Stanley (hudobník)

(Presmerované z Stanislav Šášky)

Stanley, celým menom Stanislav Šášky (* 13. január 1970, Bratislava – † 27. november 2016)[1] bol slovenský gospelový a folkový hudobník, kníhkupec[2] a knihovník Univerzitnej knižnice v Bratislave. Jeho brat bol novinár a textár Miroslav Šášky, ich otec Ladislav Šášky bol historik.

Stanley
Základné informácie
Rodné meno Stanislav Šášky
Narodenie 13. január 1970
Bratislava, Slovensko
Úmrtie 27. november 2016 (46 rokov)
Pôsobenie spevák, skladateľ, hudobník, kníhkupec
Žáner gospel
folk
country
Vydavateľstvá Cantate
Minor
BBtech
Michal Hirko
Súvisiace
články
Ladislav Šášky, Miroslav Šášky, Kapucíni & Stanley

DiskografiaUpraviť

  • 1995: Stanley - Stanley - MC
  • 1997: Rozlúčka - Kapucíni & Stanley - Cantate, MC, CD
  • 2002: Singel - Stanley
  • 2002: Kopa prázdnych slov - Kapucíni & Stanley - BBtech, MC, CD
  • 2005: Všetkými desiatimi - Kapucíni & Stanley - Minor, CD
  • 2006: Live v Sečovciach 2005 - Kapucíni & Stanley - CD
  • 2006: 30tri - Kapucíni & Stanley - Minor, CD
  • 2009: Túžby - Kapucíni & Stanley - Minor, CD
  • 2011: Trubadúrova spoveď - Stanley - Michal Hirko, 2CD[3][4]
  • 2015: Žiť sa má - Kapucíni & Stanley - Minor, CD

LiteratúraUpraviť

ReferencieUpraviť

Externé odkazyUpraviť