Zoznam PGC objektov 1960001 – 1961000

zoznamový článok projektov Wikimedia

Toto je zoznam PGC objektov od 1960001 do 1961000.

Objekt Rektascenzia Deklinácia Typ Magnitúda Odchýlka
PGC 1960004 01h 09m 54.7s +31° 42′ 08″ 0,42 0,11
PGC 1960007 08h 11m 17.6s +31° 42′ 08″ 0,44 0,10
PGC 1960009 13h 27m 27.4s +31° 42′ 08″ 0,45 0,10
PGC 1960011 11h 07m 26.7s +31° 42′ 08″ 0,50 0,10
PGC 1960019 11h 25m 49.7s +31° 42′ 08″ 0,39 0,11
PGC 1960020 15h 24m 48.0s +31° 42′ 08″ 0,64 0,08
PGC 1960022 12h 14m 31.3s +31° 42′ 09″ 0,50 0,10
PGC 1960023 12h 29m 07.0s +31° 42′ 08″ 0,62 0,08
PGC 1960031 02h 10m 25.5s +31° 42′ 08″ 0,81 0,06
PGC 1960038 10h 41m 27.9s +31° 42′ 10″ 0,79 0,06
PGC 1960039 10h 51m 52.2s +31° 42′ 10″ 0,56 0,09
PGC 1960041 09h 54m 51.7s +31° 42′ 10″ 0,47 0,10
PGC 1960046 06h 30m 12.6s +31° 42′ 11″ 0,40 0,11
PGC 1960047 06h 56m 06.6s +31° 42′ 11″ 0,34 0,12
PGC 1960064 08h 09m 32.6s +31° 42′ 12″ 0,45 0,10
PGC 1960094 08h 35m 12.3s +31° 42′ 14″ 0,66 0,08
PGC 1960104 10h 06m 03.1s +31° 42′ 15″ 0,43 0,11
PGC 1960112 11h 21m 01.8s +31° 42′ 15″ 0,50 0,10
PGC 1960119 17h 29m 04.9s +31° 42′ 16″ 0,53 0,09
PGC 1960142 17h 34m 05.3s +31° 42′ 17″ 0,42 0,11
PGC 1960149 15h 56m 30.5s +31° 42′ 18″ 0,70 0,07
PGC 1960162 08h 31m 26.3s +31° 42′ 20″ 0,58 0,09
PGC 1960187 03h 58m 05.4s +31° 42′ 21″ 0,81 0,06
PGC 1960190 15h 20m 09.7s +31° 42′ 21″ 0,65 0,08
PGC 1960197 07h 05m 56.0s +31° 42′ 22″ 0,44 0,10
PGC 1960206 10h 04m 48.2s +31° 42′ 23″ 0,34 0,12
PGC 1960207 14h 36m 00.1s +31° 42′ 23″ 0,59 0,08
PGC 1960215 02h 25m 52.5s +31° 42′ 24″ 0,73 0,07
PGC 1960221 15h 23m 46.2s +31° 42′ 24″ 0,68 0,07
PGC 1960230 06h 38m 44.3s +31° 42′ 25″ 0,52 0,09
PGC 1960248 13h 54m 29.0s +31° 42′ 26″ 0,40 0,11
PGC 1960269 15h 16m 57.7s +31° 42′ 28″ 0,44 0,10
PGC 1960277 14h 35m 22.1s +31° 42′ 28″ 0,40 0,11
PGC 1960307 13h 11m 46.3s +31° 42′ 30″ 0,88 0,06
PGC 1960313 00h 34m 47.9s +31° 42′ 31″ 0,90 0,06
PGC 1960314 08h 53m 51.2s +31° 42′ 31″ 0,48 0,10
PGC 1960315 09h 31m 11.2s +31° 42′ 31″ 0,54 0,09
PGC 1960320 12h 21m 38.4s +31° 42′ 32″ 0,51 0,09
PGC 1960321 17h 05m 56.2s +31° 42′ 32″ 0,32 0,12
PGC 1960342 12h 01m 23.9s +31° 42′ 33″ 0,61 0,08
PGC 1960348 17h 49m 53.1s +31° 42′ 33″ 0,40 0,11
PGC 1960354 10h 38m 23.4s +31° 42′ 34″ 0,47 0,10
PGC 1960361 11h 04m 53.3s +31° 42′ 35″ 0,48 0,10
PGC 1960362 13h 43m 22.5s +31° 42′ 35″ 0,48 0,10
PGC 1960364 18h 57m 26.5s +31° 42′ 39″ 0,49 0,10
PGC 1960392 00h 00m 29.6s +31° 42′ 37″ 0,45 0,07
PGC 1960397 15h 45m 05.7s +31° 42′ 38″ 0,52 0,09
PGC 1960406 15h 28m 13.9s +31° 42′ 38″ 0,36 0,12
PGC 1960407 15h 58m 10.8s +31° 42′ 38″ 0,45 0,10
PGC 1960410 08h 49m 32.2s +31° 42′ 39″ 0,54 0,09
PGC 1960421 08h 05m 33.1s +31° 42′ 39″ 0,43 0,11
PGC 1960425 11h 15m 39.1s +31° 42′ 40″ 0,35 0,12
PGC 1960426 13h 38m 08.0s +31° 42′ 39″ 0,36 0,12
PGC 1960427 17h 49m 44.1s +31° 42′ 40″ 0,65 0,08
PGC 1960442 01h 05m 04.9s +31° 42′ 41″ 0,37 0,12
PGC 1960447 23h 54m 25.4s +31° 42′ 41″ 0,44 0,10
PGC 1960457 11h 21m 28.5s +31° 42′ 42″ 0,40 0,11
PGC 1960462 09h 20m 15.3s +31° 42′ 43″ 0,34 0,12
PGC 1960464 14h 21m 43.9s +31° 42′ 42″ 0,66 0,08
PGC 1960468 12h 44m 15.5s +31° 42′ 43″ 0,59 0,08
PGC 1960469 13h 05m 26.1s +31° 42′ 43″ 0,41 0,11
PGC 1960483 13h 38m 43.7s +31° 42′ 44″ 0,44 0,10
PGC 1960486 08h 47m 32.1s +31° 42′ 45″ 0,64 0,08
PGC 1960506 16h 50m 20.6s +31° 42′ 46″ 0,35 0,12
PGC 1960516 11h 36m 18.1s +31° 42′ 46″ 0,35 0,12
PGC 1960518 08h 30m 20.2s +31° 42′ 47″ 0,38 0,11
PGC 1960525 15h 11m 36.4s +31° 42′ 47″ 0,75 0,07
PGC 1960530 14h 14m 19.8s +31° 42′ 48″ 0,52 0,09
PGC 1960532 00h 03m 44.5s +31° 42′ 48″ 0,58 0,07
PGC 1960542 10h 22m 19.1s +31° 42′ 49″ 0,41 0,11
PGC 1960555 23h 57m 10.5s +31° 42′ 50″ 0,49 0,10
PGC 1960557 10h 43m 25.6s +31° 42′ 50″ 0,43 0,11
PGC 1960558 13h 26m 24.7s +31° 42′ 50″ 0,44 0,10
PGC 1960564 22h 41m 31.1s +31° 42′ 50″ 0,64 0,08
PGC 1960568 11h 54m 28.7s +31° 42′ 50″ 0,43 0,11
PGC 1960569 17h 25m 52.5s +31° 42′ 50″ 0,52 0,09
PGC 1960572 00h 39m 43.9s +31° 42′ 51″ 0,73 0,07
PGC 1960575 15h 48m 59.4s +31° 42′ 51″ 0,60 0,08
PGC 1960583 13h 16m 53.0s +31° 42′ 39″ 0,64 0,08
PGC 1960592 13h 32m 07.9s +31° 42′ 52″ 0,56 0,09
PGC 1960593 17h 25m 02.8s +31° 42′ 51″ 0,55 0,09
PGC 1960603 08h 48m 42.2s +31° 42′ 52″ 0,52 0,09
PGC 1960611 23h 06m 27.9s +31° 42′ 53″ 0,65 0,08
PGC 1960620 16h 57m 35.4s +31° 42′ 53″ 0,58 0,09
PGC 1960625 00h 10m 24.7s +31° 42′ 54″ 0,54 0,09
PGC 1960635 15h 58m 39.1s +31° 42′ 54″ 0,56 0,09
PGC 1960646 12h 01m 23.1s +31° 42′ 55″ 0,60 0,08
PGC 1960651 10h 22m 18.6s +31° 42′ 56″ 0,49 0,10
PGC 1960664 00h 10m 25.4s +31° 42′ 56″ 0,55 0,09
PGC 1960672 00h 00m 20.1s +31° 42′ 57″ 0,59 0,08
PGC 1960676 09h 00m 28.1s +31° 42′ 57″ 0,62 0,08
PGC 1960677 10h 37m 43.1s +31° 42′ 57″ 0,51 0,09
PGC 1960678 11h 46m 57.8s +31° 42′ 57″ 0,50 0,10
PGC 1960692 15h 53m 27.5s +31° 42′ 58″ 0,47 0,10
PGC 1960697 08h 46m 42.6s +31° 42′ 59″ 0,69 0,07
PGC 1960711 17h 27m 21.9s +31° 42′ 59″ 0,64 0,08
PGC 1960723 00h 46m 48.6s +31° 43′ 01″ 0,50 0,10
PGC 1960726 14h 24m 26.4s +31° 43′ 01″ 0,47 0,10
PGC 1960732 13h 38m 27.5s +31° 43′ 01″ 0,32 0,12
PGC 1960750 15h 35m 37.6s +31° 43′ 02″ 0,43 0,11
PGC 1960773 13h 15m 24.8s +31° 43′ 04″ 0,69 0,06
PGC 1960778 14h 15m 11.5s +31° 43′ 04″ 0,40 0,11
PGC 1960781 04h 30m 47.3s +31° 43′ 05″ 0,57 0,09
PGC 1960793 11h 02m 56.7s +31° 43′ 05″ 0,47 0,10
PGC 1960810 13h 23m 12.8s +31° 43′ 06″ 0,68 0,07
PGC 1960824 09h 34m 38.1s +31° 43′ 07″ 0,34 0,12
PGC 1960832 10h 27m 30.9s +31° 43′ 08″ 0,43 0,11
PGC 1960833 10h 49m 30.0s +31° 43′ 08″ 0,37 0,12
PGC 1960834 15h 59m 37.5s +31° 43′ 08″ 0,67 0,08
PGC 1960839 12h 15m 44.5s +31° 43′ 08″ 0,63 0,08
PGC 1960843 23h 15m 50.0s +31° 43′ 08″ 0,93 0,05
PGC 1960852 09h 46m 48.4s +31° 43′ 09″ 0,41 0,11
PGC 1960860 12h 14m 50.7s +31° 43′ 10″ 0,44 0,10
PGC 1960878 04h 02m 05.7s +31° 43′ 11″ 0,47 0,10
PGC 1960881 07h 41m 42.9s +31° 43′ 11″ 0,32 0,12
PGC 1960882 15h 23m 18.8s +31° 43′ 11″ 0,33 0,12
PGC 1960891 14h 28m 59.7s +31° 43′ 11″ 0,36 0,12
PGC 1960905 13h 31m 27.9s +31° 43′ 12″ 0,41 0,11
PGC 1960913 11h 50m 31.1s +31° 43′ 12″ 0,58 0,09
PGC 1960925 06h 29m 04.4s +31° 43′ 13″ 0,46 0,10
PGC 1960928 16h 11m 07.2s +31° 43′ 13″ 0,69 0,07
PGC 1960934 13h 32m 15.3s +31° 43′ 13″ 0,34 0,12
PGC 1960937 15h 55m 14.4s +31° 43′ 14″ 0,63 0,08
PGC 1960940 23h 54m 19.0s +31° 43′ 14″ 0,50 0,10
PGC 1960962 18h 23m 49.6s +31° 43′ 15″ 0,44 0,10
PGC 1960964 00h 47m 16.7s +31° 43′ 16″ 0,38 0,11
PGC 1960971 09h 28m 50.7s +31° 43′ 16″ 0,37 0,12
PGC 1960981 14h 10m 47.0s +31° 43′ 17″ Sc 0,63 0,08
PGC 1960985 01h 16m 47.1s +31° 43′ 17″ 0,41 0,11
PGC 1961000 00h 55m 21.3s +31° 43′ 18″ 0,53 0,09

LegendaUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Спіс аб'ектаў PGC (1960001—1961000) na bieloruskej Wikipédii.