Zoznam častí seriálu Kriminálka Staré Mesto

Kriminálka Staré Mesto je detektívny seriál, ktorý vysielala Slovenská televízia.

Prvá séria sa vysielala od 20. septembra do 1. novembra 2010. Druhá séria sa vysielala od 24. októbra do 28. novembra 2013. V autorskom tíme medzi inými figuruje aj meno Dominika Dána, slovenského spisovateľa detektívnych románov.

Série upraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 7 20. september 2010 1. november 2010
2 6 24. október 2013 28. november 2013

Časti upraviť

1. séria (2010) upraviť

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
Share
12+
1
1
Prípad petrolejového princa
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
20. september 2010
21,2%[1]
2
2
Prípad vysmiateho muža
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
27. september 2010
17,7%[2]
3
3
Prípad zlatej smrti
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
4. október 2010
17,0%[3]
4
4
Prípad červeného hada
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
11. október 2010
15,4%[4]
5
5
Prípad tancujúceho fantóma
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
18. október 2010
16,6%[5]
6
6
Prípad strateného syna
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
25. október 2010
15,1%[6]
7
7
Prípad zamknutého kostola
Ján Sebechlebský
Dominik Dán & Alex Koenigsmark
1. november 2010
15,2%[7]

2. séria (2013) upraviť

24. apríla 2012 RTVS potvrdila druhú sériu, ktorá sa skladá zo šiestich častí. Seriál sa nakrúcal 50 dní, resp. od 20. mája do polovice júna 2013.[8][9][10]

No. # Názov Réžia Scenár Premiéra
 
Share
12+
8
1
1. časť
Jozef Koleják & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
24. október 2013
6,0%[11]
9
2
2. časť
Ján Sebechlebský
Jozef Koleják & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
31. október 2013
5,0%[12]
10
3
3. časť
Ján Sebechlebský
Ivan Bobčík & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
7. november 2013
5,0%[13]
11
4
4. časť
Ján Sebechlebský
Miro Šifra & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
14. november 2013
5,0%[14]
12
5
5. časť
Ján Sebechlebský
Miro Šifra & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
21. november 2013
13
6
6. časť
Ján Sebechlebský
Miro Šifra & Ján Sebechlebský & Rasťo Boroš & Laura Siváková
28. november 2013
5,0%[15]

Referencie upraviť

  1. Kriminálka Staré Mesto mala v 12+ viac divákov ako film na Markíze, lídrom bol Panelák na Joj [online]. ETrend, 21.9.2010. Dostupné online. Archivované 2013-12-03 z originálu.
  2. Kriminálka Staré Mesto klesla, ale stále je v nadpriemere Jednotky STV [online]. ETrend, 28.9.2010. Dostupné online. Archivované 2010-10-10 z originálu.
  3. Ďalší negatívny rekord: Dvojka nikdy predtým nebola taká slabá (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 12.10.2010. Dostupné online. Archivované 2013-12-03 z originálu.
  4. Markíza bola minulý týždeň najsilnejšia od decembra 2008 (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 19.10.2010. Dostupné online. Archivované 2010-10-22 z originálu.
  5. Jednotke futbal pomohol k sezónnemu maximu, no stále je slabá (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 26.10.2010. Dostupné online. Archivované 2010-10-30 z originálu.
  6. Týždeň rekordov: Joj historicky najsilnejšia, Jednotka najslabšia (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 2.11.2010. Dostupné online. Archivované 2010-12-30 z originálu.
  7. Markíza a Joj klesli. No Jednotka tiež neexcelovala (týždenná sledovanosť) [online]. ETrend, 9.11.2010. Dostupné online. Archivované 2010-11-11 z originálu.
  8. Vznikne ďalších päť častí Kriminálky Staré Mesto. Za takmer 1,5 milióna eur [online]. ETrend, 24.4.2013. Dostupné online. [nefunkčný odkaz]
  9. Slovenská kriminálka sa vracia. Už začali nakrúcať [online]. Atlas, 21.5.2013. Dostupné online. Archivované 2016-03-05 z originálu.
  10. Kriminálka Staré Mesto 2 pôjde na Jednotke od septembra [online]. ETrend, 6.6.2013. Dostupné online. Archivované 2013-06-19 z originálu.
  11. Sledovanosť vo štvrtok: Ako uspel seriál Kriminálka Staré mesto 2? [online]. Mediaboom, 25.10.2010. Dostupné online.
  12. Sledovanosť: Ako dopadol súboj o divákov vo štvrtok? [online]. Mediaboom, 1.11.2010. Dostupné online.
  13. Sledovanosť: Vo štvrtok sa darilo spravodajstvu a seriálom Markízy [online]. Mediaboom, 8.11.2010. Dostupné online.
  14. Aká bola sledovanosť televízií vo štvrtok? [online]. Mediaboom, 15.11.2010. Dostupné online.
  15. Vo štvrtok opäť najsilnejšia Markíza, stúpa podiel Plusky [online]. Mediaboom, 29.11.2010. Dostupné online.