Otvoriť hlavné menu

Zoznam najsledovanejších Instagramových účtov

zoznamový článok projektov Wikimedia
Cristiano Ronaldo je najsledovanejšia osobnosť na Instagrame so 189 miliónmi sledovateľov.

Tento zoznam zobrazuje 50 najsledovanejších účtov na sociálne sieti Instagram.[1] K novembru 2019 je najsledovanejšou osobou futbalista Cristiano Ronaldo so 189 miliónmi sledovateľov. Najviac sledovanou ženou je speváčka Ariana Grande so 166 miliónmi sledovateľov. Instagram má svoj vlastný účet na tejto platforme, ktorý sleduje 316 miliónov ľudí; je to najsledovanejší účet. Celkovo 18 účtov má na Instagrame viac ako 100 miliónov sledovateľov.

Najlepšie účtyUpraviť

Celkovo v históriiUpraviť

Nasledujúci zoznam 50 účtov je najsledovanejších na Instagrame.[1]

Datuje sa k 15. novembru 2019.

# Používateľské meno Vlastník Sledujúci

(v miliónoch)

Profesia Krajina Účet

agentúry

1. @instagram Instagram 316,5 Sociálne média   USA Áno
2. @cristiano Cristiano Ronaldo 189,9 Futbalista   POR Nie
3. @arianagrande Ariana Grande 166,9 Hudobníčka a herečka   USA Nie
4. @therock Dwayne Johnson 161,9 Herec a profesionálny wrestler   USA Nie
5. @selenagomez Selena Gomez 161,3 Hudobníčka a herečka   USA Nie
6. @kimkardashian Kim Kardashian 151,7 Televízna osobnosť a podnikateľka   USA Nie
7. @kyliejenner Kylie Jenner 151,1 Televízna osobnosť a podnikateľka   USA Nie
8. @leomessi Lionel Messi 135,9 Futbalista   ARG Nie
9. @beyonce Beyoncé 134,9 Hudobníčka   USA Nie
10. @neymarjr Neymar 128,8 Futbalista   BRA Nie
11. @natgeo National Geographic 126,5 Časopis   USA Áno
12. @taylorswift Taylor Swift 122,7 Hudobníčka   USA Nie
13. @justinbieber Justin Bieber 121,7 Hudobník   CAN Nie
14. @kendalljenner Kendal Jenner 118,6 Televízna osobnosť a modelka   USA Nie
15. @nickiminaj Nicki Minaj 107,9 Hudobníčka   TRI Nie
16. @jlo Jeniffer Lopez 105,2 Hudobníčka a herečka   USA Nie
17. @mileycyrus Miley Cyrus 101,4 Hudobníčka a herečka   USA Nie
18. @khloekardashian Khloé Kardashian 100,4 Televízna osobnosť   USA Nie
19. @nike Nike 95,2 Mnohonárodné športové oblečenie   USA Áno
20. @katyperry Katy Perry 86,7 Hudobníčka   USA Nie
21. @kourtneykardash Kourtney Kardashian 83,2 Televízna osobnosť   USA Nie
22. @kevinhart4real Kevin Hart 81,2 Komik a herec   USA Nie
23. @realmadrid Real Madrid 80,4 Futbalový klub   ESP Áno
24. @fcbarcelona FC Barcelona 79,6 Futbalový klub   ESP Áno
25. @theellenshow Ellen DeGeneres 79,5 Komička   USA Nie
26. @badgalriri Rihanna 76,8 Hudobníčka   BAR Nie
27. @ddlovato Demi Lovato 75,3 Hudobníčka a herečka   USA Nie
28. @victoriassecret Victoria's Secret 68,5 Značka spodnej bielizne   USA Áno
29. @zendaya Zendaya 63,4 Herečka a hudobníčka   USA Nie
30. @champagnepapi Drake 61,6 Hudobník   CAN Nie
31. @shakira Shakira 60,0 Hudobníčka   COL Nie
32. @davidbeckham David Beckham 59,1 Futbalista   UK Nie
33. @vindiesel Vin Diesel 58,3 Herec   USA Nie
34. @chrisbrownofficial Chris Brown 58,1 Hudobník   USA Nie
35. @justintimberlake Justin Timberlake 56,6 Hudobník a herec   USA Nie
36. @iamcardib Cardi B 54,3 Hudobníčka   USA Nie
37. @shawnmendes Shawn Mendes 53,7 Hudobník   CAN Nie
38. @kingjames LeBron James 52,7 Basketbalista   USA Nie
39. @emmawatson Emma Watson 52,2 Herečka   UK Nie
40. @9gag 9GAG 51,2 Sociálne média   HKG Áno
41. @nasa NASA 51,0 Vesmírna agentúra   USA Áno
41. @gigihadid Gigi Hadid 50,6 Modelka   USA Nie
43. @championsleague Liga majstrov UEFA 50,4 Klubová futbalová súťaž   EUR Áno
44. @ronaldinho Ronaldinho 49,5 Futbalista   BRA Nie
45. @maluma Maluma 47,6 Hudobník   COL Nie
46. @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 46,3 Herečka a hudobníčka   IND Nie
47. @virat.kohli Virat Kohli 44,4 Kriketista   IND Nie
48. @jamesrodriguez10 James Rodríguez 44,1 Futbalista   COL Nie
49. @marvel Marvel Entertainment 43,93 Zábavný priemysel   USA Áno
50. @robertdowneyjr Robert Downey Jr. 43,91 Herec   USA Nie

Podľa krajinyUpraviť

Toto je 20 najsledovanejších účtov podľa krajiny pôvodu.[1]

Datuje sa k 15. novembru 2019.

# Krajina Používateľské meno Vlastník Sledujúci

(v miliónoch)

Profesia
1.   Spojené štáty @instagram Instagram 316,5 Sociálne média
2.   Portugalsko @cristiano Cristiano Ronaldo 189,9 Futbalista
3.   Argentína @leomessi Lionel Messi 135,9 Futbalista
4.   Brazília @neymarjr Neymar 128,8 Futbalista
5.   Kanada @justinbieber Justin Bieber 121,7 Hudobník
6.   Trinidad a Tobago @nickiminaj Nicki Minaj 107,9 Hudobníčka
7.   Španielsko @realmadrid Real Madrid 80,4 Futbalový klub
8.   Barbados @badgalriri Rihanna 76,8 Hudobníčka
9.   Kolumbia @shakira Shakira 60,0 Hudobníčka
10.   Spojené kráľovstvo @davidbeckham David Beckham 59,1 Futbalista
11.   Hongkong @9gag 9GAG 51,2 Sociálne média
12.   India @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 46,3 Herečka a hudobníčka
13.   Kuba @camila_cabello Camila Cabello 43,2 Hudobníčka
14.   Švédsko @iamzlatanibrahimovic Zlatan Ibrahimović 39,3 Futbalista
15.   Austrália @chrishemsworth Chris Hemsworth 38,6 Herec
16.   Taliansko @gucci Gucci 37,9 Módna agentúra
17.   Francúzsko @paulpogba Paul Pogba 37,8 Futbalista
18.   Uruguaj @luissuarez9 Luis Suárez 36,1 Futbalista
19.   Indonézia @ayutingting92 Ayu Tingting 35,9 Hudobníčka
20.   Nemecko @adidasoriginals Adidas Originals 35,8 Športové oblečenie na voľný čas

ReferencieUpraviť

  1. a b c The Most Followed Instagram Profiles | Trackalytics [online]. www.trackalytics.com, [cit. 2019-10-06]. Dostupné online.