Ahoj, Cidercka. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 526 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Amonet


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

?QUO VADIS WIKIPEDIA? Let’s just say some people were skeptical of the notion that volunteers from all across the world could come together to create a REMARKABLE POOL of HUMAN KNOWLEDGE – all for the simple purpose of sharing. More info:http://wikimediafoundation.org/wiki/Donate/en respektíve: http://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Vyl%C3%BA%C4%8Denie_zodpovednosti Zdroj v ústní lidové slovestnosti má např. Kde domov můj, státní hymna Česká republiky a to považuji za důležitý fakt. Přesně takovým důležitým faktem je i např. tradiční Vánoční jídlo, které se již po staletí požívá v dané dny v roce. Tedy má to být i cílem sdělit by volunteers from all across the world. Vzhledem k tomu, že se jedná o tradiční Vánoční jídlo (i když známé pod různymi názvy)bylo by, dle mého názoru, trochu nelogické zakládat stránku o něm nejprve v jazyce př.Cebuano jen kvůli uvedení důvěryhodnosti zdroje. Projekt Wikipedia sleduji od jejího počátku a v poslední době se dynamika růstu počtu informací hlavně v postkomunistických zemích snížila díky poměrně zvláštnímu fungování redakčních rad. 90.181.75.145 00:51, 14. november 2010 (UTC) Cidercka 11:14, 14. november 2010 (UTC)