Zoznam PGC objektov 335001 – 336000

Toto je zoznam PGC objektov od 335001 do 336000.

Objekt Rektascenzia Deklinácia Typ Magnitúda Odchýlka
PGC 335002 00h 51m 07.4s -63° 10′ 33″ 0,60 0,08
PGC 335007 02h 54m 51.6s -63° 10′ 32″ 0,57 0,09
PGC 335011 00h 29m 07.8s -63° 10′ 30″ 0,55 0,09
PGC 335016 01h 41m 38.1s -63° 10′ 28″ 0,39 0,11
PGC 335019 22h 56m 25.0s -63° 10′ 27″ 0,42 0,11
PGC 335023 22h 06m 37.3s -63° 10′ 25″ 0,48 0,10
PGC 335025 15h 23m 07.3s -63° 10′ 24″ Sc 0,44 0,11
PGC 335031 16h 23m 45.7s -63° 10′ 23″ Sc 0,63 0,08
PGC 335036 23h 15m 09.4s -63° 10′ 22″ 0,29 0,13
PGC 335041 00h 05m 24.5s -63° 10′ 21″ 0,39 0,11
PGC 335043 23h 11m 06.4s -63° 10′ 20″ 0,40 0,11
PGC 335045 21h 12m 14.7s -63° 10′ 19″ 0,42 0,11
PGC 335046 01h 43m 49.1s -63° 10′ 19″ 0,58 0,09
PGC 335048 21h 56m 36.3s -63° 10′ 19″ 0,42 0,11
PGC 335049 01h 25m 50.3s -63° 10′ 19″ 0,61 0,08
PGC 335053 23h 08m 24.4s -63° 10′ 18″ 0,56 0,09
PGC 335058 18h 08m 33.4s -63° 10′ 16″ 0,70 0,07
PGC 335062 00h 46m 55.7s -63° 10′ 14″ 0,38 0,11
PGC 335066 23h 56m 58.6s -63° 10′ 14″ 0,49 0,10
PGC 335067 06h 49m 21.8s -63° 10′ 13″ 0,82 0,06
PGC 335073 16h 18m 37.7s -63° 10′ 11″ Sc 0,53 0,09
PGC 335075 20h 41m 00.2s -63° 10′ 11″ 0,55 0,09
PGC 335082 02h 40m 37.4s -63° 10′ 08″ 0,56 0,10
PGC 335083 21h 50m 21.9s -63° 10′ 08″ 0,66 0,08
PGC 335085 02h 54m 45.1s -63° 10′ 07″ 0,37 0,12
PGC 335098 18h 21m 54.7s -63° 10′ 03″ 0,63 0,08
PGC 335099 02h 02m 55.9s -63° 10′ 02″ 0,38 0,11
PGC 335106 00h 48m 00.3s -63° 09′ 59″ 0,69 0,07
PGC 335109 23h 11m 04.6s -63° 09′ 59″ 0,49 0,10
PGC 335116 21h 39m 37.5s -63° 09′ 57″ 0,35 0,12
PGC 335117 00h 46m 05.4s -63° 09′ 56″ 0,78 0,07
PGC 335120 19h 11m 49.9s -63° 09′ 55″ 0,65 0,08
PGC 335124 01h 46m 38.2s -63° 09′ 54″ 0,64 0,08
PGC 335126 01h 13m 52.9s -63° 09′ 53″ 0,51 0,09
PGC 335129 21h 20m 57.3s -63° 09′ 53″ 0,56 0,09
PGC 335130 23h 24m 27.3s -63° 09′ 53″ 0,31 0,13
PGC 335132 15h 55m 52.9s -63° 09′ 51″ Sc 0,70 0,08
PGC 335135 21h 46m 24.4s -63° 09′ 49″ 0,74 0,07
PGC 335138 00h 29m 25.2s -63° 09′ 48″ 0,73 0,07
PGC 335140 23h 29m 21.8s -63° 09′ 48″ 0,42 0,11
PGC 335142 00h 19m 29.0s -63° 09′ 47″ 0,30 0,13
PGC 335143 16h 10m 28.9s -63° 09′ 47″ Sc 0,50 0,09
PGC 335144 04h 19m 19.8s -63° 09′ 46″ 0,45 0,10
PGC 335145 18h 19m 12.0s -63° 09′ 46″ 0,67 0,08
PGC 335153 21h 37m 22.8s -63° 09′ 45″ 0,44 0,10
PGC 335154 23h 39m 34.1s -63° 09′ 45″ 0,39 0,11
PGC 335160 23h 21m 50.6s -63° 09′ 42″ 0,39 0,11
PGC 335161 06h 56m 45.2s -63° 09′ 41″ 0,65 0,08
PGC 335166 22h 58m 11.2s -63° 09′ 40″ 0,40 0,11
PGC 335171 02h 51m 50.0s -63° 09′ 38″ 0,37 0,12
PGC 335182 04h 25m 18.4s -63° 09′ 35″ 0,48 0,10
PGC 335183 01h 08m 17.3s -63° 09′ 34″ 0,75 0,07
PGC 335185 03h 16m 10.1s -63° 09′ 33″ 0,65 0,08
PGC 335189 00h 48m 10.9s -63° 09′ 31″ 0,46 0,10
PGC 335190 22h 56m 59.4s -63° 09′ 31″ 0,47 0,10
PGC 335192 16h 12m 36.1s -63° 09′ 30″ 0,42 0,11
PGC 335195 00h 48m 40.7s -63° 09′ 29″ 0,38 0,11
PGC 335198 00h 48m 01.8s -63° 09′ 28″ 0,42 0,11
PGC 335200 18h 52m 52.0s -63° 09′ 28″ 0,58 0,09
PGC 335202 03h 40m 52.2s -63° 09′ 27″ 0,54 0,09
PGC 335206 16h 12m 28.6s -63° 09′ 26″ Sc 0,73 0,09
PGC 335207 18h 50m 16.9s -63° 09′ 26″ 0,40 0,11
PGC 335208 00h 22m 42.6s -63° 09′ 25″ 0,50 0,10
PGC 335209 02h 48m 24.7s -63° 09′ 24″ 0,45 0,10
PGC 335210 22h 36m 51.9s -63° 09′ 25″ 0,57 0,09
PGC 335211 22h 24m 49.5s -63° 09′ 24″ 0,55 0,09
PGC 335220 03h 13m 42.6s -63° 09′ 22″ 0,48 0,10
PGC 335221 05h 58m 18.7s -63° 09′ 22″ 0,62 0,08
PGC 335224 00h 28m 42.2s -63° 09′ 21″ 0,34 0,12
PGC 335229 02h 01m 11.2s -63° 09′ 19″ 0,39 0,11
PGC 335230 04h 21m 59.3s -63° 09′ 20″ 0,48 0,10
PGC 335233 01h 27m 43.4s -63° 09′ 19″ 0,67 0,08
PGC 335236 18h 49m 29.4s -63° 09′ 19″ 0,47 0,10
PGC 335238 00h 27m 00.8s -63° 09′ 18″ 0,76 0,07
PGC 335242 06h 21m 14.9s -63° 09′ 16″ 0,84 0,06
PGC 335251 01h 27m 37.3s -63° 09′ 14″ 0,38 0,11
PGC 335256 22h 22m 36.8s -63° 09′ 13″ 0,49 0,10
PGC 335265 00h 47m 56.3s -63° 09′ 09″ 0,59 0,08
PGC 335266 22h 23m 17.9s -63° 09′ 09″ 0,44 0,10
PGC 335269 23h 35m 32.3s -63° 09′ 09″ 0,56 0,09
PGC 335273 02h 15m 53.3s -63° 09′ 07″ 0,53 0,09
PGC 335274 04h 21m 32.5s -63° 09′ 07″ 0,47 0,10
PGC 335279 22h 43m 06.7s -63° 09′ 06″ 0,37 0,12
PGC 335281 06h 44m 29.5s -63° 09′ 06″ 0,37 0,12
PGC 335284 04h 10m 08.9s -63° 09′ 05″ 0,40 0,11
PGC 335285 22h 37m 33.5s -63° 09′ 05″ 0,82 0,06
PGC 335286 22h 17m 40.6s -63° 09′ 04″ 0,49 0,10
PGC 335287 00h 28m 01.6s -63° 09′ 04″ 0,67 0,08
PGC 335288 03h 17m 00.5s -63° 09′ 04″ 0,43 0,11
PGC 335290 02h 15m 54.1s -63° 09′ 03″ 0,52 0,09
PGC 335291 04h 15m 04.1s -63° 09′ 03″ 0,54 0,09
PGC 335299 03h 11m 27.5s -63° 09′ 01″ 0,46 0,10
PGC 335302 22h 17m 44.8s -63° 09′ 01″ 0,58 0,09
PGC 335309 22h 46m 50.4s -63° 08′ 59″ 0,59 0,08
PGC 335310 00h 19m 00.5s -63° 08′ 59″ 0,67 0,08
PGC 335311 06h 14m 18.5s -63° 08′ 58″ 0,45 0,10
PGC 335312 23h 22m 31.8s -63° 08′ 57″ 0,40 0,11
PGC 335314 02h 07m 53.8s -63° 08′ 57″ 0,44 0,10
PGC 335315 22h 31m 02.4s -63° 08′ 56″ 0,31 0,13
PGC 335316 00h 59m 40.9s -63° 08′ 56″ 0,47 0,10
PGC 335319 19h 06m 40.8s -63° 08′ 55″ 0,69 0,07
PGC 335323 21h 46m 38.5s -63° 08′ 53″ 0,47 0,10
PGC 335328 01h 19m 24.0s -63° 08′ 51″ 0,37 0,12
PGC 335331 00h 45m 28.8s -63° 08′ 48″ 0,46 0,10
PGC 335335 03h 42m 41.5s -63° 08′ 47″ 0,50 0,10
PGC 335338 22h 22m 46.9s -63° 08′ 47″ 0,47 0,10
PGC 335339 20h 49m 08.4s -63° 08′ 47″ 0,62 0,08
PGC 335340 04h 33m 41.0s -63° 08′ 46″ 0,47 0,10
PGC 335341 02h 45m 01.1s -63° 08′ 46″ 0,47 0,10
PGC 335342 04h 49m 42.6s -63° 08′ 46″ 0,93 0,05
PGC 335347 01h 23m 26.0s -63° 08′ 44″ 0,31 0,13
PGC 335350 04h 29m 49.1s -63° 08′ 44″ 0,40 0,11
PGC 335352 21h 39m 12.2s -63° 08′ 44″ 0,38 0,11
PGC 335365 16h 56m 02.9s -63° 08′ 38″ 0,83 0,06
PGC 335366 00h 38m 11.7s -63° 08′ 37″ 0,55 0,09
PGC 335368 21h 15m 49.1s -63° 08′ 37″ 0,56 0,09
PGC 335373 20h 11m 01.5s -63° 08′ 36″ 0,61 0,08
PGC 335381 22h 29m 48.5s -63° 08′ 32″ 0,56 0,09
PGC 335384 00h 11m 21.8s -63° 08′ 30″ 0,35 0,12
PGC 335387 01h 34m 41.8s -63° 08′ 29″ 0,39 0,11
PGC 335388 00h 25m 31.2s -63° 08′ 29″ 0,33 0,12
PGC 335389 04h 48m 07.9s -63° 08′ 29″ 0,58 0,09
PGC 335391 23h 47m 43.1s -63° 08′ 29″ 0,61 0,08
PGC 335393 22h 29m 42.4s -63° 08′ 28″ 0,43 0,11
PGC 335398 22h 23m 59.6s -63° 08′ 27″ 0,32 0,12
PGC 335399 01h 07m 46.7s -63° 08′ 26″ 0,45 0,10
PGC 335402 17h 53m 04.3s -63° 08′ 25″ 0,49 0,10
PGC 335405 06h 33m 05.7s -63° 08′ 24″ 0,92 0,05
PGC 335406 04h 36m 21.5s -63° 08′ 24″ 0,37 0,12
PGC 335407 02h 57m 17.0s -63° 08′ 23″ 0,35 0,12
PGC 335408 02h 37m 20.8s -63° 08′ 22″ 0,45 0,10
PGC 335409 02h 52m 28.2s -63° 08′ 22″ 0,44 0,10
PGC 335413 00h 52m 48.0s -63° 08′ 21″ 0,55 0,09
PGC 335419 01h 17m 26.2s -63° 08′ 18″ 0,37 0,12
PGC 335423 04h 07m 35.6s -63° 08′ 18″ 0,49 0,10
PGC 335427 20h 21m 13.8s -63° 08′ 18″ 0,53 0,09
PGC 335430 23h 10m 28.5s -63° 08′ 17″ 0,53 0,09
PGC 335431 20h 13m 12.9s -63° 08′ 17″ 0,50 0,10
PGC 335436 21h 13m 00.4s -63° 08′ 15″ 0,45 0,10
PGC 335438 00h 27m 03.6s -63° 08′ 13″ 0,47 0,10
PGC 335442 21h 58m 32.7s -63° 08′ 13″ 0,61 0,08
PGC 335445 03h 12m 32.3s -63° 08′ 11″ 0,34 0,12
PGC 335447 22h 33m 42.8s -63° 08′ 11″ 0,47 0,10
PGC 335450 06h 26m 19.5s -63° 08′ 08″ 0,69 0,07
PGC 335451 20h 53m 58.5s -63° 08′ 08″ 0,53 0,09
PGC 335456 00h 43m 25.9s -63° 08′ 06″ 0,55 0,09
PGC 335457 03h 12m 29.1s -63° 08′ 06″ 0,39 0,11
PGC 335460 01h 17m 25.8s -63° 08′ 05″ 0,44 0,10
PGC 335461 02h 01m 45.8s -63° 08′ 05″ 0,44 0,10
PGC 335466 22h 05m 37.6s -63° 08′ 04″ 0,60 0,08
PGC 335469 01h 15m 11.5s -63° 08′ 03″ 0,61 0,10
PGC 335470 03h 07m 33.0s -63° 08′ 03″ 0,47 0,10
PGC 335474 00h 48m 00.7s -63° 08′ 02″ 0,53 0,09
PGC 335476 09h 13m 09.3s -63° 08′ 01″ Sc 0,84 0,06
PGC 335479 20h 15m 13.0s -63° 08′ 01″ 0,54 0,09
PGC 335481 00h 17m 13.5s -63° 08′ 00″ 0,36 0,12
PGC 335482 02h 45m 17.2s -63° 07′ 59″ 0,67 0,08
PGC 335486 22h 01m 25.3s -63° 07′ 57″ 0,59 0,08
PGC 335488 22h 20m 57.7s -63° 07′ 57″ 0,49 0,10
PGC 335489 00h 46m 11.8s -63° 07′ 56″ 0,50 0,10
PGC 335493 22h 19m 37.1s -63° 07′ 55″ 0,38 0,11
PGC 335494 04h 38m 38.7s -63° 07′ 55″ 0,41 0,11
PGC 335496 18h 55m 58.6s -63° 07′ 55″ 0,63 0,08
PGC 335499 18h 30m 01.6s -63° 07′ 53″ 0,64 0,08
PGC 335501 20h 53m 16.8s -63° 07′ 53″ 0,50 0,10
PGC 335504 01h 14m 26.1s -63° 07′ 51″ 0,52 0,09
PGC 335510 21h 47m 33.3s -63° 07′ 50″ 0,48 0,10
PGC 335517 19h 08m 31.1s -63° 07′ 48″ 0,63 0,08
PGC 335521 22h 27m 58.6s -63° 07′ 47″ 0,34 0,12
PGC 335522 20h 35m 28.1s -63° 07′ 47″ 0,60 0,08
PGC 335523 21h 36m 26.5s -63° 07′ 47″ 0,44 0,10
PGC 335530 16h 01m 28.8s -63° 07′ 45″ Sc 0,61 0,09
PGC 335531 21h 06m 47.8s -63° 07′ 45″ 0,43 0,11
PGC 335532 22h 29m 26.9s -63° 07′ 45″ 0,38 0,11
PGC 335533 22h 39m 11.5s -63° 07′ 45″ 0,48 0,10
PGC 335536 22h 18m 38.4s -63° 07′ 43″ 0,41 0,11
PGC 335537 06h 24m 08.9s -63° 07′ 43″ 0,44 0,10
PGC 335549 23h 59m 10.1s -63° 07′ 38″ 0,53 0,09
PGC 335558 23h 57m 33.4s -63° 07′ 36″ 0,41 0,11
PGC 335559 00h 44m 47.8s -63° 07′ 35″ 0,39 0,11
PGC 335560 00h 51m 51.0s -63° 07′ 35″ 0,52 0,09
PGC 335565 22h 03m 28.9s -63° 07′ 35″ 0,52 0,09
PGC 335566 07h 20m 22.9s -63° 07′ 34″ 0,66 0,08
PGC 335569 21h 37m 58.0s -63° 07′ 33″ 0,62 0,08
PGC 335572 22h 41m 39.0s -63° 07′ 32″ 0,43 0,11
PGC 335574 00h 28m 12.4s -63° 07′ 31″ 0,60 0,08
PGC 335576 22h 45m 18.6s -63° 07′ 31″ 0,50 0,10
PGC 335577 00h 18m 41.4s -63° 07′ 30″ 0,57 0,09
PGC 335578 22h 45m 17.0s -63° 07′ 30″ 0,45 0,10
PGC 335580 18h 36m 55.6s -63° 07′ 30″ 0,47 0,10
PGC 335581 03h 57m 00.1s -63° 07′ 30″ 0,45 0,10
PGC 335584 20h 49m 20.9s -63° 07′ 29″ 0,45 0,10
PGC 335592 02h 38m 44.8s -63° 07′ 25″ 0,79 0,06
PGC 335593 22h 21m 10.5s -63° 07′ 25″ 0,68 0,07
PGC 335601 01h 52m 41.1s -63° 07′ 23″ 0,39 0,11
PGC 335602 04h 04m 30.0s -63° 07′ 23″ 0,40 0,11
PGC 335610 16h 22m 54.1s -63° 07′ 21″ Sc 0,63 0,13
PGC 335611 05h 42m 44.6s -63° 07′ 21″ 0,66 0,08
PGC 335614 23h 53m 26.2s -63° 07′ 20″ 0,51 0,09
PGC 335615 00h 52m 33.0s -63° 07′ 20″ 0,43 0,11
PGC 335616 03h 43m 11.0s -63° 07′ 20″ 0,52 0,09
PGC 335619 18h 49m 43.0s -63° 07′ 19″ 0,46 0,10
PGC 335620 22h 31m 40.8s -63° 07′ 19″ 0,39 0,11
PGC 335627 02h 24m 42.9s -63° 07′ 17″ 0,44 0,10
PGC 335636 22h 06m 54.5s -63° 07′ 13″ 0,63 0,08
PGC 335638 00h 29m 31.5s -63° 07′ 12″ 0,49 0,10
PGC 335650 01h 07m 08.3s -63° 07′ 08″ 0,35 0,12
PGC 335655 22h 45m 11.7s -63° 07′ 07″ 0,63 0,08
PGC 335657 07h 57m 22.4s -63° 07′ 07″ 0,69 0,07
PGC 335669 23h 09m 40.6s -63° 07′ 05″ 0,42 0,11
PGC 335670 23h 14m 11.7s -63° 07′ 05″ 0,43 0,11
PGC 335671 02h 16m 30.6s -63° 07′ 04″ 0,73 0,07
PGC 335672 20h 38m 28.7s -63° 07′ 04″ 0,53 0,09
PGC 335673 21h 51m 56.5s -63° 07′ 04″ 0,56 0,09
PGC 335676 00h 12m 18.3s -63° 07′ 03″ 0,64 0,08
PGC 335682 22h 38m 04.4s -63° 07′ 02″ 0,40 0,11
PGC 335683 00h 16m 27.4s -63° 07′ 01″ 0,57 0,09
PGC 335686 01h 00m 10.7s -63° 07′ 01″ 0,48 0,10
PGC 335687 01h 18m 29.6s -63° 07′ 01″ 0,34 0,12
PGC 335688 01h 33m 56.8s -63° 07′ 01″ 0,36 0,12
PGC 335690 21h 34m 16.2s -63° 07′ 00″ 0,48 0,10
PGC 335692 23h 56m 05.7s -63° 07′ 00″ 0,45 0,10
PGC 335695 00h 52m 46.8s -63° 06′ 59″ 0,46 0,10
PGC 335699 22h 30m 09.9s -63° 06′ 59″ 0,74 0,07
PGC 335700 02h 00m 36.3s -63° 06′ 58″ 0,47 0,10
PGC 335704 02h 45m 33.0s -63° 06′ 56″ 0,63 0,08
PGC 335705 22h 22m 01.2s -63° 06′ 56″ 0,50 0,10
PGC 335713 02h 13m 21.9s -63° 06′ 52″ 0,39 0,11
PGC 335714 04h 00m 50.9s -63° 06′ 52″ 0,51 0,09
PGC 335718 01h 14m 51.3s -63° 06′ 51″ 0,42 0,11
PGC 335725 04h 01m 05.2s -63° 06′ 50″ 0,50 0,10
PGC 335726 04h 00m 40.2s -63° 06′ 49″ 0,65 0,08
PGC 335737 22h 29m 37.4s -63° 06′ 43″ 0,47 0,10
PGC 335739 22h 23m 32.3s -63° 06′ 43″ 0,59 0,08
PGC 335743 18h 57m 57.4s -63° 06′ 42″ 0,51 0,09
PGC 335745 07h 30m 41.8s -63° 06′ 41″ 0,62 0,08
PGC 335752 18h 43m 46.1s -63° 06′ 40″ 0,63 0,08
PGC 335753 19h 33m 25.5s -63° 06′ 40″ 0,60 0,08
PGC 335758 01h 19m 56.2s -63° 06′ 36″ 0,67 0,08
PGC 335761 04h 04m 54.2s -63° 06′ 34″ 0,63 0,08
PGC 335769 20h 59m 33.9s -63° 06′ 33″ 0,47 0,10
PGC 335770 18h 46m 17.1s -63° 06′ 33″ 0,63 0,08
PGC 335772 00h 44m 45.9s -63° 06′ 33″ 0,44 0,10
PGC 335773 03h 29m 33.8s -63° 06′ 32″ 0,51 0,09
PGC 335777 18h 29m 44.6s -63° 06′ 31″ 0,49 0,10
PGC 335778 02h 57m 40.0s -63° 06′ 31″ 0,74 0,07
PGC 335779 09h 57m 40.8s -63° 06′ 32″ Sc 0,45 0,10
PGC 335781 21h 53m 42.6s -63° 06′ 30″ 0,48 0,10
PGC 335785 04h 00m 36.4s -63° 06′ 28″ 0,48 0,10
PGC 335786 04h 46m 44.6s -63° 06′ 29″ 0,39 0,11
PGC 335788 00h 15m 59.5s -63° 06′ 28″ 0,38 0,11
PGC 335790 02h 42m 39.5s -63° 06′ 28″ 0,55 0,09
PGC 335791 04h 30m 42.0s -63° 06′ 28″ 0,39 0,11
PGC 335794 00h 48m 31.6s -63° 06′ 28″ 0,47 0,10
PGC 335796 06h 08m 29.4s -63° 06′ 27″ 0,41 0,11
PGC 335797 06h 26m 56.8s -63° 06′ 27″ 0,69 0,07
PGC 335800 07h 23m 43.0s -63° 06′ 27″ 0,69 0,07
PGC 335810 16h 54m 48.3s -63° 06′ 26″ 0,59 0,08
PGC 335811 22h 17m 49.7s -63° 06′ 25″ 0,33 0,12
PGC 335812 01h 09m 57.6s -63° 06′ 25″ 0,35 0,12
PGC 335816 21h 35m 33.6s -63° 06′ 24″ 0,32 0,12
PGC 335818 02h 07m 54.7s -63° 06′ 23″ 0,68 0,07
PGC 335821 22h 06m 02.9s -63° 06′ 23″ 0,44 0,10
PGC 335824 06h 38m 43.5s -63° 06′ 22″ 0,47 0,10
PGC 335826 05h 44m 28.3s -63° 06′ 22″ 0,67 0,08
PGC 335829 01h 40m 18.3s -63° 06′ 21″ 0,35 0,12
PGC 335831 06h 06m 32.7s -63° 06′ 20″ 0,50 0,10
PGC 335837 04h 00m 38.0s -63° 06′ 18″ 0,41 0,11
PGC 335840 04h 13m 14.4s -63° 06′ 17″ 0,61 0,08
PGC 335847 22h 53m 56.5s -63° 06′ 14″ 0,61 0,08
PGC 335851 04h 00m 20.5s -63° 06′ 13″ 0,54 0,09
PGC 335857 23h 33m 35.4s -63° 06′ 12″ 0,60 0,08
PGC 335864 06h 44m 43.2s -63° 06′ 08″ 0,44 0,10
PGC 335867 22h 28m 49.8s -63° 06′ 08″ 0,56 0,09
PGC 335868 01h 19m 04.3s -63° 06′ 08″ 0,61 0,08
PGC 335869 23h 49m 30.7s -63° 06′ 07″ 0,39 0,11
PGC 335870 00h 24m 25.2s -63° 06′ 07″ 0,55 0,09
PGC 335871 04h 41m 13.8s -63° 06′ 07″ 0,47 0,10
PGC 335876 20h 33m 20.3s -63° 06′ 06″ 0,76 0,07
PGC 335877 19h 07m 35.1s -63° 06′ 06″ 0,49 0,10
PGC 335880 00h 24m 26.7s -63° 06′ 05″ 0,37 0,12
PGC 335882 00h 21m 39.1s -63° 06′ 04″ 0,34 0,12
PGC 335883 01h 49m 57.6s -63° 06′ 04″ 0,34 0,12
PGC 335884 02h 20m 23.1s -63° 06′ 04″ 0,56 0,09
PGC 335885 05h 39m 43.6s -63° 06′ 04″ 0,48 0,10
PGC 335887 18h 02m 02.4s -63° 06′ 04″ 0,69 0,07
PGC 335890 00h 55m 57.2s -63° 06′ 03″ 0,38 0,11
PGC 335897 18h 48m 40.4s -63° 06′ 02″ 0,46 0,10
PGC 335898 01h 03m 45.6s -63° 06′ 01″ 0,37 0,12
PGC 335900 21h 15m 12.8s -63° 06′ 02″ 0,84 0,06
PGC 335907 01h 03m 26.3s -63° 05′ 59″ 0,62 0,08
PGC 335911 17h 45m 11.7s -63° 05′ 59″ 0,64 0,08
PGC 335921 00h 16m 40.5s -63° 05′ 54″ 0,40 0,11
PGC 335925 23h 07m 44.9s -63° 05′ 54″ 0,56 0,09
PGC 335926 18h 02m 46.9s -63° 05′ 54″ 0,53 0,09
PGC 335932 21h 24m 56.0s -63° 05′ 52″ 0,82 0,06
PGC 335937 22h 07m 18.5s -63° 05′ 51″ 0,54 0,09
PGC 335938 06h 40m 14.8s -63° 05′ 50″ 0,81 0,06
PGC 335939 03h 55m 47.5s -63° 05′ 49″ 0,61 0,08
PGC 335940 01h 46m 01.6s -63° 05′ 48″ 0,50 0,10
PGC 335945 22h 40m 35.0s -63° 05′ 47″ 0,48 0,10
PGC 335947 22h 49m 06.0s -63° 05′ 46″ 0,64 0,08
PGC 335949 04h 14m 06.0s -63° 05′ 44″ 0,46 0,10
PGC 335953 06h 40m 14.4s -63° 05′ 42″ 0,48 0,10
PGC 335960 23h 38m 10.3s -63° 05′ 41″ 0,30 0,13
PGC 335964 22h 23m 30.6s -63° 05′ 40″ 0,45 0,10
PGC 335965 21h 43m 06.7s -63° 05′ 40″ 0,49 0,10
PGC 335967 18h 45m 41.4s -63° 05′ 38″ 0,73 0,07
PGC 335968 06h 40m 38.2s -63° 05′ 38″ 0,64 0,08
PGC 335973 23h 57m 59.1s -63° 05′ 37″ 0,55 0,09
PGC 335978 03h 51m 15.4s -63° 05′ 36″ 0,37 0,12
PGC 335980 18h 45m 04.5s -63° 05′ 35″ 0,37 0,12
PGC 335981 22h 21m 54.1s -63° 05′ 35″ 0,40 0,11
PGC 335986 22h 04m 30.4s -63° 05′ 34″ 0,35 0,12
PGC 335987 22h 23m 32.9s -63° 05′ 34″ 0,85 0,06
PGC 335988 02h 21m 13.5s -63° 05′ 34″ 0,39 0,11
PGC 335991 00h 55m 21.1s -63° 05′ 33″ 0,78 0,07
PGC 335992 02h 07m 34.4s -63° 05′ 33″ 0,45 0,10
PGC 335996 19h 23m 39.6s -63° 05′ 39″ 0,80 0,06

LegendaUpraviť

ZdrojUpraviť

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Спіс аб'ектаў PGC (335001—336000) na bieloruskej Wikipédii.