Zoznam futbalových reprezentantov Slovenska

zoznamový článok projektov Wikimedia

Zoznam futbalových reprezentantov Slovenska obsahuje chronologický prehľad hráčov, ktorí reprezentovali Slovensko od roku 1994 a v rokoch 19391944 v 313 oficiálnych medzištátnych zápasoch. Celkovo doposiaľ nastúpilo v reprezentácii 300 reprezentantov. Niektorí futbalisti reprezentovali aj Česko-Slovensko počas existencie spoločného štátu, kedy vystupovali Slováci a Česi v česko-slovenskej futbalovej reprezentácii.

Reprezentanti Slovenska od roku 1994aktualizovaní k 11. októbra 2021 po zápase s Chorvátskom v Kvalifikácii MS 2022.

Reprezentanti Slovenska v rokoch 19391944Upraviť

Por. č. Meno Narodený - Zomrel Zápasy Góly Od-do Debut Súper Výsledok Poznámka
1. Arpáš Ján 7. november 191716. apríl 1976 12 4 1939–1944
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
  prvý gól Slovenska
2. Bačkor Jozef 7. november 191914. júl 1988 1 0 1944
9. 4. 1944
  Chorvátsko
3:7
3. Baláži Jozef 2. november 191930. máj 1998 2 1 1943
7. 6. 1943
  Chorvátsko
1:3
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (3/1)
4. Beleš Anton 26. január 192030. január 1992 1 0 1942
22. 11. 1942
  Nemecko
2:5
5. Bešina Július 3. marec 191416. máj 1988 1 1 1941
28. 9. 1941
  Chorvátsko
2:5
  gól pri debute
6. Bielek Jozef 16. január 191929. marec 1997 8 0 1940–1944
6. 6. 1940
  Bulharsko
4:1
7. Biró Štefan 12. apríl 191314. marec 1954 8 1 1939–1942
3. 12. 1939
  Nemecko
1:3
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
8. Bolček František 27. január 19203. január 1968 13 5 1939–1944
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
9. Danko Miloslav 18. december 19246. jún 2008 2 1 1943
7. 6. 1943
  Chorvátsko
1:3
  gól pri debute
10. Daučík Ferdinand 30. máj 191014. november 1986 1 0 1942
22. 11. 1942
  Nemecko
2:5
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (15/0)
11. Droják Ján 11. september 192218. január 2004 1 0 1943
10. 4. 1943
  Chorvátsko
0:1
12. Dubovský Ľudovít 15. november 191824. máj 1998 2 0 1941–1942
14. 10. 1941
  Rumunsko
2:3
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
13. Fabián Štefan 7. december 19117. október 1985 2 1 1941–1942
7. 12. 1941
  Nemecko
0:4
14. Ferenčík Gabriel 10. marec 191927. apríl 1998 4 0 1939–1943
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
15. Földeš Ján 28. november 191513. máj 1981 5 1 1939–1942
3. 12. 1939
  Nemecko
1:3
16. Gogol Ján 27. marec 191721. jún 2008 1 0 1943
7. 6. 1943
  Chorvátsko
1:3
brankár č. 3
17. Hudec Jozef 27. január 191531. marec 1992 1 0 1939
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
18. Chodák Ivan 3. február 191414. február 1994 11 0 1939–1943
19. Jurkovič Karol 24. november 19209. jún 2003 1 0 1941
28. 9. 1941
  Chorvátsko
2:5
20. Karel Jozef 13. september 192226. september 2005 1 0 1944
9. 4. 1944
  Chorvátsko
3:7
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (7/0)
21. Kostka Dezider 11. november 191322. august 1986 2 0 1939
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
22. Kováč Ervín 16. jún 191130. október 1972 8 0 1939–1942 reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
23. Kováč Tibor 4. december 191927. apríl 2003 2 0 1942–1943
22. 11. 1942
  Nemecko
2:5
24. Krištofík František 27. marec 192018. september 1993 1 0 1942
7. 6. 1942
  Chorvátsko
1:2
25. Kuchár Jozef 19. november 19199. júl 1989 3 1 1941
7. 9. 1941
  Chorvátsko
1:1
26. Luknár Jozef 15. január 191513. máj 1966 9 4 1939–1944
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
  gól pri debute, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
27. Malatinský Anton 15. január 19201. december 1992 6 0 1942
23. 8. 1942
  Rumunsko
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (10/0)
28. Molnár Jozef 1. marec 191823. marec 1993 1 0 1942 brankár č. 2
29. Pažický Anton 1. september 19197. november 1967 1 0 1943
7. 6. 1943
  Chorvátsko
1:3
30. Podhradský Ján 31. august 191715. december 1998 4 1 1942–1944
23. 8. 1942
  Rumunsko
1:0
reprezentoval aj   Juhosláviu (1/0)
31. Porubský Tomáš 2. september 191419. jún 1973 14 0 1939–1943
3. 12. 1939
  Nemecko
1:3
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
32. Rado Ľudovít 27. júl 191423. máj 1992 10 0 1940–1942
6. 6. 1940
  Bulharsko
4:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (2/0)
33. Reimann Teodor 10. február 192130. august 1982 14 0 1939–1944
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
brankár č. 1, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (5/0)
34. Stankovič Štefan 15. september 191817. marec 1993 3 0 1943–1944
10. 4. 1943
  Chorvátsko
0:1
35. Šťastný Leopold 23. máj 191114. máj 1996 1 0 1940
6. 6. 1940
  Bulharsko
4:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (2/0)
36. Tegelhoff Viktor 22. december 19189. september 1991 3 0 1943–1944
10. 4. 1943
  Chorvátsko
0:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (10/0)
37. Tomanovič Július 21. január 192010. august 1990 1 0 1944
9. 4. 1944
  Chorvátsko
3:7
brankár č. 4
38. Ujváry Anton 13. júl 19133. december 1942 3 0 1941
28. 9. 1941
  Chorvátsko
2:5
39. Vanák Viliam 6. august 191518. apríl 2001 12 0 1939–1944
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
40. Venglár Vladimír 20. február 19235. júl 1977 2 0 1942
23. 8. 1942
  Rumunsko
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (8/0)
41. Venutti Ľudovít 11. október 192016. november 2002 3 0 1943–1944
7. 6. 1943
  Chorvátsko
1:3
42. Vysocký František 9. máj 192110. apríl 1986 6 2 1939–1942
27. 8. 1939
  Nemecko
2:0
43. Žáček Gustáv 7. júl 192116. apríl 1971 1 0 1943
10. 4. 1943
  Chorvátsko
0:1
  • Poznámka: Brankári sú zoradený podľa debutu v reprezentácií

Reprezentanti Slovenska od roku 1994 až po súčasnosťUpraviť

Por. č. Meno Narodený - Zomrel Zápasy Góly Od-do Debut Súper Výsledok Poznámka
1. Almási Ladislav 6. marec 1999 2 0 2021
8. 10. 2021
  Rusko
0:1
2. Ančic Juraj 12. júl 1981 1 0 2002
29. 4. 2002
  Japonsko
0:1
3. Babnič Peter 30. apríl 1977 12 1 2000–2004
16. 8. 2000
  Chorvátsko
1:1
4. Bakoš Marek 15. apríl 1983 14 0 2012–2016
29. 2. 2012
  Turecko
2:1
5. Bališ Igor 5. január 1970 41 1 1995–2001
8. 5. 1995
  Česko
1:1
6. Barčík Miroslav 26. máj 1978 4 0 2003–2005
21. 8. 2003
  Kolumbia
0:0
účastník OH 2000
7. Belák Ivan 23. január 1978 4 0 2004
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
8. Bénes László 9. september 1997 7 1 2017–2021
10. 6. 2017
  Litva
2:1
účastník ME 2020
9. Benčík Henrich 4. október 1978 11 0 2001–2003
25. 4. 2001
  Rumunsko
0:0
10. Bero Matúš 6. september 1995 16 0 2016–2021
27. 5. 2016
  Gruzínsko
3:1
11. Bicák Mário 21. október 1979 3 0 2006
1. 3. 2006
  Francúzsko
2:1
12. Bochnovič Marián 3. marec 1970 4 0 1995–1997
11. 10. 1995
  Poľsko
4:1
13. Borbély Balázs 2. október 1979 15 0 2004–2009
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
14. Boženík Róbert 18. november 1999 20 5 2019–2021
7. 6. 2019
  Jordánsko
5:1
účastník ME 2020
15. Breška Mário 27. december 1979 8 0 2002–2005
6. 2. 2002
  Irán
3:2
16. Brezinský Miloš 2. apríl 1984 3 0 2007–2008
22. 8. 2007
  Francúzsko
0:1
17. Breznaník Michal 16. december 1985 10 0 2012–2014
29. 2. 2012
  Turecko
2:1
18. Buček Juraj 15. september 1973 11 0 2000–2003
31. 5. 2000
  Rusko
1:1
brankár č. 7
19. Czinege Juraj 29. október 1977 4 0 2002
6. 2. 2002
  Irán
3:2
účastník OH 2000
20. Čech Marek 26. január 1983 52 5 2004–2013
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
účastník MS 2010
21. Čikoš Erik 31. júl 1988 2 0 2014
23. 5. 2014
  Čierna Hora
2:0
22. Čišovský Marián 2. november 197928. jún 2020 15 0 2002–2013
6. 2. 2002
  Irán
3:2
účastník OH 2000
23. Čobej Juraj 7. august 1971 1 0 2006
20. 5. 2006
  Belgicko
1:1
brankár č. 13
24. Čontofalský Kamil 3. jún 1978 34 0 2002–2007
27. 3. 2002
  Rakúsko
0:2
brankár č. 9, účastník OH 2000
25. Daňko Ondrej 2. jún 1971 3 0 1994
2. 2. 1994
  SAE
1:0
26. Debnár Ondrej 18. jún 1972 4 0 2002
6. 2. 2002
  Irán
3:2
27. Demo Igor 18. september 1975 23 4 1997–2005
2. 2. 1997
  Bolívia
1:0
28. Depetris David 11. november 1988 2 0 2013
14. 8. 2013
  Rumunsko
1:1
29. Diňa Pavol 11. júl 1963 3 0 1994
4. 2. 1994
  Egypt
0:1
30. Dirnbach Marián 13. september 1979 3 0 1999
17. 11. 1999
  Peru
1:2
31. Dobrotka Martin 22. január 1985 1 0 2009
11. 2. 2009
  Cyprus
2:3
32. Doležaj Peter 5. apríl 1981 3 0 2004–2008
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
33. Dovičovič Juraj 27. máj 1980 2 0 2004
28. 4. 2004
  Ukrajina
1:1
34. Drobňák Miroslav 29. máj 1977 1 0 2003
13. 2. 2003
  Cyprus
3:1
účastník OH 2000
35. Dubovský Peter 7. máj 197223. jún 2000 33 12 1994–2000
30. 3. 1994
  Malta
2:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (14/6)
36. Dúbravka Martin 15. január 1989 28 0 2014–2021
23. 5. 2014
  Čierna Hora
2:0
brankár č. 21 a účastník ME 2020
37. Duda Ondrej 5. december 1994 52 5 2014–2021
18. 11. 2014
  Fínsko
2:1
účastník ME 2016 a ME 2020
38. Dzúrik Peter 29. december 19689. september 2010 45 2 1997–2003
11. 3. 1997
  Bulharsko
1:0
39. Ďubek Tomáš 22. január 1987 1 0 2013
7. 6. 2013
  Lichtenštajnsko
1:1
40. Ďurica Ján 10. december 1981 91 4 2004–2017
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
účastník MS 2010 a ME 2016
41. Ďurica Martin 11. júl 1981 5 1 2003–2004
21. 8. 2003
  Kolumbia
0:0
42. Ďuriš Michal 1. jún 1988 59 7 2012–2021
15. 8. 2012
  Dánsko
3:1
účastník ME 2016 a ME 2020
43. Fabuš Martin 11. november 1976 25 5 1998–2003
15. 4. 1998
  Kórejska republika
0:0
44. Faktor Ľubomír 18. marec 1967 5 1 1994–1995
2. 2. 1994
  SAE
1:0
45. Farkaš Pavol 27. marec 1985 3 0 2006–2014
10. 12. 2006
  SAE
2:1
46. Fieber Peter 16. máj 1964 1 0 1994
29. 5. 1994
  Rusko
1:2
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (3/0)
47. Filo Michal 28. február 1984 1 0 2006
10. 12. 2006
  SAE
2:1
48. Fodrek Branislav 5. február 1981 4 0 2004–2006
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
49. Gerich Tomáš 11. august 1973 1 0 2002
6. 2. 2002
  Irán
3:2
50. Glonek Miloš 26. september 1968 12 0 1994–1996
30. 3. 1994
  Malta
2:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (13/0)
51. Gostič Pavol 5. november 1966 2 0 1994–1995
20. 4. 1994
  Chorvátsko
4:1
52. Grajciar Peter 17. september 1983 3 1 2007–2011
16. 10. 2007
  Chorvátsko
0:3
53. Greguš Ján 29. január 1991 36 4 2015–2021
31. 3. 2015
  Česko
1:0
účastník ME 2016 a ME 2020
54. Greif Dominik 6. apríl 1997 4 0 2019–2020
7. 6. 2019
  Jordánsko
5:1
brankár č. 25
55. Greško Vratislav 24. júl 1977 34 2 2000–2007
11. 10. 2000
  Švédsko
0:0
56. Guédé Karim 7. január 1985 14 0 2011–2014
10. 8. 2011
  Rakúsko
2:1
57. Guldan Ľubomír 30. január 1983 5 1 2012–2013
30. 5. 2012
  Holandsko
0:2
58. Gyömbér Norbert 3. júl 1992 28 0 2014–2020
5. 3. 2014
  Izrael
3:1
účastník ME 2016
59. Had Marián 16. september 1982 14 0 2004–2007
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
60. Hadviger František 13. júl 1976 4 0 1999–2000
23. 11. 1999
  Guatemala
1:0
61. Hajdúch Ľuboš 6. marec 1980 5 0 2006–2007
1. 3. 2006
  Francúzsko
2:1
brankár č. 12
62. Halenár Juraj 28. jún 198330. jún 2018 3 0 2007–2008
13. 11. 2007
  Česko
1:3
63. Hamšík Marek 27. júl 1987 134 26 2007–2021
7. 2. 2007
  Poľsko
2:2
účastník MS 2010 a ME 2016 a ME 2020
64. Hancko Dávid 13. december 1997 19 1 2018–2021
13. 10. 2018
  Česko
1:2
účastník ME 2020
65. Hanek Michal 18. september 1980 14 0 2002–2005
29. 4. 2002
  Japonsko
0:1
66. Hanko Róbert 28. december 1976 3 0 1999
17. 11. 1999
  Peru
1:2
67. Hanzel Ľuboš 7. máj 1987 1 1 2009
6. 6. 2009
  San Maríno
7:0
  gól pri debute
68. Haraslín Lukáš 26. máj 1996 20 2 2019–2021
7. 6. 2019
  Jordánsko
5:1
  gól pri debute a účastník ME 2020
69. Hesek Andrej 12. jún 1981 2 0 2007
13. 10. 2007
  San Maríno
7:0
70. Hipp Michal 13. marec 1963 5 1 1994
2. 2. 1994
  SAE
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (5/0)
71. Hlinka Peter 5. december 1978 28 1 2002–2006
27. 3. 2002
  Rakúsko
0:2
účastník OH 2000
72. Hodúr Ivan 10. júl 1979 12 0 2002–2006
20. 11. 2002
  Ukrajina
1:1
73. Hollý Marek 20. august 1973 1 0 2001
25. 4. 2001
  Rumunsko
0:0
74. Hološko Filip 17. január 1984 65 8 2005–2015
3. 9. 2005
  Nemecko
2:0
účastník MS 2010
75. Holúbek Jakub 12. január 1991 7 0 2016–2021
8. 10. 2016
  Slovinsko
0:1
76. Hornyák Zsolt 1. máj 1973 3 0 2000–2001
15. 11. 2000
  Grécko
2:0
77. Horváth Csaba 2. máj 1982 1 0 2009
12. 8. 2009
  Island
1:1
78. Hrabal Jaroslav 8. september 1974 11 1 1999–2000
18. 8. 1999
  Izrael
1:0
79. Hrnčár Eduard 8. júl 1978 2 0 2002
6. 2. 2002
  Irán
3:2
80. Hrnčár Norbert 9. jún 1970 2 0 1998–1999
10. 11. 1998
  Poľsko
1:3
81. Hromada Jakub 25. máj 1996 4 0 2021
30. 3. 2021
  Rusko
2:1
účastník ME 2020
82. Hrošovský Patrik 22. apríl 1992 44 0 2014–2021
18. 11. 2014
  Fínsko
2:1
účastník ME 2016 a ME 2020
83. Hubočan Tomáš 17. september 1985 73 0 2006–2021
10. 12. 2006
  SAE
2:1
účastník ME 2016 a ME 2020
84. Hýll Miroslav 20. september 1973 6 0 1997–2002
5. 2. 1997
  Kostarika
2:2
brankár č. 5
85. Hyravý Viliam 26. november 1962 5 1 1994–1995
2. 2. 1994
  SAE
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (11/0)
86. Chrien Martin 8. september 1995 1 1 2019
7. 6. 2019
  Jordánsko
5:1
  gól pri debute
87. Chvíla Miroslav 28. marec 1967 1 1 1994
12. 11. 1994
  Rumunsko
2:3
  gól pri debute, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
88. Ivana Milan 26. november 1983 2 0 2004–2006
31. 3. 2004
  Rakúsko
1:1
89. Jakubko Martin 26. február 1980 41 9 2004–2015
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
účastník MS 2010
90. Jančula Tibor 16. jún 1969 29 9 1995–2001
16. 8. 1995
  Azerbajdžan
1:0
  gól pri debute
91. Janočko Vladimír 2. december 1976 41 3 1999–2006
4. 9. 1999
  Rumunsko
1:5
92. Jendrišek Erik 26. október 1986 37 4 2008–2014
11. 10. 2008
  San Maríno
3:1
účastník MS 2010
93. Jež Róbert 10. júl 1981 9 3 2007–2012
16. 10. 2007
  Chorvátsko
0:3
94. Ježík Erik 16. október 1976 3 0 2000
31. 5. 2000
  Rusko
1:1
95. Jirka Erik 19. september 1997 4 0 2021
1. 6. 2021
  Bulharsko
1:1
96. Jonáš Michal 25. september 1986 1 1 2006
10. 12. 2006
  SAE
2:1
  gól pri debute
97. Juhar Martin 9. marec 1988 1 0 2013
19. 11. 2013
  Gibraltár
0:0
98. Juriga Jozef 9. september 1968 5 1 1995–1996
6. 9. 1995
  Izrael
1:0
99. Kamenár Ľuboš 17. jún 1987 2 0 2008–2009
11. 10. 2008
  San Maríno
3:1
brankár č. 18
100. Karhan Miroslav 21. jún 1976 107 14 1995–2011
6. 9. 1995
  Izrael
1:0
101. Kaščák Marek 22. máj 1982 1 0 2011
29. 3. 2011
  Dánsko
1:2
102. Kello Marián 5. september 1982 3 0 2011
9. 2. 2011
  Luxembursko
1:2
brankár č. 19
103. Kinder Vladimír 14. marec 1969 38 1 1994–2001
2. 2. 1994
  SAE
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
104. Kisel Karol 15. marec 1977 25 1 2002–2007
29. 4. 2002
  Japonsko
0:1
účastník OH 2000
105. Kiss Filip 13. október 1990 13 0 2014–2018
5. 3. 2014
  Izrael
3:1
106. Kiška Peter 10. máj 1981 2 0 2004
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
107. Klimpl Maroš 4. júl 1980 19 1 2002–2007
14. 5. 2002
  Uzbekistan
4:1
108. Kolbas Jaroslav 10. január 1985 2 0 2008
20. 5. 2008
  Turecko
0:1
109. Konečný Martin 25. december 1972 6 0 1998–1999
6. 2. 1998
  Slovinsko
1:1
110. Kóňa Tomáš 1. marec 1984 5 0 2011–2013
26. 3. 2011
  Andorra
1:0
111. Kopúnek Kamil 18. máj 1984 17 2 2006–2012
1. 3. 2006
  Francúzsko
2:1
účastník MS 2010
112. Koscelník Martin 2. marec 1995 11 1 2020–2021
7. 9. 2020
  Izrael
1:1
účastník ME 2020
113. Kostka Rastislav 11. september 1972 3 0 1995–1997
6. 9. 1995
  Izrael
1:0
114. Košický Tomáš 11. marec 1986 1 0 2013
19. 11. 2013
  Gibraltár
0:0
brankár č. 20
115. Kozáčik Matúš 27. december 1983 29 0 2006–2019
10. 12. 2006
  SAE
2:1
brankár č. 14, účastník ME 2016
116. Kozák Ivan 18. jún 1970 38 0 1994–2002
16. 8. 1994
  Malta
1:1
117. Kozák Ján ml. 22. apríl 1980 25 2 2004–2010
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
účastník MS 2010
118. Kožlej Jozef 8. júl 1973 26 3 1996–2005
23. 10. 1996
  Faerské ostrovy
3:0
119. Kožuch Vladimír 15. október 1975 17 2 1999–2000
19. 5. 1999
  Bulharsko
2:0
120. König Miroslav 1. jún 1972 43 0 1997–2004
2. 2. 1997
  Bolívia
1:0
brankár č. 4
121. Krajčík Matej 19. marec 1978 18 0 2005–2009
16. 11. 2005
  Španielsko
1:1
122. Kratochvíl Roman 24. jún 1974 35 1 1999–2008
3. 3. 1999
  Bulharsko
0:2
123. Krejčí Marek 20. november 198026. máj 2007 1 0 2004
31. 3. 2004
  Rakúsko
1:1
124. Krištofík Ondrej 10. september 1966 7 0 1994–1995
7. 9. 1994
  Francúzsko
0:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (6/1)
125. Kubík František 14. marec 1989 3 0 2011–2016
9. 2. 2011
  Luxembursko
1:2
126. Kuciak Dušan 21. máj 1985 14 0 2006–2021
10. 12. 2006
  SAE
2:1
brankár č. 15, účastník MS 2010 a ME 2020
127. Kucka Juraj 26. február 1987 90 10 2008–2021
19. 11. 2008
  Lichtenštajnsko
4:0
účastník MS 2010 a ME 2016 a ME 2020
128. Kurty Marián 13. máj 1983 1 0 2003
21. 8. 2003
  Kolumbia
0:0
129. Labant Branislav 11. máj 1976 7 0 2003
13. 2. 2003
  Cyprus
3:1
130. Labant Vladimír 8. jún 1974 26 2 1999–2004
27. 3. 1999
  Rumunsko
0:0
131. Lásik Richard 18. august 1992 3 1 2013
6. 2. 2013
  Belgicko
1:2
  gól pri debute
132. Leitner Vladimír 28. jún 1974 24 0 1998–2003
10. 11. 1998
  Poľsko
1:3
133. Lobotka Stanislav 25. november 1994 32 3 2016–2021
15. 11. 2016
  Rakúsko
0:0
účastník ME 2020
134. Luhový Ľubomír 31. marec 1967 9 0 1995–1998
22. 2. 1995
  Brazília
0:5
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (2/0)
135. Lukšík Filip 3. február 1985 2 0 2011
26. 3. 2011
  Andorra
1:0
136. Maixner Štefan 14. apríl 1968 3 0 1995–1996
26. 4. 1995
  Francúzsko
0:4
137. Majerník Pavol 31. december 1978 1 0 2006
10. 12. 2006
  SAE
2:1
138. Majoroš Jozef 19. marec 1970 23 5 1997–1999
11. 3. 1997
  Bulharsko
1:0
  gól pri debute
139. Mak Róbert 8. marec 1991 71 14 2013–2021
6. 2. 2013
  Belgicko
1:2
účastník ME 2016 a ME 2020
140. Malatinský Milan 8. február 197015. máj 2018 2 0 1994
4. 2. 1994
  Egypt
0:1
141. Mazáň Róbert 9. február 1994 11 0 2017–2020
8. 10. 2017
  Malta
3:0
142. Meszároš Ľubomír 23. marec 1979 8 1 2000–2002
16. 8. 2000
  Chorvátsko
1:1
143. Michalík Ľubomír 13. august 1983 8 2 2006–2015
10. 12. 2006
  SAE
2:1
  gól pri debute
144. Michalík Rastislav 14. január 1974 20 0 2002–2005
6. 2. 2002
  Irán
3:2
145. Mihalík Jaroslav 27. júl 1994 8 1 2017–2020
8. 10. 2017
  Malta
3:0
146. Mintál Marek 2. september 1977 45 14 2002–2009
6. 2. 2002
  Irán
3:2
  gól pri debute, účastník OH 2000
147. Molnár Ladislav 12. september 1960 24 0 1994–1997
4. 2. 1994
  Egypt
0:1
brankár č. 2, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (1/0)
148. Moravčík Ľubomír 22. jún 1965 37 6 1994–2000
30. 3. 1994
  Malta
2:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (42/6)
149. Moravec Stanislav 8. marec 1964 4 0 1994
2. 2. 1994
  SAE
1:0
150. Mráz Samuel 13. máj 1997 4 1 2018–2020
16. 10. 2018
  Švédsko
1:1
151. Mucha Ján 5. december 1982 46 0 2008–2016
6. 2. 2008
  Maďarsko
1:1
brankár č. 17, účastník MS 2010 a ME 2016
152. Nemec Adam 2. september 1985 43 13 2006–2019
10. 12. 2006
  SAE
2:1
účastník ME 2016
153. Németh Krisztián 5. apríl 1975 1 0 2004
2. 12. 2004
  Thajsko
1:1 (5:4 na 11 m)
154. Németh Peter 14. september 1972 22 3 1999–2001
19. 5. 1999
  Bulharsko
2:0
155. Németh Szilárd 8. august 1977 58 22 1996–2006
27. 3. 1996
  Bielorusko
4:0
156. Niňaj Branislav 17. máj 1994 3 0 2013–2020
19. 11. 2013
  Gibraltár
0:0
157. Novák Ján 6. marec 1985 4 0 2008–2009
20. 5. 2008
  Turecko
0:1
158. Novota Ján 29. november 1983 4 0 2014–2016
23. 5. 2014
  Čierna Hora
2:0
brankár č. 22, účastník ME 2016
159. Obšitník Martin 2. november 1969 4 0 1994
4. 2. 1994
  Egypt
0:1
160. Obžera Branislav 29. august 1981 6 0 2007–2009
8. 9. 2007
  Írsko
2:2
161. Oravec Tomáš 3. júl 1980 9 3 2001–2010
15. 8. 2001
  Irán
3:4
    2 góly pri debute, účastník OH 2000
162. Pačinda Erik 9. máj 1989 4 1 2018
25. 3. 2018
  Thajsko
3:2
  gól pri debute
163. Pančík Michal st. 17. december 1971 1 0 2000
11. 6. 2000
  Japonsko
1:1
účastník OH 2000
164. Pančík Michal ml. 18. august 1982 1 0 2006
20. 5. 2006
  Belgicko
1:1
165. Pauschek Lukáš 9. december 1992 6 0 2012–2021
15. 8. 2012
  Dánsko
3:1
166. Pecko Ladislav 27. jún 1968 6 0 1995–2001
16. 8. 1995
  Azerbajdžan
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (11/1)
167. Pečalka Mário 28. december 1980 3 0 2009
10. 2. 2009
  Ukrajina
2:3
168. Pečovský Viktor 24. máj 1983 35 1 2012–2016
15. 8. 2012
  Dánsko
3:1
účastník ME 2016
169. Pekarík Peter 30. október 1986 108 2 2006–2021
10. 12. 2006
  SAE
2:1
účastník MS 2010 a ME 2016 a ME 2020
170. Penksa Marek 4. august 1973 7 0 1994–1995
16. 8. 1994
  Malta
1:1
171. Perniš Dušan 28. november 1984 7 0 2004–2013
2. 12. 2004
  Thajsko
1:1 (5:4 na 11 m)
brankár č. 11, účastník MS 2010
172. Petráš Martin 2. november 1979 39 1 2002–2010
6. 2. 2002
  Irán
3:2
účastník OH 2000, účastník MS 2010
173. Petráš Peter 7. máj 1979 9 0 2006–2009
1. 3. 2006
  Francúzsko
2:1
174. Pinte Attila 6. jún 1971 30 1 1998–2003
6. 2. 1998
  Slovinsko
1:1
175. Piroska Juraj 27. február 1987 3 1 2011
26. 3. 2011
  Andorra
1:0
176. Pisár Jozef 20. júl 1971 4 1 1997–1998
6. 8. 1997
  Švajčiarsko
1:0
177. Polaček Martin 2. apríl 1990 1 0 2017
10. 11. 2017
  Ukrajina
1:2
brankár č. 23
178. Poljovka Martin 9. január 1975 2 0 2004
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
179. Porázik Andrej 27. jún 1977 2 1 2004
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
  gól pri debute, účastník OH 2000
180. Praženica Karol 15. november 1970 6 0 1995–1997
8. 3. 1995
  Rusko
2:1
181. Prohászka Martin 18. august 1973 3 0 1999–2000
3. 3. 1999
  Bulharsko
0:2
182. Procházka Roman 14. marec 1989 3 0 2011–2012
10. 8. 2011
  Rakúsko
2:1
183. Reiter Ľubomír 3. december 1974 28 9 2001–2008
7. 10. 2001
  Macedónsko
5:0
  gól pri debute
184. Rodák Marek 13. december 1996 11 0 2020–2021
7. 9. 2020
  Izrael
1:1
brankár č. 26 a účastník ME 2020
185. Rusnák Albert 7. júl 1994 33 5 2016–2021
15. 11. 2016
  Rakúsko
0:0
186. Rusnák Štefan 7. august 1971 7 1 1994–1995
20. 4. 1994
  Chorvátsko
4:1
187. Rzeszoto Branislav 3. november 1975 3 0 2002–2003
6. 2. 2002
  Irán
3:2
brankár č. 8
188. Sabo Erik 22. november 1991 18 0 2014–2020
23. 5. 2014
  Čierna Hora
2:0
189. Saláta Kornel 24. január 1985 40 2 2008–2016
24. 5. 2008
  Švajčiarsko
0:2
účastník MS 2010 a ME 2016
190. Sapara Marek 31. júl 1982 38 5 2005–2013
8. 10. 2005
  Estónsko
1:0
účastník MS 2010
191. Sedlák Pavol 21. november 1979 2 0 2000–2006
16. 8. 2000
  Chorvátsko
1:1
192. Sekulič Boris 21. október 1991 2 0 2018
25. 3. 2018
  Thajsko
3:2
193. Seman Miroslav 14. január 1973 2 0 1996–1998
27. 3. 1996
  Bielorusko
4:0
brankár č. 3
194. Semeník Róbert 13. január 1973 8 1 1995–1997
15. 11. 1995
  Rumunsko
0:2
195. Senecký Štefan 6. január 1980 12 0 2007–2009
22. 8. 2007
  Francúzsko
0:1
brankár č. 16
196. Schranz Ivan 13. september 1993 13 3 2020–2021
4. 9. 2020
  Česko
1:3
  gól pri debute a účastník ME 2020
197. Schulz Karol 18. jún 1974 4 0 1999
17. 11. 1999
  Peru
1:2
198. Slicho Peter 31. január 1974 4 0 1999
27. 3. 1999
  Rumunsko
0:0
199. Slovák Samuel 17. október 1975 20 0 1996–2007
22. 9. 1996
  Malta
6:0
200. Sninský Dušan 7. júl 1977 8 0 2003–2005
21. 8. 2003
  Kolumbia
0:0
201. Soboňa Miloš 25. november 1975 3 0 1995–1997
16. 8. 1995
  Azerbajdžan
1:0
202. Solár Ján 7. júl 1964 3 0 1994–1995
4. 2. 1994
  Egypt
0:1
203. Sovič Miroslav 9. marec 1970 12 1 1997–1998
11. 3. 1997
  Bulharsko
1:0
204. Stoch Miroslav 19. október 1989 60 6 2009–2019
10. 2. 2009
  Ukrajina
2:3
účastník MS 2010 a ME 2016
205. Strelec Dávid 4. apríl 2001 8 1 2021
24. 3. 2021
  Cyprus
0:0
206. Stúpala Tomáš 5. máj 1966 14 0 1994–1995
2. 2. 1994
  SAE
1:0
207. Suchý Anton 1. január 1972 2 0 1999
17. 11. 1999
  Peru
1:2
208. Susko Kamil 6. november 1974 15 0 1999–2000
3. 3. 1999
  Bulharsko
0:2
brankár č. 6
209. Suslov Tomáš 7. jún 2002 7 0 2020–2021
18. 11. 2020
  Česko
0:2
účastník ME 2020
210. Sylvestr Jakub 2. február 1989 6 0 2010–2014
3. 9. 2010
  Macedónsko
1:0
211. Szabó Otto 1. marec 1981 3 0 2007
13. 10. 2007
  San Maríno
7:0
212. Šafranko Pavol 16. november 1994 8 0 2019–2020
21. 3. 2019
  Maďarsko
2:0
213. Šatka Ľubomír 2. december 1995 22 0 2018–2021
25. 3. 2018
  Thajsko
3:2
účastník ME 2020
214. Šebo Filip 24. február 1984 15 7 2006–2011
15. 8. 2006
  Malta
3:0
      3 góly pri debute
215. Šesták Stanislav 16. december 1982 66 13 2004–2016
18. 8. 2004
  Luxembursko
3:1
účastník MS 2010 a ME 2016
216. Šimon Július 19. júl 1965 23 6 1995–1997
22. 2. 1995
  Brazília
0:5
217. Šinglár Peter 24. júl 1979 5 0 2006–2007
15. 11. 2006
  Bulharsko
3:1
218. Škriniar Milan 11. február 1995 48 3 2016–2021
27. 5. 2016
  Gruzínsko
3:1
účastník ME 2016 a ME 2020
219. Škrtel Martin 15. december 1984 104 6 2004–2019
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
účastník MS 2010 a ME 2016
220. Šmelko Ondrej 21. september 1967 7 1 1999–2001
17. 11. 1999
  Peru
1:2
221. Šoltis Anton 5. február 1976 3 0 2001–2002
7. 10. 2001
  Macedónsko
5:0
222. Špilár Marek 11. február 19757. september 2013 30 0 1997–2002
2. 2. 1997
  Bolívia
1:0
223. Štefánik Samuel 16. november 1991 2 0 2013–2014
14. 8. 2013
  Rumunsko
1:1
224. Štetina Lukáš 28. júl 1991 4 1 2013–2020
19. 11. 2013
  Gibraltár
0:0
225. Štrba Zdeno 9. jún 1976 26 0 2003–2010
13. 2. 2003
  Cyprus
3:1
účastník MS 2010
226. Štyvar Peter 13. august 1980 2 0 2009
10. 2. 2009
  Ukrajina
2:3
227. Šuchančok Marián 13. júl 1971 9 0 1999–2001
27. 3. 1999
  Rumunsko
0:0
228. Šulla Michal 15. júl 1991 2 0 2018
25. 3. 2018
  Thajsko
3:2
brankár č. 24
229. Švento Dušan 1. august 1985 47 1 2006–2016
15. 8. 2006
  Malta
3:0
účastník ME 2016
230. Talda Ľubomír 13. jún 1975 2 0 2002
6. 2. 2002
  Irán
3:2
231. Tesák Lukáš 8. marec 1985 4 0 2015–2016
5. 9. 2015
  Španielsko
0:2
232. Timko Jaroslav 28. september 1965 18 7 1994–1997
2. 2. 1994
  SAE
1:0
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (3/0)
233. Timko Milan 28. november 1972 29 1 1997–2002
6. 8. 1997
  Švajčiarsko
1:0
234. Tittel Dušan 27. december 1966 44 7 1994–1998
30. 3. 1994
  Malta
2:1
reprezentoval aj   Česko-Slovensko (11/0)
235. Tomaschek Róbert 25. august 1972 50 4 1994–2001
2. 2. 1994
  SAE
1:0
236. Tóth Dušan 8. február 1971 5 0 1996–1997
27. 3. 1996
  Bielorusko
4:0
237. Trabalík Ivan 8. október 1974 1 0 2004
30. 11. 2004
  Maďarsko
1:0
brankár č. 10
238. Ujlaky Marek 26. marec 1974 40 2 1995–2001
22. 2. 1995
  Brazília
0:5
239. Urban Rudolf 1. marec 1980 6 0 2003–2004
21. 8. 2003
  Kolumbia
0:0
240. Valachovič Jozef 12. júl 1975 33 1 1999–2009
19. 5. 1999
  Bulharsko
2:0
241. Valjent Martin 11. december 1995 9 0 2018–2021
4. 6. 2018
  Maroko
1:2
účastník ME 2020
242. Varga Stanislav 8. október 1972 54 2 1997–2006
5. 2. 1997
  Kostarika
2:2
243. Vaščák Blažej 21. november 1983 4 0 2007–2008
13. 10. 2007
  San Maríno
7:0
244. Vavrík Pavol 23. september 1978 2 0 2002
29. 4. 2002
  Japonsko
0:1
245. Vavro Denis 10. apríl 1996 10 0 2019–2021
21. 3. 2019
  Maďarsko
2:0
účastník ME 2020
246. Vencel Alexander ml. 2. marec 1967 19 0 1994–1998
2. 2. 1994
  SAE
1:0
brankár č. 1, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (2/0)
247. Vidumský Viliam 15. december 1965 1 0 1994
6. 2. 1994
  Maroko
1:2
248. Vittek Róbert 1. apríl 1982 82 23 2001–2016
29. 5. 2001
  Nemecko
0:2
účastník MS 2010
249. Vrťo Dušan 29. október 1965 2 0 1994
29. 5. 1994
  Rusko
1:2
250. Weiss Vladimír st. 22. september 1964 12 1 1994–1995
2. 2. 1994
  SAE
1:0
  prvý gól Slovenska, reprezentoval aj   Česko-Slovensko (19/1)
251. Weiss Vladimír ml. 30. november 1989 74 7 2009–2021
12. 8. 2009
  Island
1:1
účastník MS 2010 a ME 2016 a ME 2020
252. Zabavník Radoslav 16. september 1980 58 1 2003–2012
30. 4. 2003
  Grécko
2:2
účastník MS 2010
253. Zátek Tibor 14. jún 1971 14 0 1997–2000
6. 8. 1997
  Švajčiarsko
1:0
254. Zeman Marián 7. júl 1974 27 2 1994–2003
16. 8. 1994
  Malta
1:1
255. Zreľák Adam 5. máj 1994 5 2 2013–2020
19. 11. 2013
  Gibraltár
0:0
256. Zvara Vladislav 11. december 1971 29 0 1994–2000
2. 2. 1994
  SAE
1:0
257. Žofčák Igor 10. apríl 1983 14 0 2004–2011
9. 7. 2004
  Japonsko
1:3
  • Silne zvýraznení sú hráči ktorí už ukončili hráčsku alebo reprezentačnú kariéru alebo už za reprezentáciu nehrajú
  • Poznámka: Brankári sú zoradený podľa debutu v reprezentácií

Pozri ajUpraviť