Mark Brain

Mark Brain (* 30. január 1978 Paderborn, Nemecko) je DJ a taktiež producent elektronickej hudby (House, Electro, Progressive).

Jeho prvé single vydal spolu s Voltaxxom vo vydavateľstve Alphabet City.

Mark je taktiež známy pod menom Brain Inc., pod ktorým spolu s Voltaxxom vydali celú ich produkciu vo vydavateľstve Schallpark Recordings. Od roku 2002 je Mark zodpovedný za všetky technické testy pre nemecký časopis "Discret", zameraný na nočný život a gastronómiu. Testuje teda úplne nové zariadenia pre DJ-ov, o ktorých píše články do tohto časopisu.

Mark Brain je taktiež známy z televízie či z rádia. Päť rokov hral v rádiách Bfbs Radio 1, Sunshine Live a Radio Eins Live v Nemecku a bol hosťom v televíznom programe Ralfa Zacherla (ProSieben) „Zacherl! Einfach kochen", kde varia nemecké hviezdy. Mark sa v roku 2005, v oficiálnom hlasovaní svetoznámeho časopisu DJ Mag, umiestnil na 175. mieste DJ-ov z celého sveta.

DiskografiaUpraviť

SingleUpraviť

  • 2009 - Mark Brain - Datacity (Turning Wheel)
  • 2004 - Brain Inc. - The Orange Theme (Schallpark)
  • 2003 - Mark Brain - Ease the pressure / Los Ninos del parque (Alphabet City)
  • 2003 - Brain Inc. - Running Man (Schallpark)
  • 2002 - Mark Brain - Radical (Alphabet City)
  • 2001 - Mark Brain - Stonehenge (Alphabet City)
  • 2000 - Mark Brain & Tom Mayah - Basepower (4 the music)
  • 2000 - Mark Brain & Tom Mayah - Step Tech
  • 2000 - Mark Brain & Tom Mayah - Union Crowd Theme

RemixyUpraviť

  • 2010 - Mr.Root vs Victor Simonelli ft. Sunset People - Dreaming ain't enough (Mark Brain & Meirich TechHouse RMX)
  • 2009 - Trilogy Project vs Angelstar - Last Night (Mark Brain & Meirich Woosh Dub)
  • 2001 - Powell - I am ready (Mark Brain Remixy)
  • 2001 - Badlands - Let them know (Mark Brain & Tom Mayah Remixy)
  • 2000 - The Groove Town Gang - Ain´t no mountain high enough (Mark Brain & Tom Mayah Clubbin' Remixy)

Webové stránkyUpraviť