Special Beatz

Patrik Kosa, známy najmä pod umeleckým menom Special Beatz je slovenský hip-hopový producent. Takisto pôsobí aj ako DJ.

Special Beatz
Základné informácie
Rodné meno Patrik Kosa
Umelecké mená Special Beatz, Special Beats
Narodenie 5. apríl 1995 (26 rokov)
Bydlisko Bratislava, Slovensko
Pôsobenie producent, DJ
Žáner Rap, R&B
Roky pôsob. 2013 – súčasnosť
Webstránka [1]

HistóriaUpraviť

Prvýkrát výraznejšie zaujal v roku 2013, keď produkoval skladbu "Chem ťa tu" pre skupinu H16.

DiskografiaUpraviť

  • 2018: "Barter"
  • 2020: "No cap"

VideoklipyUpraviť

  • 2015: "Pár viet" (ft. Pil C, Jofre)
  • 2018: "Mesto" (ft. Kali, Separ)
  • 2018: "Special" (ft. Sergei Barracuda, Fobia Kid)
  • 2020: "Embargo" (ft. Nik Tendo, Yzomandias)
  • 2020: "MONEY2" (ft. Pil C, Separ)

Zoznam skladieb, ktoré produkoval Special BeatzUpraviť

2014Upraviť

06. "Biely popol"

2015Upraviť

08. "Idem C (ft. Pil C)"
09. "Chlap vs chlapec"
01. "Ve dne, v noci"
04. "Všechno sám"
05. "Generace X"
08. "Jak jinak"
13. "Zen (ft. Vladimir 518)"
07. "Ja vs celý svet (ft. Pil C)"

2016Upraviť

01. "Nejsou rádi"
02. "Nasávat ten vibe (ft. Ego)"
03. "Vodskok"
06. "Kdo si ty"
10. "Hladovej (ft. Separ, Marpo)"
11. "Prázdnej sex"
13. "Moje práce"
01. "Intro"
03. "Peepshow"
04. "Deň za dňom (ft. Laris Diam)"
09. "V tom meste"
11. "Diablo (ft. Fobia Kid)"
13. "Vidím jak ich jebe (ft. Separ)"
14. "Taxikár"
15. "Die Hard"
07. "Gádže nemíňajú lóve"
16. "Kandino Patkani (ft. Sergei Barracuda)"

2017Upraviť

01. "Status"
03. "365 (ft. Strapo)"
09. "Sám doma"
12. "21G (ft. Strapo)"
  • Paulie Garand - Nirvana
06. "Colosseum"
  • Pil C - V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac
01. "Outro"
02. "Silent Hill (ft. Calin)"
04. "7 hodín ráno"
05. "Čo s tým (ft. Idea, VR)"
07. "Peroxid 2"
08. "Princezny a zámky (ft. Fobia Kid)"
11. "Apatia"

2018Upraviť

  • DMS - Prepáčte
13. "Lepšia pesnička"
04. "Žiariš"
03. "Tak ti treba"
04. "Mávali lóvami"
10. "Ja poviem (ft. Čis T, Patrik Rivier)"
13. "Poschod13."
14. "Sebaklam (ft. Nerieš)"

2019Upraviť

01. "SÓS"
05. "NPRBLM (ft. Yzomandias)"
04. "Štafeta"
07. "Nevadí"
10. "Laskavost (ft. Pil C)"
08. "Instagram"
10. "Pocity (ft. Sima)"
  • Pastor - Trapsport
05. "Berem flašky (ft. Sergei Barracuda)"
02. "Povedz dosť (ft. Ektor)" (co-prod.: Abe Beats)
05. "Remington 11"
06. "Všetko, čo ma trápi (ft. Annet X)"
07. "Peroxid 3"
12. "Jon Snow"
13. "RBMK (ft. Viktor Sheen)"
14. "Tony Stark"

2020Upraviť

11. "Chief Rocka (ft. Gleb. HahaCrew, Rytmo)"
07. "2+1"
10. "Stát hrdě"
03. "Surf" (co-prod.: Grimaso)
04. "Čo sa dá"
16. "Ahoj ahoj čo ty"

ReferencieUpraviť