Zoznam častí televíznej relácie Nikto nie je dokonalý

Nikto nie je dokonalý je humoristická talk show, ktorú od 31. decembera 2012 do 24. januára 2017 vysielala Jednotka. Od 28. februára 2017 do 26. februára 2019 sa relácia vysielala na TV JOJ.

SérieUpraviť

Séria Časti Pôvodne vysielané Stanica
Premiéra série Finále série
Špeciál 1 31. december 2012 Jednotka
1 23 8. január 2013 11. jún 2013
2 15 3. september 2013 17. december 2013
Špeciál 1 31. december 2013
3 22 7. január 2014 10. jún 2014
4 16 2. september 2014 16. december 2014
Špeciál 1 31. december 2014
5 23 13. január 2015 23. jún 2015
6 12 22. september 2015 15. december 2015
Špeciál 1 31. december 2015
7 18 2. február 2016 7. jún 2016
8 14 30. august 2016 13. december 2016
Špeciály 4 20. december 2016 24. január 2017
9 16 28. február 2017 20. jún 2017 TV JOJ
Špeciály 2 9. máj 2017 27. jún 2017
10 11 12. september 2017 28. november 2017
Špeciál 1 5. december 2017
Špeciál 1 19. december 2017
Špeciál 1 31. december 2017
11 12 18. september 2018 26. február 2019

ČastiUpraviť

Víťazi sú označení hrubým písmom (v prípade remízy nie).

Silvestrovský špeciál (2012)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Premiéra
 
1 Peter Marcin Štefan Skrúcaný Marián Čekovský Cigánski diabli Karel Gott 31. december 2012

1. séria (2013)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
2
1
8. január 2013
3
2
15. január 2013
4
3
22. január 2013
5
4
29. január 2013
6
5
5. február 2013
7
6
12. február 2013
8
7
19. február 2013
9
8
26. február 2013
10
9
5. marec 2013
11
10
12. marec 2013
12
11
19. marec 2013
13
12
26. marec 2013
14
13
2. apríl 2013
15
14
9. apríl 2013
16
15
16. apríl 2013
17
16
23. apríl 2013
18
17
30. apríl 2013
19
18
7. máj 2013
20
19
14. máj 2013
21
20
21. máj 2013
22
21
28. máj 2013
23
22
4. jún 2013
24
23
11. jún 2013

2. séria (2013)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
25
1
3. september 2013
26
2
10. september 2013
27
3
17. september 2013
28
4
24. september 2013
29
5
8. október 2013
30
6
15. október 2013
31
7
22. október 2013
32
8
29. október 2013
33
9
5. november 2013
34
10
12. november 2013
35
11
19. november 2013
36
12
26. november 2013
37
13
3. december 2013
38
14
10. december 2013
39
15
17. december 2013

Silvestrovský špeciál (2013)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Hosť #6 Premiéra
 
40 Marcel Forgáč Milan "Junior" Zimnýkoval Marián Labuda Katarína Hasprová Jiří Krampol Peter Nagy 31. december 2013

3. séria (2014)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
41
1
7. január 2014
42
2
14. január 2014
43
3
21. január 2014
44
4
28. január 2014
45
5
4. február 2014
46
6
11. február 2014
47
7
25. február 2014
48
8
4. marec 2014
49
9
13. marec 2014
50
10
18. marec 2014
51
11
25. marec 2014
52
12
1. apríl 2014
53
13
8. apríl 2014
54
14
15. apríl 2014
55
15
22. apríl 2014
56
16
29. apríl 2014
57
17
6. máj 2014
58
18
13. máj 2014
59
19
20. máj 2014
60
20
27. máj 2014
61
21
3. jún 2014
62
22
10. jún 2014

4. séria (2014)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
63
1
2. september 2014
64
2
9. september 2014
65
3
16. september 2014
66
4
23. september 2014
67
5
30. september 2014
68
6
7. október 2014
69
7
14. október 2014
70
8
21. október 2014
71
9
28. október 2014
72
10
4. november 2014
73
11
11. november 2014
74
12
18. november 2014
75
13
25. november 2014
76
14
2. december 2014
77
15
9. december 2014
78
16
16. december 2014

Silvestrovský špeciál (2014)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Premiéra
 
79 Michal Kožuch Mário „Kuly“ Kollár Zuzana Fialová Laci Strike Miroslav Donutil 31. december 2014

5. séria (2015)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
80
1
13. január 2015
81
2
20. január 2015
82
3
27. január 2015
83
4
3. február 2015
84
5
10. február 2015
85
6
17. február 2015
86
7
24. február 2015
87
8
3. marec 2015
88
9
10. marec 2015
89
10
17. marec 2015
90
11
24. marec 2015
91
12
31. marec 2015
92
13
7. apríl 2015
93
14
14. apríl 2015
94
15
21. apríl 2015
95
16
28. apríl 2015
96
17
12. máj 2015
97
18
19. máj 2015
98
19
26. máj 2015
99
20
2. jún 2015
100
21
9. jún 2015
101
22
16. jún 2015
102
23
23. jún 2015

6. séria (2015)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
103
1
22. september 2015
104
2
29. september 2015
105
3
6. október 2015
106
4
13. október 2015
107
5
20. október 2015
108
6
27. október 2015
109
7
3. november 2015
110
8
10. november 2015
111
9
24. november 2015
112
10
1. december 2015
113
11
8. december 2015
114
12
15. december 2015

Silvestrovský špeciál (2015)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Hosť #6 Hosť #7 Premiéra
 
115 Igor Timko Zoltán "Zoli" Sallai Anna Šišková Radek Kuchař Petr Jablonský Matej "Sajfa" Cifra Ibrahim Maiga 31. december 2015

7. séria (2016)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
116
1
2. február 2016
117
2
9. február 2016
118
3
16. február 2016
119
4
23. február 2016
120
5
8. marec 2016
121
6
15. marec 2016
122
7
22. marec 2016
123
8
29. marec 2016
124
9
5. apríl 2016
125
10
12. apríl 2016
126
11
19. apríl 2016
127
12
26. apríl 2016
128
13
3. máj 2016
129
14
10. máj 2016
130
15
17. máj 2016
131
16
24. máj 2016
132
17
31. máj 2016
133
18
7. jún 2016

8. séria (2016)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
134
1
30. august 2016
135
2
6. september 2016
136
3
13. september 2016
137
4
20. september 2016
138
5
27. september 2016
139
6
4. október 2016
140
7
18. október 2016
141
8
25. október 2016
142
9
8. november 2016
143
10
15. november 2016
144
11
22. november 2016
145
12
29. november 2016
146
13
6. december 2016
147
14
13. december 2016

Špeciály: The Best of Nikto nie je dokonalý (2016-2017)Upraviť

Od 20. decembra 2016 do 24. januára 2017 Jednotka vysielala 4 zostrihové špeciály, zložené z toho najlepšieho z Nikto nie je dokonalý.

# Hostia Premiéra
 
1 Vladimír Voštinár, Zora Czoborová, Marián Mitaš, Silvia Šuvadová, Richard Müller, Iveta Malachovská, Oľga Feldeková, František Kovár, Ondrej Kandráč, Andrea Pálffy-Belányiová, Vladimír Kobielsky, Hana Gregorová, Jiří Krampol, Mahulena Bočanová, Michal Hudák, Adela Banášová, Katarína Knechtová, Ibrahim "Ibi" Maiga, Sagvan Tofi, Eva "Evita" Urbaníková, Adriana Kmotríková, Mário "Kuly" Kollár, Miroslav Lajčák, Jarmila Lajčáková-Hargašová
Peter Cmorík, Kristína Farkašová, Jozef Vajda & Dominika Kavaschová
20. december 2016
2 Anna Šišková, Danica Jurčová, Matej "Sajfa" Cifra, Katarína Koščová, Ibrahim "Ibi" Maiga, Viktor Horján, Peter Šimun, Szidi Tobias, Maroš Kramár, Jana Krausová, Andrej "Andy" Kraus, Gabriela Marcinková, Ján Kuric, Kristína Farkašová, Marián Miezga, Tomáš „Yxo“ Dohňanský, Andrej "Andy" Hryc, Michal David, Eva Máziková & Dan Nekonečný 10. január 2017
3 Zuzana Fialová, Milan Ondrík, Jozef Pročko, Jozef "Jopo" Poláček, Barbora "Bára" Štěpánová, Zuzana Haasová, Boris Farkaš, Miroslav Dvorský, Andrej Bičan, Slávka Halčáková, Peter Batthyany, Petr Jablonský, Halina Pawlowská, Hana Lasicová, Jan Hřebejk, Juraj Nvota, Janek Ledecký, Vladimír "Ady" Hajdu, Eva Pavlíková & Marta Sládečková 17. január 2017
4 Halina Pawlowská, Pavol Hammel, Andrej "Andy" Kraus, Kristína Svarinská, Milan Ondrík, Marián "Čeky" Čekovský, Radim Uzel, Barbora Švidraňová, Peter Šimun, Matej Landl, Laci Strike, Fredy Ayisi, Lucia Siposová, Oľga Belešová, Adam Ďurica, Mário Radačovský, Peter Nagy, Ibrahim Maiga, Beáta Dubasová, Vladimír Voštinár, Katarína Hasprová, Monika Hilmerová & Jaroslav Bekr 24. január 2017

9. séria (2017)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
148
1
28. február 2017
149
2
7. marec 2017
150
3
14. marec 2017
151
4
21. marec 2017
152
5
28. marec 2017
153
6
4. apríl 2017
154
7
11. apríl 2017
155
8
18. apríl 2017
156
9
25. apríl 2017
157
10
2. máj 2017
158
11
16. máj 2017
159
12
23. máj 2017
160
13
30. máj 2017
161
14
6. jún 2017
162
15
13. jún 2017
163
16
20. jún 2017

Špeciály: To najlepšie z Nikto nie je dokonalý (2017)Upraviť

# Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Hosť #6 Hosť #7 Hosť #8 Hosť #9 Hosť #10 Premiéra
 
1 Milan Ondrík Slávka Halčáková Martin Dejdar Katarína Hasprová Bára Štepánová Eva Pavlíková Maroš Kramár Anna Šišková Matej "Sajfa" Cifra Tomi „Kid“ Kovács 9. máj 2017
2 Martin Mňahončák Peter Cmorík Ondrej Kandráč Cigánski diabli Mirka Partlová Andy Kraus Eva "Evita" Urbaníková Lujza Garajová-Schrameková Richard Lintner Ladislav Borbély 27. jún 2017

10. séria (2017)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
164
1
12. september 2017
165
2
19. september 2017
166
3
26. september 2017
167
4
3. október 2017
168
5
10. október 2017
169
6
17. október 2017
170
7
24. október 2017
171
8
7. november 2017
172
9
14. november 2017
173
10
21. november 2017
174
11
28. november 2017

Špeciál: To naj... z Nikto nie je dokonalý (2017)Upraviť

# Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Hosť #6 Hosť #7 Hosť #8 Hosť #9 Hosť #10 Premiéra
 
1 Libor Bouček Lucia Barmošová Marianna Ďurianová Ján Mečiar Juraj "Šoko" Tabaček Vera Wisterová Zdena Studenková Éva "Vica" Kerekes Emil Horváth Dominika Kavaschová 5. december 2017

Vianočný špeciál (2017)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
175 Elena Vacvalová Oliver Andrásy 19. december 2017

Silvestrovský špeciál (2017)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Hosť #3 Hosť #4 Hosť #5 Hosť #6 Premiéra
 
176 Juraj "Šoko" Tabaček Tomáš Hudák Milan Ondrík Lujza Garajová-Schrameková Branislav "Braňo" Kostka & Fragile Miroslav Donutil 31. december 2017

11. séria (2018-2019)Upraviť

No. # Hosť #1 Hosť #2 Premiéra
 
177 1 Zdena Studenková Osmany Laffita 18. september 2018
178 2 Maroš Kramár Sagvan Tofi 25. september 2018
179 3 Halina Pawlowská Mário „Kuly“ Kollár 2. október 2018
180 4 Dominika Kavaschová Martin Zounar 9. október 2018
181 5 Matej "Sajfa" Cifra Lukáš Pavlásek 16. október 2018
182 6 Peter Nagy Adéla Gondíková 23. október 2018
183 7 Anna Šišková Pavel Zedníček 6. november 2018
184 8 Eva Pavlíková Ondřej Ruml 13. november 2018
185 9 Jožo Pročko Jakub Kohák 20. november 2018
186 10 Miroslav Lajčák Veronika Žilková 27. november 2018
187 11 Peter Cmorík Matěj Ruppert 19. február 2019
188 12 Kamila Magálová Jiří Krampol 26. február 2019