Zoznam častí seriálu Doctor Who

zoznamový článok projektov Wikimedia

Toto je zoznam častí britského sci-fi seriálu Doctor Who (slov. Pán času). Seriál sa vysielal v rokoch 19631989. V roku 2005 bol seriál vrátený na televízne obrazovky a vysiela sa doteraz. Počas pôvodného vysielania (19631989) boli jednotlivé série príbehovo rozdelené do tzv. seriálov (angl. serials), pričom každý seriál sa skladal vo väčšine z viacerých epizód. Od roku 2005, kedy sa začal Doctor Who opäť vysielať producenti opustili princíp seriálov a každá epizóda má svoj vlastný príbeh, prípadne príbeh je rozdelený na dve alebo tri epizódy.

14. júla 2015 BBC potvrdila výrobu desiatej série s 12 časťami a vianočným špeciálom.[1] V januári 2016 Steven Moffat vyhlásil, že po 10. sérii končí ako showrunner. Chris Chibnall, ktorý napísal epizódy "42", "The Hungry Earth / Cold Blood", "Dinosaurs on a Spaceship" a "The Power of Three" nahradíl Moffata a nastúpil ako showrunner od 11. série, ktorá sa vysielala od 7. októbra do 9. decembra 2018.

Prehľad sériíUpraviť

Série
Séria Časti Premiéra série Finále série Doktor
Pôvodný seriál (1963-89)
1 42 23. november 1963 12. september 1964 Prvý Doktor
2 39 31. október 1964 24. júl 1965
3 45 11. september 1965 16. júl 1966
4 43 10. september 1966 1. júl 1967 Prvý/Druhý Doktor
5 40 2. september 1967 1. jún 1968 Druhý Doktor
6 44 10. august 1968 21. jún 1969
7 25 3. január 1970 20. jún 1970 Tretí Doktor
8 25 2. január 1971 19. jún 1971
9 26 1. január 1972 24. jún 1972
10 26 30. december 1972 23. jún 1973
11 26 15. december 1973 8. jún 1974
12 20 28. december 1974 10. máj 1975 Štvrtý Doktor
13 26 30. august 1975 6. marec 1976
14 26 4. september 1976 2. apríl 1977
15 26 3. september 1977 11. marec 1988
16 26 2. september 1978 24. február 1979
17 20 1. september 1979 12. január 1980
18 28 30. august 1980 21. marec 1981
19 26 4. január 1982 30. marec 1982 Piaty Doktor
20 22 3. január 1983 16. marec 1983
21 24 5. január 1984 30. marec 1984 Piaty/Šiesty Doktor
22 13 5. január 1985 30. marec 1985 Šiesty Doktor
23 14 6. september 1986 6. december 1986
24 14 7. september 1987 7. december 1987 Siedmy Doktor
25 14 5. október 1988 4. január 1989
26 14 6. september 1989 6. december 1989
Nový seriál (2005-dodnes)
1 13 26. marec 2005 18. jún 2005 Deviaty Doktor
2 13 15. apríl 2006 8. júl 2006 Desiaty Doktor
3 13 31. marec 2007 30. jún 2007
4 13 5. apríl 2008 5. júl 2008
5 13 3. apríl 2010 26. jún 2010 Jedenásty Doktor
6 13 23. apríl 2011 1. október 2011
7 13 1. september 2012 18. máj 2013
8 12 23. august 2014 8. november 2014 Dvanásty Doktor
9 12 19. september 2015 5. december 2015
10 12 15. apríl 2017 1. júl 2017
11 10 7. október 2018 9. december 2018 Trinásty Doktor
12 10 1. január 2020 1. marec 2020
13 6 31. október 2021 5. december 2021
14 8 2024 2024 Pätnásty Doktor
Špeciály
Príležitosť Premiéra Doktor
20. výročie 25. november 1983 Piaty Doktor
Televízny film 27. máj 1996 Ôsmy Doktor
Vianoce 2005 25. december 2005 Desiaty Doktor
Vianoce 2006 25. december 2006
Vianoce 2007 25. december 2007
Vianoce 2008 25. december 2008
Veľká noc 2009 11. apríl 2009
žiadna 15. november 2009
Vianoce 2009
Nový rok 2010
25. december 2009
1. január 2010
Vianoce 2010 25. december 2010 Jedenásty Doktor
Vianoce 2011 25. december 2011
Vianoce 2012 25. december 2012
50. výročie 23. november 2013
Vianoce 2013 25. december 2013
Vianoce 2014 25. december 2014 Dvanásty Doktor
Vianoce 2015 25. december 2015
Vianoce 2016 25. december 2016
Vianoce 2017 25. december 2017
Nový rok 2019 1. január 2019 Trinásty Doktor
Nový rok 2021 1. január 2021
Nový rok 2022 1. január 2022
Veľká noc 2022 17. apríl 2022
100. výročie BBC 23. október 2022
60. výročie november 2023 Štrnásty Doktor
Vianoce 2023 december 2023 Pätnásty Doktor
Vianoce 2024 december 2024

Prvý DoktorUpraviť

1. séria (1963-64)Upraviť

# Názov časti
 
Réžia Scenár Premiéra
 
An Unearthly Child
1
1
An Unearthly Child
Waris Hussein
Anthony Coburn
23. november 1963
2
2
The Cave of Skulls
Waris Hussein
Anthony Coburn
30. november 1963
3
3
The Forest of Fear
Waris Hussein
Anthony Coburn
7. december 1963
4
4
The Firemaker
Waris Hussein
Anthony Coburn
14. december 1963
The Daleks
5
5
The Dead Planet
Christopher Barry
Terry Nation
21. december 1963
6
6
The Survivors
Christopher Barry
Terry Nation
28. december 1963
7
7
The Escape
Richard Martin
Terry Nation
4. január 1964
8
8
The Ambush
Christopher Barry
Terry Nation
11. január 1964
9
9
The Expedition
Christopher Barry
Terry Nation
18. január 1964
10
10
The Ordeal
Richard Martin
Terry Nation
25. január 1964
11
11
The Rescue
Richard Martin
Terry Nation
1. február 1964
The Edge of Destruction
12
12
The Edge of Destruction
Richard Martin
David Whitaker
8. február 1964
13
13
The Brink of Disaster
Frank Cox
David Whitaker
15. február 1964
Marco Polo
14
14
The Roof of the World
Waris Hussein
John Lucarotti
22. február 1964
15
15
The Singing Sands
Waris Hussein
John Lucarotti
29. február 1964
16
16
Five Hundred Eyes
Waris Hussein
John Lucarotti
7. marec 1964
17
17
The Wall of Lies
John Crockett
John Lucarotti
14. marec 1964
18
18
Rider from Shang-Tu
Waris Hussein
John Lucarotti
21. marec 1964
19
19
Mighty Kublai Khan
Waris Hussein
John Lucarotti
28. marec 1964
20
20
Assassin at Peking
Waris Hussein
John Lucarotti
4. apríl 1964
The Keys of Marinus
21
21
The Sea of Death
John Gorrie
Terry Nation
11. apríl 1964
22
22
The Velvet Web
John Gorrie
Terry Nation
18. apríl 1964
23
23
The Screaming Jungle
John Gorrie
Terry Nation
25. apríl 1964
24
24
The Snows of Terror
John Gorrie
Terry Nation
2. máj 1964
25
25
Sentence of Death
John Gorrie
Terry Nation
9. máj 1964
26
26
The Keys of Marinus
John Gorrie
Terry Nation
16. máj 1964
The Aztecs
27
27
The Temple of Evil
John Crockett
John Lucarotti
23. máj 1964
28
28
The Warriors of Death
John Crockett
John Lucarotti
30. máj 1964
29
29
The Bride of Sacrifice
John Crockett
John Lucarotti
6. jún 1964
30
30
The Day of Darkness
John Crockett
John Lucarotti
13. jún 1964
The Sensorites
31
31
Strangers in Space
Mervyn Pinfield
Peter R. Newman
20. jún 1964
32
32
The Unwilling Warriors
Mervyn Pinfield
Peter R. Newman
27. jún 1964
33
33
Hidden Danger
Mervyn Pinfield
Peter R. Newman
11. júl 1964
34
34
A Race Against Death
Mervyn Pinfield
Peter R. Newman
18. júl 1964
35
75
Kidnap
Frank Cox
Peter R. Newman
25. júl 1964
36
36
A Desperate Venture
Frank Cox
Peter R. Newman
1. august 1964
The Reign of Terror
37
37
A Land of Fear
Henric Hirsch
Dennis Spooner
8. august 1964
38
38
Guests of Madame Guillotine
Henric Hirsch
Dennis Spooner
15. august 1964
39
39
A Change of Identity
Henric Hirsch
Dennis Spooner
22. august 1964
40
40
The Tyrant of France
Henric Hirsch
Dennis Spooner
29. august 1964
41
41
A Bargain of Necessity
Henric Hirsch
Dennis Spooner
5. september 1964
42
42
Prisoners of Conciergerie
Henric Hirsch
Dennis Spooner
12. september 1964

2. séria (1964-65)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Planet of Giants
43
1
Planet of Giants
Mervyn Pinfield
Louis Marks
31. október 1964
44
2
Dangerous Journey
Mervyn Pinfield
Louis Marks
7. november 1964
45
3
Crisis
Douglas Camfield
Louis Marks
14. november 1964
The Dalek Invasion of Earth
46
4
World's End
Richard Martin
Terry Nation
21. november 1964
47
5
The Daleks
Richard Martin
Terry Nation
28. november 1964
48
6
Day of Reckoning
Richard Martin
Terry Nation
5. december 1964
49
7
The End of Tomorrow
Richard Martin
Terry Nation
12. december 1964
50
8
The Waking Ally
Richard Martin
Terry Nation
19. december 1964
51
9
Flashpoint
Richard Martin
Terry Nation
26. december 1964
The Rescue
52
10
The Powerful Enemy
Christopher Barry
David Whitaker
2. január 1965
53
11
Desperate Measures
Christopher Barry
David Whitaker
9. január 1965
The Romans
54
12
The Slave Traders
Christopher Barry
Dennis Spooner
16. január 1965
55
13
All Roads Lead to Rome
Christopher Barry
Dennis Spooner
23. január 1965
56
14
Conspiracy
Christopher Barry
Dennis Spooner
30. január 1965
57
15
Inferno
Christopher Barry
Dennis Spooner
6. február 1965
The Web Planet
58
16
The Web Planet
Richard Martin
Bill Strutton
13. február 1965
59
17
The Zarbi
Richard Martin
Bill Strutton
20. február 1965
60
18
Escape to Danger
Richard Martin
Bill Strutton
27. február 1965
61
19
Crater of Needles
Richard Martin
Bill Strutton
6. marec 1965
62
20
Invasion
Richard Martin
Bill Strutton
13. marec 1965
63
21
The Centre
Richard Martin
Bill Strutton
20. marec 1965
The Crusade
64
22
The Lion
Douglas Camfield
David Whitaker
27. marec 1965
65
23
The Knight of Jaffa
Douglas Camfield
David Whitaker
3. apríl 1965
66
24
The Wheel of Fortune
Douglas Camfield
David Whitaker
10. apríl 1965
67
25
The Warlords
Douglas Camfield
David Whitaker
17. apríl 1965
The Space Museum
68
26
The Space Museum
Mervyn Pinfield
Glyn Jones
24. apríl 1965
69
27
The Dimensions of Time
Mervyn Pinfield
Glyn Jones
1. máj 1965
70
28
The Search
Mervyn Pinfield
Glyn Jones
8. máj 1965
71
29
The Final Phase
Mervyn Pinfield
Glyn Jones
15. máj 1965
The Chase
72
30
The Executioners
Richard Martin
Terry Nation
22. máj 1965
73
31
The Death of Time
Richard Martin
Terry Nation
29. máj 1965
74
32
Flight Through Eternity
Richard Martin
Terry Nation
5. jún 1965
75
33
Journey into Terror
Richard Martin
Terry Nation
12. jún 1965
76
34
The Death of Doctor Who
Richard Martin
Terry Nation
19. jún 1965
77
35
The Planet of Decision
Richard Martin
Terry Nation
26. jún 1965
The Time Meddler
78
36
The Watcher
Douglas Camfield
Dennis Spooner
3. júl 1965
79
37
The Meddling Monk
Douglas Camfield
Dennis Spooner
10. júl 1965
80
38
A Battle of Wits
Douglas Camfield
Dennis Spooner
17. júl 1965
81
39
Checkmate
Douglas Camfield
Dennis Spooner
24. júl 1965

3. séria (1965-66)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Galaxy 4
82
1
Four Hundred Dawns
Derek Martinus
William Emms
11. september 1965
83
2
Trap of Steel
Derek Martinus
William Emms
18. september 1965
84
3
Airlock
Derek Martinus
William Emms
25. september 1965
85
4
The Exploding Planet
Derek Martinus
William Emms
2. október 1965
Mission to the Unknown
86
5
Mission to the Unknown
Derek Martinus
Terry Nation
9. október 1965
The Myth Makers
87
6
Temple of Secrets
Michael Leeston-Smith
Donald Cotton
16. október 1965
88
7
Small Prophet, Quick Return
Michael Leeston-Smith
Donald Cotton
23. október 1965
89
8
Death of a Spy
Michael Leeston-Smith
Donald Cotton
30. október 1965
90
9
Horse of Destruction
Michael Leeston-Smith
Donald Cotton
6. november 1965
The Daleks' Master Plan
91
10
The Nightmare Begins
Douglas Camfield
Terry Nation
13. november 1965
92
11
Day of Armageddon
Douglas Camfield
Terry Nation
20. november 1965
93
12
Devil's Planet
Douglas Camfield
Terry Nation
27. november 1965
94
13
The Traitors
Douglas Camfield
Terry Nation
4. december 1965
95
14
Counter Plot
Douglas Camfield
Terry Nation
11. december 1965
96
15
Coronas of the Sun
Douglas Camfield
Dennis Spooner
18. december 1965
97
16
The Feast of Steven
Douglas Camfield
Terry Nation
25. december 1965
98
17
Volcano
Douglas Camfield
Dennis Spooner
1. január 1966
99
18
Golden Death
Douglas Camfield
Dennis Spooner
8. január 1966
100
19
Escape Switch
Douglas Camfield
Dennis Spooner
15. január 1966
101
20
The Abandoned Planet
Douglas Camfield
Dennis Spooner
22. január 1966
102
21
Destruction of Time
Douglas Camfield
Dennis Spooner
29. január 1966
The Massacre of St Bartholomew's Eve
103
22
War of God
Paddy Russell
John Lucarotti
5. február 1966
104
23
The Sea Beggar
Paddy Russell
John Lucarotti
12. február 1966
105
24
Priest of Death
Paddy Russell
John Lucarotti
19. február 1966
106
25
Bell of Doom
Paddy Russell
John Lucarotti & Donald Tosh
26. február 1966
The Ark
107
26
The Steel Sky
Michael Imison
Paul Erickson & Lesley Scott
5. marec 1966
108
27
The Pleague
Michael Imison
Paul Erickson & Lesley Scott
12. marec 1966
109
28
The Return
Michael Imison
Paul Erickson & Lesley Scott
19. marec 1966
110
29
The Bomb
Michael Imison
Paul Erickson & Lesley Scott
26. marec 1966
The Celestial Toymaker
111
30
The Celestial Toyroom
Bill Sellars
Brian Hayles
2. apríl 1966
112
31
The Hall of Dolls
Bill Sellars
Brian Hayles
9. apríl 1966
113
32
The Dancing Floor
Bill Sellars
Brian Hayles
16. apríl 1966
114
33
The Final Test
Bill Sellars
Brian Hayles
23. apríl 1966
The Gunfighters
115
34
A Holiday for the Doctor
Rex Tucker
Donald Cotton
30. apríl 1966
116
35
Don't Shoot the Pianist
Rex Tucker
Donald Cotton
7. máj 1966
117
36
Johnny Ringo
Rex Tucker
Donald Cotton
14. máj 1966
118
37
The OK Coral
Rex Tucker
Donald Cotton
21. máj 1966
The Savages
119
38
Episode 1
Christopher Barry
Ian Stuart Black
28. máj 1966
120
39
Episode 2
Christopher Barry
Ian Stuart Black
4. jún 1966
121
40
Episode 3
Christopher Barry
Ian Stuart Black
11. jún 1966
122
41
Episode 4
Christopher Barry
Ian Stuart Black
18. jún 1966
The War Machines
123
42
Episode 1
Michael Ferguson
Ian Stuart Black
25. jún 1966
124
43
Episode 2
Michael Ferguson
Ian Stuart Black
2. júl 1966
125
44
Episode 3
Michael Ferguson
Ian Stuart Black
9. júl 1966
126
45
Episode 4
Michael Ferguson
Ian Stuart Black
16. júl 1966

4. séria (1966-67)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Smugglers
127
1
Episode 1
Julia Smith
Brian Hayles
10. september 1966
128
2
Episode 2
Julia Smith
Brian Hayles
17. september 1966
129
3
Episode 3
Julia Smith
Brian Hayles
24. september 1966
130
4
Episode 4
Julia Smith
Brian Hayles
1. október 1966
The Tenth Planet
131
5
Episode 1
Derek Martinus
Kit Pedler
8. október 1966
132
6
Episode 2
Derek Martinus
Kit Pedler
15. október 1966
133
7
Episode 3
Derek Martinus
Kit Pedler & Gerry Davis
22. október 1966
134
8
Episode 4
Derek Martinus
Kit Pedler & Gerry Davis
29. október 1966

Druhý DoktorUpraviť

4. séria (1996-67), pokračovanieUpraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Power of the Daleks
135
9
Episode 1
Christopher Barry
David Whitaker
5. november 1966
136
10
Episode 2
Christopher Barry
David Whitaker
12. november 1966
137
11
Episode 3
Christopher Barry
David Whitaker
19. november 1966
138
12
Episode 4
Christopher Barry
David Whitaker
26. november 1966
139
13
Episode 5
Christopher Barry
David Whitaker
3. december 1966
140
14
Episode 6
Christopher Barry
David Whitaker
10. december 1966
The Highlanders
141
15
Episode 1
Hugh David
Elwyn Jones & Gerry Davis
17. december 1966
142
16
Episode 2
Hugh David
Elwyn Jones & Gerry Davis
24. december 1966
143
17
Episode 3
Hugh David
Elwyn Jones & Gerry Davis
31. december 1966
144
18
Episode 4
Hugh David
Elwyn Jones & Gerry Davis
7. január 1967
The Underwater Menace
145
19
Episode 1
Julia Smith
Geoffrey Orme
14. január 1967
146
20
Episode 2
Julia Smith
Geoffrey Orme
21. január 1967
147
21
Episode 3
Julia Smith
Geoffrey Orme
28. január 1967
148
22
Episode 4
Julia Smith
Geoffrey Orme
4. február 1967
The Moonbase
149
23
Episode 1
Morris Barry
Kit Pedler
11. február 1967
150
24
Episode 2
Morris Barry
Kit Pedler
18. február 1967
151
25
Episode 3
Morris Barry
Kit Pedler
25. február 1967
152
26
Episode 4
Morris Barry
Kit Pedler
4. marec 1967
The Macra Terror
153
27
Episode 1
John Davies
Ian Stuart Black
11. marec 1967
154
28
Episode 2
John Davies
Ian Stuart Black
18. marec 1967
155
29
Episode 3
John Davies
Ian Stuart Black
25. marec 1967
156
30
Episode 4
John Davies
Ian Stuart Black
1. apríl 1967
The Faceless Ones
157
31
Episode 1
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
8. apríl 1967
158
32
Episode 2
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
15. apríl 1967
159
33
Episode 3
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
22. apríl 1967
160
34
Episode 4
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
29. apríl 1967
161
35
Episode 5
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
6. máj 1967
162
36
Episode 6
Gerry Mill
David Ellis & Malcolm Hulke
13. máj 1967
The Evil of the Daleks
163
37
Episode 1
Derek Martinus
David Whitaker
20. máj 1967
164
38
Episode 2
Derek Martinus
David Whitaker
27. máj 1967
165
39
Episode 3
Derek Martinus
David Whitaker
3. jún 1967
166
40
Episode 4
Derek Martinus
David Whitaker
10. jún 1967
167
41
Episode 5
Derek Martinus
David Whitaker
17. jún 1967
168
42
Episode 6
Derek Martinus
David Whitaker
24. jún 1967
169
43
Episode 7
Derek Martinus
David Whitaker
1. júl 1967

5. séria (1967-68)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Tomb of the Cybermen
170
1
Episode 1
Morris Barry
Kit Pedler & Gerry Davis
2. september 1967
171
2
Episode 2
Morris Barry
Kit Pedler & Gerry Davis
9. september 1967
172
3
Episode 3
Morris Barry
Kit Pedler & Gerry Davis
16. september 1967
173
4
Episode 4
Morris Barry
Kit Pedler & Gerry Davis
23. september 1967
The Abominable Snowmen
174
5
Episode 1
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
30. september 1967
175
6
Episode 2
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
7. október 1967
176
7
Episode 3
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
14. október 1967
177
8
Episode 4
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
21. október 1967
178
9
Episode 5
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
28. október 1967
179
10
Episode 6
Gerald Blake
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
4. november 1967
The Ice Warriors
180
11
Episode 1
Derek Martinus
Brian Hayles
11. november 1967
181
12
Episode 2
Derek Martinus
Brian Hayles
18. november 1967
182
13
Episode 3
Derek Martinus
Brian Hayles
25. november 1967
183
14
Episode 4
Derek Martinus
Brian Hayles
2. december 1967
184
15
Episode 5
Derek Martinus
Brian Hayles
9. december 1967
185
16
Episode 6
Derek Martinus
Brian Hayles
16. december 1967
The Enemy of the World
186
17
Episode 1
Barry Letts
David Whitaker
23. december 1967
187
18
Episode 2
Barry Letts
David Whitaker
30. december 1967
188
19
Episode 3
Barry Letts
David Whitaker
6. január 1968
189
20
Episode 4
Barry Letts
David Whitaker
13. január 1968
190
21
Episode 5
Barry Letts
David Whitaker
20. január 1968
191
22
Episode 6
Barry Letts
David Whitaker
27. január 1968
The Web of Fear
192
23
Episode 1
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
3. február 1968
193
24
Episode 2
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
10. február 1968
194
25
Episode 3
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
17. február 1968
195
26
Episode 4
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
24. február 1968
196
27
Episode 5
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
2. marec 1968
197
28
Episode 6
Douglas Camfield
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
9. marec 1968
Fury from the Deep
198
29
Episode 1
Hugh David
Victor Pemberton
16. marec 1968
199
30
Episode 2
Hugh David
Victor Pemberton
23. marec 1968
200
31
Episode 3
Hugh David
Victor Pemberton
30. marec 1968
201
32
Episode 4
Hugh David
Victor Pemberton
6. apríl 1968
202
33
Episode 5
Hugh David
Victor Pemberton
13. apríl 1968
203
34
Episode 6
Hugh David
Victor Pemberton
20. apríl 1968
The Wheel in Space
204
35
Episode 1
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
27. apríl 1968
205
36
Episode 2
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
4. máj 1968
206
37
Episode 3
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
11. máj 1968
27
38
Episode 4
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
18. máj 1968
208
39
Episode 5
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
25. máj 1968
209
40
Episode 6
Tristan DeVere Cole
David Whitaker
1. jún 1968

6. séria (1968-69)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Dominators
210
1
Episode 1
Morris Barry
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
10. august 1968
211
2
Episode 2
Morris Barry
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
17. august 1968
212
3
Episode 3
Morris Barry
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
24. august 1968
213
4
Episode 4
Morris Barry
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
31. august 1968
214
5
Episode 5
Morris Barry
Mervyn Haisman & Henry Lincoln
7. september 1968
The Mind Robber
215
6
Episode 1
David Maloney
Derrick Sherwin
14. september 1968
216
7
Episode 2
David Maloney
Peter Ling
21. september 1968
217
8
Episode 3
David Maloney
Peter Ling
28. september 1968
218
9
Episode 4
David Maloney
Peter Ling
5. október 1968
219
10
Episode 5
David Maloney
Peter Ling
12. október 1968
The Invasion
220
11
Episode 1
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
2. november 1968
221
12
Episode 2
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
9. november 1968
222
13
Episode 3
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
16. november 1968
223
14
Episode 4
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
23. november 1968
224
15
Episode 5
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
30. november 1968
225
16
Episode 6
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
7. december 1968
226
17
Episode 7
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
14. december 1968
227
18
Episode 8
Douglas Camfield
Derrick Sherwin
21. december 1968
The Krotons
228
19
Episode 1
David Maloney
Robert Holmes
28. december 1968
229
20
Episode 2
David Maloney
Robert Holmes
4. január 1969
230
21
Episode 3
David Maloney
Robert Holmes
11. január 1969
231
22
Episode 4
David Maloney
Robert Holmes
18. január 1969
The Seeds of Death
232
23
Episode 1
Michael Ferguson
Brian Hayles
25. január 1969
233
24
Episode 2
Michael Ferguson
Brian Hayles
1. február 1969
234
25
Episode 3
Michael Ferguson
Brian Hayles
8. február 1969
235
26
Episode 4
Michael Ferguson
Brian Hayles
15. február 1969
236
27
Episode 5
Michael Ferguson
Brian Hayles
22. február 1969
237
28
Episode 6
Michael Ferguson
Brian Hayles
1. marec 1969
The Space Pirates
238
29
Episode 1
Michael Hart
Robert Holmes
8. marec 1969
239
30
Episode 2
Michael Hart
Robert Holmes
15. marec 1969
240
31
Episode 3
Michael Hart
Robert Holmes
22. marec 1969
241
32
Episode 4
Michael Hart
Robert Holmes
29. marec 1969
242
33
Episode 5
Michael Hart
Robert Holmes
5. apríl 1969
243
34
Episode 6
Michael Hart
Robert Holmes
12. apríl 1969
The War Games
244
35
Episode 1
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
19. apríl 1969
245
36
Episode 2
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
26. apríl 1969
246
37
Episode 3
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
3. máj 1969
247
38
Episode 4
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
10. máj 1969
248
39
Episode 5
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
17. máj 1969
249
40
Episode 6
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
24. máj 1969
250
41
Episode 7
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
31. máj 1969
251
42
Episode 8
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
7. jún 1969
252
43
Episode 9
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
14. jún 1969
253
44
Episode 10
David Maloney
Terrance Dicks & Malcolm Hulke
21. jún 1969

Tretí DoktorUpraviť

7. séria (1970)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Spearhead from Space
254
1
Episode 1
Derek Martinus
Robert Holmes
3. január 1970
255
2
Episode 2
Derek Martinus
Robert Holmes
10. január 1970
256
3
Episode 3
Derek Martinus
Robert Holmes
17. január 1970
257
4
Episode 4
Derek Martinus
Robert Holmes
24. január 1970
Doctor Who and the Silurians
258
5
Episode 1
Timothy Combe
Malcolm Hulke
31. január 1970
259
6
Episode 2
Timothy Combe
Malcolm Hulke
7. február 1970
260
7
Episode 3
Timothy Combe
Malcolm Hulke
14. február 1970
261
8
Episode 4
Timothy Combe
Malcolm Hulke
21. február 1970
262
9
Episode 5
Timothy Combe
Malcolm Hulke
28. február 1970
263
10
Episode 6
Timothy Combe
Malcolm Hulke
7. marec 1970
264
11
Episode 7
Timothy Combe
Malcolm Hulke
14. marec 1970
The Ambassadors of Death
265
12
Episode 1
Michael Ferguson
David Whitaker
21. marec 1970
266
13
Episode 2
Michael Ferguson
David Whitaker
28. marec 1970
267
14
Episode 3
Michael Ferguson
David Whitaker
4. apríl 1970
268
15
Episode 4
Michael Ferguson
David Whitaker
11. apríl 1970
269
16
Episode 5
Michael Ferguson
David Whitaker
18. apríl 1970
270
17
Episode 6
Michael Ferguson
David Whitaker
25. apríl 1970
271
18
Episode 7
Michael Ferguson
David Whitaker
2. máj 1970
Inferno
272
19
Episode 1
Douglas Camfield
Don Houghton
9. máj 1970
273
20
Episode 2
Douglas Camfield
Don Houghton
16. máj 1970
274
21
Episode 3
Douglas Camfield
Don Houghton
23. máj 1970
275
22
Episode 4
Douglas Camfield
Don Houghton
30. máj 1970
276
23
Episode 5
Douglas Camfield
Don Houghton
6. jún 1970
277
24
Episode 6
Douglas Camfield
Don Houghton
13. jún 1970
278
25
Episode 7
Douglas Camfield
Don Houghton
20. jún 1970

8. séria (1971)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Terror of the Autons
279
1
Episode 1
Barry Letts
Robert Holmes
2. január 1971
280
2
Episode 2
Barry Letts
Robert Holmes
9. január 1971
281
3
Episode 3
Barry Letts
Robert Holmes
16. január 1971
282
4
>Episode 4
Barry Letts
Robert Holmes
23. január 1971
The Mind of Evil
283
5
Episode 1
Timothy Combe
Don Houghton
30. január 1971
284
6
Episode 2
Timothy Combe
Don Houghton
6. február 1971
285
7
Episode 3
Timothy Combe
Don Houghton
13. február 1971
286
8
Episode 4
Timothy Combe
Don Houghton
20. február 1971
287
9
Episode 5
Timothy Combe
Don Houghton
27. február 1971
288
10
Episode 6
Timothy Combe
Don Houghton
6. marec 1971
The Claws of Axos
289
11
Episode 1
Michael Ferguson
Bob Baker & Dave Martin
13. marec 1971
290
12
Episode 2
Michael Ferguson
Bob Baker & Dave Martin
20. marec 1971
291
13
Episode 3
Michael Ferguson
Bob Baker & Dave Martin
27. marec 1971
292
14
Episode 4
Michael Ferguson
Bob Baker & Dave Martin
3. apríl 1971
Colony in Space
293
15
Episode 1
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
10. apríl 1971
294
16
Episode 2
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
17. apríl 1971
295
17
Episode 3
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
24. apríl 1971
296
18
Episode 4
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
1. máj 1971
297
19
Episode 5
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
8. máj 1971
298
20
Episode 6
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
15. máj 1971
The Dæmons
299
21
Episode 1
Christopher Barry
Robert Sloman & Barry Letts
22. máj 1971
300
22
Episode 2
Christopher Barry
Robert Sloman & Barry Letts
29. máj 1971
301
23
Episode 3
Christopher Barry
Robert Sloman & Barry Letts
5. jún 1971
302
24
Episode 4
Christopher Barry
Robert Sloman & Barry Letts
12. jún 1971
303
25
Episode 5
Christopher Barry
Robert Sloman & Barry Letts
19. jún 1971

9. séria (1972)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Day of the Daleks
304
1
Episode 1
Paul Bernard
Louis Marks
1. január 1972
305
2
Episode 2
Paul Bernard
Louis Marks
8. január 1972
306
3
Episode 3
Paul Bernard
Louis Marks
15. január 1972
307
4
Episode 4
Paul Bernard
Louis Marks
22. január 1972
The Curse of Peladon
308
5
Episode 1
Lennie Mayne
Brian Hayles
29. január 1972
309
6
Episode 2
Lennie Mayne
Brian Hayles
5. február 1972
310
7
Episode 3
Lennie Mayne
Brian Hayles
12. február 1972
311
8
Episode 4
Lennie Mayne
Brian Hayles
19. február 1972
The Sea Devils
312
9
Episode 1
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
26. február 1972
313
10
Episode 2
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
4. marec 1972
314
11
Episode 3
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
11. marec 1972
315
12
Episode 4
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
18. marec 1972
316
13
Episode 5
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
25. marec 1972
317
14
Episode 6
Michael E. Briant
Malcolm Hulke
1. apríl 1972
The Mutants
318
15
Episode 1
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
8. apríl 1972
319
16
Episode 2
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
15. apríl 1972
320
17
Episode 3
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
22. apríl 1972
321
18
Episode 4
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
29. apríl 1972
322
19
Episode 5
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
6. máj 1972
323
20
Episode 6
Christopher Barry
Bob Baker & Dave Martin
13. máj 1972
The Time Monster
324
21
Episode 1
Paul Bernard
Robert Sloman
20. máj 1972
325
22
Episode 2
Paul Bernard
Robert Sloman
27. máj 1972
326
23
Episode 3
Paul Bernard
Robert Sloman
3. jún 1972
327
24
Episode 4
Paul Bernard
Robert Sloman
10. jún 1972
328
25
Episode 5
Paul Bernard
Robert Sloman
17. jún 1972
329
26
Episode 6
Paul Bernard
Robert Sloman
24. jún 1972

10. séria (1972-73)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Three Doctors
330
1
Episode 1
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
30. december 1972
331
2
Episode 2
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
6. január 1973
332
3
Episode 3
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
13. január 1973
333
4
Episode 4
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
20. január 1973
Carnival of Monsters
334
5
Episode 1
Barry Letts
Robert Holmes
27. január 1973
335
6
Episode 2
Barry Letts
Robert Holmes
3. február 1973
336
7
Episode 3
Barry Letts
Robert Holmes
10. február 1973
337
8
Episode 4
Barry Letts
Robert Holmes
17. február 1973
Frontier in Space
338
9
Episode 1
Paul Bernard
Malcolm Hulke
24. február 1973
339
10
Episode 2
Paul Bernard
Malcolm Hulke
3. marec 1973
340
11
Episode 3
Paul Bernard
Malcolm Hulke
10. marec 1973
341
12
Episode 4
Paul Bernard
Malcolm Hulke
17. marec 1973
342
13
Episode 5
Paul Bernard
Malcolm Hulke
24. marec 1973
343
14
Episode 6
Paul Bernard
Malcolm Hulke
31. marec 1973
Planet of the Daleks
344
15
Episode 1
David Maloney
Terry Nation
7. apríl 1973
345
16
Episode 2
David Maloney
Terry Nation
14. apríl 1973
346
17
Episode 3
David Maloney
Terry Nation
21. apríl 1973
347
18
Episode 4
David Maloney
Terry Nation
28. apríl 1973
348
19
Episode 5
David Maloney
Terry Nation
5. máj 1973
349
20
Episode 6
David Maloney
Terry Nation
12. máj 1973
The Green Death
350
21
Episode 1
Michael E. Briant
Robert Sloman
19. máj 1973
351
22
Episode 2
Michael E. Briant
Robert Sloman
26. máj 1973
352
23
Episode 3
Michael E. Briant
Robert Sloman
2. jún 1973
353
24
Episode 4
Michael E. Briant
Robert Sloman
9. jún 1973
354
25
Episode 5
Michael E. Briant
Robert Sloman
16. jún 1973
355
26
Episode 6
Michael E. Briant
Robert Sloman
23. jún 1973

11. séria (1973-74)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Time Warrior
356
1
Part 1
Alan Bromly
Robert Holmes
15. december 1973
357
2
Part 2
Alan Bromly
Robert Holmes
22. december 1973
358
3
Part 3
Alan Bromly
Robert Holmes
29. december 1973
359
4
Part 4
Alan Bromly
Robert Holmes
5. január 1974
Invasion of the Dinosaurs
360
5
Part 1
Paddy Russell
Malcolm Hulke
12. január 1974
361
6
Part 2
Paddy Russell
Malcolm Hulke
19. január 1974
362
7
Part 3
Paddy Russell
Malcolm Hulke
26. január 1974
363
8
Part 4
Paddy Russell
Malcolm Hulke
2. február 1974
364
9
Part 5
Paddy Russell
Malcolm Hulke
9. február 1974
365
10
Part 6
Paddy Russell
Malcolm Hulke
16. február 1974
Death to the Daleks
366
11
Part 1
Michael E. Briant
Terry Nation
23. február 1974
367
12
Part 2
Michael E. Briant
Terry Nation
2. marec 1974
368
13
Part 3
Michael E. Briant
Terry Nation
9. marec 1974
369
14
Part 4
Michael E. Briant
Terry Nation
16. marec 1974
The Monster of Peladon
370
15
Part 1
Lennie Mayne
Brian Hayles
23. marec 1974
371
16
Part 2
Lennie Mayne
Brian Hayles
30. marec 1974
372
17
Part 3
Lennie Mayne
Brian Hayles
6. apríl 1974
373
18
Part 4
Lennie Mayne
Brian Hayles
13. apríl 1974
374
19
Part 5
Lennie Mayne
Brian Hayles
20. apríl 1974
375
20
Part 6
Lennie Mayne
Brian Hayles
27. apríl 1974
Planet of the Spiders
376
21
Part 1
Barry Letts
Robert Sloman
4. máj 1974
377
22
Part 2
Barry Letts
Robert Sloman
11. máj 1974
378
23
Part 3
Barry Letts
Robert Sloman
18. máj 1974
379
24
Part 4
Barry Letts
Robert Sloman
25. máj 1974
380
25
Part 5
Barry Letts
Robert Sloman
1. jún 1974
381
26
Part 6
Barry Letts
Robert Sloman
8. jún 1974

Štvrtý DoktorUpraviť

12. séria (1974-75)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Robot
382
1
Part 1
Christopher Barry
Terrance Dicks
28. december 1974
383
2
Part 2
Christopher Barry
Terrance Dicks
4. január 1975
384
3
Part 3
Christopher Barry
Terrance Dicks
1. január 1975
385
4
Part 4
Christopher Barry
Terrance Dicks
18. január 1975
The Ark in Space
386
5
Part 1
Rodney Bennett
Robert Holmes
25. január 1975
387
6
Part 2
Rodney Bennett
Robert Holmes
1. február 1975
388
7
Part 3
Rodney Bennett
Robert Holmes
8. február 1975
389
8
Part 4
Rodney Bennett
Robert Holmes
15. február 1975
The Sontaran Experiment
390
9
Part 1
Rodney Bennett
Bob Baker & Dave Martin
22. február 1975
391
10
Part 2
Rodney Bennett
Bob Baker & Dave Martin
1. marec 1975
Genesis of the Daleks
392
11
Part 1
David Maloney
Terry Nation
8. marec 1975
393
12
Part 2
David Maloney
Terry Nation
15. marec 1975
394
13
Part 3
David Maloney
Terry Nation
22. marec 1975
395
14
Part 4
David Maloney
Terry Nation
29. marec 1975
396
15
Part 5
David Maloney
Terry Nation
5. apríl 1975
397
16
Part 6
David Maloney
Terry Nation
12. apríl 1975
Revenge of the Cybermen
398
17
Part 1
Michael E. Briant
Gerry Davis
19. apríl 1975
399
18
Part 2
Michael E. Briant
Gerry Davis
26. apríl 1975
400
19
Part 3
Michael E. Briant
Gerry Davis
3. máj 1975
401
20
Part 4
Michael E. Briant
Gerry Davis
10. máj 1975

13. séria (1975-76)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Terror of the Zygons
402
1
Part 1
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
30. august 1975
403
2
Part 2
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
6. september 1975
404
3
Part 3
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
13. september 1975
405
4
Part 4
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
20. september 1975
Planet of Evil
406
5
Part 1
David Maloney
Louis Marks
27. september 1975
407
6
Part 2
David Maloney
Louis Marks
4. október 1975
408
7
Part 3
David Maloney
Louis Marks
11. október 1975
409
8
Part 4
David Maloney
Louis Marks
18. október 1975
Pyramids of Mars
410
9
Part 1
Paddy Russell
Lewis Greifer & Robert Holmes
25. október 1975
411
10
Part 2
Paddy Russell
Lewis Greifer & Robert Holmes
1. november 1975
412
11
Part 3
Paddy Russell
Lewis Greifer & Robert Holmes
8. november 1975
413
12
Part 4
Paddy Russell
Lewis Greifer & Robert Holmes
15. november 1975
The Android Invasion
414
13
Part 1
Barry Letts
Terry Nation
22. november 1975
415
14
Part 2
Barry Letts
Terry Nation
29. november 1975
416
15
Part 3
Barry Letts
Terry Nation
6. december 1975
417
16
Part 4
Barry Letts
Terry Nation
13. december 1975
The Brain of Morbius
418
17
Part 1
Christopher Barry
Terrance Dicks & Robert Holmes
3. január 1976
419
18
Part 2
Christopher Barry
Terrance Dicks & Robert Holmes
10. január 1976
420
19
Part 3
Christopher Barry
Terrance Dicks & Robert Holmes
17. január 1976
421
20
Part 4
Christopher Barry
Terrance Dicks & Robert Holmes
24. január 1976
The Seeds of Doom
422
21
Part 1
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
31. január 1976
423
22
Part 2
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
7. február 1976
424
23
Part 3
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
14. február 1976
425
24
Part 4
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
21. február 1976
426
25
Part 5
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
28. február 1976
427
26
Part 6
Douglas Camfield
Robert Banks Stewart
6. marec 1976

14. séria (1976-77)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Masque of Mandragora
428
1
Part 1
Rodney Bennett
Louis Marks
4. september 1976
429
2
Part 2
Rodney Bennett
Louis Marks
11. september 1976
430
3
Part 3
Rodney Bennett
Louis Marks
18. september 1976
431
4
Part 4
Rodney Bennett
Louis Marks
25. september 1976
The Hand of Fear
432
5
Part 1
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
2. október 1976
433
6
Part 2
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
9. október 1976
434
7
Part 3
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
16. október 1976
435
8
Part 4
Lennie Mayne
Bob Baker & Dave Martin
23. október 1976
The Deadly Assassin
436
9
Part 1
David Maloney
Robert Holmes
30. október 1976
437
10
Part 2
David Maloney
Robert Holmes
6. november 1976
438
11
Part 3
David Maloney
Robert Holmes
13. november 1976
439
12
Part 4
David Maloney
Robert Holmes
20. november 1976
The Face of Evil
440
13
Part 1
Pennant Roberts
Chris Boucher
1. január 1977
441
14
Part 2
Pennant Roberts
Chris Boucher
8. január 1977
442
15
Part 3
Pennant Roberts
Chris Boucher
15. január 1977
443
16
Part 4
Pennant Roberts
Chris Boucher
22. január 1977
The Robots of Death
444
17
Part 1
Michael E. Briant
Chris Boucher
29. január 1977
445
18
Part 2
Michael E. Briant
Chris Boucher
5. február 1977
446
19
Part 3
Michael E. Briant
Chris Boucher
12. február 1977
447
20
Part 4
Michael E. Briant
Chris Boucher
19. február 1977
The Talons of Weng-Chiang
448
21
Part 1
David Maloney
Robert Holmes
26. február 1977
449
22
Part 2
David Maloney
Robert Holmes
5. marec 1977
450
23
Part 3
David Maloney
Robert Holmes
12. marec 1977
451
24
Part 4
David Maloney
Robert Holmes
19. marec 1977
452
25
Part 5
David Maloney
Robert Holmes
26. marec 1977
453
26
Part 6
David Maloney
Robert Holmes
2. apríl 1977

15. séria (1977-78)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Horror of Fang Rock
454
1
Part 1
Paddy Russell
Terrance Dicks
3. september 1977
455
2
Part 2
Paddy Russell
Terrance Dicks
10. september 1977
456
3
Part 3
Paddy Russell
Terrance Dicks
17. september 1977
457
4
Part 4
Paddy Russell
Terrance Dicks
24. september 1977
The Invisible Enemy
458
5
Part 1
Derrick Goodwin
Bob Baker & Dave Martin
1. október 1977
459
6
Part 2
Derrick Goodwin
Bob Baker & Dave Martin
8. október 1977
460
7
Part 3
Derrick Goodwin
Bob Baker & Dave Martin
15. október 1977
461
8
Part 4
Derrick Goodwin
Bob Baker & Dave Martin
22. október 1977
Image of the Fendahl
462
9
Part 1
George Spenton-Foster
Chris Boucher
29. október 1977
463
10
Part 2
George Spenton-Foster
Chris Boucher
5. november 1977
464
11
Part 3
George Spenton-Foster
Chris Boucher
12. november 1977
465
12
Part 4
George Spenton-Foster
Chris Boucher
19. november 1977
The Sun Makers
466
13
Part 1
Pennant Roberts
Robert Holmes
26. november 1977
467
14
Part 2
Pennant Roberts
Robert Holmes
3. december 1977
468
15
Part 3
Pennant Roberts
Robert Holmes
10. december 1977
469
16
Part 4
Pennant Roberts
Robert Holmes
17. december 1977
Underworld
470
17
Part 1
Norman Stewart
Bob Baker & Dave Martin
7. január 1978
471
18
Part 2
Norman Stewart
Bob Baker & Dave Martin
14. január 1978
472
19
Part 3
Norman Stewart
Bob Baker & Dave Martin
21. január 1978
473
20
Part 4
Norman Stewart
Bob Baker & Dave Martin
28. január 1978
The Invasion of Time
474
21
Part 1
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
4. február 1978
475
22
Part 2
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
11. február 1978
476
23
Part 3
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
18. február 1978
477
24
Part 4
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
25. február 1978
478
25
Part 5
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
4. marec 1988
479
26
Part 6
Gerald Blake
Graham Williams & Anthony Read
11. marec 1988

16. séria (1978-79)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Ribos Operation
480
1
Part 1
George Spenton-Foster
Robert Holmes
2. september 1978
481
2
Part 2
George Spenton-Foster
Robert Holmes
9. september 1978
482
3
Part 3
George Spenton-Foster
Robert Holmes
16. september 1978
483
4
Part 4
George Spenton-Foster
Robert Holmes
23. september 1978
The Pirate Planet
484
5
Part 1
Pennant Roberts
Douglas Adams
30. september 1978
485
6
Part 2
Pennant Roberts
Douglas Adams
7. október 1978
486
7
Part 3
Pennant Roberts
Douglas Adams
14. október 1978
487
8
Part 4
Pennant Roberts
Douglas Adams
21. október 1978
The Stones of Blood
488
9
Part 1
Darrol Blake
David Fisher
28. október 1978
489
10
Part 2
Darrol Blake
David Fisher
4. november 1978
490
11
Part 3
Darrol Blake
David Fisher
11. november 1978
491
12
Part 4
Darrol Blake
David Fisher
18. november 1978
The Androids of Tara
492
13
Part 1
Michael Hayes
David Fisher
25. november 1978
493
14
Part 2
Michael Hayes
David Fisher
2. december 1978
494
15
Part 3
Michael Hayes
David Fisher
9. december 1978
495
16
Part 4
Michael Hayes
David Fisher
16. december 1978
The Power of Kroll
496
17
Part 1
Norman Stewart
Robert Holmes
23. december 1978
497
18
Part 2
Norman Stewart
Robert Holmes
30. december 1978
498
19
Part 3
Norman Stewart
Robert Holmes
6. január 1979
499
20
Part 4
Norman Stewart
Robert Holmes
13. január 1979
The Armageddon Factor
500
21
Part 1
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
20. január 1979
501
22
Part 2
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
27. január 1979
502
23
Part 3
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
3. február 1979
503
24
Part 4
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
10. február 1979
504
25
Part 5
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
17. február 1979
505
26
Part 6
Michael Hayes
Bob Baker & Dave Martin
24. február 1979

17. séria (1979-80)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Destiny of the Daleks
506
1
Part 1
Ken Grieve
Terry Nation
1. september 1979
507
2
Part 2
Ken Grieve
Terry Nation
8. september 1979
508
3
Part 3
Ken Grieve
Terry Nation
8. september 1979
509
4
Part 4
Ken Grieve
Terry Nation
22. september 1979
City of Death
510
5
Part 1
Michael Hayes
Douglas Adams, Graham Williams & David Fisher
29. september 1979
511
6
Part 2
Michael Hayes
Douglas Adams, Graham Williams & David Fisher
6. október 1979
512
7
Part 3
Michael Hayes
Douglas Adams, Graham Williams & David Fisher
13. október 1979
513
8
Part 4
Michael Hayes
Douglas Adams, Graham Williams & David Fisher
20. október 1979
The Creature from the Pit
514
9
Part 1
Christopher Barry
David Fisher
27. október 1979
515
10
Part 2
Christopher Barry
David Fisher
3. november 1979
516
11
Part 3
Christopher Barry
David Fisher
10. november 1979
517
12
Part 4
Christopher Barry
David Fisher
17. november 1979
Nightmare of Eden
518
13
Part 1
Alan Bromly
Bob Baker
24. november 1979
519
14
Part 2
Alan Bromly
Bob Baker
1. december 1979
520
15
Part 3
Alan Bromly
Bob Baker
8. december 1979
521
16
Part 4
Alan Bromly
Bob Baker
15. december 1979
The Horns of Nimon
522
17
Part 1
Kenny McBain
Anthony Read
22. december 1979
523
18
Part 2
Kenny McBain
Anthony Read
29. december 1979
524
19
Part 3
Kenny McBain
Anthony Read
5. január 1980
525
20
Part 4
Kenny McBain
Anthony Read
12. január 1980

18. séria (1980-81)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Leisure Hive
526
1
Part 1
Lovett Bickford
David Fisher
30. august 1980
527
2
Part 2
Lovett Bickford
David Fisher
6. september 1980
528
3
Part 3
Lovett Bickford
David Fisher
13. september 1980
529
4
Part 4
Lovett Bickford
David Fisher
20. september 1980
Meglos
530
5
Part 1
Terence Dudley
John Flanagan & Andrew McCulloch
27. september 1980
531
6
Part 2
Terence Dudley
John Flanagan & Andrew McCulloch
4. október 1980
532
7
Part 3
Terence Dudley
John Flanagan & Andrew McCulloch
11. október 1980
533
8
Part 4
Terence Dudley
John Flanagan & Andrew McCulloch
18. október 1980
Full Circle
534
9
Part 1
Peter Grimwade
Andrew Smith
25. október 1980
535
10
Part 2
Peter Grimwade
Andrew Smith
1. november 1980
536
11
Part 3
Peter Grimwade
Andrew Smith
8. november 1980
537
12
Part 4
Peter Grimwade
Andrew Smith
15. november 1980
State of Decay
538
13
Part 1
Peter Moffatt
Terrance Dicks
22. november 1980
539
14
Part 2
Peter Moffatt
Terrance Dicks
9. november 1980
540
15
Part 3
Peter Moffatt
Terrance Dicks
6. december 1980
541
16
Part 4
Peter Moffatt
Terrance Dicks
13. december 1980
Warriors' Gate
542
17
Part 1
Paul Joyce
Stephen Gallagher
3. január 1981
543
18
Part 2
Paul Joyce
Stephen Gallagher
10. január 1981
544
19
Part 3
Paul Joyce
Stephen Gallagher
17. január 1981
545
20
Part 4
Paul Joyce
Stephen Gallagher
24. január 1981
The Keeper of Traken
546
21
Part 1
John Black
Johnny Byrne
31. január 1981
547
22
Part 2
John Black
Johnny Byrne
7. február 1981
548
23
Part 3
John Black
Johnny Byrne
14. február 1981
549
24
Part 4
John Black
Johnny Byrne
21. február 1981
Logopolis
550
25
Part 1
Peter Grimwade
Christopher H. Bidmead
28. február 1981
551
26
Part 2
Peter Grimwade
Christopher H. Bidmead
7. marec 1981
552
27
Part 3
Peter Grimwade
Christopher H. Bidmead
14. marec 1981
553
28
Part 4
Peter Grimwade
Christopher H. Bidmead
21. marec 1981

Piaty DoktorUpraviť

19. séria (1982)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Castrovalva
554
1
Part 1
Fiona Cumming
Christopher H. Bidmead
4. január 1982
555
2
Part 2
Fiona Cumming
Christopher H. Bidmead
5. január 1982
556
3
Part 3
Fiona Cumming
Christopher H. Bidmead
11. január 1982
557
4
Part 4
Fiona Cumming
Christopher H. Bidmead
12. január 1982
Four to Doomsday
558
5
Part 1
John Black
Terence Dudley
18. január 1982
559
6
Part 2
John Black
Terence Dudley
19. január 1982
560
7
Part 3
John Black
Terence Dudley
25. január 1982
561
8
Part 4
John Black
Terence Dudley
26. január 1982
Kinda
562
9
Part 1
Peter Grimwade
Christopher Bailey
1. február 1982
563
10
Part 2
Peter Grimwade
Christopher Bailey
2. február 1982
564
11
Part 3
Peter Grimwade
Christopher Bailey
8. február 1982
565
12
Part 4
Peter Grimwade
Christopher Bailey
9. február 1982
The Visitation
566
13
Part 1
Peter Moffatt
Eric Saward
15. február 1982
567
14
Part 2
Peter Moffatt
Eric Saward
16. február 1982
568
15
Part 3
Peter Moffatt
Eric Saward
22. február 1982
569
16
Part 4
Peter Moffatt
Eric Saward
23. február 1982
Black Orchid
570
17
Part 1
Ron Jones
Terence Dudley
1. marec 1982
571
18
Part 2
Ron Jones
Terence Dudley
2. marec 1982
Earthshock
572
19
Part 1
Peter Grimwade
Eric Saward
8. marec 1982
573
20
Part 2
Peter Grimwade
Eric Saward
9. marec 1982
574
21
Part 3
Peter Grimwade
Eric Saward
15. marec 1982
575
22
Part 4
Peter Grimwade
Eric Saward
16. marec 1982
Time-Flight
576
23
Part 1
Ron Jones
Peter Grimwade
22. marec 1982
577
24
Part 2
Ron Jones
Peter Grimwade
23. marec 1982
578
25
Part 3
Ron Jones
Peter Grimwade
29. marec 1982
579
26
Part 4
Ron Jones
Peter Grimwade
30. marec 1982

20. séria (1983)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Arc of Infinity
580
1
Part 1
Ron Jones
Johnny Byrne
3. január 1983
581
2
Part 2
Ron Jones
Johnny Byrne
5. január 1983
582
3
Part 3
Ron Jones
Johnny Byrne
11. január 1983
583
4
Part 4
Ron Jones
Johnny Byrne
12. január 1983
Snakedance
584
5
Part 1
Fiona Cumming
Christopher Bailey
18. január 1983
585
6
Part 2
Fiona Cumming
Christopher Bailey
19. január 1983
586
7
Part 3
Fiona Cumming
Christopher Bailey
25. január 1983
587
8
Part 4
Fiona Cumming
Christopher Bailey
26. január 1983
Mawdryn Undead
588
9
Part 1
Peter Moffatt
Peter Grimwade
1. február 1983
589
10
Part 2
Peter Moffatt
Peter Grimwade
2. február 1983
590
11
Part 3
Peter Moffatt
Peter Grimwade
8. február 1983
591
12
Part 4
Peter Moffatt
Peter Grimwade
9. február 1983
Terminus
592
13
Part 1
Mary Ridge
Stephen Gallagher
15. február 1983
593
14
Part 2
Mary Ridge
Stephen Gallagher
16. február 1983
594
15
Part 3
Mary Ridge
Stephen Gallagher
22. február 1983
595
16
Part 4
Mary Ridge
Stephen Gallagher
23. február 1983
Enlightenment
596
17
Part 1
Fiona Cumming
Barbara Clegg
1. marec 1983
597
18
Part 2
Fiona Cumming
Barbara Clegg
2. marec 1983
598
19
Part 3
Fiona Cumming
Barbara Clegg
8. marec 1983
599
20
Part 4
Fiona Cumming
Barbara Clegg
9. marec 1983
The King's Demons
600
21
Part 1
Tony Virgo
Terence Dudley
15. marec 1983
601
22
Part 2
Tony Virgo
Terence Dudley
16. marec 1983

Špeciál (1983)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
602
The Five Doctors
Peter Moffatt
Terrance Dicks
25. november 1983

21. séria (1984)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Warriors of the Deep
603
1
Part 1
Pennant Roberts
Johnny Byrne
5. január 1984
604
2
Part 2
Pennant Roberts
Johnny Byrne
6. január 1984
605
3
Part 3
Pennant Roberts
Johnny Byrne
12. január 1984
606
4
Part 4
Pennant Roberts
Johnny Byrne
13. január 1984
The Awakening
607
5
Part 1
Michael Owen Morris
Eric Pringle
19. január 1984
608
6
Part 2
Michael Owen Morris
Eric Pringle
20. január 1984
Frontios
609
7
Part 1
Ron Jones
Christopher H. Bidmead
26. január 1984
610
8
Part 2
Ron Jones
Christopher H. Bidmead
27. január 1984
611
9
Part 3
Ron Jones
Christopher H. Bidmead
2. február 1984
612
10
Part 4
Ron Jones
Christopher H. Bidmead
3. február 1984
Resurrection of the Daleks
613
11
Part 1
Matthew Robinson
Eric Saward
8. február 1984
614
12
Part 2
Matthew Robinson
Eric Saward
15. február 1984
Planet of Fire
615
13
Part 1
Fiona Cumming
Peter Grimwade
23. február 1984
616
14
Part 2
Fiona Cumming
Peter Grimwade
24. február 1984
617
15
Part 3
Fiona Cumming
Peter Grimwade
1. marec 1984
618
16
Part 4
Fiona Cumming
Peter Grimwade
2. marec 1984
The Caves of Androzani
619
17
Part 1
Graeme Harper
Robert Holmes
8. marec 1984
620
18
Part 2
Graeme Harper
Robert Holmes
9. marec 1984
621
19
Part 3
Graeme Harper
Robert Holmes
15. marec 1984
622
20
Part 4
Graeme Harper
Robert Holmes
16. marec 1984

Šiesty DoktorUpraviť

21. séria (1984), pokračovanieUpraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Twin Dilemma
623
21
Part 1
Peter Moffatt
Anthony Steven
22. marec 1984
624
22
Part 2
Peter Moffatt
Anthony Steven
23. marec 1984
625
23
Part 3
Peter Moffatt
Anthony Steven
229. marec 1984
626
24
Part 4
Peter Moffatt
Anthony Steven
30. marec 1984

22. séria (1985)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Attack of the Cybermen
627
1
Part 1
Matthew Robinson
Paula Moore
5. január 1985
628
2
Part 2
Matthew Robinson
Paula Moore
12. január 1985
Vengeance on Varos
629
3
Part 1
Ron Jones
Philip Martin
19. január 1985
630
4
Part 2
Ron Jones
Philip Martin
26. január 1985
The Mark of the Rani
631
5
Part 1
Sarah Hellings
Pip and Jane Baker
2. február 1985
632
6
Part 2
Sarah Hellings
Pip and Jane Baker
9. február 1985
The Two Doctors
633
7
Part 1
Peter Moffatt
Robert Holmes
16. február 1985
634
8
Part 2
Peter Moffatt
Robert Holmes
23. február 1985
635
9
Part 3
Peter Moffatt
Robert Holmes
2. marec 1985
Timelash
636
10
Part 1
Pennant Roberts
Glen McCoy
9. marec 1985
637
11
Part 2
Pennant Roberts
Glen McCoy
16. marec 1985
Revelation of the Daleks
638
12
Part 1
Graeme Harper
Eric Saward
23. marec 1985
639
13
Part 2
Graeme Harper
Eric Saward
30. marec 1985

23. séria (1986)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
The Mysterious Planet
640
1
Part 1
Nicholas Mallett
Robert Holmes
6. september 1986
641
2
Part 2
Nicholas Mallett
Robert Holmes
13. september 1986
642
3
Part 3
Nicholas Mallett
Robert Holmes
20. september 1986
643
4
Part 4
Nicholas Mallett
Robert Holmes
27. september 1986
Mindwarp
644
5
Part 5
Ron Jones
Philip Martin
4. október 1986
645
6
Part 6
Ron Jones
Philip Martin
11. október 1986
646
7
Part 7
Ron Jones
Philip Martin
18. október 1986
647
8
Part 8
Ron Jones
Philip Martin
25. október 1986
Terror of the Vervoids
648
9
Part 9
Chris Clough
Pip and Jane Baker
1. november 1986
649
10
Part 10
Chris Clough
Pip and Jane Baker
8. november 1986
650
11
Part 11
Chris Clough
Pip and Jane Baker
15. november 1986
651
12
Part 12
Chris Clough
Pip and Jane Baker
22. november 1986
The Ultimate Foe
652
13
Part 13
Chris Clough
Robert Holmes
29. november 1986
653
14
Part 14
Chris Clough
Pip and Jane Baker
6. december 1986

Siedmy DoktorUpraviť

24. séria (1987)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Time and the Rani
654
1
Part 1
Andrew Morgan
Pip and Jane Baker
7. september 1987
655
2
Part 2
Andrew Morgan
Pip and Jane Baker
14. september 1987
656
3
Part 3
Andrew Morgan
Pip and Jane Baker
21. september 1987
657
4
Part 4
Andrew Morgan
Pip and Jane Baker
28. september 1987
Paradise Towers
658
5
Part 1
Nicholas Mallett
Stephen Wyatt
5. október 1987
659
6
Part 2
Nicholas Mallett
Stephen Wyatt
12. október 1987
660
7
Part 3
Nicholas Mallett
Stephen Wyatt
19. október 1987
661
8
Part 4
Nicholas Mallett
Stephen Wyatt
26. október 1987
Delta and the Bannermen
662
9
Part 1
Chris Clough
Malcolm Kohll
2. november 1987
663
10
Part 2
Chris Clough
Malcolm Kohll
9. november 1987
664
11
Part 3
Chris Clough
Malcolm Kohll
16. november 1987
Dragonfire
665
12
Part 1
Chris Clough
Ian Briggs
23. november 1987
666
13
Part 2
Chris Clough
Ian Briggs
30. november 1987
667
14
Part 3
Chris Clough
Ian Briggs
7. december 1987

25. séria (1988-89)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Remembrance of the Daleks
668
1
Part 1
Andrew Morgan
Ben Aaronovitch
5. október 1988
669
2
Part 2
Andrew Morgan
Ben Aaronovitch
12. október 1988
670
3
Part 3
Andrew Morgan
Ben Aaronovitch
19. október 1988
671
4
Part 4
Andrew Morgan
Ben Aaronovitch
26. október 1988
The Happiness Patrol
672
5
Part 1
Chris Clough
Graeme Curry
2. november 1988
673
6
Part 2
Chris Clough
Graeme Curry
9. november 1988
674
7
Part 3
Chris Clough
Graeme Curry
16. november 1988
Silver Nemesis
675
8
Part 1
Chris Clough
Kevin Clarke
23. november 1988
676
9
Part 2
Chris Clough
Kevin Clarke
30. november 1988
676
10
Part 3
Chris Clough
Kevin Clarke
7. december 1988
The Greatest Show in the Galaxy
677
11
Part 1
Alan Wareing
Stephen Wyatt
14. december 1988
678
12
Part 2
Alan Wareing
Stephen Wyatt
21. december 1988
679
13
Part 3
Alan Wareing
Stephen Wyatt
28. december 1988
680
14
Part 4
Alan Wareing
Stephen Wyatt
4. január 1989

26. séria (1989)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Battlefield
681
1
Part 1
Michael Kerrigan
Ben Aaronovitch
6. september 1989
682
2
Part 2
Michael Kerrigan
Ben Aaronovitch
13. september 1989
683
3
Part 3
Michael Kerrigan
Ben Aaronovitch
20. september 1989
684
4
Part 4
Michael Kerrigan
Ben Aaronovitch
27. september 1989
Ghost Light
685
5
Part 1
Alan Wareing
Marc Platt
4. október 1989
686
6
Part 2
Alan Wareing
Marc Platt
11. október 1989
687
7
Part 3
Alan Wareing
Marc Platt
18. október 1989
The Curse of Fenric
688
8
Part 1
Nicholas Mallett
Ian Briggs
25. október 1989
689
9
Part 2
Nicholas Mallett
Ian Briggs
1. november 1989
690
10
Part 3
Nicholas Mallett
Ian Briggs
8. november 1989
691
11
Part 4
Nicholas Mallett
Ian Briggs
15. november 1989
Survival
692
12
Part 1
Alan Wareing
Rona Munro
22. november 1989
693
13
Part 2
Alan Wareing
Rona Munro
29. november 1989
694
14
Part 3
Alan Wareing
Rona Munro
6. december 1989

Ôsmy DoktorUpraviť

Film (1996)Upraviť

Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
Doctor Who
Geoffrey Sax
Matthew Jacobs
27. máj 1996

Deviaty DoktorUpraviť

1. séria (2005)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
1
1
Rose
Keith Boak
Russell T Davies
26. marec 2005
2
2
The End of the World
Euros Lyn
Russell T Davies
2. apríl 2005
3
3
The Unquiet Dead
Euros Lyn
Mark Gatiss
9. apríl 2005
4
4
Aliens of London
Keith Boak
Russell T Davies
16. apríl 2005
5
5
World War Three
Keith Boak
Russell T Davies
23. apríl 2005
6
6
Dalek
Joe Ahearne
Robert Shearman
30. apríl 2005
7
7
The Long Game
Brian Grant
Russell T Davies
7. máj 2005
8
8
Father's Day
Joe Ahearne
Paul Cornell
14. máj 2005
9
9
The Empty Child
James Hawes
21. máj 2005
10
10
The Doctor Dances
James Hawes
Steven Moffat
28. máj 2005
11
11
Boom Town
Joe Ahearne
Russell T Davies
4. jún 2005
12
12
Bad Wolf
Joe Ahearne
Russell T Davies
11. jún 2005
13
13
The Parting of the Ways
Joe Ahearne
Russell T Davies
18. jún 2005

Desiaty DoktorUpraviť

Špeciál (2005)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
14
The Christmas Invasion
James Hawes
Russell T Davies
25. december 2005

2. séria (2006)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
15
1
New Earth
James Hawes
Russell T Davies
15. apríl 2006
16
2
Tooth and Claw
Euros Lyn
Russell T Davies
22. apríl 2006
17
3
School Reunion
James Hawes
Toby Whithouse
29. apríl 2006
18
4
The Girl in the Fireplace
Euros Lyn
6. máj 2006
19
5
Rise of the Cybermen
Graeme Harper
Tom MacRae
13. máj 2006
20
6
The Age of Steel
Graeme Harper
Tom MacRae
20. máj 2006
21
7
The Idiot's Lantern
Euros Lyn
Mark Gatiss
27. máj 2006
22
8
The Impossible Planet
James Strong
Matt Jones
3. jún 2006
23
9
The Satan Pit
James Strong
Matt Jones
10. jún 2006
24
10
Love & Monsters
Dan Zeff
Russell T Davies
17. jún 2006
25
11
Fear Her
Euros Lyn
Matthew Graham
24. jún 2006
26
12
Army of Ghosts
Graeme Harper
Russell T Davies
1. júl 2006
27
13
Doomsday
Graeme Harper
Russell T Davies
8. júl 2006

Špeciál (2006)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
28
The Runaway Bride
Euros Lyn
Russell T Davies
25. december 2006

3. séria (2007)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
29
1
Smith and Jones
Charles Palmer
Russell T Davies
31. marec 2007
30
2
The Shakespeare Code
Charles Palmer
Gareth Roberts
7. apríl 2007
31
3
Gridlock
Richard Clark
Russell T Davies
14. apríl 2007
32
4
Daleks in Manhattan
James Strong
Helen Raynor
21. apríl 2007
33
5
Evolution of the Daleks
James Strong
Helen Raynor
28. apríl 2007
34
6
The Lazarus Experiment
Richard Clark
Stephen Greenhorn
5. máj 2007
35
7
42
Graeme Harper
Chris Chibnall
19. máj 2007
36
8
Human Nature
Charles Palmer
Paul Cornell
26. máj 2007
37
9
The Family of Blood
Charles Palmer
Paul Cornell
2. jún 2007
38
10
Blink
Hettie MacDonald
9. jún 2007
39
11
Utopia
Graeme Harper
Russell T Davies
16. jún 2007
40
12
The Sound of Drums
Colin Teague
Russell T Davies
23. jún 2007
41
13
Last of the Time Lords
Colin Teague
Russell T Davies
30. jún 2007

Špeciál (2007)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
42
Voyage of the Damned
James Strong
Russell T Davies
25. december 2007

4. séria (2008)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
43
1
Partners in Crime
James Strong
Russell T Davies
5. apríl 2008
44
2
The Fires of Pompeii
Colin Teague
James Moran
12. apríl 2008
45
3
Planet of the Ood
Graeme Harper
Keith Temple
19. apríl 2008
46
4
The Sontaran Stratagem
Douglas Mackinnon
Helen Raynor
26. apríl 2008
47
5
The Poison Sky
Douglas Mackinnon
Helen Raynor
3. máj 2008
48
6
The Doctor's Daughter
Alice Troughton
Stephen Greenhorn
10. máj 2008
49
7
The Unicorn and the Wasp
Graeme Harper
Gareth Roberts
17. máj 2008
50
8
Silence in the Library
Euros Lyn
31. máj 2008
51
9
Forest of the Dead
Euros Lyn
Steven Moffat
7. jún 2008
52
10
Midnight
Alice Troughton
Russell T Davies
14. jún 2008
53
11
Turn Left
Graeme Harper
Russell T Davies
21. jún 2008
54
12
The Stolen Earth
Graeme Harper
Russell T Davies
28. jún 2008
55
13
Journey's End
Graeme Harper
Russell T Davies
5. júl 2008

Špeciály (2008-10)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
56
The Next Doctor
Andy Goddard
Russell T Davies
25. december 2008
57
Planet of the Dead
James Strong
Russell T Davies & Gareth Roberts
11. apríl 2009
58
The Waters of Mars
Graeme Harper
Russell T Davies & Phil Ford
15. november 2009
59
The End of Time – Part One
Euros Lyn
Russell T Davies
25. december 2009
60
The End of Time – Part Two
Euros Lyn
Russell T Davies
1. január 2010

Jedenásty DoktorUpraviť

5. séria (2010)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
61
1
The Eleventh Hour
Adam Smith
3. apríl 2010
62
2
The Beast Below
Andrew Gunn
Steven Moffat
10. apríl 2010
63
3
Victory of the Daleks
Andrew Gunn
Mark Gatiss
17. apríl 2010
64
4
The Time of Angels
Adam Smith
Steven Moffat
24. apríl 2010
65
5
Flesh and Stone
Adam Smith
Steven Moffat
1. máj 2010
66
6
The Vampires of Venice
Jonny Campbell
Toby Whithouse
8. máj 2010
67
7
Amy's Choice
Catherine Morshead
Simon Nye
15. máj 2010
68
8
The Hungry Earth
Ashley Way
Chris Chibnall
22. máj 2010
69
9
Cold Blood
Ashley Way
Chris Chibnall
29. máj 2010
70
10
Vincent and the Doctor
Jonny Campbell
Richard Curtis
5. jún 2010
71
11
The Lodger
Catherine Morshead
Gareth Roberts
12. jún 2010
72
12
The Pandorica Opens
Toby Haynes
Steven Moffat
19. jún 2010
73
13
The Big Bang
Toby Haynes
Steven Moffat
26. jún 2010

Špeciál (2010)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
74
A Christmas Carol
Toby Haynes
25. december 2010

6. séria (2011)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
1. časť
75
1
The Impossible Astronaut
Toby Haynes
Steven Moffat
23. apríl 2011
76
2
Day of the Moon
Toby Haynes
Steven Moffat
30. apríl 2011
77
3
The Curse of the Black Spot
Jeremy Webb
Stephen Thompson
7. máj 2011
78
4
The Doctor's Wife
Richard Clark
Neil Gaiman
14. máj 2011
79
5
The Rebel Flesh
Julian Simpson
Matthew Graham
21. máj 2011
80
6
The Almost People
Julian Simpson
Matthew Graham
28. máj 2011
81
7
A Good Man Goes to War
Peter Hoar
Steven Moffat
4. jún 2011
2. časť
82
8
Let's Kill Hitler
Richard Senior
Steven Moffat
27. august 2011
83
9
Night Terrors
Richard Clark
Mark Gatiss
3. september 2011
84
10
The Girl Who Waited
Nick Hurran
Tom MacRae
10. september 2011
85
11
The God Complex
Nick Hurran
Toby Whithouse
17. september 2011
86
12
Closing Time
Steve Hughes
Gareth Roberts
24. september 2011
87
13
The Wedding of River Song
Jeremy Webb
Steven Moffat
1. október 2011

Špeciál (2011)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
88
The Doctor, the Widow and the Wardrobe
Farren Blackburn
25. december 2011

7. séria 1. časť (2012)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
89
1
Asylum of the Daleks
Nick Hurran
Steven Moffat
1. september 2012
90
2
Dinosaurs on a Spaceship
Saul Metzstein
Chris Chibnall
8. september 2012
91
3
A Town Called Mercy
Saul Metzstein
Toby Whithouse
15. september 2012
92
4
The Power of Three
Douglas Mackinnon
Chris Chibnall
22. september 2012
93
5
The Angels Take Manhattan
Nick Hurran
Steven Moffat
29. september 2012

Špeciál (2012)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
94
The Snowmen
Saul Metzstein
Steven Moffat
25. december 2012

7. séria 2. časť (2013)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
95
6
The Bells of Saint John
Colm McCarthy
Steven Moffat
30. marec 2013
96
7
The Rings of Akhaten
Farren Blackburn
Neil Cross
6. apríl 2013
97
8
Cold War
Douglas Mackinnon
Mark Gatiss
13. apríl 2013
98
9
Hide
Jamie Payne
Neil Cross
20. apríl 2013
99
10
Journey to the Centre of the TARDIS
Mat King
Stephen Thompson
27. apríl 2013
100
11
The Crimson Horror
Saul Metzstein
Mark Gatiss
4. máj 2013
101
12
Nightmare in Silver
Stephen Woolfenden
Neil Gaiman
11. máj 2013
102
13
The Name of the Doctor
Saul Metzstein
Steven Moffat
18. máj 2013

Špeciály (2013)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
103
The Day of the Doctor
Nick Hurran
23. november 2013
104
The Time of the Doctor
Jamie Payne
Steven Moffat
25. december 2013

Dvanásty DoktorUpraviť

8. séria (2014)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
105
1
Deep Breath
Ben Wheatley
23. august 2014
106
2
Into the Dalek
Ben Wheatley
Phil Ford & Steven Moffat
30. august 2014
107
3
Robots of Sherwood
Paul Murphy
Mark Gatiss
6. september 2014
108
4
Listen
Douglas Mackinnon
Steven Moffat
13. september 2014
109
5
Time Heist
Douglas Mackinnon
Stephen Thompson & Steven Moffat
20. september 2014
110
6
The Caretaker
Paul Murphy
Gareth Roberts & Steven Moffat
27. september 2014
111
7
Kill the Moon
Paul Wilmshurst
Peter Harness
4. október 2014
112
8
Mummy on the Orient Express
Paul Wilmshurst
Jamie Mathieson
11. október 2014
113
9
Flatline
Douglas Mackinnon
Jamie Mathieson
18. október 2014
114
10
In the Forest of the Night
Sheree Folkson
Frank Cottrell-Boyce
25. október 2014
115
11
Dark Water
Rachel Talalay
Steven Moffat
1. november 2014
116
12
Death in Heaven
Rachel Talalay
Steven Moffat
8. november 2014

Špeciál (2014)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
117
Last Christmas
Paul Wilmshurst
25. december 2014

9. séria (2015)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
118
1
The Magician's Apprentice
Hettie MacDonald
Steven Moffat
19. september 2015
119
2
The Witch's Familiar
Hettie MacDonald
Steven Moffat
26. september 2015
120
3
Under the Lake
Daniel O'Hara
Toby Whithouse
3. október 2015
121
4
Before the Flood
Daniel O'Hara
Toby Whithouse
10. október 2015
122
5
The Girl Who Died
Ed Bazalgette
Jamie Mathieson & Steven Moffat
17. október 2015
123
6
The Woman Who Lived
Ed Bazalgette
Catherine Tregenna
24. október 2015
124
7
The Zygon Invasion
Daniel Nettheim
Peter Harness
31. október 2015
125
8
The Zygon Inversion
Daniel Nettheim
Peter Harness & Steven Moffat
7. november 2015
126
9
Sleep No More
Justin Molotnikov
Mark Gatiss
14. november 2015
127
10
Face the Raven
Justin Molotnikov
Sarah Dollard
21. november 2015
128
11
Heaven Sent
Rachel Talalay
Steven Moffat
28. november 2015
129
12
Hell Bent
Rachel Talalay
Steven Moffat
5. december 2015

Špeciál (2015)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
130
The Husbands of River Song
Douglas Mackinnon
Steven Moffat
25. december 2015

Špeciál (2016)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
131
The Return of Doctor Mysterio
Ed Bazalgette
25. december 2016

10. séria (2017)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
132
1
The Pilot
Lawrence Gough
Steven Moffat
15. apríl 2017
133
2
Smile
Lawrence Gough
Frank Cottrell-Boyce
22. apríl 2017
134
3
Thin Ice
Bill Anderson
Sarah Dollard
29. apríl 2017
135
4
Knock Knock
Bill Anderson
Mike Bartlett
6. máj 2017
136
5
Oxygen
Charles Palmer
Jamie Mathieson
13. máj 2017
137
6
Extremis
Daniel Nettheim
Steven Moffat
20. máj 2017
138
7
The Pyramid at the End of the World
Daniel Nettheim
Peter Harness & Steven Moffat
27. máj 2017
139
8
The Lie of the Land
Wayne Yip
Toby Whithouse
3. jún 2017
140
9
The Empress of Mars
Wayne Yip
Mark Gatiss
10. jún 2017
141
10
The Eaters of Light
Charles Palmer
Rona Munro
17. jún 2017
142
11
World Enough and Time
Rachel Talalay
Steven Moffat
24. jún 2017
143
12
The Doctor Falls
Rachel Talalay
Steven Moffat
1. júl 2017

Špeciál (2017)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
144
Twice Upon a Time
Rachel Talalay
Steven Moffat
25. december 2017

Trinásty DoktorUpraviť

11. séria (2018)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
145
1
The Woman Who Fell to Earth
Jamie Childs
Chris Chibnall
7. október 2018
146
2
The Ghost Monument
Mark Tonderai
Chris Chibnall
14. október 2018
147
3
Rosa
Mark Tonderai
Malorie Blackman & Chris Chibnall
21. október 2018
148
4
Arachnids in the UK
Sallie Aprahamian
Chris Chibnall
28. október 2018
149
5
The Tsuranga Conundrum
Jennifer Perrott
Chris Chibnall
4. november 2018
150
6
Demons of the Punjab
Jamie Childs
Vinay Patel
11. november 2018
151
7
Kerblam!
Jennifer Perrott
Pete McTighe
18. november 2018
152
8
The Witchfinders
Sallie Aprahamian
Joy Wilkinson
25. november 2018
153
9
It Takes You Away
Jamie Childs
Ed Hime
2. december 2018
154
10
The Battle of Ranskoor Av Kolos
Jamie Childs
Chris Chibnall
9. december 2018

Špeciál (2019)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
155
Resolution
Wayne Yip
Chris Chibnall
1. január 2019

12. séria (2020)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
156
1
Spyfall, Part 1
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
1. január 2020
157
2
Spyfall, Part 2
Lee Haven Jones
Chris Chibnall
5. január 2020
158
3
Orphan 55
Lee Haven Jones
Ed Hime
12. január 2020
159
4
Nikola Tesla's Night of Terror
Nida Manzoor
Nina Metivier
19. január 2020
160
5
Fugitive of the Judoon
Nida Manzoor
Vinay Patel & Chris Chibnall
26. január 2020
161
6
Praxeus
Jamie Magnus Stone
Pete McTighe & Chris Chibnall
2. február 2020
162
7
Can You Hear Me?
Emma Sullivan
Charlene James & Chris Chibnall
9. február 2020
163
8
The Haunting of Villa Diodati
Emma Sullivan
Maxine Alderton
16. február 2020
164
9
Ascension of the Cybermen
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
23. február 2020
165
10
The Timeless Children
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
1. marec 2020

Špeciál (2021)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
166
Revolution of the Daleks
Lee Haven Jones
Chris Chibnall
1. január 2021

13. séria (2021)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
167
1
The Halloween Apocalypse
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
31. október 2021
168
2
War of the Sontarans
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
7. november 2021
169
3
Once, Upon Time
Azhur Saleem
Chris Chibnall
14. november 2021
170
4
Village of the Angels
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall & Maxine Alderton
21. november 2021
171
5
Survivors of the Flux
Azhur Saleem
Chris Chibnall
28. november 2021
172
6
The Vanquishers
Azhur Saleem
Chris Chibnall
5. december 2021

Špeciály (2022)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
173
Eve of the Daleks
Annetta Laufer
Chris Chibnall
1. január 2022
174
Legend of the Sea Devils
Haolu Wang
Ella Road & Chris Chibnall
17. apríl 2022
175
The Power of the Doctor
Jamie Magnus Stone
Chris Chibnall
23. október 2022

Štrnásty doktorUpraviť

Špeciály (2023)Upraviť

# Názov
 
Réžia Scenár Premiéra
 
176
 
Rachel Talalay
Russell T Davies
november 2023
177
 
Tom Kingsley
Russell T Davies
november 2023
178
 
Chanya Button
Russell T Davies
november 2023

ReferencieUpraviť

  1. http://www.doctorwhonews.net/2015/07/doctor-who-series-10-confirmed.html