,0s +50° 42′ 53″ 105,56 64,82 6,48 +1,55 +1,66 +1,05 M2II-III+K3III: -0,012 +0,001 D +0,003 -048 V 1,3 1,8 *
HR 5134 CD-49°8095 118767 224317 I V744 Cen 13h 33m 48,8s -49° 26′ 33″ 13h 39m 59,7s -49° 57′ 01″ 310,89 12,17 6,00 +1,50 +1,15 +1,75 E M5III -0,113 +0,011 -011 *
HR 5135 CD-39°8390 118781 204708 V765 Cen 13h 33m 48,4s -39° 14′ 22″ 13h 39m 40,8s -39° 44′ 53″ 312,92 22,19 6,27 +1,66 +1,78 M4III -0,020 -0,025 -048 V *
HR 5136 CD-39°8392 118799 204712 13h 33m 55,9s -39° 32′ 32″ 13h 39m 48,6s -40° 03′ 07″ 312,88 21,88 5,60 +1,30 K2/3III -0,044 -0,061 +001
HR 5137 BD+19°2697 118839 100650 13h 34m 13,5s +18° 46′ 26″ 13h 39m 02,3s +18° 15′ 55″ 356,46 75,91 6,48 +1,20 +1,27 K3III -0,045 -0,018 -011
HR 5138 BD+11°2589 118889 100654 8987 6363 13h 34m 38,7s +11° 15′ 15″ 13h 39m 34,6s +10° 44′ 46″ 339,90 70,08 5,57 +0,33 +0,05 F0V -0,112 -0,013 +0,011 -018 V 111 : 0,2 0,1 AB 3 *
HR 5139 BD+71°659 118904 7854 505 I 13h 34m 46,8s +71° 45′ 04″ 13h 37m 11,0s +71° 14′ 32″ 117,72 45,42 5,50 +1,20 gK2 -0,038 -0,006 +015
HR 5140 CP-58°5059 118978 241080 13h 35m 22,9s -58° 16′ 51″ 13h 42m 01,1s -58° 47′ 14″ 309,46 3,44 5,38 -0,03 -0,23 B9III -0,035 -0,010 -008 V 228 : *
HR 5141 CP-53°5725 118991 241076 W 13h 35m 20,3s -54° 03′ 09″ 13h 41m 44,7s -54° 33′ 36″ 310,25 7,60 5,01 -0,05 -0,23 B8Vn -0,048 -0,047 D +0,003 +010 V 281 : 1,4 5,4 *
HR 5142 82 UMa BD+53°1640 119024 28832 13h 35m 38,3s +53° 25′ 36″ 13h 39m 30,4s +52° 55′ 17″ 107,04 62,70 5,46 +0,10 +0,04 A3Vn -0,142 +0,060 +0,011 -015 V 181
HR 5143 BD+31°2526 119035 63676 13h 35m 42,4s +31° 30′ 58″ 13h 40m 15,6s +31° 00′ 43″ 55,83 78,65 6,21 +0,96 G5II: -0,078 +0,087 -018 SB
HR 5144 1 Boo BD+20°2858 119055 82942 8991 13h 35m 53,8s +20° 27′ 41″ 13h 40m 40,5s +19° 57′ 20″ 3,08 76,64 5,75 +0,01 0,00 A1V -0,049 +0,023 D +0,018 -026 V 45 3,5 4,8 AB 3 *
HR 5145 BD+28°2248 119081 82944 W 13h 36m 02,2s +28° 34′ 16″ 13h 40m 39,1s +28° 03′ 55″ 40,68 79,06 6,23 +1,28 +1,50 K3III -0,066 +0,014 -063 3,3 91,2
HR 5146 BD-22°3645 119086 181863 1354 8994 13h 35m 59,6s -22° 56′ 38″ 13h 41m 30,9s -23° 26′ 59″ 317,55 38,00 6,59 +0,06 +0,05 A0 -0,009 +0,003 -013 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5147 CD-32°9549 119090 204739 I : T Cen 13h 36m 01,6s -33° 05′ 30″ 13h 41m 45,7s -33° 35′ 49″ 314,80 28,11 6,05 +1,44 +1,10 +1,09 K0e-M4IIe v -0,014 +0,026 +028 V *
HR 5148 BD+51°1859 119124 28836 8992 13h 36m 25,3s +51° 01′ 26″ 13h 40m 23,2s +50° 31′ 10″ 104,46 64,82 6,32 +0,54 -0,03 F7-9V -0,132 +0,060 +0,049 -015 V 12 4,3 17,6 *
HR 5149 2 Boo BD+23°2600 119126 82946 13h 36m 18,4s +23° 00′ 09″ 13h 41m 02,3s +22° 29′ 45″ 13,26 77,84 5,62 +1,01 G9III -0,020 -0,025 +005
HR 5150 82 Vir BD-07°3674 119149 139490 1355 I 6390 13h 36m 21,7s -08° 11′ 54″ 13h 41m 36,8s -08° 42′ 11″ 323,42 52,16 5,01 +1,63 +1,95 +1,16 M1,5III -0,094 +0,040 +0,013 -037
HR 5151 CP-56°5891 119159 241096 1356 13h 36m 23,7s -56° 15′ 46″ 13h 42m 56,1s -56° 46′ 05″ 309,98 5,40 6,00 -0,08 B0,5III -0,011 -0,004 -023 V
HR 5152 CD-50°7983 119193 241098 13h 36m 38,8s -50° 17′ 06″ 13h 42m 54,6s -50° 47′ 26″ 311,19 11,25 6,41 +1,67 M0III -0,007 -0,027 -010
HR 5153 BD+57°1456 119213 28838 CQ UMa 13h 36m 41,9s +57° 42′ 47″ 13h 40m 21,3s +57° 12′ 27″ 110,18 58,69 6,29 +0,10 +0,02 A2VpSrCrEu v -0,057 +0,024 -000 *
HR 5154 83 UMa BD+55°1625 119228 28843 3087 I 6389 13h 36m 56,7s +55° 11′ 16″ 13h 40m 44,3s +54° 40′ 54″ 108,18 61,01 4,66 +1,64 +1,96 +1,12 M2IIIabBa0,5 -0,022 -0,009 +0,014 -017
HR 5155 CD-40°8096 119250 224359 13h 36m 58,8s -40° 53′ 42″ 13h 42m 55,0s -41° 24′ 04″ 313,20 20,44 5,98 +1,02 K0III -0,059 -0,049 +028
HR 5156 BD+09°2798 119288 120075 Var 13h 37m 16,5s +08° 53′ 44″ 13h 42m 12,7s +08° 23′ 18″ 337,96 67,74 6,16 +0,42 -0,04 F3Vp -0,382 -0,090 +0,035 -011 V 12 *
HR 5157 CD-41°8089 119361 224365 W 13h 37m 41,9s -41° 33′ 48″ 13h 43m 40,0s -42° 04′ 03″ 313,20 19,76 5,98 -0,08 B8III -0,026 -0,006 -021 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5158 CD-50°7998 119419 241120 V827 Cen 13h 37m 59,0s -50° 30′ 30″ 13h 44m 15,9s -51° 00′ 47″ 311,35 10,99 6,47 -0,13 A0pSiCr -0,036 -0,041 +009 *
HR 5159 84 Vir BD+04°2775 119425 120082 I 9000 6401 13h 38m 02,0s +04° 02′ 38″ 13h 43m 03,7s +03° 32′ 17″ 332,78 63,38 5,36 +1,11 +1,04 +0,54 K2III -0,291 -0,071 +0,006 -041 SB 2,8 3,0 *
HR 5160 BD+42°2431 119445 44720 13h 38m 13,1s +42° 10′ 41″ 13h 42m 28,8s +41° 40′ 27″ 90,49 72,09 6,30 +0,86 G6III -0,090 +0,007 -033
HR 5161 BD+35°2474 119458 63701 3089 13h 38m 16,0s +35° 29′ 34″ 13h 42m 43,4s +34° 59′ 20″ 71,71 76,51 5,98 +0,85 G5III +0,013 +0,012 -015 SBO *
HR 5162 BD+65°953 119476 16142 3088 13h 38m 23,1s +65° 19′ 39″ 13h 41m 29,9s +64° 49′ 21″ 114,42 51,47 5,85 +0,07 +0,08 A2V +0,054 -0,012 -006 SB 105
HR 5163 BD-04°3540 119537 139516 13h 38m 41,9s -04° 59′ 43″ 13h 43m 54,3s -05° 29′ 56″ 326,12 54,99 6,51 +0,05 +0,01 A1V -0,050 -0,018 -022 SB 38
HR 5164 BD+23°2606 119584 82969 I 13h 39m 01,6s +23° 12′ 17″ 13h 43m 45,2s +22° 42′ 01″ 15,32 77,35 6,13 +1,42 +1,70 +0,75 K4III +0,049 -0,036 +009 *
HR 5165 83 Vir BD-15°3731 119605 158131 1357 13h 39m 06,0s -15° 40′ 34″ 13h 44m 29,8s -16° 10′ 45″ 321,03 44,82 5,60 +0,81 +0,41 +0,40 G0Ib-IIa +0,013 -0,004 +001 V *
HR 5166 CD-24°11057 119623 181921 13h 39m 11,6s -24° 59′ 52″ 13h 44m 45,7s -25° 30′ 03″ 317,81 35,83 6,21 +1,38 K0 -0,053 -0,016 +006 V
HR 5167 CD-25°9972 119752 181931 13h 40m 01,9s -25° 36′ 51″ 13h 45m 36,9s -26° 06′ 58″ 317,84 35,18 5,81 +0,02 A1Vn -0,071 -0,010 -010 V
HR 5168 1 Cen CD-32°9603 119756 204812 506 Var? 13h 40m 00,2s -32° 32′ 17″ 13h 45m 41,2s -33° 02′ 38″ 315,86 28,46 4,23 +0,38 0,00 +0,21 F3IV -0,462 -0,146 +0,051 -022 SBO 86 *
HR 5169 BD+52°1733 119765 28866 13h 40m 02,1s +52° 34′ 02″ 13h 43m 54,7s +52° 03′ 52″ 104,91 63,19 6,02 0,00 -0,01 A1V -0,026 -0,003 -007 V? 77
HR 5170 85 Vir BD-15°3735 119786 158147 W 13h 40m 11,9s -15° 15′ 54″ 13h 45m 35,1s -15° 46′ 03″ 321,56 45,14 6,19 +0,05 A2Vn -0,044 -0,024 -041 SB 1,7 0,0 O 4 *
HR 5171 CP-61°4003 119796 252448 I W V766 Cen 13h 40m 12,1s -62° 05′ 20″ 13h 47m 10,7s -62° 35′ 24″ 309,30 -00,41 6,51 +1,98 +1,19 +1,20 K00-Iae -0,023 -0,011 -036 V 4,0 9,4 *
HR 5172 CD-50°8017 119834 241157 W 6434 13h 40m 19,4s -50° 55′ 51″ 13h 46m 39,3s -51° 25′ 58″ 311,63 10,50 4,65 +0,96 +0,72 G8-K0III +0,006 -0,033 +0,018 -006 SB1O 6,3 40, *
HR 5173 86 Vir BD-11°3591 119853 158152 9018 13h 40m 36,5s -11° 55′ 32″ 13h 45m 56,3s -12° 25′ 36″ 323,16 48,29 5,51 +0,90 G8III -0,017 +0,008 -011 V? 5,0 1,2 AB 4 *
HR 5174 CD-35°8995 119921 204835 3091 W 13h 41m 06,5s -35° 45′ 04″ 13h 46m 56,4s -36° 15′ 07″ 315,28 25,29 5,15 -0,02 A0V -0,011 -0,009 +0,019 -010 437 7,3 26,3
HR 5175 CD-49°8194 119938 241173 3092 13h 41m 09,6s -49° 44′ 58″ 13h 47m 27,6s -50° 14′ 58″ 312,02 11,63 5,91 +0,29 A3mA5F0 +0,058 +0,013 +016
HR 5176 CD-49°8198 119971 241177 13h 41m 22,3s -49° 49′ 14″ 13h 47m 38,4s -50° 19′ 16″ 312,04 11,55 5,45 +1,36 +1,36 K2III -0,151 -0,023 +0,013 +028
HR 5177 BD+56°1683 119992 28878 13h 41m 31,4s +56° 23′ 26″ 13h 45m 13,2s +55° 52′ 46″ 107,97 59,66 6,50 +0,47 -0,06 F7IV-V +0,102 -0,360 +0,024 -004 9
HR 5178 BD-08°3639 120033 139544 I W 13h 41m 56,2s -09° 12′ 30″ 13h 47m 13,5s -09° 42′ 33″ 324,99 50,76 6,05 +1,42 +1,66 K5III +0,008 -0,037 +007 V 1,6 0,4 *
HR 5179 BD+41°2424 120047 44742 13h 41m 58,7s +41° 35′ 25″ 13h 46m 13,5s +41° 05′ 19″ 87,52 72,06 5,87 +0,21 +0,06 A5V -0,114 -0,043 +0,012 -013 V? 199
HR 5180 BD+39°2678 120048 63735 13h 41m 59,2s +39° 00′ 15″ 13h 46m 19,0s +38° 30′ 14″ 81,11 73,84 5,94 +0,94 G9III -0,051 -0,002 -014
HR 5181 87 Vir BD-17°3932 120052 158165 I 6442 13h 41m 58,9s -17° 21′ 33″ 13h 47m 25,4s -17° 51′ 36″ 321,28 43,01 5,43 +1,62 +1,94 +0,89 E M2IIIab +0,059 -0,034 +064 *
HR 5182 3 Boo BD+26°2494 120064 82993 1358 13h 42m 04,7s +26° 12′ 14″ 13h 46m 43,3s +25° 42′ 08″ 29,48 77,55 5,95 +0,49 +0,10 G5III+A7V: -0,020 -0,061 +008 SB2O *
HR 5183 BD+07°2690 120066 120108 13h 41m 59,9s +06° 51′ 12″ 13h 46m 57,1s +06° 21′ 02″ 337,86 65,38 6,33 +0,63 +0,16 G0-1IV-V -0,510 -0,108 +0,026 -031 V? 10 3,5 486, *
HR 5184 BD+78°466 120084 7876 3090 13h 42m 13,2s +78° 33′ 54″ 13h 42m 39,3s +78° 03′ 52″ 119,56 38,73 5,91 +1,01 gG7 -0,062 +0,049 +0,034 -007 V? *
HR 5185 4Tau Boo BD+18°2782 120136 100706 507 9025 6444 13h 42m 30,6s +17° 57′ 19″ 13h 47m 15,7s +17° 27′ 24″ 358,95 73,88 4,50 +0,48 +0,04 +0,24 F6IV -0,482 +0,041 +0,059 -016 V 14 7,5 5,0 *
HR 5186 BD+39°2680 120164 63739 3094 W 13h 42m 41,0s +39° 02′ 34″ 13h 46m 59,8s +38° 32′ 34″ 80,90 73,71 5,50 +1,03 +0,84 +0,52 K0III+F8V -0,131 -0,016 -010 SB 3,2 71,3
HR 5187 84 UMa BD+55°1634 120198 28885 CR UMa 13h 42m 51,7s +54° 55′ 57″ 13h 46m 35,7s +54° 25′ 58″ 106,38 60,89 5,70 -0,08 -0,08 B9pEuCr v -0,019 +0,001 -002 V? 37 *
HR 5188 CP-82°585 120213 258683 3986 13h 42m 52,1s -82° 10′ 14″ 13h 55m 38,7s -82° 39′ 58″ 305,09 -20,06 5,95 +1,46 +1,57 0,00 K2,5IIIaCH-3Ba0,5 -0,036 -0,023 -035 V? *
HR 5189 CD-35°9019 120237 204867 W 13h 43m 09,5s -35° 12′ 03″ 13h 48m 55,1s -35° 42′ 14″ 315,87 25,72 6,53 +0,57 +0,05 G3IV-V -0,516 -0,174 +0,039 +004 3,0 11,5 *
HR 5190 Nu Cen CD-41°8171 120307 224469 Nu Cen 13h 43m 30,2s -41° 11′ 22″ 13h 49m 30,3s -41° 41′ 16″ 314,41 19,89 3,41 -0,22 -0,84 -0,23 B2IV -0,022 -0,021 +009 SB1O 91 *
HR 5191 85Eta UMa BD+50°2027 120315 44752 509 I 6450 13h 43m 36,0s +49° 48′ 45″ 13h 47m 32,4s +49° 18′ 48″ 100,69 65,32 1,86 -0,19 -0,67 -0,18 B3V -0,122 -0,011 +0,035 -011 SB? 205 *
HR 5192 2 Cen CD-33°9358 120323 204875 I V806 Cen 13h 43m 38,9s -33° 57′ 05″ 13h 49m 26,7s -34° 27′ 03″ 316,32 26,91 4,19 +1,50 +1,45 +1,81 M4,5III -0,042 -0,057 +0,031 +041 *
HR 5193 Mu Cen CD-41°8172 120324 224471 508 W Mu Cen 13h 43m 35,4s -41° 58′ 32″ 13h 49m 37,0s -42° 28′ 26″ 314,24 19,12 3,04 -0,17 -0,72 -0,11 B2IV-Ve v -0,023 -0,020 +009 SB 175 10,7 48, *
HR 5194 CP-68°2014 120404 252481 3099 13h 44m 00,8s -68° 54′ 17″ 13h 51m 47,4s -69° 24′ 05″ 308,23 -07,15 5,75 +1,73 +2,02 K5-M0III +0,004 -0,003 +010 V?
HR 5195 BD+31°2547 120420 63760 3096 13h 44m 08,0s +31° 41′ 13″ 13h 48m 38,7s +31° 11′ 25″ 54,35 76,88 5,62 +1,01 K0III -0,007 +0,037 +011
HR 5196 89 Vir BD-17°3937 120452 158186 510 I 13h 44m 26,1s -17° 38′ 10″ 13h 49m 52,3s -18° 08′ 03″ 321,93 42,57 4,97 +1,06 +0,92 +0,50 K0,5III-IIIb -0,100 -0,038 +0,046 -040 < 19 : *
HR 5197 CD-28°10277 120455 181999 3097 6460 13h 44m 26,3s -28° 35′ 01″ 13h 50m 06,5s -29° 04′ 53″ 318,07 32,06 6,18 -0,03 -0,12 A0V -0,048 -0,032 +000
HR 5198 CD-39°8501 120457 204888 13h 44m 21,9s -39° 24′ 13″ 13h 50m 19,4s -39° 54′ 04″ 315,03 21,58 6,44 +0,99 K1III +0,007 -0,012 -004
HR 5199 BD+40°2694 120499 63763 I R CVn 13h 44m 39,7s +40° 02′ 24″ 13h 48m 57,2s +39° 32′ 34″ 82,66 72,77 7,4 M6IIIe v +0,023 -0,002 -0,006 -006 V *
HR 5200 5Ups Boo BD+16°2564 120477 100725 I 6458 13h 44m 39,2s +16° 17′ 38″ 13h 49m 28,6s +15° 47′ 52″ 355,81 72,40 4,07 +1,52 +1,87 +0,87 K5,5III e -0,095 +0,042 +0,011 -006 V < 17 *
HR 5201 6 Boo BD+21°2578 120539 83015 3098 I 13h 44m 59,0s +21° 45′ 38″ 13h 49m 42,8s +21° 15′ 51″ 12,25 75,49 4,91 +1,43 +1,65 +0,74 K4III +0,024 +0,017 -003 < 19 :
HR 5202 BD-19°3754 120544 158192 13h 45m 05,8s -19° 24′ 06″ 13h 50m 34,5s -19° 53′ 50″ 321,42 40,84 6,53 +0,51 G5III-IV:+A5: -0,046 +0,034 -030 V 30
HR 5203 BD+83°397 120565 2266 1643 13h 45m 10,2s +83° 15′ 15″ 13h 42m 23,1s +82° 45′ 09″ 121,01 34,18 5,98 +1,01 G9III +0,035 -0,041 -050 SB
HR 5204 BD+37°2457 120600 63772 13h 45m 23,5s +37° 07′ 43″ 13h 49m 45,0s +36° 37′ 58″ 74,14 74,42 6,38 R A7IV-V -0,074 +0,022 -012 82
HR 5205 BD+06°2800 120602 120132 3100 13h 45m 23,3s +05° 59′ 37″ 13h 50m 24,7s +05° 29′ 50″ 338,54 64,21 6,01 +0,90 +0,59 K0 +0,009 -0,003 -024
HR 5206 CD-46°8909 120640 224489 13h 45m 35,3s -46° 24′ 10″ 13h 51m 47,2s -46° 53′ 57″ 313,53 14,73 5,77 -0,16 -0,75 B2Vp -0,018 -0,030 -005 V? 100 *
HR 5207 CP-52°6787 120642 241239 W 13h 45m 38,1s -52° 18′ 56″ 13h 52m 04,8s -52° 48′ 42″ 312,14 8,97 5,25 -0,09 -0,32 B9V -0,045 -0,035 -0,001 +027 186 2,3 18,1 *
HR 5208 CD-35°9054 120672 204911 13h 45m 45,4s -35° 56′ 05″ 13h 51m 36,6s -36° 26′ 00″ 316,24 24,88 6,35 +0,48 +0,01 F6IV-V -0,100 -0,117 +000 SB2 *
HR 5209 CD-23°11329 120690 182026 13h 45m 49,8s -23° 53′ 13″ 13h 51m 20,4s -24° 23′ 27″ 319,96 36,49 6,45 +0,69 +0,27 G5V -0,572 -0,302 +0,062 +002 *
HR 5210 3 Cen CD-32°9676 120709 204916 W A 13h 46m 03,1s -32° 29′ 53″ 13h 51m 49,6s -32° 59′ 40″ 317,28 28,19 4,56 -0,13 -0,60 -0,13 B5IIIp -0,033 -0,038 D +0,017 +010 12 1,5 7,9 *
HR 5211 3 Cen CD-32°9676 120710 204917 W B 13h 46m 03,8s -32° 29′ 56″ 13h 51m 50,1s -32° 59′ 41″ 317,28 28,19 6,06 -0,04 -0,15 B8V -0,056 -0,027 D +0,017 +000 180 1,5 7,9 *
HR 5212 CD-31°10706 120759 204922 W 13h 46m 16,5s -31° 07′ 23″ 13h 52m 00,9s -31° 37′ 10″ 317,74 29,50 6,12 +0,48 F7V -0,053 -0,052 D +0,016 +009 1,0 0,6
HR 5213 BD+62°1318 120787 16186 3101 13h 46m 30,2s +61° 59′ 17″ 13h 49m 45,5s +61° 29′ 21″ 111,06 54,27 5,96 +0,96 +0,64 G3V +0,065 -0,099 -011 V
HR 5214 BD+35°2492 120818 63779 13h 46m 39,7s +35° 16′ 04″ 13h 51m 04,5s +34° 46′ 21″ 67,50 75,13 6,65 +0,12 +0,07 +0,01 A5IV +0,031 -0,010 -012 V 108 *
HR 5215 BD+35°2493 120819 63781 I 6468 13h 46m 44,4s +35° 09′ 39″ 13h 51m 09,2s +34° 39′ 52″ 67,10 75,16 5,87 +1,62 +1,96 M2III +0,005 -0,054 +0,014 -040
HR 5216 BD+59°1533 120874 28901 13h 47m 01,4s +59° 02′ 04″ 13h 50m 27,7s +58° 32′ 22″ 108,83 56,94 6,46 +0,09 +0,08 A3V -0,029 +0,011 -040 SB
HR 5217 CP-52°6805 120908 241262 13h 47m 13,3s -52° 52′ 46″ 13h 53m 43,1s -53° 22′ 25″ 312,25 8,37 5,89 +0,01 -0,41 0,00 B5III -0,024 -0,029 +007 23 *
HR 5218 CP-67°2426 120913 252511 13h 47m 12,5s -67° 09′ 32″ 13h 54m 48,9s -67° 39′ 09″ 308,92 -05,52 5,71 +1,49 +1,67 K2III -0,034 -0,027 -008
HR 5219 BD+35°2496 120933 63793 3102 I AW CVn 13h 47m 22,8s +34° 56′ 22″ 13h 51m 47,5s +34° 26′ 39″ 66,10 75,14 4,74 +1,66 +1,96 +1,28 K5III -0,019 -0,032 +0,026 -044 *
HR 5220 BD+12°2635 120934 100745 3104 13h 47m 24,4s +12° 39′ 34″ 13h 52m 18,4s +12° 09′ 55″ 349,54 69,32 6,04 +0,04 +0,01 A1V +0,028 -0,005 -016 74
HR 5221 4 Cen CD-31°10729 120955 204944 W 13h 47m 27,0s -31° 26′ 01″ 13h 53m 12,5s -31° 55′ 40″ 317,93 29,14 4,73 -0,14 -0,54 -0,08 B4IV -0,015 -0,012 +005 SBO 27 3,7 14,9 *
HR 5222 CD-35°9090 120987 204955 W 13h 47m 41,9s -35° 10′ 14″ 13h 53m 32,8s -35° 39′ 51″ 316,88 25,52 5,54 +0,44 -0,01 F4V -0,078 -0,019 D +0,009 -008 SB 0 0,2 0,9 AB 5 *
HR 5223 CD-46°8931 120991 224514 W V767 Cen 13h 47m 43,5s -46° 38′ 06″ 13h 53m 56,9s -47° 07′ 41″ 313,84 14,42 6,10 -0,07 -0,92 -0,10 B2IIIe v -0,037 -0,001 -021 70 4,9 21,4 *
HR 5224 CD-34°9223 121056 204963 13h 48m 03,4s -34° 49′ 10″ 13h 53m 52,2s -35° 18′ 52″ 317,06 25,84 6,19 +1,02 +0,86 K1IV-V -0,270 -0,075 +005 V?
HR 5225 7 Boo BD+18°2795 121107 100751 13h 48m 26,2s +18° 25′ 32″ 13h 53m 12,9s +17° 55′ 58″ 3,30 73,05 5,70 +0,84 G5III -0,039 +0,004 -010 V?
HR 5226 10 Dra BD+65°963 121130 16199 511 I 9039 CU Dra 13h 48m 30,6s +65° 13′ 02″ 13h 51m 25,9s +64° 43′ 24″ 112,77 51,21 4,65 +1,58 +1,89 +1,36 M3,5III +0,001 -0,002 +0,014 -011 V? 7,7 90,2 AC 3 *
HR 5227 BD+69°724 121146 16197 3103 W 13h 48m 31,8s +68° 48′ 39″ 13h 50m 59,2s +68° 18′ 55″ 114,79 47,86 6,40 +1,17 +0,60 K2IV -0,172 -0,055 +0,025 -045 1,8 79,1 AB 3 *
HR 5228 CD-27°9478 121156 182065 13h 48m 36,8s -28° 04′ 32″ 13h 54m 16,6s -28° 34′ 11″ 319,27 32,30 6,04 +1,13 K2III -0,170 -0,069 -017 V
HR 5229 BD+29°2464 121164 83055 3106 13h 48m 38,1s +29° 08′ 25″ 13h 53m 10,3s +28° 38′ 53″ 42,88 76,28 5,90 +0,20 +0,14 A7V -0,125 +0,027 -012 57
HR 5230 CD-51°7832 121190 241294 13h 48m 45,0s -51° 40′ 07″ 13h 55m 12,2s -52° 09′ 40″ 312,77 9,49 5,71 -0,08 -0,30 B9V -0,027 -0,024 +023 V *
HR 5231 Zet Cen CD-46°8949 121263 224538 512 13h 49m 17,9s -46° 47′ 45″ 13h 55m 32,4s -47° 17′ 18″ 314,07 14,19 2,55 -0,22 -0,92 -0,20 B2,5IV -0,057 -0,042 +007 SB2O 219 *
HR 5232 90 Vir BD-00°2758 121299 139613 3107 I 13h 49m 33,9s -01° 00′ 40″ 13h 54m 42,1s -01° 30′ 11″ 333,47 57,57 5,15 +1,08 +1,08 +0,52 K2III -0,088 -0,018 +0,027 -007 V? < 17
HR 5233 BD-07°3728 121325 139618 9053 13h 49m 43,3s -07° 34′ 00″ 13h 54m 58,2s -08° 03′ 32″ 328,80 51,59 6,19 +0,53 +0,01 F8V+G0 -0,172 -0,030 +0,020 -019 V 0,9 3,4 AB 4 *
HR 5234 CP-53°5805 121336 241309 W 13h 49m 46,1s -53° 38′ 28″ 13h 56m 19,8s -54° 07′ 55″ 312,44 7,54 6,14 +0,07 +0,03 A1V -0,038 -0,014 D +0,012 +013 1,0 1,8 AB 3
HR 5235 8Eta Boo BD+19°2725 121370 100766 513 I W 13h 49m 55,3s +18° 53′ 56″ 13h 54m 41,1s +18° 23′ 52″ 5,30 73,03 2,68 +0,58 +0,20 +0,29 G0IV -0,063 -0,358 +0,108 -000 SB1O 13 6,0 112,6 *
HR 5236 CP-54°5806 121384 241315 W 13h 49m 57,2s -54° 12′ 30″ 13h 56m 33,0s -54° 42′ 16″ 312,32 6,98 6,00 +0,78 G6IV-V -0,038 -0,216 +005 6,9 33,
HR 5237 CD-30°11015 121397 204994 13h 49m 59,4s -30° 47′ 40″ 13h 55m 44,5s -31° 17′ 06″ 318,73 29,61 6,51 +0,90 G8III -0,047 +0,009 -018
HR 5238 86 UMa BD+54°1630 121409 28928 13h 50m 10,2s +54° 13′ 13″ 13h 53m 51,0s +53° 43′ 43″ 103,76 61,01 5,70 -0,05 -0,07 A0V -0,030 -0,003 +0,012 -016 V? 225
HR 5239 CD-45°8815 121416 224555 13h 50m 07,3s -46° 06′ 00″ 13h 56m 19,5s -46° 35′ 33″ 314,39 14,83 5,83 +1,14 +1,11 K1III -0,164 -0,076 +0,025 -001 *
HR 5240 CP-77°922 121439 257107 3111 13h 50m 13,4s -78° 06′ 07″ 14h 00m 32,8s -78° 35′ 24″ 306,44 -16,19 6,09 +0,03 -0,17 B9III -0,021 -0,005 +006 V
HR 5241 CP-63°3070 121474 252531 514 13h 50m 24,5s -63° 11′ 47″ 13h 57m 38,9s -63° 41′ 12″ 310,19 -01,75 4,71 +1,11 +1,04 +0,40 E K1,5III -0,044 -0,030 +0,033 +022
HR 5242 CP-65°2553 121557 252534 3110 W 13h 51m 03,2s -65° 18′ 40″ 13h 58m 31,2s -65° 48′ 02″ 309,74 -03,82 6,20 +1,05 +0,81 K0III -0,033 -0,036 -029 4,0 6,4
HR 5243 BD+14°2680 121560 100776 3109 13h 51m 00,8s +14° 32′ 47″ 13h 55m 50,0s +14° 03′ 23″ 355,12 70,09 6,16 +0,50 -0,08 F6V -0,292 +0,007 -013 6
HR 5244 92 Vir BD+01°2865 121607 120185 13h 51m 22,1s +01° 32′ 23″ 13h 56m 27,9s +01° 03′ 02″ 336,53 59,61 5,91 +0,20 +0,14 A8V -0,026 +0,014 -023 181
HR 5245 BD+32°2411 121682 63837 1360 13h 51m 44,2s +32° 31′ 14″ 13h 56m 10,5s +32° 01′ 57″ 56,03 75,11 6,32 +0,37 +0,06 F4IV-V -0,118 +0,048 +0,014 -022 8
HR 5246 BD-22°3687 121699 182123 I 13h 51m 53,6s -22° 32′ 04″ 13h 57m 27,7s -23° 01′ 22″ 322,14 37,37 6,14 +1,43 K0 -0,041 +0,006 +001 V?
HR 5247 9 Boo BD+28°2278 121710 83084 I 6502 13h 52m 00,2s +27° 58′ 57″ 13h 56m 34,2s +27° 29′ 31″ 38,12 75,54 5,01 +1,42 +1,72 +0,75 K3III v +0,028 -0,048 +0,008 -040 < 19 : *
HR 5248 Phi Cen CD-41°8329 121743 224577 6509 13h 52m 11,4s -41° 36′ 44″ 13h 58m 16,3s -42° 06′ 03″ 315,98 19,07 3,83 -0,21 -0,83 -0,22 B2IV -0,024 -0,021 +006 V 126 *
HR 5249 Ups1Cen CD-44°9010 121790 224585 3112 13h 52m 30,0s -44° 18′ 56″ 13h 58m 40,8s -44° 48′ 13″ 315,29 16,45 3,87 -0,20 -0,80 -0,21 B2IV-V -0,025 -0,024 +005 V 122 *
HR 5250 47 Hya CD-24°11202 121847 182134 515 13h 52m 54,3s -24° 29′ 03″ 13h 58m 31,1s -24° 58′ 20″ 321,66 35,45 5,15 -0,10 -0,40 B8VpShell -0,049 -0,029 +005 SB *
HR 5251 CD-49°8356 121853 241352 13h 52m 52,1s -49° 52′ 56″ 13h 59m 17,3s -50° 22′ 12″ 313,86 11,06 5,91 +0,96 G8-K0III +0,011 -0,034 -005
HR 5252 CP-60°5135 121901 252552 13h 53m 12,2s -60° 59′ 38″ 14h 00m 17,3s -61° 28′ 53″ 311,06 0,30 6,49 +0,33 -0,04 F1III-IV -0,072 -0,040 +006
HR 5253 CP-65°2573 121932 252554 W 13h 53m 20,0s -65° 46′ 57″ 14h 00m 52,2s -66° 16′ 07″ 309,85 -04,33 5,97 +0,35 +0,07 F2III -0,136 -0,016 -017 5,9 46,2
HR 5254 BD+15°2651 121980 100801 I 13h 53m 50,2s +15° 08′ 15″ 13h 58m 39,9s +14° 38′ 58″ 357,75 69,98 6,00 +1,44 +1,71 K5III -0,061 -0,056 -041
HR 5255 10 Boo BD+22°2650 121996 83103 3113 13h 53m 57,7s +22° 11′ 03″ 13h 58m 38,9s +21° 41′ 46″ 17,02 73,78 5,76 -0,03 +0,02 A0V s -0,009 -0,045 +0,013 +006 60
HR 5256 BD+62°1325 122064 16230 13h 54m 25,6s +61° 58′ 26″ 13h 57m 32,1s +61° 29′ 34″ 109,61 53,90 6,37 R K3V -0,034 +0,210 -025
HR 5257 48 Hya CD-24°11215 122066 182152 1361 13h 54m 24,0s -24° 31′ 20″ 14h 00m 00,1s -25° 00′ 37″ 322,04 35,31 5,77 +0,48 F7V -0,196 -0,091 +0,029 -017 V?
HR 5258 BD-02°3768 122106 139666 1362 13h 54m 38,3s -03° 03′ 45″ 13h 59m 49,3s -03° 32′ 59″ 333,84 55,17 6,40 +0,49 +0,06 F8V -0,025 -0,058 -008 V? 12
HR 5259 CD-39°8628 122210 205096 W 13h 55m 16,6s -39° 44′ 16″ 14h 01m 19,0s -40° 13′ 20″ 317,12 20,72 6,13 +1,25 +1,29 K1III -0,037 -0,006 -045 6,2 10,
HR 5260 Ups2Cen CD-44°9040 122223 224621 13h 55m 29,1s -45° 07′ 08″ 14h 01m 43,4s -45° 36′ 13″ 315,60 15,53 4,34 +0,60 +0,27 +0,33 F6II +0,002 -0,019 +0,013 -001 SB1O 0 *
HR 5261 The Aps CP-76°799 122250 257112 1363 I : The Aps 13h 55m 34,5s -76° 18′ 51″ 14h 05m 19,8s -76° 47′ 48″ 307,22 -14,54 5,5 +1,55 +1,05 +1,77 M6,5III: -0,094 -0,032 +010 *
HR 5262 BD+09°2835 122365 120228 3114 13h 56m 23,4s +09° 22′ 43″ 14h 01m 20,4s +08° 53′ 41″ 348,38 65,40 5,99 +0,09 +0,10 A2V +0,036 -0,007 -017 100
HR 5263 11 Boo BD+28°2287 122405 83130 517 13h 56m 38,4s +27° 52′ 11″ 14h 01m 10,5s +27° 23′ 12″ 37,90 74,51 6,23 +0,17 A7III -0,080 +0,017 -024 V 102
HR 5264 93Tau Vir BD+02°2761 122408 120238 516 9085 A 13h 56m 33,3s +02° 01′ 42″ 14h 01m 38,8s +01° 32′ 40″ 339,22 59,38 4,26 +0,10 +0,12 +0,06 A3V +0,018 -0,021 +0,024 -002 SB 150 5,2 129,0 AB 3 *
HR 5265 CD-26°10060 122430 182182 I 13h 56m 41,4s -26° 56′ 49″ 14h 02m 22,8s -27° 25′ 48″ 321,70 32,84 5,48 +1,34 +1,44 K3III -0,033 -0,008 +000
HR 5266 CP-55°5846 122438 241403 13h 56m 40,8s -55° 43′ 50″ 14h 03m 26,2s -56° 12′ 49″ 312,87 5,26 5,92 +1,22 +1,18 K2III -0,083 -0,031 +017
HR 5267 Bet Cen CP-59°5365 122451 252582 518 W Bet Cen 13h 56m 45,8s -59° 53′ 26″ 14h 03m 49,4s -60° 22′ 23″ 311,77 1,25 0,61 -0,23 -0,98 B1III v -0,032 -0,019 +0,009 +006 SB 139 3,2 1,3 *
HR 5268 CD-31°10859 122510 205123 W 13h 57m 13,2s -31° 12′ 14″ 14h 03m 01,7s -31° 41′ 02″ 320,29 28,76 6,18 +0,48 F8V +0,022 +0,083 +0,018 +005 1,1 2,1 *
HR 5269 CD-40°8373 122532 224641 1364 V828 Cen 13h 57m 21,7s -40° 56′ 28″ 14h 03m 27,5s -41° 25′ 24″ 317,16 19,45 6,11 -0,11 -0,39 -0,11 ApSi -0,034 -0,017 +004 V *
HR 5270 BD+10°2617 122563 120251 6526 13h 57m 37,4s +10° 10′ 13″ 14h 02m 31,8s +09° 41′ 11″ 350,17 65,80 6,20 +0,90 +0,38 +0,58 F8IV -0,196 -0,063 -023 *
HR 5271 BD+46°1922 122675 44858 3115 13h 58m 13,8s +46° 14′ 15″ 14h 02m 12,2s +45° 45′ 13″ 90,56 66,67 6,27 +1,32 +1,45 K2III +0,033 -0,076 -049
HR 5272 BD-21°3824 122703 182204 3117 13h 58m 18,3s -21° 56′ 27″ 14h 03m 53,1s -22° 25′ 18″ 324,15 37,45 6,30 +0,45 F5III -0,012 +0,013 -019
HR 5273 BD+11°2625 122742 100832 13h 58m 37,5s +11° 16′ 34″ 14h 03m 32,3s +10° 47′ 12″ 352,46 66,45 6,30 +0,74 +0,29 +0,40 G8V +0,083 -0,307 +0,059 -017 SB *
HR 5274 BD+08°2810 122744 120261 13h 58m 38,8s +08° 01′ 39″ 14h 03m 36,8s +07° 32′ 47″ 347,39 64,00 6,26 +0,94 +0,70 G9III -0,038 -0,012 -020
HR 5275 BD+05°2836 122797 120265 3118 13h 58m 54,5s +05° 22′ 54″ 14h 03m 55,8s +04° 54′ 03″ 343,99 61,85 6,24 +0,39 -0,02 F4V -0,011 -0,003 -023 50
HR 5276 BD-04°3614 122815 139711 13h 59m 01,2s -04° 54′ 03″ 14h 04m 14,6s -05° 22′ 53″ 334,07 53,03 6,39 +1,32 +1,58 K0 -0,009 -0,011 -009
HR 5277 BD-14°3863 122837 158325 1365 13h 59m 02,0s -14° 29′ 28″ 14h 04m 27,0s -14° 58′ 18″ 327,95 44,32 6,28 +1,08 +0,95 G6III -0,036 -0,019 -015 V
HR 5278 CP-54°5887 122844 241430 3119 13h 59m 04,6s -54° 11′ 22″ 14h 05m 46,5s -54° 40′ 10″ 313,63 6,65 6,17 +0,23 A5III-IV -0,050 -0,019 -036 V
HR 5279 CP-74°1142 122862 257116 3120 13h 59m 16,0s -74° 22′ 40″ 14h 08m 27,1s -74° 51′ 01″ 308,00 -12,75 6,02 +0,58 +0,06 G2-3IV -0,252 +0,179 +0,041 -022
HR 5280 BD+51°1889 122866 28989 13h 59m 16,4s +51° 27′ 10″ 14h 02m 59,7s +50° 58′ 19″ 98,11 62,57 6,15 +0,01 A2V -0,021 0,000 -010 60
HR 5281 CP-59°5395 122879 241439 6544 13h 59m 22,0s -59° 14′ 14″ 14h 06m 25,1s -59° 42′ 56″ 312,26 1,79 6,42 +0,12 -0,80 B0Ia -0,011 +0,019 +002 *
HR 5282 BD+69°733 122909 16254 I 13h 59m 38,2s +69° 09′ 36″ 14h 01m 50,6s +68° 40′ 43″ 113,63 47,16 6,34 +1,40 K5 -0,035 -0,001 -022
HR 5283 BD+02°2768 122910 120269 13h 59m 33,3s +02° 46′ 38″ 14h 04m 37,5s +02° 17′ 51″ 341,25 59,61 6,28 +1,02 +0,87 K0 -0,030 -0,003 -029
HR 5284 BD-15°3805 122958 158331 13h 59m 47,0s -15° 51′ 25″ 14h 05m 14,0s -16° 20′ 09″ 327,46 42,99 6,56 +0,10 A4V +0,002 +0,006 -013
HR 5285 Chi Cen CD-40°8405 122980 224673 Chi Cen 13h 59m 56,3s -40° 42′ 02″ 14h 06m 02,8s -41° 10′ 47″ 317,73 19,54 4,36 -0,19 -0,77 -0,22 B2V -0,017 -0,020 +012 V? 33 *
HR 5286 CD-42°9027 123004 224676 14h 00m 00,1s -42° 36′ 44″ 14h 06m 10,9s -43° 05′ 31″ 317,15 17,71 6,20 +0,98 G8III -0,006 -0,037 +022
HR 5287 49Pi Hya CD-26°10095 123123 182244 519 I 14h 00m 40,5s -26° 12′ 02″ 14h 06m 22,3s -26° 40′ 57″ 323,00 33,25 3,27 +1,12 +1,04 +0,55 K2-III-IIIbFe-0,5 +0,044 -0,139 +0,049 +027 V
HR 5288 5The Cen CD-35°9260 123139 205188 520 I ' W 14h 00m 47,7s -35° 52′ 41″ 14h 06m 41,0s -36° 22′ 12″ 319,46 24,08 2,06 +1,01 +0,87 +0,53 K0-IIIb -0,519 -0,519 +0,065 +001 12,0 69,9 *
HR 5289 CP-62°3941 123151 252616 3121 14h 00m 51,1s -62° 43′ 56″ 14h 08m 14,3s -63° 12′ 29″ 311,46 -01,62 6,40 +1,02 G8-K0III +0,025 +0,038 +039
HR 5290 95 Vir BD-08°3697 123255 139736 14h 01m 25,4s -08° 50′ 11″ 14h 06m 42,8s -09° 18′ 48″ 332,12 49,24 5,46 +0,34 +0,08 F2IV -0,139 +0,011 -036 V 120
HR 5291 11Alp Dra BD+65°978 123299 16273 521 6546 14h 01m 40,8s +64° 51′ 14″ 14h 04m 23,3s +64° 22′ 33″ 110,52 50,96 3,65 -0,05 -0,08 -0,07 A0III -0,055 +0,018 +0,018 -013 SBO 18 *
HR 5292 CP-58°5383 123335 241478 14h 01m 53,1s -58° 48′ 03″ 14h 08m 56,3s -59° 16′ 36″ 312,70 2,12 6,34 +0,05 -0,51 B5IV -0,010 -0,011 -002 V 89 *
HR 5293 CP-69°2012 123377 257119 3123 W 14h 02m 10,6s -69° 49′ 51″ 14h 10m 30,9s -70° 18′ 20″ 309,55 -08,46 6,05 +1,74 +1,84 K4II -0,006 -0,010 -001 8,5 5,2 AB 3
HR 5294 CD-42°9065 123445 224721 W 14h 02m 39,1s -42° 59′ 43″ 14h 08m 51,9s -43° 28′ 16″ 317,52 17,20 6,17 -0,06 B9V -0,019 -0,028 -002 V 6,6 28,6 *
HR 5295 CP-69°2014 123492 252636 14h 02m 47,3s -69° 14′ 43″ 14h 11m 01,9s -69° 43′ 11″ 309,77 -07,91 6,06 +0,18 +0,15 A6IV -0,035 -0,026 -003
HR 5296 CD-50°8294 123515 241491 3122 W 6565 14h 03m 00,7s -51° 01′ 48″ 14h 09m 35,0s -51° 30′ 17″ 315,12 9,51 6,00 -0,06 -0,27 B9IV -0,030 -0,007 +005 SB1O < 39 3,0 64,1 *
HR 5297 CP-52°7028 123569 241496 W 14h 03m 15,3s -52° 57′ 45″ 14h 09m 54,8s -53° 26′ 21″ 314,58 7,65 4,75 +0,94 +0,72 +0,32 E G9-III -0,146 -0,096 +0,017 -016 9,2 27,4 *
HR 5298 96 Vir BD-09°3865 123630 158385 D 14h 03m 40,8s -09° 51′ 39″ 14h 09m 00,6s -10° 20′ 04″ 332,20 48,08 6,47 +1,00 +0,73 G8III -0,005 +0,025 -020 V? *
HR 5299 BD+44°2325 123657 44901 1368 I BY Boo 14h 03m 55,9s +44° 19′ 48″ 14h 07m 55,8s +43° 51′ 16″ 85,26 67,26 5,27 +1,59 +1,66 +1,66 M4,5:III +0,011 -0,028 +0,024 -036 *
HR 5300 13 Boo BD+50°2047 123782 44905 3124 I W CF Boo 14h 04m 33,1s +49° 55′ 50″ 14h 08m 17,3s +49° 27′ 29″ 94,58 63,23 5,25 +1,65 +1,92 +1,12 M1,5III -0,061 +0,059 +0,020 -013 V 4,5 79,7 *
HR 5301 BD-15°3817 123934 158401 I ET Vir 14h 05m 22,6s -15° 49′ 47″ 14h 10m 50,5s -16° 18′ 07″ 329,16 42,49 4,91 +1,72 +2,13 +0,85 E M2IIIa +0,006 -0,006 +0,012 +018 V? *
HR 5302 BD+60°1516 123977 29019 3126 14h 05m 40,1s +59° 48′ 41″ 14h 08m 46,0s +59° 20′ 16″ 105,75 55,14 6,46 +1,02 +0,82 +0,52 K0III -0,123 -0,017 +011 V?
HR 5303 Eta Aps CP-80°706 123998 258693 3129 14h 05m 39,5s -80° 32′ 20″ 14h 18m 13,8s -81° 00′ 28″ 306,43 -18,73 4,91 +0,25 +0,11 A2m -0,031 -0,063 -009 SB2 43 *
HR 5304 12 Boo BD+25°2737 123999 83203 522 14h 05m 50,2s +25° 33′ 55″ 14h 10m 23,9s +25° 05′ 30″ 30,82 72,18 4,83 +0,54 +0,07 +0,29 F9IV w -0,022 -0,061 +0,042 +011 SB2O 26 *
HR 5305 3 UMi BD+75°529 124063 7953 3125 14h 06m 08,9s +75° 04′ 03″ 14h 06m 56,4s +74° 35′ 37″ 116,34 41,55 6,45 +0,14 +0,12 A7V -0,052 +0,012 -004
HR 5306 CP-77°940 124099 257131 14h 06m 22,2s -77° 11′ 48″ 14h 16m 54,9s -77° 39′ 50″ 307,57 -15,57 6,47 +1,42 +1,42 K2IIp -0,017 +0,009 -010 *
HR 5307 BD+02°2783 124115 120334 14h 06m 26,6s +01° 49′ 57″ 14h 11m 31,2s +01° 21′ 44″ 342,99 57,87 6,43 +0,48 +0,04 F7V -0,125 +0,028 -018 30
HR 5308 CP-53°5912 124147 241543 14h 06m 32,4s -53° 11′ 44″ 14h 13m 16,4s -53° 39′ 57″ 314,98 7,28 5,56 +1,44 K5III+B-A -0,012 -0,018 +0,009 -003
HR 5309 CD-23°11551 124162 182343 14h 06m 44,9s -23° 53′ 35″ 14h 12m 24,5s -24° 21′ 51″ 325,54 34,93 6,34 +1,35 K0 +0,011 -0,028 +011 V
HR 5310 BD+32°2443 124186 63979 14h 06m 53,4s +32° 45′ 56″ 14h 11m 15,1s +32° 17′ 44″ 54,36 71,95 6,11 +1,26 +1,43 K4III -0,025 +0,022 -022
HR 5311 CP-54°5933 124195 241552 V716 Cen 14h 06m 52,2s -54° 09′ 22″ 14h 13m 39,9s -54° 37′ 33″ 314,73 6,35 6,11 +0,05 -0,38 B5Ve -0,019 -0,015 +066 V *
HR 5312 50 Hya CD-26°10158 124206 182349 I 14h 07m 02,1s -26° 47′ 26″ 14h 12m 46,0s -27° 15′ 40″ 324,34 32,21 5,08 +1,16 +1,13 K3III -0,012 -0,034 +0,048 +027
HR 5313 BD+03°2867 124224 120339 3127 9152 CU Vir 14h 07m 12,0s +02° 52′ 48″ 14h 12m 15,8s +02° 24′ 34″ 344,43 58,61 5,01 -0,12 -0,42 -0,13 A0VpSi v -0,042 -0,026 +0,009 -002 SB 123 6,5 59,9 *
HR 5314 CD-26°10163 124281 182354 14h 07m 30,0s -26° 08′ 33″ 14h 13m 13,2s -26° 36′ 44″ 324,74 32,77 6,24 +1,08 K0III +0,009 -0,014 -010 V
HR 5315 98Kap Vir BD-09°3878 124294 158427 523 I 14h 07m 33,6s -09° 48′ 30″ 14h 12m 53,8s -10° 16′ 25″ 333,51 47,70 4,19 +1,33 +1,47 +0,75 K2,5IIIFe-0,5 +0,008 +0,140 +0,022 -004 < 19 : *
HR 5316 CP-56°6206 124367 241563 W V795 Cen 14h 07m 59,0s -56° 37′ 04″ 14h 14m 57,0s -57° 05′ 09″ 314,13 3,96 5,07 -0,08 -0,63 +0,04 B4Vne v -0,039 -0,009 +007 V 242 5,8 33,9 AB 3 *
HR 5317 BD-00°2796 124425 139798 Var 14h 08m 31,2s -00° 22′ 24″ 14h 13m 40,8s -00° 50′ 44″ 341,52 55,74 5,91 +0,47 +0,03 F7V w +0,207 -0,141 +0,027 +018 SBO 30 *
HR 5318 CD-41°8589 124433 224791 14h 08m 31,9s -41° 22′ 10″ 14h 14m 42,6s -41° 50′ 15″ 319,14 18,40 5,61 +0,93 +0,58 G8III -0,133 -0,021 -038
HR 5319 CP-52°7087 124454 241569 14h 08m 36,5s -53° 02′ 34″ 14h 15m 21,2s -53° 30′ 35″ 315,33 7,33 6,39 +1,57 K3III -0,030 +0,002 -021
HR 5320 CP-66°2490 124471 252678 W 14h 08m 44,4s -66° 07′ 18″ 14h 16m 38,6s -66° 35′ 16″ 311,26 -05,10 5,75 -0,06 -0,87 B1,5III -0,015 -0,005 -009 V 57 7,1 23,8 *
HR 5321 4 UMi BD+78°478 124547 7958 524 I S 14h 09m 13,9s +78° 01′ 03″ 14h 08m 50,9s +77° 32′ 51″ 117,67 38,78 4,82 +1,36 +1,39 +0,52 E K3III -0,032 +0,034 +0,010 +006 SB1O < 17 *
HR 5322 BD-05°3837 124553 139806 14h 09m 08,7s -05° 28′ 58″ 14h 14m 21,3s -05° 56′ 51″ 337,22 51,32 6,36 +0,60 +0,16 F9V -0,306 +0,088 +0,023 -032
HR 5323 14 Boo BD+13°2764 124570 100925 S 6597 14h 09m 16,5s +13° 25′ 42″ 14h 14m 05,2s +12° 57′ 34″ 0,78 66,03 5,54 +0,54 +0,09 F6IV -0,256 -0,052 +0,022 -039 SBO 0 *
HR 5324 CD-28°10528 124576 182374 14h 09m 13,7s -28° 48′ 53″ 14h 15m 01,3s -29° 16′ 55″ 324,02 30,14 6,08 A1V -0,030 -0,015 -013
HR 5325 CD-44°9181 124580 224798 14h 09m 17,6s -44° 31′ 50″ 14h 15m 38,8s -45° 00′ 03″ 318,20 15,36 6,31 +0,60 F9V +0,137 -0,142 +003
HR 5326 CP-59°5476 124601 241580 I W R Cen 14h 09m 21,8s -59° 26′ 52″ 14h 16m 34,2s -59° 54′ 50″ 313,42 1,21 6,39 +2,04 +1,24 +1,73 M5IIe v -0,019 -0,018 -020 V 6,9 28,0 *
HR 5327 CP-82°601 124639 258697 14h 09m 35,1s -82° 23′ 16″ 14h 24m 23,3s -82° 50′ 55″ 305,94 -20,53 6,42 +0,02 -0,33 B8Ve +0,001 -0,019 +027
HR 5328 17Kap1Boo BD+52°1782 124674 29045 9173 B 14h 09m 52,8s +52° 15′ 20″ 14h 13m 27,7s +51° 47′ 16″ 96,46 60,92 6,69 +0,39 -0,04 F1V +0,054 -0,019 +0,010 -020 SB 40 2,2 13,4 *
HR 5329 17Kap2Boo BD+52°1782 124675 29046 9173 A Kap2 Boo 14h 09m 54,0s +52° 15′ 27″ 14h 13m 29,0s +51° 47′ 25″ 96,46 60,91 4,54 +0,20 +0,14 +0,12 A8IV +0,063 -0,002 +0,010 -017 SB 127 2,2 13,4 *
HR 5330 15 Boo BD+10°2654 124679 100934 3131 I W 14h 09m 56,9s +10° 34′ 18″ 14h 14m 50,8s +10° 06′ 02″ 356,00 64,00 5,29 +1,00 +0,77 +0,50 K1III -0,028 -0,167 +017 V? < 19 : 2,6 1,1 *
HR 5331 BD+04°2841 124681 120364 I FS Vir 14h 09m 50,5s +03° 48′ 11″ 14h 14m 53,0s +03° 20′ 10″ 346,51 58,96 6,45 +1,60 +1,72 +1,05 E M4IIIab -0,045 -0,014 -048 *
HR 5332 BD-17°4046 124683 158448 14h 09m 53,3s -17° 44′ 03″ 14h 15m 24,1s -18° 12′ 03″ 329,44 40,31 5,43 -0,03 -0,08 A1V -0,039 -0,012 -019 V 74 *
HR 5333 BD+22°2678 124713 83242 3130 14h 10m 02,9s +22° 20′ 24″ 14h 14m 41,0s +21° 52′ 24″ 21,95 70,38 6,39 +0,18 +0,09 A7V +0,039 -0,006 -004 67
HR 5334 BD+70°778 124730 16305 3128 I 6593 14h 10m 12,4s +69° 54′ 07″ 14h 12m 04,0s +69° 25′ 57″ 112,88 46,09 5,24 +1,58 +1,84 M2IIIab -0,027 -0,047 +0,016 -023 V?
HR 5335 BD+42°2472 124755 44952 14h 10m 21,5s +41° 59′ 17″ 14h 14m 23,5s +41° 31′ 08″ 78,52 67,73 6,24 +1,04 gK3 -0,024 -0,105 +0,030 -010 SB
HR 5336 Eps Aps CP-79°755 124771 257142 14h 10m 16,6s -79° 38′ 50″ 14h 22m 22,7s -80° 06′ 32″ 306,93 -17,95 5,06 -0,10 -0,57 B4V -0,025 -0,009 +005 V 216 *
HR 5337 CD-32°9982 124780 205371 3132 14h 10m 23,0s -32° 46′ 34″ 14h 16m 18,3s -33° 14′ 29″ 322,67 26,36 6,55 +0,30 F0V +0,022 +0,004 +003
HR 5338 99Iot Vir BD-05°3843 124850 139824 525 I 6604 14h 10m 46,1s -05° 31′ 24″ 14h 16m 00,9s -06° 00′ 02″ 337,75 51,07 4,08 +0,52 +0,04 +0,27 F6III -0,004 -0,432 +0,043 +012 15 *
HR 5339 Del Oct CP-83°557 124882 258698 6636 14h 10m 51,6s -83° 12′ 35″ 14h 26m 54,9s -83° 40′ 04″ 305,68 -21,31 4,32 +1,31 +1,45 +0,49 E K2III -0,105 -0,007 +005
HR 5340 16Alp Boo BD+19°2777 124897 100944 526 I 6603 14h 11m 06,0s +19° 42′ 11″ 14h 15m 39,7s +19° 10′ 57″ 15,14 69,11 -0,04 +1,23 +1,27 +0,65 K1,5IIIFe-0,5 v -1,093 -1,998 +0,090 -005 V < 17 *
HR 5341 BD-05°3845 124915 139828 14h 11m 06,0s -06° 09′ 24″ 14h 16m 21,5s -06° 37′ 19″ 337,36 50,49 6,44 +0,28 +0,09 A9III -0,032 -0,016 -034
HR 5342 BD-02°3812 124931 139830 6608 14h 11m 19,1s -02° 43′ 51″ 14h 16m 30,1s -03° 11′ 47″ 340,32 53,39 6,15 -0,01 -0,01 A1V -0,025 -0,038 +002 56
HR 5343 BD+19°2779 124953 100949 CN Boo 14h 11m 22,0s +19° 22′ 39″ 14h 16m 04,2s +18° 54′ 43″ 14,49 68,90 5,98 +0,26 +0,05 +0,12 A8III +0,043 -0,028 +004 SB? *
HR 5344 BD-17°4053 124990 158462 14h 11m 31,9s -18° 07′ 17″ 14h 17m 03,8s -18° 35′ 07″ 329,69 39,80 6,22 +0,98 G5 +0,001 +0,005 -012 V?
HR 5345 BD+53°1699 125019 29059 14h 11m 46,6s +53° 00′ 03″ 14h 15m 16,9s +52° 32′ 09″ 97,00 60,16 6,58 +0,10 +0,09 A4V -0,032 -0,004 -015
HR 5346 BD+20°2954 125040 83259 9192 14h 11m 53,8s +20° 35′ 18″ 14h 16m 32,8s +20° 07′ 17″ 17,70 69,32 6,25 +0,49 F8V -0,148 -0,103 D +0,031 -008 V 2,0 4,4
HR 5347 BD+40°2760 125111 64040 14h 12m 20,1s +40° 12′ 30″ 14h 16m 24,2s +39° 44′ 41″ 73,94 68,33 6,38 +0,36 -0,07 F2IV -0,147 +0,008 -024 6
HR 5348 CD-32°10005 125150 205412 14h 12m 28,6s -32° 45′ 25″ 14h 18m 23,8s -33° 13′ 14″ 323,14 26,22 6,54 +0,27 F0V -0,070 -0,042 -029
HR 5349 CP-60°5294 125158 252703 14h 12m 31,2s -60° 48′ 33″ 14h 19m 51,5s -61° 16′ 23″ 313,35 -00,20 5,23 +0,29 +0,16 +0,11 Am -0,171 -0,093 +0,034 +021 74 *
HR 5350 21Iot Boo BD+52°1784 125161 29071 528 9198 A Iot Boo 14h 12m 37,4s +51° 49′ 42″ 14h 16m 09,9s +51° 22′ 02″ 95,23 60,96 4,75 +0,20 +0,06 +0,09 A9V -0,150 +0,092 +0,048 -019 SB 137 3,5 38,7 AB 3 *
HR 5351 19Lam Boo BD+46°1949 125162 44965 527 6611 14h 12m 34,9s +46° 32′ 51″ 14h 16m 23,0s +46° 05′ 18″ 86,97 64,67 4,18 +0,08 +0,05 +0,03 A0p -0,187 +0,161 +0,045 -008 110 *
HR 5352 BD+15°2690 125180 100956 I 6613 14h 12m 41,5s +15° 43′ 34″ 14h 17m 28,4s +15° 15′ 48″ 6,61 66,76 5,80 +1,71 +2,07 +0,87 E M3IIIa +0,012 +0,011 -010 V?
HR 5353 BD-06°3964 125184 139856 W 14h 12m 42,0s -07° 04′ 24″ 14h 18m 00,6s -07° 32′ 33″ 337,18 49,49 6,47 +0,73 +0,35 G5IV +0,254 -0,240 -014 V? 4,5 57,1 *
HR 5354 Iot Lup CD-45°9084 125238 224833 6620 14h 12m 59,9s -45° 35′ 47″ 14h 19m 24,2s -46° 03′ 28″ 318,48 14,14 3,55 -0,18 -0,72 -0,14 B2,5IV -0,013 +0,002 +022 370 *
HR 5355 BD-18°3789 125248 158481 1369 CS Vir 14h 13m 06,3s -18° 15′ 11″ 14h 18m 38,3s -18° 42′ 58″ 330,06 39,52 5,90 0,00 -0,04 A0pCrEu v -0,059 -0,042 -009 SBO 9 *
HR 5356 CD-25°10271 125276 182433 9212 14h 13m 20,3s -25° 21′ 50″ 14h 19m 00,8s -25° 48′ 56″ 326,53 33,01 5,87 +0,50 -0,09 F5V -0,372 +0,350 +0,051 -021 V? 5,1 64,0 AC 3 *
HR 5357 CD-36°9268 125283 205430 14h 13m 20,9s -36° 32′ 26″ 14h 19m 23,9s -37° 00′ 13″ 321,83 22,62 5,94 +0,08 +0,04 A2Vn -0,047 -0,059 +000
HR 5358 CP-55°5984 125288 241641 529 14h 13m 20,2s -55° 55′ 32″ 14h 20m 19,5s -56° 23′ 12″ 315,05 4,38 4,33 +0,12 -0,43 B6Ib -0,014 -0,009 +004 V? 10 *
HR 5359 100Lam Vir BD-12°4018 125337 158489 1371 I : D 6621 14h 13m 41,8s -12° 54′ 39″ 14h 19m 06,6s -13° 22′ 16″ 333,40 44,25 4,52 +0,13 +0,12 +0,06 A2m -0,015 +0,030 +0,017 -011 SB2O 16 0,1 0,0 *
HR 5360 BD+51°1908 125349 29086 14h 13m 47,8s +51° 46′ 11″ 14h 17m 21,1s +51° 18′ 26″ 94,87 60,88 6,20 +0,04 A2IV -0,025 -0,005 -009 V 85
HR 5361 BD+36°2468 125351 64053 1370 I 14h 13m 46,1s +35° 58′ 15″ 14h 17m 59,8s +35° 30′ 34″ 62,73 69,76 4,81 +1,06 +0,92 +0,53 K0III +0,004 +0,016 -026 SB1O < 17 *
HR 5362 CD-42°9235 125383 224838 W 14h 13m 52,7s -42° 35′ 56″ 14h 20m 09,7s -43° 03′ 32″ 319,69 16,91 5,56 +0,92 +0,60 G8III -0,010 +0,010 -019 2,6 3,5
HR 5363 BD+48°2188 125406 44982 14h 14m 05,6s +48° 27′ 53″ 14h 17m 49,2s +48° 00′ 06″ 89,83 63,20 6,32 +0,44 F5 -0,010 -0,045 -017 30
HR 5364 CD-44°9236 125442 224843 14h 14m 19,5s -44° 43′ 31″ 14h 20m 42,5s -45° 11′ 14″ 319,01 14,88 4,77 +0,31 +0,06 F0IV +0,034 -0,080 +0,020 +000 SB 33
HR 5365 18 Boo BD+13°2782 125451 100975 1372 W 14h 14m 25,8s +13° 27′ 56″ 14h 19m 16,3s +13° 00′ 15″ 2,76 65,08 5,41 +0,38 -0,03 +0,19 F5IV +0,106 -0,030 -003 V? 39 4,9 156,4 *
HR 5366 102Ups Vir BD-01°2938 125454 139866 3134 I 6629 14h 14m 23,2s -01° 48′ 12″ 14h 19m 32,5s -02° 15′ 56″ 342,25 53,74 5,14 +1,02 +0,85 +0,51 G9III -0,120 -0,074 +0,018 -027 V < 19 :
HR 5367 Psi Cen CD-37°9336 125473 205453 1373 W 14h 14m 28,3s -37° 25′ 31″ 14h 20m 33,4s -37° 53′ 07″ 321,72 21,71 4,05 -0,03 -0,11 -0,02 A0IV -0,063 -0,012 +0,003 -005 V 101 9,5 36,0
HR 5368 BD+01°2913 125489 120400 6630 14h 14m 34,6s +00° 50′ 41″ 14h 19m 40,9s +00° 23′ 03″ 344,97 55,88 6,19 +0,20 +0,09 A7V -0,041 -0,013 -022 V 157
HR 5369 BD+39°2749 125538 64064 14h 14m 49,1s +39° 13′ 37″ 14h 18m 55,7s +38° 46′ 03″ 70,98 68,36 6,86 +1,06 +0,89 G9IV -0,001 +0,031 -010 V?
HR 5370 20 Boo BD+16°2637 125560 100980 3135 I 6631 14h 15m 01,2s +16° 45′ 54″ 14h 19m 45,2s +16° 18′ 25″ 9,59 66,86 4,86 +1,23 +1,40 +0,60 K3III -0,142 +0,060 -008 < 17 *
HR 5371 CP-57°6619 125628 241673 W 14h 15m 27,1s -58° 00′ 08″ 14h 22m 37,0s -58° 27′ 34″ 314,64 2,33 4,92 +0,86 +0,48 G8III+F5V -0,052 +0,013 +0,024 +015 SB2 2,1 9,2 AB 4 *
HR 5372 BD+55°1678 125632 29098 14h 15m 36,7s +55° 19′ 25″ 14h 18m 55,8s +54° 51′ 51″ 99,05 58,02 6,53 R A5Vn -0,028 +0,011 -003 157
HR 5373 BD+39°2750 125642 64072 14h 15m 41,3s +39° 15′ 13″ 14h 19m 47,7s +38° 47′ 38″ 70,85 68,19 6,33 +0,05 +0,05 -0,03 A2V +0,022 -0,013 -011 V 142 *
HR 5374 BD+31°2605 125658 64074 3136 6633 14h 15m 46,2s +30° 53′ 17″ 14h 20m 08,7s +30° 25′ 45″ 47,84 70,32 6,44 +0,15 +0,10 +0,05 A5III -0,010 -0,005 +001
HR 5375 CD-47°9082 125721 224870 W 14h 16m 06,3s -47° 51′ 46″ 14h 22m 38,7s -48° 19′ 13″ 318,20 11,83 6,09 -0,13 -0,91 B1III -0,013 -0,013 -018 V? 3,7 4,2 AB 3 *
HR 5376 CD-34°9570 125745 205485 3137 14h 16m 19,9s -34° 19′ 47″ 14h 22m 19,7s -34° 47′ 13″ 323,33 24,46 5,56 -0,09 B8V -0,025 +0,001 -037
HR 5377 CD-50°8501 125810 241686 3138 W 14h 16m 39,8s -50° 18′ 57″ 14h 23m 20,3s -50° 46′ 20″ 317,43 9,50 6,02 +1,36 K2III -0,005 -0,004 -007 3,6 1,3
HR 5378 CD-38°9329 125823 205497 V761 Cen 14h 16m 52,4s -39° 03′ 18″ 14h 23m 02,2s -39° 30′ 44″ 321,57 20,02 4,42 -0,18 -0,75 -0,17 B7IIIp v -0,027 -0,032 +008 2 *
HR 5379 CP-67°2574 125835 252735 530 14h 16m 48,5s -67° 44′ 25″ 14h 25m 06,3s -68° 11′ 43″ 311,48 -06,89 5,61 +0,49 +0,01 A3Ib -0,012 -0,003 -022 V 34
HR 5380 CP-52°7195 125869 241691 14h 17m 00,0s -52° 43′ 13″ 14h 23m 48,4s -53° 10′ 36″ 316,64 7,22 6,00 +1,10 K1III -0,071 -0,024 +007 V
HR 5381 51 Hya CD-27°9803 125932 182483 I 6648 14h 17m 19,9s -27° 17′ 42″ 14h 23m 05,8s -27° 45′ 14″ 326,60 30,87 4,77 +1,31 +1,54 +0,67 K4III -0,193 -0,112 +0,040 +020 *
HR 5382 CP-65°2718 125990 252737 14h 17m 39,5s -65° 43′ 07″ 14h 25m 39,5s -66° 10′ 24″ 312,26 -05,02 6,36 +0,13 +0,06 A3V -0,059 -0,026 +018
HR 5383 2 Lib BD-11°3729 126035 158528 1374 14h 18m 02,6s -11° 15′ 26″ 14h 23m 25,6s -11° 42′ 51″ 335,82 45,20 6,21 +0,99 G7III -0,009 -0,058 -001
HR 5384 BD+01°2920 126053 120424 I ' 14h 18m 08,4s +01° 42′ 36″ 14h 23m 15,3s +01° 14′ 30″ 347,17 56,02 6,27 +0,63 +0,09 +0,32 G1V +0,226 -0,477 +0,061 -019 V 1
HR 5385 BD+09°2882 126128 9247 BC 14h 18m 27,5s +08° 54′ 00″ 14h 23m 22,6s +08° 26′ 42″ 356,56 61,33 6,86 +0,43 -0,01 F0V+F2V -0,075 -0,008 +0,016 -018 SB 71 1,7 6,2 AxBC 3 *
HR 5386 BD+09°2882 126129 120426 9247 A 14h 18m 27,6s +08° 54′ 06″ 14h 23m 22,7s +08° 26′ 48″ 356,56 61,33 5,12 -0,02 -0,07 A0V -0,075 -0,008 +0,016 -023 V 93 1,7 6,2 AxBC 3 *
HR 5387 BD+25°2770 126141 83321 3139 6653 14h 18m 37,4s +25° 47′ 28″ 14h 23m 06,8s +25° 20′ 17″ 33,14 69,39 6,22 +0,37 -0,02 F5V -0,155 +0,064 -010 8
HR 5388 BD+08°2857 126200 120433 6654 14h 19m 05,0s +08° 41′ 54″ 14h 24m 00,9s +08° 14′ 37″ 356,48 61,08 5,95 +0,06 +0,08 A3V +0,003 -0,025 -007 90 *
HR 5389 CP-76°826 126209 257163 14h 19m 02,4s -76° 16′ 42″ 14h 29m 36,8s -76° 43′ 45″ 308,60 -14,95 6,07 +1,18 +1,11 K0-1III -0,039 -0,026 -008 V
HR 5390 CD-24°11469 126218 182517 1376 14h 19m 06,1s -24° 21′ 09″ 14h 24m 48,6s -24° 48′ 23″ 328,45 33,40 5,32 +0,96 +0,71 G8III -0,055 -0,016 +0,024 -022 V?
HR 5391 CP-65°2732 126241 252745 3141 14h 19m 07,8s -65° 22′ 10″ 14h 27m 07,1s -65° 49′ 18″ 312,52 -04,75 5,85 +1,50 +1,76 K3III -0,018 -0,013 -020
HR 5392 BD+06°2875 126248 120434 1375 14h 19m 12,7s +06° 16′ 25″ 14h 24m 11,3s +05° 49′ 12″ 353,10 59,33 5,10 +0,12 +0,10 A5V -0,077 +0,005 +0,023 -010 SB 194
HR 5393 BD-11°3736 126251 158550 9254 14h 19m 18,2s -11° 12′ 56″ 14h 24m 40,9s -11° 40′ 11″ 336,23 45,09 6,49 +0,42 +0,04 F4III -0,071 -0,029 D +0,012 -036 V 1,6 1,2 *
HR 5394 BD+08°2858 126271 120436 6655 14h 19m 23,0s +08° 32′ 28″ 14h 24m 18,3s +08° 05′ 06″ 356,35 60,92 6,19 +1,20 +1,29 +0,60 K4III -0,114 -0,092 +0,015 -031 V? *
HR 5395 Tau1Lup CD-44°9322 126341 224919 1377 W Tau1 Lup 14h 19m 42,9s -44° 46′ 09″ 14h 26m 08,2s -45° 13′ 17″ 319,92 14,50 4,56 -0,15 -0,79 -0,11 B2IV -0,012 -0,013 -022 30 4,7 158,2 *
HR 5396 Tau2Lup CD-44°9323 126354 224920 W 14h 19m 44,8s -44° 55′ 38″ 14h 26m 10,8s -45° 22′ 46″ 319,87 14,35 4,35 +0,43 +0,19 +0,35 F4IV+A7: +0,016 -0,008 +0,002 -001 SB1 0 0,1 0,1 *
HR 5397 BD-19°3880 126367 158558 9258 A 14h 19m 54,7s -19° 31′ 02″ 14h 25m 29,8s -19° 58′ 11″ 331,22 37,68 6,61 +0,14 +0,11 A2V -0,039 -0,006 D +0,005 -002 74 0,4 35,1 AB 3 *
HR 5398 CD-41°8757 126386 224923 14h 19m 56,5s -41° 51′ 55″ 14h 26m 13,4s -42° 19′ 09″ 321,06 17,19 6,32 +1,19 K2III -0,123 -0,071 -033
HR 5399 CD-26°10280 126400 182535 14h 20m 01,3s -26° 23′ 55″ 14h 25m 47,7s -26° 51′ 09″ 327,67 31,45 6,48 +0,94 G7IV -0,019 -0,061 +007 V
HR 5400 CD-39°8918 126475 205561 14h 20m 37,6s -39° 25′ 21″ 14h 26m 49,9s -39° 52′ 26″ 322,14 19,41 6,35 -0,08 B7IV -0,019 -0,016 +008 V
HR 5401 CD-45°9188 126504 224929 W 14h 20m 45,2s -45° 40′ 54″ 14h 27m 12,2s -46° 08′ 04″ 319,75 13,59 5,83 +0,31 +0,16 +0,16 A1mA5/7-F2 -0,153 -0,082 -026 5,6 30,0 *
HR 5402 BD+39°2764 126597 64137 3142 14h 21m 24,2s +38° 50′ 41″ 14h 25m 29,2s +38° 23′ 35″ 68,67 67,34 6,27 +1,23 +1,26 gK2 +0,007 -0,013 +025
HR 5403 CP-58°5549 126610 241737 14h 21m 24,8s -58° 44′ 54″ 14h 28m 43,5s -59° 11′ 52″ 315,11 1,35 6,45 +0,14 +0,13 A0II-III -0,011 -0,015 +002 V *
HR 5404 23The Boo BD+52°1804 126660 29137 531 I W 6669 14h 21m 47,5s +52° 18′ 47″ 14h 25m 11,8s +51° 51′ 03″ 93,84 59,65 4,05 +0,50 +0,01 +0,25 F7V -0,236 -0,397 +0,072 -011 34 7,0 69,5 *
HR 5405 22 Boo BD+19°2810 126661 101025 1378 14h 21m 48,2s +19° 40′ 35″ 14h 26m 27,4s +19° 13′ 37″ 18,06 66,82 5,39 +0,23 +0,23 +0,10 F0m -0,071 +0,025 +0,007 -028 29
HR 5406 104 Vir BD-05°3880 126722 139942 14h 22m 09,3s -05° 40′ 09″ 14h 27m 24,4s -06° 07′ 13″ 341,39 49,45 6,17 +0,09 +0,11 A2IV -0,071 -0,058 -015 V?
HR 5407 52 Hya CD-28°10712 126769 182570 532 9270 6674 14h 22m 18,9s -29° 02′ 32″ 14h 28m 10,4s -29° 29′ 30″ 326,95 28,83 4,97 -0,07 -0,41 B8V -0,024 -0,023 +016 V 0,0 0,1 AB 4 *
HR 5408 CP-67°2595 126862 252767 W 14h 22m 55,3s -67° 16′ 10″ 14h 31m 16,5s -67° 43′ 02″ 312,20 -06,66 5,83 +1,00 +0,78 K1III +0,035 -0,066 +078 8,2 35,4
HR 5409 105Phi Vir BD-01°2957 126868 139951 533 9273 6675 14h 23m 02,9s -01° 46′ 47″ 14h 28m 12,1s -02° 13′ 41″ 345,22 52,51 4,81 +0,70 +0,21 +0,37 G2IV -0,139 -0,002 +0,047 -010 SB 0 3,9 5,1 AB 3 *
HR 5410 106 Vir BD-06°4009 126927 139957 3143 I 14h 23m 25,1s -06° 27′ 05″ 14h 28m 41,7s -06° 54′ 02″ 341,13 48,62 5,42 +1,49 +1,76 K5III -0,019 -0,052 -049
HR 5411 BD+41°2504 126943 45058 14h 23m 29,9s +41° 28′ 26″ 14h 27m 27,3s +41° 01′ 30″ 74,26 65,88 6,63 +0,37 -0,05 F1IV -0,056 -0,019 -017 75
HR 5412 CD-44°9383 126981 224969 W 14h 23m 41,4s -44° 52′ 27″ 14h 30m 08,6s -45° 19′ 18″ 320,55 14,15 5,50 -0,08 -0,27 -0,04 C B8Vn -0,046 -0,040 +010 V? 174 6,3 10,5 *
HR 5413 CD-48°9098 126983 224972 W 14h 23m 41,1s -49° 04′ 18″ 14h 30m 20,9s -49° 31′ 09″ 318,95 10,25 5,37 +0,05 A1V+B -0,052 -0,047 +000 SB2O 0 6,5 22,1 *
HR 5414 BD+28°2331 127043 83373 9277 B 14h 24m 07,1s +28° 44′ 12″ 14h 28m 31,5s +28° 17′ 21″ 41,69 68,52 7,62 -0,01 0,00 A1V +0,028 -0,013 -013 SB 80 0,5 25,4 *
HR 5415 BD+28°2332 127067 83374 9277 A 14h 24m 09,0s +28° 44′ 16″ 14h 28m 33,3s +28° 17′ 27″ 41,69 68,51 7,12 -0,03 -0,03 A1V +0,017 +0,008 -012 100 0,5 25,4 *
HR 5416 BD+36°2495 127065 64161 3144 14h 24m 07,9s +36° 38′ 39″ 14h 28m 16,4s +36° 11′ 49″ 62,79 67,57 6,10 R K0III -0,024 +0,002 -018
HR 5417 CD-40°8729 127152 224982 14h 24m 40,4s -40° 24′ 00″ 14h 30m 56,5s -40° 50′ 42″ 322,51 18,21 6,39 +1,44 K3III -0,030 +0,003 -016
HR 5418 BD+01°2941 127167 120499 3145 14h 24m 44,5s +01° 16′ 28″ 14h 29m 50,5s +00° 49′ 44″ 348,95 54,66 5,94 +0,16 +0,11 A5IV +0,010 +0,002 -009 125
HR 5419 CD-38°9430 127193 205637 3148 14h 24m 59,0s -38° 25′ 33″ 14h 31m 10,8s -38° 52′ 11″ 323,38 20,01 5,97 +1,06 K1III +0,005 +0,023 +008
HR 5420 24 Boo BD+50°2084 127243 29165 14h 25m 09,0s +50° 17′ 32″ 14h 28m 37,8s +49° 50′ 41″ 90,16 60,64 5,59 +0,85 +0,44 G3IV -0,305 -0,046 +0,022 -006
HR 5421 CP-56°6296 127297 241777 V Cen 14h 25m 22,8s -56° 26′ 39″ 14h 32m 32,9s -56° 53′ 16″ 316,44 3,31 6,93 +0,91 +0,60 F5Ia -0,027 -0,012 -022 *
HR 5422 BD+32°2482 127304 64178 9288 14h 25m 32,6s +32° 14′ 10″ 14h 29m 49,7s +31° 47′ 28″ 51,15 68,13 6,06 -0,03 -0,09 A0V s -0,018 +0,004 -009 V 41 5,0 25,8 AB *
HR 5423 BD+42°2508 127334 45075 3146 14h 25m 40,3s +42° 14′ 50″ 14h 29m 36,8s +41° 47′ 45″ 75,46 65,16 6,35 +0,70 +0,21 G5V +0,162 -0,218 +0,031 -001 V 10
HR 5424 BD+05°2886 127337 120504 3149 I W 14h 25m 45,0s +05° 13′ 01″ 14h 30m 45,4s +04° 46′ 20″ 353,97 57,44 6,02 +1,42 +1,67 gK4 +0,009 -0,012 +006 V 3,5 55,5 *
HR 5425 Sig Lup CD-49°8831 127381 241781 14h 25m 52,6s -50° 00′ 50″ 14h 32m 36,9s -50° 27′ 25″ 318,93 9,25 4,42 -0,19 -0,84 B2III -0,043 -0,010 -002 V? 84 *
HR 5426 CP-54°6053 127486 241792 14h 26m 30,8s -54° 33′ 24″ 14h 33m 32,4s -54° 59′ 54″ 317,30 5,00 5,87 +0,48 F6IV-V -0,095 +0,004 -000
HR 5427 CP-52°7301 127501 241793 W 14h 26m 36,6s -52° 14′ 15″ 14h 33m 29,9s -52° 40′ 48″ 318,19 7,14 5,87 +1,09 K0III -0,006 -0,031 -042 8,1 20,
HR 5428 CD-30°11519 127624 205681 W 14h 27m 13,9s -30° 16′ 21″ 14h 33m 09,6s -30° 42′ 51″ 327,47 27,27 6,09 +1,03 +0,84 K0III +0,040 -0,015 D +0,006 +010 V 3,3 2,5
HR 5429 25Rho Boo BD+31°2628 127665 64202 534 I 9296 6697 14h 27m 31,2s +30° 48′ 37″ 14h 31m 49,8s +30° 22′ 17″ 47,29 67,80 3,58 +1,30 +1,44 +0,65 K3-III -0,100 +0,119 +0,029 -014 V? < 17 8,2 42,2
HR 5430 5 UMi BD+76°527 127700 8024 1379 I 9286 6687 14h 27m 43,8s +76° 08′ 26″ 14h 27m 31,5s +75° 41′ 46″ 115,39 39,99 4,25 +1,44 +1,70 +0,75 K4-IIIBa0,3 +0,009 +0,023 +0,019 +010 V < 17 7,8 58,8 AC 3 *
HR 5431 CD-41°8890 127716 225027 14h 27m 47,4s -41° 39′ 31″ 14h 34m 08,0s -42° 05′ 59″ 322,56 16,83 6,60 +0,06 A2IV -0,016 -0,029 -056 V?
HR 5432 CP-59°5642 127724 241811 14h 27m 49,0s -59° 34′ 31″ 14h 35m 17,2s -60° 00′ 57″ 315,57 0,28 6,40 +1,26 K2III -0,021 -0,031 -007
HR 5433 BD+27°2388 127726 83394 9301 6699 14h 27m 54,6s +27° 07′ 10″ 14h 32m 20,2s +26° 40′ 38″ 37,58 67,54 6,01 +0,22 +0,07 A7Vn -0,064 -0,029 +0,011 -004 204 0,2 0,2 *
HR 5434 26 Boo BD+22°2715 127739 83395 3151 14h 27m 59,8s +22° 42′ 01″ 14h 32m 32,5s +22° 15′ 36″ 26,51 66,57 5,92 +0,35 +0,07 F2IV -0,127 +0,039 -012 V *
HR 5435 27Gam Boo BD+38°2565 127762 64203 535 I 9300 Gam Boo 14h 28m 03,0s +38° 44′ 44″ 14h 32m 04,7s +38° 18′ 30″ 67,26 66,17 3,03 +0,19 +0,12 +0,08 A7III -0,114 +0,153 +0,025 -037 V 139 9,5 33,4 3 *
HR 5436 BD+63°1136 127821 16406 3150 14h 28m 23,4s +63° 37′ 40″ 14h 30m 46,1s +63° 11′ 08″ 105,61 50,47 6,09 +0,41 -0,04 F4IV -0,178 0,000 -003 50
HR 5437 BD+60°1547 127929 16411 536 14h 28m 59,8s +60° 39′ 58″ 14h 31m 42,8s +60° 13′ 32″ 102,58 52,76 6,27 +0,24 +0,14 F0III -0,049 +0,021 -019 V? 67
HR 5438 BD-19°3903 127964 182676 14h 29m 12,9s -20° 00′ 02″ 14h 34m 50,7s -20° 26′ 21″ 333,37 36,25 6,50 +0,14 A4V +0,017 +0,002 -000
HR 5439 CD-40°8794 127971 225046 W 14h 29m 11,8s -41° 04′ 43″ 14h 35m 31,5s -41° 31′ 02″ 323,05 17,25 5,87 -0,08 B7V -0,020 -0,017 +010 V 5,2 26,9 *
HR 5440 Eta Cen CD-41°8917 127972 225044 537 I Eta Cen 14h 29m 09,3s -41° 43′ 07″ 14h 35m 30,4s -42° 09′ 28″ 322,77 16,67 2,31 -0,19 -0,83 -0,20 B1,5Vne v -0,035 -0,035 -000 SB 333 *
HR 5441 BD+37°2545 127986 64212 CP Boo 14h 29m 15,0s +37° 24′ 03″ 14h 33m 20,3s +36° 57′ 34″ 63,89 66,37 6,43 R F8IV w -0,004 -0,057 +002 10 *
HR 5442 BD+56°1746 128000 29191 I 14h 29m 23,0s +55° 50′ 19″ 14h 32m 30,9s +55° 23′ 52″ 96,99 56,34 5,76 +1,50 gK5 +0,006 -0,015 +003
HR 5443 CP-67°2616 128020 252824 3156 14h 29m 22,4s -67° 29′ 16″ 14h 37m 46,3s -67° 55′ 56″ 312,69 -07,10 6,04 +0,50 -0,02 F7V -0,343 -0,290 +0,051 -030
HR 5444 CD-45°9293 128068 225054 W 6724 14h 29m 46,1s -45° 48′ 31″ 14h 36m 19,0s -46° 14′ 43″ 321,20 12,87 5,55 +1,48 +1,72 +0,72 C K3III -0,038 +0,019 +0,019 -060 7,1 40, *
HR 5445 BD+33°2474 128093 64221 3153 W 14h 29m 56,4s +32° 58′ 23″ 14h 34m 11,7s +32° 32′ 04″ 52,82 67,13 6,33 +0,40 -0,03 F5V +0,108 +0,007 -008 12 5,0 24,7
HR 5446 CD-39°9047 128152 205744 14h 30m 09,1s -39° 09′ 35″ 14h 36m 24,2s -39° 35′ 50″ 324,04 18,93 6,13 +1,05 K1III -0,037 -0,018 -031 V
HR 5447 28Sig Boo BD+30°2536 128167 83416 1380 W 6717 14h 30m 19,5s +30° 10′ 46″ 14h 34m 40,8s +29° 44′ 42″ 45,62 67,20 4,46 +0,36 -0,08 +0,19 F2V +0,189 +0,132 +0,068 +000 3 5,3 237,1 AB 3 *
HR 5448 BD+37°2551 128198 64227 I 6718 14h 30m 33,2s +37° 03′ 55″ 14h 34m 38,5s +36° 37′ 33″ 62,91 66,22 6,03 +1,38 gK5 -0,029 -0,054 -012
HR 5449 CD-39°9050 128207 205751 14h 30m 27,3s -39° 46′ 29″ 14h 36m 44,2s -40° 12′ 42″ 323,84 18,35 5,74 -0,12 B8n -0,016 -0,025 +002
HR 5450 CD-45°9302 128266 225062 W 14h 30m 46,9s -45° 41′ 51″ 14h 37m 20,1s -46° 08′ 02″ 321,41 12,90 5,41 +1,01 +0,73 +0,48 C G8III -0,014 -0,020 +0,023 -016 0,0 0,1 AB 3 *
HR 5451 BD+57°1519 128332 29202 3154 14h 31m 14,6s +57° 30′ 34″ 14h 34m 15,9s +57° 03′ 55″ 98,69 54,95 6,48 +0,49 -0,03 F6-8V +0,217 -0,229 +0,025 -022 6 *
HR 5452 BD+50°2095 128333 45121 3155 I CH Boo 14h 31m 09,8s +49° 48′ 15″ 14h 34m 39,6s +49° 22′ 06″ 88,15 60,21 5,74 +1,56 +1,88 +0,72 E M1IIIab -0,045 +0,054 -020 V? *
HR 5453 Rho Lup CD-48°9198 128345 225071 3158 6733 14h 31m 09,4s -48° 59′ 24″ 14h 37m 53,2s -49° 25′ 33″ 320,13 9,86 4,05 -0,15 -0,56 -0,11 B5V -0,024 -0,031 +008 195 *
HR 5454 BD+23°2710 128402 83427 3157 14h 31m 35,6s +23° 41′ 08″ 14h 36m 06,9s +23° 15′ 01″ 29,44 66,05 6,38 +1,06 +0,90 K0 -0,012 +0,027 +007
HR 5455 BD-11°3770 128429 158677 1381 14h 31m 40,5s -11° 52′ 49″ 14h 36m 59,8s -12° 18′ 19″ 339,35 42,97 6,20 +0,46 -0,03 F5V -0,872 +0,365 +0,034 -070 V 15
HR 5456 CD-38°9529 128488 205786 14h 32m 04,9s -38° 21′ 34″ 14h 38m 19,6s -38° 47′ 39″ 324,76 19,51 6,02 +1,43 K3III +0,066 -0,023 +028 V
HR 5457 CD-46°9469 128582 225089 14h 32m 37,2s -46° 08′ 44″ 14h 39m 11,0s -46° 35′ 03″ 321,52 12,36 6,07 +0,51 +0,03 +0,28 C F7V -0,182 -0,211 +0,021 -012
HR 5458 CD-48°9218 128617 225091 14h 32m 42,8s -48° 37′ 09″ 14h 39m 24,7s -49° 03′ 20″ 320,52 10,10 6,39 +0,44 +0,01 ? F3IV -0,167 -0,132 +0,009 -017 *
HR 5459 Alp1Cen CP-60°5483 128620 252838 538 I W A 14h 32m 48,3s -60° 25′ 22″ 14h 39m 35,9s -60° 50′ 07″ 315,78 -00,71 -0,01 +0,71 +0,24 +0,22 E G2V -3,642 +0,699 +0,751 -022 SBO 1,4 20,9 AB 3 *
HR 5460 Alp2Cen CP-60°5483 128621 I ' W B 14h 32m 48,3s -60° 25′ 22″ 14h 39m 36,1s -60° 50′ 08″ 315,78 -00,71 1,33 +0,88 +0,68 +0,30 E K1V -3,646 +0,700 +0,751 -021 V? 1,4 20,9 AB 3 *
HR 5461 CP-55°6107 128713 241898 3162 14h 33m 19,1s -56° 00′ 33″ 14h 40m 32,8s -56° 26′ 27″ 317,63 3,29 6,30 +1,18 K0-1II -0,007 -0,011 -005
HR 5462 BD+18°2906 128750 101121 3160 14h 33m 34,9s +18° 43′ 59″ 14h 38m 14,0s +18° 17′ 54″ 18,81 63,90 5,91 +1,10 +0,99 +0,56 gK2 -0,029 -0,068 +0,038 -014
HR 5463 Alp Cir CP-64°2977 128898 252853 539 W Alp Cir 14h 34m 25,2s -64° 32′ 23″ 14h 42m 30,4s -64° 58′ 31″ 314,34 -04,59 3,19 +0,24 +0,12 +0,10 ApSrEuCr: -0,192 -0,232 +0,056 +007 SB? 0 5,4 15,6 *
HR 5464 BD+44°2376 128902 45145 I 14h 34m 27,1s +44° 04′ 24″ 14h 38m 12,5s +43° 38′ 31″ 77,43 62,89 5,70 +1,48 +1,68 +0,82 K2III -0,113 +0,030 -049 V?
HR 5465 CP-58°5672 128917 241912 14h 34m 29,7s -58° 11′ 08″ 14h 41m 55,7s -58° 36′ 58″ 316,91 1,23 6,22 +0,45 F4V +0,019 -0,042 +011
HR 5466 CD-35°9702 128974 205823 14h 34m 52,7s -35° 42′ 18″ 14h 41m 01,4s -36° 08′ 06″ 326,50 21,67 5,67 -0,08 -0,38 ? A0p: -0,022 -0,008 -023
HR 5467 BD+54°1693 128998 29227 3161 14h 35m 04,8s +54° 27′ 20″ 14h 38m 15,2s +54° 01′ 24″ 94,17 56,73 5,85 -0,01 0,00 A1V +0,018 -0,016 -003 V? 84
HR 5468 33 Boo BD+45°2204 129002 45153 540 14h 35m 06,9s +44° 50′ 10″ 14h 38m 50,2s +44° 24′ 16″ 78,76 62,42 5,39 0,00 -0,04 A1V -0,067 -0,017 +0,012 -013 SB 79
HR 5469 Alp Lup CD-46°9501 129056 225128 541 W Alp Lup 14h 35m 16,5s -46° 57′ 32″ 14h 41m 55,8s -47° 23′ 18″ 321,61 11,44 2,30 -0,20 -0,89 -0,17 B1,5III/Vn -0,021 -0,018 +005 SB 24 11,1 27,6 *
HR 5470 Alp Aps CP-78°893 129078 257193 542 14h 35m 25,6s -78° 37′ 13″ 14h 47m 51,6s -79° 02′ 41″ 308,49 -17,45 3,83 +1,43 +1,68 +0,53 E K3IIIa -0,012 -0,015 +0,029 -001
HR 5471 CD-37°9618 129116 205839 14h 35m 44,7s -37° 21′ 51″ 14h 41m 57,6s -37° 47′ 37″ 325,90 20,10 4,00 -0,17 -0,70 -0,15 B3V -0,023 -0,032 +001 V 187 *
HR 5472 BD+22°2731 129132 83458 S 14h 35m 49,3s +22° 24′ 15″ 14h 40m 21,9s +21° 58′ 32″ 27,15 64,75 6,10 +0,40 +0,02 G0V -0,018 +0,034 +001 SBO 0,1 *
HR 5473 BD+14°2769 129153 101137 14h 35m 55,4s +13° 57′ 50″ 14h 40m 42,4s +13° 32′ 03″ 10,34 61,10 5,91 +0,21 +0,04 F0V +0,055 -0,025 -008 94 *
HR 5474 CD-30°11624 129161 205841 W 14h 35m 53,2s -30° 30′ 15″ 14h 41m 51,1s -30° 56′ 00″ 329,23 26,24 6,37 -0,09 ApSi -0,031 -0,022 D +0,003 -011 0,9 1,0
HR 5475 29Pi 1Boo BD+17°2768 129174 101138 9338 A 6762 14h 36m 01,5s +16° 50′ 49″ 14h 40m 43,6s +16° 25′ 06″ 15,64 62,54 4,94 -0,03 -0,31 -0,02 B9pMnHgSi v +0,015 +0,015 +0,002 -001 SB 22 0,9 5,7 AB 3 *
HR 5476 29Pi 2Boo BD+17°2768 129175 101139 9338 B 6763 14h 36m 02,0s +16° 50′ 48″ 14h 40m 43,9s +16° 25′ 04″ 15,64 62,54 5,88 +0,24 : +0,10 : A6V +0,001 +0,010 +0,002 -007 SB 148 0,9 5,7 AB 3 *
HR 5477 30Zet Boo BD+14°2770 129246 101145 9343 B 6766 14h 36m 22,3s +14° 09′ 26″ 14h 41m 08,9s +13° 43′ 42″ 10,80 61,12 4,83 H A2III +0,053 -0,016 +0,009 -006 0,1 1,2 AB 3 *
HR 5478 30Zet Boo BD+14°2770 129247 101145 9343 A 6766 14h 36m 22,3s +14° 09′ 26″ 14h 41m 08,9s +13° 43′ 42″ 10,80 61,12 4,43 H +0,05 +0,05 -0,01 A2III +0,053 -0,016 +0,009 -006 SB? 156 0,1 1,2 AB 3 *
HR 5479 BD+80°448 129245 8054 3159 14h 36m 23,2s +80° 05′ 32″ 14h 33m 38,3s +79° 39′ 37″ 117,41 36,35 6,26 +1,30 +1,46 K3III -0,101 +0,081 +0,015 -023 V? *
HR 5480 31 Boo BD+08°2903 129312 120601 3163 I 6769 14h 36m 44,0s +08° 35′ 22″ 14h 41m 38,8s +08° 09′ 42″ 2,05 57,76 4,86 +1,00 +0,76 +0,48 G7+IIIHdel -0,5 -0,009 +0,003 +0,011 -022 V < 17
HR 5481 32 Boo BD+12°2729 129336 101152 1382 14h 36m 55,2s +12° 05′ 29″ 14h 41m 43,5s +11° 39′ 38″ 7,46 59,86 5,56 +0,94 +0,67 +0,48 G8III -0,157 -0,114 +0,023 -023 V *
HR 5482 CP-62°4275 129422 252869 W 14h 37m 21,6s -62° 26′ 56″ 14h 45m 17,3s -62° 52′ 33″ 315,50 -02,81 5,36 +0,29 A9V +0,063 -0,084 +0,011 -001 V? 213 5,5 36,3 *
HR 5483 BD+21°2674 129430 83474 14h 37m 20,4s +21° 33′ 08″ 14h 41m 54,2s +21° 07′ 25″ 25,53 64,15 6,38 R G8III-IV -0,010 -0,053 -011 *
HR 5484 4 Lib CD-24°11637 129433 182795 14h 37m 26,6s -24° 34′ 17″ 14h 43m 13,6s -24° 59′ 51″ 332,75 31,32 5,73 -0,01 -0,08 B9 v -0,019 -0,001 -004 V *
HR 5485 CD-34°9868 129456 205871 544 14h 37m 32,3s -34° 44′ 35″ 14h 43m 39,4s -35° 10′ 25″ 327,48 22,29 4,05 +1,35 +1,53 +0,73 K3IIIb e -0,064 -0,180 +0,014 -038 *
HR 5486 CP-57°6772 129462 241966 14h 37m 29,3s -58° 03′ 06″ 14h 44m 55,5s -58° 28′ 40″ 317,32 1,19 6,11 +1,02 K0III -0,083 -0,053 -024
HR 5487 107Mu Vir BD-05°3936 129502 140090 545 14h 37m 47,3s -05° 13′ 25″ 14h 43m 03,6s -05° 39′ 30″ 346,55 47,54 3,88 +0,38 -0,02 +0,22 F2III +0,109 -0,316 +0,045 +005 SB 54 *
HR 5488 CP-55°6150 129557 241971 W BU Cir 14h 37m 58,2s -55° 10′ 38″ 14h 45m 10,9s -55° 36′ 07″ 318,57 3,78 6,10 -0,06 -0,80 B2III -0,015 -0,013 -006 53 1,4 68,8 *
HR 5489 CD-34°9888 129685 205899 14h 38m 51,0s -34° 46′ 06″ 14h 44m 59,2s -35° 11′ 31″ 327,73 22,15 4,92 +0,01 -0,03 +0,02 A0V +0,003 -0,004 +0,019 -005 455
HR 5490 34 Boo BD+27°2413 129712 83488 1383 I W Boo 14h 39m 01,6s +26° 57′ 10″ 14h 43m 25,4s +26° 31′ 40″ 38,00 65,06 4,81 +1,66 +1,94 +1,22 M3-III -0,013 -0,017 +0,002 +006 V *
HR 5491 CP-87°235 129723 258720 920 BP Oct 14h 38m 58,8s -87° 44′ 30″ 15h 28m 19,1s -88° 07′ 59″ 304,24 -25,68 6,48 +0,30 +0,10 Am -0,091 -0,077 -015 89 *
HR 5492 BD+61°1451 129798 16466 9357 DL Dra 14h 39m 33,5s +61° 41′ 17″ 14h 42m 03,2s +61° 15′ 43″ 102,09 51,16 6,25 +0,41 -0,01 +0,20 F2V +0,070 -0,030 +0,017 -006 SB 42 2,2 4,1 *
HR 5493 BD+41°2523 129846 45190 3166 I 14h 39m 51,6s +40° 52′ 56″ 14h 43m 44,4s +40° 27′ 33″ 70,09 63,30 5,73 +1,39 K4III -0,014 +0,023 +013 SB
HR 5494 CD-46°9562 129858 225178 14h 39m 47,6s -47° 01′ 09″ 14h 46m 29,1s -47° 26′ 28″ 322,30 11,06 5,74 +0,07 +0,08 +0,03 C A1V -0,022 -0,015 -011
HR 5495 CD-51°8457 129893 241992 546 W 14h 40m 01,4s -51° 57′ 37″ 14h 47m 01,3s -52° 23′ 01″ 320,20 6,57 5,21 +0,98 G8III -0,016 -0,082 +0,021 -021 7,8 8,9
HR 5496 BD-00°2867 129902 140116 I 14h 40m 02,8s -00° 59′ 42″ 14h 45m 11,7s -01° 25′ 04″ 351,32 50,45 6,07 +1,61 +1,94 +0,85 E M1III -0,053 -0,004 -047 *
HR 5497 54 Hya CD-24°11661 129926 182855 9375 A 14h 40m 12,6s -25° 01′ 07″ 14h 46m 00,1s -25° 26′ 35″ 333,13 30,63 4,94 +0,35 +0,10 F2III-IV -0,150 -0,104 +0,049 -013 161 2,0 8,5 *
HR 5498 CD-51°8461 129932 241995 W 14h 40m 13,1s -51° 47′ 04″ 14h 47m 12,3s -52° 12′ 20″ 320,31 6,72 6,07 +0,09 A1III-IV -0,025 -0,017 -034 5,3 39,1
HR 5499 BD-22°3844 129944 182857 3167 14h 40m 22,2s -22° 43′ 48″ 14h 46m 06,8s -23° 09′ 11″ 334,50 32,60 5,81 +0,98 gG5 +0,027 -0,058 +007 V
HR 5500 CP-66°2645 129954 252894 W 14h 40m 16,2s -66° 10′ 25″ 14h 48m 44,4s -66° 35′ 38″ 314,22 -06,33 5,91 -0,07 -0,70 B2,5Ve -0,021 -0,025 +019 3,0 60, AB 3 *

Legenda upraviť

IRflag:

  • prázdne: NASA merged Infrared Catalogue, Schmitz et al., 1978
  • ' Engles et al. 1982
  • : neistá identifikácia

Viacnásobná hviezda:

  • A = Astrometrická dvojhviezda
  • D = Duplicita objavená zákrytom
  • I = Innes, Southern Double Star Catalogue (1927)
  • R = Rossiter, Michigan Publ. 9, 1955
  • S = Duplicita objavená bodovou interferometriou
  • W = Worley (1978) aktualizácia IDS

n_Vmag:

  • prázdne = V na UBV Johnsonovom systéme
  • R = HR magnitúdy redukované na UBV systém
  • H = pôvodná HR magnitúda

pmRA:

  • vlastný pohyb v RA sa premieta ako (cos(DE).d(RA)/dt), teda celkový vlastný pohyb je sqrt(pmRA^2^+pmDE^2^)

n_RadVel:

  • V = premenná radiálna rýchlosť
  • V? = možná premenná radiálna rýchlosť
  • SB, SB1, SB2, SB3 = spektroskopické dvojhviezdy, jednoduché, dvojité alebo trojité čiarové spektrá
  • O = orbitálne údaje nedostupné

Zdroj upraviť