Zoznam HR objektov 8501 – 9110

Toto je zoznam HR objektov od 8501 do 9110.

Objekt Názov BD HD SAO FK5 IR zdroj Ref. pre IR zdroj Dvoj alebo viac násobná hviezda ADS Počet častí ADS Ident. prem. hviezdy Rektascenzia 1900 Deklinácia 1900 Rektascenzia 2000 Deklinácia 2000 Gal. dĺžka Gal. šíka Viz. mag. Kód Vmag Neistota pri V B-V farba na UBV systéme Neistota pri B-V U-B farba na UBV systéme Neistota pri U-B R-I Kód pre R-I systém (Cousin, Eggen) Spektr. typ Kód spektr. typu Ročný vlastný pohyb v RA J2000, systém FK5 Ročný vlastný pohyb v Dec J2000, systém FK5 D - dynamická paralaxa, inak trigonometrická paralaxa Paralaxa Heliocentrická radiálna rýchlosť Komentár radiálnej rýchlosti Limit rýchlosti rotácie Rýchlosť rotácie, v sin i Neistota a premenlivosť pri rýchlosti rotácie Rozdiel magnitúd Oddelenie zložiek Ident. zložiek Počet zložiek Pozn.
HR 8501 CP-54°10055 211415 247400 W 22h 11m 42,3s -54° 06′ 31″ 22h 18m 15,6s -53° 37′ 40″ 339,03 -51,39 5,37 +0,60 +0,08 G3V +0,429 -0,667 +0,083 -014 4,5 3,0
HR 8502 Alp Tuc CP-60°7561 211416 255193 841 A 22h 11m 39,2s -60° 45′ 29″ 22h 18m 30,1s -60° 15′ 35″ 330,22 -47,96 2,86 +1,39 +1,54 +0,73 K3III -0,072 -0,043 +0,026 +042 SBO 0,1 *
HR 8503 BD+27°4288 211432 90379 22h 11m 53,4s +27° 18′ 21″ 22h 16m 29,7s +27° 48′ 15″ 85,75 -23,66 6,37 +0,99 G9III -0,009 +0,002 +016
HR 8504 44 Aqr BD-06°5960 211434 145993 3782 14100 22h 11m 53,2s -05° 53′ 12″ 22h 17m 06,5s -05° 23′ 14″ 56,54 -47,35 5,75 +0,88 +0,51 G6III -0,002 +0,020 +007
HR 8505 Ups Oct CP-86°406 211539 258932 1670 22h 12m 35,4s -86° 28′ 34″ 22h 31m 37,4s -85° 58′ 02″ 305,61 -30,41 5,77 +1,02 +0,88 K0III -0,041 +0,059 +019 V
HR 8506 BD+56°2746 211554 34256 22h 12m 49,7s +56° 43′ 16″ 22h 16m 26,5s +57° 13′ 13″ 103,12 0,43 5,88 +0,93 G8III +0,043 +0,006 -008 V
HR 8507 BD-00°4333 211575 146004 S 22h 12m 56,6s -00° 44′ 10″ 22h 18m 04,3s -00° 14′ 16″ 62,64 -44,42 6,39 +0,44 0,00 F3V -0,039 -0,062 +017 V 12 0,1
HR 8508 45 Aqr BD-14°6255 211676 164996 22h 13m 38,7s -13° 48′ 20″ 22h 19m 00,8s -13° 18′ 18″ 46,45 -51,85 5,95 +1,06 +0,94 gG7 +0,079 -0,012 +030
HR 8509 CP-58°7942 211726 247410 22h 13m 56,7s -58° 00′ 41″ 22h 20m 36,2s -57° 30′ 36″ 333,47 -49,71 6,34 +1,37 +1,71 K3-4III +0,022 -0,015 -034
HR 8510 BD+37°4537 211797 72228 15828 22h 14m 33,0s +37° 16′ 01″ 22h 18m 56,2s +37° 46′ 10″ 92,44 -15,91 6,17 +0,28 +0,11 A9IIIp +0,057 +0,044 D +0,013 +007 2,7 15,7 AB 4 *
HR 8511 25 Cep BD+62°2059 211833 19991 I 22h 14m 56,9s +62° 18′ 11″ 22h 18m 12,7s +62° 48′ 16″ 106,41 4,96 5,75 +1,26 +1,37 K3III +0,046 +0,015 -002 V
HR 8512 46Rho Aqr BD-08°5855 211838 146023 22h 14m 56,2s -08° 19′ 24″ 22h 20m 11,9s -07° 49′ 16″ 54,15 -49,34 5,37 -0,06 -0,37 B8IIIpMn:Hg: +0,016 -0,001 -009 V 72
HR 8513 30 Peg BD+05°4998 211924 127453 15847 14122 22h 15m 25,6s +05° 17′ 13″ 22h 20m 27,6s +05° 47′ 22″ 69,30 -40,86 5,37 -0,02 -0,47 B5IV +0,023 -0,001 -008 V 32 5,9 14,8 AC 3 *
HR 8514 BD+07°4853 211976 127460 22h 15m 56,1s +07° 40′ 59″ 22h 20m 55,8s +08° 11′ 12″ 71,63 -39,25 6,17 +0,44 -0,03 F6V +0,048 +0,023 +010 7
HR 8515 Nu Ind CP-72°2690 211998 258033 W 22h 16m 02,0s -72° 44′ 29″ 22h 24m 36,8s -72° 15′ 20″ 316,86 -40,67 5,29 +0,65 -0,06 +0,41 E A3V:+F9V +1,299 -0,678 +0,031 +021 V? 0,1 0,1 *
HR 8516 47 Aqr BD-22°5897 212010 191083 1584 I 22h 16m 05,3s -22° 05′ 58″ 22h 21m 35,6s -21° 35′ 54″ 33,84 -55,56 5,13 +1,07 +0,92 K2III -0,008 -0,085 +0,015 +049
HR 8517 BD+26°4410 212047 90437 I 14127 22h 16m 21,3s +26° 25′ 56″ 22h 21m 00,1s +26° 56′ 07″ 86,05 -24,96 6,47 +1,59 +1,71 M4III +0,015 -0,006 -004
HR 8518 48Gam Aqr BD-02°5741 212061 146044 842 15864 14132 22h 16m 29,5s -01° 53′ 29″ 22h 21m 39,4s -01° 23′ 14″ 62,18 -45,84 3,84 -0,05 -0,12 -0,04 A0V +0,132 +0,007 +0,046 -015 SB 57 7,9 37,4 *
HR 8519 BD+50°3673 212071 34335 22h 16m 42,0s +50° 28′ 39″ 22h 20m 39,6s +50° 58′ 51″ 100,20 -05,11 6,42 R K2 +0,012 +0,004 -009
HR 8520 31 Peg BD+11°4784 212076 107854 843 IN Peg 22h 16m 35,7s +11° 42′ 05″ 22h 21m 31,1s +12° 12′ 19″ 75,27 -36,43 5,01 -0,13 -0,81 -0,14 B2IV-Ve v +0,009 +0,006 +010 V? 134 *
HR 8521 Pi 1Gru CD-46°14292 212087 231105 W Pi1 Gru 22h 16m 37,4s -46° 27′ 07″ 22h 22m 43,9s -45° 56′ 52″ 350,28 -55,16 6,62 +2,01 +1,86 +2,64 S5,7e +0,007 -0,012 -020 4,3 2,7 *
HR 8522 32 Peg BD+27°4299 212097 90440 15863 22h 16m 42,2s +27° 49′ 36″ 22h 21m 19,3s +28° 19′ 50″ 87,03 -23,88 4,81 0,00 -0,20 -0,01 B9III +0,018 +0,002 +0,023 +008 V? 81 6,3 72,6 AB 5
HR 8523 2 Lac BD+45°3894 212120 51904 15862 14130 22h 16m 53,6s +46° 01′ 59″ 22h 21m 01,6s +46° 32′ 12″ 97,79 -08,86 4,57 -0,10 -0,51 -0,11 B6V +0,023 +0,005 +0,040 -010 SB2O 47 6,4 48,2 *
HR 8524 Pi 2Gru CD-46°14295 212132 231111 3786 I : W 22h 16m 59,5s -46° 25′ 54″ 22h 23m 08,0s -45° 55′ 43″ 350,28 -55,23 5,62 +0,36 +0,02 +0,22 C F3III-IV +0,237 -0,061 +0,027 +020 V 5,4 4,9 *
HR 8525 BD+75°820 212150 10312 3784 22h 17m 08,1s +75° 59′ 08″ 22h 18m 20,4s +76° 29′ 17″ 114,26 16,27 6,66 0,00 -0,11 A1Vn +0,005 +0,003 -018 165 :
HR 8526 CP-75°1748 212168 258036 3789 W 22h 17m 10,5s -75° 31′ 20″ 22h 25m 51,0s -75° 00′ 56″ 314,28 -38,73 6,04 +0,64 +0,14 G3V +0,048 +0,010 +014 2,7 20,4
HR 8527 CP-71°2686 212211 258034 3788 22h 17m 21,5s -70° 56′ 09″ 22h 25m 10,5s -70° 25′ 54″ 318,51 -41,99 5,78 +0,38 +0,03 F3III +0,115 -0,062 +004
HR 8528 BD+41°4469 212222 51918 22h 17m 34,0s +41° 34′ 26″ 22h 21m 50,9s +42° 04′ 42″ 95,41 -12,66 6,41 -0,08 -0,51 B5V +0,019 0,000 -018
HR 8529 49 Aqr CD-25°15905 212271 191105 22h 17m 56,5s -25° 16′ 05″ 22h 23m 30,9s -24° 45′ 45″ 28,53 -56,78 5,53 +0,99 +0,80 gG9 +0,103 0,000 -011 V?
HR 8530 BD-07°5765 212320 146062 D 22h 18m 17,4s -07° 42′ 01″ 22h 23m 32,1s -07° 11′ 40″ 55,66 -49,69 5,93 +1,00 +0,69 G6IIIBaII -0,001 +0,007 -014 *
HR 8531 CP-58°7954 212330 247441 I ' W 22h 18m 18,0s -58° 17′ 39″ 22h 24m 56,4s -57° 47′ 50″ 332,61 -50,04 5,32 +0,67 +0,13 +0,39 G3IV +0,143 -0,343 +0,058 +008 7,6 81,
HR 8532 33 Peg BD+20°5139 212395 90462 15896 22h 18m 50,8s +20° 20′ 34″ 22h 23m 39,6s +20° 50′ 54″ 82,41 -30,16 6,04 R F7V +0,337 -0,015 +0,037 -023 V 2,2 78,4 AC 3 *
HR 8533 51 Aqr BD-05°5780 212404 146067 15902 22h 18m 54,3s -05° 20′ 35″ 22h 24m 06,9s -04° 50′ 13″ 58,72 -48,44 5,78 -0,04 -0,11 A0V +0,033 -0,004 D +0,006 +006 65 0,0 0,3 AB 5 *
HR 8534 50 Aqr BD-14°6276 212430 165044 3791 22h 19m 05,7s -14° 02′ 11″ 22h 24m 27,1s -13° 31′ 46″ 47,12 -53,13 5,76 +0,97 +0,71 G6,5III +0,053 +0,012 -021 V?
HR 8535 BD+56°2765 212454 34383 22h 19m 18,7s +56° 46′ 43″ 22h 23m 00,2s +57° 17′ 04″ 103,90 0,00 6,16 -0,13 -0,55 B8III-IV +0,015 +0,001 -013 *
HR 8536 BD+37°4560 212487 72296 22h 19m 28,6s +38° 03′ 50″ 22h 23m 54,2s +38° 34′ 25″ 93,74 -15,80 6,22 +0,49 -0,01 F5IV: +0,255 +0,119 -0,005 +005 10
HR 8537 BD+61°2291 212495 20042 22h 19m 38,5s +61° 54′ 47″ 22h 23m 00,2s +62° 25′ 12″ 106,66 4,33 6,04 +0,05 +0,02 A1V -0,005 +0,040 -015 V 165
HR 8538 3Bet Lac BD+51°3358 212496 34395 844 I S 22h 19m 37,5s +51° 43′ 41″ 22h 23m 33,6s +52° 13′ 45″ 101,26 -04,30 4,43 +1,02 +0,77 +0,57 G8,5IIIbCa1 -0,013 -0,186 +0,021 -010 < 17
HR 8539 52Pi Aqr BD+00°4872 212571 127520 1585 I Pi Aqr 22h 20m 10,2s +00° 52′ 12″ 22h 25m 16,6s +01° 22′ 39″ 66,01 -44,74 4,66 -0,03 -0,98 +0,02 B1Ve v +0,019 +0,001 +004 V 278 *
HR 8540 Del Tuc CP-65°4044 212581 255222 W 14158 22h 20m 13,4s -65° 28′ 30″ 22h 27m 20,0s -64° 57′ 59″ 323,87 -45,87 4,48 -0,03 -0,07 B9,5V +0,071 +0,003 +012 245 4,5 6,9 *
HR 8541 4 Lac BD+48°3715 212593 51970 22h 20m 27,6s +48° 58′ 10″ 22h 24m 31,0s +49° 28′ 35″ 99,90 -06,71 4,57 +0,09 -0,34 +0,10 B9Iab -0,007 -0,003 +0,003 -026 27
HR 8542 CD-24°17171 212643 191144 3793 22h 20m 38,9s -24° 11′ 26″ 22h 26m 10,7s -23° 40′ 57″ 30,71 -57,13 6,29 -0,03 A0V +0,018 -0,002 -015 V
HR 8543 BD+17°4746 212670 107906 1586 22h 20m 51,1s +17° 56′ 08″ 22h 25m 40,7s +18° 26′ 40″ 81,10 -32,34 6,26 +1,22 K0 +0,028 +0,027 +022
HR 8544 53 Aqr BD-17°6520 212697 165077 15934 B 22h 21m 08,3s -17° 14′ 59″ 22h 26m 34,2s -16° 44′ 29″ 42,55 -54,98 6,57 H G2V +0,262 -0,013 +0,057 -003 V? 7 0,2 3,3 AB 4 *
HR 8545 53 Aqr BD-17°6521 212698 165078 15934 A 22h 21m 08,7s -17° 15′ 03″ 22h 26m 34,4s -16° 44′ 33″ 42,55 -54,98 6,35 H +0,61 +0,09 G1V +0,223 -0,003 +0,057 -006 9 0,2 3,3 AB 4 *
HR 8546 BD+85°383 212710 3721 1648 22h 21m 17,8s +85° 36′ 17″ 22h 13m 10,6s +86° 06′ 29″ 120,22 24,10 5,27 -0,03 -0,11 B9,5Vn +0,052 +0,045 +0,006 +004 SB2 219
HR 8547 CP-68°3493 212728 255227 1587 22h 21m 16,0s -67° 59′ 48″ 22h 28m 37,7s -67° 29′ 21″ 321,11 -44,26 5,55 +0,20 +0,08 A4V +0,149 -0,072 -017
HR 8548 34 Peg BD+03°4705 212754 127529 15935 22h 21m 32,0s +03° 53′ 01″ 22h 26m 37,4s +04° 23′ 37″ 69,38 -42,93 5,75 +0,52 +0,04 F7V +0,301 +0,048 +0,041 -018 V 7 6,5 3,3 AB 3 *
HR 8549 BD+36°4835 212883 72344 15942 22h 22m 19,2s +36° 56′ 05″ 22h 26m 45,7s +37° 26′ 38″ 93,58 -17,05 6,46 -0,13 -0,75 B2V +0,013 -0,003 -007 25 3,3 4,3 *
HR 8550 BD+77°860 212937 10351 22h 22m 51,4s +77° 44′ 06″ 22h 23m 41,3s +78° 14′ 36″ 115,55 17,55 6,76 -0,06 -0,16 B9 -0,008 +0,018 -018 *
HR 8551 35 Peg BD+03°4710 212943 127540 3796 I W 22h 22m 47,8s +04° 11′ 39″ 22h 27m 51,5s +04° 41′ 44″ 69,98 -42,94 4,79 +1,05 +0,89 +0,56 K0III +0,081 -0,308 +0,025 +054 V < 19 : 4,9 181,5 AC 3
HR 8552 Nu Gru CD-39°14723 212953 213850 845 W 22h 22m 47,6s -39° 38′ 16″ 22h 28m 39,2s -39° 07′ 55″ 1,71 -58,04 5,47 +0,95 G9III +0,039 -0,164 +0,015 +011 7,0 27,3
HR 8553 BD+39°4841 212978 72358 S 22h 23m 03,4s +39° 18′ 01″ 22h 27m 26,5s +39° 48′ 35″ 95,04 -15,14 6,14 -0,14 -0,77 B2V +0,001 -0,011 -017 115 0,2 *
HR 8554 BD+55°2750 212986 34460 3795 22h 23m 11,8s +55° 55′ 25″ 22h 26m 59,2s +56° 26′ 00″ 103,91 -01,01 6,57 -0,10 -0,47 B5III +0,019 0,000 -007 V?
HR 8555 BD+31°4701 212988 72366 I 22h 23m 11,4s +31° 19′ 45″ 22h 27m 46,2s +31° 50′ 25″ 90,46 -21,82 5,98 +1,45 K2 +0,045 +0,034 +001
HR 8556 Del1Gru CD-44°14931 213009 231154 846 W 14169 22h 23m 17,6s -44° 00′ 23″ 22h 29m 16,2s -43° 29′ 44″ 353,77 -57,05 3,97 +1,03 +0,80 +0,56 G6-8III +0,028 -0,005 +0,024 +005 8,8 5,6
HR 8557 BD+70°1240 213022 10366 3794 I 22h 23m 25,6s +70° 15′ 41″ 22h 26m 00,8s +70° 46′ 15″ 111,45 11,22 5,47 +1,20 gK2 +0,018 +0,006 -017 V
HR 8558 55Zet1Aqr BD-00°4365 213051 146107 I : 15971 B 22h 23m 40,8s -00° 31′ 53″ 22h 28m 49,7s -00° 01′ 13″ 65,35 -46,33 4,59 H F6IV +0,181 +0,009 +0,022 +029 V? 58 0,2 1,8 3 *
HR 8559 55Zet2Aqr BD-00°4365 213052 146108 I 15971 A 22h 23m 41,0s -00° 31′ 56″ 22h 28m 50,1s -00° 01′ 12″ 65,35 -46,33 4,42 H +0,38 -0,01 +0,23 F3V +0,209 +0,042 +0,022 +025 58 0,2 1,8 3 *
HR 8560 Del2Gru CD-44°14935 213080 231161 I ' W Del2 Gru 22h 23m 47,1s -44° 15′ 39″ 22h 29m 45,5s -43° 44′ 58″ 353,28 -57,06 4,11 +1,57 +1,71 +1,58 M4,5IIIa -0,007 0,000 -0,005 +002 V? 4,7 60,6 *
HR 8561 26 Cep BD+64°1664 213087 20075 3797 22h 23m 52,2s +64° 37′ 20″ 22h 27m 05,3s +65° 07′ 56″ 108,50 6,39 5,46 +0,37 -0,59 B0,5Ibe: +0,001 -0,002 -015 V *
HR 8562 36 Peg BD+08°4874 213119 127544 1588 I 22h 24m 08,5s +08° 37′ 06″ 22h 29m 08,0s +09° 07′ 44″ 74,39 -39,97 5,58 +1,55 +1,91 K5IIIa +0,055 -0,022 -030 V?
HR 8563 CD-27°15932 213135 191182 3798 14175 22h 24m 10,4s -27° 37′ 07″ 22h 29m 46,0s -27° 06′ 26″ 24,69 -58,58 5,95 +0,33 F1V +0,123 -0,012 +003
HR 8564 BD+26°4439 213179 90544 1589 22h 24m 29,0s +26° 15′ 07″ 22h 29m 10,2s +26° 45′ 47″ 87,57 -26,17 5,79 +1,25 K2II +0,026 -0,004 -045 V
HR 8565 BD-13°6204 213198 165123 22h 24m 40,7s -13° 25′ 37″ 22h 30m 01,5s -12° 54′ 54″ 49,10 -54,04 6,40 +0,32 -0,02 F3IV +0,168 +0,001 -011 *
HR 8566 37 Peg BD+03°4713 213235 127551 15988 22h 24m 54,6s +03° 55′ 25″ 22h 29m 58,0s +04° 25′ 54″ 70,23 -43,50 5,48 +0,38 +0,09 +0,20 F2V+F2V -0,023 -0,144 +0,032 +001 SB1O 66 1,4 0,9 *
HR 8567 56 Aqr BD-15°6231 213236 165127 22h 24m 55,8s -15° 05′ 49″ 22h 30m 17,4s -14° 35′ 09″ 46,61 -54,87 6,37 -0,04 -0,37 B8V s +0,039 -0,039 -027 25 *
HR 8568 BD+63°1852 213242 20088 22h 24m 59,6s +63° 34′ 29″ 22h 28m 19,7s +64° 05′ 08″ 108,06 5,43 6,29 +1,08 K0 +0,023 -0,013 -026
HR 8569 BD+34°4700 213272 72399 22h 25m 14,1s +35° 12′ 53″ 22h 29m 43,9s +35° 43′ 32″ 93,12 -18,81 6,56 A2V -0,026 -0,037 -002
HR 8570 Zet PsA CD-26°16175 213296 191196 14180 22h 25m 20,2s -26° 35′ 04″ 22h 30m 53,7s -26° 04′ 25″ 26,73 -58,67 6,43 +1,08 K1III +0,034 -0,070 -026
HR 8571 27Del Cep BD+57°2548 213306 34508 847 I 15987 A Del Cep 22h 25m 27,3s +57° 54′ 12″ 22h 29m 10,3s +58° 24′ 55″ 105,19 0,53 3,75 +0,60 +0,40 F5Ib-G2Ib v +0,015 +0,001 +0,011 -015 SB 9 2,4 40,8 AC 3 *
HR 8572 5 Lac BD+46°3719 213310 52055 3799 I S 14177 22h 25m 21,7s +47° 11′ 42″ 22h 29m 31,8s +47° 42′ 25″ 99,66 -08,65 4,36 +1,68 +1,11 +1,07 M0II+B8V +0,002 0,000 +0,006 -004 SBO 50 *
HR 8573 57Sig Aqr BD-11°5850 213320 165134 1591 22h 25m 21,3s -11° 11′ 23″ 22h 30m 38,8s -10° 40′ 41″ 52,49 -53,05 4,82 -0,06 -0,11 -0,04 A0IV s +0,003 -0,030 +0,021 +011 SB 23 *
HR 8574 38 Peg BD+31°4708 213323 72406 1590 S 22h 25m 27,3s +32° 03′ 39″ 22h 30m 01,8s +32° 34′ 21″ 91,33 -21,48 5,65 -0,04 -0,11 B9,5V +0,034 -0,014 -016 V 104 0,2
HR 8575 BD+48°3747 213389 52073 W V350 Lac 22h 25m 59,6s +48° 50′ 41″ 22h 30m 06,5s +49° 21′ 22″ 100,61 -07,29 6,40 +1,15 +1,00 K2IIIe -0,024 -0,043 +004 SB1O 3,2 66,0 *
HR 8576 17Bet PsA CD-32°17126 213398 213883 1592 W 22h 25m 49,3s -32° 51′ 32″ 22h 31m 30,3s -32° 20′ 46″ 14,59 -59,32 4,29 +0,01 +0,02 +0,02 A0V +0,065 -0,018 +0,021 +006 36 3,5 30,3 AD 4 *
HR 8577 CP-79°1206 213402 258049 3807 22h 25m 55,3s -79° 17′ 12″ 22h 35m 26,4s -78° 46′ 18″ 310,69 -36,22 6,15 +1,38 +1,35 K1III +0,046 -0,006 -013
HR 8578 28Rho1Cep BD+78°796 213403 10375 22h 25m 57,4s +78° 16′ 34″ 22h 26m 42,5s +78° 47′ 09″ 116,00 17,91 5,83 +0,15 ? A2Vm -0,016 -0,043 -006 V? 58
HR 8579 6 Lac BD+42°4420 213420 52079 3800 22h 26m 10,2s +42° 36′ 39″ 22h 30m 29,3s +43° 07′ 24″ 97,36 -12,64 4,51 -0,09 -0,74 -0,11 B2IV -0,001 -0,005 -008 SBO 74 *
HR 8580 BD-03°5460 213428 146136 3802 22h 26m 08,2s -03° 25′ 25″ 22h 31m 18,4s -02° 54′ 40″ 62,68 -48,67 6,16 +1,08 +1,00 K0 -0,005 -0,036 +010 V
HR 8581 BD-07°5797 213429 146135 S 22h 26m 03,6s -07° 03′ 55″ 22h 31m 18,4s -06° 33′ 18″ 58,21 -50,90 6,14 +0,56 +0,06 F7V +0,173 -0,106 +0,044 -006 V 6 0,1
HR 8582 Nu Tuc CP-62°6348 213442 255247 3803 Nu Tuc 22h 26m 14,5s -62° 29′ 45″ 22h 33m 00,1s -61° 58′ 56″ 326,58 -48,30 4,81 +1,61 +1,75 M4III +0,039 -0,025 +0,007 -003
HR 8583 58 Aqr BD-11°5855 213464 165147 22h 26m 23,2s -11° 25′ 05″ 22h 31m 41,3s -10° 54′ 20″ 52,39 -53,39 6,38 +0,28 +0,07 +0,16 A8III +0,075 -0,045 +004 SB
HR 8584 BD+28°4389 213534 90568 GX Peg 22h 26m 56,1s +29° 01′ 48″ 22h 31m 34,2s +29° 32′ 34″ 89,80 -24,18 6,35 +0,19 ? A5m -0,044 -0,029 +002 SBO 48 *
HR 8585 7Alp Lac BD+49°3875 213558 34542 848 16021 22h 27m 10,2s +49° 46′ 06″ 22h 31m 17,5s +50° 16′ 57″ 101,26 -06,60 3,77 +0,01 0,00 -0,03 A1V +0,138 +0,019 +0,040 -004 V? 146 8,3 36,3 *
HR 8586 39 Peg BD+19°4949 213617 107986 3804 22h 27m 45,5s +19° 42′ 52″ 22h 32m 35,5s +20° 13′ 48″ 83,91 -31,92 6,42 +0,32 +0,02 F1V +0,163 +0,029 +0,013 -019 *
HR 8587 BD+15°4670 213644 107989 3806 22h 27m 53,6s +15° 20′ 52″ 22h 32m 46,9s +15° 51′ 48″ 80,76 -35,42 6,32 +1,19 +1,17 K0 +0,022 +0,026 -028
HR 8588 BD+39°4871 213660 72446 3805 16031 22h 28m 01,0s +39° 15′ 55″ 22h 32m 26,4s +39° 46′ 47″ 95,87 -15,68 5,88 +0,16 +0,14 A6V +0,004 -0,011 +005 V? 111 5,5 43,1 AB 5
HR 8589 BD+53°2910 213720 34555 22h 28m 20,6s +53° 31′ 19″ 22h 32m 18,8s +54° 02′ 15″ 103,32 -03,45 6,35 R G8III +0,035 +0,027 -014
HR 8590 60 Aqr BD-02°5781 213789 146160 W 22h 28m 53,6s -02° 05′ 20″ 22h 34m 02,9s -01° 34′ 27″ 64,89 -48,33 5,89 +0,99 +0,73 G6III +0,036 -0,040 -008 4,4 98,1 AB 3
HR 8591 29Rho2Cep BD+78°801 213798 10402 1593 22h 28m 59,8s +78° 18′ 40″ 22h 29m 52,9s +78° 49′ 27″ 116,16 17,86 5,50 +0,06 +0,07 A3V +0,001 -0,022 +0,008 +001 SB 115 *
HR 8592 59Ups Aqr BD-21°6251 213845 191235 849 22h 29m 13,5s -21° 13′ 14″ 22h 34m 41,6s -20° 42′ 30″ 37,08 -58,20 5,20 +0,44 0,00 F4IV +0,222 -0,145 +0,046 -002 18
HR 8593 CP-58°7971 213884 247505 22h 29m 24,5s -58° 24′ 02″ 22h 35m 52,9s -57° 53′ 01″ 331,15 -51,17 6,23 +0,20 A5V +0,077 -0,009 +005
HR 8594 BD+55°2769 213930 34574 I 14213 22h 29m 47,8s +56° 06′ 27″ 22h 33m 40,6s +56° 37′ 30″ 104,80 -01,32 5,71 +0,96 G8III-IV +0,073 +0,047 -011 SB *
HR 8595 BD+69°1262 213973 20150 16057 22h 30m 08,8s +69° 23′ 45″ 22h 33m 02,9s +69° 54′ 49″ 111,50 10,17 6,6 +0,32 0,00 A9III +0,116 +0,068 +0,002 -002 V? 77 0,3 0,5 AB 4 *
HR 8596 CD-24°17232 213986 191246 22h 30m 06,4s -24° 30′ 29″ 22h 35m 36,5s -23° 59′ 28″ 31,10 -59,30 5,97 +0,99 +0,81 gK0 +0,039 -0,006 -003 V
HR 8597 62Eta Aqr BD-00°4384 213998 146181 850 22h 30m 13,0s -00° 37′ 59″ 22h 35m 21,4s -00° 07′ 03″ 66,84 -47,61 4,02 -0,09 -0,26 -0,07 B9IV-Vn +0,091 -0,056 +0,025 -008 V? 280
HR 8598 BD+69°1263 214019 10418 16062 22h 30m 27,2s +69° 51′ 26″ 22h 33m 17,0s +70° 22′ 26″ 111,76 10,56 6,34 0,00 -0,06 A0V +0,051 +0,020 -0,003 -019 165 3,0 9,7 AB 3 *
HR 8599 BD+75°836 214035 10414 1594 22h 30m 30,9s +75° 42′ 40″ 22h 32m 16,2s +76° 13′ 35″ 114,82 15,60 5,68 +0,05 +0,08 A2V -0,021 -0,011 -022 SB 100
HR 8600 Sig1Gru CD-41°14959 214085 231211 3811 22h 30m 38,9s -41° 05′ 55″ 22h 36m 29,3s -40° 34′ 58″ 358,33 -59,17 6,28 +0,12 +0,13 A3Vn +0,048 -0,070 +001 SB
HR 8601 CD-32°17161 214122 213948 W 22h 30m 57,7s -32° 10′ 50″ 22h 36m 35,4s -31° 39′ 50″ 15,94 -60,40 5,82 +1,09 +1,00 K1III -0,042 -0,044 +013 1,8 91,7
HR 8602 Sig2Gru CD-41°14963 214150 231217 W 22h 31m 08,7s -41° 06′ 26″ 22h 36m 58,8s -40° 35′ 28″ 358,27 -59,26 5,86 +0,06 +0,06 A1V +0,038 -0,075 +015 58 5,2 2,8 *
HR 8603 8 Lac BD+38°4808 214168 72509 16095 A 14242 22h 31m 25,2s +39° 07′ 00″ 22h 35m 52,3s +39° 38′ 03″ 96,38 -16,15 5,73 -0,15 -0,90 B2Ve v +0,005 -0,006 -010 SB 348 0,7 22,4 AB 8 *
HR 8604 BD+34°4728 214200 72517 W 22h 31m 35,2s +35° 03′ 40″ 22h 36m 07,9s +35° 34′ 38″ 94,20 -19,63 6,10 +1,00 K0 0,000 -0,067 -016 *
HR 8605 BD+10°4781 214203 108036 22h 31m 38,9s +11° 10′ 42″ 22h 36m 36,4s +11° 41′ 49″ 78,37 -39,24 6,40 0,00 +0,06 A1III -0,008 +0,018 -008
HR 8606 BD+49°3903 214240 52171 22h 31m 44,0s +49° 33′ 10″ 22h 35m 53,4s +50° 04′ 16″ 101,79 -07,15 6,29 -0,05 -0,54 B3V +0,006 +0,008 -015 SB2O 60 *
HR 8607 BD+55°2779 214279 34605 22h 31m 56,6s +55° 33′ 09″ 22h 35m 51,8s +56° 04′ 12″ 104,79 -01,95 6,38 +0,12 +0,09 A3V -0,003 -0,019 -002
HR 8608 BD+11°4838 214298 108043 I 22h 32m 08,1s +12° 03′ 33″ 22h 37m 04,7s +12° 34′ 38″ 79,21 -38,63 6,30 K5 -0,030 -0,017 -019
HR 8609 BD+34°4729 214313 72535 3812 22h 32m 15,9s +35° 08′ 02″ 22h 36m 48,7s +35° 39′ 09″ 94,37 -19,64 6,30 +1,37 K5 -0,004 0,000 +010
HR 8610 63Kap Aqr BD-04°5716 214376 146210 1595 I W 22h 32m 34,6s -04° 44′ 38″ 22h 37m 45,4s -04° 13′ 41″ 62,68 -50,75 5,03 +1,14 +1,16 +0,55 K2III -0,067 -0,120 +0,019 +008 < 19 : 3,5 98,3 *
HR 8611 CP-53°10326 214441 247531 W CC Gru 22h 32m 57,6s -53° 12′ 42″ 22h 39m 08,4s -52° 41′ 32″ 337,71 -54,56 6,65 +0,35 F1III +0,005 -0,016 +011 V? 4,7 33,8 *
HR 8612 BD-08°5912 214448 146216 16130 14255 22h 33m 07,4s -08° 25′ 02″ 22h 38m 22,2s -07° 53′ 52″ 58,10 -53,10 6,23 +0,78 +0,49 G0III+F0V +0,076 -0,004 -017 V? 1,8 0,2 *
HR 8613 9 Lac BD+50°3770 214454 34628 22h 33m 15,8s +51° 01′ 44″ 22h 37m 22,4s +51° 32′ 43″ 102,73 -05,99 4,63 +0,24 +0,10 +0,14 A8IV -0,054 -0,101 +0,022 +012 SB 87
HR 8614 CD-29°18414 214462 191292 22h 33m 11,0s -29° 16′ 04″ 22h 38m 44,7s -28° 44′ 52″ 21,91 -60,74 6,47 +1,04 K1III -0,035 +0,001 +003 V?
HR 8615 31 Cep BD+72°1049 214470 10425 851 22h 33m 17,8s +73° 07′ 27″ 22h 35m 46,1s +73° 38′ 35″ 113,64 13,27 5,08 +0,39 +0,16 F3III-IV +0,172 +0,023 +0,008 +000 V 85 *
HR 8616 CD-33°16160 214484 213981 3814 22h 33m 12,5s -33° 36′ 06″ 22h 38m 51,5s -33° 04′ 53″ 13,03 -60,84 5,66 +0,05 A2Vp +0,006 +0,014 +004 SB2 0
HR 8617 BD+44°4185 214558 52211 S 22h 33m 57,7s +44° 39′ 47″ 22h 38m 17,5s +45° 10′ 59″ 99,67 -11,59 6,40 R G2III+A4V +0,003 0,000 -004 50 0,1 *
HR 8618 40 Peg BD+18°5014 214567 108064 W 22h 34m 02,2s +19° 00′ 17″ 22h 38m 52,6s +19° 31′ 20″ 84,84 -33,37 5,82 +0,92 G8II -0,042 -0,099 +0,010 -020 V 5,6 1,5
HR 8619 CD-28°17873 214599 191308 16149 A 22h 34m 10,2s -28° 50′ 43″ 22h 39m 44,0s -28° 19′ 31″ 22,82 -60,92 6,31 +1,01 K0IV +0,076 -0,031 D +0,010 -022 1,3 86,6 AB 3 *
HR 8620 CP-58°7984 214632 247544 3816 22h 34m 26,5s -57° 56′ 37″ 22h 40m 48,9s -57° 25′ 20″ 331,07 -51,97 5,97 +1,46 +1,70 K4III +0,055 -0,007 -032
HR 8621 BD+56°2821 214665 34651 I 16140 14260 22h 34m 41,8s +56° 16′ 34″ 22h 38m 37,9s +56° 47′ 45″ 105,48 -01,51 5,21 R +1,58 +1,70 M4+III +0,053 -0,029 -0,013 +008 5,2 30,9 *
HR 8622 10 Lac BD+38°4826 214680 72575 852 16148 22h 34m 46,3s +38° 31′ 47″ 22h 39m 15,7s +39° 03′ 01″ 96,65 -16,98 4,88 -0,20 -1,04 -0,22 O9V +0,001 -0,005 -010 V? 31 5,2 62,2 *
HR 8623 CD-31°18920 214690 214000 I 14266 22h 34m 47,6s -31° 10′ 28″ 22h 40m 22,3s -30° 39′ 32″ 18,02 -61,20 5,87 +1,30 +1,44 K3III -0,103 -0,209 +0,014 +079
HR 8624 41 Peg BD+18°5021 214698 108078 22h 34m 56,2s +19° 09′ 37″ 22h 39m 47,0s +19° 40′ 52″ 85,16 -33,36 6,21 R 0,00 +0,08 A2V -0,004 -0,010 -011 V? 80
HR 8625 BD+74°978 214710 10440 I 22h 35m 04,2s +74° 51′ 06″ 22h 37m 13,0s +75° 22′ 18″ 114,63 14,71 5,79 +1,57 +1,91 M1IIIab +0,044 +0,006 -007
HR 8626 BD+36°4902 214714 72581 16154 22h 35m 02,8s +37° 04′ 19″ 22h 39m 34,3s +37° 35′ 34″ 95,93 -18,27 6,03 +0,86 G3Ib-IICN-1CH2Fe-1 +0,008 -0,001 -007 V 5,7 19,5 *
HR 8627 30 Cep BD+62°2102 214734 20190 853 22h 35m 06,0s +63° 03′ 52″ 22h 38m 39,0s +63° 35′ 04″ 108,79 4,42 5,19 +0,06 0,00 A3IV -0,003 -0,025 +0,008 +011 SB2 140
HR 8628 18Eps PsA CD-27°16010 214748 191318 854 14270 22h 35m 07,5s -27° 33′ 54″ 22h 40m 39,4s -27° 02′ 37″ 25,49 -60,97 4,17 -0,11 -0,37 -0,09 B8V e +0,030 -0,001 +003 290
HR 8629 BD-04°5728 214810 146239 W 22h 35m 37,5s -04° 04′ 29″ 22h 40m 48,0s -03° 33′ 15″ 64,27 -50,90 6,31 +0,52 0,00 F6V +0,003 -0,042 D +0,012 +012 V 0,5 0,3 AB 3 *
HR 8630 Bet Oct CP-82°889 214846 258941 924 22h 35m 51,2s -81° 54′ 21″ 22h 46m 03,3s -81° 22′ 54″ 308,35 -34,38 4,15 +0,20 +0,11 +0,10 A9IV-V -0,067 -0,001 +024 SB 71
HR 8631 BD+13°4971 214850 108094 16173 22h 35m 55,3s +14° 01′ 25″ 22h 40m 52,7s +14° 32′ 58″ 81,67 -37,65 5,71 +0,72 +0,22 G4V +0,268 +0,144 +0,032 -010 V 0,5 0,4 AB 3 *
HR 8632 11 Lac BD+43°4266 214868 52251 I 22h 36m 07,6s +43° 45′ 15″ 22h 40m 30,9s +44° 16′ 35″ 99,56 -12,57 4,46 +1,33 +1,36 +0,68 K2+III-IIIb +0,094 +0,012 +0,010 -010 V? < 17 *
HR 8633 BD+53°2950 214878 34682 22h 36m 14,2s +53° 19′ 29″ 22h 40m 18,4s +53° 50′ 46″ 104,25 -04,20 5,93 +0,93 K0III +0,001 -0,014 -006
HR 8634 42Zet Peg BD+10°4797 214923 108103 855 16182 22h 36m 28,4s +10° 18′ 33″ 22h 41m 27,7s +10° 49′ 53″ 78,86 -40,66 3,40 -0,09 -0,25 -0,07 B8V +0,080 -0,013 +0,023 +007 V? 194 8,9 64,3 *
HR 8635 CD-47°14307 214953 231257 W 14277 22h 36m 39,3s -47° 43′ 29″ 22h 42m 36,9s -47° 12′ 38″ 345,74 -57,80 5,98 +0,58 +0,08 +0,32 C G0V +0,009 -0,326 +0,067 +017 4,0 7,8 *
HR 8636 Bet Gru CD-47°14308 214952 231258 856 I Bet Gru 22h 36m 41,8s -47° 24′ 27″ 22h 42m 40,1s -46° 53′ 05″ 346,27 -57,95 2,10 +1,60 +1,67 +1,65 M5III +0,137 -0,008 +0,008 +002 *
HR 8637 19 PsA CD-30°19267 214966 191337 I 22h 36m 48,4s -29° 53′ 01″ 22h 42m 22,1s -29° 21′ 39″ 20,76 -61,58 6,17 +1,54 +1,90 M5III +0,028 -0,015 -009 V?
HR 8638 BD+30°4771 214979 72625 I 22h 36m 50,9s +30° 26′ 36″ 22h 41m 31,4s +30° 57′ 57″ 92,62 -24,15 6,34 R K5 +0,063 0,000 -035
HR 8639 CD-44°15017 214987 231260 14278 22h 36m 50,3s -44° 46′ 20″ 22h 42m 43,1s -44° 14′ 52″ 350,85 -59,06 6,07 +0,98 +0,69 +0,46 C K0III +0,042 +0,037 +006 V? *
HR 8640 12 Lac BD+39°4912 214993 72627 W DD Lac 22h 36m 59,9s +39° 42′ 11″ 22h 41m 28,6s +40° 13′ 32″ 97,65 -16,18 5,25 -0,14 -0,87 B2III -0,005 -0,001 -015 SB 53 4,0 69,0 *
HR 8641 43Omi Peg BD+28°4436 214994 90717 22h 37m 03,6s +28° 47′ 08″ 22h 41m 45,4s +29° 18′ 27″ 91,71 -25,59 4,79 -0,01 -0,01 -0,02 A1IV -0,004 -0,027 +0,024 +009 V 12 *
HR 8642 BD+13°4974 214995 108109 22h 37m 01,1s +13° 59′ 39″ 22h 41m 57,4s +14° 30′ 59″ 81,92 -37,83 5,90 +1,11 gK0 +0,092 -0,021 -0,010 -026 V
HR 8643 BD+40°4885 215030 52270 22h 37m 07,8s +41° 01′ 29″ 22h 41m 36,1s +41° 32′ 58″ 98,35 -15,04 5,94 R G9III +0,148 +0,065 +0,001 -014
HR 8644 Rho Gru CD-42°16049 215104 231265 3818 W 22h 37m 42,1s -41° 56′ 08″ 22h 43m 30,0s -41° 24′ 52″ 356,00 -60,20 4,85 +1,03 +0,80 +0,65 K0III +0,006 -0,095 +0,030 +029 V? 9,1 14,2 *
HR 8645 BD-09°6038 215114 146271 16208 22h 37m 49,0s -08° 50′ 06″ 22h 43m 03,5s -08° 18′ 42″ 58,68 -54,29 6,45 +0,17 +0,12 A5V +0,024 -0,006 D +0,004 +005 V? 1,1 2,5 AB 4 *
HR 8646 CP-61°6676 215121 255299 22h 37m 48,4s -61° 01′ 27″ 22h 44m 16,5s -60° 29′ 58″ 326,89 -50,30 6,30 +0,56 F3V +0,004 +0,025 -006 V
HR 8647 67 Aqr BD-07°5838 215143 146273 3819 22h 38m 00,9s -07° 29′ 11″ 22h 43m 14,3s -06° 57′ 46″ 60,56 -53,52 6,41 -0,04 -0,11 A0Vn +0,030 -0,008 +002 142
HR 8648 BD+53°2960 215159 34713 3817 I 22h 38m 15,3s +53° 23′ 08″ 22h 42m 20,8s +53° 54′ 32″ 104,55 -04,29 6,12 +1,62 K2 -0,001 -0,006 +009
HR 8649 66 Aqr BD-19°6324 215167 165252 I 14291 22h 38m 12,4s -19° 21′ 13″ 22h 43m 35,3s -18° 49′ 49″ 41,88 -59,52 4,69 +1,37 +1,56 +0,72 K4III -0,027 -0,028 +0,013 +022 < 19 : *
HR 8650 44Eta Peg BD+29°4741 215182 90734 857 I 16211 14285 22h 38m 18,8s +29° 41′ 53″ 22h 43m 00,1s +30° 13′ 17″ 92,50 -24,95 2,94 +0,86 +0,55 +0,48 G2II-III+F0V +0,015 -0,025 +0,017 +004 SB1O 9 5,1 90,4 AxBC 6 *
HR 8651 BD+37°4670 215191 72652 22h 38m 22,9s +37° 16′ 45″ 22h 42m 55,5s +37° 48′ 10″ 96,64 -18,42 6,43 -0,09 -0,81 B1V +0,011 -0,009 -018 SB *
HR 8652 BD+46°3803 215242 52296 16214 14290 22h 38m 45,3s +46° 38′ 41″ 22h 43m 04,5s +47° 10′ 07″ 101,40 -10,27 6,39 +0,47 -0,06 A1V+G: +0,014 -0,002 D +0,002 -017 SB 1,6 0,5 AxBC 3 *
HR 8653 BD+10°4805 215243 108131 22h 38m 43,7s +10° 25′ 10″ 22h 43m 42,7s +10° 56′ 21″ 79,52 -40,92 6,51 +0,46 0,00 G8IV +0,015 -0,168 -002 6 *
HR 8654 BD+38°4855 215359 72675 I 16228 22h 39m 34,2s +38° 56′ 29″ 22h 44m 05,2s +39° 27′ 56″ 97,71 -17,09 5,95 +1,48 K5III+K2III +0,007 -0,021 +0,010 -027 SB 3,5 2,7 AB 3 *
HR 8655 Eta Gru CP-54°10123 215369 247570 3821 W 22h 39m 29,7s -54° 01′ 34″ 22h 45m 37,9s -53° 30′ 01″ 335,60 -54,90 4,85 +1,18 +1,17 K2IIICNIV +0,029 +0,014 +0,005 +028 SB 6,6 24,4
HR 8656 13 Lac BD+41°4594 215373 52317 858 I 16227 22h 39m 37,8s +41° 17′ 40″ 22h 44m 05,5s +41° 49′ 09″ 98,91 -15,04 5,08 +0,96 +0,78 K0III -0,007 +0,004 +0,010 +013 V? < 19 : 5,8 14,6 *
HR 8657 CD-47°14320 215405 231278 22h 39m 46,5s -47° 04′ 21″ 22h 45m 40,7s -46° 32′ 51″ 346,39 -58,57 5,51 +1,32 +1,43 +0,60 C K2III -0,031 -0,020 -0,003 +042 V?
HR 8658 CD-49°13955 215456 231285 22h 40m 07,4s -49° 30′ 12″ 22h 46m 08,0s -48° 58′ 44″ 342,31 -57,46 6,62 +0,63 F9V +0,203 -0,050 -019
HR 8659 CD-50°13788 215504 231287 22h 40m 27,9s -50° 12′ 15″ 22h 46m 28,3s -49° 41′ 09″ 341,14 -57,14 6,48 +1,14 K1III +0,089 -0,277 +002
HR 8660 45 Peg BD+18°5046 215510 108154 1596 22h 40m 36,2s +18° 50′ 21″ 22h 45m 28,2s +19° 22′ 00″ 86,26 -34,39 6,25 +1,05 gG6 -0,026 +0,056 -022 V?
HR 8661 BD+51°3460 215518 34757 I 22h 40m 38,9s +51° 59′ 29″ 22h 44m 49,2s +52° 31′ 02″ 104,21 -05,69 6,55 R K2 -0,001 +0,012 +005
HR 8662 CD-47°14331 215545 231290 W 22h 40m 48,6s -47° 27′ 58″ 22h 46m 43,7s -46° 56′ 22″ 345,57 -58,54 6,56 +0,30 +0,11 +0,16 C A9IIIm: +0,058 +0,004 -001 SB 3,0 10,5 *
HR 8663 Xi Oct CP-80°1055 215573 258946 22h 41m 03,3s -80° 39′ 05″ 22h 50m 22,9s -80° 07′ 27″ 309,03 -35,53 5,35 -0,15 -0,50 B6IV +0,017 -0,022 +016 V? 0
HR 8664 CP-77°1554 215631 258069 22h 41m 21,6s -77° 34′ 43″ 22h 49m 40,9s -77° 03′ 02″ 311,22 -38,05 6,73 +0,11 +0,10 A4V +0,071 +0,013 -009
HR 8665 46Xi Peg BD+11°4875 215648 108165 I 16261 22h 41m 41,8s +11° 39′ 36″ 22h 46m 41,6s +12° 10′ 22″ 81,28 -40,39 4,19 +0,50 -0,03 +0,31 F6III-IV +0,235 -0,498 +0,052 -005 V 7 7,5 145,0 AC 3 *
HR 8666 BD+43°4300 215664 52348 14311 22h 41m 43,9s +44° 01′ 08″ 22h 46m 10,2s +44° 32′ 46″ 100,60 -12,83 5,76 +0,36 +0,08 F0III-IV +0,140 +0,032 +0,019 -010 *
HR 8667 47Lam Peg BD+22°4709 215665 90775 859 I 22h 41m 42,8s +23° 02′ 22″ 22h 46m 31,9s +23° 33′ 56″ 89,26 -31,02 3,95 +1,07 +0,91 +0,51 G8IIIa* +0,058 -0,010 +0,042 -004 < 19 : *
HR 8668 CD-34°15735 215669 214081 22h 41m 42,6s -34° 41′ 22″ 22h 47m 19,1s -34° 09′ 40″ 10,46 -62,51 6,28 +1,16 K1III -0,066 +0,048 +041
HR 8669 CP-62°6369 215682 255321 22h 41m 52,4s -62° 12′ 42″ 22h 48m 21,4s -61° 41′ 03″ 325,03 -49,83 6,37 +1,06 +0,90 K0III +0,069 +0,003 -018
HR 8670 68 Aqr BD-20°6486 215721 165293 1597 I 22h 42m 10,9s -20° 08′ 06″ 22h 47m 33,1s -19° 36′ 48″ 41,10 -60,68 5,26 +0,94 +0,59 G7III -0,101 -0,204 +0,034 +023
HR 8671 CD-38°15217 215724 214087 22h 42m 06,1s -38° 44′ 50″ 22h 47m 47,1s -38° 13′ 19″ 1,85 -61,88 6,71 +0,48 -0,02 ? F4IV -0,068 -0,076 +027
HR 8672 CP-71°2726 215729 258070 22h 42m 08,9s -70° 52′ 36″ 22h 49m 17,4s -70° 20′ 52″ 316,54 -43,41 6,34 +0,07 +0,10 A2V +0,005 +0,040 +008
HR 8673 69Tau1Aqr BD-14°6346 215766 165298 16268 22h 42m 24,2s -14° 35′ 01″ 22h 47m 42,8s -14° 03′ 23″ 51,06 -58,35 5,66 -0,05 -0,25 A0V +0,032 -0,009 +015 SB 71 3,9 23,7 AB 3 *
HR 8674 CD-26°16324 215782 191412 3824 22h 42m 26,9s -26° 26′ 11″ 22h 47m 56,2s -25° 54′ 43″ 28,36 -62,41 6,30 +0,91 G5III +0,112 -0,114 -026 V
HR 8675 Eps Gru CD-51°13389 215789 247593 860 14320 22h 42m 30,9s -51° 50′ 34″ 22h 48m 33,3s -51° 19′ 01″ 338,31 -56,53 3,49 +0,08 +0,10 +0,07 A3V +0,108 -0,071 +0,044 +000 V 236
HR 8676 70 Aqr BD-11°5923 215874 165308 3825 FM Aqr 22h 43m 14,5s -11° 05′ 01″ 22h 48m 30,2s -10° 33′ 20″ 56,80 -56,68 6,19 +0,28 A9III-IV +0,035 +0,007 -006 *
HR 8677 BD+57°2612 215907 34824 22h 43m 24,7s +57° 57′ 19″ 22h 47m 23,2s +58° 28′ 58″ 107,31 -00,57 6,36 -0,04 -0,03 B9,5IV +0,007 +0,001 +004 V 73
HR 8678 BD+36°4934 215943 72732 14321 22h 43m 36,2s +36° 53′ 26″ 22h 48m 10,9s +37° 25′ 00″ 97,40 -19,27 5,90 +1,03 +0,83 gG8 -0,055 -0,058 -025
HR 8679 71Tau2Aqr BD-14°6354 216032 165321 861 I W 14329 22h 44m 17,9s -14° 07′ 14″ 22h 49m 35,5s -13° 35′ 33″ 52,27 -58,52 4,01 +1,57 +1,95 +0,95 M0III -0,012 -0,038 +0,021 +001 4,5 132,5 *
HR 8680 CD-33°16244 216042 214119 W 22h 44m 24,9s -33° 20′ 02″ 22h 49m 59,1s -32° 48′ 19″ 13,31 -63,19 6,33 +0,31 F0V+F3V -0,050 -0,017 D +0,015 +024 0,2 0,3 *
HR 8681 BD+09°5111 216048 108204 22h 44m 31,8s +09° 57′ 03″ 22h 49m 32,3s +10° 28′ 44″ 80,64 -42,17 6,54 +0,29 +0,05 F0IV-V +0,091 -0,031 -008 V? 129
HR 8682 BD+53°2993 216057 34845 22h 44m 38,7s +53° 53′ 11″ 22h 48m 47,8s +54° 24′ 54″ 105,62 -04,28 6,12 -0,07 -0,49 B5Vne -0,018 +0,007 -019 V? 358 *
HR 8683 BD+62°2115 216102 20253 22h 44m 57,8s +62° 24′ 40″ 22h 48m 44,2s +62° 56′ 18″ 109,49 3,32 6,06 +1,20 K0 +0,007 -0,052 -027
HR 8684 48Mu Peg BD+23°4615 216131 90816 862 I 22h 45m 10,5s +24° 04′ 25″ 22h 50m 00,2s +24° 36′ 06″ 90,68 -30,56 3,48 +0,93 +0,68 +0,47 G8+III +0,147 -0,042 +0,040 +014 7
HR 8685 CD-39°14848 216149 214134 1599 22h 45m 20,7s -39° 41′ 11″ 22h 51m 02,2s -39° 09′ 25″ 359,57 -62,25 5,42 +1,43 +1,69 M0III +0,022 -0,011 -0,001 +027
HR 8686 CP-60°7610 216169 255336 3826 22h 45m 26,7s -60° 24′ 41″ 22h 51m 44,9s -59° 52′ 53″ 326,58 -51,40 6,46 +1,13 K1IIICNII -0,046 -0,009 +000
HR 8687 BD+67°1468 216172 20259 16291 A 22h 45m 36,0s +68° 02′ 22″ 22h 49m 00,7s +68° 34′ 13″ 112,09 8,31 6,19 R F5V +0,112 +0,068 +0,025 +003 V? 0,2 4,3 AB 3 *
HR 8688 BD+55°2820 216174 34858 I 22h 45m 38,5s +55° 22′ 21″ 22h 49m 46,2s +55° 54′ 10″ 106,42 -03,02 5,43 +1,17 +1,12 K1III +0,083 +0,043 -036
HR 8689 CP-63°4826 216187 255339 W 22h 45m 40,6s -63° 43′ 04″ 22h 52m 09,9s -63° 11′ 19″ 322,94 -49,05 6,12 +1,03 +0,94 K0III +0,016 -0,040 -004 3,0 0,9
HR 8690 14 Lac BD+41°4623 216200 52412 S V360 Lac 22h 45m 51,0s +41° 25′ 26″ 22h 50m 21,8s +41° 57′ 13″ 100,04 -15,47 5,92 +0,08 -0,51 B3IV: e +0,010 0,000 -014 SB2 225 1,0 *
HR 8691 BD+18°5059 216201 108211 22h 45m 45,4s +18° 36′ 42″ 22h 50m 39,1s +19° 08′ 27″ 87,35 -35,25 6,40 R K0 +0,050 -0,020 -039
HR 8692 BD+49°3954 216206 34862 22h 45m 52,6s +50° 08′ 50″ 22h 50m 10,2s +50° 40′ 37″ 104,10 -07,71 6,21 +1,14 +0,89 G4Ib +0,013 +0,004 -009 SB?
HR 8693 21 PsA CD-30°19324 216210 191444 22h 45m 50,1s -30° 03′ 58″ 22h 51m 20,9s -29° 32′ 10″ 20,59 -63,54 5,97 +0,91 +0,59 G8/K0III -0,004 -0,011 +005 V?
HR 8694 32Iot Cep BD+65°1814 216228 20268 863 I 22h 46m 07,1s +65° 40′ 28″ 22h 49m 40,8s +66° 12′ 02″ 111,07 6,18 3,52 +1,05 +0,90 +0,51 K0-III -0,065 -0,125 +0,041 -012 < 19 : *
HR 8695 22Gam PsA CD-33°16270 216336 214153 W 14338 22h 46m 58,1s -33° 24′ 21″ 22h 52m 31,6s -32° 52′ 32″ 13,06 -63,72 4,46 -0,04 -0,14 +0,02 A0III* -0,030 -0,025 +0,043 +017 V? 55 3,6 4,2 *
HR 8696 BD+60°2450 216380 20281 16317 22h 47m 28,2s +61° 09′ 54″ 22h 51m 22,8s +61° 41′ 49″ 109,20 2,07 5,60 +0,78 +0,39 G8III-IV+G2IV +0,108 +0,044 +0,005 +002 1,2 1,6 AB 3 *
HR 8697 49Sig Peg BD+09°5122 216385 127810 3828 22h 47m 19,9s +09° 18′ 13″ 22h 52m 24,1s +09° 50′ 08″ 80,87 -43,10 5,16 +0,48 -0,01 F7IV +0,522 +0,044 +0,043 +012 SB 0 8,4 248, *
HR 8698 73Lam Aqr BD-08°5968 216386 146362 864 I Lam Aqr 22h 47m 23,8s -08° 06′ 42″ 22h 52m 36,9s -07° 34′ 47″ 62,19 -55,73 3,74 +1,64 +1,74 +1,19 M2,5IIIaFe-1 e +0,011 +0,037 +0,017 -009 *
HR 8699 15 Lac BD+42°4521 216397 52436 I 16325 22h 47m 31,3s +42° 46′ 51″ 22h 52m 02,0s +43° 18′ 45″ 100,97 -14,41 4,94 +1,56 +1,94 +0,72 E M0III +0,110 +0,029 +0,021 -017 V 6,0 104,4 AC 5 *
HR 8700 Tau1Gru CD-49°13988 216435 231343 I ' 22h 47m 42,7s -49° 07′ 40″ 22h 53m 37,9s -48° 35′ 53″ 341,70 -58,71 6,04 +0,62 +0,19 G0V +0,216 -0,078 +0,042 -001 *
HR 8701 Rho Ind CP-70°2971 216437 258084 865 I ' 22h 47m 42,3s -70° 36′ 28″ 22h 54m 39,4s -70° 04′ 25″ 316,27 -43,90 6,05 +0,66 +0,24 G2-3IV -0,050 +0,072 -003
HR 8702 BD+82°703 216446 3794 16294 22h 47m 52,7s +82° 37′ 24″ 22h 47m 29,0s +83° 09′ 14″ 119,16 21,21 4,74 +1,26 +1,35 +0,67 K3III +0,021 +0,049 -0,018 -031 < 19 : 4,7 3,5
HR 8703 BD+16°4831 216489 108231 3829 IM Peg 22h 48m 06,9s +16° 18′ 38″ 22h 53m 02,3s +16° 50′ 28″ 86,36 -37,48 5,64 +1,12 +0,90 K1-2II-III e -0,018 -0,024 -012 SB1O *
HR 8704 74 Aqr BD-12°6371 216494 165359 S HI Aqr 22h 48m 12,8s -12° 08′ 54″ 22h 53m 28,7s -11° 37′ 00″ 56,42 -58,28 5,80 -0,08 -0,31 -0,05 B9III +0,025 +0,001 -007 SB2O 5 0,5 0,1 *
HR 8705 BD+49°3962 216523 34917 22h 48m 32,3s +49° 52′ 51″ 22h 52m 52,3s +50° 24′ 43″ 104,37 -08,14 6,46 -0,04 -0,34 B8V +0,019 -0,011 -011 V?
HR 8706 BD+39°4957 216538 72812 14346 22h 48m 37,1s +39° 38′ 09″ 22h 53m 11,3s +40° 10′ 02″ 99,67 -17,30 6,34 -0,08 -0,44 B7III-IV +0,001 -0,009 +007 15
HR 8707 BD+59°2595 216595 34921 3830 I 22h 49m 04,3s +59° 34′ 09″ 22h 53m 03,8s +60° 06′ 04″ 108,68 0,55 6,01 +1,75 sgK2 +0,017 +0,002 -007 SB
HR 8708 BD+43°4331 216608 52465 16345 22h 49m 11,5s +44° 13′ 02″ 22h 53m 40,1s +44° 44′ 57″ 101,91 -13,26 5,81 +0,26 +0,10 +0,14 A3Vm+F6V -0,016 -0,013 +0,018 +012 SB 40 1,5 0,9 AB 3 *
HR 8709 76Del Aqr BD-16°6173 216627 165375 866 14356 22h 49m 20,6s -16° 21′ 10″ 22h 54m 39,0s -15° 49′ 15″ 49,58 -60,67 3,27 +0,05 +0,08 +0,04 A3V -0,040 -0,025 +0,038 +018 V 71 *
HR 8710 78 Aqr BD-07°5886 216637 146382 22h 49m 21,7s -07° 44′ 10″ 22h 54m 34,1s -07° 12′ 17″ 63,25 -55,87 6,19 +1,28 +1,41 K3III -0,012 -0,038 +009 V?
HR 8711 77 Aqr BD-17°6619 216640 165376 14358 22h 49m 28,0s -16° 48′ 08″ 22h 54m 45,5s -16° 16′ 19″ 48,79 -60,90 5,56 +1,14 +1,09 K2,5IIIb -0,222 -0,090 +0,019 -036 V
HR 8712 BD+39°4964 216646 52471 22h 49m 31,7s +39° 50′ 37″ 22h 54m 07,0s +40° 22′ 37″ 99,94 -17,20 5,81 +1,13 K0III +0,103 +0,036 -006 *
HR 8713 CD-37°14981 216666 214182 3831 22h 49m 38,2s -36° 55′ 18″ 22h 55m 14,9s -36° 23′ 19″ 5,02 -63,75 6,40 +1,31 K2III +0,046 +0,002 -026
HR 8714 BD+16°4833 216672 108246 I HR Peg 22h 49m 39,8s +16° 24′ 34″ 22h 54m 35,7s +16° 56′ 30″ 86,83 -37,61 6,12 +1,77 +1,86 S4+/1+ +0,019 -0,008 +011 *
HR 8715 1 Psc BD+00°4939 216701 127836 22h 49m 52,5s +00° 31′ 55″ 22h 54m 59,5s +01° 03′ 53″ 73,39 -50,26 6,11 +0,20 +0,15 A7III +0,023 +0,001 +013
HR 8716 BD-05°5885 216718 146388 16365 14360 22h 49m 59,8s -05° 31′ 14″ 22h 55m 11,0s -04° 59′ 16″ 66,38 -54,55 5,72 +0,88 +0,60 K0III-IV +0,034 -0,005 D +0,012 -009 V? 2,0 0,6 *
HR 8717 50Rho Peg BD+08°4961 216735 127839 22h 50m 11,6s +08° 16′ 57″ 22h 55m 13,7s +08° 48′ 57″ 80,79 -44,34 4,90 0,00 0,00 -0,02 A1V +0,079 +0,014 +0,006 -010 SB? 97
HR 8718 BD+36°4956 216756 72838 1600 22h 50m 23,5s +36° 32′ 37″ 22h 55m 02,6s +37° 04′ 37″ 98,51 -20,21 5,91 +0,42 -0,08 F5II +0,086 +0,007 -028 10
HR 8719 CD-32°17312 216761 214187 22h 50m 20,3s -32° 09′ 59″ 22h 55m 51,4s -31° 37′ 59″ 15,79 -64,50 6,10 +1,36 +1,52 K3III -0,033 -0,006 +022 V
HR 8720 23Del PsA CD-33°16303 216763 214189 I W 22h 50m 24,6s -33° 04′ 26″ 22h 55m 56,9s -32° 32′ 23″ 13,69 -64,46 4,21 +0,97 +0,69 +0,61 G8III +0,018 +0,031 +0,021 -012 5,0 5,2 *
HR 8721 CD-32°17321 216803 214197 TW PsA 22h 50m 50,3s -32° 05′ 41″ 22h 56m 24,0s -31° 33′ 56″ 15,94 -64,61 6,48 +1,10 +1,02 +0,59 K4V +0,327 -0,162 +0,130 +006 V *
HR 8722 Tau3Gru CD-48°14364 216823 231364 3832 22h 50m 58,1s -48° 30′ 11″ 22h 56m 47,8s -47° 58′ 09″ 342,17 -59,49 5,70 +0,22 +0,19 +0,12 Am -0,028 -0,001 +006
HR 8723 BD+35°4917 216831 72851 16376 22h 51m 04,8s +35° 49′ 05″ 22h 55m 44,5s +36° 21′ 06″ 98,28 -20,92 5,74 -0,05 -0,38 B7III +0,022 +0,005 +001 70 3,7 51,0 *
HR 8724 BD+11°4904 216900 108275 16389 22h 51m 51,4s +11° 18′ 52″ 22h 56m 51,5s +11° 50′ 54″ 83,69 -42,13 6,51 +0,18 +0,05 A3V s +0,063 -0,009 D +0,008 +008 3,0 3,9
HR 8725 16 Lac BD+40°4949 216916 52512 16381 EN Lac 22h 51m 49,6s +41° 04′ 12″ 22h 56m 23,6s +41° 36′ 14″ 100,92 -16,30 5,59 -0,14 -0,83 B2IV -0,002 0,000 -007 SB1O 23 3,6 62,1 AC 3 *
HR 8726 BD+48°3887 216946 52516 I 14368 22h 52m 02,8s +49° 11′ 59″ 22h 56m 26,0s +49° 44′ 01″ 104,59 -09,00 4,95 +1,78 +1,96 +1,05 K5Ib +0,003 -0,002 -0,001 -010 V? *
HR 8727 BD-05°5894 216953 146404 22h 52m 06,6s -05° 20′ 40″ 22h 57m 17,2s -04° 48′ 36″ 67,22 -54,82 6,31 +0,94 +0,72 G9III -0,015 +0,002 -009 V?
HR 8728 24Alp PsA CD-30°19370 216956 191524 867 I 14372 22h 52m 07,6s -30° 09′ 08″ 22h 57m 39,1s -29° 37′ 20″ 20,49 -64,90 1,16 +0,09 +0,08 +0,02 A3V +0,333 -0,165 +0,149 +007 100 *
HR 8729 51 Peg BD+19°5036 217014 90896 14374 22h 52m 33,1s +20° 13′ 57″ 22h 57m 27,9s +20° 46′ 08″ 90,06 -34,73 5,49 +0,67 +0,21 +0,34 G2,5IVa +0,204 +0,059 +0,074 -031 V 2 *
HR 8730 BD+03°4799 217019 127860 3834 22h 52m 27,2s +03° 16′ 29″ 22h 57m 32,8s +03° 48′ 37″ 76,91 -48,62 6,28 +1,12 +1,08 K1III +0,070 +0,029 +011
HR 8731 BD+47°3985 217050 52526 3833 EW Lac 22h 52m 39,2s +48° 08′ 59″ 22h 57m 04,5s +48° 41′ 03″ 104,22 -09,99 5,43 -0,09 -0,53 B4IIIep v +0,012 -0,009 -022 SB 350 *
HR 8732 CD-36°15650 217096 214215 22h 53m 01,0s -36° 03′ 19″ 22h 58m 35,0s -35° 31′ 23″ 6,64 -64,59 6,13 +0,58 F8III-IV -0,001 -0,111 +021 *
HR 8733 BD+38°4904 217101 72883 3835 22h 53m 03,5s +38° 46′ 27″ 22h 57m 40,7s +39° 18′ 32″ 100,07 -18,46 6,18 -0,15 -0,80 B2IV-V +0,002 -0,008 -016 168 *
HR 8734 BD-03°5539 217107 146412 3836 D 22h 53m 06,5s -02° 55′ 48″ 22h 58m 15,5s -02° 23′ 43″ 70,47 -53,32 6,16 +0,74 +0,43 G8IV -0,003 -0,018 -012 V? 1,3 0,0 *
HR 8735 BD-02°5858 217131 146415 22h 53m 14,6s -01° 56′ 43″ 22h 58m 23,7s -01° 24′ 37″ 71,66 -52,64 6,37 +0,35 +0,02 F0-2V +0,090 -0,007 -014 *
HR 8736 BD+84°517 217157 3808 22h 53m 28,8s +84° 50′ 17″ 22h 51m 02,2s +85° 22′ 25″ 120,41 23,10 5,90 +1,32 K5 +0,003 +0,107 -030
HR 8737 BD+08°4973 217166 127870 16417 14379 22h 53m 30,9s +08° 49′ 32″ 22h 58m 35,1s +09° 21′ 25″ 82,17 -44,40 6,43 +0,64 +0,16 +0,36 G2V+G4V +0,403 -0,141 +0,035 -027 V 0,2 0,2 AB 3 *
HR 8738 BD+06°5092 217186 127874 22h 53m 40,0s +06° 48′ 23″ 22h 58m 42,6s +07° 20′ 23″ 80,50 -46,04 6,33 +0,06 +0,02 A1V -0,040 -0,080 -001 56
HR 8739 52 Peg BD+10°4859 217232 108307 16428 22h 54m 11,6s +11° 11′ 39″ 22h 59m 11,8s +11° 43′ 44″ 84,23 -42,55 5,75 +0,32 +0,08 A8V+F6V +0,033 -0,041 D +0,014 +020 V? 1,3 0,7 *
HR 8740 CD-30°19383 217236 191550 14380 22h 54m 07,6s -29° 59′ 54″ 22h 59m 35,8s -29° 27′ 44″ 20,89 -65,33 5,51 +0,25 +0,19 A5n -0,003 +0,009 +000 90 *
HR 8741 BD-13°6318 217251 165425 I 22h 54m 19,7s -13° 36′ 25″ 22h 59m 35,7s -13° 04′ 15″ 55,63 -60,33 6,07 +1,45 +1,76 K5III -0,010 0,000 +013 V?
HR 8742 2 Psc BD+00°4950 217264 127881 16431 22h 54m 19,9s +00° 25′ 44″ 22h 59m 27,4s +00° 57′ 46″ 74,59 -51,08 5,43 +0,98 +0,83 gK1 +0,086 -0,071 -013 V? 7,7 3,9
HR 8743 CD-25°16220 217303 191554 I 22h 54m 41,0s -25° 41′ 54″ 23h 00m 05,8s -25° 09′ 51″ 31,11 -64,99 5,65 +1,25 +1,20 gK0 +0,035 -0,075 -035
HR 8744 BD+51°3514 217314 35022 3838 I 22h 54m 50,3s +52° 07′ 04″ 22h 59m 10,3s +52° 39′ 16″ 106,24 -06,54 6,29 +1,42 K2 -0,025 +0,033 +028
HR 8745 BD+59°2615 217348 35026 22h 55m 03,1s +59° 16′ 44″ 22h 59m 09,0s +59° 48′ 53″ 109,25 -00,04 6,43 +0,03 -0,24 B9III +0,003 +0,005 -011 V?
HR 8746 CD-26°16419 217358 191565 22h 54m 59,1s -26° 09′ 43″ 23h 00m 24,6s -25° 37′ 36″ 30,06 -65,14 6,29 +1,13 K1III +0,086 -0,034 -025
HR 8747 Zet Gru CP-53°10382 217364 247680 868 22h 54m 58,6s -53° 17′ 25″ 23h 00m 52,8s -52° 45′ 15″ 334,11 -57,16 4,12 +0,98 +0,70 +0,53 G8-K0III -0,067 -0,014 +0,039 -001 SB
HR 8748 BD+83°640 217382 3816 1649 22h 55m 12,8s +83° 48′ 40″ 22h 54m 24,8s +84° 20′ 46″ 119,95 22,17 4,71 +1,43 +1,69 +0,73 K4III +0,092 +0,026 +0,001 +003 < 17 *
HR 8749 CD-51°13446 217403 247683 22h 55m 14,9s -51° 29′ 12″ 23h 01m 07,5s -50° 57′ 00″ 336,68 -58,33 5,68 +1,42 +1,08 +0,54 E K3III +0,078 -0,006 +008
HR 8750 3 Psc BD-00°4443 217428 146443 3840 Var? 22h 55m 30,2s -00° 21′ 04″ 23h 00m 37,9s +00° 11′ 09″ 74,11 -51,86 6,21 +0,89 +0,60 G4III +0,044 +0,013 -016 *
HR 8751 BD+02°4594 217459 127894 I 22h 55m 37,2s +02° 28′ 39″ 23h 00m 42,9s +03° 00′ 42″ 77,06 -49,74 5,83 +1,34 +1,57 +0,50 E K4III +0,011 -0,086 +019 V *
HR 8752 BD+56°2923 217476 35039 3839 I V509 Cas 22h 55m 52,1s +56° 24′ 32″ 23h 00m 05,1s +56° 56′ 43″ 108,16 -02,70 5,00 +1,42 +1,16 +0,85 G40 v 0,000 -0,003 +0,002 -058 V? 35 *
HR 8753 BD+30°4859 217477 72924 16443 22h 55m 56,1s +30° 32′ 46″ 23h 00m 42,5s +31° 04′ 59″ 96,64 -26,07 6,60 -0,04 -0,35 B9IIIpMn +0,031 +0,005 +001 V? 35 2,5 3,4 *
HR 8754 CD-29°18537 217484 191581 I 22h 55m 51,8s -29° 23′ 25″ 23h 01m 19,4s -28° 51′ 13″ 22,39 -65,68 5,55 +1,35 +1,51 K3III +0,066 -0,010 -025 V
HR 8755 BD+44°4302 217491 52587 22h 56m 02,6s +44° 50′ 18″ 23h 00m 34,4s +45° 22′ 30″ 103,32 -13,23 6,50 A3V +0,010 +0,002 -004 V?
HR 8756 CD-23°17706 217498 191585 3842 22h 56m 00,4s -23° 19′ 38″ 23h 01m 23,0s -22° 47′ 27″ 36,71 -64,73 6,28 +0,13 A5V +0,026 -0,027 -012
HR 8757 81 Aqr BD-07°5910 217531 146447 I 22h 56m 11,8s -07° 35′ 53″ 23h 01m 23,6s -07° 03′ 40″ 65,42 -57,08 6,21 +1,41 +1,77 K5III -0,015 -0,011 -002 V?
HR 8758 BD+37°4744 217543 72929 14386 22h 56m 15,4s +38° 10′ 16″ 23h 00m 54,7s +38° 42′ 29″ 100,39 -19,28 6,54 -0,11 -0,65 B3Vpe +0,001 -0,005 -016 SB 370 *
HR 8759 BD-05°5910 217563 146451 D 22h 56m 21,1s -05° 14′ 56″ 23h 01m 31,7s -04° 42′ 41″ 68,60 -55,53 5,94 +1,00 +0,75 K0 +0,019 +0,009 +006 *
HR 8760 CD-37°15047 217642 214261 W 22h 57m 00,4s -36° 57′ 28″ 23h 02m 34,0s -36° 25′ 15″ 4,16 -65,17 6,47 +0,94 +0,71 K1III +0,031 -0,035 D +0,003 +000 3,0 2,0 *
HR 8761 BD+56°2927 217673 35062 I 22h 57m 16,8s +56° 34′ 05″ 23h 01m 30,7s +57° 06′ 20″ 108,40 -02,63 6,20 +1,50 +1,53 K1,5II -0,003 -0,007 -006
HR 8762 1Omi And BD+41°4664 217675 52609 869 S Omi And 22h 57m 19,1s +41° 47′ 19″ 23h 01m 55,3s +42° 19′ 34″ 102,21 -16,10 3,62 -0,09 -0,53 -0,08 B6IIIpe+A2p v +0,023 -0,006 +0,015 -014 SB2O 330 0,5 0,3 S 4 *
HR 8763 82 Aqr BD-07°5913 217701 146465 I 22h 57m 21,0s -07° 06′ 39″ 23h 02m 32,6s -06° 34′ 27″ 66,44 -56,97 6,15 +1,58 +1,90 +0,87 E M2III -0,004 -0,037 -008 V? *
HR 8764 BD-21°6354 217703 191604 22h 57m 23,9s -21° 24′ 18″ 23h 02m 44,3s -20° 52′ 14″ 41,20 -64,46 5,97 +0,94 K0III-IV -0,058 -0,117 +026 V?
HR 8765 BD+31°4829 217754 72949 22h 57m 46,8s +31° 14′ 35″ 23h 02m 33,1s +31° 46′ 50″ 97,38 -25,63 6,57 +0,35 +0,08 F2IV +0,005 -0,016 -017 7
HR 8766 2 And BD+41°4665 217782 52623 16467 14396 22h 58m 00,0s +42° 13′ 12″ 23h 02m 36,3s +42° 45′ 28″ 102,52 -15,76 5,10 +0,09 +0,11 A3Vn +0,055 -0,004 +0,034 +002 SB 190 3,7 0,4 AB 3 *
HR 8767 Pi PsA CD-35°15630 217792 214275 1601 Pi PsA 22h 57m 57,8s -35° 17′ 24″ 23h 03m 29,8s -34° 44′ 58″ 7,99 -65,72 5,11 +0,29 +0,02 F0V+F3V +0,076 +0,080 +0,052 -006 SBO 0 *
HR 8768 BD+43°4378 217811 52626 16472 LN And 22h 58m 10,7s +43° 31′ 15″ 23h 02m 45,2s +44° 03′ 32″ 103,11 -14,59 6,39 0,00 -0,58 B2V +0,001 -0,002 -008 25 3,9 7,4 *
HR 8769 CP-69°3301 217831 255395 3843 22h 58m 15,8s -69° 21′ 39″ 23h 04m 52,2s -68° 49′ 13″ 316,28 -45,45 5,52 +0,36 +0,12 F4III +0,040 +0,063 +004 SB 87
HR 8770 BD+54°2900 217833 35092 16474 V638 Cas 22h 58m 25,2s +54° 41′ 53″ 23h 02m 43,8s +55° 14′ 11″ 107,79 -04,41 6,50 -0,08 -0,55 B9IIIHe wk v +0,008 +0,012 -013 3,6 19,5 AB 4 *
HR 8771 CD-42°16177 217842 231419 22h 58m 21,8s -42° 01′ 08″ 23h 03m 59,5s -41° 28′ 42″ 352,86 -63,75 5,79 +1,08 +0,95 K0III +0,006 +0,069 -015
HR 8772 BD-05°5917 217877 146482 22h 58m 44,7s -05° 20′ 05″ 23h 03m 57,3s -04° 47′ 43″ 69,23 -56,02 6,68 +0,58 +0,06 F8V +0,320 +0,028 -014 V *
HR 8773 4Bet Psc BD+03°4818 217891 127934 1602 14410 22h 58m 47,2s +03° 16′ 54″ 23h 03m 52,6s +03° 49′ 12″ 78,79 -49,61 4,53 -0,12 -0,49 -0,13 B6Ve v +0,013 -0,011 +000 128 *
HR 8774 Kap Gru CP-54°10197 217902 247711 3845 22h 58m 44,9s -54° 30′ 04″ 23h 04m 39,6s -53° 57′ 54″ 331,77 -56,77 5,37 +1,45 +1,75 K5III +0,055 -0,102 +0,012 +018 V? *
HR 8775 53Bet Peg BD+27°4480 217906 90981 870 I 16483 Bet Peg 22h 58m 55,5s +27° 32′ 25″ 23h 03m 46,5s +28° 04′ 58″ 95,74 -29,05 2,42 +1,67 +1,96 +1,32 M2,5II-III e +0,189 +0,137 +0,022 +009 V 7,0 253,1 AC 3 *
HR 8776 BD+05°5123 217926 127937 22h 58m 57,3s +06° 04′ 38″ 23h 04m 01,0s +06° 37′ 00″ 81,40 -47,41 6,41 +0,39 +0,03 F2V +0,003 +0,019 +004 68
HR 8777 BD+59°2631 217943 20393 16481 22h 59m 15,3s +59° 54′ 24″ 23h 03m 23,7s +60° 26′ 43″ 109,99 0,32 6,74 -0,02 -0,63 B2V +0,007 -0,006 -017 SB 2,7 33,9 *
HR 8778 BD+57°2676 217944 35103 22h 59m 08,2s +58° 01′ 32″ 23h 03m 21,6s +58° 33′ 53″ 109,22 -01,40 6,43 +0,90 +0,52 G8IV +0,067 +0,017 +015
HR 8779 BD+66°1575 218029 20398 3844 I 22h 59m 44,2s +66° 40′ 12″ 23h 03m 32,9s +67° 12′ 33″ 112,75 6,50 5,24 +1,26 +1,40 K3III +0,026 +0,007 -0,002 -007 V < 17
HR 8780 3 And BD+49°4028 218031 52649 I 22h 59m 41,5s +49° 30′ 30″ 23h 04m 11,0s +50° 03′ 08″ 105,86 -09,23 4,65 +1,06 +0,88 +0,57 K0IIIbFe-0,5 +0,164 +0,168 +0,004 -035 < 17
HR 8781 54Alp Peg BD+14°4926 218045 108378 871 I 14417 22h 59m 46,7s +14° 40′ 02″ 23h 04m 45,7s +15° 12′ 19″ 88,28 -40,38 2,49 -0,04 -0,05 -0,03 B9V +0,063 -0,042 +0,038 -004 SB 148 *
HR 8782 83 Aqr BD-08°6018 218060 146498 16497 22h 59m 56,9s -08° 14′ 01″ 23h 05m 09,8s -07° 41′ 37″ 65,67 -58,20 5,43 +0,30 +0,07 F2IV+F0V +0,129 +0,011 +0,021 -013 SB 101 0,2 0,2 AB 3 *
HR 8783 BD-17°6661 218061 165481 3846 I W 22h 59m 55,4s -17° 37′ 04″ 23h 05m 12,8s -17° 04′ 45″ 49,67 -63,50 6,14 +1,37 K0 -0,048 -0,039 -015 5,1 56,1
HR 8784 BD+15°4760 218101 108383 23h 00m 09,8s +16° 01′ 45″ 23h 05m 06,3s +16° 33′ 47″ 89,29 -39,26 6,44 +0,83 +0,55 G8IV -0,185 -0,194 +0,025 -027
HR 8785 BD+00°4963 218103 127960 23h 00m 10,6s +00° 46′ 05″ 23h 05m 17,6s +01° 18′ 25″ 76,72 -51,78 6,39 +0,94 +0,72 G9III +0,035 -0,027 -012
HR 8786 CP-80°1064 218108 258105 3847 23h 00m 15,3s -80° 01′ 13″ 23h 08m 23,7s -79° 28′ 51″ 308,60 -36,49 6,12 +0,14 +0,10 A3-4V +0,084 -0,038 -007
HR 8787 The Gru CD-44°15149 218227 231444 W 23h 01m 14,8s -44° 03′ 37″ 23h 06m 52,8s -43° 31′ 14″ 348,24 -63,30 4,28 +0,42 +0,16 +0,18 F5mDel Del -0,039 -0,023 +0,017 +010 V? 80 2,5 1,2 AB 3 *
HR 8788 BD+17°4866 218235 108400 23h 01m 19,9s +17° 58′ 33″ 23h 06m 18,2s +18° 31′ 03″ 90,87 -37,72 6,13 +0,44 +0,10 F6V s +0,232 +0,057 +0,016 -012 SB *
HR 8789 86 Aqr CD-24°17497 218240 191651 I 16511 23h 01m 18,6s -24° 17′ 00″ 23h 06m 40,9s -23° 44′ 35″ 35,23 -66,15 4,47 +0,90 +0,58 +0,49 G9III +0,066 -0,003 +0,028 +015 10,0 2,9 *
HR 8790 Ups Gru CD-39°14936 218242 214313 W 23h 01m 19,6s -39° 25′ 59″ 23h 06m 53,6s -38° 53′ 32″ 357,92 -65,25 5,61 +0,01 A1V +0,040 +0,013 +016 V 2,3 1,1
HR 8791 CD-50°13885 218255 231445 23h 01m 23,7s -50° 08′ 49″ 23h 07m 09,5s -49° 36′ 24″ 337,56 -59,92 6,33 +1,45 K4III +0,017 -0,014 +022
HR 8792 BD+19°5058 218261 108402 23h 01m 34,0s +19° 22′ 13″ 23h 06m 31,9s +19° 54′ 39″ 91,79 -36,54 6,30 +0,49 +0,02 F7V +0,295 +0,002 -005 V? 7 *
HR 8793 CD-51°13471 218269 247739 W 23h 01m 28,1s -51° 13′ 35″ 23h 07m 14,7s -50° 41′ 11″ 335,89 -59,25 5,83 +0,48 F6-7IV-V -0,044 -0,020 +004 V? 0,8 8,5 *
HR 8794 CP-74°2054 218288 258106 23h 01m 38,2s -74° 07′ 38″ 23h 08m 35,7s -73° 35′ 11″ 312,37 -41,60 6,15 +1,42 +1,68 K3III +0,021 -0,011 +005 *
HR 8795 55 Peg BD+08°4997 218329 127976 1603 I 14428 23h 01m 57,9s +08° 52′ 09″ 23h 07m 00,3s +09° 24′ 34″ 84,62 -45,55 4,52 +1,57 +1,90 +1,02 M1IIIab +0,011 -0,014 +0,016 -005 V
HR 8796 56 Peg BD+24°4716 218356 91019 3848 I 14429 23h 02m 14,3s +24° 55′ 42″ 23h 07m 06,8s +25° 28′ 06″ 95,12 -31,71 4,76 +1,34 +1,16 +0,68 G8Ib +0,004 -0,031 +0,006 -027 SB < 17 *
HR 8797 1 Cas BD+58°2545 218376 35147 23h 02m 23,0s +58° 52′ 45″ 23h 06m 36,9s +59° 25′ 11″ 109,95 -00,78 4,85 -0,03 -0,87 -0,11 B0,5IV +0,009 +0,001 -009 V 50 *
HR 8798 BD+32°4587 218395 73010 16519 A 14430 23h 02m 40,7s +32° 17′ 05″ 23h 07m 27,7s +32° 49′ 33″ 98,92 -25,15 6,02 R +0,12 +0,11 A4Vn -0,024 +0,008 D +0,011 -001 V 165 1,5 8,4 *
HR 8799 BD+20°5278 218396 91022 3850 Var 23h 02m 32,6s +20° 35′ 41″ 23h 07m 28,7s +21° 08′ 03″ 92,76 -35,57 5,99 +0,26 -0,04 A5V +0,108 -0,052 -012 45 *
HR 8800 BD+45°4147 218407 52707 23h 02m 43,3s +45° 31′ 38″ 23h 07m 18,1s +46° 04′ 05″ 104,71 -13,09 6,66 -0,05 -0,68 B2V +0,005 -0,001 -015 SB1O 160 *
HR 8801 BD+52°3371 218416 35151 23h 02m 44,1s +52° 16′ 32″ 23h 07m 10,1s +52° 48′ 59″ 107,42 -06,89 6,11 +1,05 K0III +0,013 +0,006 +005
HR 8802 CD-29°18588 218434 191674 23h 02m 56,5s -29° 21′ 50″ 23h 08m 21,0s -28° 49′ 24″ 22,62 -67,22 5,60 +0,88 +0,54 G9III -0,047 -0,031 +019 V
HR 8803 BD+58°2546 218440 35152 23h 02m 56,7s +59° 11′ 12″ 23h 07m 10,4s +59° 43′ 39″ 110,13 -00,53 6,40 -0,01 -0,63 B2V +0,005 +0,001 -005 SB2O *
HR 8804 4 And BD+45°4149 218452 52711 3852 I 16526 23h 03m 04,8s +45° 50′ 49″ 23h 07m 39,3s +46° 23′ 14″ 104,90 -12,82 5,33 +1,41 +1,72 +0,75 K5III -0,009 -0,028 -006 V? 5,5 48,2 *
HR 8805 5 And BD+48°3944 218470 52713 1604 23h 03m 12,7s +48° 45′ 04″ 23h 07m 45,4s +49° 17′ 45″ 106,09 -10,16 5,70 +0,44 -0,03 F5V +0,154 +0,133 +0,021 -002 V? 9
HR 8806 BD+43°4399 218525 52717 23h 03m 35,2s +44° 01′ 14″ 23h 08m 12,3s +44° 33′ 42″ 104,24 -14,53 6,56 +0,17 +0,20 A2IV +0,024 -0,005 +002 V 70
HR 8807 5 Psc BD+01°4686 218527 127993 3854 23h 03m 33,6s +01° 35′ 00″ 23h 08m 40,9s +02° 07′ 40″ 78,61 -51,68 5,40 +0,91 +0,56 G8III-IV +0,145 +0,108 -018 V?
HR 8808 BD+62°2171 218537 20439 16530 23h 03m 42,7s +63° 05′ 32″ 23h 07m 47,7s +63° 38′ 00″ 111,73 3,04 6,26 -0,02 -0,60 -0,06 B3V +0,002 -0,004 D +0,006 -019 180 0,5 0,2 *
HR 8809 CP-67°3949 218558 255420 23h 03m 48,2s -67° 24′ 02″ 23h 10m 11,7s -66° 51′ 27″ 317,29 -47,35 6,47 +0,95 +0,72 K0III +0,201 +0,038 -006
HR 8810 CP-81°1024 218559 258961 23h 03m 50,3s -81° 27′ 19″ 23h 12m 12,0s -80° 54′ 46″ 307,59 -35,30 6,41 +1,50 +1,84 K4III +0,009 -0,011 +011
HR 8811 BD+63°1931 218560 20441 3853 23h 03m 53,6s +63° 40′ 52″ 23h 07m 57,2s +64° 13′ 21″ 111,97 3,58 6,21 +1,10 K0 +0,010 +0,001 -028
HR 8812 88 Aqr BD-21°6368 218594 191683 873 I 23h 04m 06,9s -21° 42′ 55″ 23h 09m 26,8s -21° 10′ 21″ 41,76 -66,03 3,66 +1,22 +1,24 +0,60 K1III +0,055 +0,031 +0,010 +021
HR 8813 CD-28°18099 218619 191686 3855 I 23h 04m 20,5s -28° 37′ 51″ 23h 09m 44,6s -28° 05′ 19″ 24,56 -67,49 5,87 +1,31 +1,42 K2III +0,022 +0,003 -014 V
HR 8814 CD-43°15281 218630 231464 W 23h 04m 24,3s -43° 24′ 09″ 23h 09m 57,3s -42° 51′ 38″ 348,92 -64,11 5,81 +0,48 -0,02 F4IV -0,325 -0,007 +0,042 +012 3,4 1,0
HR 8815 57 Peg BD+07°4981 218634 128001 I 16550 GZ Peg 23h 04m 28,5s +08° 08′ 07″ 23h 09m 31,5s +08° 40′ 38″ 84,77 -46,51 5,12 +1,47 +1,01 +1,26 M4IIIS+A2V +0,004 +0,002 +0,007 +014 SB 50 5,5 32,9 *
HR 8816 BD-15°6360 218639 165522 3856 23h 04m 33,9s -15° 03′ 09″ 23h 09m 49,6s -14° 30′ 38″ 55,87 -63,19 6,42 +0,01 +0,01 A0Vn +0,031 -0,009 +015 V? 154
HR 8817 89 Aqr CD-23°17771 218640 191687 I W 23h 04m 34,5s -22° 59′ 58″ 23h 09m 54,8s -22° 27′ 27″ 38,81 -66,53 4,69 +0,65 +0,39 +0,36 G2IV+A2V +0,026 -0,009 +0,040 -005 0,8 0,4 *
HR 8818 CD-41°15163 218655 231465 I 14441 23h 04m 35,8s -41° 07′ 57″ 23h 10m 09,8s -40° 35′ 30″ 353,60 -65,18 5,83 +1,62 +1,84 M4III +0,035 -0,046 -007 *
HR 8819 33Pi Cep BD+74°1006 218658 10629 I 16538 23h 04m 42,9s +74° 50′ 49″ 23h 07m 53,9s +75° 23′ 15″ 116,42 13,84 4,41 +0,80 +0,46 +0,43 G2III +0,012 -0,030 +0,006 -019 SB1O 22 2,2 1,0 AB 3 *
HR 8820 Iot Gru CD-45°14947 218670 231468 1605 23h 04m 42,0s -45° 47′ 18″ 23h 10m 21,6s -45° 14′ 48″ 344,27 -62,93 3,90 +1,02 +0,86 +0,53 K1III +0,136 -0,030 +0,030 -004 SB1O *
HR 8821 58 Peg BD+09°5170 218700 128007 23h 04m 59,3s +09° 16′ 48″ 23h 10m 01,5s +09° 49′ 19″ 85,83 -45,62 5,39 -0,08 -0,29 B9III -0,012 -0,012 +009 V 175 *
HR 8822 2 Cas BD+58°2552 218753 35186 16556 Var? 23h 05m 27,3s +58° 47′ 25″ 23h 09m 44,1s +59° 19′ 59″ 110,28 -01,02 5,70 +0,33 +0,32 A5III -0,003 +0,009 -012 V? 4,3 167,2 AC 8 *
HR 8823 CD-30°19460 218759 191703 23h 05m 22,3s -30° 03′ 58″ 23h 10m 46,6s -29° 31′ 30″ 20,81 -67,76 6,51 +0,27 F1III-IV -0,034 -0,058 +025 15
HR 8824 BD+16°4882 218792 108443 I 23h 05m 44,4s +17° 03′ 09″ 23h 10m 42,6s +17° 35′ 40″ 91,45 -39,04 5,71 +1,34 +1,51 K4III +0,021 -0,028 +002 V?
HR 8825 6 And BD+42°4592 218804 52761 3857 23h 05m 49,8s +43° 00′ 25″ 23h 10m 27,2s +43° 32′ 39″ 104,21 -15,62 5,94 +0,44 -0,05 F5IV -0,191 -0,191 +0,023 -043 18
HR 8826 59 Peg BD+07°4991 218918 128022 1606 23h 06m 41,2s +08° 10′ 37″ 23h 11m 44,2s +08° 43′ 12″ 85,47 -46,77 5,16 +0,13 +0,08 A5Vn -0,006 -0,006 +0,029 +010 V 214
HR 8827 60 Peg BD+26°4580 218935 91080 W 23h 06m 57,8s +26° 18′ 26″ 23h 11m 49,2s +26° 50′ 50″ 96,95 -30,95 6,17 +0,94 +0,67 G8III-IV -0,190 -0,120 +0,026 -010 3,3 231,5 AC 3 *
HR 8828 CD-50°13915 219023 231493 W 23h 07m 33,5s -50° 09′ 44″ 23h 13m 15,0s -49° 37′ 08″ 336,26 -60,67 6,80 +0,92 G8-K0III +0,002 -0,018 -026 1,6 0,5
HR 8829 CP-63°4862 219077 255435 23h 07m 56,6s -63° 13′ 57″ 23h 14m 06,6s -62° 42′ 00″ 320,42 -51,00 6,12 +0,79 +0,35 G8V +0,473 -0,424 +0,032 -026
HR 8830 7 And BD+48°3964 219080 52787 23h 07m 57,9s +48° 51′ 36″ 23h 12m 33,0s +49° 24′ 23″ 106,87 -10,36 4,52 +0,29 +0,04 +0,16 F0V +0,092 +0,098 +0,051 +013 SB 59 *
HR 8831 BD+28°4548 219110 91095 23h 08m 12,7s +28° 53′ 55″ 23h 13m 04,0s +29° 26′ 30″ 98,52 -28,73 6,35 +0,93 +0,61 G8III -0,031 -0,033 +004
HR 8832 BD+56°2966 219134 35236 875 W 14458 23h 08m 27,8s +56° 36′ 58″ 23h 13m 17,0s +57° 10′ 06″ 109,87 -03,19 5,56 +1,01 +0,89 +0,53 K3V +2,075 +0,296 +0,152 -018 V 3,8 106,6 *
HR 8833 BD+10°4902 219139 108463 3858 16603 23h 08m 24,5s +10° 31′ 16″ 23h 13m 26,5s +11° 03′ 54″ 87,78 -45,01 5,82 +1,01 +0,91 G8III -0,005 -0,003 +016 V 3,9 33,3 *
HR 8834 90Phi Aqr BD-06°6170 219215 146585 1607 I 23h 09m 08,6s -06° 35′ 17″ 23h 14m 19,4s -06° 02′ 56″ 70,94 -58,74 4,22 +1,56 +1,90 +1,08 M1,5III +0,042 -0,196 +0,010 -000 *
HR 8835 CD-41°15197 219263 231512 3859 23h 09m 25,8s -41° 38′ 50″ 23h 14m 58,6s -41° 06′ 20″ 351,53 -65,76 5,77 +1,18 +1,14 K2III +0,112 -0,112 +026 SB
HR 8836 BD-11°6032 219279 165578 I 16618 23h 09m 27,4s -11° 13′ 57″ 23h 14m 40,2s -10° 41′ 19″ 64,11 -61,92 6,12 +1,49 +1,80 K5III -0,001 -0,034 -034 V? 4,5 3,5 AB 4 *
HR 8837 BD+49°4071 219290 35251 23h 09m 40,1s +50° 04′ 25″ 23h 14m 14,3s +50° 37′ 04″ 107,59 -09,34 6,31 A0V +0,038 -0,006 -014 56
HR 8838 BD+28°4555 219291 91111 W 23h 09m 30,1s +29° 13′ 39″ 23h 14m 21,7s +29° 46′ 18″ 98,97 -28,54 6,41 +0,45 -0,01 F6IV w -0,007 -0,013 +009 86 3,5 34,9
HR 8839 BD+23°4704 219310 91113 23h 09m 40,5s +23° 33′ 29″ 23h 14m 36,5s +24° 06′ 11″ 96,20 -33,69 6,36 R K2III +0,114 +0,007 -027
HR 8840 BD-04°5852 219402 146593 3860 23h 10m 25,1s -04° 02′ 29″ 23h 15m 34,3s -03° 29′ 47″ 74,66 -57,09 5,55 +0,06 +0,06 A3V -0,007 -0,003 +011 SB
HR 8841 91Psi1Aqr BD-09°6156 219449 146598 1608 I 16633 A 23h 10m 39,1s -09° 37′ 57″ 23h 15m 53,5s -09° 05′ 16″ 67,07 -61,11 4,21 +1,11 +0,99 +0,56 K0III +0,372 -0,016 +0,049 -026 V < 17 4,8 49,2 AB 5 *
HR 8842 61 Peg BD+27°4521 219477 91130 3861 23h 10m 53,1s +27° 42′ 10″ 23h 15m 46,3s +28° 14′ 52″ 98,56 -30,06 6,49 +0,85 +0,48 G5II-III +0,020 -0,005 +004 < 23
HR 8843 CP-62°6412 219482 255446 876 23h 10m 57,0s -62° 32′ 46″ 23h 16m 57,7s -62° 00′ 04″ 320,63 -51,76 5,66 +0,51 F7V +0,173 -0,026 -009
HR 8844 BD+73°1023 219485 10664 23h 11m 03,7s +73° 41′ 10″ 23h 14m 37,3s +74° 13′ 52″ 116,38 12,61 5,84 R A0V +0,048 +0,006 -003 41
HR 8845 BD+23°4712 219487 91133 23h 11m 02,1s +24° 13′ 32″ 23h 15m 57,9s +24° 46′ 16″ 96,88 -33,22 6,60 +0,40 -0,05 F5V +0,093 +0,005 +005 20
HR 8846 CD-45°14982 219507 231532 W 23h 11m 05,8s -45° 02′ 04″ 23h 16m 39,7s -44° 29′ 21″ 344,28 -64,28 5,92 +1,06 +0,91 K1III -0,004 -0,007 +025 4,8 22,5
HR 8847 CD-41°15205 219531 231533 23h 11m 19,1s -41° 44′ 26″ 23h 16m 49,8s -41° 11′ 40″ 350,93 -66,03 6,47 +1,08 K0III -0,024 +0,012 +013
HR 8848 Gam Tuc CP-58°8062 219571 247814 877 23h 11m 35,7s -58° 47′ 02″ 23h 17m 25,8s -58° 14′ 09″ 324,30 -54,82 3,99 +0,40 -0,02 +0,23 F1III -0,029 +0,079 +0,043 +018 94
HR 8849 CP-80°1067 219572 258127 23h 11m 37,1s -80° 01′ 09″ 23h 19m 08,1s -79° 28′ 22″ 308,06 -36,72 6,33 +0,91 +0,66 K0III +0,013 +0,007 -003
HR 8850 92Chi Aqr BD-08°6076 219576 146612 I Chi Aqr 23h 11m 39,9s -08° 16′ 19″ 23h 16m 50,9s -07° 43′ 36″ 69,45 -60,36 5,06 +1,60 +1,60 +1,20 E M3III -0,016 -0,015 +0,009 -015 V? *
HR 8851 BD+70°1311 219586 10671 3862 23h 11m 46,2s +70° 20′ 34″ 23h 15m 37,8s +70° 53′ 17″ 115,19 9,47 5,56 +0,24 +0,12 F0IV +0,018 -0,005 +012 SB 140
HR 8852 6Gam Psc BD+02°4648 219615 128085 878 I 23h 11m 58,8s +02° 44′ 09″ 23h 17m 09,9s +03° 16′ 56″ 82,47 -52,02 3,69 +0,92 +0,58 +0,51 G9-III:Fe-2 +0,762 +0,017 +0,036 -014 V? 7 *
HR 8853 BD+52°3410 219623 35285 3863 W 23h 12m 08,6s +52° 40′ 27″ 23h 16m 42,3s +53° 12′ 49″ 108,90 -07,06 5,54 +0,52 +0,02 F7V +0,115 -0,233 +0,036 -025 V? 6 7,3 129,3
HR 8854 BD+61°2413 219634 20531 V649 Cas 23h 12m 08,9s +61° 25′ 03″ 23h 16m 26,8s +61° 57′ 47″ 112,02 1,12 6,53 +0,23 -0,66 B0Vn -0,026 -0,002 -015 SB *
HR 8855 CP-68°3567 219644 255455 3864 23h 12m 08,8s -68° 01′ 04″ 23h 18m 20,0s -67° 28′ 16″ 315,82 -47,26 6,13 +1,35 +1,58 K2-3III +0,021 +0,014 +018
HR 8856 BD-12°6461 219659 165609 14483 23h 12m 26,8s -12° 15′ 33″ 23h 17m 40,0s -11° 42′ 47″ 63,38 -63,14 6,34 +0,05 +0,01 A1Vn +0,039 -0,003 +003 V? 195
HR 8857 BD+44°4368 219668 52865 23h 12m 34,3s +44° 37′ 11″ 23h 17m 16,6s +45° 09′ 51″ 106,01 -14,59 6,43 +1,07 +1,01 K0IV +0,097 -0,065 -038
HR 8858 93Psi2Aqr BD-09°6160 219688 146620 D 23h 12m 42,4s -09° 43′ 42″ 23h 17m 54,2s -09° 10′ 57″ 67,62 -61,54 4,39 -0,15 -0,56 -0,13 B5V +0,021 -0,012 -006 V? 332 *
HR 8859 Phi Gru CD-41°15211 219693 231539 23h 12m 38,8s -41° 22′ 03″ 23h 18m 09,9s -40° 49′ 28″ 351,44 -66,43 5,53 +0,44 -0,05 F5V +0,136 -0,128 +014 0
HR 8860 8 And BD+48°3991 219734 52871 I 16656 14484 23h 13m 06,3s +48° 28′ 08″ 23h 17m 44,7s +49° 00′ 55″ 107,53 -11,03 4,85 +1,67 +1,98 +1,26 M2+IIIBa0,3 +0,037 +0,008 +0,011 -008 V? 5,8 219,4 AC 6 *
HR 8861 BD+44°4373 219749 52876 ET And 23h 13m 14,3s +44° 56′ 35″ 23h 17m 56,1s +45° 29′ 20″ 106,25 -14,33 6,48 -0,03 -0,26 B9pSi v +0,034 -0,017 +003 SB1O 83 *
HR 8862 Tau Oct CP-88°204 219765 258970 925 23h 13m 09,9s -88° 01′ 53″ 23h 28m 03,7s -87° 28′ 56″ 303,96 -29,48 5,49 +1,27 +1,43 K2III +0,015 +0,009 +031
HR 8863 Gam Scl CD-33°16476 219784 214444 879 I 23h 13m 25,5s -33° 04′ 36″ 23h 18m 49,4s -32° 31′ 55″ 12,25 -69,25 4,41 +1,13 +1,06 +0,63 K1III +0,019 -0,070 +0,043 +016
HR 8864 9 And BD+40°5043 219815 52881 AN And 23h 13m 38,6s +41° 13′ 39″ 23h 18m 23,4s +41° 46′ 25″ 104,91 -17,82 6,02 A7/8Vm -0,006 -0,012 -004 SB1O 78 *
HR 8865 95Psi3Aqr BD-10°6094 219832 146635 1609 16671 14491 23h 13m 45,6s -10° 09′ 27″ 23h 18m 57,7s -09° 36′ 39″ 67,31 -62,02 4,98 -0,02 -0,02 A0V +0,047 -0,002 +0,012 -010 V 143 3,9 1,4 AB 3 *
HR 8866 94 Aqr BD-14°6448 219834 165625 16672 A 23h 13m 51,1s -14° 00′ 11″ 23h 19m 06,7s -13° 27′ 32″ 60,70 -64,47 5,08 +0,80 +0,41 G5IV +0,298 -0,101 +0,040 +010 SBO 17 2,4 0,2 S 3 *
HR 8867 BD+74°1016 219841 10684 3865 23h 13m 47,3s +74° 45′ 10″ 23h 17m 18,9s +75° 17′ 57″ 116,95 13,53 6,38 +0,03 +0,03 A2V s +0,018 -0,002 -008
HR 8868 96 Aqr BD-05°5966 219877 146639 16676 23h 14m 12,8s -05° 40′ 15″ 23h 19m 24,0s -05° 07′ 28″ 73,94 -58,94 5,55 +0,39 0,00 F3IV-V +0,202 -0,020 -009 SB 50 : 4,9 10,6 *
HR 8869 BD-18°6283 219879 165628 3868 I 23h 14m 08,4s -18° 37′ 22″ 23h 19m 24,1s -18° 04′ 31″ 51,23 -66,96 5,93 +1,52 +2,01 gK3 +0,004 +0,009 +005 V?
HR 8870 BD+44°4378 219891 52892 23h 14m 19,5s +44° 35′ 25″ 23h 19m 02,4s +45° 08′ 14″ 106,30 -14,73 6,50 A5Vn +0,058 +0,006 +007 160
HR 8871 CD-34°15985 219912 214459 W 23h 14m 18,6s -34° 15′ 15″ 23h 19m 43,2s -33° 42′ 29″ 8,90 -69,21 6,37 +1,30 K2III +0,047 -0,041 +023 6,1 43,8
HR 8872 34Omi Cep BD+67°1514 219916 20554 I 16666 14495 23h 14m 30,9s +67° 33′ 52″ 23h 18m 37,5s +68° 06′ 42″ 114,42 6,79 4,75 +0,84 +0,49 +0,45 K0III +0,058 +0,016 +0,024 -018 V? < 17 2,3 3,1 AB 3 *
HR 8873 BD+34°4899 219927 73171 23h 14m 37,0s +34° 14′ 46″ 23h 19m 27,4s +34° 47′ 36″ 102,31 -24,37 6,32 -0,08 -0,39 B8III +0,016 -0,003 -001 V? 5
HR 8874 11 And BD+47°4110 219945 52907 23h 14m 50,1s +48° 04′ 36″ 23h 19m 29,8s +48° 37′ 31″ 107,66 -11,50 5,44 +1,03 +0,82 K0III +0,019 +0,056 +0,016 +011 < 19 :
HR 8875 BD+47°4114 219962 52912 W 23h 14m 59,7s +47° 49′ 58″ 23h 19m 41,6s +48° 22′ 51″ 107,60 -11,74 6,32 +1,12 +1,05 K1III +0,209 +0,032 -0,001 +023 3,3 85,8 AB 3
HR 8876 10 And BD+41°4752 219981 52914 3870 I 23h 15m 06,6s +41° 31′ 50″ 23h 19m 52,4s +42° 04′ 41″ 105,30 -17,64 5,79 +1,48 +1,90 M0III +0,052 +0,010 +003 V?
HR 8877 CD-50°13948 220003 247838 W 23h 15m 12,6s -50° 51′ 08″ 23h 20m 50,0s -50° 18′ 24″ 333,53 -61,10 6,05 +0,42 +0,16 +0,22 F5mDel Del +0,028 -0,077 -018 V 2,0 0,5 AB 3 *
HR 8878 7 Psc BD+04°4997 220009 128126 3871 I 23h 15m 14,8s +04° 50′ 08″ 23h 20m 20,6s +05° 22′ 53″ 85,42 -50,73 5,05 +1,20 +1,12 K2III +0,082 -0,062 +0,002 +038 V < 19 :
HR 8879 BD-06°6191 220035 146652 D 14515 23h 15m 31,5s -06° 27′ 14″ 23h 20m 40,9s -05° 54′ 29″ 73,36 -59,73 6,17 +1,07 +0,97 K0III -0,101 -0,057 -002 *
HR 8880 62Tau Peg BD+22°4810 220061 91186 880 Tau Peg 23h 15m 41,1s +23° 11′ 35″ 23h 20m 38,2s +23° 44′ 25″ 97,51 -34,61 4,60 +0,17 +0,10 +0,09 A5Vp +0,033 -0,008 +0,037 +016 V 143 *
HR 8881 BD+61°2427 220074 20567 I 23h 15m 52,0s +61° 25′ 22″ 23h 20m 14,3s +61° 58′ 12″ 112,44 0,97 6,45 R K1V +0,003 -0,013 -035 *
HR 8882 63 Peg BD+29°4908 220088 73187 I 23h 15m 55,6s +29° 52′ 09″ 23h 20m 49,6s +30° 24′ 54″ 100,72 -28,52 5,59 +1,50 +1,91 M0III +0,081 -0,069 -019 V
HR 8883 CD-27°16284 220096 191840 1611 23h 15m 55,8s -27° 32′ 04″ 23h 21m 15,5s -26° 59′ 12″ 28,15 -69,95 5,64 +0,82 G4V -0,013 -0,012 +013
HR 8884 BD+43°4440 220105 52927 16685 23h 16m 00,0s +43° 34′ 10″ 23h 20m 44,0s +44° 06′ 59″ 106,22 -15,79 6,13 R +0,17 ? A5Vn -0,016 -0,027 -002 4,0 13,2 *
HR 8885 12 And BD+37°4817 220117 73190 1610 W 23h 16m 03,5s +37° 38′ 11″ 23h 20m 53,3s +38° 10′ 56″ 103,98 -21,33 5,77 +0,46 +0,02 F5V +0,130 -0,063 -009 V? 12 3,4 121,1 AB 3
HR 8886 BD+61°2428 220130 20572 I 16690 23h 16m 12,4s +61° 39′ 56″ 23h 20m 34,6s +62° 12′ 47″ 112,56 1,19 6,39 +1,61 K2III +0,003 -0,005 -023 5,5 12,7 AB 4 *
HR 8887 64 Peg BD+31°4897 220222 73205 16702 23h 17m 01,9s +31° 15′ 52″ 23h 21m 54,9s +31° 48′ 45″ 101,57 -27,32 5,32 -0,11 -0,49 B6III +0,005 -0,010 +0,001 +002 SB 161 3,7 0,4 AB 3
HR 8888 BD+25°4924 220242 91208 23h 17m 03,2s +26° 03′ 46″ 23h 21m 58,2s +26° 36′ 32″ 99,25 -32,11 6,62 +0,37 +0,01 F5V -0,098 -0,074 +010
HR 8889 CP-60°7654 220263 255474 14529 23h 17m 07,5s -60° 36′ 15″ 23h 22m 56,9s -60° 03′ 21″ 321,48 -53,77 6,09 +1,60 +1,91 M3III +0,090 -0,009 -028 V? *
HR 8890 97 Aqr BD-15°6406 220278 165658 16708 23h 17m 24,7s -15° 35′ 17″ 23h 22m 39,2s -15° 02′ 21″ 58,78 -66,08 5,20 +0,20 +0,10 A3Vp +0,112 +0,019 +0,022 -012 141 0,7 0,4 *
HR 8891 65 Peg BD+20°5317 220318 91220 3873 23h 17m 41,6s +20° 16′ 50″ 23h 22m 40,5s +20° 49′ 43″ 96,53 -37,45 6,29 -0,04 -0,09 B9,5V +0,019 -0,012 -014 SBO 25 *
HR 8892 98 Aqr BD-20°6587 220321 191858 1612 I 23h 17m 43,1s -20° 38′ 47″ 23h 22m 58,2s -20° 06′ 02″ 47,35 -68,59 3,97 +1,10 +0,95 +0,60 K0III -0,120 -0,096 +0,036 -007 V
HR 8893 66 Peg BD+11°4993 220363 108580 I 16715 23h 18m 01,9s +11° 45′ 56″ 23h 23m 04,6s +12° 18′ 50″ 91,56 -45,11 5,08 +1,31 +1,49 K3III +0,027 -0,017 -0,001 -004 V? < 19 : 0,0 0,1 *
HR 8894 BD+59°2710 220369 35361 3874 I 23h 18m 04,7s +59° 35′ 06″ 23h 22m 32,5s +60° 08′ 01″ 112,07 -00,85 5,56 +1,68 +1,82 K3II +0,009 -0,001 -012 V?
HR 8895 CP-54°10281 220392 247854 W 23h 18m 15,0s -54° 21′ 24″ 23h 23m 54,3s -53° 48′ 30″ 328,10 -58,83 6,15 +0,26 +0,13 A4III +0,059 -0,027 +007 153 0,8 26,5 *
HR 8896 CD-43°15360 220401 231587 23h 18m 16,4s -43° 40′ 25″ 23h 23m 45,4s -43° 07′ 28″ 345,21 -66,11 6,10 +1,46 K3III +0,015 +0,010 +001
HR 8897 BD-00°4509 220406 128156 I W 23h 18m 24,1s -00° 15′ 30″ 23h 23m 31,9s +00° 17′ 29″ 81,72 -55,38 6,31 +1,61 +1,95 K2 +0,068 +0,010 +009 4,0 41,7
HR 8898 CP-52°12150 220440 247858 23h 18m 36,8s -52° 26′ 21″ 23h 24m 13,1s -51° 53′ 29″ 330,51 -60,31 5,75 +1,59 +1,93 M0III +0,005 -0,041 -005
HR 8899 BD+31°4901 220460 73223 23h 18m 52,4s +31° 58′ 53″ 23h 23m 47,5s +32° 31′ 53″ 102,29 -26,80 6,69 +0,45 -0,12 F4V w +0,232 +0,040 +0,012 +010 SB2O *
HR 8900 BD-19°6450 220465 165672 23h 18m 51,7s -19° 14′ 19″ 23h 24m 07,8s -18° 41′ 15″ 51,13 -68,24 6,19 +1,02 +0,79 G8III +0,149 +0,071 -019
HR 8901 CP-57°10268 220572 247867 23h 19m 37,3s -57° 23′ 52″ 23h 25m 19,4s -56° 50′ 57″ 324,29 -56,56 5,59 +1,07 +0,98 +0,37 E K0III +0,080 -0,024 -019 1 : *
HR 8902 BD+40°5068 220575 52987 23h 19m 46,4s +40° 33′ 49″ 23h 24m 35,0s +41° 06′ 46″ 105,80 -18,85 6,72 +0,06 ? B8III +0,015 -0,009 -003 SB 30 *
HR 8903 67 Peg BD+31°4904 220599 73241 1613 23h 19m 57,0s +31° 50′ 08″ 23h 24m 50,8s +32° 23′ 06″ 102,46 -27,02 5,57 -0,11 -0,26 B9III +0,017 +0,002 +0,004 +018 V 110
HR 8904 4 Cas BD+61°2444 220652 20614 882 I W 14549 23h 20m 23,5s +61° 44′ 02″ 23h 24m 50,3s +62° 16′ 58″ 113,05 1,08 4,98 +1,68 +2,07 +0,85 E M1III +0,011 -0,013 +0,007 -037 2,5 98,6 AB 4 *
HR 8905 68Ups Peg BD+22°4833 220657 91253 881 I 23h 20m 23,2s +22° 51′ 13″ 23h 25m 22,8s +23° 24′ 15″ 98,55 -35,36 4,40 +0,61 +0,14 +0,32 F8III +0,193 +0,037 +0,036 -011 79 *
HR 8906 99 Aqr BD-21°6420 220704 191900 I 14554 23h 20m 47,6s -21° 11′ 24″ 23h 26m 02,8s -20° 38′ 31″ 46,74 -69,46 4,39 +1,47 +1,81 +0,81 K5III -0,052 -0,058 +0,007 +016 V? *
HR 8907 Omi Gru CP-53°10461 220729 247874 883 23h 21m 00,9s -53° 16′ 30″ 23h 26m 36,6s -52° 43′ 18″ 328,86 -59,92 5,52 +0,40 F4V +0,038 +0,123 +018 SB 0
HR 8908 CP-67°3964 220759 255486 23h 21m 11,8s -67° 07′ 51″ 23h 27m 07,2s -66° 34′ 52″ 315,38 -48,46 6,45 +1,47 +1,77 K4III -0,042 -0,023 +012
HR 8909 CP-59°7890 220790 247882 3876 23h 21m 32,9s -59° 01′ 42″ 23h 27m 15,0s -58° 28′ 34″ 322,23 -55,38 5,63 +0,98 G8III +0,051 +0,062 -011
HR 8910 CD-50°13976 220802 247880 3875 23h 21m 36,3s -50° 42′ 28″ 23h 27m 09,1s -50° 09′ 26″ 332,22 -61,91 6,20 -0,08 B9V +0,032 +0,006 -001
HR 8911 8Kap Psc BD+00°4998 220825 128186 884 W Kap Psc 23h 21m 48,3s +00° 42′ 29″ 23h 26m 56,0s +01° 15′ 20″ 83,92 -55,08 4,94 +0,03 -0,02 -0,03 A0pCrSi:Sr: v +0,089 -0,097 +0,040 -003 V 41 7,0 163,4 AB 3 *
HR 8912 9 Psc BD+00°4999 220858 128188 W 14568 23h 22m 07,4s +00° 34′ 24″ 23h 27m 14,8s +01° 07′ 21″ 83,90 -55,24 6,25 +1,02 +0,80 G7III +0,044 -0,035 -007 SB *
HR 8913 13 And BD+42°4672 220885 53039 23h 22m 18,1s +42° 21′ 41″ 23h 27m 07,4s +42° 54′ 43″ 106,91 -17,32 5,75 0,00 -0,09 B9III +0,091 +0,015 -009 SB 67 *
HR 8914 CD-36°15895 220929 214561 3878 23h 22m 38,7s -36° 05′ 42″ 23h 28m 00,7s -35° 32′ 40″ 2,43 -70,35 6,32 +1,20 K2III +0,007 +0,001 +013
HR 8915 69 Peg BD+24°4778 220933 91278 HV Peg 23h 22m 42,1s +24° 37′ 04″ 23h 27m 40,4s +25° 10′ 02″ 99,98 -33,94 5,98 -0,06 -0,17 A0pHgMn +0,026 -0,041 -016 40 *
HR 8916 10The Psc BD+05°5173 220954 128196 1614 I 23h 22m 53,7s +05° 49′ 47″ 23h 27m 58,1s +06° 22′ 44″ 88,81 -50,88 4,28 +1,07 +1,01 +0,53 K1III -0,121 -0,045 +0,016 +006 V? < 17
HR 8917 BD-12°6496 220957 165708 23h 22m 52,9s -11° 59′ 59″ 23h 28m 05,2s -11° 26′ 59″ 67,58 -64,92 6,37 +0,90 +0,56 G0V +0,102 -0,023 -083 V?
HR 8918 BD+69°1332 220974 10737 23h 23m 02,7s +69° 48′ 34″ 23h 27m 16,6s +70° 21′ 35″ 115,92 8,64 5,60 +0,19 ? A6IV +0,119 -0,006 +0,023 -003 SB2 115
HR 8919 CP-63°4891 221006 255497 3880 CG Tuc 23h 23m 13,7s -63° 39′ 40″ 23h 29m 01,0s -63° 06′ 39″ 317,77 -51,58 5,68 -0,17 ApSi v +0,037 -0,017 +015 69 *
HR 8920 CD-45°15043 221051 231622 23h 23m 33,6s -45° 02′ 55″ 23h 29m 00,8s -44° 29′ 52″ 341,10 -66,03 6,43 +1,18 K2III +0,037 -0,011 -020
HR 8921 BD-10°6120 221081 146729 I 23h 23m 50,3s -09° 48′ 59″ 23h 29m 00,6s -09° 15′ 58″ 71,60 -63,59 6,18 +1,44 +1,70 K0 -0,050 -0,026 +008 V?
HR 8922 BD+22°4844 221113 91295 23h 24m 06,6s +22° 29′ 58″ 23h 29m 05,6s +23° 02′ 52″ 99,35 -36,02 6,35 R G9III -0,039 -0,094 +020
HR 8923 70 Peg BD+11°5009 221115 108638 885 I 23h 24m 05,8s +12° 12′ 32″ 23h 29m 09,3s +12° 45′ 38″ 93,72 -45,39 4,55 +0,94 +0,73 +0,45 G7+III +0,064 +0,027 +0,016 -015 V? < 19 :
HR 8924 BD-05°5999 221148 146736 3881 14588 23h 24m 21,9s -05° 04′ 39″ 23h 29m 32,1s -04° 31′ 58″ 78,48 -60,13 6,25 +1,09 +1,16 K3III v +0,183 -0,232 +0,019 -025 V
HR 8925 BD+48°4070 221246 53088 3882 I 23h 25m 21,2s +48° 34′ 54″ 23h 30m 07,4s +49° 07′ 59″ 109,51 -11,61 6,17 +1,46 +1,71 K3III +0,033 +0,002 +006 *
HR 8926 BD+57°2748 221253 35478 16795 AR Cas 23h 25m 24,6s +57° 59′ 51″ 23h 30m 02,0s +58° 32′ 56″ 112,47 -02,66 4,91 -0,12 -0,64 -0,14 B3IV +0,020 +0,005 D +0,006 -013 SB1O 144 2,3 75,7 AC 8 *
HR 8927 BD+37°4856 221293 73308 23h 25m 46,5s +38° 06′ 37″ 23h 30m 39,7s +38° 39′ 43″ 106,08 -21,55 6,05 +0,99 G9III +0,042 +0,011 -009
HR 8928 BD-07°6036 221308 146748 23h 25m 51,7s -06° 50′ 20″ 23h 31m 01,1s -06° 17′ 18″ 76,78 -61,72 6,39 +1,26 +1,29 K0 -0,013 -0,036 +013
HR 8929 CD-45°15055 221323 231642 3883 23h 26m 00,9s -45° 23′ 41″ 23h 31m 27,0s -44° 50′ 37″ 339,76 -66,14 6,02 +1,02 K1III +0,048 -0,025 +008
HR 8930 14 And BD+38°5023 221345 73311 I 14599 23h 26m 22,2s +38° 41′ 13″ 23h 31m 17,4s +39° 14′ 11″ 106,41 -21,05 5,22 +1,02 +0,87 K0III +0,289 -0,080 +0,015 -059 V < 19 :
HR 8931 BD-04°5896 221356 146752 23h 26m 21,5s -04° 38′ 02″ 23h 31m 31,5s -04° 05′ 14″ 79,82 -60,09 6,49 +0,54 -0,01 F8V +0,175 -0,190 +0,041 -011 V 6
HR 8932 100 Aqr BD-22°6141 221357 191970 3885 23h 26m 27,5s -21° 55′ 17″ 23h 31m 42,1s -21° 22′ 10″ 46,21 -70,96 6,29 +0,33 +0,16 A9III +0,009 +0,005 -008 SB
HR 8933 BD+27°4568 221394 91321 Var 23h 26m 45,4s +27° 51′ 08″ 23h 31m 43,1s +28° 24′ 13″ 102,40 -31,27 6,41 +0,01 +0,03 A1pSrCr:Eu: -0,025 -0,008 -006 V *
HR 8934 13 Psc BD-01°4450 221409 146756 23h 26m 49,7s -01° 38′ 18″ 23h 31m 57,6s -01° 05′ 09″ 83,41 -57,73 6,38 +1,18 +1,10 K1III +0,012 +0,017 -023
HR 8935 CP-78°1473 221420 258154 3887 23h 26m 52,2s -77° 56′ 15″ 23h 33m 19,5s -77° 23′ 07″ 308,32 -38,91 5,81 +0,68 +0,31 G2V +0,010 0,000 +026
HR 8936 BD+34°4948 221491 73325 23h 27m 29,4s +34° 24′ 02″ 23h 32m 24,6s +34° 57′ 09″ 105,11 -25,17 6,65 -0,06 -0,24 B8V -0,007 -0,006 +012 250
HR 8937 Bet Scl CD-38°15527 221507 214615 886 14608 23h 27m 36,6s -38° 22′ 16″ 23h 32m 58,3s -37° 49′ 06″ 355,04 -70,36 4,37 -0,09 -0,36 -0,07 B9,5IVpHgMnEu +0,087 +0,021 +002 37 *
HR 8938 BD+86°344 221525 3916 3967 23h 27m 48,7s +86° 45′ 21″ 23h 27m 00,8s +87° 18′ 27″ 121,86 24,61 5,58 +0,23 +0,13 A7IV +0,075 +0,018 -011 V? 90
HR 8939 101 Aqr BD-21°6437 221565 191988 W 23h 28m 02,6s -21° 28′ 02″ 23h 33m 16,6s -20° 54′ 52″ 47,93 -71,13 4,71 +0,02 0,00 +0,03 A1n -0,007 +0,013 -0,000 +015 297 2,3 1,0
HR 8940 71 Peg BD+21°4952 221615 91340 3889 I HW Peg 23h 28m 27,5s +21° 56′ 49″ 23h 33m 28,1s +22° 29′ 56″ 100,25 -36,92 5,32 +1,60 +1,61 M5IIIa +0,010 -0,017 +003 V? *
HR 8941 BD+44°4441 221661 53147 23h 28m 52,2s +44° 30′ 19″ 23h 33m 42,7s +45° 03′ 29″ 108,81 -15,67 6,24 +0,98 G8II -0,029 +0,010 +007
HR 8942 BD+20°5352 221662 91349 I 23h 28m 54,4s +20° 17′ 20″ 23h 33m 55,5s +20° 50′ 27″ 99,59 -38,49 6,06 +1,73 +1,88 M3III -0,004 -0,022 +005
HR 8943 72 Peg BD+30°4978 221673 73341 I 16836 14617 23h 28m 59,4s +30° 46′ 24″ 23h 33m 57,2s +31° 19′ 31″ 104,09 -28,69 4,98 +1,38 +1,62 K4IIIb +0,052 -0,016 +0,018 -024 SB < 19 : 0,2 0,5 *
HR 8944 14 Psc BD-02°5986 221675 146780 3890 23h 29m 00,5s -01° 47′ 59″ 23h 34m 09,0s -01° 14′ 51″ 84,09 -58,17 5,87 +0,30 +0,16 +0,13 A2m +0,108 -0,013 -003 60 *
HR 8945 CP-65°4148 221740 255520 W 23h 29m 30,6s -65° 14′ 33″ 23h 35m 12,7s -64° 41′ 22″ 315,61 -50,52 7,4 F2IV-V +0,015 +0,004 2,4 37,7
HR 8946 BD-16°6314 221745 165780 I 23h 29m 37,1s -15° 47′ 47″ 23h 34m 49,4s -15° 14′ 45″ 62,77 -68,60 5,96 +1,36 +1,57 K0 +0,051 -0,079 -037 V?
HR 8947 15 And BD+39°5114 221756 73346 1616 14627 23h 29m 43,8s +39° 41′ 06″ 23h 34m 37,5s +40° 14′ 11″ 107,40 -20,31 5,59 +0,10 +0,08 +0,06 A1Vp -0,017 -0,046 +0,014 +013 V 109 *
HR 8948 73 Peg BD+32°4667 221758 73345 3891 23h 29m 41,4s +32° 56′ 38″ 23h 34m 38,2s +33° 29′ 50″ 105,06 -26,69 5,63 +1,03 gK0 +0,001 +0,019 -003 V?
HR 8949 Iot Phe CD-43°15420 221760 231675 1617 W Iot Phe 23h 29m 41,8s -43° 10′ 05″ 23h 35m 04,6s -42° 36′ 54″ 343,07 -68,07 4,71 +0,08 +0,07 +0,07 A2VpSrCrEu +0,046 -0,001 +0,005 +019 V 22 8,0 7,7 *
HR 8950 BD+37°4866 221776 73351 I 16843 23h 29m 51,7s +37° 28′ 15″ 23h 34m 46,7s +38° 01′ 26″ 106,69 -22,42 6,18 +1,58 K7III +0,008 +0,009 -012 5,2 20,2
HR 8951 BD-08°6142 221835 146795 888 23h 30m 22,5s -08° 01′ 04″ 23h 35m 32,1s -07° 27′ 52″ 76,98 -63,35 6,39 +0,88 +0,57 gG5 +0,001 +0,016 +005
HR 8952 BD+70°1327 221861 10790 3893 I 23h 30m 38,5s +71° 05′ 21″ 23h 34m 59,0s +71° 38′ 32″ 116,93 9,67 5,84 +1,80 +1,73 G9Ib -0,004 0,000 -003 V?
HR 8953 BD+23°4769 221905 91367 3894 I 23h 30m 55,5s +24° 00′ 28″ 23h 35m 55,9s +24° 33′ 40″ 101,83 -35,20 6,45 +1,73 +2,01 M1III +0,004 +0,009 -012
HR 8954 16 Psc BD+01°4744 221950 128281 3895 D 23h 31m 17,1s +01° 32′ 50″ 23h 36m 23,3s +02° 06′ 08″ 88,23 -55,63 5,68 +0,44 -0,08 F6Vb vw -0,103 +0,061 +039 SB2O 10 0,1 0,0 *
HR 8955 BD+32°4671 221970 73368 23h 31m 32,8s +32° 21′ 03″ 23h 36m 30,5s +32° 54′ 15″ 105,25 -27,38 6,35 +0,46 0,00 F6V -0,008 0,000 -001
HR 8956 CD-32°17593 222004 214659 W 23h 31m 48,3s -32° 25′ 28″ 23h 37m 05,4s -31° 52′ 15″ 12,12 -73,17 6,52 +1,26 +1,22 K1III +0,048 +0,002 D +0,003 -023 3,3 5,2 *
HR 8957 CP-77°1583 222060 258166 23h 32m 11,1s -77° 25′ 22″ 23h 38m 24,1s -76° 52′ 12″ 308,23 -39,50 6,00 +0,90 +0,65 K0-2III +0,082 -0,032 +002
HR 8958 BD-13°6439 222093 165804 16878 23h 32m 28,5s -13° 36′ 52″ 23h 37m 39,6s -13° 03′ 37″ 68,48 -67,74 5,65 +1,03 +0,83 G9IIIFe-0,5 +0,037 +0,024 -013 3,9 31,6
HR 8959 CD-46°14720 222095 231707 889 23h 32m 28,0s -46° 02′ 44″ 23h 37m 51,0s -45° 29′ 33″ 336,66 -66,52 4,74 +0,08 +0,09 +0,05 A2V +0,073 -0,014 +0,016 +010 SB 126 *
HR 8960 74 Peg BD+16°4954 222098 108729 W 23h 32m 35,7s +16° 16′ 19″ 23h 37m 39,8s +16° 49′ 32″ 98,66 -42,54 6,26 0,00 +0,08 A1V +0,134 0,000 -026 SBO 45 4,5 98,3 AB 3 *
HR 8961 16Lam And BD+45°4283 222107 53204 890 I W Lam And 23h 32m 40,0s +45° 54′ 59″ 23h 37m 33,9s +46° 27′ 29″ 109,90 -14,53 3,82 +1,01 +0,69 +0,57 G8III-IV v +0,162 -0,421 +0,050 +007 SB1O < 19 : 6,5 217,6 AC 4 *
HR 8962 BD+43°4508 222109 53202 16877 23h 32m 38,6s +43° 52′ 33″ 23h 37m 32,0s +44° 25′ 45″ 109,28 -16,47 5,80 -0,06 -0,31 B8V +0,015 -0,010 D +0,004 -011 V 50 0,9 0,5 AB 3 *
HR 8963 75 Peg BD+17°4952 222133 108732 3896 W KS Peg 23h 32m 53,7s +17° 50′ 48″ 23h 37m 56,8s +18° 24′ 02″ 99,54 -41,11 5,53 0,00 -0,03 A1Vn +0,050 +0,017 -016 SB1 216 6,2 27,9 *
HR 8964 BD+45°4288 222143 53210 23h 33m 02,4s +45° 38′ 46″ 23h 37m 58,6s +46° 11′ 59″ 109,89 -14,80 6,58 +0,66 +0,16 G5 +0,370 -0,003 +0,032 -001
HR 8965 17Iot And BD+42°4720 222173 53216 891 14646 23h 33m 13,7s +42° 42′ 52″ 23h 38m 08,2s +43° 16′ 05″ 109,03 -17,62 4,29 -0,10 -0,29 -0,09 B8V +0,029 -0,001 +0,011 -001 SB 84
HR 8966 The Phe CD-47°14651 222287 231719 W 23h 34m 05,9s -47° 11′ 34″ 23h 39m 28,0s -46° 38′ 16″ 334,20 -65,88 6,09 +0,24 +0,11 A8V+F0V +0,028 +0,033 D +0,008 +014 0,7 3,7 *
HR 8967 18 And BD+49°4180 222304 35642 3897 23h 34m 17,4s +49° 55′ 04″ 23h 39m 08,3s +50° 28′ 18″ 111,34 -10,77 5,30 -0,06 -0,15 B9V -0,017 -0,002 +009 SB 178
HR 8968 102Ome1Aqr BD-15°6471 222345 165818 23h 34m 35,9s -14° 46′ 29″ 23h 39m 47,1s -14° 13′ 18″ 67,04 -68,89 5,00 +0,24 F0IV +0,057 -0,038 +0,016 -002 SB 102
HR 8969 17Iot Psc BD+04°5035 222368 128310 892 I W 14657 23h 34m 48,3s +05° 05′ 03″ 23h 39m 57,0s +05° 37′ 35″ 92,46 -52,96 4,13 +0,51 0,00 +0,31 F7V +0,378 -0,438 +0,075 +005 V 6 8,7 69,9 *
HR 8970 BD+08°5095 222377 128309 23h 34m 49,2s +09° 07′ 24″ 23h 39m 55,1s +09° 40′ 38″ 95,27 -49,31 5,97 +0,20 +0,13 +0,09 A2IVm +0,099 -0,011 +000 60
HR 8971 BD+74°1032 222386 10814 23h 34m 52,7s +74° 44′ 19″ 23h 39m 10,4s +75° 17′ 34″ 118,30 13,08 5,95 +0,13 +0,12 A3V +0,012 +0,011 +003 SB 125
HR 8972 BD+73°1047 222387 10817 3898 23h 34m 59,5s +73° 26′ 55″ 23h 39m 21,1s +74° 00′ 10″ 117,93 11,83 5,98 +0,89 G8III -0,012 +0,004 +009 SB
HR 8973 BD+36°5098 222399 73422 16913 23h 35m 05,4s +37° 06′ 03″ 23h 40m 02,8s +37° 39′ 09″ 107,64 -23,09 6,53 +0,35 +0,08 F2IV -0,013 -0,084 -016 V? 4,4 14,9 *
HR 8974 35Gam Cep BD+76°928 222404 10818 893 I 14656 23h 35m 14,3s +77° 04′ 27″ 23h 39m 20,8s +77° 37′ 57″ 118,99 15,31 3,21 +1,03 +0,94 +0,51 K1III-IV -0,067 +0,151 +0,064 -042 V? < 17 *
HR 8975 Mu Scl CD-32°17621 222433 214701 1618 14661 23h 35m 23,4s -32° 37′ 34″ 23h 40m 38,2s -32° 04′ 23″ 10,86 -73,86 5,31 +0,97 +0,66 K1III -0,089 -0,055 +0,027 +014
HR 8976 19Kap And BD+43°4522 222439 53264 1619 16916 23h 35m 28,8s +43° 46′ 49″ 23h 40m 24,5s +44° 20′ 02″ 109,76 -16,71 4,14 -0,08 -0,26 -0,07 B9IVn +0,083 -0,019 +0,018 -009 V 184 7,6 46,8 AB 3 *
HR 8977 BD+35°5074 222451 73428 3899 23h 35m 40,7s +36° 09′ 57″ 23h 40m 40,6s +36° 43′ 15″ 107,46 -24,02 6,23 +0,39 -0,05 F1V +0,236 +0,020 -000 30 *
HR 8978 CD-24°17796 222485 192083 I 14665 23h 35m 53,8s -24° 42′ 52″ 23h 41m 07,0s -24° 09′ 37″ 39,63 -73,89 6,60 +1,57 +1,92 M1III +0,006 -0,010 +018 V? *
HR 8979 BD-12°6535 222493 165828 23h 35m 58,4s -12° 14′ 07″ 23h 41m 08,9s -11° 40′ 50″ 72,64 -67,40 5,89 +1,00 +0,78 +0,35 E G9III +0,070 +0,009 -011 V *
HR 8980 103 Aqr BD-18°6357 222547 165834 I 23h 36m 23,3s -18° 34′ 47″ 23h 41m 34,5s -18° 01′ 38″ 58,77 -71,51 5,34 +1,57 +1,93 +0,92 K5III -0,039 -0,071 +025
HR 8981 BD+48°4127 222570 53276 23h 36m 33,7s +48° 57′ 30″ 23h 41m 26,9s +49° 30′ 44″ 111,43 -11,79 6,26 +0,19 ? A4V +0,002 -0,021 -006
HR 8982 104 Aqr BD-18°6358 222574 165836 I W 14671 23h 36m 34,3s -18° 22′ 16″ 23h 41m 45,8s -17° 48′ 59″ 59,40 -71,44 4,82 +0,82 +0,49 +0,41 G0Ib-II +0,015 +0,004 -0,009 +003 SB 17 2,8 120,1 AB 3 *
HR 8983 BD+06°5183 222602 128335 14672 23h 36m 50,9s +06° 41′ 49″ 23h 41m 56,7s +07° 15′ 02″ 94,37 -51,72 5,89 +0,10 +0,08 A3Vn -0,024 -0,042 +001 210 *
HR 8984 18Lam Psc BD+00°5037 222603 128336 1620 23h 36m 56,6s +01° 13′ 47″ 23h 42m 02,8s +01° 46′ 48″ 90,15 -56,61 4,50 +0,20 +0,08 +0,10 A7V -0,129 -0,155 +0,028 +012 SB 63 *
HR 8985 BD+56°3067 222618 35682 23h 37m 05,4s +56° 42′ 20″ 23h 41m 54,5s +57° 15′ 36″ 113,61 -04,35 6,24 R G8III +0,005 -0,002 -012
HR 8986 BD+44°4473 222641 53292 I 14674 23h 37m 19,1s +44° 26′ 15″ 23h 42m 14,8s +44° 59′ 31″ 110,28 -16,17 6,57 R gK5 -0,011 -0,010 -010 V
HR 8987 BD-16°6345 222643 165841 I 23h 37m 17,0s -16° 00′ 08″ 23h 42m 27,9s -15° 26′ 52″ 65,53 -70,18 5,28 +1,37 +1,49 K4III +0,025 -0,008 +0,015 +007 SB < 17 *
HR 8988 105Ome2Aqr BD-15°6476 222661 165842 894 16944 23h 37m 32,2s -15° 05′ 52″ 23h 42m 43,3s -14° 32′ 42″ 67,66 -69,64 4,49 -0,04 -0,12 -0,05 B9,5V +0,101 -0,066 +0,041 +003 SB 156 6,0 5,0 *
HR 8989 BD+63°2038 222670 20791 I 16940 23h 37m 37,5s +63° 57′ 39″ 23h 42m 20,8s +64° 30′ 56″ 115,58 2,63 6,56 +1,88 +2,12 +1,33 M2III +0,003 -0,002 -003 4,4 2,6
HR 8990 BD+60°2609 222682 20793 3900 W 23h 37m 44,7s +61° 07′ 31″ 23h 42m 31,5s +61° 40′ 46″ 114,85 -00,11 6,40 +1,24 +1,36 K2III +0,043 -0,021 -016 6,5 8,
HR 8991 77 Peg BD+09°5268 222764 108789 3902 I 14679 23h 38m 16,9s +09° 46′ 35″ 23h 43m 22,4s +10° 19′ 53″ 96,87 -49,06 5,06 +1,68 +2,04 M2III +0,008 +0,007 +0,010 -034 V *
HR 8992 BD-16°6352 222800 165849 I R Aqr 23h 38m 38,8s -15° 50′ 19″ 23h 43m 49,5s -15° 17′ 04″ 66,52 -70,32 6,36 +1,58 +0,32 M7IIIpe v +0,032 -0,025 -022 V *
HR 8993 CD-45°15114 222803 231756 3903 23h 38m 39,8s -45° 38′ 17″ 23h 44m 01,4s -45° 05′ 00″ 335,38 -67,56 6,09 +0,98 +0,71 K1III-IV +0,338 -0,006 +0,019 -031
HR 8994 CP-71°2771 222805 258178 3905 23h 38m 42,3s -71° 02′ 49″ 23h 44m 25,4s -70° 29′ 25″ 310,84 -45,59 6,07 +0,91 +0,62 G8-K0IV +0,243 +0,062 +0,014 +020
HR 8995 CP-79°1239 222806 258179 3906 23h 38m 36,2s -79° 20′ 48″ 23h 44m 40,7s -78° 47′ 29″ 306,98 -37,81 5,75 +1,11 +1,07 K1III +0,048 +0,004 +021 V
HR 8996 CP-65°4159 222820 255557 3904 23h 38m 41,6s -64° 57′ 38″ 23h 44m 12,0s -64° 24′ 16″ 314,43 -51,20 5,72 +1,40 +1,63 K2II-III +0,011 +0,031 +0,007 -013
HR 8997 78 Peg BD+28°4627 222842 91457 I 16957 23h 38m 57,5s +28° 48′ 27″ 23h 43m 59,5s +29° 21′ 42″ 105,73 -31,25 4,93 +0,95 +0,63 +0,48 K0III +0,071 -0,037 +0,018 -007 SB < 19 : 3,1 0,9 *
HR 8998 106 Aqr BD-19°6500 222847 165854 1621 23h 39m 00,9s -18° 49′ 55″ 23h 44m 12,1s -18° 16′ 37″ 59,17 -72,17 5,24 -0,08 -0,27 B9Vn +0,029 -0,003 +014 V 258
HR 8999 CD-26°16762 222872 192116 16963 23h 39m 16,7s -26° 48′ 04″ 23h 44m 28,9s -26° 14′ 47″ 32,50 -75,03 6,17 +0,50 +0,10 F4V -0,070 -0,015 +016 3,2 8,3 *
HR 9000 BD+55°3010 222932 35728 23h 39m 55,6s +55° 14′ 41″ 23h 44m 48,3s +55° 47′ 59″ 113,61 -05,86 6,51 R gG4 +0,020 -0,005 +0,008 +009
HR 9001 CD-40°15239 223011 231769 23h 40m 44,7s -40° 44′ 13″ 23h 46m 01,2s -40° 10′ 57″ 344,81 -71,20 6,31 +0,20 +0,09 A7III-IV +0,097 -0,036 +004
HR 9002 107 Aqr BD-19°6506 223024 165867 16979 A 23h 40m 49,3s -19° 14′ 03″ 23h 46m 00,9s -18° 40′ 41″ 58,82 -72,75 5,29 +0,28 +0,14 F2III+F2V +0,134 +0,030 +0,012 -002 83 1,0 6,6 *
HR 9003 20Psi And BD+45°4321 223047 53355 1622 I W 23h 41m 04,5s +45° 51′ 54″ 23h 46m 02,1s +46° 25′ 13″ 111,34 -14,97 4,95 +1,11 +0,82 +0,38 E G5Ib+A0V +0,011 -0,005 +0,001 -025 V < 19 : 4,0 184,0 AD 4 *
HR 9004 19 Psc BD+02°4709 223075 128374 3908 I TX Psc 23h 41m 16,9s +02° 55′ 55″ 23h 46m 23,5s +03° 29′ 12″ 93,28 -55,60 5,04 +2,60 +3,49 +1,35 C5II -0,030 -0,025 -0,004 +011 V *
HR 9005 BD+65°1943 223128 20838 23h 41m 50,3s +66° 13′ 37″ 23h 46m 36,7s +66° 46′ 56″ 116,59 4,71 5,95 -0,04 -0,74 B2IV +0,004 +0,001 -014
HR 9006 Sig Phe CD-50°14047 223145 248018 3910 23h 41m 57,6s -50° 46′ 53″ 23h 47m 16,0s -50° 13′ 36″ 326,59 -63,85 5,18 -0,19 B3V +0,011 -0,029 +011 217
HR 9007 CP-69°3335 223148 255567 3911 23h 41m 52,1s -68° 56′ 56″ 23h 47m 23,3s -68° 23′ 39″ 311,60 -47,64 6,89 +0,46 +0,06 F2V +0,045 -0,043 -002
HR 9008 5Tau Cas BD+57°2804 223165 35763 3909 I 14707 23h 42m 09,9s +58° 05′ 42″ 23h 47m 03,5s +58° 39′ 07″ 114,63 -03,18 4,87 +1,11 +1,05 K1IIIa +0,061 +0,057 +0,014 -021 V < 17
HR 9009 BD-12°6559 223170 165880 23h 42m 06,9s -12° 27′ 51″ 23h 47m 15,9s -11° 54′ 39″ 75,12 -68,59 5,73 +1,08 +0,97 gK1 -0,049 -0,086 +011
HR 9010 BD+56°3085 223173 35761 I 23h 42m 08,4s +56° 53′ 46″ 23h 47m 01,9s +57° 27′ 05″ 114,33 -04,34 5,51 +1,65 +1,81 K3IIb +0,002 -0,003 -006 V?
HR 9011 BD+46°4169 223229 53374 17006 14709 23h 42m 34,8s +46° 16′ 38″ 23h 47m 33,2s +46° 49′ 57″ 111,71 -14,64 6,07 -0,14 -0,66 B3IV +0,013 -0,003 D +0,002 -024 SB 2,0 0,9 *
HR 9012 20 Psc BD-03°5707 223252 146915 1623 W 23h 42m 48,1s -03° 19′ 03″ 23h 47m 56,5s -02° 45′ 42″ 88,27 -61,28 5,49 +0,94 +0,70 +0,33 E G8III +0,096 +0,005 -007 V? 11 4,4 172,7 AB 3 *
HR 9013 BD+67°1562 223274 20853 895 23h 43m 07,5s +67° 15′ 04″ 23h 47m 54,8s +67° 48′ 25″ 116,97 5,67 5,04 -0,01 -0,04 A1Vn +0,014 -0,001 +0,015 +010 SB 185
HR 9014 BD-07°6086 223311 146919 3912 I 14715 23h 43m 24,1s -06° 56′ 09″ 23h 48m 32,5s -06° 22′ 50″ 84,33 -64,43 6,07 +1,45 +1,71 K4III +0,003 -0,019 -021 V
HR 9015 BD+01°4773 223346 128393 23h 43m 42,2s +01° 39′ 34″ 23h 48m 49,3s +02° 12′ 51″ 93,25 -57,00 6,46 +0,44 -0,02 F5III-IV +0,007 -0,042 -025 SB 12
HR 9016 Del Scl CD-28°18353 223352 192167 896 17021 A 23h 43m 43,1s -28° 41′ 00″ 23h 48m 55,6s -28° 07′ 49″ 25,18 -76,13 4,57 +0,01 -0,03 -0,02 A0V +0,105 -0,106 +0,039 +014 V? 4,5 74,3 AC 3 *
HR 9017 BD+64°1861 223358 20866 17020 V650 Cas 23h 43m 48,3s +64° 19′ 16″ 23h 48m 39,0s +64° 52′ 35″ 116,33 2,81 6,41 +0,06 +0,02 A0pSrSi:Cr: +0,013 -0,020 +0,009 -003 2,0 0,7 AB 4 *
HR 9018 6 Cas BD+61°2533 223385 20869 17022 V566 Cas 23h 43m 57,7s +61° 39′ 31″ 23h 48m 50,2s +62° 12′ 52″ 115,71 0,22 5,43 +0,67 -0,02 A3Ia e -0,005 -0,001 D +0,001 -046 SB? 50 5,1 1,5 AB 3 *
HR 9019 BD+59°2777 223386 35794 23h 43m 59,4s +59° 25′ 22″ 23h 48m 53,9s +59° 58′ 44″ 115,18 -01,95 6,34 -0,01 -0,05 A0V +0,048 +0,007 -016 41
HR 9020 BD+58°2653 223421 35798 23h 44m 16,8s +58° 24′ 27″ 23h 49m 12,0s +58° 57′ 47″ 114,97 -02,94 6,33 +0,40 -0,01 F2IV +0,038 -0,014 +030
HR 9021 BD-16°6373 223428 165905 23h 44m 21,6s -16° 24′ 59″ 23h 49m 31,6s -15° 51′ 40″ 67,89 -71,75 6,24 +1,22 +1,17 K2IIIbFe-0,5 +0,049 -0,022 -064 V?
HR 9022 21 Psc BD+00°5054 223438 128401 23h 44m 20,2s +00° 31′ 15″ 23h 49m 27,5s +01° 04′ 34″ 92,57 -58,09 5,77 +0,16 +0,12 A5Vm -0,002 -0,030 +005 SB 43
HR 9023 CP-63°4931 223444 255578 23h 44m 21,9s -63° 23′ 40″ 23h 49m 44,7s -62° 50′ 22″ 314,54 -52,88 6,59 +1,48 K5III +0,031 -0,035 +011
HR 9024 BD+35°5110 223460 73535 3914 OU And 23h 44m 39,0s +35° 52′ 14″ 23h 49m 41,0s +36° 25′ 31″ 109,28 -24,80 5,90 +0,79 G1III e +0,001 -0,048 +001 V? *
HR 9025 79 Peg BD+28°4649 223461 91522 3913 23h 44m 35,6s +28° 17′ 09″ 23h 49m 39,4s +28° 50′ 33″ 106,95 -32,10 5,97 +0,19 +0,13 A2m +0,061 +0,024 -004 38
HR 9026 CD-26°16796 223466 192180 17029 23h 44m 38,7s -25° 53′ 12″ 23h 49m 49,6s -25° 19′ 53″ 36,88 -76,08 6,42 +0,12 +0,12 A3V -0,021 -0,024 +016 5,2 13,5
HR 9027 BD-10°6177 223524 165911 897 23h 45m 05,1s -10° 31′ 57″ 23h 50m 14,7s -09° 58′ 27″ 79,96 -67,59 5,94 +1,13 +1,15 K0IV +0,140 +0,076 -018 V
HR 9028 BD+50°4165 223552 35823 17032 23h 45m 22,4s +51° 03′ 58″ 23h 50m 22,3s +51° 37′ 18″ 113,37 -10,11 6,44 +0,37 -0,09 F3V +0,123 -0,015 -021 6,1 21,0 AB 3
HR 9029 BD-15°6507 223559 165915 23h 45m 23,8s -14° 57′ 25″ 23h 50m 33,3s -14° 24′ 07″ 71,78 -70,94 5,72 +1,51 +1,81 K4,5IIIb +0,037 -0,033 -058 V?
HR 9030 80 Peg BD+08°5127 223637 128421 I HH Peg 23h 46m 15,0s +08° 45′ 32″ 23h 51m 21,2s +09° 18′ 48″ 99,09 -50,75 5,79 +1,66 +1,74 +0,54 M3IIIa -0,016 -0,063 -009 *
HR 9031 108 Aqr BD-19°6522 223640 165918 ET Aqr 23h 46m 11,5s -19° 27′ 55″ 23h 51m 21,3s -18° 54′ 32″ 60,54 -73,94 5,18 -0,14 -0,42 B9pSiSrCr v +0,021 0,000 +0,023 +013 V 40 *
HR 9032 Gam1Oct CP-82°905 223647 258989 3997 23h 46m 14,9s -82° 34′ 29″ 23h 52m 06,4s -82° 01′ 08″ 305,41 -34,82 5,11 +0,92 +0,60 G7III -0,055 -0,019 +015
HR 9033 22 Psc BD+02°4725 223719 128427 3918 I 23h 46m 50,6s +02° 22′ 28″ 23h 51m 57,9s +02° 55′ 49″ 95,11 -56,69 5,55 +1,53 +1,86 K4IIIaBa0,3 +0,020 -0,015 +000 *
HR 9034 BD+76°934 223731 10874 3919 23h 47m 09,2s +77° 02′ 45″ 23h 51m 57,6s +77° 35′ 58″ 119,66 15,11 6,55 +0,44 -0,11 F5V +0,264 -0,092 +0,042 +001 V?
HR 9035 BD+20°5386 223755 91548 I 23h 47m 18,7s +21° 06′ 54″ 23h 52m 23,4s +21° 40′ 15″ 105,15 -39,15 6,11 +1,59 +1,97 M2III -0,049 -0,015 -005 V?
HR 9036 81Phi Peg BD+18°5231 223768 108878 898 I 14735 23h 47m 23,9s +18° 33′ 54″ 23h 52m 29,3s +19° 07′ 13″ 104,18 -41,60 5,08 +1,60 +1,86 M2,5IIIb -0,005 -0,036 +0,011 -008 V?
HR 9037 BD-15°6515 223774 165933 23h 47m 21,7s -14° 48′ 27″ 23h 52m 30,0s -14° 15′ 04″ 73,14 -71,17 5,87 +1,28 +1,37 K3III -0,101 0,000 +002
HR 9038 BD+74°1047 223778 10879 17062 23h 47m 31,7s +74° 59′ 13″ 23h 52m 25,1s +75° 32′ 41″ 119,18 13,10 6,39 +0,98 +0,71 K3V +0,314 +0,049 +0,097 +001 SBO 1,9 161,9 AC 3 *
HR 9039 82 Peg BD+10°5004 223781 108879 1625 HT Peg 23h 47m 31,0s +10° 23′ 28″ 23h 52m 37,1s +10° 56′ 51″ 100,44 -49,34 5,30 +0,18 +0,09 A4Vn -0,029 +0,001 +0,018 -003 V 156 *
HR 9040 BD-09°6277 223807 146953 23h 47m 41,8s -09° 33′ 09″ 23h 52m 50,5s -08° 59′ 48″ 82,82 -67,19 5,75 +1,17 +1,15 K0III +0,064 -0,021 -018 V?
HR 9041 24 Psc BD-03°5723 223825 146954 W 23h 47m 47,3s -03° 42′ 39″ 23h 52m 55,6s -03° 09′ 20″ 90,15 -62,24 5,93 +1,07 +0,96 G9III +0,075 -0,046 -006 V 0,0 0,1 *
HR 9042 25 Psc BD+01°4792 223855 128436 23h 47m 57,4s +01° 32′ 05″ 23h 53m 04,8s +02° 05′ 26″ 94,93 -57,57 6,28 -0,01 -0,01 A1V +0,022 -0,012 +005 SB 46
HR 9043 CD-24°17897 223884 192218 23h 48m 10,6s -24° 47′ 07″ 23h 53m 20,8s -24° 13′ 45″ 42,19 -76,60 6,24 +0,19 A3Shell +0,047 -0,011 -003 *
HR 9044 CD-27°16479 223991 192231 17090 23h 49m 11,4s -27° 35′ 58″ 23h 54m 21,4s -27° 02′ 32″ 30,05 -77,30 6,35 +0,20 0,00 +0,11 A2V+F2V +0,020 +0,025 D +0,006 +017 SB 39 0,7 6,4 *
HR 9045 7Rho Cas BD+56°3111 224014 35879 899 I Rho Cas 23h 49m 23,0s +56° 56′ 35″ 23h 54m 23,0s +57° 29′ 58″ 115,30 -04,52 4,54 +1,22 +1,12 +0,74 G20e v -0,002 -0,002 +0,023 -043 V 29 *
HR 9046 CD-40°15285 224022 231842 1626 23h 49m 24,0s -40° 51′ 27″ 23h 54m 38,6s -40° 18′ 00″ 341,05 -72,35 6,03 +0,57 +0,11 F8IV +0,368 +0,028 +0,029 -010
HR 9047 BD-00°4585 224062 146973 3920 I XZ Psc 23h 49m 39,5s -00° 26′ 48″ 23h 54m 46,6s +00° 06′ 33″ 94,06 -59,55 5,61 +1,59 +1,51 +1,30 E M5III -0,040 -0,018 -002 V? *
HR 9048 26 Psc BD+06°5216 224103 128466 23h 50m 00,8s +06° 30′ 54″ 23h 55m 07,8s +07° 04′ 16″ 99,18 -53,18 6,21 -0,07 -0,19 B9V +0,021 -0,019 +017 V
HR 9049 CD-32°17723 224113 214860 3921 AL Scl 23h 50m 06,3s -32° 28′ 41″ 23h 55m 16,6s -31° 55′ 18″ 8,14 -76,89 6,10 -0,08 -0,46 B6V +0,022 -0,003 -012 SB1O 199 *
HR 9050 CD-32°17724 224112 214861 23h 50m 06,4s -32° 26′ 27″ 23h 55m 16,6s -31° 53′ 03″ 8,29 -76,90 6,83 -0,08 -0,34 B8V +0,003 +0,008 +001 V?
HR 9051 BD+25°5042 224128 91582 23h 50m 17,6s +25° 23′ 55″ 23h 55m 23,0s +25° 57′ 18″ 107,47 -35,23 6,54 R K5 -0,003 -0,008 -015
HR 9052 BD+56°3115 224151 35899 V373 Cas 23h 50m 32,7s +56° 51′ 20″ 23h 55m 33,7s +57° 24′ 44″ 115,44 -04,64 6,00 +0,21 -0,72 B0,5II+B0,5II v -0,008 -0,003 +0,029 -026 SBO *
HR 9053 BD+46°4214 224165 53486 23h 50m 30,5s +46° 47′ 58″ 23h 55m 33,6s +47° 21′ 21″ 113,21 -14,46 6,00 +1,16 +0,94 G8Ib 0,000 -0,005 -017
HR 9054 CD-25°16707 224283 192252 3922 23h 51m 20,8s -25° 17′ 39″ 23h 56m 29,9s -24° 44′ 14″ 40,82 -77,43 6,31 +0,92 G5 +0,003 +0,010 -035 V?
HR 9055 BD+21°4999 224303 91595 1628 I 23h 51m 35,7s +22° 05′ 30″ 23h 56m 41,5s +22° 38′ 53″ 106,73 -38,50 6,15 +1,60 +1,97 M2III -0,022 -0,005 +001 V?
HR 9056 BD+82°743 224309 3994 1650 V Cep 23h 51m 45,3s +82° 38′ 04″ 23h 56m 27,7s +83° 11′ 28″ 121,21 20,50 6,59 +0,05 +0,05 A3V +0,047 +0,007 -013 *
HR 9057 BD+41°4902 224342 53511 3923 23h 51m 59,1s +42° 06′ 06″ 23h 57m 03,6s +42° 39′ 30″ 112,39 -19,10 5,97 +0,69 +0,30 F8III +0,008 -0,001 -007 V *
HR 9058 CD-27°16494 224350 192262 I 14772 23h 51m 58,7s -27° 10′ 51″ 23h 57m 08,3s -26° 37′ 25″ 32,23 -77,89 6,26 +1,45 K3III +0,071 +0,017 -012 V
HR 9059 BD+54°3076 224355 35917 14773 23h 52m 05,8s +55° 08′ 58″ 23h 57m 08,5s +55° 42′ 21″ 115,29 -06,36 5,55 +0,49 +0,03 F1/6V+F3 -0,019 -0,011 +013 SBO *
HR 9060 CP-63°4940 224361 255606 3924 23h 52m 05,1s -63° 30′ 50″ 23h 57m 19,9s -62° 57′ 23″ 313,13 -53,09 5,97 +0,11 +0,10 A1IV +0,082 +0,018 -013 *
HR 9061 Gam2Oct CP-82°907 224362 258996 23h 52m 04,1s -82° 43′ 33″ 23h 57m 32,7s -82° 10′ 12″ 305,14 -34,73 5,73 +1,05 +0,92 K0III -0,035 -0,026 +027
HR 9062 Eta Tuc CP-64°4391 224392 255609 23h 52m 20,2s -64° 51′ 12″ 23h 57m 35,2s -64° 17′ 54″ 312,34 -51,84 5,00 +0,06 +0,08 A1V +0,086 -0,068 +0,036 +033 191
HR 9063 BD+59°2795 224404 35922 23h 52m 30,9s +59° 28′ 01″ 23h 57m 33,5s +60° 01′ 25″ 116,24 -02,15 6,47 +0,01 -0,10 B9III-IV +0,012 -0,002 -008 V?
HR 9064 84Psi Peg BD+24°4865 224427 91611 1629 I S 14777 23h 52m 39,7s +24° 35′ 08″ 23h 57m 45,5s +25° 08′ 29″ 107,85 -36,15 4,66 +1,59 +1,68 +1,34 M3III -0,034 -0,033 +0,005 -004 V? *
HR 9065 1 Cet BD-16°6394 224481 165972 3925 23h 53m 12,5s -16° 24′ 15″ 23h 58m 21,2s -15° 50′ 51″ 72,72 -73,30 6,26 +1,08 +1,03 K0II-III +0,086 -0,006 +004 V?
HR 9066 BD+50°4202 224490 35938 I 17135 R Cas 23h 53m 19,6s +50° 49′ 54″ 23h 58m 24,8s +51° 23′ 19″ 114,56 -10,62 4,8 +1,83 +0,08 M7IIIe v +0,080 +0,009 +021 V 5,4 29,5 AC 3 *
HR 9067 27 Psc BD-04°5996 224533 147008 900 I 17137 14785 23h 53m 33,2s -04° 06′ 39″ 23h 58m 40,4s -03° 33′ 22″ 92,51 -63,27 4,86 +0,93 +0,70 G9III -0,051 -0,072 +0,029 -000 SB < 19 : 5,3 1,1 *
HR 9068 BD+31°5012 224544 73650 3927 Var? 23h 53m 43,2s +31° 49′ 30″ 23h 58m 49,2s +32° 22′ 54″ 110,21 -29,19 6,52 -0,11 -0,57 B6IVe +0,003 -0,007 -006 *
HR 9069 Pi Phe CP-53°10561 224554 248087 901 23h 53m 44,9s -53° 18′ 16″ 23h 58m 55,8s -52° 44′ 45″ 320,30 -62,57 5,13 +1,13 +1,03 K0III +0,055 +0,061 +0,016 -014
HR 9070 BD+45°4381 224559 53540 LQ And 23h 53m 41,2s +45° 51′ 23″ 23h 58m 46,5s +46° 24′ 47″ 113,55 -15,50 6,54 -0,09 -0,61 B4Ven v +0,022 -0,005 -001 V *
HR 9071 8Sig Cas BD+54°3082 224572 35947 17140 23h 53m 56,0s +55° 11′ 54″ 23h 59m 00,5s +55° 45′ 18″ 115,55 -06,36 4,88 -0,07 -0,82 -0,11 B1V +0,009 -0,004 D +0,006 -013 SB2 189 2,2 2,8 AB 3 *
HR 9072 28Ome Psc BD+06°5227 224617 128513 902 I 14793 23h 54m 10,5s +06° 18′ 35″ 23h 59m 18,7s +06° 51′ 48″ 100,69 -53,74 4,01 +0,42 +0,06 +0,24 F4IV +0,153 -0,115 +0,018 +002 SBO 38 2,2 1,0 3 *
HR 9073 CD-30°19765 224630 192294 I 23h 54m 19,5s -30° 02′ 31″ 23h 59m 27,9s -29° 29′ 06″ 18,25 -78,33 5,62 +1,60 +2,00 K5III -0,001 -0,001 -005
HR 9074 BD+32°4747 224635 73656 17149 A 23h 54m 23,5s +33° 10′ 12″ 23h 59m 29,2s +33° 43′ 28″ 110,72 -27,91 6,58 H +0,55 -0,01 G0V -0,060 -0,080 D +0,051 -008 V? 7 0,2 1,5 AB 3 *
HR 9075 BD+32°4747 224636 73656 17149 B 23h 54m 23,5s +33° 10′ 12″ 23h 59m 29,2s +33° 43′ 28″ 110,72 -27,91 6,58 H G0V -0,060 -0,080 D +0,051 -005 V? 7 0,2 1,5 AB 3 *
HR 9076 Eps Tuc CP-66°3819 224686 255619 903 23h 54m 43,3s -66° 08′ 00″ 23h 59m 55,0s -65° 34′ 38″ 311,30 -50,71 4,50 -0,08 -0,28 -0,05 B9IV v +0,048 -0,024 +011 291 *
HR 9077 CD-44°15420 224750 231888 W 23h 55m 09,8s -44° 50′ 40″ 00h 00m 19,2s -44° 17′ 26″ 330,51 -70,00 6,29 +0,76 G3IV +0,080 -0,111 +003 0,5 0,4
HR 9078 BD+26°4727 224758 91648 W 23h 55m 16,8s +26° 21′ 46″ 00h 00m 23,9s +26° 55′ 06″ 109,09 -34,58 6,46 +0,50 +0,01 F7-8IV-V +0,044 -0,052 +000 V *
HR 9079 BD+58°2685 224784 35983 3928 23h 55m 26,5s +59° 00′ 13″ 00h 00m 30,9s +59° 33′ 35″ 116,52 -02,68 6,19 +1,01 +0,80 G9III-IV -0,077 -0,024 -033 *
HR 9080 BD+44°4538 224801 53568 CG And 23h 55m 37,1s +44° 41′ 47″ 00h 00m 43,7s +45° 15′ 12″ 113,65 -16,70 6,38 -0,07 -0,33 B9pSiEu v +0,027 +0,005 -003 SB 49 *
HR 9081 Tau Phe CD-49°14316 224834 231895 23h 55m 56,3s -49° 22′ 00″ 00h 01m 04,5s -48° 48′ 36″ 323,79 -66,23 5,71 +0,91 G8III -0,022 -0,009 +008
HR 9082 CD-51°13743 224865 248103 23h 56m 11,7s -50° 53′ 40″ 00h 01m 20,0s -50° 20′ 14″ 321,98 -64,90 5,53 +1,60 +1,93 M2III +0,002 +0,013 +0,008 +002
HR 9083 BD+49°4309 224870 53573 3929 23h 56m 12,6s +49° 25′ 30″ 00h 01m 19,3s +49° 58′ 54″ 114,73 -12,09 6,22 +0,97 G7II-III +0,018 -0,006 -020
HR 9084 The Oct CP-77°1596 224889 258207 904 23h 56m 27,5s -77° 37′ 04″ 00h 01m 35,7s -77° 03′ 57″ 306,53 -39,71 4,78 +1,27 +1,41 +0,67 K3III -0,063 -0,177 +0,017 +024
HR 9085 BD+60°2657 224893 21009 23h 56m 30,6s +60° 39′ 58″ 00h 01m 36,9s +61° 13′ 23″ 116,97 -01,07 5,55 +0,41 +0,39 F0III -0,006 +0,005 -023 SB? 38
HR 9086 BD+41°4920 224906 53580 23h 56m 36,8s +41° 48′ 37″ 00h 01m 43,8s +42° 22′ 02″ 113,22 -19,56 6,25 -0,03 -0,25 B9IIIpHg:Mn: +0,005 -0,003 -011 V 42
HR 9087 29 Psc BD-03°5749 224926 147041 14804 23h 56m 41,9s -03° 35′ 03″ 00h 01m 49,4s -03° 01′ 39″ 94,59 -63,14 5,10 -0,12 -0,51 B7III-IV +0,016 -0,009 +023 V? 80 *
HR 9088 85 Peg BD+26°4734 224930 91669 17175 14809 23h 56m 56,7s +26° 33′ 10″ 00h 02m 10,2s +27° 04′ 55″ 109,60 -34,50 5,75 +0,67 +0,05 +0,43 G5VbFe-2 +0,841 -0,991 +0,083 -036 SBO 2 3,1 75,5 AC 4 *
HR 9089 30 Psc BD-06°6345 224935 147042 1630 I YY Psc 23h 56m 49,8s -06° 34′ 11″ 00h 01m 57,6s -06° 00′ 51″ 91,58 -65,83 4,41 +1,63 +1,83 +1,41 M3III e +0,051 -0,041 +0,006 -012 V *
HR 9090 BD-15°6531 224960 166005 I W Cet 23h 56m 59,9s -15° 13′ 57″ 00h 02m 07,3s -14° 40′ 34″ 77,78 -73,06 7,1 +1,80 +0,55 +3,71 S7,3e -0,010 -0,019 +013 *
HR 9091 Zet Scl CD-30°19790 224990 3932 W 23h 57m 12,3s -30° 16′ 39″ 00h 02m 19,9s -29° 43′ 13″ 16,55 -78,90 5,01 -0,15 -0,55 -0,14 B4III +0,019 +0,016 +000 SB 47 8,0 3, *
HR 9092 31 Psc BD+08°5164 224995 128544 23h 57m 16,8s +08° 24′ 00″ 00h 02m 24,2s +08° 57′ 25″ 103,01 -52,01 6,32 +0,18 +0,14 A6V +0,005 -0,003 +011 V 97
HR 9093 32 Psc BD+07°5121 225003 128547 3933 23h 57m 22,9s +07° 55′ 48″ 00h 02m 29,7s +08° 29′ 08″ 102,81 -52,46 5,63 +0,29 +0,03 F0V -0,092 -0,047 +010 V? *
HR 9094 BD+65°1987 225009 10937 1 A 23h 57m 28,5s +65° 32′ 32″ 00h 02m 36,1s +66° 05′ 56″ 118,01 3,70 5,86 +1,09 +0,91 G8III +0,010 -0,001 D +0,010 -018 V 25 1,5 15,2 AB 3 *
HR 9095 BD-20°6703 225045 166014 23h 57m 49,5s -20° 36′ 18″ 00h 02m 57,6s -20° 02′ 46″ 62,90 -76,84 6,25 +0,53 +0,08 F6V +0,110 +0,071 -004 V?
HR 9096 CD-24°17960 225069 166016 23h 58m 00,2s -24° 42′ 08″ 00h 03m 07,7s -24° 08′ 43″ 45,57 -78,72 6,44 +1,18 G5 +0,039 0,000 +025
HR 9097 BD+62°2356 225094 10942 V639 Cas 23h 58m 17,4s +63° 05′ 01″ 00h 03m 25,7s +63° 38′ 31″ 117,63 1,26 6,24 +0,33 -0,54 +0,23 B3Ia e -0,008 +0,057 -043 V? *
HR 9098 2 Cet BD-18°6417 225132 147059 905 23h 58m 37,0s -17° 53′ 33″ 00h 03m 44,4s -17° 20′ 10″ 72,10 -75,26 4,55 -0,05 -0,12 -0,04 B9,5Vn +0,026 -0,009 +0,007 -005 V 186
HR 9099 BD+65°1993 225136 10948 I 23h 58m 42,4s +66° 09′ 20″ 00h 03m 51,9s +66° 42′ 44″ 118,25 4,27 6,29 +1,67 +1,94 M4III +0,021 -0,008 +015
HR 9100 9 Cas BD+61°2586 225180 10954 W 23h 59m 04,5s +61° 43′ 51″ 00h 04m 13,6s +62° 17′ 16″ 117,47 -00,08 5,88 +0,30 +0,29 A1III -0,004 +0,006 -018 V 4,0 246,0
HR 9101 BD-17°6868 225197 147064 23h 59m 12,4s -17° 05′ 03″ 00h 04m 19,7s -16° 31′ 44″ 74,70 -74,79 5,78 +1,10 +1,05 K2III +0,039 -0,059 -027
HR 9102 CD-29°18950 225200 166031 23h 59m 13,2s -29° 49′ 33″ 00h 04m 20,3s -29° 16′ 07″ 18,53 -79,41 6,40 0,00 -0,05 A0V +0,030 +0,014 +028
HR 9103 3 Cet BD-11°6194 225212 147066 2001 I 13 23h 59m 23,0s -11° 03′ 58″ 00h 04m 30,1s -10° 30′ 34″ 87,07 -70,04 4,94 +1,63 +1,92 K3Ib v -0,005 -0,011 +0,016 -042 V < 17
HR 9104 BD+66°1679 225216 10956 23h 59m 30,1s +66° 36′ 32″ 00h 04m 42,0s +67° 10′ 00″ 118,41 4,71 5,67 +1,07 +0,93 K1III +0,092 +0,030 +0,013 -027
HR 9105 BD+41°4933 225218 36037 I 30 23h 59m 28,2s +41° 32′ 10″ 00h 04m 36,7s +42° 05′ 32″ 113,72 -19,94 6,01 R B9III +0,005 -0,022 -008 SB 3,7 5,4 *
HR 9106 CP-73°2346 225233 255629 23h 59m 26,8s -73° 27′ 12″ 00h 04m 30,7s -72° 53′ 52″ 307,68 -43,80 7,31 +0,44 +0,01 F2V +0,010 -0,054 +008
HR 9107 BD+33°4828 225239 53622 2002 23h 59m 39,2s +34° 06′ 02″ 00h 04m 53,8s +34° 39′ 35″ 112,17 -27,24 6,12 +0,62 +0,09 G2V +0,772 +0,089 +0,035 +004 V
HR 9108 CP-72°2800 225253 255631 1001 23h 59m 37,0s -71° 59′ 36″ 00h 04m 41,3s -71° 26′ 13″ 308,18 -45,21 5,59 -0,12 -0,42 B8IV-V +0,028 -0,014 -003 V
HR 9109 BD+25°5068 225276 73731 I 42 23h 59m 47,1s +26° 05′ 33″ 00h 04m 56,0s +26° 38′ 56″ 110,22 -35,07 6,25 +1,40 +1,59 K4IIIb +0,110 -0,012 -005 4,5 17,5
HR 9110 BD+60°2667 225289 10962 V567 Cas 23h 59m 55,9s +60° 45′ 26″ 00h 05m 06,2s +61° 18′ 51″ 117,40 -01,06 5,80 -0,09 -0,32 B8IVpHgMn +0,015 +0,005 +014 V 50 *

LegendaUpraviť

IRflag:

  • prázdne: NASA merged Infrared Catalogue, Schmitz et al., 1978
  • ' Engles et al. 1982
  • : neistá identifikácia

Viacnásobná hviezda:

  • A = Astrometrická dvojhviezda
  • D = Duplicita objavená zákrytom
  • I = Innes, Southern Double Star Catalogue (1927)
  • R = Rossiter, Michigan Publ. 9, 1955
  • S = Duplicita objavená bodovou interferometriou
  • W = Worley (1978) aktualizácia IDS

n_Vmag:

  • prázdne = V na UBV Johnsonovom systéme
  • R = HR magnitúdy redukované na UBV systém
  • H = pôvodná HR magnitúda

pmRA:

  • vlastný pohyb v RA sa premieta ako (cos(DE).d(RA)/dt), teda celkový vlastný pohyb je sqrt(pmRA^2^+pmDE^2^)

n_RadVel:

  • V = premenná radiálna rýchlosť
  • V? = možná premenná radiálna rýchlosť
  • SB, SB1, SB2, SB3 = spektroskopické dvojhviezdy, jednoduché, dvojité alebo trojité čiarové spektrá
  • O = orbitálne údaje nedostupné

ZdrojUpraviť