Zoznam telefónov HTC

zoznamový článok projektov Wikimedia

HTC je originálny pôvodný výrobca telefónov a PDA pre systém Android, Windows Phone. Predajcovia, ktorí predávajú výrobky HTC pod vlastnou značkou: Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, i-mate, Krome, Palm, Sharp Corporation, a UTStarcom. HTC tiež vyrába ultra-mobile PCs a smartfón Nexus One, konštruovaný a vyrábaný pod značkou Google.

7 séria (Windows Phone)Upraviť

HTC krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát dotykové/
Dualtouch
sieť obrázok
HTC Mozart HTC 7 Mozart 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.7" SLCD 130g 1300mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM  
HTC Schubert HTC HD7 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 4.3" SLCD 162g 1230mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM  
- HTC 7 Pro 2011-01 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.6" SLCD 185g 1500mAh áno áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Spark HTC 7 Trophy 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.8" SLCD 140g 1300mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM  
HTC Mondrian HTC 7 Surround 2010-09 Windows Phone 7 Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 576MB 3.8" SLCD 165g 1230mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM  

A séria (Android telefóny)Upraviť

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém Sense UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát dotykové/
Dualtouch
sieť obrázok
HTC Dream A71XX 2008-10 Android 1.0/1.5/1.6 nie Qualcomm MSM7201A 528 MHz 256MB, 192MB 3.2" HVGA 158g 1150 mAh áno áno áno 3.2MP dual GSM  
HTC Magic A61XX, MyTouch 3G 2009-02 Android 1.5/1.6/2.1 nie* Qualcomm MSM7200A (32A)/MSM7201A (32B) 528 MHz 512MB, 288MB (32A)/192MB (32B) 3.2" HVGA 118.5g 1340 mAh nie áno áno 3.2MP dual GSM  
HTC Hero A62XX 2009-07 Android 1.5/2.1 áno Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" HVGA 135g 1350 mAh nie áno áno 5MP dual GSM
HTC Hero[1] Droid Eris 2009-11 Android 1.5/2.1 áno Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" HVGA 120g 1300 mAh nie áno áno 4.9MP dual CDMA
HTC Click A3232, Tattoo 2009-10[2] Android 1.6 áno Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 113g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP dual GSM
HTC Desire A8181, Desire[3] 2010-04[4] Android 2.2 áno Qualcomm QSD8250 1000 MHz 512MB, 576MB 3.7" WVGA 135g 1400 mAh nie áno áno 4.9MP dual GSM  
HTC Glacier myTouch 4G, myTouch HD[5][6] 2010-11 Android 2.2 áno** Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1000 Mhz 4GB, 768MB 3.8" S-LCD WVGA 153g 1400 mAh nie áno áno zadný: 5MP; predný:<2MP dotykové GSM
HTC Legend A6363 2010-04[7] Android 2.1/2.2 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 126g 1300 mAh nie áno áno 4.9MP dual GSM  
HTC Incredible Droid Incredible 2010-04 Android 2.1/2.2 áno Qualcomm QSD8650 1000 MHz 512MB + 7.5GB, 512MB 3.7" WVGA 130g 1300 mAh nie áno áno 8MP dotykové (unlimited) CDMA
HTC Espresso MyTouch 3G Slide 2010-06 Android 2.1 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 512MB 3.4" HVGA 164.4g 1300 mAh áno áno áno 5MP dual GSM  
HTC Supersonic A9292, Evo 4G 2010-06 Android 2.1/2.2 áno Qualcomm QSD8650 1000 MHz 1GB, 512MB 4.3" WVGA 170g 1500 mAh áno (virtuálna) áno áno zadný: 8MP, predný: 1.3MP dotykové (unlimited) CDMA  
HTC Buzz A3333, Wildfire 2010-06 Android 2.2[8] áno Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 384MB 3.2" QVGA 118g 1300 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Liberty[9] A6366, Aria 2010-06 Android 2.1*** áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 115g 1200 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Ace Desire HD 2010-09 Android 2.2 áno Qualcomm QSD8255 1000 MHz 1.5GB, 768MB 4.3" WVGA 164g 1230 mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM
HTC Desire Z Desire Z 2010-09 Android 2.2 áno Qualcomm MSM7230 800 MHz 1.5GB, 512MB 3.7" WVGA 180g 1300 mAh áno áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Gratia A6380, Gratia 2010-11 Android 2.2 áno Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 384MB 3.2" HVGA 115g 1200 mAh nie áno áno 5MP dotykové GSM
HTC Stallion Inspire 2010-12 Android 2.2 áno Qualcomm QSD8255 1000 MHz 4GB, 768MB 4.3" WVGA 164g 1500 mAh nie áno áno 8MP dotykové GSM
HTC Mecha[10] ADR6400, ThunderBolt[11] 2011-01 Android 2.2 áno Qualcomm MSM8655 Snapdragon 1000 Mhz 8GB, 768MB 4.3" WVGA ~164g 1400mAH nie áno áno zadný: 8MP, predný: 1.3MP dotykové CDMA

* Niektoré telefóny 32A HTC Sapphire (ako napr. Rogers HTC Magic v Kanade) boli upgradované na Sense UI a neskôr na Android 2.1[12]

** HTC Glacier expedovaný s vynovenou verziou myTouch Sense UI.[13]

BREW telefónyUpraviť

HTC krycie meno HTC názov uvedenie Operačný systém Sense UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Rome Smart 2009-03 BREW áno Qualcomm 300 MHz 256MB, 256MB 2.8" QVGA 108g 1100 mAh nie nie nie 3.1 MP

Ďalším telefónom uvedeným na trh nedávno firmou AT&T pod značkou HTC FREESTYLE.

S séria (Windows Mobile)Upraviť

HTC krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria Keypad klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Canary _ 2002-10 SmartPhone 2002 TI OMAP710 133 MHz 24MB, 16MB 2.2" QCIF 120g 1000 mAh áno nie nie nie Detachable 0.3MP
HTC Tanager _ 2003-04 SmartPhone 2002 TI OMAP5910 120 MHz 32MB, 16MB 2.2" QCIF 127g 1000 mAh áno nie nie nie Detachable 0.3MP
HTC Voyager _ 2004-01 Windows Mobile 2003 TI OMAP710 133 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 130g 1100 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Typhoon SPV C500 2004-08 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 103g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP  
HTC Feeler _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 102g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Sonata _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 102g 1050 mAh áno nie nie nie nie
HTC Amadeus _ 2004-12 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 200 MHz 64MB, 32MB 2.2" QCIF 107g 1050 mAh áno nie nie nie 0.3MP
HTC Hurricane _ 2005-07 Windows Mobile 2003SE TI OMAP750 200 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 107g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Tornado _ 2005-10 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 106g 1150 mAh áno nie áno nie 1.3MP
HTC Faraday _ 2005-11 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 105g 1100 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Douton _ 2005-12 Windows Mobile 2003SE TI OMAP730 220 MHz 64MB, 64MB 2.2" QVGA 107g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Startrek S410, S411 2006-05 Windows Mobile 5 TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 99g 750 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Breeze S350, MTeoR 2006-07 Windows Mobile 5 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 115g 1200 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Oxygen S310 2006-09 Windows Mobile 5 TI OMAP850 201 MHz 64MB, 64MB 2.0" QCIF 105g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Monet S320 2006-10 Windows Mobile 5 TI OMAP750 201 MHz 128MB, 64MB 2.2" QVGA 140g 1150 mAh áno nie nie nie 1.3MP
HTC Excalibur S620, S621 2006-10 Windows Mobile 5 (S620)/6 (S621) TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 130g 960 mAh nie áno áno nie 1.3MP  
HTC Vox S710, S711 2007-04 Windows Mobile 6 TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 140g 1050 mAh áno áno áno nie 2.0MP  
HTC Libra S720 2007-06 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7500 400 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 133g 1050 mAh áno áno nie nie 2.0MP
HTC Cavalier S630, S631 2007-07 Windows Mobile 6 Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.4" QVGA 120g 1050 mAh nie áno áno nie 2.0MP
HTC Iris S640 2007-11 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7500 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 112g 1200 mAh nie áno áno nie 2.0MP
HTC Phoebus _ 2007-11 Windows Mobile 6 TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 150g 920 mAh áno nie áno nie 2.0MP
HTC Wings S730 2007-12 Windows Mobile 6 Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 64MB 2.4" QVGA 150g 1050 mAh áno áno áno nie 2.0MP  
HTC Rose S740 2008-09 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7225, 528 MHz 256MB, 256MB 2.4" QVGA 140g 1000 mAh áno áno áno áno 3.2MP
HTC Converse _ 2008-03 Windows Mobile 6.1 TI OMAPV1030 260 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 150g 1100 mAh áno nie áno nie 2.0MP
HTC Willow S510, S511, Snap 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7625 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 120g 1500 mAh nie áno áno áno 2.0MP
HTC Maple S521, S522, Snap 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7225 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 120g 1500 mAh nie áno áno áno 2.0MP
HTC Cedar Ozone 2009-06 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7625 528 MHz 256MB, 192MB 2.4" QVGA 115g 1500 mAh nie áno áno áno 1.9MP

T séria (Windows Mobile dotykové)Upraviť

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém HTC UI mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria Klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Raphael T727X, Touch Pro 2008-07 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 2.8" VGA 165g 1340 mAh áno áno áno 3.2MP  
HTC Opal T222X, Touch Viva 2008-10 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 110g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Jade T323X, Touch 3G 2008-10 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D Qualcomm MSM7225 528 MHz 256MB, 192MB 2.8" QVGA 96g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Herman T727X, Touch Pro 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7200A/MSM7501A 528 MHz 512MB, 192/288MB 2.8" VGA 150g 1340 mAh áno áno áno 3.1MP
HTC Blackstone T828X, Touch HD 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.8" WVGA 146g 1350 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Quartz T829X, Max 4G 2008-11 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm ESM7206A 528 MHz 256MB, 288MB 3.8" WVGA 151g 1500 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Iolite T424X, Touch Cruise 2009-01 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 2D Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 103g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP
HTC Topaz T5353, Touch Diamond2 2009-04 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" WVGA 117.5g 1100 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Rhodium T737X, Touch Pro2 2009-05 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7200A 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 179g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Tungsten T738X, Touch Pro2 2009-08 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 188g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Citrine Pure 2009-08 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.2" WVGA 117.5g 1100 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Barium T7377, Tilt 2 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7201A 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 178g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP
HTC Leo T8585, HD2 2009-10 Windows Mobile 6.5 HTC Sense Qualcomm QSD8250 1024 MHz 512MB, 448MB 4.3" WVGA 157g 1230 mAh nie áno áno 5.0MP
HTC Mega T3333, Touch2 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 2D 2.0 Qualcomm MSM7225 528 MHz 512MB, 256MB 2.8" QVGA 110g 1100 mAh nie áno áno 3.2MP  
HTC Whitestone Imagio 2009-10 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0/HTC Sense Qualcomm MSM7600 528 MHz 512MB, 288MB 3.6" WVGA 150g 1500 mAh nie áno áno 4.9MP
HTC Qilin T8388 2009-12 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 TI OMAP3430 600 MHz 512MB, 384MB 3.6" WVGA 145g 1500 mAh nie áno áno 4.9MP
HTC Tachi T5399 2009-12 Windows Mobile 6.5 TouchFLO 3D 2.0 Qualcomm MSM7501A 528 MHz 512MB, 288MB 2.8" VGA 162g 1350 mAh nie áno áno 3.1MP
HTC Photon T555X, HD Mini 2010-04 Windows Mobile 6.5.3 HTC Sense Qualcomm MSM7227 600 MHz 512MB, 256MB 3.2" HVGA 1300 mAh nie áno áno 4.9MP

P séra (PDA telefóny)Upraviť

HTC Krycie meno HTC názov Uvedenie Operačný systém HTC UI Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Wallaby _ 2002-04 Pocket PC 2002 nie Intel StrongARM 206 MHz 32MB, 32MB 3.5" QVGA 201g 1500 mAh nie nie nie nie
HTC Falcon _ 2003-11 Windows Mobile 2003 nie Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 176g 1500 mAh nie nie nie nie
HTC Himalaya _ 2004-01 Windows Mobile 2003 nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 185g 1200 mAh nie nie nie 0.3MP  
HTC Blueangel 9090 2004-10 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 96MB, 128MB 3.5" QVGA 210g 1490 mAh áno áno nie 0.3MP  
HTC Harrier _ 2004-11 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 208g 1490 mAh áno nie nie 0.3MP
HTC Magician _ 2004-12 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 155g 1200 mAh nie nie nie 1.2MP  
HTC Alpine _ 2005-05 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA272 520 MHz 128MB, 128MB 3.5" QVGA 190g 1300 mAh nie áno nie 1.2MP
HTC Gemini _ 2005-05 Windows Mobile 2003SE nie Intel PXA263 400 MHz 64MB, 128MB 3.5" QVGA 212g 1490 mAh áno áno nie 0.3MP
HTC Apache _ 2005-10 Windows Mobile 5 nie Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 186g 1350 mAh áno áno nie 1.3MP  
HTC Galaxy _ 2005-12 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 126g 1100 mAh nie áno áno nie
HTC Wizard P4300 2006-01 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1250 mAh áno áno nie 1.3MP  
HTC Prophet _ 2006-02 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 148g 1200 mAh nie áno nie 2.0MP  
HTC Charmer _ 2006-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 195 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1200 mAh nie nie nie 1.3MP
HTC Hermes P4500, TyTN 2006-06 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 176g 1350 mAh áno áno nie 2.0MP  
HTC Trinity P3600, P3600i 2006-09 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1500 mAh nie áno áno 2.1MP  
HTC Artemis P3300, P3301 2006-10 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 130g 1250 mAh nie áno áno 2.0MP
HTC Herald P4350 2006-12 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1130 mAh áno áno nie 2.0MP
HTC Census P6000 2007-01 Windows Mobile 5 nie Marvell PXA270 416 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 350g 3000 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Love P3340, P3350 2007-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 127g 1200 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Gene P3400, P3400i 2007-03 Windows Mobile 5 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 126g 1250 mAh nie nie nie 2.0MP
HTC Panda P6300 2007-05 Windows Mobile 5 nie Samsung SC32442 400 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 200g 1500 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Atlas P4351 2007-05 Windows Mobile 6 nie TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 168g 1130 mAh áno áno nie 2.0MP  
HTC Elf P3450, Touch 2007-06 Windows Mobile 6 TouchFLO TI OMAP850 201 MHz 128MB, 64MB 2.6" QVGA 112g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP  
HTC Titan P4000 2007-06 Windows Mobile 5/6 nie Qualcomm MSM7500 400 MHz 256MB, 64MB 2.8" QVGA 150g 1500 mAh áno áno áno 2.0MP  
HTC Vogue P3050, Touch 2007-07 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7500 400 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 112g 1100 mAh nie áno áno 2.0MP  
HTC Wave P3000 2007-08 Windows Mobile 6 nie Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 130g 1250 mAh nie nie nie 2.0MP
HTC Kaiser P4550, TyTN II 2007-09 Windows Mobile 6 HTC Home Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 190g 1350 mAh áno áno áno 3.0MP  
HTC Nike P5500, P5520, Touch Dual 2007-10 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 120g 1120 mAh Keypad nie nie 2.0MP  
HTC Elfin P3452, Touch 2007-11 Windows Mobile 6 TouchFLO TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 112g 1100 mAh nie áno nie 2.0MP
HTC Sedna P6500 2007-11 Windows Mobile 6 HTC Home Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 3.5" QVGA 220g 1500 mAh nie áno áno 3.0MP
HTC Polaris P3650, P3651, Touch Cruise 2008-01 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 130g 1350 mAh nie áno áno 3.0MP
HTC Neon P5510, P5530, Touch Dual 2008-01 Windows Mobile 6 TouchFLO Qualcomm MSM7200 400 MHz 256MB, 128MB 2.6" QVGA 120g 1120 mAh Keypad áno nie 2.0MP  
HTC Pharos P3470 2008-02 Windows Mobile 6.1 HTC Home TI OMAP850 201 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 122g 1100 mAh nie nie áno 2.0MP
HTC Diamond P3490, P3700, P3701, Touch Diamond 2008-05 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A/MSM7500A 528 MHz 256MB, 192MB 2.8" VGA 110g 900 mAh nie áno áno 3.2MP  
HTC Fuwa P3100 2008-06 Windows Mobile 6.1 TouchFLO Samsung SC32442 500 MHz 256MB, 128MB 2.8" QVGA 137g nie nie áno 1.9MP
HTC Victor P3051, P3702, Touch Diamond 2008-06 Windows Mobile 6.1 TouchFLO 3D Qualcomm MSM7201A/MSM7501A 528 MHz 256MB, 192-288MB 2.8" VGA 110g 900 mAh nie áno áno 3.2MP

X séria (mobilný počítač)Upraviť

HTC Krycie meno HTC názov uvedenie Operačný systém Mikroprocesor pamäť (ROM, RAM) displej hmotnosť batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Universal _ 2005-09 Windows Mobile 5 Intel PXA270 520 MHz 128MB, 64MB 3.6" VGA 285g 1620 mAh áno áno nie 1.3MP  
HTC Athena X7500, X7501, X7510, Advantage 2007-03 Windows Mobile 5 (X7500)/6 (X7501)/6.1 (X7510) Marvell PXA270 624 MHz 256MB, 128MB 5" VGA 360g 2100 mAh Detachable áno áno 3.0MP, 0.3MP  
HTC Clio X9500, Shift 2007-10 Windows Vista Business, SnapVUE Intel A110 800 MHz 128MB, 1GB+64MB 7" WVGA 800g 2700 mAh áno áno áno 3.0MP

Kontraktované zariadeniaUpraviť

Tieto zariadenia sú vyrábané na základe zmluvy pre iného zákazníka a nepredávajú sa pod značkou HTC.

HTC krycie meno Brandovaný uvedenie Operačný systém Mikroprocesor Pamäť (ROM, RAM) Displej Hmotnosť Batéria klávesnica Wi-Fi GPS Fotoaparát obrázok
HTC Rosella Compaq iPAQ H38xx 2002-02 Pocket PC 2002 Premium Intel SA-1110 206 MHz 32MB, 64MB 3.8" QVGA 190g 1400 mAh nie nie nie nie
HTC Kiwi HP iPAQ H19xx 2002-12 Pocket PC 2002 Professional / Windows Mobile 2003 Intel PXA250 200 MHz / Samsung S3C2410 203/266 MHz 16/32MB, 64MB 3.5" QVGA 124g 900 mAh nie nie nie nie
HTC Great Wall HP iPAQ H221x 2003-06 Windows Mobile 2003 Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 144.2g 900 mAh nie nie nie nie  
HTC Dextrous HP iPAQ H435x 2003-10 Windows Mobile 2003 Intel PXA255 400 MHz 32MB, 64MB 3.5" QVGA 165g 1560 mAh áno áno nie nie
HTC Roadster HP iPAQ hx470x 2004-07 Windows Mobile 2003SE Intel PXA270 624 MHz 128MB, 64MB 4" VGA 186.7g 1800 mAh nie áno nie nie  
HTC Bali Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 7xx 2004-09 Windows Mobile 2003SE Intel PXA272 416/520 MHz 64MB, 64/128MB 3.5" QVGA 175g 1640 mAh nie áno nie 1.3MP
HTC Beetles HP iPAQ hw651x 2005-10 Windows Mobile 2003SE Intel PXA272 312 MHz 64MB, 64MB 3" 240×240 165g 1200 mAh áno nie áno nie
HTC Sable HP iPAQ hw69xx 2006-04 Windows Mobile 5 Intel PXA270 416 MHz 128MB, 64MB 3" 240×240 179g 1200 mAh áno áno áno 1.3MP
HTC Eden Fujitsu-Siemens Pocket LOOX N100 2006-08 Windows CE 5.0 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.8" QVGA 110g 1150 mAh nie nie áno nie
HTC Cheetah Palm Treo 750, 750v 2006-09 Windows Mobile 5 Samsung SC32442 300 MHz 128MB, 64MB 2.6" 240×240 154g 1200 mAh áno nie nie 1.3MP  
HTC Panther Palm Treo Pro 2008-09 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7201 400 MHz / MSM7501 528 MHz 256/512MB, 128MB 2.5" 320×320 133g 1500 mAh áno áno áno 1.3MP  
HTC Kovsky Sony Ericsson Xperia X1 2008-10 Windows Mobile 6.1 Qualcomm MSM7200A 528 MHz, ARM9 256 MHz 512MB, 256MB 3" WVGA 158g 1500 mAh áno áno áno 3.2MP, 0.3MP  
HTC Passion Google Nexus One 2010-01 Android 2.1/2.2 Qualcomm QSD8250 1000 MHz 512MB, 512MB 3.7" WVGA 130g 1400 mAh nie áno áno 4.9MP

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť