Joan Cornellà

Joan Cornellà Vázquez (* 11. január 1981, Barcelona, Španielsko) je španielsky autor komiksov a ilustrátor známy svojim surealistickým štýlom, čiernym humorom a originálnym umeleckým prevedením.

Joan Cornellà
španielsky ilustrátor
Joan Cornellà
Rod. menoJoan Cornellà Vázquez
Narodenie11. január 1981 (40 rokov)
Barcelona, Španielsko
Národnosťšpanielska
Odkazy
Webstránkajoancornella.net
CommonsSpolupracuj na Commons Joan Cornellà

BibliografiaUpraviť

Rok Názov Vydavateľstvo
2010 Abulio Glénat Editions
2012 Fracasa Mejor
2013 Mox Nox Bang Ediciones
2014 New mYnd Aristas Martínez Ediciones
2015 Zonzo
2016 Sot

Externé odkazyUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Joan Cornellà na anglickej Wikipédii.