Zoznam najsledovanejších Instagramových účtov

zoznamový článok projektov Wikimedia
Cristiano Ronaldo je najsledovanejšia osobnosť na Instagrame so 196 miliónmi sledovateľov.

Tento zoznam zobrazuje 50 najsledovanejších účtov na sociálne sieti Instagram.[1] K januáru 2020 je najsledovanejšou osobou futbalista Cristiano Ronaldo so 196 miliónmi sledovateľov. Najviac sledovanou ženou je speváčka Ariana Grande so 170 miliónmi sledovateľov. Instagram má svoj vlastný účet na tejto platforme, ktorý sleduje 325 miliónov ľudí; je to najsledovanejší účet. Celkovo 18 účtov má na Instagrame viac ako 100 miliónov sledovateľov.

Najlepšie účtyUpraviť

Celkovo v históriiUpraviť

Nasledujúci zoznam 50 účtov je najsledovanejších na Instagrame.[1]

Datuje sa k 4. januáru 2020.

# Používateľské meno Vlastník Sledujúci

(v miliónoch)

Profesia Krajina Účet

agentúry

1. @instagram Instagram 325,3 Sociálne média   USA Áno
2. @cristiano Cristiano Ronaldo 196,0 Futbalista   POR Nie
3. @arianagrande Ariana Grande 170,5 Hudobníčka a herečka   USA Nie
4. @therock Dwayne Johnson 167,0 Herec a profesionálny wrestler   USA Nie
5. @selenagomez Selena Gomez 164,8 Hudobníčka a herečka   USA Nie
6. @kyliejenner Kylie Jenner 156,2 Televízna osobnosť a podnikateľka   USA Nie
7. @kimkardashian Kim Kardashian 155,9 Televízna osobnosť a podnikateľka   USA Nie
8. @leomessi Lionel Messi 140,1 Futbalista   ARG Nie
9. @beyonce Beyoncé 137,3 Hudobníčka   USA Nie
10. @neymarjr Neymar 130,9 Futbalista   BRA Nie
11. @natgeo National Geographic 129,0 Časopis   USA Áno
12. @taylorswift Taylor Swift 124,9 Hudobníčka   USA Nie
13. @justinbieber Justin Bieber 124,1 Hudobník   CAN Nie
14. @kendalljenner Kendal Jenner 120,8 Televízna osobnosť a modelka   USA Nie
15. @nickiminaj Nicki Minaj 109,4 Hudobníčka   TRI Nie
16. @jlo Jeniffer Lopez 108,5 Hudobníčka a herečka   USA Nie
17. @khloekardashian Khloé Kardashian 102,7 Televízna osobnosť   USA Nie
18. @mileycyrus Miley Cyrus 102,6 Hudobníčka a herečka   USA Nie
19. @nike Nike 97,9 Mnohonárodné športové oblečenie   USA Áno
20. @katyperry Katy Perry 88,2 Hudobníčka   USA Nie
21. @kourtneykardash Kourtney Kardashian 85,1 Televízna osobnosť   USA Nie
22. @kevinhart4real Kevin Hart 84,0 Komik a herec   USA Nie
23. @realmadrid Real Madrid 82,2 Futbalový klub   ESP Áno
24. @fcbarcelona FC Barcelona 81,6 Futbalový klub   ESP Áno
25. @theellenshow Ellen DeGeneres 81,5 Komička   USA Nie
26. @badgalriri Rihanna 78,0 Hudobníčka   BAR Nie
27. @ddlovato Demi Lovato 76,0 Hudobníčka a herečka   USA Nie
28. @victoriassecret Victoria's Secret 68,8 Značka spodnej bielizne   USA Áno
29. @zendaya Zendaya 64,4 Herečka a hudobníčka   USA Nie
30. @champagnepapi Drake 62,5 Hudobník   CAN Nie
31. @shakira Shakira 60,6 Hudobníčka   COL Nie
32. @davidbeckham David Beckham 60,0 Futbalista   UK Nie
33. @chrisbrownofficial Chris Brown 59,65 Hudobník   USA Nie
34. @vindiesel Vin Diesel 59,62 Herec   USA Nie
35. @iamcardib Cardi B 57,18 Hudobníčka   USA Nie
36. @justintimberlake Justin Timberlake 57,14 Hudobník a herec   USA Nie
37. @shawnmendes Shawn Mendes 55,1 Hudobník   CAN Nie
38. @kingjames LeBron James 54,6 Basketbalista   USA Nie
39. @emmawatson Emma Watson 53,8 Herečka   UK Nie
40. @championsleague Liga majstrov UEFA 53,1 Klubová futbalová súťaž   EUR Áno
41. @nasa NASA 52,5 Vesmírna agentúra   USA Áno
42. @9gag 9GAG 51,4 Sociálne média   HKG Áno
43. @gigihadid Gigi Hadid 51,1 Modelka   USA Nie
44. @ronaldinho Ronaldinho 50,5 Futbalista   BRA Nie
45. @maluma Maluma 48,3 Hudobník   COL Nie
46. @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 47,8 Herečka a hudobníčka   IND Nie
47. @billieeilish Billie Eilish 47,4 Hudobníčka   USA Nie
48. @virat.kohli Virat Kohli 46,9 Kriketista   IND Nie
49. @camila_cabello Camila Cabello 45,8 Hudobníčka   USA Nie
50. @marvel Marvel Entertainment 44,7 Zábavný priemysel   USA Áno

Podľa krajinyUpraviť

Toto je 20 najsledovanejších účtov podľa krajiny pôvodu.[1]

Datuje sa k 15. novembru 2019.

# Krajina Používateľské meno Vlastník Sledujúci

(v miliónoch)

Profesia
1.   Spojené štáty @instagram Instagram 325,3 Sociálne média
2.   Portugalsko @cristiano Cristiano Ronaldo 196,0 Futbalista
3.   Argentína @leomessi Lionel Messi 140,1 Futbalista
4.   Brazília @neymarjr Neymar 130,9 Futbalista
5.   Kanada @justinbieber Justin Bieber 124,1 Hudobník
6.   Trinidad a Tobago @nickiminaj Nicki Minaj 109,4 Hudobníčka
7.   Španielsko @realmadrid Real Madrid 82,2 Futbalový klub
8.   Barbados @badgalriri Rihanna 78,0 Hudobníčka
9.   Kolumbia @shakira Shakira 60,6 Hudobníčka
10.   Spojené kráľovstvo @davidbeckham David Beckham 60,0 Futbalista
11.   Hongkong @9gag 9GAG 51,4 Sociálne média
12.   India @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 47,8 Herečka a hudobníčka
13.   Kuba @camila_cabello Camila Cabello 45,8 Hudobníčka
14.   Švédsko @iamzlatanibrahimovic Zlatan Ibrahimović 40,4 Futbalista
15.   Austrália @chrishemsworth Chris Hemsworth 38,9 Herec
16.   Taliansko @gucci Gucci 38,74 Módna agentúra
17.   Francúzsko @paulpogba Paul Pogba 38,73 Futbalista
18   Indonézia @ayutingting92 Ayu Tingting 36,86 Hudobníčka
19.   Uruguaj @luissuarez9 Luis Suárez 36,85 Futbalista
20.   Nemecko @adidasoriginals Adidas Originals 36,0 Športové oblečenie na voľný čas

ReferencieUpraviť

  1. a b c The Most Followed Instagram Profiles | Trackalytics [online]. www.trackalytics.com, [cit. 2019-10-06]. Dostupné online.