Ingola, vlastným menom Ingrid Vranovičová, (* 1. máj 1973, Bratislava) je slovenská speváčka.

Ingola
Základné informácie
Rodné meno Ingrid Vranovičová
Narodenie 1. máj 1973 (49 rokov)
Bratislava, Slovensko
Pôsobenie speváčka
Žáner pop

Absolvovala strednú ekonomickú školu v Bratislave. V roku 1994 vystúpila ako vokalistka na súťaži Eurovision Song Contest so skupinou Tublatanka s piesňou „Nekonečná pieseň“[1].

DiskografiaUpraviť

  • 1995: Set me free
  • 1997: Svet patrí bláznom
  • 1999: Máš, čo si chcel
  • 2001: Som Tvoj anjel
  • 2002: Reč dvoch tiel
  • 2004: Popíš ma

ReferencieUpraviť